עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. חשבתי עמוקות והגעתי למסקנה שאני יקנה את הLX710.. מכמה סיבות: *מבין הסטים של Logitech שהם אלחוטיים וטובים וחדשים, הוא הזול ביותר (דגש על חדשים). *יש לו מרחק קליטה גדול (הבנתי שאפילו עד ל7 מטר ? ). *יש לו תמיכה בVista (אני צריך את זה בשביל הMCE). * המליצו עליו כאן וגם בפורום מתחרה. - אם למישהו יש משהו נגד Lx710 ויש דגם אחר שהוא ממליץ עליו בחום באותו איזור מחירים, שיגיד עכשיו - חוץ מזה, היות והעכבר הוא עכבר LASER.. אני מניח שצריך PAD מתאים לעכבר (אם לא, תגידו).. היות וכך, אני מתכוון לקנות כזה.. וההמלצה שאני צריך היא לPAD.. דרישות מהפד: *זול. אני לא טופ גיימר, אני רק רוצה לשמור על העכבר בצורה טובה ואולי גם להפציץ מדי פעם בCOD4. *איכותי. אני קונה, אני רו…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  2. על איזה מדפסות אתם ממליצים? איזה חברה עדיפה? האם עדיף מדפסת עם ראש דיו צבעוני אחד או שלושה ראשי דיו? עדיפות כמובן למדפסת אמינה ככל שאפשר עם ראשי דיו זולים...

3. AMS 64 3200 VENICE ASUS A8NE CORSAIR 1GB CAS 2.5 160 GB SAMSUNG SATA MSI X800XL NEC 3540A LCD LOGITECH MX 310

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by anx,

יש לי שאלה האם mx500 שונה ב mx510? כאילו בתחושבת הסנסטיביטי [sensetivity]

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  5. Started by daniel770,

שלוםם יש לי מחשב נייד: HP Pavilion dv6515ej ונישבר לי המטען וניגמר לי האחריות ואני רוצה ליקנות מטען חדש ואני לא יודע איפה וזה לא מטען רגיל של HP זה מטען מיוחד שהוציאו בישביל המחשב הזה ניסיתי בכמה חנויות בתל אביב ואין להם כזה מטען אז כניראה שהוא דיי נדיר בארץ אני צריך שתגידו לי איפה אני יכול ליקנות את המטען... זה דחוףףף תודה לעוזריםםם

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  6. מישהו יכול להסביר לי פעם את ההגיון במספור של הDDR? PC2100 PC2700 PC3000 וכד'? ובדרך להסביר מה כל אחד אומר?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב, העכבר שיש לי כרגע כבר מעצבן אותי (LX700), הלחצנים שלו ממש קשים ללחיצה (אנשים שבאים אלי בקושי מצליחים לתפעל אותו, רק אני יודע איפה בדיוק ללחוץ וזה כבר כואב...) בקיצור, אני צריך עכבר חדש הדרישות: חובה tilt חובה לפחות 2 כפתורים נוספים חובה אפשרות לשנות את הלחצנים (אני לא יודע לגבי שאר החברות אבל אם זה של logitech אז זה מצויין מהבחינה הזו) חובה או מותאם לשמאליים או דו צדדי (אני שמאלי) עדיפות לאלחוטי הדבר היחיד שמצאתי זה MX610 לשמאליים אבל אני לא יודע אם בכלל מביאים לארץ (ואם בכלל מייצרים אותו) אתם מכירים משהו?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by erez20,

VR לפני שנים שמעתי שהיה נסיון להוציא "קיט VR לעניים" כזה שידו של גיימר ממוצע יכולה להשיג, אני מניח שזה לא תפס... מישו יודע אם יש איזושהי התקדמות בתחום ? זה רלוונטי בכלל להמשיך ולפנטז על זה ?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by asilbob,

אפשר המלצה לבלוטוס ? המטרה בשביל לעביר מי האפלון למחשב והפוך יש המלצה שיהיה תמורה/איכות ואמינות

10. האם MX700 שווה את ההשקעה או ש MX500 יספיק. ההיטלבתות היא האם MX700 מספק את אותם הביצועים בדיוק + אלחוט או שהוא יותר טוב בהכל. כי היה לי ניסיון אם עכבר אלחוטי ואהבתי את העניין כי אין את החוט שמציק לפעמים, אבל זה היה עכבר מאוד פשוט ודי עצבן אותי וזלל סוללות כמו מטורף.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  11. אהלן, אני מעוניין לרכוש מקלדת אלחוטית חדשה בתקציב של עד 500 ש"ח. הבנתי שיש איזושהי בעיה קטנה של DELAY במקלדות אלחוטיות בכל הנוגע למשחקים וכו'.. זה נכון? תודה,

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by the_saint,

אני צריך לקנות מסך חדש אחרי שהאחרון שלי התפגר...( ctx 17 טרינטרון ששירת אותי נאמנה כמעט 4 שנים) עכשיו ההתלבטות היא בין מסך 17 ל19 וכמובן...חשוב מאוד האיכות בתקציב הוא בערך 350 דולר אבל באמת לא יותר זהו..יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by haviv822,

רציתי לדעת קצת על HP C3183 ואיך היא במחיר של 500 ש"ח, יש לה מתחרים בטווח מחירים הזה ? תודה.

14. רציתי לדעת כמה זכרון sdram ו rdram אפשר לקנות ב200 שח או אפילו קצת יותר?

15. הכל בצ'יפ אחד של 512MB עם CAS 222. מחיר בחו"ל (ובארץ, זה אותו הדבר..): 222 דולר (רק שבארץ, תצטרכו להוסיף מע"מ כמובן). 1100 ש"ח כולל מע"מ. אבל עכשיו שיש KT333 כדאי להם להתחיל לחשוב על PC2700 High.Pref.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  16. תמיד אומרים שלא רואים אותי טוב ויש קוביות כאלה של טשטוש.. אבל אני רואה את עצמי פרפקט!! מה עושים? ;]

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  17. שלום רב, רציתי לדע האם גם לאחרים קרתה תקלה מסוג זה ? רכשתי מקלדת Logitech Cordless Desktop S510 לפני שנתיים, לאחר מספר חודשים התחלתי להחליף סוללות בקצב מהיר מידי! בדקתי באתרי החברה וקיבלתי עצות ובדיקות בנושא. לאחר מכן שלא פתרה התקלה פניתי לחברה ולאחר בדיקות הם החליפו לי את הסט בטענה כי הוא מקצר ותקול! לאחר מספר חודשים החלה שוב אותה תקלה גם בסט החדש! יש לומר כי התאכזבתי מהמוצר של חברת פאר כלוגיטק אבל נושא טופל לבסוף למופת ע"י הנהלת לוגיטק בארץ, והם לבסוף שלחו אלי סט אחר כמתנה ועל כך כל הכבוד להם! אבל מעניין אותי האם הבעיה קרתה גם לאחרים שסוללות נגמרות מהר מאד במיוחד במקלדת? אני מאד אהבתי את הסט גם מבחינת נוחות עבודה וגם בכפתוריו ועיצובו!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  18. איזה מהפאדים יותר טוב? ולגבי האוזניות - למישהו יש אותם ויכול לתת חוות דעת עליהן?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  19. לתדהמתי גיליתי שזה הרבה יותר מסובך מכפי שזה נשמע... בגדול אני צריך משהו שנראה כמו מקלדת לפטופ - צורת מלבן ישרה ודקה עם כפתורים נמוכים ורכים להקלדה שקטה. רצוי מאוד בצבע בהיר. אבל מה לעשות, 90% ממה שמציעים אתרי המכירות זה כל מני "מולטימדיה משחקים" שנראות כמו צעצוע זול וחסר צורה לחלוטין. כל מי שחושב ש Apple Keyboard או Logitech Ultra Flat נראות טוב, שימליץ על משהו. (אם הלוג'יטק הייתה באה בלבן - הת'רד הזה לא היה נכתב) אנשים, עיזרו להחליט!

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. העכבר הכי חדש שלהם והעכבר אחד לפני, האם HABU הוא עכבר טוב ? איזה דגמים יש לעכברים של RAZER כמו ללוגי'טק בדומה לכפתורים בצד לעשות BACK FOWARD, ולמעלה ליד הכפתור אמצעי להחליף מהירות DPI ? יש ב MX518 כפתור נוסף שהוא מתחת לכפתור להורדת ה DPI, בעיקרון הכפתור הזה שימושי בויסטה לעשות שימוש מהיר בכפתור של וינדוס + TAB שעושה את ה 3D FLIP.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  21. שלום,היום חיברתי הגה די ישן שיש לי בבית אבל מדהים עד כמה שזה מדוייק לעמות המקלדת אבל נורא קשה להשתלט על זה מהירות גבוה. אני ניסיתי רק את המשחק NFS MSW כנראה זה משחק הכי טוב להגה. המממ אז זה נכון שיש משחקים יותר טובים לנסות?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  22. Started by OfirCC,

העכבר הזה לא נוח לי הוא שובר לי את הזרת ביד, איך מתרגלים לדבר הזה? אני מעדיף לא להחליף אותו כי הוא טוב מבחינת ביצועים אבל לעזאזל מה חשבו לוגיטק לעצם, החלק של האגודל נוח והחלק הימיני איפה לעזאזל שמים את האצבעות?! לא בא בחשבון להחזיר או להחליף. רק איך מניחים את כיף היד? אני רוצה להתרגל

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by Stethoscope,

שלום לכולם, יש לי Dell Inspiron, לא קריטי התת דגם אני מניח..יש לו כניסת HDMI ואני רוצה לחבר לו מקלדת ומסך מטעמי נוחות ולצרכי עבודה, לא משהו רציני ואין צורך במסך מושקע מעבר למידה, בסיסי ביותר, כנ"ל לגבי המקלדת. מה הייתם ממליצים לי לעשות? איזה סוג בדיוק של מתאם נדרש? מסך יכול להיות 17 אינץ'. תודה גדולה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by ZeppeliN,

אני צריך מארז. שיהיה מאוורר, יפה, גדול מאוד!! אני צריך Full Tower או אפילו יותר גדול מזה.. בינתיים אני חושב על הSupertalent http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1482 ועל הGIGABYTE AURORA 3D http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4207 אפשר עוד המלצות במסגרת התקציב של 600 שקל... עדיף פחות!! תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by GGUUYY5,

אני רוצה לקנות עכבר ואני מתלבט ביין שני העכברים... אז הייתי רוצה שתבחנו אותם ... http://hwzone.co.il/reviews/G5/ G5 http://hwzone.co.il/reviews/copperhead/ copperhead או אפילו MX518 שכמה המליצו לי עליו.... אבל יותר תגידו לי על^^^ השניים המתחרים לפי כל האבזורים כפתורים מיקומם והמחיר ותגידו לי מה לפי דעתכם יותר יתאים לי לWC3 TFT מי שמכיר... (משחק אסטרטגיה) תודה.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים