עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by talikooo,

אבא שלי טס לארצות הברית בעוד כחודשיים ורציתי לדעת איזה דגם של מצלמה דיגיטלית להגיד לו לחפש אני מחפש משהו שיש לו 3.3 מגה פיקסל (בערך) זום אופטי, מסך אחורי וכרטיס זיכרון של לפחות 32 המצלמות שנתקלתי בהם ברשת היו של אולימפוס ושל סוני בעלות 3.3 מגה מישהו יכו להציע לי דגם מסויים שהוא מכיר את האיכות שלו...

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by Cyron,

יש לי בעיה עם מסכים כחולים, רציתי לדעת האם המתחים האלה תקינים: EVEREST: Voltage Values CPU Core 1.78-1.74 V +3.3 V 3.26 V +5 V 4.95 V +12 V 12.74-12.86 V +5 V Standby 5.03 V תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by NuXeR,

שלום ! לפני כמה זמן היו 2 תראדים על המארזים הללו , שניהם ננעלו :-\ אני הבטחתי שכשאני אקבל את המארז אני ייתן תמונות כמו שביקשו מס' אנשים (ביניהם אני..). אזז...ראיתי את המארז וקניתי אותו (שחור) ואם יש עדיין אנשים שרוצים תמונות תגידו ואני יעלה !

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by frenzy,

שלום רציתי לדעת היכן ברשת אוכל למצוא חנות שמוכרת מארז עם ספק 220v או מארז ללא ספק. יש לציין שלא דרושה שליחה לישראל. עדיפות לחנות בארה"ב. תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  5. Started by אורי רמון,

יש ברשותי מקלדת "רגילה" שפות עברית ואנגלית האם יש מקלדות כשבלחצניהם יש 3 שפות כלומר עברית אנגלית רוסית תודה

6. Started by FatherBoard,

האם קיים כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by doubled,

אני מצרף קישור להודעה שלי בפורום אחר, כי נראה לי שזה קשור למסך (שאין לי מושג מאיזה חברה הוא) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=3649 תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by morx,

שלום עכשיו בחורף החשמל נופל בבית ואיתו גם המחשב .. אז חשבתי לקנות אל פסק ואני לא מבין בזה כל כך אז אני צריך עזרה. הסתכלתי באתר של TMS וראיתי שרק מה ששונה חוץ מהמחיר של כל UPS זה רק מספר ואז VA.... VA = ? בקיצור אז תקציב זה לא משנה כל כך השאלה מה כל מספר אומר, תסבירו לי בבקשה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by scot,

אני מעוניין במדפסת (E120 )ורציתי לדעת אם ניתן להדפיס בה גם תמונות (בשילוב עם הטקסט) האם ה-E240 תהיה מתאימה יותר?

10. Started by Or ei,

כנראה החתולים שלי לא אוהבים את העכבר שלי :-\ לאחרונה הוא מתחיל לגסוס כמו להיכבות ולהידלק אקראי עכשיו התזוזה שלו הואטה! התטצריכתי לעלות את המהירות של התזוזה עד הסוף זה גם לא הספיק .... הוא INTELMOUSE EXPLORER V2 הםם ללכת להחליף אותו ? יש למישהו מושג כמה זמן יש אחריות לעכבר הזה? הוא OEM יש לי אותו שנה בערך

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  11. צריך סורק טוב שיחזיק להרבה זמן עם צבעים כמובן (-: אין תקציב אבל נסו להוציא בכמה שפחות ... תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 739 צפיות
  12. רציתי לשאול איזה מתאם Bluetooth הייתם ממליצים לי לקנות מהרשימה? http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Bluetooth&DB174463=174474&orderby=price האם כדאי ללכת על ההכי זול שם ( USB BLUETOOTH 60m) שעולה 58 כולל משלוח מהחנות פי.סי. סנטר? האם הייתם ממליצים לי לנסות אתר השוואת מחירים אחר כי אולי זאפ הם גובים כסף מהחנויות? תודה,

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by yotamoo,

המדובר על ocz pc2700 256 ddr אצל הדובים. המהירות לפי האתר היא 333MHz, אבל כתוב שם שב-cas 222 המהירות היא 166MHz. ז"א שכשעובדים ב-cas 222 בעצם עובדים במהירות 166MHz? ועוד דבר - החברה הזאת אמינה וטובה להמהרות? תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by shimronfio,

אני מעוניין לרכוש תעכבר של razer deathadder איפה החנות הכי משתלמת באזור גוש דן שאני יכול להשיג אותו?

15. Started by אביחי,

שלום, אני צריך המלצה על מכשיר (מדפסת) לייזר משולב לבית. והיכן להשיג את המכשיר.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by Regev,

מישהו יודע פה איזו חנות בארץ חוץ מס.ג.מ מוכרת את הכרטיס- VideoLogic Vivid!XS Kyro II 32Mb + TV Out או אפילו רק כרטיס עם מעבד KYRO II. מישהו יודע???

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  17. הדגש הוא על זמן תגובה זריז(למשחקים) וחיי סוללה טובים, אם כי אני הולך לקנות סוללות נטענות(2700mah) בקרוב כך שזה לא אמור להוות בעיה. אני יכול להוסיף עוד כ-50 ש"ח לתקציב אם העסק כולל גם עכבר(אלחוטי). עריכה: עדיף מרשת KSP(ת"א) כי יותר נוח לי לבוא ולאסוף.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  18. אני מעוניין להעביר מצלמת אינטרנט מהחדר שלי לסלון...ואני זקוק לכבל USB באורך 5 מטר... השאלה אם אני יחליף את הכבל הקיים של המצלמה בכבל באורך 5 מטר (או יותר) זה לא ישפיע על אות השידור?? מה המרחק המקסימות בשימוש בכבל USB?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  19. Started by badmama,

שיחה ערה שערכתי היום עם נציג שירות אדיב בפנדה קצת הבהילה אותי בנוגע לכרטיס המסך הבא שלי. הוא טוען שספק הכח הג'נרי שלי (520W שהגיע עם המארז הבסיסי), לא יתמוך במספיק כח עבור ה 7800,7900 ו ה X1800, X1900. האמנם נכון? כדאי להשקיע בספק כח אחר (תרמל טק ודומיו)? ה X1800 בנועה אגב מאוד מפתה, האם גם בשבילו אצטרך ספק כח אחר? תודה לכל עונה ותודה על הסובלנות.

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by wallaman,

הזמנתי מksp יחד עם המחשב ושכחתי לבדוק את זה... ואני לא רוצה שהוא יהיה אלחוטי יש לו איזה גירסה שהוא אלחוטי?(שאני ידע להחליף)

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  21. שלום לפורום האם ישנה אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט (USB2.0),לכניסת FIREWIRE IEEE1394 במחשב נייד ? האם קיים מתאם המאפשר את החיבור הנ"ל ? תודה איתן

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  22. יש לנו בבית כבלים ענקיים שמקשרים בין תחנת מחשב אחת למקלדת/מסך/עכבר ישנים יותר..בגלל זה אני צריך את זה.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  23. שלום אני מתכנן רכישה של סט מקלדת + עכבר אלחוטיים, דגם: logitech s510. אשמח לשמוע מישהו שמכיר אותה\שמע עליה\התנסה בה. .swg

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by ppe,

שבוע טוב http://www.facebook.com/album.php?aid=128217&id=115367964174

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by the_saint,

אני צריך לקנות מסך חדש אחרי שהאחרון שלי התפגר...( ctx 17 טרינטרון ששירת אותי נאמנה כמעט 4 שנים) עכשיו ההתלבטות היא בין מסך 17 ל19 וכמובן...חשוב מאוד האיכות בתקציב הוא בערך 350 דולר אבל באמת לא יותר זהו..יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.