עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ItachiSan,

בינתיים אני מתלבט בין השולחנות האלו (סידרתי אותם לפי סדר התלבטות שלי) 1. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Kgjnb3feihZJPKliw72sXzj:12bbi68k5?id=581751&pr=QJ5&N=2 2. http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6265 3. http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&AuctionId=7727309 4.http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000rW6i3H_JjVsTj0kSOerVcI3:12bbi68k5?id=4035077&pr=QJ5&N=2 האם זה רעיון טוב לקנות שידה עם גלגלים? (המחשב עלול ליפול?). האם למסך הזה אני צריך שידה עם במה למסך כדי שאפשר יהיה לעשות PIVOT? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by Omry,

היי אנשים. אני מעוניין לרכוש מקלדת חדשה, עם קניית מחשבי החדש. היא תשמש אותי לגיימינג (בעיקר משחקי FPS) ולעבודה משרדית רגילה. אני מעוניין שתהיה הכי נוחה שאפשר. אני מעדיף שמקשי המקלדת יהיו גבוהים יחסית כדי שלא אמצא את עצמי לוחץ בטעות על מקשים מיותרים. מקרואים למיניהם ופיצ'רים כמו מסך 50" שתקוע על המקלדת לא מעניינים אותי. אני מעדיף שלא יהיו למקלדת מעגלים משותפים ושאוכל ללחוץ על כמה שיותר מקשים בו זמנית. אני מעדיף שהאנטר יהיה גדול ולא קטן כמו ברוב המקלדות המודרניות, אני ממש לא מסתדר עם זה. תודה רבה מראש לעוזרים, שבת שלום והמשך ערב נעים

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  3. ירדתי מהאפשרות למדפסת משולבת. שמעתי רק דברים טובים על גירסת הCANON IP , בעיקר על הדגם 3000. אבל היום כבר קשה למצוא בחנויות את הדגם 3000 או 2000 ולעומת זאת יש דגמים כמו הCANON IP 1500, הCANON IP 2000, הCANON IP 1600 איזה דגם בסדרת הIP במחיר של עד 500 שקל הכי משתווה לip 3000?שמעתי שהip 3000 חוסף בדיו, מדפיס באיכויות מצוינות, המחיר של הדיו שלו נמוך..

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות מחשב כף-יד (Palm) הפרטים החשובים לי. תמיכה מוחלטת בעברית - ז"א מערכת הפעלה בעברית אני מעדיף את Windows Mobile כמערכת הפעלה בעיקר בגלל שזו סביבה מוכרת זיכרון לפחות 64MB מסך ציבעוני 64K עם רזולוציה טובה מאוד לקריאת מפות. GPS שן-כחולה. כמובן שיהיה מחברה גדולה עם תמיכה טובה של החברה. גם אם אין המלצה על מוצר מסויים אשמח לשמוע על "תעשה ואל תעשה" או במילים אחרות מה חשוב וממה להתרחק. אם למשהוא יש אתר להפנות אותי אליו גם טוב. האם תכנולוגיה השן-הכחולה טובה או שעלי להסתפק עם קישור USB למחשב? (כרגע גם אין לי שן כחולה במחשב) איזה חברות נחשבות ואיזה דגמים הכי טובים? ההשקעה שלי בסביבות 2000 ש"ח. המכשיר מיועד לתיזכורות רבות, אבל אני מעוניין להשתמש בו גם כGPS עם מפות של…

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  5. שלום, אני מחפש קורא כרטיסים (רצוי 3.5 אינץ') החובה היא שתהיה בו אפשרות לכרטיסי מכיוון שיש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י. הרצוי הוא פאנל שחור. לגבי תקציב קשה לי להגיד כי אני ממש לא מבין... תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by roeiw,

מה דעתכם על Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC יש לכם המלצות אחרות באותו המחיר? (360 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  7. אני רוצה לקנות להדפיס איתה תמונות על דף גלוסס...ולהדביק על מגנט.. איך היא טובה,מישו עבד איתה??! = רציתי גם לדעת מה כדאי לקנות דיו חילופי או מקורי? ומאיפה אפשר לקנות GLOSE PAPER?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by snapdragon,

מישהו יודע וניסה לחבר שני ג'ויסטיקים USB למחשב אחד? זה עובד תקין? מישהו התנסה בג'ויסטיק הזה שהוא גם מתחבר לPS2 ? שווה משהו ?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  9. היי יש לי סורק מאוד ישן בחיבור פארללי של MICROTEK ואני לא מצליח להתקין אותו גם בויסטה וגם ב XP. לא יודע מה קרה כי ב XP הוא עבד ועכשיו לא. דרייורים לויסטה אין וב XP אני משתמש בדרייור של WINDOWS 2000. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by BenJo,

אחים שלי קניתי מצלמה דיגטלית nikon coolpix 4300 אני מציע לכן לקנות אותה למי שמחפש מצלמה היא מצלמה חבל על הזמן יש לה הרבה אפשרויות

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  11. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש זאת ליישום מיוחד (סתם WIRELESS לא יתאים - כבר אני מודע לפתרונות האלו) כל טוב, גבריאל

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  12. Started by Dr Hardware,

1. איך המדיות של SilverLine ? ואיך הBenQ Gold ? מי יותר יקר, טוב? ומתאים ליאמהה סקזי? 2. איך הHP מדפסת הזאת? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=36_234&products_id=1560 והאם LEXMARK P707 יותר טובה? אפשר לינקים לחנויות בה מוכרים באספקה מיידית ומהירה את הלקסמרק (במידה והיא אכן הכי טובה בטווח מחירים הזה של 350~ ושלא יהיה חנות חאפרית רק חנות מוכרת וטובה שיש לכם נסיון איתה תודהההההההההה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by gab1234,

לפי המלצות פה באתר קניתי את המארז הנ"ל אבל יש לו רק כפתור אחד לכיבוי... יכול להיות שאין לו כפתור ריסטרט ??? המחשב נתקע לי פעמיים וכיביתי אותו דרך המפסק הראשי מאחורה... מה עושים במקרה כזה ?????????

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  14. אם כן ספרו לי עליו קצת האם הוא עובד תקין עם כל מערכות ההפעלה ? (לטענתם כן ) הוא עולה כמעט 200 ש"ח בארץ ...ונראה לי שזה משהו טוב לשימוש עם סלולרי או אפילו עם שלט למחשב (winamp ) הלינק למוצר : http://www.actisys.com/act-ir2000u.html לינק ל ZAP : http://zap.co.il/search.asp?sog=C-InfraRedAdaptor&minprice=0&keyword=2000 מה דעתכם ? היה לכם נסיון עם רכיב כזה בעבר ? יש גם את זה ...אבל הוא נראה לי פחות טוב - Grandtec IRDA לינק למוצר : http://www.grandtec.com/gir.htm תודה !

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by gadits,

האם הספק כח 380W שבא עם מארז הCoolerMaster Centurion 532 יחזיק את המערכת הזאת מעבד E6300 כרטיס מסך 7600GS 3 מאווררים 2 צורבי DVD 3 הארד דיסקים (2 מהם ברייד) +OC מתון

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעונין לחבר סט מקלדת ועכבר למחשב HTPC בסלון שמיועד לסרטים ולמשחקים. יש לי מחשב חזק עם כרטיס 8800 ומלבד הסרטים אני רוצה גם לשחק. מבקש את המלצתכם לסט אלחוטי טוב למרחק של כ5 מטרים. באותה הזדמנות ארצה גם המלצה ל2 GAMEPAD אלחוטיים לאותו מחשב ולאותו מרחק. תודה מראש מנו

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by Cyron,

יש לי בעיה עם מסכים כחולים, רציתי לדעת האם המתחים האלה תקינים: EVEREST: Voltage Values CPU Core 1.78-1.74 V +3.3 V 3.26 V +5 V 4.95 V +12 V 12.74-12.86 V +5 V Standby 5.03 V תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by anonimoos,

איך אני יכול לחבר ליציאת DVI? אם בכלל ניתן האם קיימים מתאמים ? כרטיסי טלויזיה עם ממירים? כרטיסי PCI עם ממירים ? האם הדבר פוגע באיכות ?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  19. זה מופיע במיפרטים המומלצים ורציתי לדעת אם הם טובים והאם הספק הוא ברמה טובה?(בערך כמו HEC)? תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by GetRich,

יש בארץ חנות שמוכרת את המוצרים של Razer במחיר נורמאלי? מישו כאן פעם הזמין מ-Razer ויודע כמה עולה משלוח שלהם?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by SupeRnovA,

אני רואה את המילה הזאתי כמעט בכל מקום.. מישהו יכול להסביר לי אולי מה זה? ואם מה שאני שואל לא שייך לדיון אז אני מצטער, כי אני לא יודע מה זה אז אין לי מושג איפה לשאול את זה, אני בחרתי בצורה רנדומלית איפה לרשום...

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by a-v-i,

היי, זקוק לעכבר בחיבור BT או 2.4 לקליטה מטווח של 2 עד 3 מטרים. חשוב שיהיה בגודל רגיל (לא למחשב נייד) תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by D.Man,

אני מעוניין לקנות DVD של NEC. יש בפני 2 אפשרויות ND-3551 Dual Layer או במקומו ND-3550 Dual Layer ניסיתי למצא את ההבדלים ביניהם אבל לא הצלחתי למצא אשמח לקבל תשובה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  24. שלום חשבתי על רכישת מדפסת משולבת HP 4580. אני מדפיס מעט יחסית בעיקר בשחור לבן אבל עדיין לא הייתי רוצה לוותר על הדפסת צבע. מצד שני אני רואה שבתוספת של 150 שקלים אפשר לקבל את ה 6500 שהיא משוכללת יותר ונראית מעט מסיבית יותר,כוללת כרטיס רשת ובעיקר חסכונית יותר בדיו. מה שמרתיע אותי זה 3 ראשי הצבע להדפסה שנועדו לכאורה לחסוך בעלות הדיו. האם זה אומר שראש ההדפסה נפרד מהמחסנית ? הייתי כבר בסרט הזה עם מדפסת אפסון וזה גרם לאיכות הדפסת הולכת ויורדת כל הזמן עד שזרקתי אותה מה שלא קורה כאשר ראש ההדפסה יחד עם המחסנית מה שאולי בזבזני יותר אבל מקבלים מדפסת כמעט חדשה בכל החלפת ראש. ואני מדגיש שאני מדפיס מעט בצבע. האם החשש מוצדק שלי מוצדק? תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  25. שלום, כל הדיסקים שלי הם 3.5 גדולים, רק אחד הכנסתי לתוך מארז חיצוני שיש לי-שכולל ספק,כבל חשמל,כבל USB והכל כבד ומגושם. אני מחפש הארד דיסק חיצוני, קטן מאוד, הכי חשוב אמין ! המטרה היא פריקה של חומרי וידאו FHD מכרטיסים, באתר הצילומים. זה אומר שאני יוכל לפרמט את הכרטיס, ולסמוך על ההארדיסק שהחומרים ישארו עליו עד שנגיע לעמדת עריכה. אני זקוק ל 2. גודל - 500GB נראה לי יספיק, אם יש 1T בהפרש קטן- מתקבל. שוב - חשוב אמינות, וגם שיהיה מהיר. מה ההבדל בין 2.5 ל 1.8 ? תודה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים