ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משחק מידי פעם ויש לי כרגע מקלדת אל-חוטית של מיקרוסופוט שעושה המון בעיות. אני מחפש מקלדת (רצוי אל-חוטית ומולטימדיה אבל לא חובה, העיקר שתהיה טובה), התקציב עד 200 שקל (אפשר פזילה קטנה של 20 שקל) תודה, איתן.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אז ככה... אתמול רכשתי פלאפון מדגם C650 Motrorola... עכשיו.. שמתי לב שמתחת לפלאפון יש יציאה לכבל USB ויש לי מצלמה דיגטילית נטענת דרך המחשב עם כבל USB עם אותו חור... והוא מתאים ונכנס... השאלה שלי היא: האם יקרה משהו לפלאפון אם אחבר אותו עם כבל ה-USB למחשב? ואם לא...האם הוא יוכל להעביר נתונים?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
כבר תקופה שאני מעוניין לקנות רכז USB למחשב נייח אז חיפשתי ומצאתי את הרכז הבא : http://www.ebay.com/itm/HIGH-SPEED-USB-7-PORT-HUB-POWERED-AC-ADAPTER-CABLE-/130500609168?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3274wt_1344 אני יודע שהוא מגיע עם חיבור לחשמל והבנתי שאלה הרכזים המומלצים. מישהו מכיר רכז יותר אמין מבחינתי גם בעל 4 יציאות בלבד, העיקר שיעבוד טוב.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן שאין לו תקן של usb 2.0. לאחרונה קניתי צורב חיצוני שיש לו גם חיבור של usb 2.0 וגם חיבור של firewire. רציתי לדעת אם יש איזשהוא כרטיס שיכול לשדרג לי את התקן ל- usb 2 או ל- firewire. ואם כן, מה מומלץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לרמקולים שיהיה אפשר לחבר ללא USB (חיבור לחשמל ו-audio in) שיהיו כפתורי ווליום פיזיים גדולים ונוחים ללא סאב וופר, קטנים ופשוטים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
דרישות: שיחזיקו מעמד לפחות 3 שעות ללא טעינה, שיהיה מיקרופון ושיהיו נוחות. בעיזור 150-300 שח. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אתר שמאגד ביקורות חומרה מכל חומרה מכל מיני אתרים. המידע ממויין לפי סוג החומרה. בקיצור: http://www.reviewbooth.com/hardware/reviews.htm המקיף ביותר שאני מכיר ברשת.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רכשנו למשרד לפני זמן מה מדפסת לייזר צבעונית של סמסונג, עם פקס וסורק כמובן. הדגם הוא CLX3175FN. היא לא גרועה כמובן, אבל היא אכזבה אותנו כי היא מעט איטית עד שהיא מוציאה את הדף הראשון (גם בשחור לבן!) ביחס למדפסת לייזר רגילה וישנה של brother שהיתה לנו, והטונר שלה נגמר יחסית מהר לפי התרשמותנו. 1. האם מישהו יכול להמליץ על מדפסת לייזר כלשהי איכותית, מהירה וחסכונית בטונר (עם סריקה, גם ל- PDF ופקס חובה)? בסדר הגדול הזה? גם אם המחיר גבוה יותר (נניח עד 2,000 + ש"ח) 2. הייתי מבקש גם המלצה על מדפסת הזרקת דיו מהירה וחסכונית, שתסרוק מסמכים מהר ובצורה איכותית - גם כאן, אפילו במחיר עלות גבוהה יותר (נניח עד 2,000 ש"ח). אולי יהיה עדיף לי ללכת על דיו מאשר לייזר. בכל מקרה אשמח גם …
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
ואם אפשר אז באיזה סוג זיכרון נ.ב למישהוא פה יש נסיון עם המצלמה הזאת?? איך היא ואיך איכות של התמונות שלה? וגם איך היא בתור מצלמת רשת? ואם למישהוא יש הצעה למצלמה אחר באיכות כזאת הסבובות ה-1000 שקל אני ישמח תודה מראש אור
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחדש בעכבר חדש, ומחר אני רוצה לנסוע ולקנות את MX518, אבל ראיתי שכתוב: "Logitech MX518 Gaming Grade RETAIL" מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין בקניית מחשב כף יד. אני איני מתמצא בעיניני מחשבים אלו, לכן ארצה ממכם המלצות לאיזה מכשירים כדאי לשים לב. התקציב הוא גג 2000, אם אפשר פחות יותר טוב. המחשב צריך דבר ראשון לתמוך בעברית(אבא שלי לא מסתדר עם אנגלית), אפשרות לעבוד עם וורד ואקסל וכתיבה על המסך בעזרת עט. אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כתבו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם ומה עלי לבחור? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
הי, יש לי מדפסת ישנה של CANON מדגם BJC-4200. המדפסת עבדה ושלשום ניסיתי להדפיס ההדפסה מופיעה ואז נמחקת לאחר כמה שניות. ובעצם המדפסת לא מקבלת שום פקודה או מתחילה להדפיס או משו כזה. מה אפשר לעשות? אני יודע שהמדפסת ישנה אבל היא שווה את התיקון/טיפול, יש לי גם מדפסת חדשה של LEXMARK אין מה להשוות...
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
חברה למי שיש את המצלמה הזאת או שיודע אם יש במודל הזה צמצם אורות בבקשה תלמדו אותי איך להפעיל את זה. ומה השיטה הטובה ביותר לצלם במועדונים ובהופעות? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שנואשתי מהאיכות של הזרקת דיו ומהדרעק של למלא דיו לבד או לחפש מבצעים כי אחרת ההדפסה יוצאת ממש ביוקר, החלטתי לנסות לייזר. רוב ההדפסות שלי גם ככה טקסטואליות (סטודנט) אז נראה לי מתאים. יש עכשיו מבצע באופיס דיפו של hp1018 ב 450 ש"ח + אתה מקבל קרטון נייר שאני מניח שזה 5 חבילות, וזה גם משהו ששווה לי בערך 75 שקל, ככה שבתאכלס המדפסת תעלה פחות מ 400. השאלה אם מישהו מכיר את המדפסת הזאת ויכול לספר עליה. התגובות באתרי הקניות השונים לא יותר מדי אינפורמטיביות לצרכים שלי. מדאיג אותי במיוחד גם העובדה שיש לה רק 2 מגה זיכרון, ומה זה אומר בדיוק לגבי ההדפסה שלי. נניח שאני רוצה להדפיס PDF יותר גדול מ 2 מגה, מה קורה אז? עד כמה זה יהיה איטי ? לפני שנה בערך היה בנענע מדריך קנייה …
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני היום משתמש בg5 אבל הוא מתחיל לגסוס לי לי מחפש עכבר palm שיחליף אותו התקציב שלי הוא עד 350 ועד 60 שקל לפאד אני ישמח גם לחוות דעת על razor אימפרטור כי כרגע לפי מה שראיתי הוא הכי מתאים לי אבל עדין לא יצא לי לנסות אותו....
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני מרגיש מעט אי דיוקים עם ה G5 הישן, אני מניח שזה בגלל שהוא עכבר לייזר (שפר את דיוק המצביע מסומן ב v, ו mouse acceleration בדרייבר על none..) כדאי לי לשדרג ל MX518 או ל G500? כמו כן מישהו יודע מה התוצאה של G500 בבנצ'מרק? של G5 ארבעים ומשהו, של MX518 שבעים ומשהו..
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
-
יש לי לפטופ רק עם יציאת VGA שאני מעוניין לחבר לטלויזיה בבית. בטלויזיה יש לי רק את החיבור של הבננה וscart כדי לחבר משהו חיצוני לצפיה. אני רוצה לחבר את הלטפופ שהטלויזיה תשמש כמסך, ועשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי שום דבר מועיל. מצאתי מספר דיונים בפורומים בחו"ל שהציעו כל מיני ממירים לRCA אבל לפי מה שאמרו שם יש צורך שהכרטיס מסך יתמוך בTV OUT ומאחר ויש לי 4500MHD אני לא חושב שזה יפעל. אשמח לקבל פתרונות אחרים שיכולים לפעול. ד"א רק כדי לדעת, מה המחירים לסטרימרים טובים עם תמיכה בכתוביות עבריות? תודה חבר'ה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני מתכנן בימים אלו רכישה של מדפסת פוטו בשביל המצלמה הדיגיטלית שלי (Olympus C-740) המדפסת צריכה להיות באיכות סטנדרטית ולהדפיס תמונות בגודל מקס' של A4. אין לי מושג כמה מדפסת כזו אמורה לעלות ולכן אני לא מגדיר תקציב אבל שתהיה מדפסת טובה (לא מקצועית, אבל שלא יתביישו בתוצאות) ובתקציב ממוצע. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני שואל כי אני רואה הפרשים פשוט מטורפים במחירים. באייבורי למשל יש את הדבר הבא: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=490 יש פה שני טונרים לאותה המדפסת, האחד 495 שקל השני 465 שקל, אין לי מושג מה ההבדל בניהם, ושניהם יותר יקרים מהמדפסת עצמה! באתר אחר אני רואה מחיר נמוך בהרבה: 124 שקל http://www.inkjets.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1352 למה? אני מניח ששל אייבורי הוא "מקורי" והשני לא, אבל זה מצדיק כזה הפרש?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עכבר בעיקר לעבודות CAD וגרפיקה. כרגע אני משתמש ב G500 שהוא עכבר מצוין, אבל כנראה קצת רחב ליד שלי. האחיזה שלי היא Claw שטוח יחסית (מתקרב לPalm ). חשבתי בכוון ה Zowie EC2 EVO, או SS Kinzu2 PRO. על משטח QCK מיני. חשוב לי שתהיה גלגלת קלה ללחיצה ולסיבוב כמו ב G500 וללא הרבה קשקושים כמו אורות, משקולות וכפתורים נוספים. אין הגבלה בתקציב, מחפש את הטוב ביותר. תודה למשיבים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול מקלדת הG510 שלי החזירה נשמתה לבורא אחרי שנתיים של עבודה, ועליי לקנות חדשה . אשמח לקבל המלצות למקלדת טובה ואלחוטית הפעם (אני מזיז הרבה את המקדלת ומושך אותה אליי, וזה מה שדפק את הקודמת שלי - לכן הפעם אנסה אלחוטית) כאשר התקציב הוא 500 שקל, כשאפשר לחרוג בכמה עשרות שקלים ... השימוש בה יהיה למטרות גיימיינג למשחקים כמו BF3 וכדומה, וכתיבת קוד בפלטפורמות שונות ... תודה מראש, חיים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-