ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
-
שלום חברה מעוניין בספק כוח 300-400 שקל למסך 20" אין לי בעיות עם החשמל וכאלה לכן לא רוצה משהו יקר לכמה מכם יש ספק כוח
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות הייתה לי בעיה עם המקלדת, בעיה שמתאם PS/2 ל USB פתר. עכשיו בכל פעם שאני לוחץ על שני כפתורים ביחד, ומשחרר אחד המקלדת פשוט דורשת שאלחץ שוב דוגמא: במשחקים אני לוחץ על W כדי להתקדם, נניח שאני לוחץ גם על D כדי לזוז הצידה, ברגע שאני משחרר את D וW עדיין לחוץ, אני מפסיק לזוז. או אם אני לוחץ על W ואז על רווח כדי לקפוץ, ברגע שאני משחרר את כפתור הרווח אני לא יכול לזוז. ניסיתי לחבר מקלדת נוספת שיש לי [PS/2] למתאם, הבעיה הייתה גם שם. איך אני פותר את העסק הזה?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, הדריברים המקוריים מאוד כבדים, ושמעתי שיש דריברים חלופיים "קלים" יותר... מהיכן ניתן להורידם? (מחיפוש בגוגל לא מצאתי את התשובה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
רציתי לשאול איפה יותר כדאי לי לקנות, ב-pandas.co.il או ב-hardware.co.il. בפנדה או באקסלנט? כי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא כל כך מתמצה בזה ואני לא מכיר את החנויות האלה. מי יותר זול? יותר אמין? וכו'.
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רב! היום קיבלתי עכבר G5 חדש דנדש ;D מבחינה היקפית שלו מצאתי שאפשר להטות את הגלגלת ימינה ושמאלה וזה נחשב כשני כפתורים אז רציתי לשאול איך אני יכול לעשות שהכפתורים הללו ישמשו ככפתורי מעבר בין טאבים בפיירפוקס? אני חדש בתוכנות של לוגיטק אז אשמח לקבל קצת עזרה :
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מישהו יודע וניסה לחבר שני ג'ויסטיקים USB למחשב אחד? זה עובד תקין? מישהו התנסה בג'ויסטיק הזה שהוא גם מתחבר לPS2 ? שווה משהו ?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שיחה ערה שערכתי היום עם נציג שירות אדיב בפנדה קצת הבהילה אותי בנוגע לכרטיס המסך הבא שלי. הוא טוען שספק הכח הג'נרי שלי (520W שהגיע עם המארז הבסיסי), לא יתמוך במספיק כח עבור ה 7800,7900 ו ה X1800, X1900. האמנם נכון? כדאי להשקיע בספק כח אחר (תרמל טק ודומיו)? ה X1800 בנועה אגב מאוד מפתה, האם גם בשבילו אצטרך ספק כח אחר? תודה לכל עונה ותודה על הסובלנות.
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
נשבר לי אחד מהפרפרים של המאורר.יהיה לי על זה אחריות? יש לי תמחשב חצי שנה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
-
אהלן ידידיי , כפי שאתם רואים בצד את התחומים שבהם אני עוסק אני מתעסק הרבה בטקסטים ופיתוח אפליצקיות מה שדורש ממני הרבה הקלדה והרבה עבודה עם המקלדת. התקציב שלי למקלדת הינו 300 שקל ... בגדול חשבתי על ה WAVE של לוגיטק אבל הצורה שלה לא נראת לי והיא גם לא מאפשרת לי לשים את הג'ל של המקלדת בגלל הצורה שלה. לגבי הרמקולים אני לא מומחה גדול אני סך הכל צריך מערכת 2.1 רוב השימוש שלי ברמקולים של המחשב הוא מוזיקה מאשר סרטים ומשחקים לכן הבנתי שמערכת 2.1 עדיפה או אפילו מערכת 2.0.. אשמח לעזרה תודה מראש ! עריכה : שמתם לב שככול שאתם נמצאים בתחום מסוים הרבה יותר קשה לבחור לעצמכם דברים?... את המארז שלי לקח לי חודש להחליט שהוא הנבחר.
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://www.cpi.co.il/cpi/shop/product.asp?productid=650
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מתלבט בין 2 מקלדות של LOGITECH האחת היא ה WAVE והשניה היא DINOVO NOTEBOOK . השימושים שלי הם בעיקר להקלדה ולשימוש שוטף ואני גם משחק מידיי פעם חשוב לי שהמקדלת תהיה אמינה ותהיה נוחה כי אני מבלה המון שעות מול המחשב כל יום יותר מ 10 שעות בממוצע ליום. מה אתם חושבים כדאי לי לקחת ותשימו את המחיר בצד. בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן רכישה של סט מקלדת + עכבר אלחוטיים, דגם: logitech s510. אשמח לשמוע מישהו שמכיר אותה\שמע עליה\התנסה בה. .swg
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. אני לפני קנית מדפסת עד 500 ש"ח. אני כמעט ולא מדפיס אבל רצוי שתהיה בבית אחת. הסתכלתי בהמלצות שלכם ואבקש את דעתכם מי מהשלוש הכי אמינה/חסכונית ורצוי קטנה מבין שלושת הדגמים הבאים. HP5610 HP,Photosmart C4283 (אולי לפעמים נדפיס גם תמונות ?) או Brother, DCP-540CN תודה מראש לעוזרים. תומר.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
1) אני מחפש סורק למשרד,האם כדאי כבר לקנות מדפסת משולבת או לקנות סורק עצמאי ? 2)אני מחפש המלצות לסורקים טובים עד 700 שקל ולמכשירים משולבים עד 1600 שקל
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/140&cl=US,EN ראיתי את הסט הזה ורציתי לשאול אם למישהו היה אותו ומה דעתכם עליו ? כמה הוא זולל סוללות ? האם המקלדת והעכבר מגיבים מהר ללחיצות ? איך העכבר למשחקי FPS (בהשוואה לעכברים אופטיים רגילים לגמרי של לוגיטק/מיקרוסופט שעד עכשיו היו לי)
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
לינק : http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1540965
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאמר אשר ישווה\יפרט את הטכנולוגיות השונות במסכי LCD (משמע סוג הפנל - איך עובד יתרונותיו חסרונותיו) אשמח לעזרה, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש לי שני עכברי מיקרוסופט (לשניהם יציאת USB, אחד מחובר ב USB והשני עם ממיר של PS\2 בגלל שיש לי מאריך ל PS\2 וחבל לי לקנות מאריך חדש ל USB.. ) אני רוצה לחבר עוד מקלדת בנוסף למה שמחובר לי ל PS\2 האם יש איזשהי דרך לחבר שני מקלדות ל PS\2 (גם למקום של העכבר וגם של המקלדת) או לקנות ממיר מPS\2 לUSB (למקלדות) ? בקיצור ולעניין איזה אופציות יש לריבוי מקלדות חוץ מלקנות מקלדת חדשה עם חיבור USB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי את ה MX 700 האלחוטי כמובן ולא הכי טוב לי איתו, בקיצור אני רוצה עכבר חדש עם הטכנולוגיה החדשה ואני מתלבט בין אחד מהם אני לא יודע מה יותר כדאי מבחינת ביצועים, ונוחות, לפי מה שאני יודע אני מרוצה מלוגי'טק אבל אולי הרייזר יותר נח מבחינת כסף הם עולים אותו דבר הרייזר עולה בפאנדה 385 והאמסאקס יעלה כמו שאתם יודעים כנראה 350 אז מה דעתכם כדאי? תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תשמעו קטע רכשתי את עכבר logitech MX-518 אני לא גיימר רכשתי אותו בגלל ריבוי הכפתורים על מנת שאוכל להשתמש בהם באפליקציות שונות כוונתי את הכפתורים בצדדים לבצע copy + paset . גיליתי כי זה עובד בכל היישומים מלבד יישומי OFFICE שלחתי את הבעיה לתמיכה של LOGITECH ולהפתעתי הם ענו לי כי העבר מיועד למשחקים ולכן לא אמור לתמוך בשון יישום אחר ???!!! איזה מן תשובה מפגרת זו האם יש לעוד משהוא את הבעיה הזו בעכבר הזה ??
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
העכבר הזה: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=35208 או העכבר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=150484 או בכלל זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=29497 שימושים: גלישה באינטרנט, כתיבה באינטרנט. והאם העכברים מתאימים ללינוקס? אני לא גיימר > היה אפשר להבין את זה במשפט קודם לכן שכתבתי שיש לי לינוקס.
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
העכבר הזה לא נוח לי הוא שובר לי את הזרת ביד, איך מתרגלים לדבר הזה? אני מעדיף לא להחליף אותו כי הוא טוב מבחינת ביצועים אבל לעזאזל מה חשבו לוגיטק לעצם, החלק של האגודל נוח והחלק הימיני איפה לעזאזל שמים את האצבעות?! לא בא בחשבון להחזיר או להחליף. רק איך מניחים את כיף היד? אני רוצה להתרגל
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-