עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by udicol,

אני משתמש בכרטיס קול רגיל של קריאטיב , ומחבר את היצאיה - Line-out למערכת Sterero רגילה של ימאה . דגם של המערכת - Yamaha natural sound stereo reciever rx-v390 . כל מה שאני מחפש הוא ממשק טוב בין המחשב למערכת , אני לא צריך חיבור מהמחשב ל5-6 רמקולים חיצוניים . האם לוחות אם שמבוססים על 6 ערוצים יכול להוציא Line-out רגיל למערכת ? איזה חיבור יותר איכותי אני יכול לנצל ולחבר למערכת ?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  2. צריך סורק טוב שיחזיק להרבה זמן עם צבעים כמובן (-: אין תקציב אבל נסו להוציא בכמה שפחות ... תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  3. המקלדת עובדת בביוס, ועובדת כאשר עושים uninstall למקלדת בווינדוס ועושים הוספה שלה ב add hardware. היא גם עובדת בsafe mode על ההתחלה אך כשנכנסים לווינדוס אחרי אתחול היא לא עובדת וזה מעצבן. מה אפשר לעשות? כי המקלדת כן עובדת. וזה כותב לי בפרופרטיס Device cannot start (code 10) משהו כזה.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by AVL,

טוב כנראה שהכפתור לא עמד בקליקים המטורפים שלי במשחקים ונפח את נשמתו :'( הפכתי את תפקיד הכפתורים בהגדרות של העכבר ככה שהימני מתפקד בתור השמאלי אבל הבעייה שאני לא יכול לפתוח MENUES יש איזה קיצור דרך במקלדת שעושה את התפקיד של הכפתור הימני? עד שאני יקנה עכבר חדש זה ממש לא נוח ככה :-\

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by koby058,

Passive PFC זה בספק כח של טרמלטייק מה זה אומר?

6. Started by CheNit89,

שלום, ברשותי המארז HEC Compucase CI-6A21 שנקנה מ-ksp לפני כחודשיים. בזמן האחרון התחלתי לבדוק את המארז, ושמתי לב, שדברים שכתובים באתר של החברה שמייצרת את המארז (ניתן אליו קישור מהאתר של ksp) לא נמצאים אצלי במארז. לדוגמא האפשרות לנעילת הדלת של המארז לא קיימת אצלי. ויש לי גם שתי שאלות: 1. באתר שלהם הם כותבים שיש למארז תעלת איוורור, מה זה אומר? 2. איפה ניתן להוסיף למארז מאווררים? האם זה הגיוני ש-ksp נתנו לי דלת "חסרה"?

• 13 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by rosesr,

אני צריך פנל שחור שטוח לקידמת המארז(מה שיש המקום של ה-CD) כדי לחבר מסך LCD מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by 6kwar,

אני רוצה לקנות את המאיץ גרפי raedon 8500le שאני יודע שהוא כמו geforce3 ti200 ואפילו יותר טוב והיה לי מוזר המחיר שלו שראיתי בזיגזג 950 ועוד של הרקולסאז נראה לי שמשהו מוזר אז משיהו מוכן להגיד לי למה הוא יותר זול מה g3 ti200 מה ATI עושה מה ש AMD עושה מכינה מעבדים מצוינים ומוכרת אותם ממש בזול

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  9. החלטתי לשדרג את העכבר שלי (LOGITECH 510) שממנו אני דוקא מאוד מרוצה.. אחלה עכבר פשוט נוצר מחסור בעכבר באחד המחשבים בבית אז אמרתי שכבר נקנה אחד חדש בשבילי התקציב לא ידוע.. משהו כמו בסביבות ה 250 שקל (אלא אם כן יש משהו שממש שווה את הכסף) חשוב לציין שאני מעדיף עכבר עם כפתורים של קדימה ואחורה(כמו ב 510) לניווט קל של הדפדפן דבר שני שאני מחפש זו מקלדת גם כאן אותו סיפור של מקלדת בבית, לכן אני מחפש אחת בשבילי ואעביר את זאת הלאה אין פה יותר מידי שימושים.. רק אולי כפתורי קיצור נוחים אם אפשר.. אבל גם לא חובה חשוב לציין שאם יש איזה שהוא סט של מקלדת ועכבר אני אשמח לשמוע.. הבעיה היא קודם כל שאני גיימר לכן מחפש עכבר יחסית טוב, ודבר שני שאני לא מעוניין להטעין עכבר אלחוטי כל יומיים…

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  10. היי אני מרגיש ממש טיפש, קניתי את המשולב הזה , יש במדף של הדפים מקום מיוחד לדפי תמונות,הכנסתי דף תמונה הגדרתי בהדפסה שזה PHOTO ובחרתי את סוג הדף וזה עדיין מדפיס לי על A4 רק בקטן בגודל של התמונה. מוזר מישהו יכול לעזור לי בבקשה, תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by bobby323,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_862&products_id=10009 הוא חורג לי מהתקציב ב 100 ש"ח אבל הקטע שעוד צריך לקנות לו ספק (המליצו לי על HEC) שזה עוד 300 ש"ח מצד שני יש את כל הסופראנוס האלו של TT שמגיעים כבר עם 400W בפנים וגם יותר זולים במאה ש"ח (יש לי 6800GT)

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  12. מישהו פה קנה את המארז שלהם FS710B 350W, אני חושב, ויודע אם הוא לא מרעיש? 350W מספיקים לא.מ.ד? ועוד דבר - אם אני קונה מחנות כלשהי לא באינטרנטעם אני קונה את המחשב כחבילה, כלומר אני נותן למוכר את המפרט שלי והוא נותן לי את המחשב, אני יכול לסמוך עליו שיביא לי את כל הדברים שבאים עם המפרט שנתתי לו? אם מישהו מכיר מוכר טוב בירושלים, אז שיגיד... תודה!

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  13. לגבי הסמסונג 17 אינטש הדגם הוא 740n והאסר הוא 1917al אינטש19 הסמסונג עולה 1000 והאסר עולה 1200 מה כדאי האם החברה חשובה א שעדיף מסך יותר גדול? בבקשה צריכה עזרה דחוף כי אני צריכה להודיע למוכר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  14. מקלדת: MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=406 עכבר: GIGABYTE GM-M6800 - GAMING MOUSE - USB http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4177 מטרות : משחקים, תוכנות , כתיבה(צ'אט, אייסי וכל אלה..) ,כתיבת עבודות , אופיס, מוזיקה וסרטים חח למרות שזה כבר לא רלוונטי... מה דעתכם??

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  15. העכבר מכבה את עצמו אחרי שלא משתמשים בו לפרק זמן מסויום? תודה.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by arkadur,

אני מחפש הגה שיתאים לי גם למחשב , וגם לPS, עדיפות לתוצרת לוג'יטק (אלא אם כן ניתן להשיג משהו טוב יותר)

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  17. Started by roc,

שלום אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מארז עם ספק עכשיו הגעתי לשתי בחירות אחרונות לדעתי,אם יש לכם משהו יותר טוב להציע אז בבקשה.התקציב הוא 850 ש"ח הבחירה המועדפת שלי היא: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3700&catcode=496 המארז הזה עם הספק הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=800&catcode=271 הספק הזה יכול להחזיק קירור אוויר אבל עם המון מאוררים וOC לכרטיס מסך 5200FX, או לכרטיסי מסך של NIVIDIA עד 5700FX עם OC? דרך אגב אני מתכוון לשים את זה במחשב חזק אין לי מפרט כי אין לי את המחשב אבל אני מתכוון לקנות בעוד שנה ואני רוצה לקחת את הספק הזה איתי...אז הוא יתאים לדרישות? וההתלבטות השנייה שלי היא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3474&ca…

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by בייגל טוסט,

שמעתי ממישהו ששתי החברות בעצם שייכות לקונצרן אחד שמייצר את הספקים שלהן תחת אותם קריטריונים זה נכון?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by yuval1101,

אני ורצה לקנות עכבר חדש, מומלץ אל-חוטי אבל לא חובה. אני כמובן רוצה להרגיש הבדל בעכבר החדש כמו: מדויק יותר, גדול יותר ( פיזית ) ומומלץ עם לפחות כפתור נוסף של BACK. אני מתלבט בין שנלוש: 1) Microsoft® Wireless Laser Mouse 6000 2) Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 3)Microsoft® Wireless Optical Mouse 5000 אם אפשר תדרגו לי אותם בבקשה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  20. Started by Nitro Viper,

המחשב: AXP 2500 RADEON 9600 PRO EPOX 8RDA TWINMOS 512MB PC3200/400MHZ tmd-50B הספק הזה יספיק לי (צונמי 350W) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=838

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by frenzy,

שלום רציתי לדעת היכן ברשת אוכל למצוא חנות שמוכרת מארז עם ספק 220v או מארז ללא ספק. יש לציין שלא דרושה שליחה לישראל. עדיפות לחנות בארה"ב. תודה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  22. Started by OuTsIDe,

כאילו ההבדל היחידי בינייהם שה ה150 הוא לייזר לא יודע מה ההבדל בידיוק בינו לבין האופטי...כאילו זה דיוק אבל עד כמה? אולי יש משהו אחר טוב יותר בסביבות ה 100-150 שקל אפילו עד 130... תודה...

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by YinnoN,

איזה ספק מהבאים עדיף ? Antec SmartPower 350W - ATX Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC - זה מה שאני חושב בגלל שהוא שקט HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU ENERMAX 350W PS אם יש הצעה אחרת לא משנה מאיזה חנות (לא ג'נריים כמובן) עוד שאלה - מה ההבדל בין active pfc לpassive pfc תודה רבה וחג שמח !

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by yamamoto,

מה משמעות תוספת האותיות למספרי הדגמים בhp למשל C J או M וגם officejet deskjet

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  25. השאלה בכותרת תודה מראש ספק איכותי חובההה(DUAL OPTERON לחוץ בתקציב)

• 1 תגובה
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים