ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הסט הזה קרוב לחצי שנה ועד עכשיו לא היתי משחק משחקים. התחלתי עכשיו לשחק קצת ושמתי לב שהמקלדת ועכבד לא מגיבים הרבה פעמים. למשל בפיפא אני רץ לאיזה כיוון עם מהירות ואני לא יכול להרים רק עם אני עוזב את אחד הכפתורים. יש פתרון לזה או שהסט הזה כזה חרא ? ואם אין פתרון תמליצו לי על שילוב של מקלדת ועכבר עד 300 שח עם עדיפות לכמה שפחות
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מדריך מצולם לתיקון בעיית הלחצן בעכברי לוג'יטק, המדריך צולם ונעשה על העכבר לוג'יטק G700, תהנו: חברים אם מצאתם מידע זה שימושי, אשמח אם תלחצו על לחצן התודה--------------------------->
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא את הרמקולים האלה: "Logitech R10" היו לי כאלה והייתי מאוד רוצה שיהיו לי שוב, איפה אפשר לקנות אותם? ובמכיר הכי זול? ואם אין יש סוג רמקולים שדומים ממש לאלה? גם באיכות הסאונד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אם יש לי מקלדת חוטית.. ואני רוצה לקנות עכבר אלחוטי... אז אני יכול לעבוד איתם? (עכבר אלחוטי ומקלדת חוטית) תודה!!
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מקלדת עד 200 ש"ח בעיקר למשחקים וקולנוע ביתי.... ראיתי את ה G15 שעולה ביוקר וגם אין לה מקשים בעברית חוזץ מזה אין לי שום מושג בתחום תזרימו המלצות ובלי צורות משונות ובלתי מזוהו משהו שנראה סטנדרטי אבל איכותי למשחקים ולקולנוע ביתי.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחפש לקנות מדפסת או Wifi או Bluetooth בתקציב של בערך 500 שקל וחשוב מאוד שיהיה סורק המדפסת לא תשמש להרבה הדפסות השימוש העיקרי יהיה הסורק ואני אדפיס גג 15 דפים בשבוע.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מעונינת בעזרה איזה ספק אני צריכה לכרטיס: GEFORCE 8800GTS 640 MB ואיזה סוג מארז יכול להתאים?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מקלדת, עכבר ורמקולים. התקציב עד 500 ש"ח. דגשים: - לא מעוניין במקלדת מאוד גדולה עם מיליון מקשי קיצור וכו' (אף פעם לא משתמש בהם). - השימושים בעיקר משרדיים, אין צורך בעכבר סופר-מתוחכם (זה לא למשחקים). חשובה בעיקר הנוחות. - רמקולים: בעיקר למוסיקה, לא צריך משהו יותר מדי מתוחכם. חשבתי על 2.1 בסיס יחסית (בערך חצי מהתקציב - 250 ש"ח). - עדיפות לצבע שחור. - עדיפות מסוימת לעכבר ומקלדת אלחוטיים, אבל זה לא קריטי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת Photo, טובה אמינה ואיכותית. תקציב לא ממש רלוונטי אם כי אני לא צריך משהו מקצועי. * הבנתי שחשוב גם שראשי הדיו יהיו יחסית זולים/לא מתייבשים.... אנא פרטו שיקוליכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למדפסת טובה ואמינה משולבת עם פקס בתקציב 600-700, חשבתי על ה5610 - אך שמעתי על דרייברים בעייתיים.
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, על איזו מדפסת אתם ממליצים? איזו הכי טובה מבינהן? יש מדפסת אחרת בתקציב הזה שתהיה טובה יותר לדעתכם? HP Deskjet 4180 HP DeskJet F2280 HP DeskJet 2180 תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מתלבט בין 2 מקלדות של LOGITECH האחת היא ה WAVE והשניה היא DINOVO NOTEBOOK . השימושים שלי הם בעיקר להקלדה ולשימוש שוטף ואני גם משחק מידיי פעם חשוב לי שהמקדלת תהיה אמינה ותהיה נוחה כי אני מבלה המון שעות מול המחשב כל יום יותר מ 10 שעות בממוצע ליום. מה אתם חושבים כדאי לי לקחת ותשימו את המחיר בצד. בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים את העכבר הזה: מישהו יודע מה זה ואם זה שווה משהו? ???
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/140&cl=US,EN ראיתי את הסט הזה ורציתי לשאול אם למישהו היה אותו ומה דעתכם עליו ? כמה הוא זולל סוללות ? האם המקלדת והעכבר מגיבים מהר ללחיצות ? איך העכבר למשחקי FPS (בהשוואה לעכברים אופטיים רגילים לגמרי של לוגיטק/מיקרוסופט שעד עכשיו היו לי)
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בינתיים אני מתלבט בין השולחנות האלו (סידרתי אותם לפי סדר התלבטות שלי) 1. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Kgjnb3feihZJPKliw72sXzj:12bbi68k5?id=581751&pr=QJ5&N=2 2. http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6265 3. http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&AuctionId=7727309 4.http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000rW6i3H_JjVsTj0kSOerVcI3:12bbi68k5?id=4035077&pr=QJ5&N=2 האם זה רעיון טוב לקנות שידה עם גלגלים? (המחשב עלול ליפול?). האם למסך הזה אני צריך שידה עם במה למסך כדי שאפשר יהיה לעשות PIVOT? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (מדפסת+סורק+פקס - אבל הפקס לא הכרחי), בתקציב של 350 ש"ח. אשמח להמלצות, תודה.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חחח שאלה קצת מצחיקה אבל אני צריך עכבר בסביבות ה60-70 שקל... ראיתי זה חמוד Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM אבל כמה dpi יש לו? וראיתי את זה גם Genius NetScroll Eye PS2 עם 800 dpi http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=11540 תודה!
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש, החלטתי שהגיע העת לנקות את המקלדת, מכל הליכלוך והג'יפה שהצטבר בה, במהלך כמה שנים של שימוש. לאחר חיפוש קצר מצאתי את המדריך הבא: http://www.faqil.com/guides/keycle.html על-פי המדריך, צריך בין היתר לפרק את מקשי המקלדת ולהשרות אותם במים וסבון. לאחר סיום הניקוי והרכבת המקשים חזרה למקומם, גיליתי כי ההקלדה על חלק מהמקשים במקלדת בעייתית ולא נוחה. אותם מקשים בעייתים, הם המקשים הגדולים כגון: Shift, Space, Enter. אילו מקשים שנעזרים במוט מתכת שמאפשר את הקפיציות. בכל פעם שאני לוחץ על אחד מהמקשים הנ"ל, או שאני נתקל בלחיצה קשה במיוחד או שמיד לאחר שיחרור הלחיצה, ניתן לראות את מוט המתכת יוצא ממקומו, משתחרר ונתקע בין המקשים שלצידו. בכל פעם שניסיתי לפרק ולהרכיב את המוט …
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ודיסק קשיח חיצוני (דיסק קשיח של מחשב שולחן) שיכול להתחבר לUSB באמצעות מתאמם ואני רוצה לחבר אותו לתוך המחשב נייד שלי במקום הדיסק קשיח שיש לי שם או בנוסף לא משנה ושמשם תעלה המערכת הפעלה השאלה שלי אם קיים כבל כזה שיכול לחבר דיסק קשיח של מחשב רגיל או USB (מאחר ויש לי מתאמם לדיסק קשיח שיכול לגרום לו להתחבר דרך הUSB ) לתוך לוח האם של המחשב נייד .. ? שאלתי השנייה היא האם חיבור דיסק קשיח של מחשב נייד הוא כמו דיסק קשיח של מחשב רגיל ? כי לפי מה שאני ראיתי זה חיבור יותר קטן (ואני חושב שבמחשב נייד שלי זה IDE).. מקווה שהבנתם, אשמח לשמוע את תשובותיכם.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קניתי אותו היום בעקבות ההמלצות שראיתי כאן... אבל מה אוכל לומר המארז הזה פשוט מכוער ועוד קניתי אותו בצבע שחור, כי הלבן בכלל זוועה... בקיצור מה אפשר לעשות בשביל להפוך אותו לקצת יותר מושך? אני רוצה לעשות חלון, אבל אין לי כוח לזה ואין לי את הציוד המתאים... יש מישהו בפורום שמוכן לעשות בשבילי (בתשלום כמובן). ועוד שאלה, שתי המאווררים של ה120 מ"מ מסתובבים נורא לאט משהו כמו 500-600 סל"ד והמהירות לא יציבה לפי מה שראיתי בEVERSET, זה תקין? כי שמתי לב שכאשר המחשב נדלק ב5 שניות הראשונות המאווררים מסתובבים מהר יותר, ומרעישים גם יותר... (או שזה פסיכולגי אצלי :s05:) קיצר יש לי כאב ראש מהמארז הזה, בכלל רציתי לקנות את הסופרטאלנט מKSP ולא היה להם אותו במלאי... ואני מבואס רצח!!!
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כרגע אני מעוניין לגבות מסך CRT 17" ישן מאוד של LG, ומחשב חזק (A64, 6800GT, 1GB, 160GB HDD + 40GB HDD balbla) שאותו מפעיל ספק 480 וואט של Enermax. איזה UPS יהיה הטוב ביותר? תזכרו שאני מעוניין שהוא יחזיק לפחות 3 דורות, ואני לא רוצה עם כל שדרוג להחליף אל-פסק... ואני מעוניין לקנות באינטרנט בלבד. בנתיים חשבתי על ה- APC Smart-Ups 1500va. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד IBM r50e אותו הייתי רוצה לחבר לטלויזיה, באם בחיבור 21פינים או RCA. הצרה היא שמהנייד יוצא וידאו רק בחיבור moniter (לא יודע איך קוראים לו בשפה המקצועית). השאלה היא האם יש מתאם או מרצד או איזה שהוא התקן חיצוני שמסוגל לתרגם את האותות בשביל שיתאימו לתצוגה בישראל (PAL) ? תודה למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חודשיים ואני רוצה לדעת אם הוא טוב מספיק גם נכון להיום. pentium 4 1700 mhz 256 mb rdram לוח אם: asus p4t דיסק קשיח: 40gb 7200 rpm קול: creative soundblaster pci כ. מסך: geforce2 mx400 64mb+tv out מסך: lg studio-work 17inch מודם: smart link 56k v92 modem lg dvd X16X48
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-