עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dgolverk,

האם יש כרטיס טלויזיה(שרואים טלוזיה במחשב ואפשר להקליט מהטלוזיה...) שיש בו גם כניסת 1394/Firewire או שיש בו איזו כניסה שבעזרתה ניתן להעביר סרט ממצלמת MINIDV (מקלטת DV) למחשב? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by The Winter King,

עד 1,000-1,500 ש"ח. אני מדפיס דפים בכמויות, אז אני אצטרך לייזר...למישהו יש המלצה למדפסת איכותית בטווח מחירים הנ"ל?

3. Started by GetRich,

יש בארץ חנות שמוכרת את המוצרים של Razer במחיר נורמאלי? מישו כאן פעם הזמין מ-Razer ויודע כמה עולה משלוח שלהם?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  4. ירדתי מהאפשרות למדפסת משולבת. שמעתי רק דברים טובים על גירסת הCANON IP , בעיקר על הדגם 3000. אבל היום כבר קשה למצוא בחנויות את הדגם 3000 או 2000 ולעומת זאת יש דגמים כמו הCANON IP 1500, הCANON IP 2000, הCANON IP 1600 איזה דגם בסדרת הIP במחיר של עד 500 שקל הכי משתווה לip 3000?שמעתי שהip 3000 חוסף בדיו, מדפיס באיכויות מצוינות, המחיר של הדיו שלו נמוך..

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by udicol,

אני משתמש בכרטיס קול רגיל של קריאטיב , ומחבר את היצאיה - Line-out למערכת Sterero רגילה של ימאה . דגם של המערכת - Yamaha natural sound stereo reciever rx-v390 . כל מה שאני מחפש הוא ממשק טוב בין המחשב למערכת , אני לא צריך חיבור מהמחשב ל5-6 רמקולים חיצוניים . האם לוחות אם שמבוססים על 6 ערוצים יכול להוציא Line-out רגיל למערכת ? איזה חיבור יותר איכותי אני יכול לנצל ולחבר למערכת ?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by berner,

חברים שלום :saint: רכשנו במשפחה מצלמה וידאו סוני דיגיטלית . עכשיו אני רוצה להוריד מהמצלמה למחשב ולעשות עריכה וכו' . מה אני צריך לרכוש כדאי לבצע זאת אבקש גם המלצות מהחברים המבינים בברכה :smiley5:

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by yotamoo,

המדובר על ocz pc2700 256 ddr אצל הדובים. המהירות לפי האתר היא 333MHz, אבל כתוב שם שב-cas 222 המהירות היא 166MHz. ז"א שכשעובדים ב-cas 222 בעצם עובדים במהירות 166MHz? ועוד דבר - החברה הזאת אמינה וטובה להמהרות? תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  8. לסגור לקחתי את G5+המקלדת WAVE

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by sasha_iq,

מדפסת+סורק+מכונת צילום+פקס LEXMARK · דגם: X74 · הפעלה קלה וידידותית בעברית · מרכז מתקדם לעיבוד תמונות: הדפסה מקצועית באיכות צילום ברזולוציה של- · 2400X1200dpi · שליחת וקבלת פקס (כולל בצבע) באמצעות מודם המחשב · צילום מסמכים ע"י ממשק ההפעלה במחשב · בקצב של 7 דפים לדקה · סריקה ישירה לפקס, ל- e-mail, לקובץ או להדפסה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1245137 מבצע בנטאקשן 500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  10. כבר קרוב לשנתיים שאני פוזל לכיוון של עכברי הR.A.T של סייבורג, בעיקר מכיוון שהעיצוב שלהם ממש קוסם לי. המחיר לא מפריע לי (עד כמה ש120$ לעכבר יכול שלא להפריע), והייתי בכיף מוציא את הסכום על R.A.T 7 במקום על לוג'יטק שווה ערך... אבל אני נתקל שוב ושוב בתלונות וביקורות על איכות הבנייה ובעיקר על החיישן. עד כמה החיישן אכן גרוע? מכיוון שאני לא משחק יותר מדי במחשב, כל הסופר-ביצועים של עכברי "גיימיניג" לא משנים לי, וגם חיישן של עכבר מיקרוסופט רגיל יספיק לי. האם החיישן כ"כ בעייתי שהוא פחות טוב מזה שיש בעכברים הפשוטים ביותר?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  11. Started by koby058,

Passive PFC זה בספק כח של טרמלטייק מה זה אומר?

12. הדגש הוא על זמן תגובה זריז(למשחקים) וחיי סוללה טובים, אם כי אני הולך לקנות סוללות נטענות(2700mah) בקרוב כך שזה לא אמור להוות בעיה. אני יכול להוסיף עוד כ-50 ש"ח לתקציב אם העסק כולל גם עכבר(אלחוטי). עריכה: עדיף מרשת KSP(ת"א) כי יותר נוח לי לבוא ולאסוף.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. חשבתי עמוקות והגעתי למסקנה שאני יקנה את הLX710.. מכמה סיבות: *מבין הסטים של Logitech שהם אלחוטיים וטובים וחדשים, הוא הזול ביותר (דגש על חדשים). *יש לו מרחק קליטה גדול (הבנתי שאפילו עד ל7 מטר ? ). *יש לו תמיכה בVista (אני צריך את זה בשביל הMCE). * המליצו עליו כאן וגם בפורום מתחרה. - אם למישהו יש משהו נגד Lx710 ויש דגם אחר שהוא ממליץ עליו בחום באותו איזור מחירים, שיגיד עכשיו - חוץ מזה, היות והעכבר הוא עכבר LASER.. אני מניח שצריך PAD מתאים לעכבר (אם לא, תגידו).. היות וכך, אני מתכוון לקנות כזה.. וההמלצה שאני צריך היא לPAD.. דרישות מהפד: *זול. אני לא טופ גיימר, אני רק רוצה לשמור על העכבר בצורה טובה ואולי גם להפציץ מדי פעם בCOD4. *איכותי. אני קונה, אני רו…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by sagi_10,

הנה האפשרוית (יש לי רק 500 שח לקנות מארז בלי ספק) או זה=(או בשחור או בכחול)http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3536&catcode=496 או זה=http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3535&catcode=496 וביחד איתו זה=http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=722&catcode=435 ובחירה אחרונה זה=http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3537&catcode=496 רק תגידו מה עדיף

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  15. למישהו יש אותו או מכיר אותו?? הוא מארז טוב, יפה , מדהים, שימושי? הוא לא זבל? דחוף בבקשה!!!

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by redead,

עד עכשיו היה לי SteelSeries QcK Heavy XXL והוא היה מצוין אבל האמת טיפלה גדול.. אם אני רוצה לקחת משהו שיהיה בטיפה יותר קטן , האם לקחת את הSteelSeries 5L או שיש איזה המלצה אחרת? מה הסיבה שהמשטחה הזה למרות שהוא יותר קטן וגם טיפה פחות עבה עולה הרבה יותר ?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by TheDiesel,

אני צריך המלצה ברשותכם לאוזניות גיימינג. תקציב 400 שח

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  18. Started by Dr Hardware,

1. איך המדיות של SilverLine ? ואיך הBenQ Gold ? מי יותר יקר, טוב? ומתאים ליאמהה סקזי? 2. איך הHP מדפסת הזאת? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=36_234&products_id=1560 והאם LEXMARK P707 יותר טובה? אפשר לינקים לחנויות בה מוכרים באספקה מיידית ומהירה את הלקסמרק (במידה והיא אכן הכי טובה בטווח מחירים הזה של 350~ ושלא יהיה חנות חאפרית רק חנות מוכרת וטובה שיש לכם נסיון איתה תודהההההההההה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by adirmor455,

אני רוצה לקנות נתב אלחוטי שמתחבר ב - USB התקציב בערך : בין 150 ל - 200 זה הנתב הישן שלי - http://www.ole.co.il/products/976/index.php?product_name=D-Link+DWA-140&ukey=product&productID=33119 על איזה נתב מהיר זול וטוב מכל הבחינות אתם ממליצים ? סתם ליידע : על איזה פרטים אני אמור להסתכל ברכישת נתב אלחוטי או בכללי על נתבים?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by coolmeen,

טוב אני רוצה לקנות עכבר, יש לי את העכבר האלחוטי של מיקרוסופט אבל הגירסא הישנה ואני משתגע ממנו הוא פשוט גרוע, אני חייב עכבר חדש ב 150 שקל, תודה נ.ב : לא צריך אלחוטי לא חייב

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  21. חיברתי את כול הכבלים של הספק הכוח החדש בדיוק כמו שהיה מחובר הישן אבל אחרי שאני מפעיל את המחשב אז הוא מאוד לאט עולה עד לווינדוס זה נוררמאלי? מה יכולה להיות הבעיה? מדובר בספק hec 475

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by the_saint,

אני צריך לקנות מסך חדש אחרי שהאחרון שלי התפגר...( ctx 17 טרינטרון ששירת אותי נאמנה כמעט 4 שנים) עכשיו ההתלבטות היא בין מסך 17 ל19 וכמובן...חשוב מאוד האיכות בתקציב הוא בערך 350 דולר אבל באמת לא יותר זהו..יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by argorny,

יש לי מערכת 5.1 jbl 135 scs, טיפה מיושן כן. הבעיה היא ב2 רמקולים שבזמנים שיש באס גבוהה בשילוב עם ווליום גבוהה נוצר לא יודע איך להגידר את זה רעשי "שלג כאלה" כמו זעזועיים שפשוט מלכלכים את האיכות של השמע. יש מה לעשות נגד זה?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  24. הכל בצ'יפ אחד של 512MB עם CAS 222. מחיר בחו"ל (ובארץ, זה אותו הדבר..): 222 דולר (רק שבארץ, תצטרכו להוסיף מע"מ כמובן). 1100 ש"ח כולל מע"מ. אבל עכשיו שיש KT333 כדאי להם להתחיל לחשוב על PC2700 High.Pref.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  25. Started by alfus73,

מקווה שהגה למחשב נכנס לקטגוירה של "ציוד היקפי".... שלום רב. אני מעוניין לרכוש הגה למשחקי מירוץ במחשב. שתי שאלות: 1. איזה הגה מומלץ בטווח מחיר של עד 350 ש"ח (כולל דוושות) 2. איזה משחקי מירוץ תומכים במשחק עם הזה תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים