ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מדפסת לקסמרק מדגם Z645 דגם די פשוט שעלה בערך 200 ש"ח צריך עכשיו לקנות דיו חדש לשני הראשים והמחירים של דיו חדש עולים כמו מדפסת חדשה ואפילו יותר יש מדפסות כבר בתג מחיר של 160 ש"ח השאלה היא האם בראש הדיו שמקבלים עם מדפסת חדשה יש פחות דיו מאשר בראש שקונים בנפרד ?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
ב"ה מבקש המלצה למדפסת משרדית - מדפיסים כ500 הדפסות רובם צבעוניות בחודש. אני נוטה יותר לכיון של לייזר (אני טועה?) חשוב לציין שמתוך 500 ההדפסות 400 נעשות ביום אחד (פחות או יותר ברצף), ועוד מאה פזורים על פני כל החודש.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
ומה עדיף או שזה לא משנה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5212 תודה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
-
היי 8)!!! קניתי די וי די נייד של Apex דגם JDP-707 עכשיו התרגום שאני שם ביחד עם הסרט בתור Data רואים אותו הפוך על המסך ... הבנתי שיש צורך בתוכנה שהופכת בחזרה את התרגום (לפני שאני שם את הסרט על דיסק) וניתן לצפות ללא בעיה מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה שם התוכנה ??? בבקשה בבבקשהה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 אך הוא? שווה את המחיר? אני משחק בכל המשחקים מF.E.A.R. ועד C&C הוא נוח? אך הכפתורים שלו? לייזר יותר טוב מאופיטי?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה ולהחליף את המקשים שבו למקשי ה F.. בגגל שאני משחק במשחק שאני צריך לרפות לתקוץ וכאלה וכל שנייה קובעת יש דרך לשנות? אם זה לא פה בבקשה להעביר. רציתי לקנות את זה אך זה יקר מידי http://ecx.images-amazon.com/images/...YTL._SL500.jpg
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי HD של מאקסטור 40GB 6L040J2 עכשיו לפי הדגם באתר שלהם רשום שזה תומך ATA133 וגם כך אמרו לי בחנות חיברתי את הכונן על הצמה שהביאו לי יחד איתו לתוך לוח ה gigabte 7vtxh+ שלי התומך ב ATA133 והתקנתי מערכת הפעלה XP. בתוך ה XP הכונן מזוהה כ Ultra DMA Mode 5 המקביל ל ATA100 !! עכשיו אני שם לב שהמחשב נדלק הוא רושם ליד ההארד דיסק UDMA6 IS CAPABLE BUT DISABLED . ואני כרגע עובד עם כונן שהוא כמו ATA100. לא חבל?! בבקשה עזרה ותודה מראש לעונים אתם תעשו אדם מאושר
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לאיטליה ביום שבת, והחלטתי להחליף את העכבר הנוכחי שלי (microsoft intellimouse בן שלוש שנים כמעט) לעכבר איכותי יותר, מדוייק יותר, ונוח יותר. החלטתי לרכוש את הRazer Viper, המחיר שלו הוא כ50 דולר. הבעיה היא, שאין לי מושג איפה להגיד לאבא לקנות כי אני לא יודע איפה יש, האזור הוא אזור ונציה. אם אין את העכבר הנ"ל, ההעדפה הבאה היא הLogitech MX510 (שימו לב, לא mx500). אני לא רוצה שום עכברים אלחוטיים או דגמים אחרים, רק את העכברים הנ"ל. אז אם מישהו מכיר חנות או איזה רשת חנויות גדולה באיזור, אשמח אם תתנו כתובת או לינק או כל דבר. אגב, בדיוטי פרי בארץ לא יהיה אני מניח, וגם אם כן המחיר לא יהיה משהו מיוחד, אבל אולי בדיוטי פרי באיטליה? איך בודקים? בתודה מראש, עקרב.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך הג'ויסטיק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_181&products_id=2752 ואך הוא יחסית למיתחרים מבית MICROSOFT ???
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מה אתם אומרים..??? לגיימר כבד?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מתחת למקלדת רשום MADE IN CHINA =/ אמממ זה לא סין אבל.. איפה אני בודק
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
asus p4p800 e-deluexe p4 ht prescott 3.0 adata 512 ddr400 wd 120 ata 8mb buffer ati readon 9600 pro collermaster jet 7 p4 cd floppy cd writer 4 fan lot of led's overclock איזה ספק כדאי לי לקנות? ורצוי שגם לא ישרף בקפיצות המתח שבחורף... תודה...
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
HP PSC2510 זה מעולה? תציעו לי מפדסת רק מעולה..? מקציב 2000 -2200 שקל
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב כף-יד (Palm) הפרטים החשובים לי. תמיכה מוחלטת בעברית - ז"א מערכת הפעלה בעברית אני מעדיף את Windows Mobile כמערכת הפעלה בעיקר בגלל שזו סביבה מוכרת זיכרון לפחות 64MB מסך ציבעוני 64K עם רזולוציה טובה מאוד לקריאת מפות. GPS שן-כחולה. כמובן שיהיה מחברה גדולה עם תמיכה טובה של החברה. גם אם אין המלצה על מוצר מסויים אשמח לשמוע על "תעשה ואל תעשה" או במילים אחרות מה חשוב וממה להתרחק. אם למשהוא יש אתר להפנות אותי אליו גם טוב. האם תכנולוגיה השן-הכחולה טובה או שעלי להסתפק עם קישור USB למחשב? (כרגע גם אין לי שן כחולה במחשב) איזה חברות נחשבות ואיזה דגמים הכי טובים? ההשקעה שלי בסביבות 2000 ש"ח. המכשיר מיועד לתיזכורות רבות, אבל אני מעוניין להשתמש בו גם כGPS עם מפות של…
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ למערכת הבאה: AMD 64 3000 939 לוח אם MSI (לא זוכר את הדגם) 512*2 MB זיכרון X800XL / 6800GT דיסק קשיח צורב DVD פלופי ואולי עוד 1 או 2 כרטיסי PCI האם ספק 350W של ANTEC או חברה אחרת דומה יוכל להחזיק את המערכת או שרצוי משהו אחר יותר חזק? (אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, אבל קחו בחשבון שידרוגים עתידיים).
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אחים שלי קניתי מצלמה דיגטלית nikon coolpix 4300 אני מציע לכן לקנות אותה למי שמחפש מצלמה היא מצלמה חבל על הזמן יש לה הרבה אפשרויות
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
לפי המפרט שלי איזה ספק אני צריך לקנות (יש לי עכשיו 400W של סנשיין קומה). המגבלה התקציבית שלי היא 600 שח - חשוב שיהיה שקט כמה שיותר. שיהיה מסוגל להגיע ל OC גבוה ולקחת עוד 3 מאוררי 120 ממ, ותאורה.
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בתחום ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. הייתי רוצה לדעת מה בדיוק קובע את טיב המצלמה? המגה פיקסלים? מה נחשב ל-MP סטנדרטי? איזה חברות מומלצות? ואפשר את דעתכם לגבי המצלמות הבאות שנראות ששוות משהו (לי כמובן, אבל שוב, אני לא ממש מבין בתחום ) http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1432401 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1748926 מהשוואה קטנה שעשיתי הייתי הולך על זאת של אולימפיוס, המחיר שלה די זול יחסית לאתרים אחרים בהם חפשתי. אתם מוזמנים להציע מצלמות אחרות כמובן, מומלץ דקות אם יש. אהה, ואם לא הבנתם, אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כלומר כ-900 שקל +-, לא 2000, אני לא צריך מצלמה סופר מקצועית תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
דרישות: שיחזיקו מעמד לפחות 3 שעות ללא טעינה, שיהיה מיקרופון ושיהיו נוחות. בעיזור 150-300 שח. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
מבקש המלצה לעכבר מעולה, שיהיה אלחוטי , אופטי (לא לייזר), ועם לפחות 5 לחצנים מתוכנתים.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום , מחפש המלצות ללוח גרפי שיתחבר ללפטופ ( עדיף בבלוטוס אבל לא קריטי) תקציב עד 500 שקלים בערך מחפש לוח שישמש בעיקר לכתיבה ולימודים, המטרה זה להשתמש במחשב במקום בערימות של דפים מעדיף לוח עם מסך כדי שאוכל לראות מה אני כותב בהסתכלות על הלוח ולא על המסך אם זה לא נכנס בתקציב אז אשמח גם להמלצה למשהו טוב ללא מסך אין בעיה להזמין מחו׳׳ל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למטרות של משחקים כמו WOW וכדומה.. שיהיה נוח לשימוש אשמח אם תיתנו לי כמה אופציות.. אני מעדיף מלוג'טיק לא חייב שיהיה סט.. יכול להיות אחד חוטי או משהו כזה.. רק שיהיו מתאימים למשחקים כמו WOW GTA וכאלה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-