ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
http://www.merconnet.com/product_info.php?products_id=451&meRrid=b476378c46c8aa145ae8edb1785973d4 http://www.merconnet.com/product_info.php?products_id=45&meRrid=b476378c46c8aa145ae8edb1785973d4 http://www.merconnet.com/product_info.php?products_id=44 משלט של סוני לusb במחשב.. תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
ראיתי במפרט שלך שיש לך מסך בדיוק כמו שלי רק כשהמסך שלי ברזולוציה 1024X768 וקצב ריענון 85 הוא מרצד רציתי לדעת אם גם אצלך זה כך אתה יכול בבקשה לבדוק בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה זכרון sdram ו rdram אפשר לקנות ב200 שח או אפילו קצת יותר?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה זמן אני רואה את העולם של המקלדות המכניות (לא prebuild) ואני רוצה להכנס לזה אבל יש לי בעיה אחת, אני חייב מקלדת עם אותיות בעברית ובאנגלית ולפי מה שאני ראיתי כול הסטים של המקשים למקלדות רשומים רק באנגלית או שלא רשום עליהם כלום האופציה היחידה שאני רואה כרגע שיש לי זה לקנות מקלדת prebuild מחנות בארץ אבל אני ממש רוצה להכין מקלדת משל עצמי כמובן שיש את האופציה לקנות מדבקות כאלה אבל זה פשוט מגעיל והורס את כול הפואנטה והחוויה מישהו יודע על דרך טובה להשיג סטים של מקשים איכותיים עם רישום בעברית ובאנגלית למקלדת מכנית? מקשים שחורים למקלדת בגודל מלא, עדיפות לdouble shot PBT ועם אפשרות לאור לעבור דרכם לא משנה לי אם זה מהארץ או מחו"ל תודה…
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מצלמת אינטנרט i-cam gpt ומצלמה דיגטלית fuji finpix a205s ואני לא מצליח להתקין את שתיהם בגלל הוינדוס מה הפתרון???
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום מחפש ספק כח 400w, שקט וזול, אין צורך ביכולות נוספות. בנוסף אם אפשר, איכן ניתן לרכוש את הספק הנ"ל ???. בתודה מראש. עודד
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי יש לנו מחשב משפחתי משותף, אני רוצה להשתמש במקלדת רגילה ושקטה והילדים במקלדת מכאנית בשביל המשחקים אז האם אפשר לחבר למחשב 2 מקלדות עם איזה מתאם, ולבחור כל פעם עם מה עובדים ? אשמח ללינקים
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
- 1 follower
-
-
מקבלים יחד עם המארז את הצג LCD, 2 חיבורי ה USB והשליטה על עוצמת המאוורר?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על אלו?: M500 Corded Laser Mouse MX518 Gaming-Grade Optical Mouse
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש עכבר בסביבות ה230 של בעיקר למשחקים ושלא יהיה אלחוטי.. חשבתי על הG5 אבל אני רוצה עוד המלצות
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני מרגיש אידיוט - אבל... איך אפשר פשוט לכבות אותו...?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצות על מדפסת/צילום/פקס לשימוש ביתי עד 500ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אהלן , היום ניסיתי להדפיס מספר מספר דפים ממסמכי PDF בכול מקרה מקובץ של 11 דפים הדפסתי כ 2 והפסקתי כי כאשר הוא טען את הדפים למדפסת עשיתי cancel בכול מקרה אחרי שניסיתי להדפיס שוב ,יצאו דפים ריקים , אפשר לשמוע את המחסנית דיו זזה לפי מה שהיא צריכה להדפיס אבל היא לא מוציא דיו, בנוסף בחלון של ההדפסה הוא כותב כי הוא מדפיס את דף 32 מתוך 11 כאשר הוא מוציא דפים ריקים. המדפסת שלי היא HP Officejet J5700 ואני מריץ ווינדוס אקס פי , ניסיתי לעשות מספר ריסטים , בנוסף גם התקנתי מחדש את הדריוור . הבעיה דיי דחופה לי כי אני חייב את ההדפסות למחר בבוקר , ככה שאם מישהו יהיה מוכן לעזור לי דרך הMSN אני מאוד אודה האמ אס אן שלי הוא Your_Mama_@hotmail.com עריכה , אני מצליח להדפיס דף דף אבל זה י…
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
ככתוב לעיל.. איך המדפסת המדוברת Canon Pixma 510? אם היא איננה מומלצת, אשמח להמלצה שונה למדפסת משולבת בסביבות ה800 ש"ח . חזק ואמץ! תומר.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום אנשים הורדתי תוכנה UPSMART לשליטה בUPS שלי אבל בהתקנה צריך מספר סיריאלי ובשום אתר שחיפשתי לא מצאתי עזרה....למישהו יש את הSN?<???? תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום ראיתי מספפר ספקים ורשום על רובם בעיקר אלו מתחת ל 500W שהם ATX ועל החזקים יותר ATX2 מה ההבדל בין התקנים אם יש כזה?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב כף יד מדגם ipaq 3760 והסוללה שלו גוססת (נגמרת אחרי חצי שעה בערך)... ברצוני להחליף לו סוללה ואחרי שביררתי במעבדה אחת בת"א אמרו לי שמחיר החלפת סוללה הוא 1100 ש"ח. אז אולי מישהו מכם יכול לעזור לי למצוא מקום זול יותר שהסוללה לא תעלה לי במחיר כמעט כפול ממה שהמכשיר שווה או אפילו אולי יש איזה פתרון אחר כמו סוללה חיצונית או משהו כזה... מחכה לתשובה... תודה מראש, rocksberry
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
בזמן האחרון יוצאים פאדים חדשים כמו Steelseries 9HD 4HD ועוד, מהו הפד הכי טוב?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש לא ממש יקר ויכול להיות לא מהדגמים החדשים! מה עדיף לי AMD או Intel? איזה מעבד ואיזה לוח אם? (לא חייבים להיות דגמים ממש חדשים אבל לא יקרים) ואני גם רוצה לקנות כ.מסך חדש גם לא חייב להיות דגם חדש אבל שלא יהיה יקר איזה? (אם אפשר גם נימוק למה דווקא דגם זה) בתודה izikd
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
מחפש עכבר אלחוטי למחשב נייד בעיקר לעבודות שרטוט באוטוקאד. למישהו יש ניסיון עם logitech mx performance ? איך הוא מבחינת דיוק? ולכמה זמן מחזיקה הסוללה עד טעינה ? תודה! http://www.logitech.com/en-us/product/performance-mouse-mx
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא ממש חשובה לי האיכות, עדיף שיהיה כמה שיותר זול. הדבר היחיד שכן משנה לי זה שהבטריות של המכשיר יהיו פנימיות, כלומר כאלה שנטענות על ידי תחנת עגינה שמחוברת לusb או משהו כזה. ואם לא קיים דבר כזה למקלדות אז שהבטריות יחזיקו לכמה שיותר זמן.. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
היי חברים, לפני שנה רכשתי עכבר MX Master 3, ולאחרונה התחילו להופיע סימנים מוזרים עליו (שנראים שומניים כאלה) אני משתמש במחשב לצרכי עבודה בלבד ועובד בסביבה נקייה. שניסיתי לנקות את זה, זה התחיל לקלף חלקים מהפלסטיק אז ירדתי מהרעיון. מעולם לא יצא לי לראות דבר כזה עם עכברים אחרים שהיו לי למישהו יש מושג איך מנקים את זה? או האם אפשר להחליף את הפאנל העליון של העכבר? צרפתי תמונות תודה!
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש אוזניות לכדי חוות דרכן סרטים ב5.1/7.1 לא הצלחתי להבין אם באוזניות כמו corsair hs1 או לוגיטק G35 יש משהו מיוחד שיוצר את אפקט הוירטואל סראונד או שרכישת כרטיס קול שתומך בוירטואל סראונד ואוזניות סטריאו רגילות טובות (סנהייזר כלשהן) גם יצליחו להעניק לי חוויה דומה (ואפילו טובה יותר) אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-