עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by the_king00,

asus p4p800 e-deluexe p4 ht prescott 3.0 adata 512 ddr400 wd 120 ata 8mb buffer ati readon 9600 pro collermaster jet 7 p4 cd floppy cd writer 4 fan lot of led's overclock איזה ספק כדאי לי לקנות? ורצוי שגם לא ישרף בקפיצות המתח שבחורף... תודה...

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי מולטימדיה קיבורד אלחוטית של מיקרוסופט כבד די הרבה שנים שמתפקדת מעולה אני מעוניין להסיר את האופציה של מצב SLEEP על המקלדת הורדתי את הגרסה החדשה של ה INTELLI דרייבר של מיקרוסופט על כל הכפתורים יש אופציה לשנות מצב חוץ מה SLEEP יש פתרון??? אגב ה HIBERNATION לא מאופשר

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by ozwrx,

שלום לכולם רכשתי השבוע מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוגיטק דגם EX110 יש לציין שלפני כן היה לי מיקרוסופט 700 (ממש על הפנים) עכשיו בסט החדש הבעיה שלי היא כזאת: כשאני מכבה את המחשב העכבר אופטי תמיד דלוק! כאלו האור האדום דלוק תמיד למה זה? זה לא גומר את הסוללה? יש מצב שהוא ניכבה ואני לא יודע? כי בדקתי כשהמחשב מכובה אפילו אחרי 3 שעות הרמתי סתם את העכבר והאור דלוק

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  4. אני מחפש הגה בסיסי אבל סביר למשחקיי מכוניות עד 300 שקל....יש חיה כזאת? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by l123,

הבעיה במדפסת היא : שמדליקים את המדפסת היא עושה רעש .. ולא מפסיק הרעש עד שלא מכבים את המדפסת .. הסורק לא עובד, הוא תקוע.. הוא צריך לזוז עד הסוף ואז המדפסת צריכה להתחיל לעבוד אבל הסורק לא זז הוא תקוע בהתחלה ולכן המדפסת לא מתחילה לעבוד! יש לכם פתרונות?? אשמח אם מישהו ישלח לי פיתרון.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  6. אני מעוניין להעביר מצלמת אינטרנט מהחדר שלי לסלון...ואני זקוק לכבל USB באורך 5 מטר... השאלה אם אני יחליף את הכבל הקיים של המצלמה בכבל באורך 5 מטר (או יותר) זה לא ישפיע על אות השידור?? מה המרחק המקסימות בשימוש בכבל USB?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  7. Started by alfus73,

שלום, הציעו לי ספק 400W של EverPower. אני מניח שהוא גנרי. אמרו לי שאם תוך שבוע אני לא מרוצה ממנו - יוחזר לי כספי באופן מלא. המחיר עבורו הוא 300 ש"ח כולל הרכבה (אני לא כ"כ מבין בזה) בעוד שחנות אחרת הציעה לי לקנות HEC400W בעלות של 370 ש"ח. את החנות השנייה אני לא מכיר ואילו את החנות הראשונה אני מכיר וסומך עליהם (את כל המחשב שלי קניתי שם). אני יודע ש- HEC הוא לא גנרי אבל מה דעתתכם על מה שהציעו לי מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  8. Started by badmama,

שיחה ערה שערכתי היום עם נציג שירות אדיב בפנדה קצת הבהילה אותי בנוגע לכרטיס המסך הבא שלי. הוא טוען שספק הכח הג'נרי שלי (520W שהגיע עם המארז הבסיסי), לא יתמוך במספיק כח עבור ה 7800,7900 ו ה X1800, X1900. האמנם נכון? כדאי להשקיע בספק כח אחר (תרמל טק ודומיו)? ה X1800 בנועה אגב מאוד מפתה, האם גם בשבילו אצטרך ספק כח אחר? תודה לכל עונה ותודה על הסובלנות.

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by tzilber,

יכול להיות שזה שייך לפורום משחקים אבל בכל זאת המשחק מגיע עם ההגה. בקיצור קניתי ב-BLACK FRIDAY את ה-G25 של לוג'יטק. ההגה מגיע עם rFactor. מניסיוני הקודם כשקונים ג'ויסטיק וכלול בו משחק, המשחק מלא. אבל המשחק מבקש הרשמה עם מספר סיריאלי. ונותן לשחק בו רק כדמו. אין שום מספר סיריאלי לא על העטיפה של המשחק ולא בשום מקום באריזה על האריזה וכל חוברת שמצורפת לעסק. אם מישהו שקנה את ה-G25 יכול לענות אשמח לתשובה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  10. שלום לפורום האם ישנה אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט (USB2.0),לכניסת FIREWIRE IEEE1394 במחשב נייד ? האם קיים מתאם המאפשר את החיבור הנ"ל ? תודה איתן

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  11. אין לי מושג איך קוראים לחלקים האלה אבל אני מדבר על הצ'ופצ'יקים הקטנים האלה בגב המקלדת שאפשר להרים בשביל שהמקלדת תהיה בזווית , יש לי מקלדת מסוג logitech wave , תודה רבה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by idank,

קניתי מחשב לפני חודשיים ואני רוצה לדעת אם הוא טוב מספיק גם נכון להיום. pentium 4 1700 mhz 256 mb rdram לוח אם: asus p4t דיסק קשיח: 40gb 7200 rpm קול: creative soundblaster pci כ. מסך: geforce2 mx400 64mb+tv out מסך: lg studio-work 17inch מודם: smart link 56k v92 modem lg dvd X16X48

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by godisme171,

APACER האם זו חברה טובה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  14. שלום. אני לפני קנית מדפסת עד 500 ש"ח. אני כמעט ולא מדפיס אבל רצוי שתהיה בבית אחת. הסתכלתי בהמלצות שלכם ואבקש את דעתכם מי מהשלוש הכי אמינה/חסכונית ורצוי קטנה מבין שלושת הדגמים הבאים. HP5610 HP,Photosmart C4283 (אולי לפעמים נדפיס גם תמונות ?) או Brother, DCP-540CN תודה מראש לעוזרים. תומר.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. שלום רב, מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של 400 ש"ח בשיטת שידור 5.1 . שימוש - מוסיקה וסרטים . כרטיס קול - on board על לוח Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67

16. אהלן כיום יש ברשותי מארז מסוג 4000D Mesh, שלמען האמת הוא מעולה, פשוט קצת גדול לי מדי ואני מחפש הרכבה קומפקטית יותר. האם קיים מארז שכזה? כמעט רכשתי Lian Li Q58X ושניה לפני גיליתי שהוא לא מתאים ללוח אם שיש לי. המערכת הקיימת היא: 5800X3D MSI X470 Gaming Plus 6750XT Mech X2 יש כרגע קירור אוויר שיוחלף בקירור מים 280 השבוע, כך שמבחינת מקום לא אמורה להיות בעיה (מלבד הלוח אם). אשמח לעזרה בהמלצה, או שפשוט להשאר עם המארז הקיים (או להחליף ללוח m-ATX?)

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by cohenkobi1,

קניתי מארז חדש xaser3, לוח אם של gigabyte ga-7vaxp, וקיבלתי עם המארז כבל שנקרא "case open", יש עליו איזשהו כפתור שאמור להתריע על דלת פתוחה, מחברים אותו למארז ואז כשסוגרים את הדלת הוא נלחץ (הכפתור), הבעיה היא שאין לי מושג לאיפה מחברים אותו?! אם למישהו יש רעיון... בתודה מראש. קובי.

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by torrentspy,

יש לי שתי שאלות: א)מה העכבר הכי טוב היום בשוק לגיימרים?אתם יודעים הכי חזק מבחינת ביצועים? ב)אם אני משתמש בצד שמאל מה העכבר הכי חזק והכי טוב למשתמשים שמאליים שקיים היום בשוק(גם לגיימרים)? לא איכפת לי מחיר... תודה על העזרה!!!

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by ag43,

נשבר לי לקנות כל פעם ספריי לחץ אוויר. אני מחפש קומפרסור שינקה ביעילות את המחשב עם לחץ אוויר כמו של הספריי. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by Guy950,

שלום, זה נושא שיותר מתאים לתמיכה טכנית אבל קשור מאוד לציוד היקפי. אשמח אם מביני עניין יוכלו לעיין בנושא הבא ולתת עצות במידה ויש להם. תודה, גיא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=559073.0

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by the godfather,

שלום אני חולה על שקט ואני קונה מחשב חדש ואני צריך המלצה לספק ומארז שקטים במיוחד לבנתיים חשבתי על האנרמקס ליברטי 500 המפרט שלי הוא: conroe e-6600 2 gb ddr 2 עדיין לא החלטתי איזה חברה אבל 800 או 1026 מגה"ז תלוי אם יצא לוח שיתמוך לוח אם שיתמוך קונרו עם רשת וייפיי בלוטוט וכל זה שתי הרד דיסקים במערך רייד 250GB כל אחד חשבתי לבנתיים על הרייד רדי של ווסטרן דיגיטל אם יש המלצות מוכן לשמוע כרטיס מסך 7600 GT אם לא תיהיה איזה נפילת מחירים צורב דיוידי כונן 1.44 כרטיס קול אולי קרייטב אודג'י שאני איתו עכשיו ואני מעדיף שיהיו במחשב מאווררים של 120 ממ כי הם יותר יעלים מבחינת רעש ביצועים חשבתי על הסונטה 2 אבל האנרמקס נראה לי יותר איכותי ממה שיש שם

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by dvirl,

תשמעו קטע רכשתי את עכבר logitech MX-518 אני לא גיימר רכשתי אותו בגלל ריבוי הכפתורים על מנת שאוכל להשתמש בהם באפליקציות שונות כוונתי את הכפתורים בצדדים לבצע copy + paset . גיליתי כי זה עובד בכל היישומים מלבד יישומי OFFICE שלחתי את הבעיה לתמיכה של LOGITECH ולהפתעתי הם ענו לי כי העבר מיועד למשחקים ולכן לא אמור לתמוך בשון יישום אחר ???!!! איזה מן תשובה מפגרת זו האם יש לעוד משהוא את הבעיה הזו בעכבר הזה ??

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by OR007,

כמה מאוורים מקבלים עם הקומפיוקייס ? כמה עם האנרמקס? (2 אם אני לא טועה) ? לפי דעתי יש כאן יתרון לספק של אנרמקס ! אבל חוצמזה יש סיבה לזרוק עוד 200 שקל על האנרמקס או שכדאי ללכת על הקומפיו' ? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד...? עריכה: מישהו יכול לנסות להשיג לי תמונות שלו ? לא מצאתי כמעט בכלל (של הקומפיו'), ואיפה לעזאזאל נמצא ה-USB מקדימה בקומפיוקייס ?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by PrefaceAlumni,

שלום רב! מישהו יודע אם ה-Mac Edition: http://www.razerzone.com/p-124-razer-deathadder-mac-edition-gaming-mouse.aspx מתאים גם לשימוש בויסטה? אולי מישהו קנה וניסה? פשוט אני יכול לקנות אותו בזול יותר אז חשוב לי לדעת. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  25. קצת רקע: לאחרונה נקנתה למשרד מדפסת דיו משלובת מבית HP. אנו משתפים מדפסות דרך Novell iPrint. לאחר כל ההתקנות ההדפסות שיוצאות מהמחשב המארח יוצאות בסדר גמור אבל הדפסות שנשלוחות לשרת וממנו למחשב המארח להדפסה יוצאות עם צבעים מבולבלים (כחול הופך לאדום וכו). לאחר שפניתי לHP מסתבר שהמדפסת מוגדרת כמדפסת ביתית וכן כי אינה תומכת בהדפסות מהרשת. פניתי לנציג המחירות שלהם וגם לא ממש ידע לענות לי וניסה לדחוף לי את המדפסות היקרות שלהם עם חיבור ישיר לרשת - לא מה שרציתי. מה אני כן רוצה ? די פשוט. המדפסת צריכה להיות מחוברת למחשב. דרכו נעשה שיתוף בעזרת הiPrint של Novell. המדפסת צריכה להיות לייזר צבעונית כאשר כמו שציינתי אין ממש הגבלת תקציב אבל הייתי רוצה למצוא את הפיתרון הזול ביותר העומד בכל …

• 5 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים