עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בס"ד אני מחפש המלצה למדפסת לייזר צבעונית שתיהיה חסכונית ולא יקרה, שתיהיה יכולה להדפיס יותר מאלף דף בצבע, ובשחור, נוחה לתפעול, תודה רבה להמלצות !

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  2. http://tms.co.il/product/5847 צורב http://tms.co.il/product/4688 מקלדת http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2566 מקלדת 1. איך הצורב והמקלדות והאלה? 2. המקלדות עם עברית? 3. יש לכם הצעות אחרות?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by redead,

עד עכשיו היה לי SteelSeries QcK Heavy XXL והוא היה מצוין אבל האמת טיפלה גדול.. אם אני רוצה לקחת משהו שיהיה בטיפה יותר קטן , האם לקחת את הSteelSeries 5L או שיש איזה המלצה אחרת? מה הסיבה שהמשטחה הזה למרות שהוא יותר קטן וגם טיפה פחות עבה עולה הרבה יותר ?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by erez20,

VR לפני שנים שמעתי שהיה נסיון להוציא "קיט VR לעניים" כזה שידו של גיימר ממוצע יכולה להשיג, אני מניח שזה לא תפס... מישו יודע אם יש איזושהי התקדמות בתחום ? זה רלוונטי בכלל להמשיך ולפנטז על זה ?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by gilcohen15,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה עבור מקלדת שקודם כל ולפני הכל צריכה להיות - כמה שיותר שקטה. ההחלטה תקום ותיפול על סעיף זה. מעבר לכך, המחשב היום משמש את אשתי בכתיבת עבודות ואותי בגיימינג בשעות הערב/לילה וכתיבת מיילים לכן בנוסף אני צריך מקלדת בעלת תאורה אחורית(פחות מעניין אותי האנימציות, פשוט שהמקשים יהיו מוארים) . מחיפוש קצר והתייעצות עם חברים שהם גיימרים כבדים יותר ממני המליצו לי על מקלדת מכנית עם סוויצים Cherry MX Silent (השאלה האם ביחס למקלדות לא מכניות היא שקטה יותר או פחות?) מבחינת תקציב -לא יותר מ 700-800 ש"ח.אם יש סטייה של 100 ש"ח למעלה וההוספה באמת שווה את זה בעינכם - זה גם סביל. קיבלתי בינתיים המלצה על …

6. יש איזה דרך לבדוק את זה? אני יודע שספק 550 לא באמת אומר שהוא צורך 550, נכון? תודה.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  7. ראיתי אותו לראשונה כאן: www.logicpc.co.il התקשרתי ואפשר להזמין, ככה שעוד כמה שבועות שיהיה לי כסף אני יקנה אותו ;D מחיר ממש טוב, כמו ה500 וזה עכבר מתקדם יותר.

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  8. אני צריך הגה למשחקים כמו GRID ו NFS ב150-200 שקל.לא חייב חברה גדולה אני רק צריך הגה ודוושות. אם אפשר גם הגה אם הילוכים.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  9. חיברתי את כול הכבלים של הספק הכוח החדש בדיוק כמו שהיה מחובר הישן אבל אחרי שאני מפעיל את המחשב אז הוא מאוד לאט עולה עד לווינדוס זה נוררמאלי? מה יכולה להיות הבעיה? מדובר בספק hec 475

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by xXDevilXx,

תקשיבו כדאי לי לקנות את המארז הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3536 ואם לא אז איזה כדאי ואיפה נימצאות יציאות ה-usb שלו....

11. Started by Harbi,

לאחרונה הרכבתי מחשב HTPC בסלון ביתי, ולאחר חיבור העכבר הנ"ל(Microsoft Wireless optical standard תמונה של העכבר למטה) נתקלתי בבעיה מוזרה: ברגע שהתרחקתי מאיזור המקלט לאיזור הספה, העכבר מסרב לפעול, אך כמו שאמרתי קודם הבעיה המוזרה הזאת מתרחשת כשאני משתמש בעכבר על השולחן(מעץ) במצב מאוזן, אם אני משתמש בעכבר במצב מאונך על הספה או כל רהיט אחר העכבר פועל חלק. ??? מקווה שהצלחתי להסביר את הבעיה, אם לא אני אשתדל לצרף תמונה או משהו תמונה של העכבר:

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  12. שלום לכולם אני מחפש פד מקצועי שיהיה מדוייק וטוב למשחקיי רשת יש ברשותי עכבר mx1000 תפרטו לי בבקשה על הפדים למשל על דגמי הסטילפד מה ההבד בינייהם?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  13. הכל בצ'יפ אחד של 512MB עם CAS 222. מחיר בחו"ל (ובארץ, זה אותו הדבר..): 222 דולר (רק שבארץ, תצטרכו להוסיף מע"מ כמובן). 1100 ש"ח כולל מע"מ. אבל עכשיו שיש KT333 כדאי להם להתחיל לחשוב על PC2700 High.Pref.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  14. למעשה במחשב הישן היו לי 3 אפשריות במחשב זה גם במצב AUTO DETECTION וגם במצב USER שזה מצב שצריך לאפשר לי בחירה ידנית ישנה רק אפשרות אחת ב BIOS FEATURES SET UP יש לי S.M.A.R.T ENABLE יכול להיות שזה בגלל זה? אינני רואה בשום מקום או מצב אפשרות להגיע ל LBA וזה מה שאני מקבל SIZE 61493 CYL 29437 HEADS 16 PRE 0 LANDZ 29437 SECTOR 255 MODE ON תודה רבה על עזרתך

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  15. כולל אוברקלוקינג: 6800 GT ATHLON 64 3000+ עם מאוורר אנרמאקס 92 מ"מ עליו ABIT AV8 Maxtor 80GB 7200 8MB Buffer 390 DDR500 512MB A-DATA ?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by Spaik,

אני רוצה להחליף מארז. אם אני עכשיו מחליף מארז, אז אני יחליף הרי למארז שמקרר יותר טוב. אז גם המטמפרטורה של המעבד תרד לי או רק של המחשב עצמו (הלוח אם וכל החלל בפנים)??? איזה מארז אתם ממליצים לי בערך ב 400 שקל? לא צריך ספק. עם חלון עדיף

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by FatherBoard,

האם קיים כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by deking,

הכנסתי את הדיסק לפני שחיברתי את הגיימפד ואז הוא רשם לי הודעה שאני צריך sp1 או sp2 כדי להתקין ויש לי sp3.. מה לעשות?!

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  19. Started by DiSc@MaN,

אנשים אני בהתלבטות קשה גם הRADEON 8500 וגם הAIW Radeon 7500 עולים אותו דבר. All-In-Wonder Radeon 7500 RADEON 8500 מה הפרשי הביצועים בניהם? למישהו יש איזו השווה בניהם? אגב, יש איזה הבדלים בין הAIW 7500 לAIW 8500 חוץ מהמעבד הגרפי? תודה רבה, DiSc@MaN

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by wooper,

שלום 1.אפשר המלצה על עכבר עד 150 ש"ח

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  21. ירדתי מהאפשרות למדפסת משולבת. שמעתי רק דברים טובים על גירסת הCANON IP , בעיקר על הדגם 3000. אבל היום כבר קשה למצוא בחנויות את הדגם 3000 או 2000 ולעומת זאת יש דגמים כמו הCANON IP 1500, הCANON IP 2000, הCANON IP 1600 איזה דגם בסדרת הIP במחיר של עד 500 שקל הכי משתווה לip 3000?שמעתי שהip 3000 חוסף בדיו, מדפיס באיכויות מצוינות, המחיר של הדיו שלו נמוך..

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by Or ei,

כנראה החתולים שלי לא אוהבים את העכבר שלי :-\ לאחרונה הוא מתחיל לגסוס כמו להיכבות ולהידלק אקראי עכשיו התזוזה שלו הואטה! התטצריכתי לעלות את המהירות של התזוזה עד הסוף זה גם לא הספיק .... הוא INTELMOUSE EXPLORER V2 הםם ללכת להחליף אותו ? יש למישהו מושג כמה זמן יש אחריות לעכבר הזה? הוא OEM יש לי אותו שנה בערך

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  23. צריך סורק טוב שיחזיק להרבה זמן עם צבעים כמובן (-: אין תקציב אבל נסו להוציא בכמה שפחות ... תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  24. אוקיי , לחבר שלי יש את המפרט הבא : AXP 2500+ Barton with CoolerMaster Aero 7+ cooling EPoX 8RDA+ 512MB DDR PC3200 - Samsung WD 80GB 800JB 8MB ATA100 LiteOn 52X32X52 - Black Toshiba DVD - Black 48X16 SuperTalent Black Tower Modded Case 6 80MM Case Fans 1 Cold UV Cathode HEC-475VD 408W - PSU עכשיו , בזמן הקרוב אני הולך להוסיף לו למפרט את אלו : מאורר לדים ירוק של TT 80MM(אני מוציא את המאורר שבגג בשבילו ככה שעדיין נשארים 6מאוררים) שני קטודות , אחת כחולה אחת ירוקה של SUNBEAM(זה אומר שיהיו שלוש קטודות) וכמה כבלים של IDE ופלופי עכשיו רציתי לשאול? האם הספק יחזיק את כל הדברים למעלה +שני קטודות + עוד מאורר לדים? נראה לי שכן , אבל אני רוצה להיות בטוח שכן הקטודות צורכות הרבה חשמל(לפ…

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by BABA_Z_Z,

יש לי שתי מערכות הפעלה 98 +XP הXP חדשה ב98 הכל תקין בXP כל הזמן הודעה אין דפים(הדריוור הותקן מהאינטרנט) מה לעשות תודה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים