ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצות למדפסת בעלת יעוד עיקרי להדפסה בשחור לבן ומעט מאוד בצבע. כמו כן שתהיה חסכונית בדיו - לא להחליף\למלות מחסנית כל שבוע. וכמובן מחיר זול ואמינות
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש פד מקצועי שיהיה מדוייק וטוב למשחקיי רשת יש ברשותי עכבר mx1000 תפרטו לי בבקשה על הפדים למשל על דגמי הסטילפד מה ההבד בינייהם?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי עכבר אלחוטי אופטי מסוג: microsoft wireless intellimouse explorer USB התגובה של העכבר הזה עגומה למדי - כל פיפס בכונן הקשיח מפסיק את תנועת הסמן. תנועת הסמן תהיה רציפה רק במקרה של שקט תעשייתי מוחלט. באתר מיקרוסופט הם ממליצים להעביר כל כונן שמפריע לעכבר למוד DMA. העברתי את כונן הCD, שגם הוא שיתק את תנועת הסמן, למצב DMA ואין הפרעות מכונן CD. ניסיתי את העכבר במחשב מתקדם עם XP ומחשב מיושן עם 98 -- אין הבדל. העכבר מאוד יקר -- נראה הגיוני כל הסיפור הזה?
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לאחר שהאוזניות הלא איכותיות של OVANN שלי נשברו..עברה שנה של אחריות. אני צריך אוזניות עם מיקרופון לCS..עכשיו אני לא רוצה לבזבז הרבה כי אני חוסך ל8800GTX.. מה טוב יותר או שגרוע.. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15438&catid=930 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15461&catid=930 לCS אין איכות כל יפה כל כך..משחק ישן.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאמר אשר ישווה\יפרט את הטכנולוגיות השונות במסכי LCD (משמע סוג הפנל - איך עובד יתרונותיו חסרונותיו) אשמח לעזרה, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי את ה MX 700 האלחוטי כמובן ולא הכי טוב לי איתו, בקיצור אני רוצה עכבר חדש עם הטכנולוגיה החדשה ואני מתלבט בין אחד מהם אני לא יודע מה יותר כדאי מבחינת ביצועים, ונוחות, לפי מה שאני יודע אני מרוצה מלוגי'טק אבל אולי הרייזר יותר נח מבחינת כסף הם עולים אותו דבר הרייזר עולה בפאנדה 385 והאמסאקס יעלה כמו שאתם יודעים כנראה 350 אז מה דעתכם כדאי? תודה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
תשמעו קטע רכשתי את עכבר logitech MX-518 אני לא גיימר רכשתי אותו בגלל ריבוי הכפתורים על מנת שאוכל להשתמש בהם באפליקציות שונות כוונתי את הכפתורים בצדדים לבצע copy + paset . גיליתי כי זה עובד בכל היישומים מלבד יישומי OFFICE שלחתי את הבעיה לתמיכה של LOGITECH ולהפתעתי הם ענו לי כי העבר מיועד למשחקים ולכן לא אמור לתמוך בשון יישום אחר ???!!! איזה מן תשובה מפגרת זו האם יש לעוד משהוא את הבעיה הזו בעכבר הזה ??
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום , מחפש המלצות ללוח גרפי שיתחבר ללפטופ ( עדיף בבלוטוס אבל לא קריטי) תקציב עד 500 שקלים בערך מחפש לוח שישמש בעיקר לכתיבה ולימודים, המטרה זה להשתמש במחשב במקום בערימות של דפים מעדיף לוח עם מסך כדי שאוכל לראות מה אני כותב בהסתכלות על הלוח ולא על המסך אם זה לא נכנס בתקציב אז אשמח גם להמלצה למשהו טוב ללא מסך אין בעיה להזמין מחו׳׳ל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
התקנתי Windows xpPro , ויש לי בעיות עם הסורק שלי- UMAX Astra3400 :-\ שאני פותח את התוכנה של הסריקה (Vistascan) היא עושה Searchingscaner ולא מוצאת את הסורק... אבל שאני משתמש בתוכנה של הwindows שנמצאת בMy Computer תחת Scanners and Cameras הסורק סורק יופי!! מה לעשות? מישהו מכיר דריוורים לסורק שלי לWinxp ? אני ממש צריך את הסורק... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לעכבר+מקלדת חדשים, שימוש עיקרי - גיימינג. האם אלחוטיים נחשבים טובים למטרה הזו? תקציב 300-400 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ואני מתלבט ביין שני העכברים... אז הייתי רוצה שתבחנו אותם ... http://hwzone.co.il/reviews/G5/ G5 http://hwzone.co.il/reviews/copperhead/ copperhead או אפילו MX518 שכמה המליצו לי עליו.... אבל יותר תגידו לי על^^^ השניים המתחרים לפי כל האבזורים כפתורים מיקומם והמחיר ותגידו לי מה לפי דעתכם יותר יתאים לי לWC3 TFT מי שמכיר... (משחק אסטרטגיה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת לגיימינג שיש להם תגובה מהירה והם גם נוחים לשימוש ואלחוטיים
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
מחפש עכבר( אל חוטי אדיף לא חובה אם תושב {מטען} גם לא חובה) במחיר די נמוך100~350 בסביבות אלה אפשר אופטי ואפשר לייזר גם אים הפשר הסבר מה ההבדל ומה יותר תו (אופטי או לייזר) תודה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי השבוע מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוגיטק דגם EX110 יש לציין שלפני כן היה לי מיקרוסופט 700 (ממש על הפנים) עכשיו בסט החדש הבעיה שלי היא כזאת: כשאני מכבה את המחשב העכבר אופטי תמיד דלוק! כאלו האור האדום דלוק תמיד למה זה? זה לא גומר את הסוללה? יש מצב שהוא ניכבה ואני לא יודע? כי בדקתי כשהמחשב מכובה אפילו אחרי 3 שעות הרמתי סתם את העכבר והאור דלוק
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום חברה מעוניין בספק כוח 300-400 שקל למסך 20" אין לי בעיות עם החשמל וכאלה לכן לא רוצה משהו יקר לכמה מכם יש ספק כוח
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום חשבתי על רכישת מדפסת משולבת HP 4580. אני מדפיס מעט יחסית בעיקר בשחור לבן אבל עדיין לא הייתי רוצה לוותר על הדפסת צבע. מצד שני אני רואה שבתוספת של 150 שקלים אפשר לקבל את ה 6500 שהיא משוכללת יותר ונראית מעט מסיבית יותר,כוללת כרטיס רשת ובעיקר חסכונית יותר בדיו. מה שמרתיע אותי זה 3 ראשי הצבע להדפסה שנועדו לכאורה לחסוך בעלות הדיו. האם זה אומר שראש ההדפסה נפרד מהמחסנית ? הייתי כבר בסרט הזה עם מדפסת אפסון וזה גרם לאיכות הדפסת הולכת ויורדת כל הזמן עד שזרקתי אותה מה שלא קורה כאשר ראש ההדפסה יחד עם המחסנית מה שאולי בזבזני יותר אבל מקבלים מדפסת כמעט חדשה בכל החלפת ראש. ואני מדגיש שאני מדפיס מעט בצבע. האם החשש מוצדק שלי מוצדק? תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני מעוניין למצלמה עדיין לא החלתי בין מצלמה סטילז לדיגיטלית. השימוש העיקרי יהיה לשירות הצבאי שמתחיל בעוד שבוע. אני לא יודע עם כדיי לי לרכוש מצלמה דיגיטלית כי לא הכי חסונה. מישהו יכול להמליץ לי מצלמה עד 1000 שקל, שתהיה עמידה לטלטולים.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, הדריברים המקוריים מאוד כבדים, ושמעתי שיש דריברים חלופיים "קלים" יותר... מהיכן ניתן להורידם? (מחיפוש בגוגל לא מצאתי את התשובה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן אנשים אז ככה לעניין יש לי ספק גנרי של סאנשיין 480W אבל בנינו במקרה הטוב הוא נותן בקושי 300W אז ככה אתם יכולים לראות את המפרט הבינוני מינוס שלי ואם מיפרט כזה האם עדיף לי להשאר אם הספק הזה בתקווה שיחזיק את המפרט ולא יספף ויקח איתו את כל הרכיבים שלי או פשוט לקנות בואו נאמר ספק של HEC 350W וככה המערכת שלי תעבוד יותר טוב וזה יורגש וכך המחשב שלי לא בסיכון האם שווה השקעה כזאת בכלל כי מזה אין לי מצב לזרוק 300 שקל אז האם זה הכרחי לי ולמחשב ברמה שלי?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יודע וניסה לחבר שני ג'ויסטיקים USB למחשב אחד? זה עובד תקין? מישהו התנסה בג'ויסטיק הזה שהוא גם מתחבר לPS2 ? שווה משהו ?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
למבינים בחומרה אני רוצה לקנות את המפרט הבא (חצי מחשב): לוח אם EP-4G4A+ MUSKKIN DDR 2100 256M BASIC SUMA GF4400TI128 P4 2.0A MAXTOR 40GB 7200 133 RETAIL Tsunami Virgo bLUE for P4 350W מחיר 4712 שח' למחשב זה אני רוצה לעשות OC ולהפוך אותו ל-2400MHZ יש רכיבים יותר טובים מאלו בשביל מחשב שכזה(מחיר קרוב לזה)? האם הרכיבים טובים בשביל OC שכזה? אני יכול לעשות את הOC הזה מבלי להוסיף מאווררים? אני יכול להחליף את הזיכרונות ל3200 או 2700 בלוח זה?(ואיך אם אפשר לדעת....)
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני מחבר תLCD למחשב ואני רוצה שלט שאני יוכל לשלוט על על המחשב כשאני בטלויזיה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
למישהו יש אותו או מכיר אותו?? הוא מארז טוב, יפה , מדהים, שימושי? הוא לא זבל? דחוף בבקשה!!!
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הביאו לי עכשיו Palm Tungsten E והתקנתי את התוכנה Plucker אני מוריד אתר, מסנכרן עם ה פאלם אבל הדף יוצא מעוות וקשה להסתדר ככה. יש לכם איזה אלטרנטיבה? אני בעקרון מעוניין להוריד אתרים, לשמור אותם ולצפות בהם בנייד.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-