ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט, ולאחרונה הדונגל שלי התעקם ומאז, מחפף ועובד לסירוגין. מישהו מכיר/נתקל/קרה לו דבר דומה והצליח לקנות דונגל חלופי של מייקרוסופט או אפילו איזה משהו ג'נרי במקום לקנות עוד הפעם סט שלם רק בשביל דונגל חדש... תודה מראש, עמית.
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
היי, עכבר הלוגיטק הפשוט שלי למחשב הנייד (B110) התקלקל ואני מחפש משהו הרבה יותר מתקדם, נוח ואיכותי במחיר של בין 100 ל 250 ש"ח. מחפש עכבר איכותי לא בהכרח אלחוטי אבל עם עדיפות, משתמש בתוכנות שרטוט והדמיה ולכן מחפש משהו נוח ומדויק, לא כבד או מאסיבי בגודל. מעדיף אם יש אחד שהוא גם טוב לגיימרים (אבל פחות חשוב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://rapoo.com/showdetails.aspx?P_No=7800P ברשותי M705 והוא קטן מאוד, אני מחפש עכבר גדול יותר, האם העכבר הזה נחשב לעכבר טוב? המחיר 120 ש"ח האם משתלם לעומת עכברים בטווח המחירים ?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. זאת בשביל שאוכל להשתמש במחשב גם מרחוק (כשאני על המיטה שהיא במרחק של כחצי מטר מהמחשב והמסך). מכיוון שאני לא רוצה להחליף בין חוטיים לאלחוטיים בתדירות גבוהה, הם ישמשו אותי גם לגיימינג. אולי עדיף לי לקנות את את אחד מהמכשירים הקטנים שאמורים לשלוט על HTPC? חשוב לי שיהיו כפתורי ווליום במקלדת וכפתורים נוספים ניתנים לתכנות בעכבר. הייתי שמח לקבל המלצות לסט אלחוטי בטווח מחירים של עד 300 ש"ח תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מדפסת HP 6700 שקניתי לא מזמן. הבעיה איתה שבכל פעם שנגמרת לה אחת מהמחסניות היא מפסיקה לעבוד בלי כל התראה מראש ומוציאה הודעת שגיאה עד שיחליפו אותה. אני לא נמצאת בעיר עם מרכזי קניות והמחשבה שאני צריכה לעבוד בשביל המדפסת לא עושה לי טוב. דיברתי עם התמיכה שלהם והם אומרים שככה זה ואין מה לעשות. הם מוכנים לתת פיצוי כספי כי בעזרה שלהם הם כתבו שאפשר בכל-זאת להדפיס אבל זה לא נכון. אנא עזרו לי במציאת מדפסת-סורק-פקס בצבע שמאפשר הדפסה למרות שנגמרה אחת המחסניות או לפחות נותן התראה מראש לפני שמחסנית נגמרת. תודה רבה. נירית.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עכבר חדש אני צריך עכבר פשוט ונוח יש לי כמה אפשרויות שאני מתלבט ביניהם (הדגש הוא על העכבר ואבל גם על המחיר הכולל) אין לי חשיבות מרובה לשאלה אם הוא חוטי/ אלחוטי העיקר שייעבדו טוב ולמשך זמן ארוך אם למישהו יש הצעות אחרות אשמח לשמוע Genius SlimStar 8000 (עכבר+מקלדת אלחוטי)- 88 ש"ח [h=1]MICROSOFT Wireless Desktop 3000 (עכבר+ מקלדת)- 199 ש"ח[/h][h=1]LOGITECH MK260 (עכבר+מקלדת אלחוטי)- 124 ש"ח[/h]
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
לשימוש של הדפסות, סריקה, צילום (פחות פקסים). מחפש משהו אמין, איכותי, טונר במחיר סביר ושלא יתקלקל מהר... מודה מראש לעוזרים. יואב.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני מתחרפן מחפש בכל הרשת הגה טוב בזול שיתאים למשחקים החדשים כמו DIRT 3 NFS MW וכאלה יש למישהו המלצה??
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
קניתי את המקלדת באייבורי בחודש 2 השנה עכשיו הכפתור של הALT בצד השמאלי נהיה קשה ומעצבן סתם ככה ולמי שיש תמקלדת יודע שהכפתורים נכנסים מאוד עמוק וברור שהם מבצעים את הפעולה שלהם בALT אומנם עושה אבל בגלל שהוא לא באמת נכנס אני לא יודע אם לחצתי עליו או לא וזה די מעצבן עכשיו השאלה שלי האם זה עילה לתיקון ? לא נעשה שימוש מיוחד במקלדת בעקרון אבל אולי לIVORY לא אכפת בכלל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש לי הצעה לקנות Logitech G510 ב200 שקל. האם זה שווה? (יד שניה, השתמשו בה כחודשיים)
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא פחות. 30 מצלמות רשת פשוטות עם מיקרופון, למשל כמו בתמונה. איפה כדאי לקנות? (למעט מEBAY...) תודה! [ATTACH=CONFIG]3211[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מדפסת חדשה, Brother MFC-J430W, וכשנסיתי לשלוח פקס מאחת האפליקציות, הסתבר לי שה"מדפסת" FAX, אינה פעילה. מסתבר שעלי להוסיף הגדרת מדפסת PC-FAX, אך לא מצאתי איך. אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן, לא מזמן אני קניתי את העכבר Razor Lachesis והייתי רוצה לדעת אם יש לכם המלצות לפדים מסוימים או לחברות של פדים בכללי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום שאני מכיר ואף אחד אפילו לא היה מוכן להזמין את העכבר.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום! אנ רוצה לקנות עכבר חדש אני חושב לקנות את הSENSEI אבל לא בטוח לגביו יש לי את הDEATHADDER לא הגרסא של 2013 והוא לא ממש מתאים לי אני מחזיק את העכבר בCLAW והפאד שלי זה 4HD חשבתי על KONE ועל IMPERATOR אבל אני לא סגור התקציב הוא עד 400 שקל יש הצעות? משחק בFPS וסטארקראפט 2
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כי המחיר שונה מאוד...
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב שאני נותן לו הוא 70 ש"ח (+אפשרות לחריגה קטנה אם החריגה ממש שווה את זה). עדיפויות לפאד: - מגע נוח ו"כייפי" עם כף היד - מדוייק - עקבי (החלקה טובה) נ.ב. יש לי את ה-razer goliathus אבל הוא מאוד שחוק ובלוי והגיע הזמן להחליפו.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי. יש תשתית של הוט, הקו תקין, אפשר לקבל שיחות בטלפון ולהיתקשר ממנו (נבדק עם התמיכה) אבל משום מה הפקס לא מתקבל. חיבורים: מהטלפון-----------------------> ל-LINE של המדפסת מ-EXT של המדפסת----------> לראוטר של הוט (TEL2) כששולחים פקס אני מקבל בתצוגה "Receiving..." לאיזה 8 שניות ואז חוזר למצב הרגיל מבלי שהפקס מודפס. את המדפסת בדקתי, היא מדפיסה. אלה ההגדרות במדפסת: [LEFT]Initial Setup > Receive Mode > Fax Only Fax > Setup Receive > 1. Ring Delay > 02 Fax > F/T Ring Time > 30 secs Fax > Fax Detect > On Fax > Remote Code > Off Fax > Auto Reduction > On Fax > Memory Receive > On Fax > Polling RX > Standard[/LEF…
-
היי חברים. אני צריך מדפסת לשימוש פעם ב.. לא בשותף ביום יום. אשמח להמלצה +חנות זולה. תודה מראש לעוזרים. נ.ב מה שחשוב לי זה הדיו השחור צבעוני פחות.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני היום משתמש בg5 אבל הוא מתחיל לגסוס לי לי מחפש עכבר palm שיחליף אותו התקציב שלי הוא עד 350 ועד 60 שקל לפאד אני ישמח גם לחוות דעת על razor אימפרטור כי כרגע לפי מה שראיתי הוא הכי מתאים לי אבל עדין לא יצא לי לנסות אותו....
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD=width: 100%] היי העלתי לכם תמונה של המקלדת שאני רוצה לקנות ומתלבט מישהו מכיר? Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard תמונה זה מ KSP בסך של 395 מה דעתכם?מכירים משהו יותר טוב?יותר זול? שבת שלום [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שתי מקלדות הגיימינג האלה נראות נוחות, אבל אין תחליף לתחושה ביד. יש חנות כלשהי שמאפשרת לנסות אותן?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
דרישות: שיחזיקו מעמד לפחות 3 שעות ללא טעינה, שיהיה מיקרופון ושיהיו נוחות. בעיזור 150-300 שח. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-