עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by אביחי,

שלום, אני צריך המלצה על מכשיר (מדפסת) לייזר משולב לבית. והיכן להשיג את המכשיר.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  2. שלום רב! היום קיבלתי עכבר G5 חדש דנדש ;D מבחינה היקפית שלו מצאתי שאפשר להטות את הגלגלת ימינה ושמאלה וזה נחשב כשני כפתורים אז רציתי לשאול איך אני יכול לעשות שהכפתורים הללו ישמשו ככפתורי מעבר בין טאבים בפיירפוקס? אני חדש בתוכנות של לוגיטק אז אשמח לקבל קצת עזרה :

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  3. מחפש דרייברים ותוכנה לסורק הבא: chieftain דגם ct - f300e עבור WINDOWS XP. תודה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  4. Started by CrossFire,

Satellite Speaker Power Subwoofer Power Frequency Response Signal-to-Noise Ratio (SNR) Dimension (L x W x H): תוכלו להגיד לי מה גורם כל אחד מאלה לרמקולים (5 משפטים)?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by FriXus,

למבינים בחומרה אני רוצה לקנות את המפרט הבא (חצי מחשב): לוח אם EP-4G4A+ MUSKKIN DDR 2100 256M BASIC SUMA GF4400TI128 P4 2.0A MAXTOR 40GB 7200 133 RETAIL Tsunami Virgo bLUE for P4 350W מחיר 4712 שח' למחשב זה אני רוצה לעשות OC ולהפוך אותו ל-2400MHZ יש רכיבים יותר טובים מאלו בשביל מחשב שכזה(מחיר קרוב לזה)? האם הרכיבים טובים בשביל OC שכזה? אני יכול לעשות את הOC הזה מבלי להוסיף מאווררים? אני יכול להחליף את הזיכרונות ל3200 או 2700 בלוח זה?(ואיך אם אפשר לדעת....)

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

lexmark X63 פקס, סורק, צילום והדפסה עם חיבור לטלפון בשביל הפקס. ב1000 שקל. כדאי?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  7. היי יש לי סורק מאוד ישן בחיבור פארללי של MICROTEK ואני לא מצליח להתקין אותו גם בויסטה וגם ב XP. לא יודע מה קרה כי ב XP הוא עבד ועכשיו לא. דרייורים לויסטה אין וב XP אני משתמש בדרייור של WINDOWS 2000. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  8. אני משתמש בסורק הרבה בעיקר לסריקת מוצרים לאינטרנט (מטבעות תכשיטים ) היום יש לי סורק EPSON PERFECTION 1200U ישן מרעיש ואיטי - סך הכול עושה עבודה טובה אבל יש לי תחושה שהוא כבר לא מדייק בצבעים וזה חשוב לי. על מה הייתם ממליצים תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by G-BOY10,

??

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  10. אני לא מצליח למצוא מתאם בין ide2.5 ל 3.5 ide באף חנות בחיפה כולם מוכרים רק את המתאמים ל usb האם מישהו כאן מכיר מקום שמוכר את המתאם או לחילופין האם יש כאן מישהו שיש לו כזה כבל ומעוניין למכור אותו

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  11. אהלן ידידיי , כפי שאתם רואים בצד את התחומים שבהם אני עוסק אני מתעסק הרבה בטקסטים ופיתוח אפליצקיות מה שדורש ממני הרבה הקלדה והרבה עבודה עם המקלדת. התקציב שלי למקלדת הינו 300 שקל ... בגדול חשבתי על ה WAVE של לוגיטק אבל הצורה שלה לא נראת לי והיא גם לא מאפשרת לי לשים את הג'ל של המקלדת בגלל הצורה שלה. לגבי הרמקולים אני לא מומחה גדול אני סך הכל צריך מערכת 2.1 רוב השימוש שלי ברמקולים של המחשב הוא מוזיקה מאשר סרטים ומשחקים לכן הבנתי שמערכת 2.1 עדיפה או אפילו מערכת 2.0.. אשמח לעזרה תודה מראש ! עריכה : שמתם לב שככול שאתם נמצאים בתחום מסוים הרבה יותר קשה לבחור לעצמכם דברים?... את המארז שלי לקח לי חודש להחליט שהוא הנבחר.

12. ערב טוב. אני מחפש כרטיס טלויזיה שייאפשר לי לכידת וידאו באיכות טובה , תמיכה בויסטה , מחיר עד 400 שקלים. אודה לכל מי שייחזיר תשובה בהקדם. אסף.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by gab1234,

לפי המלצות פה באתר קניתי את המארז הנ"ל אבל יש לו רק כפתור אחד לכיבוי... יכול להיות שאין לו כפתור ריסטרט ??? המחשב נתקע לי פעמיים וכיביתי אותו דרך המפסק הראשי מאחורה... מה עושים במקרה כזה ?????????

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by gadits,

האם הספק כח 380W שבא עם מארז הCoolerMaster Centurion 532 יחזיק את המערכת הזאת מעבד E6300 כרטיס מסך 7600GS 3 מאווררים 2 צורבי DVD 3 הארד דיסקים (2 מהם ברייד) +OC מתון

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by liortaib,

אני רוצה לקנות מקלדת למחשב שלי בתקציב של כ-100 שח על איזה מקלדות נוחות וטובות את ממליצים?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  16. שלום, אני צריך שתמליצו לי על מארז טוב ויפה בגדר ה500/550 ש"ח. ושאלה על הדרך, איך לדעתם האורורה? יש לי התלבטות קשה לגביו, אם שווה לקחת אותו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  17. Started by Dj_Gal,

אני עכשיו בונה מפרט ואני רוצה מארז יפה אני הייתי נעול על ה Xaser II A6000A Plus Tower Case http://www.pchardware.co.il/assets/thumb/a6000aplus.jpg אבל הייתי בפנדה והמארז מכוער לא כמו שרואים ברשת אקיצר אני מחפש משהו דומה בצבע כסף שהיה Plus Tower עם חלון שקוף משהו דומה לזה http://metku.net/modgallery/images/272_1.jpg ותגידו לי איפה אפשר לקנות תודה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by alfus73,

שלום, האם מחשב יכול להסתדר עם ספק גנרי. ? האם ספק גנרי כ"כ רע למחשב ? למה כולם ממליצים חד משמעית על ספקים לא גנרים? מה הבדלים בינהם? האם ספקים גנרים לא מספקים את הסחורה, כלומר לא יכולים לעבוד ימים שלמים, מתחממים בקלות, נשרפים מהר? האם ספקים גנרים כגון Ever-Power אשר מספקים 400W ב- Real יכולים לספק את הסחורה למחשב שבו יש כרטיס מסך Geforce6600 GT 128 ? אציין שהמחשב הוא לצורך משחקים כבדים ולא בשביל OverClocking וכו'. האם זו סחורה "פגומה"?

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  19. מישהו יכול להמליץ על עכבר ומקלדת שעובדים ב RF (לא BLUETOOTH כי קראתי שיש הרבה בעיות איתם - ניתוקים וכו') מרחק עבודה 3-4 מטר תקציב +-500 שאלה לא ממש קשורה... האם סט אלחוטי יאפשר לעבוד עם המקלדת בביוס? או שחייבים סט חוטי? תודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  20. אני צריך רק מקלדת בלי עכבר...

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by liav25,

http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/140&cl=US,EN ראיתי את הסט הזה ורציתי לשאול אם למישהו היה אותו ומה דעתכם עליו ? כמה הוא זולל סוללות ? האם המקלדת והעכבר מגיבים מהר ללחיצות ? איך העכבר למשחקי FPS (בהשוואה לעכברים אופטיים רגילים לגמרי של לוגיטק/מיקרוסופט שעד עכשיו היו לי)

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by AMD-ALI-G,

אהלן חברה רציתי לדעת אם יש מארזים שבצורת מכונית ....... :auto:

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  23. שלום, יש לי ספק ג'נרי 300W בעל חיבור ATX רגיל (20 פינים). האם אפשר להפעיל את הספק גם בלי לחבר אותו ללוח אם? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  24. לינק : http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1540965

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  25. שלום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר חדשים (סתם לפנק את עצמי עכשיו יש לי ערכה ג'ינגרית ב-140 ש"ח ) נראה לי מטורף לקנות מקלדת ועכבר במחיר מעל 500ש"ח אז אני מחפש משהו בתקציב הזה... מצאתי את http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4787&perur=2&t=9&c=200 נראה לי אחלה דבר, יש ביקורות טובות אז רק רציתי לבדוק עד הסוף , מה דעתכם על המקלדת או עם יש משהו יותר טוב מזה במחיר הזה... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים