ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך שתמליצו לי על מארז טוב ויפה בגדר ה500/550 ש"ח. ושאלה על הדרך, איך לדעתם האורורה? יש לי התלבטות קשה לגביו, אם שווה לקחת אותו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
לאחרונה הרכבתי מחשב HTPC בסלון ביתי, ולאחר חיבור העכבר הנ"ל(Microsoft Wireless optical standard תמונה של העכבר למטה) נתקלתי בבעיה מוזרה: ברגע שהתרחקתי מאיזור המקלט לאיזור הספה, העכבר מסרב לפעול, אך כמו שאמרתי קודם הבעיה המוזרה הזאת מתרחשת כשאני משתמש בעכבר על השולחן(מעץ) במצב מאוזן, אם אני משתמש בעכבר במצב מאונך על הספה או כל רהיט אחר העכבר פועל חלק. ??? מקווה שהצלחתי להסביר את הבעיה, אם לא אני אשתדל לצרף תמונה או משהו תמונה של העכבר:
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם יש כרטיס טלויזיה(שרואים טלוזיה במחשב ואפשר להקליט מהטלוזיה...) שיש בו גם כניסת 1394/Firewire או שיש בו איזו כניסה שבעזרתה ניתן להעביר סרט ממצלמת MINIDV (מקלטת DV) למחשב? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, זה נושא שיותר מתאים לתמיכה טכנית אבל קשור מאוד לציוד היקפי. אשמח אם מביני עניין יוכלו לעיין בנושא הבא ולתת עצות במידה ויש להם. תודה, גיא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=559073.0
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
איזה ספק מהבאים עדיף ? Antec SmartPower 350W - ATX Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC - זה מה שאני חושב בגלל שהוא שקט HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU ENERMAX 350W PS אם יש הצעה אחרת לא משנה מאיזה חנות (לא ג'נריים כמובן) עוד שאלה - מה ההבדל בין active pfc לpassive pfc תודה רבה וחג שמח !
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3112&PHPSESSID=fd04632d947e32ce4200c96f2bfeebb3 כמה מאווררים מקבלים איתו וכמה מקומות למאווררים יש בו? יש למישהו ביקורת על המארז? מה כדאי לקנות את האנטק או הסופרטאלנט? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4142 ובחלון של האנטק החור למאוורר פתוח? ויש לי גם שאלה על הסופרטאלנט... אני מכיר מישהו שקנה את השחור והוא לא קיבל איתו מאוורר בחלון מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות DVD של NEC. יש בפני 2 אפשרויות ND-3551 Dual Layer או במקומו ND-3550 Dual Layer ניסיתי למצא את ההבדלים ביניהם אבל לא הצלחתי למצא אשמח לקבל תשובה
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המדובר על ocz pc2700 256 ddr אצל הדובים. המהירות לפי האתר היא 333MHz, אבל כתוב שם שב-cas 222 המהירות היא 166MHz. ז"א שכשעובדים ב-cas 222 בעצם עובדים במהירות 166MHz? ועוד דבר - החברה הזאת אמינה וטובה להמהרות? תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה דעתכם על Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC יש לכם המלצות אחרות באותו המחיר? (360 ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר ג'ויסטיק יחיד לשני מחשבים כך שישלוט בשתי תוכנות במקביל (האחת היא סימולטור והשניה היא E-PRIME- תוכנה המנתחת פעולות למטרות מחקר). לא ניתן להריץ את שתי התוכנות על על אותו מחשב כי שתיהן כבדות מאוד. אשמח לשמוע רעיונות ופתרונות... תודה, שלומי.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני צריך מקלדת חוטית (עם חיבור usb) שתתאים לעבודה משרדית - שעות רבות של הקלדה. לגבי התקציב - שיעלה כמה שצריך.. מה שנראה לכם סביר. אילו דגמים מומלצים? עריכה: מחיפוש בזאפ ראיתי שני דגמים בולטים Wave KeyboardוLogitech Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 מי מביניהן עדיפה?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם.. חשבתי עמוקות והגעתי למסקנה שאני יקנה את הLX710.. מכמה סיבות: *מבין הסטים של Logitech שהם אלחוטיים וטובים וחדשים, הוא הזול ביותר (דגש על חדשים). *יש לו מרחק קליטה גדול (הבנתי שאפילו עד ל7 מטר ? ). *יש לו תמיכה בVista (אני צריך את זה בשביל הMCE). * המליצו עליו כאן וגם בפורום מתחרה. - אם למישהו יש משהו נגד Lx710 ויש דגם אחר שהוא ממליץ עליו בחום באותו איזור מחירים, שיגיד עכשיו - חוץ מזה, היות והעכבר הוא עכבר LASER.. אני מניח שצריך PAD מתאים לעכבר (אם לא, תגידו).. היות וכך, אני מתכוון לקנות כזה.. וההמלצה שאני צריך היא לPAD.. דרישות מהפד: *זול. אני לא טופ גיימר, אני רק רוצה לשמור על העכבר בצורה טובה ואולי גם להפציץ מדי פעם בCOD4. *איכותי. אני קונה, אני רו…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני משתמש בסורק הרבה בעיקר לסריקת מוצרים לאינטרנט (מטבעות תכשיטים ) היום יש לי סורק EPSON PERFECTION 1200U ישן מרעיש ואיטי - סך הכול עושה עבודה טובה אבל יש לי תחושה שהוא כבר לא מדייק בצבעים וזה חשוב לי. על מה הייתם ממליצים תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך הספק הזה לעומת ספקים אחרים באותו טווח מחירים ? http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=PSMGEVO600W&Cat2Cat1ID=1436&Cat2ID=1802&aff=Zap
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי SteelSeries QcK Heavy XXL והוא היה מצוין אבל האמת טיפלה גדול.. אם אני רוצה לקחת משהו שיהיה בטיפה יותר קטן , האם לקחת את הSteelSeries 5L או שיש איזה המלצה אחרת? מה הסיבה שהמשטחה הזה למרות שהוא יותר קטן וגם טיפה פחות עבה עולה הרבה יותר ?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
נשבר לי אחד מהפרפרים של המאורר.יהיה לי על זה אחריות? יש לי תמחשב חצי שנה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
1. איך המדיות של SilverLine ? ואיך הBenQ Gold ? מי יותר יקר, טוב? ומתאים ליאמהה סקזי? 2. איך הHP מדפסת הזאת? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=36_234&products_id=1560 והאם LEXMARK P707 יותר טובה? אפשר לינקים לחנויות בה מוכרים באספקה מיידית ומהירה את הלקסמרק (במידה והיא אכן הכי טובה בטווח מחירים הזה של 350~ ושלא יהיה חנות חאפרית רק חנות מוכרת וטובה שיש לכם נסיון איתה תודהההההההההה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש איזה דרך לבדוק את זה? אני יודע שספק 550 לא באמת אומר שהוא צורך 550, נכון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
וזאת לפי דברי איש מכירות של ADVICE . לדבריו , הספק עם ה PFC פשוט לא יפעל אם יקבל גל ריבועי מה UPS. החישוב הוא גודל ספק ומסך לחלק ב 0.6 . אני מניח שהטענה שיש להכפיל את העומס ב 1.4 מקורה בהנחה של עומס מעשי (שהספק לא מנוצל ב 100%). בנוסף : * צריכת החשמל העצמית של ה UPS זניחה. * הUPS יכול לשמש כמקור לתאורת חירום . אפשר לסדר משהו אוטומטי עם RELAY. * הבטרייה רגישה לחום וטמפ' סביבה של 30C מתחילה לקצר את אורך חייה. 22C בערך זה אופטימלי. * אין חובה לקנות בטרייה אצל היצרן של ה UPS, וניתן להחליף לבד. * אין צורך בהגנה למודם כבלים כי רשת הכבלים מוגנת , בשונה מרשת הטלפון.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נתב אלחוטי שמתחבר ב - USB התקציב בערך : בין 150 ל - 200 זה הנתב הישן שלי - http://www.ole.co.il/products/976/index.php?product_name=D-Link+DWA-140&ukey=product&productID=33119 על איזה נתב מהיר זול וטוב מכל הבחינות אתם ממליצים ? סתם ליידע : על איזה פרטים אני אמור להסתכל ברכישת נתב אלחוטי או בכללי על נתבים?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לפי המלצות פה באתר קניתי את המארז הנ"ל אבל יש לו רק כפתור אחד לכיבוי... יכול להיות שאין לו כפתור ריסטרט ??? המחשב נתקע לי פעמיים וכיביתי אותו דרך המפסק הראשי מאחורה... מה עושים במקרה כזה ?????????
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אחת מאלה שהשתמשו בהם לסקירה שפירסמו היום תנו לי לינק בבקשה... :smoke: :AR15: :asthanos:
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אנשים אני בבעיה רצינית ואני חייב עזרה ! אני צריך לקנות כרטיסPCI למחשב שלי כדי להוסיף עוד יציאות USB, העניין הוא כזה, יש לי אפשרות לקחת כרטיס עם שני כניסות רגילות של USB או לקחת כרטיס עם 5 כניסות של USB 2.0 השאלה שלי היא האם ה - 2.0 יתאים לישן? כי אני צריך את הישן ולא החדש ואני רוצה לדעת עם החדש מותאם לישן. בבקשה אנשים זה דחוף וחשוב!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחפש מדפסת שמדפיסה צבעוני ישירות על דיסקים המיועדים לכך, בנוסף שתדפיס תמונות צבע (A4) בצורה סבירה. בהנחה שמרבית השימוש יהיה הדפסות צבע ע"ג דיסקים, איזו פירמה תיתן יחס עלות/תועלת הכי טוב מבחינת דיו? תודה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תקשיבו כדאי לי לקנות את המארז הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3536 ואם לא אז איזה כדאי ואיפה נימצאות יציאות ה-usb שלו....
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-