עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by IMT,

לשכן שלי יש מחשב מבוסס פנטיום1 (לא ידועים לי עוד פרטים). הוא השיג מחשב פנטיום 2 שלם, רק חסר ספק. האם אני יכול להעביר את הספק מהפנטיום 1 ל- 2?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by the_king00,

הנה הקישור, האם הספק שלו הוא ג'נרי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7204

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Impreza,

יש לי את המארז של קומפיוקייס 6A19 מזיגזג ויש מאחורה איפה שהבורג למטה מדבקת אזהרה כזאת קודם כל: אם אני פותח את המארז יש אחריות עדיין נכון? ואם אני מוציא את המדבקה הזאת גם יש? כי היא מפריעה כשאני פותח את המארז

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by AMD-ALI-G,

אשמח לתשובה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4238

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

לא אכפת לי של איזה יצרן, עדיפות גבוהה למיקרוסופט, עוד יותר גבוהה ללוג'יטק אין לי בעיה עם מקלדת חוטית ככה שאל-חוטי יהיה בזבוז כסף והכי חשוב, מחיר טוב! אני לא רוצה סט אני צריך רק מקלדת מצאתי בפנדה ב300 שקל, ולדעתי זה גניבה לאור היום להתחשב בזה שהדגם הוא בדיוק המקלדת מולטימדיה שעולה 80 שקל! תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Frozen-Ice,

1. יש את הCOBRA ואת ה SCORPIO מה ההבדל ? על מה אתם ממליצים מהם ? (לדעתי אין הבדל רק בצורה מקדימה) 2. איזה מאוררים אתם ממליצים לשים למארז שלדעתחם יותר טוב מהשני (COBRA או SCORPIO)?

• 14 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by MoSQuiTo,

אני מעוניין להקים במפעל לרהיטים רשת של מצלמות במעגל סגור. מדובר בכ-5 מצלמות פנימיות וכ-2 חיצוניות. במקום תהיה קיימת רשת מחשבים קטנה (2 מחשבים) כאשר אנו מעוניינים לראות את התמונה על שני המחשבים (דרך הרשת). וכמו כן, לקבל תמונה של המצלמות דרך האינטרנט מהבית. כמובן שעל המערכת לכלול הקלטה מסויימת לזמן מסויים (שבוע-שבועיים). מה החלקים הדרושים למערכת? האם ישנם חלקי מחשב מיוחדים למערכת מסוג זה?? האם ניתן לבצע תפרוייקט הנ"ל בעצמי? (לקנות מצלמות מקצועיות, להרכיב את הכל ברשת וכו')

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by ORrrr,

GYRO ATX-500 כתוב 500 וואט אבל הוא ג'נרי אז אני די בטוח שזה פחות. השאלה אם שווה לי להחליף אליו כי קניתי מארז חדש וקיבלתי איתו את הספק הנל. הספק הקודם שלי הוא CODEGEN 300W. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by generalA,

מישהו יכול לצרף לי תמונה של כ"א מהם כולל מפרט טכני? בבקשה לא מעוניין בתשובות כגון: "לך לאתר מיקרוסופט לאבד את עצמך לדעת לחינם" "תשאל בחנות" "לך תז..." (סתתם). סוג 1: B75-00093 Microsoft® Intellimouse® Explorer Win English,Brazilian,French,IT,KO,ES CD w/Tilt Wheel Platinum CD Non-specific English,Brazilian,French,IT,KO,ES Win EUR 29.88 סוג 2: B75-00096 Microsoft® Intellimouse® Explorer Win English,Dutch,French,German,Greek CD w/Tilt Wheel Platinum CD Non-specific English,Dutch,French,German,Greek Win EUR 28.73 בתודה, General A.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  10. מחברים לספק וולט מטר ואז מודדים את האמפרים ואת הוולטים מכפילים אותם והופה יש לנו הספק של ספק ...

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by gadhaw,

היי! אני מתכנן בימים אלו רכישה של מדפסת פוטו בשביל המצלמה הדיגיטלית שלי (Olympus C-740) המדפסת צריכה להיות באיכות סטנדרטית ולהדפיס תמונות בגודל מקס' של A4. אין לי מושג כמה מדפסת כזו אמורה לעלות ולכן אני לא מגדיר תקציב אבל שתהיה מדפסת טובה (לא מקצועית, אבל שלא יתביישו בתוצאות) ובתקציב ממוצע. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by YinnoN,

במה מתבטאת איכות הספקים ? מה ההבדל בין ספק antec 350true power לבין ספק עכגעגחיגכיג 350truepower ? האם רק בזמן שיחזיקו או בעוד דברים ? תודה

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by Frozen-Ice,

מארז של SPL שחור עם חלון שקוף וחמישה מאווררים (3 בצד 1 מקדימה 1 מאחורה) ויש עוד 2 מאווררים להוצאת האוויר החם או משהו כזה ועוד מאורר למעבד ועוד מאורר לדיסק הקשיח . שני לדים מקדימה . ידית נשיאה. וכפתורים להדליק מלמעלה וספק של 400W או 4200W לא זוכר בדיוק עם מאורר ב 350 שקל כדי לקנות ? או שיש משהו להוסיף או לשנות בו ?? (אפשר להרכיב למאוררים לדים ?)

• 10 תגובות
    • 626 צפיות
  14. למשל במארז Raidmax 868 יש ספק ריידמקס עם 420W ... אז אני רוצה לדעת אם הוא ג'נרי..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה לקנות מארז חדש בתקציב של עד 500 שקל בערך רציתי לקנות את אחד המארזים של CHieftec בשחור לדוגמא מפה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_339&products_id=1939 אבל רשום שאין להם אותו במלאי ואם אני לא טועה הם לא הולכים להביא עוד כאלה ואני לא מוצא חנויות אחרות שמוכרות את המארז הזה בשחור אולי אתם מכירים חנויות אפילו מחו''ל שעושות הזמנות לארץ במחיר סביר שמוכרות את המארז הזה ? ראיתי את המארזים של supertalent : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4145 או למשל היותר זולים ב KSP שהם דומים למארזים של chiftec אבל הם באים עם מאוורר בצד ועם חלון ואני לא רוצה מאוורר בצד או חלון אז אני צריך שתעזרו לי למצוא את המארזי…

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by shoeyal,

שלום הייתי רוצה לרכוש סט אלחוטי בעד 300 ש"ח וראיתי מס" דגמים רציתי להתעניין מה מומלץ(נא להתיחס לאיכות קליטה אך גם לזמן הטענה ואורך סוללות) הדגמים הרלבנטיים: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=23004&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=0&aff=zap https://www.lamir.co.il/home.htm#57354 http://www.topsi.co.il/product.asp?productid=261

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  17. אני קונה מחשב מKSP אבל אני לא רוצה לקנות משם ספק... יש חנות בראשון שיש שם ספק 480 טוב.... ? כי בKSP יש ספק שהם מכינים או מיבאים ומדביקים על זה תשם שלהם.. של 500W וזה עולה 190.. זה אמין? ומה ההבדל בין ה6800GT של לידטק לזה של PINE?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  18. שלום רב ! אני מעוניין לרכוש את העכבר וברצוני לדעת אם הוא מתפקד כראוי .. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  19. שלום. אני זקוק לחוות דעת מקצועית בנוגע למדפסת הזו שמשולבים בה פקס, סורק ועוד. משום מה אין לא מצאתי ברשת שום ביקורת עליה. ניתן להשיג אותה במבצע כרגע ואודה לכם אם תאירו את עיני בנושא. תודה רבה ושנה טובה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Spyro,

שלום, אני מחפש סורק במחיר עד 500 ש"ח. אין לי מושג בנושא ואשמח לקבל עזרה בבחירת סורק. המחיר הוא בעיקרון עד 500 אבל אם יש סורק טוב גם במחיר פחות יקר, אשמח עוד יותר... תודה!

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

לפני כמה זמן פתחתי תארד על רכישת מערכת אל פסק אבל עדיין לא הגעתי להחלטה דפדפתי באינטרנט ומצאתי כמה חברות מענינות ביניהם Mustek ו APC APC נראה כאל פסק מאוד משתלם ומחירו בהתאם(~800 ש"ח) ל APC 650VA אל פסק של Mustek שהמליצו לי עליו MUSTEK POWERMUST 800VA שמחירו 551~ ש"ח האם יש אתר שנותן ביקורות על אל פסק? נראה שתחומי אל פסק יותר מעורפלים בעולם האלק והמחשבים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. צריך סורק טוב שיחזיק להרבה זמן עם צבעים כמובן (-: אין תקציב אבל נסו להוציא בכמה שפחות ... תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by dani,

אני מתכוון לקנות ספק כח איזה יותר טוב? HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU או .Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. Started by Holy,

פשוט אבא שלי כבר לא רואה כל כך טוב והכתב פשוט קטן לו עברתי על כל האפשרויות ולא מצאתי בשום מקום אפשרות להגדיל את הפונט עזרה?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by TheShadow,

*Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply 373 ¤ או ללכת על זה: *ATX 700 Watt 2 fans Retail for Pentium 4 Power Supply 384.81 ¤ זה חשוב אני רוצה להפעיל כרטיס GT ולעשות לו בדרך OC...

• 6 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים