עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SHLOMI.MDAGAN,

היי, אני מעוניין לחבר ג'ויסטיק יחיד לשני מחשבים כך שישלוט בשתי תוכנות במקביל (האחת היא סימולטור והשניה היא E-PRIME- תוכנה המנתחת פעולות למטרות מחקר). לא ניתן להריץ את שתי התוכנות על על אותו מחשב כי שתיהן כבדות מאוד. אשמח לשמוע רעיונות ופתרונות... תודה, שלומי.

2. Started by X7-007,

איזה קקי, קניתי את העכבר מ KSP וברגע שפתחתי אותו בבית ראיתי שהוא היה על ON, לפי המדריך הוא אמור להיות OFF ומבחינה לוגית הוא אמור להיות ככה, אז חיברתי הכל, וכפי שברור העכבר לא עובד באלחוטי וגם לא מטעין, לא יודע מי אשם פה, לוגי'טק או מישהו אחר, אבל בטוח מישהו שכח לשים את זה על OFF.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  3. שלום לכולם , אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים פשוטים בתצורת 2 רמקולים (לא 2.1) בתקציב המצוין בכותרת. (מחיר כולל המשלוח כמובן) תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by erez20,

VR לפני שנים שמעתי שהיה נסיון להוציא "קיט VR לעניים" כזה שידו של גיימר ממוצע יכולה להשיג, אני מניח שזה לא תפס... מישו יודע אם יש איזושהי התקדמות בתחום ? זה רלוונטי בכלל להמשיך ולפנטז על זה ?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by who_Cares,

מישהו יכול להמליץ לי על מלצמה דיגיטלית אני רוצה אחת באיכות טובה אבל שתהיה זולה אני לא יכול לתת תקציב כי אני לא יודע מה המחירים של מצלמות דיגיטליות תנו לי בבקשה כמה המלצות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by Cyron,

יש לי בעיה עם מסכים כחולים, רציתי לדעת האם המתחים האלה תקינים: EVEREST: Voltage Values CPU Core 1.78-1.74 V +3.3 V 3.26 V +5 V 4.95 V +12 V 12.74-12.86 V +5 V Standby 5.03 V תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  7. יש לי עכבר Microsoft Explorer 1A, הוא שבק חיים בפעם השנייה, מגעים רופפים וכבר קשה לתקן אותו עוד פעם. בהזדמנות זו אני אציין שלאחר שפתחתי את העכבר הזה, אני מאוכזב מאוד מאיכות הרכיבים שלו, איכות ירודה ביותר, וזה עוד מחברה כמו Microsoft שגובה כל כך הרבה כסף על דברים שהיא מוכרת רק בזכות השם. בקיצור לנושא אני רוצה לקנות את העכבר Logitech MX510 (מין הסתם העכברים של Microsoft הם לא אופציה מבחינתי לאחר הניסיון שלי איתם), ראיתי אותו דרך זאפ בנועה מחשבים ב-160 ש"ח, זה מחיר טוב? מה אתם אומרים? איך לעומתו ה-Razer Viper ב-170 ש"ח? אני לא משחק יותר מידי ב-SHOOTERS, פה ושם, גם לא יותר מידי משחק באסטרטגיה. זה די מתחלק לקצת מכל דבר.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by roeiw,

מה דעתכם על Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC יש לכם המלצות אחרות באותו המחיר? (360 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  9. Started by anx,

יש לי שאלה האם mx500 שונה ב mx510? כאילו בתחושבת הסנסטיביטי [sensetivity]

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  10. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אני מבקש לא להרוג אותי , אני לא מנסה למכור אותו , אני רק רוצה שמישהו יקח אותו ממני , כי הוא מתמלא באבק ואין לי שום כוונות להחזיר אותו לתוך המחשב . אי אפשר לדעת , אולי יצא לי מזה משהו טוב ...

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by danilevi,

יש לי 3 עכברים שאני מתלבט בינהם: 1 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10293&catid=281 2 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10291&catid=281 3 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14174&catid=281 מה דעתכם? איך העכברים למחשבים ניידים מבחינת הגודל הם קטנים והם נוחים?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  12. אני צריך הגה למשחקים כמו GRID ו NFS ב150-200 שקל.לא חייב חברה גדולה אני רק צריך הגה ודוושות. אם אפשר גם הגה אם הילוכים.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, אני לא יודע אם זה מתאים לפה או לפורום אודיו, אז בבקשה להעביר אם זה לא המיקום הנכון,תודה! אני מתלבט בין האוזניות HD435 לבין HD465 . השימוש בהן יהיה:80% למשחקים, ו20% למוזיקה. אילו מבינהן עדיפה? (הפרש של כ30 ש"ח). תודה רבה!

14. Started by redead,

עד עכשיו היה לי SteelSeries QcK Heavy XXL והוא היה מצוין אבל האמת טיפלה גדול.. אם אני רוצה לקחת משהו שיהיה בטיפה יותר קטן , האם לקחת את הSteelSeries 5L או שיש איזה המלצה אחרת? מה הסיבה שהמשטחה הזה למרות שהוא יותר קטן וגם טיפה פחות עבה עולה הרבה יותר ?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by the godfather,

שלום אני חולה על שקט ואני קונה מחשב חדש ואני צריך המלצה לספק ומארז שקטים במיוחד לבנתיים חשבתי על האנרמקס ליברטי 500 המפרט שלי הוא: conroe e-6600 2 gb ddr 2 עדיין לא החלטתי איזה חברה אבל 800 או 1026 מגה"ז תלוי אם יצא לוח שיתמוך לוח אם שיתמוך קונרו עם רשת וייפיי בלוטוט וכל זה שתי הרד דיסקים במערך רייד 250GB כל אחד חשבתי לבנתיים על הרייד רדי של ווסטרן דיגיטל אם יש המלצות מוכן לשמוע כרטיס מסך 7600 GT אם לא תיהיה איזה נפילת מחירים צורב דיוידי כונן 1.44 כרטיס קול אולי קרייטב אודג'י שאני איתו עכשיו ואני מעדיף שיהיו במחשב מאווררים של 120 ממ כי הם יותר יעלים מבחינת רעש ביצועים חשבתי על הסונטה 2 אבל האנרמקס נראה לי יותר איכותי ממה שיש שם

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by xtract1,

היום קניתי לאבא שלי ב-KSP כרטיס שמתחבר לPCI והוא בעצם של USB2 כי עד עכשיו היה לאבא שלי USB1... הבחור אמר שזה בטוח יעבוד ושזה אפילו עובד עם פנטיום 3. חיברתי את זה למקום הרצתי דרייבר..הוא אמר לי שהוא מזהה ושהחומרה שלי מותקת.. כשאני מכניס את הDOK של אבא הוא אומר לי שזה מחובר במהירות נמוכה..(מקפיץ לי הודעה כזו) נכנסתי למנהל ההתקנים והתוצאה לפניכם המפרט: P4 1.5 winxp pro ואני לא יכול להגיד ת'לוח M כי אין לי מושג..בחנות אמרו שזה PCCHIP משהו כזה..בטח משו ישן ומעפן.. רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  17. יש לי מדפסת משולבת עם סורק, פקס ומכונת צילום של חברת BROTHER כאשר הדגם הוא MFC-215C. השאלה שלי היא האם המדפסת הזו יכולה להתחבר לרשת הביתית כך שאני אוכל לתת פקודה להדפסה במחשב הנייד שלי,י מבלי שזה יהיה מחובר למדפסת בכבל, והמדפסת אכן תדפיס? מקווה שהבנתם את השאלה. במידה והתשובה לשאלה שלי חיובית, אז אני אשמח לקבל הסבר איך אני עושה זאת. תודה מראש יגאל

18. Started by ran07,

שלום חברה מעוניין בספק כוח 300-400 שקל למסך 20" אין לי בעיות עם החשמל וכאלה לכן לא רוצה משהו יקר לכמה מכם יש ספק כוח

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by segev22,

לפי מה שרשום באתר שלהם הוא יגיע ל 4000Dpi תיהיה עינית סריקה לייזר וגם משהו חדש יהיה בתוכו זיכרון מובנה של 32KB לקביעת פעולות כפתורים בעת משחק סך הכל זה נראה שיפור של הDEATHADDER. שווה לחכות לו במקום לקנות את ה- DEATHADDER? הוא יהיה זמין בחנויות באוקטובר ממש בקרוב. http://www.razerzone.com/index.php?main_page=product_info&products_id=72

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  20. שלום לכולם אני מחפש רק מקלדת אלחוטית מחברה טובה (לוג'יטק, מיקרוסופט וכו'..) וכמובן שתכלול עברית. שתיהיה אפשרות של אודיו (כל הקטע של להעביר שיר,פליי,פאוס,סטופ להגביר, להנמיך ועדיפות לקיצורי דרך במקלדת.. עד 550 שקל. אשמח אם תביאו קישור למקלדת.. תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעונין לחבר סט מקלדת ועכבר למחשב HTPC בסלון שמיועד לסרטים ולמשחקים. יש לי מחשב חזק עם כרטיס 8800 ומלבד הסרטים אני רוצה גם לשחק. מבקש את המלצתכם לסט אלחוטי טוב למרחק של כ5 מטרים. באותה הזדמנות ארצה גם המלצה ל2 GAMEPAD אלחוטיים לאותו מחשב ולאותו מרחק. תודה מראש מנו

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by thrioue,

שלום רב, רציתי לדעת איך אני מפעיל\מבטל את F keys במקלדת של לוגיטק. הנה קישור למקלדת באתר החברה: http://www.logitech.com/index.cfm/433/3288&hub=1&selectedcrid=433&selectedcid=3288&cl=us,en תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. אני רוצה לקנות את הHP 1410, והציעו לי אחרי שאני אקנה ראשי דיו, לקנות ערכות מילוי חלופיות, שזה חוסך כסף. יש סיכון בשימוש של זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  24. שלום לפורום האם ישנה אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט (USB2.0),לכניסת FIREWIRE IEEE1394 במחשב נייד ? האם קיים מתאם המאפשר את החיבור הנ"ל ? תודה איתן

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by Epic,

אני צריך עכבר עד ה100 ש"ח (אפשר לגלוש אם צריך) כאשר השימוש שלו הולך להיות בעיקר תיכנות, אינטרנט ואופיס. ישי סיבה לא לקנות עכבר זול ב50 שקל? שמעתי שפד עם כרית סיליקון עוזר למניעת בעיות שעלולות לצוץ בעתיד. זה נכון?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים