עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by tzilber,

יכול להיות שזה שייך לפורום משחקים אבל בכל זאת המשחק מגיע עם ההגה. בקיצור קניתי ב-BLACK FRIDAY את ה-G25 של לוג'יטק. ההגה מגיע עם rFactor. מניסיוני הקודם כשקונים ג'ויסטיק וכלול בו משחק, המשחק מלא. אבל המשחק מבקש הרשמה עם מספר סיריאלי. ונותן לשחק בו רק כדמו. אין שום מספר סיריאלי לא על העטיפה של המשחק ולא בשום מקום באריזה על האריזה וכל חוברת שמצורפת לעסק. אם מישהו שקנה את ה-G25 יכול לענות אשמח לתשובה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב, העכבר שיש לי כרגע כבר מעצבן אותי (LX700), הלחצנים שלו ממש קשים ללחיצה (אנשים שבאים אלי בקושי מצליחים לתפעל אותו, רק אני יודע איפה בדיוק ללחוץ וזה כבר כואב...) בקיצור, אני צריך עכבר חדש הדרישות: חובה tilt חובה לפחות 2 כפתורים נוספים חובה אפשרות לשנות את הלחצנים (אני לא יודע לגבי שאר החברות אבל אם זה של logitech אז זה מצויין מהבחינה הזו) חובה או מותאם לשמאליים או דו צדדי (אני שמאלי) עדיפות לאלחוטי הדבר היחיד שמצאתי זה MX610 לשמאליים אבל אני לא יודע אם בכלל מביאים לארץ (ואם בכלל מייצרים אותו) אתם מכירים משהו?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by ori-silver,

1) אני מחפש סורק למשרד,האם כדאי כבר לקנות מדפסת משולבת או לקנות סורק עצמאי ? 2)אני מחפש המלצות לסורקים טובים עד 700 שקל ולמכשירים משולבים עד 1600 שקל

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  4. האם יש? ואם כן איפה? תודה רבה, עדן אה,עוד משהו, איך הסט הזה: http://nanashops.co.il/sale.php?sale=3012695 שווה לקנות?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by Fertilizer,

אני מחפש ממיר מ DVI ל ETHERNET IP STREAM מישהו מכיר ממיר כזה כל לינק יתקבל בברכה!

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by X-Viper,

היכנסו לדף הבא: http://www.rak.co.il/search.asp?qsearch=ADVICE&qmanufact= שימו לב למחירים של הדגמים 2000VA ו- 1200VA ותגידו לי אם לא נראה לכם מוזר שאולי שחכו לכתוב עוד 0 בשניהם? או שפשוט מצאתי אתר גנב או שיש פה איזה קץ' שלא שמתי לב אליו?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  7. steelpad 5L razer mantis speed ? תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש מאמר אשר ישווה\יפרט את הטכנולוגיות השונות במסכי LCD (משמע סוג הפנל - איך עובד יתרונותיו חסרונותיו) אשמח לעזרה, גבריאל

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  9. Started by Shane McMahon,

שווה את הכסף? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7426

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  10. אני צריך דע טובה יש שני עכברים שאני רוצה לדעת אם הם טובים לגיימינג 1 הוא של מיקרוסופט Habu Laser Gaming MouseוMicrosoft המחיר שלו 283 ש"ח והשני אני לא זוכר איך כורים לחברה אז אינה הדגםWolfking Trooper Gaming Mouse - Red המחיר שלו הוא 300 ש"ח ויש אותו רק בבאג

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  11. שלום לכולם, אבא שלי מחפש מדפסת+סורק לשימוש קליל ביותר. מעט הדפסות, כמעט ולא בצבע ולכן חשבתי ללכת על ה-5610. עד עכשיו היתה לו מדפסת officejet 4255 והוא חושש שה-5610 גדולה משמעותית. שתי שאלות: האם יש מדפסת+סורק בלי משטח סריקה (בסגנון של ה-4255) שמומלצת כמו ה-5610 ? הוא לא ממש חייב פקס, האם יש דגם בלי פקס שהוא קטן/זול יותר ? תודה רבה

12. Started by avihy,

אני מבקש המלצה למדפסת,האם עדיף לייזר או הזרקת דיו ? השימוש שאני עושה במדפסת הוא רק לצורך הדפסת עבודות (אני לא מדפיס הרבה עבודות) ולא תמונות. התקציב: עד 1,500 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by [NOS],

חשבתי לקנות מחר במבצע של אופיס דיפו או באג את המקלדת G15 של לוג'יטק ... 1. למישהו יש ניסיון איתה ? 2. מה הסיפור עם הצג LCD , מה הוא מראה לי? 3. למה צריך 250 ראם חופשיים רק בשביל המקלדת ?!? תודה רבה, דור

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  14. היי אני בלי עכבר, העכבר מת עקב ניסיון מודינג.... אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת. יש את הסט EX110 של לוג'יטק.. איך הוא?? שמעתי גם על ה WAVE... חשוב לי רק שהמקלדת תהיה אלחוטית. בנוגע לעכבר, חשוב הדיוק שלו, אבל שיהיה נורמלי.. אני מעדיף חוטי, אבל אם אין ברירה אז לא נורא. אוקיי.. ראיתי שיש גם WAVE שמגיע עם עכבר וזה סט אלחוטי. האם זה שווה להשקיע פי שניים יותר בשביל זה? האם העכבר יהיה יותר טוב מעכבר פשוט חוטי שהשתמשתי בו עד היום? כי הרי הוא אלחוטי, בטח עם בטריות הוא כבד יותר.. ואני מניח שפחות מדויק מעכבר חוטי פשוט... עזרה בבקשה!!!!!!!! מישהו??????

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by liortaib,

אני רוצה לקנות מקלדת למחשב שלי בתקציב של כ-100 שח על איזה מקלדות נוחות וטובות את ממליצים?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by Mesatla,

תכננתי בעבר על הMX518 אבל אבא שלי אמר שהוא מוכן להוסיף לי כסף אז קניתי את הG9 עכבר מדהים (על יופיו אפשר להתווכח אבל לדעתי הוא חתיך). אני אוהב את החלפת הפרופילים ואת מוד ה3200 DPI שעוזר לי דיי הרבה בכלום פשוט מיותר. הוא מדוייק מאוד! שוקל טוב, כולל המשקולות. הפאנל הרגיל שלו יותר טוב מהפאנל השני של הזיעה יותר נוח.. המיקום של החלפת הDPI פשוט מפגר לא יכלו לשים אותו במקום שפחות יפריע? לא חסר בו כלום אני נהנה מאוד. ;D

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  17. הביאו לי עכשיו Palm Tungsten E והתקנתי את התוכנה Plucker אני מוריד אתר, מסנכרן עם ה פאלם אבל הדף יוצא מעוות וקשה להסתדר ככה. יש לכם איזה אלטרנטיבה? אני בעקרון מעוניין להוריד אתרים, לשמור אותם ולצפות בהם בנייד.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by lharpaz,

אני זקוק להמלצה לעכבר ומקלדת. אני רוצה עכבר אופטי ואלחוטי, ומקלדת (לא צריכה להיות אלחוטית), אבל אני לא רוצה להוציא על זה 500 ש"ח... חשבתי על: ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? שעולה 220 ש"ח ב- KSP. מישהו מכיר את זה? יודע אם זה שווה משהו? (יש גם את: "?Logitech Cordless Desktop Optical Black?" ב-280 ש"ח, ולפי התמונה נראה שהעכבר גם אלחוטי - מישהו מכיר את זה?) כמובן שהמלצות על מוצרים אחרים יתקבלו בברכה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by Dr Hardware,

1. איך המדיות של SilverLine ? ואיך הBenQ Gold ? מי יותר יקר, טוב? ומתאים ליאמהה סקזי? 2. איך הHP מדפסת הזאת? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=36_234&products_id=1560 והאם LEXMARK P707 יותר טובה? אפשר לינקים לחנויות בה מוכרים באספקה מיידית ומהירה את הלקסמרק (במידה והיא אכן הכי טובה בטווח מחירים הזה של 350~ ושלא יהיה חנות חאפרית רק חנות מוכרת וטובה שיש לכם נסיון איתה תודהההההההההה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by yanivganor,

אני מתעניין ב HP1300 . מישהו מכיר ? משתמש ?

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by rhin0,

^^^ תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by RayZ,

אהלן חבר'ה. תשמעו, אני נתקעתי פה עם עכבר ללא גלילה ומקש שמאלי שפגום משימוש, עכשיו אני משתגע פה. אני מעצב, יש לי עבודות עיצוב חשובות ועוד הרבה דברים. אני חייב המלצה לסט מקלדת ועכבר טובים. שהעכבר יהיה אופטי, המקלדת אלחוטית.. (יודעים מה? לא חייב אלחוטי אם זה עולה יותר) במחיר: 150 ש"ח ככה. בבקשה, שהעכבר תיהיה לו תזוזה מהירה במחשב ולא איטית כזו, למישהו שאני מכיר יש עכבר אופטי ואלחוטי של מייקרושיט, והוא פחות מהיר במחשב מאשר עכבר רגיל אפילו (עם ג'ולה למטה, ועם כאבל\חוט) תודה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by EagleX2,

אמממ. להלהלהלה בבקשה תגובות ענייניות וציינו בבקשה גם את החנות עריכה: הדרישות שלי הן: מארז גדול,מקורר היטב ועם אוברקלוק, בלי ספק, יתכן מודינג בעתיד אבל די מינמלי (מאורר פה מאורר שם... אולי קצת יותר.)

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by ClawMarks,

שלום לכולם! ברשותי לוח EPox EP-8KHA+ כבר זמן מה, ולאחרונה חוזרת על עצמה בעיה מטרידה ביותר: כמעט בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בראשונה הוא עולה (הישר עם עליית הביוס) עם בעיות גרפיות (הכל מטושטש ובלתי מובן). הבעיה נפטרת כאשר אני מתחיל את המחשב מחדש, אולם כאשר אני עובד עליו לאחר האיתחול השני הוא מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש לאחר כרבע שעה של עבודה (ופועל ללא בעיה לאחר האתחול השלישי הנ"ל). בעיה זו התחילה ללא סיבה נראת לעין (למרות שהתקנתי על המחשב כרטיס קול Creative Audigy 5.1 זמן מה לאחר תחילת הבעיה), ושום דבר שאני עושה אינו מצליח לפתור אותה. אומר כי אני מריץ את הלוח עם הגרסה האחרונה של הביוס עבורו, יחד עם כרטיס מסך Hercules 3D Prophet 3. אודה לכם על כל עזרה שתוכלו להציע

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  25. אחת מאלה שהשתמשו בהם לסקירה שפירסמו היום תנו לי לינק בבקשה... :smoke: :AR15: :asthanos:

• 2 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים