עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by mega1234,

מתבלט בין המארז הזה ל CHEIFTEC DRAGON מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by spinchicken,

הי, יש לי מחשב עם כרטיס מסך בעל חיבור VGA, DVI ו HDMI. אני מחבר למחשב מסך בחיבור VGA, וצריך לחבר שני מכשירים עם חיבור DVI. מישהו מכיר SWITCH טוב שיכול למתג לי בין שניהם תוך כדי שמירה על איכות הוידאו?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by אורי רמון,

יש ברשותי מקלדת "רגילה" שפות עברית ואנגלית האם יש מקלדות כשבלחצניהם יש 3 שפות כלומר עברית אנגלית רוסית תודה

4. Started by Guy950,

שלום, זה נושא שיותר מתאים לתמיכה טכנית אבל קשור מאוד לציוד היקפי. אשמח אם מביני עניין יוכלו לעיין בנושא הבא ולתת עצות במידה ויש להם. תודה, גיא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=559073.0

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by Ice-maniac,

שלום, רכשתי לאחרונה מדפסת HP c4283. הורדתי לה את הדרייברים הדרושים מהאתר - את אלו בגרסא הבסיסית (כי יש גם גרסא למתקדמים). לצערי כאשר המדפסת ביצעה כיול היא לא הצליחה להדפיס בשחור אלא רק בצבע ולכן הכיול נכשל. כמו כן במסמכים נוספים שניסיתי היא בקושי הדפיסה בשחור, משמע אם לא הייתי יודע שזו מחסנית חדשה (או שאולי לא?!?!) הייתי בטוח שנגמרה לי מחסנית. בנוסף, אין באפשרותי לבצע סריקה דרך המכשיר (הוא טוען שחיבור ה USB אל המחשב לא תקין) ורק באמצעות שימוש אקטיבי (פתיחת תוכנת הסריקה של HP) אני יכול לבצע סריקה שגם את תוצאות הסריקה במצב זה המחשב מסרב לשמור. אם מישהו נתקל בבעיה כזו או שיש לו עצה, יותר ממוזמן לפרסם אותה. בתודה מראש וחג מצות שמח לכולם.

6. Started by Guarding angel,

האם הוא נוח?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  7. מדפסת Canon IP4200 שנמצאת בתקופה האחריות - התקלקלה, נשלחה לתיקון, ובמעבדה אמרו שראש המדפסת התקלקל, יש להחליפו (בעלות של המדפסת כולה, כמעט), ושהנ"ל לא מכוסה באחריות. אין ממש איך לבדוק האם המעבדה לא משקרת, אבל בכל מקרה - האם יתכן / מקובל / הגיוני שהחלק העיקרי במדפסת אינו מכוסה באחריות ? (קשה לי להאמין שכן, וגם אם כן - האם זה מחובתם לציין נתון חשוב זה, כאשר "מעניקים" אחריות ?)

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  8. היי קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים לצערי לא הייתה מקלדת אלחוטית בלי עכבר, אז קניתי גם וגם רציתי להביא לחבר את העכבר, אבל יש דרך לחבר את העכבר למחשב שלו כשהרסיבר שהגיע נשאר אצלי?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by Lanzar,

ראיתי בכל מיניי אתרים מדפסות זולות, האמת שאני ממש לא צריך משהו טוב מידיי... העיקר שהצבע שלהם לא יהיה יקר מידיי... אז אני חשוב שאזור ה 200 שקל ( אפשר קצת יותר ) יהיה מספיק... אז תמליצו לי, איזה מדפסת הכי עדיפה בסכום הזה :-*

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  10. Started by snapdragon,

מישהו יודע וניסה לחבר שני ג'ויסטיקים USB למחשב אחד? זה עובד תקין? מישהו התנסה בג'ויסטיק הזה שהוא גם מתחבר לPS2 ? שווה משהו ?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  11. 1. אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב (מדפסת-סורק-פקס-מכונת צילום) בתקציב של כמה מאות ש"ח, חשוב לציין כי המכשיר יהיה בשימוש מועט, אני מדפיס רק מספר דפים בודדים בחודש. 2. בנוסף, אשמח לקבל התייחסות למוצר הבא, האם הוא מומלץ ? האם יותר/פחות מההמלצות בסעיף הקודם ? http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000_hHtyrDRhO2JKbdOo_pmEIy:12bbi68k5?id=4150959&pr=&N=2 תודה.

12. Started by pushel,

: אם מישהו שמע דברים על המדפסת או יודע איפה אפשר לחפש לגביה חוות דעת אני אשמח לדעת כמו כן - הבנתי ש label printing זה הדפסת מדבקות, אני צודק?

13. Started by Oranl,

אהלן, אני צריך המלצה לעכבר+מקלדת חדשים, שימוש עיקרי - גיימינג. האם אלחוטיים נחשבים טובים למטרה הזו? תקציב 300-400 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  14. אני מעוניין להעביר מצלמת אינטרנט מהחדר שלי לסלון...ואני זקוק לכבל USB באורך 5 מטר... השאלה אם אני יחליף את הכבל הקיים של המצלמה בכבל באורך 5 מטר (או יותר) זה לא ישפיע על אות השידור?? מה המרחק המקסימות בשימוש בכבל USB?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  15. Started by compman112,

במחיר סביר, 100-300 בעדיפות לכמה שיותר נמוך אבל שהמקלדת תהיה טובה למשחקים וטובה בכלל שתחזיק מעמד ותהיה נוחה לעבודה של שעות רבות. תודה

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  16. אהלן ידידיי , כפי שאתם רואים בצד את התחומים שבהם אני עוסק אני מתעסק הרבה בטקסטים ופיתוח אפליצקיות מה שדורש ממני הרבה הקלדה והרבה עבודה עם המקלדת. התקציב שלי למקלדת הינו 300 שקל ... בגדול חשבתי על ה WAVE של לוגיטק אבל הצורה שלה לא נראת לי והיא גם לא מאפשרת לי לשים את הג'ל של המקלדת בגלל הצורה שלה. לגבי הרמקולים אני לא מומחה גדול אני סך הכל צריך מערכת 2.1 רוב השימוש שלי ברמקולים של המחשב הוא מוזיקה מאשר סרטים ומשחקים לכן הבנתי שמערכת 2.1 עדיפה או אפילו מערכת 2.0.. אשמח לעזרה תודה מראש ! עריכה : שמתם לב שככול שאתם נמצאים בתחום מסוים הרבה יותר קשה לבחור לעצמכם דברים?... את המארז שלי לקח לי חודש להחליט שהוא הנבחר.

17. Started by wallaman,

הזמנתי מksp יחד עם המחשב ושכחתי לבדוק את זה... ואני לא רוצה שהוא יהיה אלחוטי יש לו איזה גירסה שהוא אלחוטי?(שאני ידע להחליף)

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  18. יש לי נגן של חברת IRIVER ואני רוצה לשפר את אכות השמע כי האוזניות שלו לא משהו. איזה אוזניות אתם ממליצים? שמתי על עין על Sennheiser CX 300 מה אתם אומרים

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  19. היי אני מרגיש ממש טיפש, קניתי את המשולב הזה , יש במדף של הדפים מקום מיוחד לדפי תמונות,הכנסתי דף תמונה הגדרתי בהדפסה שזה PHOTO ובחרתי את סוג הדף וזה עדיין מדפיס לי על A4 רק בקטן בגודל של התמונה. מוזר מישהו יכול לעזור לי בבקשה, תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by bluemail,

במקרה ראיתי אותו באתר VGAMES מ1 נותני החסות שם באליפות שתתחיל מחר . מה דעתכם עליו ? האם יש יותר טובים ממנו ? המחשב משומש בעיקר לאינטרנט סרטים ומשחקים .

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by dr-psyco,

שלום. כרגע יש לי סט של TEAC אלחוטי שקניתי מבלוקבסטר במבצע במחיר של 99 ש"ח הסט מעולה ונידרש הסתגלות הסוללות מחזיקות אחלה ואין שום טענות....אבל.... עכשיו עברתי להשתמש יותר בטלויזיה והמרחק פשוט לא מספיק רק לאיזה חצי שעה כשהסוללה טעונה במלואה. המרחק הוא 1-2 מטר בלבד! המקלדת אינה עושה בעיות מרחק, אבל העכבר כן. לכן אני מחפש סט חדש שיהיה מרחק אמיתי של 4-5 מטר. שיהיה נוח, קל משקל, שהסוללות יחזיקו מעמד. שמתי עין על מספר סטים: EX-110 שעולה בחנויות 170 ש"ח ‏Wireless Optical Desktop 1000 שעולה 155 ש"ח ‏Wireless Optical Desktop 2000 שעולה 185 ש"ח יש עוד המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מולטימדיה קיבורד אלחוטית של מיקרוסופט כבד די הרבה שנים שמתפקדת מעולה אני מעוניין להסיר את האופציה של מצב SLEEP על המקלדת הורדתי את הגרסה החדשה של ה INTELLI דרייבר של מיקרוסופט על כל הכפתורים יש אופציה לשנות מצב חוץ מה SLEEP יש פתרון??? אגב ה HIBERNATION לא מאופשר

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. 2.קניתי דיסק קשיח של 160 ג'יגה ואני רואה רק 80 למישהו יש הסבר למה זה? תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. שלום, הדריברים המקוריים מאוד כבדים, ושמעתי שיש דריברים חלופיים "קלים" יותר... מהיכן ניתן להורידם? (מחיפוש בגוגל לא מצאתי את התשובה) תודה!

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by WildFire,

לפני כמה שבועות הייתה לי בעיה עם המקלדת, בעיה שמתאם PS/2 ל USB פתר. עכשיו בכל פעם שאני לוחץ על שני כפתורים ביחד, ומשחרר אחד המקלדת פשוט דורשת שאלחץ שוב דוגמא: במשחקים אני לוחץ על W כדי להתקדם, נניח שאני לוחץ גם על D כדי לזוז הצידה, ברגע שאני משחרר את D וW עדיין לחוץ, אני מפסיק לזוז. או אם אני לוחץ על W ואז על רווח כדי לקפוץ, ברגע שאני משחרר את כפתור הרווח אני לא יכול לזוז. ניסיתי לחבר מקלדת נוספת שיש לי [PS/2] למתאם, הבעיה הייתה גם שם. איך אני פותר את העסק הזה?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים