עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אחי מחפש מדפסת הזרקת דיו פשוטה משולבת עם סורק, שחור לבן, לשימוש ביתי ולימודי, בתקציב של כ-200 ש"ח. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by redead,

קיבלתי מסך LCD חדש של פיליפס ויש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש חיבור כזה.. הבנתי שזה חיבור דיגיטלי שעדיף מהאנלוגי הקיים ולכן אני רוצה לחבר אותו דרך זה.. השאלה אם יש משהו שאני צריך לדעת חוץ מזה או שפשוט לבקש מהמוכר כבל DVI או שיש יותר מסוג אחד? כמה זה אגב אמור לעלות? תודה..

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  3. Started by KnO3,

ה officejet 4500 שלי מסרבת להדפיס כל מסמך מלבד דף בדיקה ישירות מהדריבר של HP. כל מסמך מכל תוכנה אחרת לא נשלח לspooler ונמחק ממנו אחרי שנייה, בלי להיות מודפס. ניסיתי למחוק את הדריבר ולהתקין מחדש, להריץ את הtroubleshoot של מייקרוסופט, הדוקטור של HP, שום דבר לא עזר. הסורק במדפסת דווקא עובד טוב. אשמח לעזרה ???

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  4. אני בונה לי מיפרט על דף ואני צריך לדעת איזה ספק כוח לשים מצאתי של 480 w אבל אני לא בטוח שהוא מתאים הכרטיס מסך הוא כרטיס חזק מעבד חדש וזיכרון 512 סליחה אם לא רשמתי את זה בדיון הנכון

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  5. אבי החליף מדפסת הזרקת דיו של ברדר באחת חדשה הכוללת גם הדפסה על א-3 פקס סורק צילום והדפסה . המדפסת עלתה כ 1400 שקלים ואמורה להיות כבדה לשימוש ביתי. הבעיה שליחת הדפסה לוקחת קרוב לדקה במלל, ובתמונה 2, 3 דקות עד שהמדפסת מתחילה ועוד 5 עד 10 דקות ויותר להדפסת תמונה באיכות בינונית על א-4 . יש לציין כי המדפסת הישנה עשתה זאת ב עשרים אחוז מהזמן. התקשרנו לשרות לקוחות והם בקשו שנביא את המדפסת והמחשב. נו באמת... האם למי שהוא יש רעיון? יש לציין כי המדפסת מחוברת רגיל ישירות אל המחשב ב יו אס בי ללא רשת בבית המחשב בן שנתים לערך

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שמעו אני רוצה הגה במחיר 100 עד 200 כחה אני רוצה למשחקים כמו NEED FOR SPEED HOT PRUIST ו TEST DRIVE UNLIMIT 2 וכאלה אהה ואני רוצה תדבר הזה שאתה לוחץ וזה נוסע חח שכחתי איך אומרים \

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by TheDiesel,

שלום רציתי לקבל המלצות לגבי עכבר ומקלדת GAMING

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Shpitz316,

מישהו שיש לו Gamepad למחשב יכול לתת המלצה על אחד ספציפי ? אני מחפש אחד בשביל המשחקי ספורט שיש במחשב (כמו פרו אבולושן, NHL, NBA ועוד...)

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  9. Started by onioni,

שוב אני..! חבר שלי גם רוצה לקנות דיוידי.. כדאי לו לקנות את האסוס 16 כמו שיש לי, או שיצא בינתיים סוג אחר יותר טוב?

10. ברשותי winXP וכונן c שלי מוגדר כNTFS. האם אני יכול לחבר רשת למחשב שברשותו כונן המוגדר כFAT32 ו-windows Me ? שמעתי שאי אפשר בגלל בעיות אבטחה שיש בNTFS אבל אני לא סגור על זה לכן אני שואל אתכם. נניח וזה נכון ואי אפשר לחבר רשת בין שני המחשבים הנ"ל, האם יש דרך להפוך את הכונן שלי לFAT32 מבלי לפרמט?

11. Started by rony77,

אוקי לאחר שעברתי על כל הודעות הפורום לגבי העכברים הנ"ל בשנה האחרונה ועדיין אין לי מושג על מה ללכת. החלטתי לערוך את הסקר הבא

12. Started by Eli100,

כל שנה מתקלקלים לי כאלה חדשים שהייתי קונה ב30-50 שקל שהם היו מעולים היו מתקלקלים אחרי שנה למישהו יש בצעה למשהו איכותי ב100 ש"ח בערך? (שיהיו גדולות - על כל האוזן)

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  13. האם באמת אין לעכבר G7 לחצן "קדימה" אלא רק אחורה? אתם יודעים מה זה קדימה ואחורה?! של הדפי אינטרנט. אני בהתלבטות מאד קשה איתו... תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  14. אנחנו מחפשים למשרד מדפסת משולבת עם סורק אבל חובה שלסורק יהיה פידר (יש הרבה מדפסות משולבות שהסריקה מתבצעת רק מהזכוכית ולא מהפידר של המסמכים). אין איזושהי מגבלת תקציב קשיחה אז נשמח לכל המלצה על דברים טובים שאתם מכירים אשמח להמלצות תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. היי, רכשתי מדפסת OFFICEJET 4580 HP משולבת, בהתחלה היא הדפיסה את דפי הניסיון של היצרן ומתוכנות מסויימות לא.. , עכשיו היא שולחת מסמך והוא נתקע במדפסת.. ערכתי כמה התקנות והסרתי, שיניתי חיבורים (USB), עברתי על פתירת בעיות יצרן...ועדיין כלום,חשוב להגיד שמהמדפסת אפשר להדפיס רק יש בעיה בשליחת הדפסה מהמחשב. היא ב DEFULT, היא בPORT USB001 לפי הגדרות יצרן...ועדיין כלום... יש למישהו הצעה?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  16. מה המצב אנשים? ביררתי עוד פעם לגבי מדפסות, נראה שהמחיר יורד לעט לעט, לייזר צבע אני לא יכך כי זה 1000+ לטונרים עצמם (כמוון עד שיגמור את מה שאני מקבל אם המכשיר, מה גם שהם יותר גדולים משחור לבן), בינתיים מצעתי רק M1212nf של HP, טונר שחור של 1600 עולה כ270 שקל שזה כלום כסף, ואני מקבל את המכשיר אם גליל של 700 דפים שגם אותו יכך לי הרבה זמן לגמור, יש בכלל מכשירים כאלו שהם קטנים יחסית? אבל כוללים גם פקס? צבע לא משנה לי כי בכל מקרה אנחנו מדפיסים פעם ב, אבל צריך שיהיה בבית, מה גם ששוב לייזר צבע לא משתלם לי כלכלית, אני לא מכיר יצרנים אחרים גם, אבל HP..טוב הם פשוט עובדים , היו לי מוצרים של lexmark , xerox, אבל לרוב הרבה HP, הבעיה היא שאחרי שנגמר צבע לא היה משתלם כלכלית לקנ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by orr19,

אהלן אני מחפש מקלדת גיימינג טובה עד 400 שקל הדבר שחשוב לי זה מקשים נמוכים ראיתי לדוגמה את הrazer lycosa, איך היא? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי היום ואת העכבר וכשאני מחבר את הכבל USB ל-CHARGING DOCK קודם כל זה לא ממש נכנס וננעל אלא יש הרגשה שזה כזה רופף. עכשיו שכהעכבר מחובר בכבל הוא עובד והכל טוב אבל כשהכבל מחובר ל-CHARGING DOCK אני אמור ללחוץ על הכפתור גם בעכבר וגם ב-CHARGING DOCK וזה אמור לדלוק ולקלוט את העכבר עלמנת שיעבוד בלי כבל אבל כלום לא קורה. גם כשהכבל מחובר לעמדת הטענה והעכבר מוטען על לא דולקת שום נורה. בתמונה של התוכנה של העכבר (מעודכנת וגם הגרסת פרימוור שלו) יש מקום שבוא אני (נראה לי ככה) אמור לשים את ה-CHARGING DOCK על ON (ככה זה לפחות בתמונה במדריך של העכבר) אבל כפי שאתם רואים אני לא יכול לשים את הכפתור של שום אפשרות. יכול להיות שזה דפוק ?

19. Started by yotam.m,

רציתי לשאול אם אפשר להעביר את רשימת אנשי הקשר מהאוטלוק אקספרס לפאלם פיילוט palm m515 ראיתי בעבר אנשים שעשו את זה רק אני לא יודע איך וגם ראיתי שהסיומות של הקבצים הם שונות כאשר שומרים את הקובץ של רשימת אנשי הקשר באוטלוק הסיומת היא PST והתוכנה של הפאלם מבקשת קבצים עם סיומת ABA. תודה רבה לעוזרים!!

20. Started by רוני15,

יש לי מקלדת רגילה וזו בעיה שמתמשכת... רק במשחק פיפא ואני מדבר על כול משחקי הפיפא... המקלדת שלי פשוט לא מאפשרת לי לרוץ או להרים באלכסון ואני יודע שזה נשמע מצחיק אבל כשאני מחבר מקלדות אחרות האפשרות הזו כן קיימת

21. Started by Satlan,

מי מבין השניים לוקח ? בלי לערב כסף, רק ביצועים בתודה מראש :]

22. Started by The-Magician,

שלום.. אני מעוניין לרכוש מצלמות אבטחה ולחבר אותם ל-dvr ומשם למחשב אני צריך לקנות כרטיס DVR או ש-TV יכול לעשות את העבודה?, או שאין בכלל קשר בינהם?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  23. תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  24. Started by saritsh,

קניתי רמקולים חדשים אך אחרי שחיברתי אותם מנורת ה-led עצמה לא נדלקת. הבעיה היא לא בשקע עצמו אליו מחובר הכבל של הספק כח, ניסיתי 2 שקעים אחרים תקינים והרמקולים עדיין לא פועלים בחיבור אליהם. חיברתי אוזניות למחשב (שגם הוא די חדש) וכן יש סאונד. אנא עוצו לי עצה, תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  25. Started by ilia121,

אהלן, אני מחפש מדפסת Photo, טובה אמינה ואיכותית. תקציב לא ממש רלוונטי אם כי אני לא צריך משהו מקצועי. * הבנתי שחשוב גם שראשי הדיו יהיו יחסית זולים/לא מתייבשים.... אנא פרטו שיקוליכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.