ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מצרף קישור להודעה שלי בפורום אחר, כי נראה לי שזה קשור למסך (שאין לי מושג מאיזה חברה הוא) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=3649 תודה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני צריך עכבר עד ה100 ש"ח (אפשר לגלוש אם צריך) כאשר השימוש שלו הולך להיות בעיקר תיכנות, אינטרנט ואופיס. ישי סיבה לא לקנות עכבר זול ב50 שקל? שמעתי שפד עם כרית סיליקון עוזר למניעת בעיות שעלולות לצוץ בעתיד. זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מעוניין בלקנות אוזניות חדשות , ונתקלתי בבעיות במהלך החיפוש. לפני הכול , אני רוצה אוזניות Headphones , לא Headset , אני רוצה לצאת איתכם החוצה והכול בלי מיקרופון וכבלים מיותרים. חשוב שיהיו OVER EAR . נוחות זה קרטריון חשוב. חשבתי בהתחלה ללכת על RAZER , ויש להם 3 דגמים . אלקטרה – לא נוח אורקא – בדיוק מה שאני רוצה , אבל הם הפסיקו לשווק אותם או משהו קראקן - יקרות מדי אני רוצה שזה יעלה בין 250~300 , לא יותר אז אולי חברות אחרות , תוכלי להמליץ לי על משהו בישראל טוב ? רצוי עם משלוח תודה רבה והמשך יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני צריך מארז. שיהיה מאוורר, יפה, גדול מאוד!! אני צריך Full Tower או אפילו יותר גדול מזה.. בינתיים אני חושב על הSupertalent http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1482 ועל הGIGABYTE AURORA 3D http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4207 אפשר עוד המלצות במסגרת התקציב של 600 שקל... עדיף פחות!! תודה מראש..!
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
צריך סורק טוב שיחזיק להרבה זמן עם צבעים כמובן (-: אין תקציב אבל נסו להוציא בכמה שפחות ... תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
זה טוב ללכת לMY COPUTER - PROPERTIES - DEVICE MANGER וללחוץ על איזה רכיב שיש לך במחשב פעמיים ואז ללשונית DRIVER ואז UPDATE DRIVER ?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לסגור לקחתי את G5+המקלדת WAVE
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה שחשבתי הוא על: דגם: mio 338 plus מערכת הפעלה: microsoft pocket pc 2002 premium edition מעבד: mhz 400 intel xscale זיכרון: flash rom 64mb, sdram 64mb חריצי הרחבה: with mmc memory card sd slot copatible ממשק: usb (cradle), infrared תצוגה: tft color display with led backlight transflective 3.5 משקל: 118g מקור כח: lithium-ion rechargeable battery (internal)p דילגתי על המידות כי זה לא משנה (הרי כולם דקים). על המחשב מציעים לי 5200 ש"ח. אם אפשר את חוות דעתכם ואפילו אם יש לכם המלצה אחרת. כל תגובה תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מבחינת קירור, מבחינת ספק, מבחינת פונציונליות, מבחינת מחיר (423שח) אין לדון ביופי - כי הוא יפיפה
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איך אני מפעיל\מבטל את F keys במקלדת של לוגיטק. הנה קישור למקלדת באתר החברה: http://www.logitech.com/index.cfm/433/3288&hub=1&selectedcrid=433&selectedcid=3288&cl=us,en תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לשולחנות מחשב. האם זה עדיף שהמקלדת והעבר יהיו באותו גובה או שאין הבדל והעכבר יכול להיות למעלה בשולחן והמקלדת במשהו כזה שיוצא מתחת? וגם איך זה אצלכם?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב עם כרטיס מסך בעל חיבור VGA, DVI ו HDMI. אני מחבר למחשב מסך בחיבור VGA, וצריך לחבר שני מכשירים עם חיבור DVI. מישהו מכיר SWITCH טוב שיכול למתג לי בין שניהם תוך כדי שמירה על איכות הוידאו?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש איזה דרך לבדוק את זה? אני יודע שספק 550 לא באמת אומר שהוא צורך 550, נכון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי כאבים במפרק היד, בעיקר ביד ימין (היד שמחזיקה את העכבר) אני עובד על המחשב ביום כ-12-14 שעות ביום, כמעט ברצף. אני מחפש עכבר ארגונומי שמתאים מבחינה אורטופדית למבנה היד ונוח לשימוש. לגבי פד לעכבר - אני לא כ"כ מבין בזה, פשוט אני לא רוצה שתהיה זווית גדולה בין מפרק היד לבין האצבעות, ולכן אני מחפש פד עם ג'ל מוגבה כזה (או אם יש פדים אחרים טובים) אפשר המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ומסך אחד.... איך אני יכוללעשות קופסא עם סיווטש או לקנות?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אפשר המלצה לבלוטוס ? המטרה בשביל לעביר מי האפלון למחשב והפוך יש המלצה שיהיה תמורה/איכות ואמינות
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני צריך הגה למשחקים כמו GRID ו NFS ב150-200 שקל.לא חייב חברה גדולה אני רק צריך הגה ודוושות. אם אפשר גם הגה אם הילוכים.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מקלדת אלחוטית חדשה בתקציב של עד 500 ש"ח. הבנתי שיש איזושהי בעיה קטנה של DELAY במקלדות אלחוטיות בכל הנוגע למשחקים וכו'.. זה נכון? תודה,
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז ככה,בחודשים האחרונים בהם היתי בצבא לא התעדכנתי בעצם בשום דבר,בטח ובטח שלא בנושא עכברים. המצב הוא כזה,אני עם עכבר intellimouse explorer (חפשו בגוגל אם אתם לא יודעים מזה) של מיקרוסופט כבר שנתיים ואולי אפילו יותר. הוא הספיק להתקלקל לפני כשנה ולמזלי היתה לי עוד אחריות ותיקנו לי אותו. יש לו באופן קבוע בעיות עם הלחצנים (בעיקר השמאלי) ולפעמים צריכים ממש להכות בו כדי שילחץ על משהו,ולי ת'אמת נמאס. חוץ מזה הוא אחלה עכבר ויחסית גדול (ולכן מתאים ליד שלי) אבל באמת שנשבר לי. הספקתי להיות גם כמה שבועות עם MX518 והוא בהחלט נחמד - יחסית גדול,נוח ליד,אבל די שנאתי את הגלילה שלו שהיתה כאילו עם קליקים כאלה ולא גלילה חלקה ולכן בסוף ויתרתי עליו. כמה דגשים,כמובן כמובן שעדיף עכבר זול מגג …
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שמעתי ממישהו ששתי החברות בעצם שייכות לקונצרן אחד שמייצר את הספקים שלהן תחת אותם קריטריונים זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש פד מקצועי שיהיה מדוייק וטוב למשחקיי רשת יש ברשותי עכבר mx1000 תפרטו לי בבקשה על הפדים למשל על דגמי הסטילפד מה ההבד בינייהם?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איך המארז הזה (במגבלות תקציב של 160 שקל) עם ספק כח של TSUNAMI? http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=CA014
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסכים כחולים, רציתי לדעת האם המתחים האלה תקינים: EVEREST: Voltage Values CPU Core 1.78-1.74 V +3.3 V 3.26 V +5 V 4.95 V +12 V 12.74-12.86 V +5 V Standby 5.03 V תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה זמן היו 2 תראדים על המארזים הללו , שניהם ננעלו :-\ אני הבטחתי שכשאני אקבל את המארז אני ייתן תמונות כמו שביקשו מס' אנשים (ביניהם אני..). אזז...ראיתי את המארז וקניתי אותו (שחור) ואם יש עדיין אנשים שרוצים תמונות תגידו ואני יעלה !
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-