ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי איפה לפרסם אז פרסמתי פה.. אני צריך את המתאם הזה לחיבור הממיר של הוט למסך מחשב (מסך T2333) ושאתה קטנה אם אני מחבר שני חיבורים למסך (גם VGA וגם DVI) איך אני מחליף בניהם? תודה על העזה האתר הטוב בעולם!!!!! (במקרה ואין יש מצב מישהו ממליץ לי על כרטיס TV שגם ניתן להקליט איתו בלא יותר מ-300 ש"ח עדיף כמה שפחות)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר בתקציב של 200-250 שקל(יש לי QCK) ואוזניות גם בערך 200-250 שקל. חשבתי על עכבר Logitech G400 שמשתלב טוב מאוד עם QCK ואוזניות חשבתי על Plantronics Gamecom 777, מה אתם חושבים על זה? יש משהו יותר משתלם בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב 2.6 Ghz northwood אם שני דיסקים אחד רגיל והשני SATA וכרטיס עריכה dv500 plus של Pinnacle לאחרונה קיבלתי כרטיס raid של promise sx6000 ו3 הארד דיסקים של 120GB כדי להכיל את הערכה החדשה שלי אני זקוק למארז וספק חדשים דרישות שאני יוכל להכניס את ה5 דיסקים (לא אכפת לי להכניס אותם גם ל5.25) ו 2 כוננים של 5.25 ובנוסף גם שני כרטיסי PCI ארוכים וספק שיוכל להחזיק את זה תודה רבה מראש אומרי שכחתי להוסיף אבל גם שהיה כמה שיותר זול למפרט הזה כי אני לא ממש יכול להוציא יותר מידי
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה למדפסת בסביבות 300-500 ש"ח. הHP1410 איבדה את זה כבר.. שימוש ביתי ותו לא. תודה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
פעם כולם עפו על קריאטיב...אבל עם הזמן זה הפך נדוש ולא נדרש כל כך. העניין הוא שאני רוצה כניסה אופטית בכרטיס קול ובמובנה של הלוח אם אין. :\ נכנסתי לאתר של קריאטיב לראות מה חדש בתחום הכרטיסים וגיליתי שהם מוכרים שלושה כרטיסים עיקריים: X-FI רגיל PCIE X1 X-FI טיטניום (עולה כפול מרגיל) PCIE X1 ודגם נוסף שנקרא fatalaty אבל זה בטח אוברקיל. עכשיו, אני שואל את עצמי, נניח שאני קונה את הטיטניום הזה (יש באיביי במחיר של הגרסה הרגילה), אני אראה הבדל משמעותי בין המובנה לבין זה ? יש אלטרנטיבה דומה פחות יקרה? אני סה"כ צריך כניסה אופטית כדי לחבר את הפס3 למחשב ולהוציא סאונד לרמקולים של המחשב. אני לא רוצה להשתמש בכבל AV שמסופק עם הפס3 כי זה כבל מסורבל\מכוער\מתפצל ומקשה על העניינים + בעת…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15618 מי עדיף מביניהם? המפרט שלי מצורף. יש לי מסך 17 CRT. אופציות לשדרוג בשנה הקרובה. מעבד, כרטיס מסך DX10 HIGH END.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום אני שוקלת לקנות מדפסת לייזר משולבת SL-M2070FW אבל אין לי כונן דיסקים ולפי המדריך ניתן רק ע"י הדיסק. האם אין אפשרות להוריד מהאינטרנט את הדרייבר ולהתקין? ובהזדמנות, האם מישהו יכול להמליץ על משולבת לייזר שחור לבן עם פקס, עד 1000 ש"ח לשימוש ביתי? תודה מראש לעונים מיכל
-
- 1 תגובה
- 9.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש שלט (אם אפשר דמוי ps3 אם אפשר) כדי לשחק pes כמו בנאדם על המחשב. אם למישהו יש ניסיון איתם ויכול להמליץ על אחד ברמה של שלט PS3 אמיתי אודה לו מאוד...תקציב הוא לא בעייה. הבנתי ממס אנשים שפשוט עדיף לקחת שלט מקורי של xbox360 שמתאים גם למחשב כי שלטים של קונסולות תמיד טובים יותר...זה נכון??? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הספק הזה:SP-ATX-500W RockeTeer III הנה הקישור לאתר הבית(עולה 300 שח) http://www.spirecoolers.com/PSU.asp?ProdID=3
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
-
מכיוון שאין לי מושג בדגמים וכאלה אני אשמח לקבל המלצות , אני צריך אחד עם שתי חיבורים לחשמל (מחשב ומסך ) לא חשוב לי כמה זמן הבטריה העיקר שלא יכבה תוך שניה בהפסקת חשמל ויהרוס לי הרדיסקים ( מקרה מצער לפני כמה חודשים :'( )....
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
רכשתי את העכבר הנ"ל לפני כמה ימים יש לי איתו בעיה די מעצבנת מידי פעם העכבר מאבד את הקשר ו"קופא" לכמה שניות בנוסף, בחדר יש לי MX700 (שלא אמור לעשות בעיות, שכן הוא עובד על RF, וטראק בול אלחוטי נוסף) הMX REV והTB מחוברים למחשב אחד, בעוד הMX700 למחשב השני חוץ מהבעיה הנ"ל, אפשר להגיד שאהבתי את העכבר.. (בייחוד את הגלגלת) ------- עריכה: חיברתי את הדונגל לUSB שבG15, בינתיים הכל עובד כשורה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות מדפסת. ובנתוני המדפסת במקרה הזה, קנון LBP623cdw) אני רואה: רזולוציית הדפסה: עד 600*600 dpi איכות הדפסה: עד 1200*1200 dpi זה לא אמור להיות אותו דבר? תודה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי סורק של dynotak וכמו שאתם יודעים אני לא יכול להשתמש בו! מי שיוכל לעזור לי ולשלוח לי לינק או קובץ אני מאוד יודה לו !!!!!! תודה.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
היי המחשב שלי נמצא על הרצפה ולא על השולחן. אם אני יושב מול השולחן אז המארז עצמו נמצא מימיני ואפילו טיפה אחורה. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים (לא BLUETOOTH) והשאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של קליטה ? הטווח מהמקלדת/עכבר למארז יהיה כמטר וחצי והכיוון הוא ימינה ואחורה - ולא קדימה כמו שמקובל. תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאה ממושכת בפורום מקווה שהצלחתי להבין ולהסיק את המסקנות הנכונות אני צריך מדפסת אלחוטית צבעונית עם אופציה להדפסה דו צדדית לשימוש ביתי, בהתחלה חשבתי על mfc-j470dw http://www.brother.co.il/%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%96%D7%A8%D7%A7%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%9D-MFC-J470DW אבל לאחר קריאה כאן הבנתי שדיו אם לא משתמשים בו הרבה מתייבש פקס אני לא צריך - גם למי יש קו טלפון קווי בבית בימינו ( בשביל זה יש את העבודה ) וסורק תמיד אפשר להשתמש באפליקציות בסלולרי - זה עבד עד היום . אז חשבתי לרכוש את המדפסת הזאת brother HL3170cdw http://www.brother.co.il/%D7%9E%…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש אזניות משולבות מיקרופון אלחוטיות או אפילו משהו בסגנון של טלפון לשיחות סקייפ. חשוב שיהיו עמידות, אני לא יודע עד כמה האזניות הקלאסיות המאסיביות יתאימו למקרה, כי בכל זאת זה לצורך סקייפ בלבד ודרושה ניידות (אולי אפילו משהו לאוזן אחת או רמקול קטן?? ) אני יודע שהבקשה מעורפלת, פשוט לא מצליח להתמקד על רעיון כיצד לנייד שיחת סקייפ. אשמח לתגובות אפילו אם זה רק כיוון מחשבה... תקציב התחלתי נגיד 200 ש"ח ואין בעיה לעלות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נושא שלא נתקלתי בו מעולם - שטח מת של הגלגלת. יש לי מקום במסך, שכאשר הסמן נמצא בו, אי אפשר לגלגל למעלה ולמטה, אומנם הלחיצה על הגלגלת (MOUSE 3) כן עובדת. מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת שאר הביקורות שאני כותב ומפרסם בפורומים בעברית העוסקים בציוד היקפי, היום אבקר את הSteelSeries Ikari בגירסאת הלייזר. מה מיוחד בלייזר, למה דווקא אותו ושאר ירקות - אענה בהמשך הביקורת, מאחל לכם קריאה מהנה. כמו בכל שאר הביקורות שאני מפרסם, גם כאן יהיה חילוק לקטגוריות שבכל אחת מהם אתמקד בנושא מסוים למרות שבביקורת הזאת יהיו שינויים קטנים בסדר: אריזת המוצר מבנה העכבר מידע כללי על המוצר - איכות בניה וחומרים,מערכת הלחצנים,משקל, רגליות העכבר LCD - אופן השימוש חיישן (בוחן ביצועים/"על הנייר" וביצועים בשטח על מגוון משטחים). הדרייבר של העכבר. יתרונות וחסרונות. סיכום ודעה אישית. השוואות גודל 1.אריזת המוצר: אריזה טיפוסית של …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת וסורק, ואני לא מכיר את הדברים האלה שנקראים all in one... על הנייר, הם נראים טוב, אבל האם שווה לקנות אותם? התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. לא רצוי, אבל אפשר לחרוג גם ל1200. עדיפות גדולה ביותר(בעצם מוחלטת) לhp, כי יש לי דיו חינם בשבילם.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום . אני צריך את עזרתם אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו לטווח עד 2-3 מטר. למטרת משחקים ועבודה מרחוק. שמעתי שיש חיבור WIFI אשמח לשמוע על ההבדלים שכדי אוכל לבחור במקלדת טובה (אפשרי לחרוג מהתקציב אם צריך). תודה!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר העדיפויות שלי הם ככה: קודם כל אני רוצה חברה טובה (LOGITECH,MICROSFT) ולא חברות מדבקה לדוגמא GPT TEAC וכו'... (גם תקופת אחריות סבירה שנתיים שלוש) אני מעוניין במקלדת והעכבר שיהיו עם הרגשה איכותית וסולידית ולא פלסיק מצועצע לגמרי.. עוד העדפה היא לסט אלחוטי בתור ניסיון להפחית כבלים ההיתי מעדיף שתיהיה קליטה של 2 שניים וחצי מטר לפחות הסט בין היתר מיועד למשחקים אבל זה לא סדר העדיפויות שלי אם יוצא שהעכבר לא ממש מתאים למשחקים אבל מדובר על עכבר סולידי ואלחוטי מחברה טובה אני מוכן להתפשר ואם יהיו עוד כמה כפתורים ניתנים לתכנות על העכבר יכול להיות נחמד כמו כן חייב מקלדת עם כל הכפתורים של הWMP ואינטרנט וכו'. החנות שממנה אני קונה אני גר במחרק הליכה מKSP OFFICE DEPOT …
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
של רכיבי המחשב שנותנת מידע מדוייק תודה
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-