עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by User_Name,

התקנתי Windows xpPro , ויש לי בעיות עם הסורק שלי- UMAX Astra3400 :-\ שאני פותח את התוכנה של הסריקה (Vistascan) היא עושה Searchingscaner ולא מוצאת את הסורק... אבל שאני משתמש בתוכנה של הwindows שנמצאת בMy Computer תחת Scanners and Cameras הסורק סורק יופי!! מה לעשות? מישהו מכיר דריוורים לסורק שלי לWinxp ? אני ממש צריך את הסורק... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by OrTaL2011,

אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת לגיימינג שיש להם תגובה מהירה והם גם נוחים לשימוש ואלחוטיים

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  3. Started by roeiw,

מה דעתכם על Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC יש לכם המלצות אחרות באותו המחיר? (360 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  4. מחפש דרייברים ותוכנה לסורק הבא: chieftain דגם ct - f300e עבור WINDOWS XP. תודה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  5. Started by 6kwar,

אני רוצה לקנות את המאיץ גרפי raedon 8500le שאני יודע שהוא כמו geforce3 ti200 ואפילו יותר טוב והיה לי מוזר המחיר שלו שראיתי בזיגזג 950 ועוד של הרקולסאז נראה לי שמשהו מוזר אז משיהו מוכן להגיד לי למה הוא יותר זול מה g3 ti200 מה ATI עושה מה ש AMD עושה מכינה מעבדים מצוינים ומוכרת אותם ממש בזול

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  6. היי אני מרגיש ממש טיפש, קניתי את המשולב הזה , יש במדף של הדפים מקום מיוחד לדפי תמונות,הכנסתי דף תמונה הגדרתי בהדפסה שזה PHOTO ובחרתי את סוג הדף וזה עדיין מדפיס לי על A4 רק בקטן בגודל של התמונה. מוזר מישהו יכול לעזור לי בבקשה, תודה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by bluemail,

במקרה ראיתי אותו באתר VGAMES מ1 נותני החסות שם באליפות שתתחיל מחר . מה דעתכם עליו ? האם יש יותר טובים ממנו ? המחשב משומש בעיקר לאינטרנט סרטים ומשחקים .

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  8. למישהו יש אותו או מכיר אותו?? הוא מארז טוב, יפה , מדהים, שימושי? הוא לא זבל? דחוף בבקשה!!!

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by PhPoo,

יש לי שאלה בקשר לשולחנות מחשב. האם זה עדיף שהמקלדת והעבר יהיו באותו גובה או שאין הבדל והעכבר יכול להיות למעלה בשולחן והמקלדת במשהו כזה שיוצא מתחת? וגם איך זה אצלכם?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  10. למישהו יש מושג על הספק הנ"ל ? http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/w009697/w009697.asp

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by TheDiesel,

אני צריך המלצה ברשותכם לאוזניות גיימינג. תקציב 400 שח

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  12. למישהוא יש מושג למתי מתוכננים להגיע לארץ הכרטיסים ati radeon 8500 all in wonder או ati radeon 7500 all in wonder ואולי משהוא על מחירים ?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  13. Started by Dr Hardware,

1. איך המדיות של SilverLine ? ואיך הBenQ Gold ? מי יותר יקר, טוב? ומתאים ליאמהה סקזי? 2. איך הHP מדפסת הזאת? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=36_234&products_id=1560 והאם LEXMARK P707 יותר טובה? אפשר לינקים לחנויות בה מוכרים באספקה מיידית ומהירה את הלקסמרק (במידה והיא אכן הכי טובה בטווח מחירים הזה של 350~ ושלא יהיה חנות חאפרית רק חנות מוכרת וטובה שיש לכם נסיון איתה תודהההההההההה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by gab1234,

לפי המלצות פה באתר קניתי את המארז הנ"ל אבל יש לו רק כפתור אחד לכיבוי... יכול להיות שאין לו כפתור ריסטרט ??? המחשב נתקע לי פעמיים וכיביתי אותו דרך המפסק הראשי מאחורה... מה עושים במקרה כזה ?????????

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by ppe,

שבוע טוב http://www.facebook.com/album.php?aid=128217&id=115367964174

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by jj516,

אנשים אני בבעיה רצינית ואני חייב עזרה ! אני צריך לקנות כרטיסPCI למחשב שלי כדי להוסיף עוד יציאות USB, העניין הוא כזה, יש לי אפשרות לקחת כרטיס עם שני כניסות רגילות של USB או לקחת כרטיס עם 5 כניסות של USB 2.0 השאלה שלי היא האם ה - 2.0 יתאים לישן? כי אני צריך את הישן ולא החדש ואני רוצה לדעת עם החדש מותאם לישן. בבקשה אנשים זה דחוף וחשוב!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by AMD-ALI-G,

אהלן חברה רציתי לדעת אם יש מארזים שבצורת מכונית ....... :auto:

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by Cyron,

יש לי בעיה עם מסכים כחולים, רציתי לדעת האם המתחים האלה תקינים: EVEREST: Voltage Values CPU Core 1.78-1.74 V +3.3 V 3.26 V +5 V 4.95 V +12 V 12.74-12.86 V +5 V Standby 5.03 V תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by alfus73,

מקווה שהגה למחשב נכנס לקטגוירה של "ציוד היקפי".... שלום רב. אני מעוניין לרכוש הגה למשחקי מירוץ במחשב. שתי שאלות: 1. איזה הגה מומלץ בטווח מחיר של עד 350 ש"ח (כולל דוושות) 2. איזה משחקי מירוץ תומכים במשחק עם הזה תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  20. מארז שחשוב שהיה לו קירור טוב עם ספק אמין וחזק אבל מארז שלא ייפתח יותר אחרי ההרכבה ולא מארז יקר מקצועי אלא משהוא שעושה את העבודה של הקירור ושהספק יהיה אמין סביבות 300שקל בלי לחונות ראווה ושטויות הכי פשוט שיש מבחינת תוספות אבל קירור טוב

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  21. Started by Oranl,

אהלן, אני צריך המלצה לעכבר+מקלדת חדשים, שימוש עיקרי - גיימינג. האם אלחוטיים נחשבים טובים למטרה הזו? תקציב 300-400 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  22. Started by scot,

אני מעוניין במדפסת (E120 )ורציתי לדעת אם ניתן להדפיס בה גם תמונות (בשילוב עם הטקסט) האם ה-E240 תהיה מתאימה יותר?

23. אני מעוניין לדעת איפה קונים את זה בארץ מי שלא יודע במכוניות החדשות יש צג אלקטנוי שמותך ב RDS ולא רק במכוניות , גם מערכות סטריאו אז על הצג מופיעים כאלה כתוביות כמו שיש לרדיו BU לרדיוס ועוד תחנות ... אני מעוניין לדעת איפה קונים את החומרה הזאת בארץ שאלתי ברדיו BU הם אמרו לי חברה בשם סקינורטניס אבל ב 144 לא מצאו חברה כזאת ...

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  24. יש לי נגן של חברת IRIVER ואני רוצה לשפר את אכות השמע כי האוזניות שלו לא משהו. איזה אוזניות אתם ממליצים? שמתי על עין על Sennheiser CX 300 מה אתם אומרים

• 2 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים