ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט עד 130 ש"ח, חשוב שיהיה מיקרופון מובנה, בתודה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש כבל HDMI To HDMI Cable 10m Male מהמחשב לטלויזיה באורך 10 מטר באיכות FLH. מוכן להשקיע כמה שצריך העיקר שהכבל יהיה טוב!! אשמח לקבל ייעוץ תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש סורק כמה שיותר קטן שיבצע סריקה של דף אחד וישלח אותו ישירות לאימייל ללא צורך בחיבור למחשב. אני אשמח אם משהו יכול לתת לי דגם של מכשיר כזה. אני גר בארה"ב אז אין שום בעיה אם מוצרים שמשווקים רק בחו"ל תודה רן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשאות / לברר האם יש תוכנה או האם יש פונקציה שיודעת לספור הדפסות במדפסת של גסטטנר בדגם להלן: Gestetner DSm725 מאוד חשוב לי. תודה מראש, מ
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמת רשת HD ושמתי את עיני על שתי מצלמות. LOGITECH WEBCAM PRO 9000 ו C510 ההפרש במחיר זניח וה C510 חדישה יותר. ל 9000 יש עדשת צייס לא יודע מה להחליט. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת חוטית לגיימינג עם אנטי גוסטינג ומקשי מאקרו ומקשי מולטימדיה בקיצור.... 1. תקציבכם (התקציב שלכם למקלדת ):300-350 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):300 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב/סרטים/מוזיקה/עבודה משרדית 3. בקשות מיוחדות -אני רוצה שיהיה במקלדת מקשי מאקרו/אנטי גוסטינג/הרבה מקשי מולטימדיה(חשוב מאוד)/שתיהיה חוטית כדי שלא תיהיה את הדיליי בגדול זהו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם מדפסות פוטו? עד עכשיו קניתי 2 מדפסות פוטו של CANON PIXMA IP4600 את הראשונה קניתי כי התלהבתי שיש לה אופציה שאפשר להדפיס על דיסקים וגם האיכות של התמונה שהיא מדפיסה היא באיכות מעבדה אבל הבעיה שהדיו החילופי דופק את המדפסת מהר מאוד וגם אחר כך אם שמים דיו מקורי המדפסת כבר הרוסה ומדפיסה בצורה מזוויעה את הדיו החילופי הייתי קונה מדיו סנטר מה שאני לא יעשה יותר בחים כי לפי מה שזה נראה הם מכרו לי צבע של טמבור מהול במים אז למישהו יש המלצה\נסיון עם מדפסת שעבד איתה שמדפיסה תמונות באיכות מעבדה ואפשר לקנות לה דיו חילופי? כי 2 קניות של 5 ראשי טונר מקורים שווי ערך למדפסת חדשה אז לא משתלם כבר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מקלדת נוחה, שקטה ושתאפשר לי להקליד במקס' מהירות ויעילות. חשבתי על המקלדות הבאות - Logitech Wireless Combo Mk520 With Keyboard and Laser Mouse (920-002553) Microsoft Wireless Desktop 3000 Keyboard and Mouse Combo Logitech Illuminated Ultrathin Keyboard with Backlighting לא משנה לי אם מדובר בקומבו של עכבר מקלדת, ולא אכפת לי אם המקלדת אלחוטית או לא, אני מחפש מקס' נוחות והקלדה מהירה. מקריאה של הביקורות באמזון שלושת המקלדות טובות, השאלה היא אם למישהו כאן היה נסיון אם אחת מהן? והייתי רוצה לדעת כמה מסובך זה להזמין את המקלדות לארץ? והאם קיימת אחריות בינלאומית על המוצר? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הבעיה היא חדשה מהיום, אתמול המדפסת עבדה כמו שצריך . . יש לי 2 יציאות יו-אס-בי (מחשב נייח), לא משנה לאיזו מהן אני מחבר את המדספת אני מקבל שגיאה "USB Device Not Recognized" אבל כאשר אני מחבר עכבר/מקלדת/כל ציוד אחר שמחובר ביו אס בי לאחת מן היציאות או שתיהן - הכל עובד כמו שצריך. הייתי משוכנע שהבעיה היא בכבל USB אך כשחיברתי את אותו כבל למחשב הנייד, המדפסת (והפקס, הסורק, צילום) עבדה כמה שצריך. המדפסת היא מסוג HP OFFICEJET 4500. אשמח לעזרתכם, אייל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר מקום שבאמת מראה את הערכה בפעולה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן עושה תחנת עגינה ללפטופ, ישמש גם לפיתוח (קוד). בעבודה ניסיתי את של מייקרוסופט הארגונומית המפוצלת - natural 4000 ולא נראה לי שאתרגל לזה שזה מפוצל אשמח להמלצות לוג'יטק\מייקרוסופט, עד 200 למקלדת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם .. 1.יש לי עכבר razer deathadder 3.5g ואני מחפש בדחיפות פד חדש ,יש המלצה מיוחדת (אין הגבלה תקציבית) 2.סביב העינית של העכבר רשום אינפרה-אדום ,אני לא כל-כך מבין בטכנולוגיה אבל העכבר הזה נקרא עכבר אופטי ? תודה מראש לכל המומחים ...
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר משולבת פקס וסורק, תקציב בסביבות 1200 ש"ח והשימוש הינו ביתי (לא עסקי). האם למישהו יש המלצה למדפסת שהוא משתמש בה ושהיא טובה הן באיכות והן במחיר הטונר? מצאתי באינטרנט כמה מדפסות של זירוקס/סמסונג/בראדר במחירים האלה אבל הביקורות עליהם לא היו טובות.... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתקן מחשבים בצורה מצומצמת בביתי והחלטתי לקנות KVM - נמאס לי כל פעם לפרק את המחשב. רציתי לקנות משהו טוב ואמין ועם זאת לא יקר מידי. המליצו לי לקנות KVM של חברת ATEN. הסתכלתי קצת באתר שלהם ושמתי עין על הדגם הזה - מבחינת חיבורים אני חושב שיכול להתאים לי: http://www.aten.com/products/productItem.php?model_no=CS1732B האם מישהו יכול להמליץ? תודה אופיר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחי מחפש מדפסת הזרקת דיו פשוטה משולבת עם סורק, שחור לבן, לשימוש ביתי ולימודי, בתקציב של כ-200 ש"ח. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לממ"ד שגודלו כ- 9.5 מ"ר, איזה רמקול עדיף? חשובה לי האיכות יותר מהעוצמה, אין הגבלת מיקום. תודה, לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אומרים שהיא יותר טובה מהקודמת וגם שימוש ב Cherry Brown במקום Blue שעושה יותר שקט וגם חוסך את הבעיה שהיה עם הלחיצה הכפולה המהירה http://www.cravingtech.com/razer-blackwidow-ultimate-stealth-edition.html כדאי לחכות למקלדת הזאת או שללכת על ThermalTake Meka G1 שהגיע במלאי כבר שהוא Cherry Black . לא יודע בדיוק איזה מהם אני ירגיש בנוח אני מעדיף או שחור או חום כי הם הכי שנראים לי גם שקטים וגם אין להם בעיות מיוחדות. השוואה בין ה ULTIMATE ל STEALTH http://www.razerzone.com/minisite/blackwidow/product_range ThermakTake Meka G1 ביקורת מקיפה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות אזניות טובות עם מיקרופון. השימוש העיקרי הוא בStarcraft 2 כדי לדבר עם חבר בסקייפ תוך כדי משחק. אני אשתמש בהם גם לshooters אני מניח ובשביל משחק עם הלפטופ שלי אבל בדרך כלל אני עובד על PC ומשתמש ברמקולים 5.1 התקציב הוא יחסית גמיש, אני מוכן להשקיע עד 500 אבל אשמח לחסוך. אני שואל בעיקר כי יש מבצע בKSP על ציוד של ThermalTake ואני שוקל ללכת על הShockOne ואני לא בטוח כמה הן טובות, לעומת רייזר למשל. וכמה באמת כדאי לי לקחת אזניות USB בניגוד לאזניות רגילות. אשמח לתשובה מהירה כי המבצע שלהם נגמר היום תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אני חדש פה אז אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאלה שלי... יש לי מקלדת של לוג'יטק ולאחרונה עברתי דירה ואבד לי המקלט של המקלדת. מה עושים במצב כזה? האם יש מקלט חליפי? תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי עכבר MX1100 של לוגיטק. אני מאד אוהב את העכבר ואפילו לקחתי אותו יום יום לעבודה. רק חבל שאיבדתי את הרסיבר שלו ואני לא מוצא מקום שבו אפשר לקנות רק את הרסיבר. מי יודע איפה אפשר להשיג רק את הרסיבר ? תודה! תומר.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הוא הגיע ממש עכשיו ל-KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13696 נראה לי ממש מגניב ושימושי, יש למישהו חוות דעת עליו? אני מחפש להחליף את ה-G5 המתיישן שלי, בעכבר חדש ואלחוטי. אני כבר לא משחק במשחקים כמו פעם (בשביל זה יש שלט של 360), לכן אני מוכן להתפשר על יכולות ה"גיימינג" בעכבר, העיקר שהוא יהיה נוח ואיכותי כמו ה-G5. אופציה נוספת- http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/devices/5845 (עכבר טוב, אבל אין פה את כל החדשנות שבעכבר של מייקרוסופט, ובנוסף הוא יקר יותר בארץ...) התקציב הוא עד 100 דולר, למעשה לא מוגבל, כל עוד אמצא משהו שמתאים לי. אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
היי אני מנסה 'ליצור' יציאת usb-3 למחשב. ראיתי שיש אפשרות לחבר ethernet ל-usb. האם אפשר לעשות הפוך? איזשהו מתאם מ-ethernet ל-usb-3? תודה.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
בעיה מעט מוזרה שצצה ולא שמתי לב אליה עד עכשיו.. אצל אח שלי במחשב מותקן הסט הנ"ל יצא לפני יומיים מהקופסא.. אח שלי משתמש המון בפוטושופ ובעריכת תמונות בכלל... מסתבר שהגלגלת של העכבר לא מגיבה כמעט כלל בWINDOWS PHOTO VIEWER ובפוטושופ עצמו, בכל שאר התוכנות הגלגלת עובדת תקין לחלוטין זאת אומרת שהיא תקינה פיזית וגם התקשורת תקינה... כל עכבר אחר עובד מצויין עם התוכנות הנ"ל ועם המחשב.. ומסתבר שהסט גם במחשב אחר בבית עושה את אותה בעיה.. מה שמצחיק, הלכתי לחנות ממנה נרכש הסט ושם הכל עובד תקין.. כאילו שיש איזה התנגשות תוכנה שגורמת לזה במחשבים בבית שלי, אבל אני פשוט לא מצליח לעלות על זה.. אשמח לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
רכשתי לפני זמן מה את המקלדת הזאת ומפעם לפעם, אחרי שלא משתמשים בה מספר דקות, לחיצה על כל מקש שהוא נהפכת לסדרה רצופה של ] שלא מפסיקה עד שלוחצים שוב על איזשהו מקש. בעיית חומרה או תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-