עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by asili,

בזול ובאזור המרכז??? בבקשה זה חשוב

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by Or ei,

כנראה החתולים שלי לא אוהבים את העכבר שלי :-\ לאחרונה הוא מתחיל לגסוס כמו להיכבות ולהידלק אקראי עכשיו התזוזה שלו הואטה! התטצריכתי לעלות את המהירות של התזוזה עד הסוף זה גם לא הספיק .... הוא INTELMOUSE EXPLORER V2 הםם ללכת להחליף אותו ? יש למישהו מושג כמה זמן יש אחריות לעכבר הזה? הוא OEM יש לי אותו שנה בערך

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by Shmoolik,

זה טוב ללכת לMY COPUTER - PROPERTIES - DEVICE MANGER וללחוץ על איזה רכיב שיש לך במחשב פעמיים ואז ללשונית DRIVER ואז UPDATE DRIVER ?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by topy11,

שלום, ברשותי עכבר LOGITECH G500 ישן שכבר זמן מה התחיל לעשות בעיות כגון: לחיצה כפולה, אי לחיצה או חוסר יכולת להחזיק מקש לחוץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחליף בתקציב 250-350 עוד דרישות : אחיזת PALM ויד גדולה וכמובן חוטי. אם יש אפשרות אשמח גם לגלגול חופשי כמו בG500 כרגע משתמש בפד 4HD של STEELSERIES ישן אם יש הצעות בנוסף לעכבר אשמח 😄 תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  5. שלום, הדריברים המקוריים מאוד כבדים, ושמעתי שיש דריברים חלופיים "קלים" יותר... מהיכן ניתן להורידם? (מחיפוש בגוגל לא מצאתי את התשובה) תודה!

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by מתן דידרניק,

אני צריך עכבר טוב למשחקי יריות בעיקר (אין הגבלה של כסף) =] תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  7. Started by shimronfio,

אני מעוניין לרכוש תעכבר של razer deathadder איפה החנות הכי משתלמת באזור גוש דן שאני יכול להשיג אותו?

8. Started by CrossFire,

Satellite Speaker Power Subwoofer Power Frequency Response Signal-to-Noise Ratio (SNR) Dimension (L x W x H): תוכלו להגיד לי מה גורם כל אחד מאלה לרמקולים (5 משפטים)?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  9. מבחינת קירור, מבחינת ספק, מבחינת פונציונליות, מבחינת מחיר (423שח) אין לדון ביופי - כי הוא יפיפה

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by dennis14,

איזה מארז משני אלה יותר טוב? ולמה? 1) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=3494 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_329&products_id=11950

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by spinchicken,

הי, יש לי מחשב עם כרטיס מסך בעל חיבור VGA, DVI ו HDMI. אני מחבר למחשב מסך בחיבור VGA, וצריך לחבר שני מכשירים עם חיבור DVI. מישהו מכיר SWITCH טוב שיכול למתג לי בין שניהם תוך כדי שמירה על איכות הוידאו?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  12. אהלן ידידיי , כפי שאתם רואים בצד את התחומים שבהם אני עוסק אני מתעסק הרבה בטקסטים ופיתוח אפליצקיות מה שדורש ממני הרבה הקלדה והרבה עבודה עם המקלדת. התקציב שלי למקלדת הינו 300 שקל ... בגדול חשבתי על ה WAVE של לוגיטק אבל הצורה שלה לא נראת לי והיא גם לא מאפשרת לי לשים את הג'ל של המקלדת בגלל הצורה שלה. לגבי הרמקולים אני לא מומחה גדול אני סך הכל צריך מערכת 2.1 רוב השימוש שלי ברמקולים של המחשב הוא מוזיקה מאשר סרטים ומשחקים לכן הבנתי שמערכת 2.1 עדיפה או אפילו מערכת 2.0.. אשמח לעזרה תודה מראש ! עריכה : שמתם לב שככול שאתם נמצאים בתחום מסוים הרבה יותר קשה לבחור לעצמכם דברים?... את המארז שלי לקח לי חודש להחליט שהוא הנבחר.

13. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

כרגע יש לי מארז ג'נרי עם חלון גדול, תאורה וכו.. נמאס לי ממנו כי יש לי אותו הרבה זמן (מעל שנה) אני מחפש מארז יפה, זול!! וטוב ראיתי בקניון את הXPIDER CHAMING משהו כזה, וממש לא התלהבתי ממנו, ואני לא חושב שהוא עליה מול הג'נרי שלי ראיתי גם את הקומפיוקייס 6169 והוא סתמי מאוד, הוא טוב אבל מכוער, ככה שגם הוא לא שווה "שדרוג" מהמארז הקיים ראיתי כל מיני מארזים יקרים אבל אני לא חושב שמארז זה רכיב שווה השקעה כספית גדולה חשוב שתיהיה זרימת אוויר טובה, ושהמארז יהיה קטן כמה שאפשר (אין לי הרבה מקום על השולחן ואני לא רוצה שהכל יהיה עוד יותר דחוס) הסופרטלנט דומה למארז שלי רק שהוא קצת יותר גדול, ככה שגם הוא לא בא בחשבון חשבתי על איזה מארז שוכב, אבל הזרימת אוויר שלהם על הפנים וגם יפה עולה המון…

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by adirmor455,

אני רוצה לקנות נתב אלחוטי שמתחבר ב - USB התקציב בערך : בין 150 ל - 200 זה הנתב הישן שלי - http://www.ole.co.il/products/976/index.php?product_name=D-Link+DWA-140&ukey=product&productID=33119 על איזה נתב מהיר זול וטוב מכל הבחינות אתם ממליצים ? סתם ליידע : על איזה פרטים אני אמור להסתכל ברכישת נתב אלחוטי או בכללי על נתבים?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by ScreameR,

יש לי 2 מחשבים ומסך אחד.... איך אני יכוללעשות קופסא עם סיווטש או לקנות?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. Started by zachi0404,

אני צריך נתונים של הספק במארז של A-TOP הדגם או A-BLADE ואם הוא יכול להחזיק מערכת של לוחם אם G1 של גיגה בייט כרטיס מסך X1800XT או X1800GTO2 שני ארדיסקים כונן די וי די מעבד PD940 ומאוור BIG TYPHOON אני מוצא נתונים על המארז אבל לא מצאתי נתונים על הספק שלו מה ההספקים שהוא מוציא וכמה חיבורים יש לו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  17. אני צריך רק מקלדת בלי עכבר...

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  18. שלום לכולם , אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים פשוטים בתצורת 2 רמקולים (לא 2.1) בתקציב המצוין בכותרת. (מחיר כולל המשלוח כמובן) תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by YoniG,

איך המארז הזה (במגבלות תקציב של 160 שקל) עם ספק כח של TSUNAMI? http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=CA014

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by lumi,

אני מתלבטת בין שתי מצלמות דיגיטליות: 1. FUJIFILM 304/3800 2. HP 720 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  21. השאלה בכותר. הכוונה היא כשלוחצים על הגלגלת, ואז לדוגמה נפתח חלון חדש בעת לחיצה על לינק בחלון אינטרנט ( הכוונה היא בדפדפן פיירפוקס). אשמח לתשובה אמינה.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

יש לי שני עכברי מיקרוסופט (לשניהם יציאת USB, אחד מחובר ב USB והשני עם ממיר של PS\2 בגלל שיש לי מאריך ל PS\2 וחבל לי לקנות מאריך חדש ל USB.. ) אני רוצה לחבר עוד מקלדת בנוסף למה שמחובר לי ל PS\2 האם יש איזשהי דרך לחבר שני מקלדות ל PS\2 (גם למקום של העכבר וגם של המקלדת) או לקנות ממיר מPS\2 לUSB (למקלדות) ? בקיצור ולעניין איזה אופציות יש לריבוי מקלדות חוץ מלקנות מקלדת חדשה עם חיבור USB? תודה.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by xtract1,

היום קניתי לאבא שלי ב-KSP כרטיס שמתחבר לPCI והוא בעצם של USB2 כי עד עכשיו היה לאבא שלי USB1... הבחור אמר שזה בטוח יעבוד ושזה אפילו עובד עם פנטיום 3. חיברתי את זה למקום הרצתי דרייבר..הוא אמר לי שהוא מזהה ושהחומרה שלי מותקת.. כשאני מכניס את הDOK של אבא הוא אומר לי שזה מחובר במהירות נמוכה..(מקפיץ לי הודעה כזו) נכנסתי למנהל ההתקנים והתוצאה לפניכם המפרט: P4 1.5 winxp pro ואני לא יכול להגיד ת'לוח M כי אין לי מושג..בחנות אמרו שזה PCCHIP משהו כזה..בטח משו ישן ומעפן.. רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by Real_Me,

אלה הפרטים של הזכרון שאולי יביאו לי מארה"ב. מישהו שמבין יכול להעיף מבט רק לוודא שזה אכן יתאים ללוח ה-GIGABYTE 7VTXH+ שלי ולא תהיה הפתעה לא נעימה? PC2100 266MHz DDR SDRAM DIMM Nanya nt5ds16m8at-7k are 184 Pin 32Mx64 Non-ECC DDR SDRAM DIMM's 4k Refresh, 3.3v with SPD NON-ECC. אני מניח שאם זה היה ECC אולי היתה בעית התאמה? אם לא מוזכר REGISTERED אז זה לא? nt5ds16m8at-7k is an 184 Pin PC2100 266MHz -> אפשר לפי זה לברר פרטים נוספים? מישהו נתן לי פעם אתר שאפשר לבדוק צ'יפ לפי מספר סידורי שלו אבל נעלם לי :-( מישהו מכיר? (133MHz x2) Dual Data Rate (DDR) SDRAM DIMM. The module consists of 16 16x8 TSOP-II 400mil package with 256x8 EEPROM for serial presence detect, programmed to…

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

האם הוא נוח?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים