עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by X-BLADE,

המפרט שלי הוא כזה: 2GB זכרון 160 GB הארד דיסק 805 מעבד 1900XT כרטיס מסך לוח אם של GIGABYTE 955PRO ואני צריך את הספק האיכותי והחזק ביותר עד 500 ש"ח תודה.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by X-Viper,

היכנסו לדף הבא: http://www.rak.co.il/search.asp?qsearch=ADVICE&qmanufact= שימו לב למחירים של הדגמים 2000VA ו- 1200VA ותגידו לי אם לא נראה לכם מוזר שאולי שחכו לכתוב עוד 0 בשניהם? או שפשוט מצאתי אתר גנב או שיש פה איזה קץ' שלא שמתי לב אליו?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  3. Started by ashkenazone,

מי קונה סורק לעזאזל? אני. אני צריך סורק בתקציב של 200-600 שקלים... דגש על גודל קטן. אין לי מקום על השולחן על כן אני רוצה סורק אלגנטי שלא נראה כמו גוש ושיהיה בגודל A4 (משו קטנטן). יהיה נחמד אם הוא יהיה גם קל, כדי שבכיף יהיה אפשר לשים אותו על דברים. אה וכמובן שיהיה איכותי ולא יתקלקל לי... חוץ מזה אני לא צריך איזה איכות מי יודע מה... רוב הסריקות לא יעברו הדפסה אחרי זה רק ישלחו באימייל ושטויות... דיגיטלי זה מגניב... זהו בהיי

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  4. 1. אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב (מדפסת-סורק-פקס-מכונת צילום) בתקציב של כמה מאות ש"ח, חשוב לציין כי המכשיר יהיה בשימוש מועט, אני מדפיס רק מספר דפים בודדים בחודש. 2. בנוסף, אשמח לקבל התייחסות למוצר הבא, האם הוא מומלץ ? האם יותר/פחות מההמלצות בסעיף הקודם ? http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000_hHtyrDRhO2JKbdOo_pmEIy:12bbi68k5?id=4150959&pr=&N=2 תודה.

5. Started by Shane McMahon,

שווה את הכסף? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7426

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by boss,

HP PSC2510 זה מעולה? תציעו לי מפדסת רק מעולה..? מקציב 2000 -2200 שקל

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by surui,

מחפש פד לעכבר שהיה טוב עכבר Laser שהיה טוב ונוח ושיעלה בערך 50 עדיף מאתר Pandas.co.il

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  8. SteelSeriers SIBERIA v2 megalodon rocket kave או שלכם יש משהו אחר ויותר טוב להציע לי עד מחיר 500...

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by alfus73,

שלום, הציעו לי ספק 400W של EverPower. אני מניח שהוא גנרי. אמרו לי שאם תוך שבוע אני לא מרוצה ממנו - יוחזר לי כספי באופן מלא. המחיר עבורו הוא 300 ש"ח כולל הרכבה (אני לא כ"כ מבין בזה) בעוד שחנות אחרת הציעה לי לקנות HEC400W בעלות של 370 ש"ח. את החנות השנייה אני לא מכיר ואילו את החנות הראשונה אני מכיר וסומך עליהם (את כל המחשב שלי קניתי שם). אני יודע ש- HEC הוא לא גנרי אבל מה דעתתכם על מה שהציעו לי מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  10. Started by davidb252,

שלום, אני מעוניין לרכוש מקלדת, עכבר ורמקולים. התקציב עד 500 ש"ח. דגשים: - לא מעוניין במקלדת מאוד גדולה עם מיליון מקשי קיצור וכו' (אף פעם לא משתמש בהם). - השימושים בעיקר משרדיים, אין צורך בעכבר סופר-מתוחכם (זה לא למשחקים). חשובה בעיקר הנוחות. - רמקולים: בעיקר למוסיקה, לא צריך משהו יותר מדי מתוחכם. חשבתי על 2.1 בסיס יחסית (בערך חצי מהתקציב - 250 ש"ח). - עדיפות לצבע שחור. - עדיפות מסוימת לעכבר ומקלדת אלחוטיים, אבל זה לא קריטי. תודה!

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  11. היי קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים לצערי לא הייתה מקלדת אלחוטית בלי עכבר, אז קניתי גם וגם רציתי להביא לחבר את העכבר, אבל יש דרך לחבר את העכבר למחשב שלו כשהרסיבר שהגיע נשאר אצלי?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by BenJo,

אחים שלי קניתי מצלמה דיגטלית nikon coolpix 4300 אני מציע לכן לקנות אותה למי שמחפש מצלמה היא מצלמה חבל על הזמן יש לה הרבה אפשרויות

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  13. Started by RayZ,

אהלן חבר'ה. תשמעו, אני נתקעתי פה עם עכבר ללא גלילה ומקש שמאלי שפגום משימוש, עכשיו אני משתגע פה. אני מעצב, יש לי עבודות עיצוב חשובות ועוד הרבה דברים. אני חייב המלצה לסט מקלדת ועכבר טובים. שהעכבר יהיה אופטי, המקלדת אלחוטית.. (יודעים מה? לא חייב אלחוטי אם זה עולה יותר) במחיר: 150 ש"ח ככה. בבקשה, שהעכבר תיהיה לו תזוזה מהירה במחשב ולא איטית כזו, למישהו שאני מכיר יש עכבר אופטי ואלחוטי של מייקרושיט, והוא פחות מהיר במחשב מאשר עכבר רגיל אפילו (עם ג'ולה למטה, ועם כאבל\חוט) תודה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (מדפסת+סורק+פקס - אבל הפקס לא הכרחי), בתקציב של 350 ש"ח. אשמח להמלצות, תודה.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by dazzler,

אני צריך לבדוק מארז כדי לראות שהוא עובד , כלומר הספק . עכשיו אין לי שום דבר לחבר אליו אבל אפשר לקחת איזה פלייר ולסגור מעגל חשמלי וכך לראות שזה עובד....לא? השאלה שלי לאיזה פינים לחבר את זה , כלומר את הפלייר

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by OmerS,

שלום, לפני כמה שנים אבא שלי קנה לי סורק בלי שידעתי בכלל שהוא הולך לקנות, הוא הביא סורק שלחברה שלו קוראים Fedelia ומההתחלה הדיסק של הדרייברים היה דפוק, ועכשיו הוא דפוק לגמרי.. מה אני יכול לעשות? מישהו שמע על החברה הזאת או שיש לו את הסורק הזה?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  17. שלום, קוראים לי מתן ואני שמאלי,אני משתמש ביד ימין לעכבר, אני לא בטוח אם ימנים גם, זה מוזר. בכל מקרה, השאלה שלי זה האם הG5 והMX518 וכל העכברים הימנים מחזיקים אותם ביד ימין לרוב? או שפשוט לא יהיה לי נוח. אני עם העכבר תמיד בצד ימין כמו רוב האנשים שאני מכיר אפילו שאני שמאלי אני לא בטוח מה ימנים עושים אז תגידו לי פליז... תודה. בקיצור אני רק רוצה לדעת אם אתם ימנים ואם כן באיזה יד אתם עם העכבר

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  18. איך ה ???Logitech EX110 איך ה ???Logitech EX110 איך ה ???Logitech EX110 אוקיי אני צריך מקלדת עם 3 דרישות אשר על השלישית אני לא מתעקש, כי אני לא חושב שקיים דבר כזה. 1) אלחוטית. אין לי בעיה אם זה קיט שכולל עכבר, כי גם ככה הדרישות שלי לא פשוטות אז אני לא אתפנק כאן. 2) שתהיה בסטייל מקלדת של מחשב נייד. בלי יותר מידי רווחים בין הכפתורים. בלי פונקציות מולטימדיה, אופציה של מצב שינה וכל מיני שטויות שכאלו. שתהיה כמה שיותר קלה, קטנה, פשוטה... ודקה. 3) כמו שציינתי כבר, לא חושב שזה קיים.. אבל אני רוצה שהיא תהיה בסגנון המקלדות המתקפלות מסיליקון, שיהיה מאוד קל לנקות אותה. ניקיון חשוב לי מאוד, אני יכול לוותר על הניקיון של המון דברים באיזור המחשב אבל כשזה נוגע למקלדת אז זה הכי חשוב. שיהיה…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by ohad_haz,

אמרו לי שצריך כרטיס וידיאו בשביל זה.. אם כן תסבירו לי איך זה עובד ומה כדאי לקנות? ואם צריך איזה תוכנה? אם לא אני ישמח לדעת איך בדיוק אני יכול לערוך. ... למי שלא הבין הכוונה שלי לקחת נגיד סרט כלשהו שצילמתי , להוסיף לו אפקטים במחשב ולהחזיר לקלטת. תודה מראש. :asthanos:

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  20. שלום, אני מאוד מתלבט בין 2 מקלדות של LOGITECH האחת היא ה WAVE והשניה היא DINOVO NOTEBOOK . השימושים שלי הם בעיקר להקלדה ולשימוש שוטף ואני גם משחק מידיי פעם חשוב לי שהמקדלת תהיה אמינה ותהיה נוחה כי אני מבלה המון שעות מול המחשב כל יום יותר מ 10 שעות בממוצע ליום. מה אתם חושבים כדאי לי לקחת ותשימו את המחיר בצד. בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  21. אם כן ספרו לי עליו קצת האם הוא עובד תקין עם כל מערכות ההפעלה ? (לטענתם כן ) הוא עולה כמעט 200 ש"ח בארץ ...ונראה לי שזה משהו טוב לשימוש עם סלולרי או אפילו עם שלט למחשב (winamp ) הלינק למוצר : http://www.actisys.com/act-ir2000u.html לינק ל ZAP : http://zap.co.il/search.asp?sog=C-InfraRedAdaptor&minprice=0&keyword=2000 מה דעתכם ? היה לכם נסיון עם רכיב כזה בעבר ? יש גם את זה ...אבל הוא נראה לי פחות טוב - Grandtec IRDA לינק למוצר : http://www.grandtec.com/gir.htm תודה !

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by dr-psyco,

שלום. כרגע יש לי סט של TEAC אלחוטי שקניתי מבלוקבסטר במבצע במחיר של 99 ש"ח הסט מעולה ונידרש הסתגלות הסוללות מחזיקות אחלה ואין שום טענות....אבל.... עכשיו עברתי להשתמש יותר בטלויזיה והמרחק פשוט לא מספיק רק לאיזה חצי שעה כשהסוללה טעונה במלואה. המרחק הוא 1-2 מטר בלבד! המקלדת אינה עושה בעיות מרחק, אבל העכבר כן. לכן אני מחפש סט חדש שיהיה מרחק אמיתי של 4-5 מטר. שיהיה נוח, קל משקל, שהסוללות יחזיקו מעמד. שמתי עין על מספר סטים: EX-110 שעולה בחנויות 170 ש"ח ‏Wireless Optical Desktop 1000 שעולה 155 ש"ח ‏Wireless Optical Desktop 2000 שעולה 185 ש"ח יש עוד המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by etelsh4,

איפה אפשר למצוא את הרמקולים האלה: "Logitech ‏R10" היו לי כאלה והייתי מאוד רוצה שיהיו לי שוב, איפה אפשר לקנות אותם? ובמכיר הכי זול? ואם אין יש סוג רמקולים שדומים ממש לאלה? גם באיכות הסאונד? תודה!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  24. אני מחפש לקנות מקלדת עד 200 ש"ח בעיקר למשחקים וקולנוע ביתי.... ראיתי את ה G15 שעולה ביוקר וגם אין לה מקשים בעברית חוזץ מזה אין לי שום מושג בתחום תזרימו המלצות ובלי צורות משונות ובלתי מזוהו משהו שנראה סטנדרטי אבל איכותי למשחקים ולקולנוע ביתי.

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by liran11,

שלום לכולם ! אני חדש פה... אני חייב שתעזרו לי.. אני קונה מצלמה דיגיטלית חדשה! אבל היא ממשק יו אס בי 2 ! יש בעיה .. אין לי מושג מה זה אומר... אז אני אמשח אם תעזרו לי... יש לי מחשב סלרון 850.. זה פנטיום 3... עם 128 זיכרון.. אני ישדרג אותו בעתיד... עכשיו .. מה זה יו אס בי 2?.. יש דבר כזה יו אס בי 1?... אם המצלמה על ממשק יו אס בי 2 זה לא יעבוד אצלי.?... ואם זה לא יעבוד.. כמה עולה יו אס בי 2?.. אני ישמחחח מאד אם תעזרו לי... כי המבצע של המצלמה הזאת נגמר בעוד יומים.. תודה רבה לכם.. :

• 3 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.