ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
אני יודע שקיים דיון בנושא הזה... אבל יש בו 200 עמודים!!!!!!!!!!!! לא כדאי לנעול אותו (כדי שאנשים עוד יקראו) ולפתוח אשכול חדש בנושא??? ועכשיו לעניין שלי: חברה אני רוצה לקנות ספק... יש לי המון רכיבים במחשב.. ועד עכשיו אני משתמש בשני ספקים (ג'נרים רגילים שהיו לי ) אחד למאווררים וכו'... ואחד למחשב.. המפרט שלי לוח 3 דיסקים קשיחים של ווסטרן דיגיטל 3 כוננים אופטים של סוס (סידי,דיוידי וצורב) 2 מאווררים 120 מ"מ 2 מאווררים 80 מ"מ מאוורר למעבד מאוורר לכרטיס מסך בקר שליטה למאווררים ארדקנו 13 של טרמלטייק כולל מסך LCD בקרוב - מסך LCD בתאורת רקע 20 ס"מ על 2ס"מ USB - ללוח: מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוספט - מקלט צורך חשמל מודם חיצוני של טריון - צריכת חשמל חיצונית ע"י ספק 12V HUB - מפצל…
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי אותו היום בעקבות ההמלצות שראיתי כאן... אבל מה אוכל לומר המארז הזה פשוט מכוער ועוד קניתי אותו בצבע שחור, כי הלבן בכלל זוועה... בקיצור מה אפשר לעשות בשביל להפוך אותו לקצת יותר מושך? אני רוצה לעשות חלון, אבל אין לי כוח לזה ואין לי את הציוד המתאים... יש מישהו בפורום שמוכן לעשות בשבילי (בתשלום כמובן). ועוד שאלה, שתי המאווררים של ה120 מ"מ מסתובבים נורא לאט משהו כמו 500-600 סל"ד והמהירות לא יציבה לפי מה שראיתי בEVERSET, זה תקין? כי שמתי לב שכאשר המחשב נדלק ב5 שניות הראשונות המאווררים מסתובבים מהר יותר, ומרעישים גם יותר... (או שזה פסיכולגי אצלי :s05:) קיצר יש לי כאב ראש מהמארז הזה, בכלל רציתי לקנות את הסופרטאלנט מKSP ולא היה להם אותו במלאי... ואני מבואס רצח!!!
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת Photo, טובה אמינה ואיכותית. תקציב לא ממש רלוונטי אם כי אני לא צריך משהו מקצועי. * הבנתי שחשוב גם שראשי הדיו יהיו יחסית זולים/לא מתייבשים.... אנא פרטו שיקוליכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אהלן חברה רציתי לדעת אם יש מארזים שבצורת מכונית ....... :auto:
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
חשבתי עלל המאז הנל A-TOP Z-Alien PC Gaming Server - SILVER ראיתי שהוא בא עם ספק גנרי אז החלטתי לקנות hec 400 wat atx 2 בלי קשר למארז יש לי תקציב עד 470 ככה שווה אז לקנות את המארז הנל(הספק שיהיה בתוכו הוא ה hec 400 ..)
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני מחפש ממיר מ DVI ל ETHERNET IP STREAM מישהו מכיר ממיר כזה כל לינק יתקבל בברכה!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני חולה על שקט ואני קונה מחשב חדש ואני צריך המלצה לספק ומארז שקטים במיוחד לבנתיים חשבתי על האנרמקס ליברטי 500 המפרט שלי הוא: conroe e-6600 2 gb ddr 2 עדיין לא החלטתי איזה חברה אבל 800 או 1026 מגה"ז תלוי אם יצא לוח שיתמוך לוח אם שיתמוך קונרו עם רשת וייפיי בלוטוט וכל זה שתי הרד דיסקים במערך רייד 250GB כל אחד חשבתי לבנתיים על הרייד רדי של ווסטרן דיגיטל אם יש המלצות מוכן לשמוע כרטיס מסך 7600 GT אם לא תיהיה איזה נפילת מחירים צורב דיוידי כונן 1.44 כרטיס קול אולי קרייטב אודג'י שאני איתו עכשיו ואני מעדיף שיהיו במחשב מאווררים של 120 ממ כי הם יותר יעלים מבחינת רעש ביצועים חשבתי על הסונטה 2 אבל האנרמקס נראה לי יותר איכותי ממה שיש שם
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כמה מאוורים מקבלים עם הקומפיוקייס ? כמה עם האנרמקס? (2 אם אני לא טועה) ? לפי דעתי יש כאן יתרון לספק של אנרמקס ! אבל חוצמזה יש סיבה לזרוק עוד 200 שקל על האנרמקס או שכדאי ללכת על הקומפיו' ? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד...? עריכה: מישהו יכול לנסות להשיג לי תמונות שלו ? לא מצאתי כמעט בכלל (של הקומפיו'), ואיפה לעזאזאל נמצא ה-USB מקדימה בקומפיוקייס ?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תכננתי בעבר על הMX518 אבל אבא שלי אמר שהוא מוכן להוסיף לי כסף אז קניתי את הG9 עכבר מדהים (על יופיו אפשר להתווכח אבל לדעתי הוא חתיך). אני אוהב את החלפת הפרופילים ואת מוד ה3200 DPI שעוזר לי דיי הרבה בכלום פשוט מיותר. הוא מדוייק מאוד! שוקל טוב, כולל המשקולות. הפאנל הרגיל שלו יותר טוב מהפאנל השני של הזיעה יותר נוח.. המיקום של החלפת הDPI פשוט מפגר לא יכלו לשים אותו במקום שפחות יפריע? לא חסר בו כלום אני נהנה מאוד. ;D
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
העכבר הזה לא נוח לי הוא שובר לי את הזרת ביד, איך מתרגלים לדבר הזה? אני מעדיף לא להחליף אותו כי הוא טוב מבחינת ביצועים אבל לעזאזל מה חשבו לוגיטק לעצם, החלק של האגודל נוח והחלק הימיני איפה לעזאזל שמים את האצבעות?! לא בא בחשבון להחזיר או להחליף. רק איך מניחים את כיף היד? אני רוצה להתרגל
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
2.קניתי דיסק קשיח של 160 ג'יגה ואני רואה רק 80 למישהו יש הסבר למה זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מדפסת HP c4283. הורדתי לה את הדרייברים הדרושים מהאתר - את אלו בגרסא הבסיסית (כי יש גם גרסא למתקדמים). לצערי כאשר המדפסת ביצעה כיול היא לא הצליחה להדפיס בשחור אלא רק בצבע ולכן הכיול נכשל. כמו כן במסמכים נוספים שניסיתי היא בקושי הדפיסה בשחור, משמע אם לא הייתי יודע שזו מחסנית חדשה (או שאולי לא?!?!) הייתי בטוח שנגמרה לי מחסנית. בנוסף, אין באפשרותי לבצע סריקה דרך המכשיר (הוא טוען שחיבור ה USB אל המחשב לא תקין) ורק באמצעות שימוש אקטיבי (פתיחת תוכנת הסריקה של HP) אני יכול לבצע סריקה שגם את תוצאות הסריקה במצב זה המחשב מסרב לשמור. אם מישהו נתקל בבעיה כזו או שיש לו עצה, יותר ממוזמן לפרסם אותה. בתודה מראש וחג מצות שמח לכולם.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לעל פסק חזק ואמין במיוחד שישמור על מערכת יקרה מאוד. המערכת: מחשב שולחני, מסך LCD 37, רסיבר + 5 רמקולים רציניים, דיוידי, וידיו, ראוטר אלחוטי ולפעמים גם מחשב נייד. ואני צריך עוד על פסק אחד קטן ואמין רק למחשב הנייד (בלי סוללת גיבוי כי את זה כבר יש במחשב הנייד עצמו) תודה.
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניינת לרכוש עכבר אלחוטי אופטי/לייזר, ויצא לראות את 2 הדגמים של חברת ACROX בחנות וגם נכנסתי לאתר שלהם, השאלה האם העכבר מספיק איכותי והמפרט שלו טוב לעומת מיקרוסופט או לוג'יטק. דגם 1: עכבר לייזר אלחוטי נטען מידי עם 4 סוללות מצורפות *קישור באתר יצרן דגם 2: עכבר לייזר בגודל רגיל גם נטען עם לחצן לאופיס *קישור באתר יצרן אשמח לכל דעה שלכם, או המלצה לעכבר אלחוטי אופטי/לייזר טוב בתקציב של עד 250 שקל. אני עובדת הרבה עם העכבר אז חשוב לי אורך סוללה ונוחות. כרגע יש לי עכבר שייך לסט עם מקלדת של מיקורוסופט והוא כבר לא משהו, לא נוח זולל בטריות הטירוף.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מולטימדיה קיבורד אלחוטית של מיקרוסופט כבד די הרבה שנים שמתפקדת מעולה אני מעוניין להסיר את האופציה של מצב SLEEP על המקלדת הורדתי את הגרסה החדשה של ה INTELLI דרייבר של מיקרוסופט על כל הכפתורים יש אופציה לשנות מצב חוץ מה SLEEP יש פתרון??? אגב ה HIBERNATION לא מאופשר
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
זה טוב ללכת לMY COPUTER - PROPERTIES - DEVICE MANGER וללחוץ על איזה רכיב שיש לך במחשב פעמיים ואז ללשונית DRIVER ואז UPDATE DRIVER ?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארזים הבאים של FOXCONN ? 1) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9354&catid= 2) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13520&catid= 3) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9352 4) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13519
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
-
יש לי שתי דרישות 1) שהמקלדת תיהיה פשוטה , בלי כל הכפתורים המציקים שיש בהרבה מקלדות למעלה או בצדדים ( של המדיה פלייר ווליום וכו') כמו זאת שיש לי עכשיו: 2) שתספיק להרבה זמן כדי שאני לא אצתרך להחליף כל שבוע סוללות. בנתיים אין תקציב.. קודם נראה אם יש מקלדת כזאת תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מדברים על הכרטיס של VIA והכל, אבל תזכרו שיש בארץ כרטיס PCI USB 2.0 והוא נמכר בלמיר למשל...
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום! אני צריך לדעת - האם יש מארז טוב ששווה באיכותו ל-enermax 350W (מציפטק למשל) ? ? ? ? אני צריך לדעת דחוף כי אני רוצה לסגור היום על המפרט ולהביא אותו לחנויות מסוימות... בבקשה תענו מי שיודע... תגידו חברה ודגם...זה דחוף... תודה מראש, MB
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אין לי מושג איך קוראים לחלקים האלה אבל אני מדבר על הצ'ופצ'יקים הקטנים האלה בגב המקלדת שאפשר להרים בשביל שהמקלדת תהיה בזווית , יש לי מקלדת מסוג logitech wave , תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם אינפרא אדום מובנה, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשלוח קבצים מהמחשב שלי לפלאפון. יש לציין שהפלאפון שלי תומך בשליחה וקבלה של קבצים דרך אינפרא אדום. אשמח לתשובה, תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-