עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ETB,

אני מעוניין למצלמה עדיין לא החלתי בין מצלמה סטילז לדיגיטלית. השימוש העיקרי יהיה לשירות הצבאי שמתחיל בעוד שבוע. אני לא יודע עם כדיי לי לרכוש מצלמה דיגיטלית כי לא הכי חסונה. מישהו יכול להמליץ לי מצלמה עד 1000 שקל, שתהיה עמידה לטלטולים.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by מתן דידרניק,

אני צריך עכבר טוב למשחקי יריות בעיקר (אין הגבלה של כסף) =] תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  3. מיועד למרצה באוניברסיטה. ה-Qstarz RC-Q201 זול ולא מוכר: http://www.usbid.co.il/product73.aspx?category_id=69 ה-Microsoft Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 יקר ומבטיח מאוד: http://www.hardware-pacers.com/pages.php?pid=352&catType=r באופן עקרוני אני מוכן להוציא את ה-450 ש"ח לעכבר של מיקרוסופט, אך אם ה-Qstarz מהווה פתרון מתקבל על הדעת אז אעדיף אותו בגלל הגודל והמחיר. תודה מראש, גונן

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  4. ב"ה מבקש המלצה למדפסת משרדית - מדפיסים כ500 הדפסות רובם צבעוניות בחודש. אני נוטה יותר לכיון של לייזר (אני טועה?) חשוב לציין שמתוך 500 ההדפסות 400 נעשות ביום אחד (פחות או יותר ברצף), ועוד מאה פזורים על פני כל החודש.

5. שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר צבעונית פשוטה לצרכים ביתיים. התקציב פתוח כרגע כי אני מעוניין לקבל מושג לגבי מחירים של מדפסות.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  6. החלטתי לשדרג את העכבר שלי (LOGITECH 510) שממנו אני דוקא מאוד מרוצה.. אחלה עכבר פשוט נוצר מחסור בעכבר באחד המחשבים בבית אז אמרתי שכבר נקנה אחד חדש בשבילי התקציב לא ידוע.. משהו כמו בסביבות ה 250 שקל (אלא אם כן יש משהו שממש שווה את הכסף) חשוב לציין שאני מעדיף עכבר עם כפתורים של קדימה ואחורה(כמו ב 510) לניווט קל של הדפדפן דבר שני שאני מחפש זו מקלדת גם כאן אותו סיפור של מקלדת בבית, לכן אני מחפש אחת בשבילי ואעביר את זאת הלאה אין פה יותר מידי שימושים.. רק אולי כפתורי קיצור נוחים אם אפשר.. אבל גם לא חובה חשוב לציין שאם יש איזה שהוא סט של מקלדת ועכבר אני אשמח לשמוע.. הבעיה היא קודם כל שאני גיימר לכן מחפש עכבר יחסית טוב, ודבר שני שאני לא מעוניין להטעין עכבר אלחוטי כל יומיים…

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  7. על איזה חנות אינטרנט אתם ממליצים בשביל להזמין כזו קופסאת מיתוד? האם כדאי KVM של ATEN או משהוא אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  8. אני שמרני בקטעים האלו של המחשב והעכבר מחובר בחיבור PS2, אבל ניתן לחברו גם עם USB. באיזה חיבור עדיף להשתמש? מה היתרונות/חסרונות של כל חיבור? תודה.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by bobby323,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_862&products_id=10009 הוא חורג לי מהתקציב ב 100 ש"ח אבל הקטע שעוד צריך לקנות לו ספק (המליצו לי על HEC) שזה עוד 300 ש"ח מצד שני יש את כל הסופראנוס האלו של TT שמגיעים כבר עם 400W בפנים וגם יותר זולים במאה ש"ח (יש לי 6800GT)

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  10. מישהו פה קנה את המארז שלהם FS710B 350W, אני חושב, ויודע אם הוא לא מרעיש? 350W מספיקים לא.מ.ד? ועוד דבר - אם אני קונה מחנות כלשהי לא באינטרנטעם אני קונה את המחשב כחבילה, כלומר אני נותן למוכר את המפרט שלי והוא נותן לי את המחשב, אני יכול לסמוך עליו שיביא לי את כל הדברים שבאים עם המפרט שנתתי לו? אם מישהו מכיר מוכר טוב בירושלים, אז שיגיד... תודה!

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by Black_eagle,

שלום, יש לי עכשיו מדפסת LEXMARK Z 25, ואני תמיד סובל איתה או שהדיו מתייבש מהר ואז זה בעיה להתחיל לחמם אותו כדי שיתחיל להדפיס, או שהוא נגמר מהר. השאלה שלי היא כזאת האם קיימת מדפסת שהדיו שלה לא מתייבש מהר אחרי אי הדפסה של כחודש +-, וגם שהדיו יספיק לכמות מאוד מכובדת של הדפסות, (ההדפסות הן של טקסט). תודה. עריכה: בנתונים של מדפסות מה זה אומר הספק חודשי של נגיד 5000 דפים?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  12. מישהו יכול להסביר לי פעם את ההגיון במספור של הDDR? PC2100 PC2700 PC3000 וכד'? ובדרך להסביר מה כל אחד אומר?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by erez20,

VR לפני שנים שמעתי שהיה נסיון להוציא "קיט VR לעניים" כזה שידו של גיימר ממוצע יכולה להשיג, אני מניח שזה לא תפס... מישו יודע אם יש איזושהי התקדמות בתחום ? זה רלוונטי בכלל להמשיך ולפנטז על זה ?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  14. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

כרגע יש לי מארז ג'נרי עם חלון גדול, תאורה וכו.. נמאס לי ממנו כי יש לי אותו הרבה זמן (מעל שנה) אני מחפש מארז יפה, זול!! וטוב ראיתי בקניון את הXPIDER CHAMING משהו כזה, וממש לא התלהבתי ממנו, ואני לא חושב שהוא עליה מול הג'נרי שלי ראיתי גם את הקומפיוקייס 6169 והוא סתמי מאוד, הוא טוב אבל מכוער, ככה שגם הוא לא שווה "שדרוג" מהמארז הקיים ראיתי כל מיני מארזים יקרים אבל אני לא חושב שמארז זה רכיב שווה השקעה כספית גדולה חשוב שתיהיה זרימת אוויר טובה, ושהמארז יהיה קטן כמה שאפשר (אין לי הרבה מקום על השולחן ואני לא רוצה שהכל יהיה עוד יותר דחוס) הסופרטלנט דומה למארז שלי רק שהוא קצת יותר גדול, ככה שגם הוא לא בא בחשבון חשבתי על איזה מארז שוכב, אבל הזרימת אוויר שלהם על הפנים וגם יפה עולה המון…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  15. ראיתי אותו לראשונה כאן: www.logicpc.co.il התקשרתי ואפשר להזמין, ככה שעוד כמה שבועות שיהיה לי כסף אני יקנה אותו ;D מחיר ממש טוב, כמו ה500 וזה עכבר מתקדם יותר.

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by psycho,

אני מחפש ספק 350W-400W עם 2 מאווררים בתקציב של לא יותר מ400 ש"ח שיהיה שקט, יציב ואפקטיבי מבחינת הקירור שהוא נותן למארז עד כמה שאפשר. כרגע אני מתלבט בין הספק 350W של Enermax http://www.pchardware.co.il/docs/pd2069254923.htm לבין 350W של Antec http://www.pchardware.co.il/docs/pd-938828134.htm אני צריך ספק שיוכל להחזיק כרטיס Radeon 9800P/XT בעתיד כך שאני מקווה שה350W יספיק למטרה הזאת. כמו כן, הייתי רוצה לראות את דעתכם על הספקים של TT, עד כמה הם טובים באופן כללי יחסית לחברות הנ"ל.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  17. שלום, אני צריך קצת מידע על המקלדת: האם היא מתנתקת לפעמים (כאילו, לפעמים קורה שהמחשב לא קולט את האותות? ויותר חשוב: לאיזה מרחק זה יכול לקלוט? אם מישהו ניסה זה יהיה מצויין. תודה.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  18. יש לי מתאם שתומך רק בסלרונים (משום מה). אני צריך אחד שתומך במעבד PIII 800EB 133MH אם למישהו יש כזה מיותר / יודע איפה אפשר לקנות, אשמח לדעת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by -Blaze-,

זה הקריטריונים שלי למארז: 1) שיהיה בו חלון (ואני לא מתכוון לעשות אחד בעצמי) 2) שיהיה לו פאנל קדמי שמסתיר את הכונני DVD, כי כרגע יש לי צורב DVD שחור וכונן קומבו לבן, וזה מכוער רצח (שני הכוננים נשארים למחשב החדש) 3) שיהיה מקורר טוב 4) שיעלה 400 שקל, אפשר חריגות. יש חיה כזאת?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by frenzy,

שלום רציתי לדעת היכן ברשת אוכל למצוא חנות שמוכרת מארז עם ספק 220v או מארז ללא ספק. יש לציין שלא דרושה שליחה לישראל. עדיפות לחנות בארה"ב. תודה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  21. Started by anonimoos,

איך אני יכול לחבר ליציאת DVI? אם בכלל ניתן האם קיימים מתאמים ? כרטיסי טלויזיה עם ממירים? כרטיסי PCI עם ממירים ? האם הדבר פוגע באיכות ?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  22. שלום רב, רציתי לדע האם גם לאחרים קרתה תקלה מסוג זה ? רכשתי מקלדת Logitech Cordless Desktop S510 לפני שנתיים, לאחר מספר חודשים התחלתי להחליף סוללות בקצב מהיר מידי! בדקתי באתרי החברה וקיבלתי עצות ובדיקות בנושא. לאחר מכן שלא פתרה התקלה פניתי לחברה ולאחר בדיקות הם החליפו לי את הסט בטענה כי הוא מקצר ותקול! לאחר מספר חודשים החלה שוב אותה תקלה גם בסט החדש! יש לומר כי התאכזבתי מהמוצר של חברת פאר כלוגיטק אבל נושא טופל לבסוף למופת ע"י הנהלת לוגיטק בארץ, והם לבסוף שלחו אלי סט אחר כמתנה ועל כך כל הכבוד להם! אבל מעניין אותי האם הבעיה קרתה גם לאחרים שסוללות נגמרות מהר מאד במיוחד במקלדת? אני מאד אהבתי את הסט גם מבחינת נוחות עבודה וגם בכפתוריו ועיצובו!

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by shai82,

יש למישהו חוות דעת על המדפסת?

24. מארז שחשוב שהיה לו קירור טוב עם ספק אמין וחזק אבל מארז שלא ייפתח יותר אחרי ההרכבה ולא מארז יקר מקצועי אלא משהוא שעושה את העבודה של הקירור ושהספק יהיה אמין סביבות 300שקל בלי לחונות ראווה ושטויות הכי פשוט שיש מבחינת תוספות אבל קירור טוב

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  25. Started by yamamoto,

מה משמעות תוספת האותיות למספרי הדגמים בhp למשל C J או M וגם officejet deskjet

• 0 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים