עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי סורק Genius ColorPage-Vivid Pro2 ואני צריך דרייברים שלו לוינדוס XP... מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  2. Started by -Blaze-,

זה הקריטריונים שלי למארז: 1) שיהיה בו חלון (ואני לא מתכוון לעשות אחד בעצמי) 2) שיהיה לו פאנל קדמי שמסתיר את הכונני DVD, כי כרגע יש לי צורב DVD שחור וכונן קומבו לבן, וזה מכוער רצח (שני הכוננים נשארים למחשב החדש) 3) שיהיה מקורר טוב 4) שיעלה 400 שקל, אפשר חריגות. יש חיה כזאת?

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  3. כולל אוברקלוקינג: 6800 GT ATHLON 64 3000+ עם מאוורר אנרמאקס 92 מ"מ עליו ABIT AV8 Maxtor 80GB 7200 8MB Buffer 390 DDR500 512MB A-DATA ?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by Matrix-Hacker,

שלום אולי בקרוב אני יצטרך לקנות למחשב שלי ספק כוח חדש אין לי בנתיים תקציב מדוייק אבל יש לי כמה שאלות : * הספק HEC 475 DVD PSU 400W הוא ספק איכותי וטוב ? האם החברה טובה ? הוא יכול להחזיק מחשב כזה : ( Axp 2000 + Vantec AerooFloow , Leadtek Nf 2 , Hercules 9500 Pro , Geil 256 ddr 33mhz ( X2 ( ואם זה משנה ) צורב , כונן דיסקים וכונן קשיח אחד . ו 3 מאווררים 80 מ''מ ? * מה עם הספק - Antec TruePower 380 Watt הוא יכול להחזיק מחשב כמו שציינתי למעלה ? והוא עדיף ? חברה טובה יותר ?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by yamamoto,

מה משמעות תוספת האותיות למספרי הדגמים בhp למשל C J או M וגם officejet deskjet

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by deking,

הכנסתי את הדיסק לפני שחיברתי את הגיימפד ואז הוא רשם לי הודעה שאני צריך sp1 או sp2 כדי להתקין ויש לי sp3.. מה לעשות?!

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  7. Started by urich,

בבקשה רק תגידו לי שאני צודק ולקנות מצלמה דיגטלית בארץ או בדיוטי פרי זה בזבוז כי ההפרשים הם של אפילו 1000 שקל למצלמה שבחול עולה 2000 שקל

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  8. שלום לכולם אני כרגע משתשמש בmx518 כשהוא יושב על השולחן שלי והוא כל הזמן תופס לכלכוך וזה וזה לא נוח לשים את היד על השולחן אז חשבתי לקנות פד לעכבר אבל אני ממש לא גיימר כבד ולכן אני לא צריך משהו מיוחד אני צריך משהו פשוט ונוח ולא יקר מדי ובגודל סביר לא 50 על 50 אשמח לכל עזרה שתכולו לתת בעדיפות לפנדה כי הם החנות הנורמלית היחידה באזור הדרום כמו כן יש לי בעיה במקלדת נפל לי אחד מהגומי בתחתית איך להדביק אותו כי ניסיתי עם דבק מגע פשוט והוא נפל.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by sasha_iq,

מדפסת+סורק+מכונת צילום+פקס LEXMARK · דגם: X74 · הפעלה קלה וידידותית בעברית · מרכז מתקדם לעיבוד תמונות: הדפסה מקצועית באיכות צילום ברזולוציה של- · 2400X1200dpi · שליחת וקבלת פקס (כולל בצבע) באמצעות מודם המחשב · צילום מסמכים ע"י ממשק ההפעלה במחשב · בקצב של 7 דפים לדקה · סריקה ישירה לפקס, ל- e-mail, לקובץ או להדפסה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1245137 מבצע בנטאקשן 500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  10. איך באפשרותי לבדוק את תקינותו של ספק הכוח?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  11. בס"ד אני מחפש המלצה למדפסת לייזר צבעונית שתיהיה חסכונית ולא יקרה, שתיהיה יכולה להדפיס יותר מאלף דף בצבע, ובשחור, נוחה לתפעול, תודה רבה להמלצות !

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  12. אני שמרני בקטעים האלו של המחשב והעכבר מחובר בחיבור PS2, אבל ניתן לחברו גם עם USB. באיזה חיבור עדיף להשתמש? מה היתרונות/חסרונות של כל חיבור? תודה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  13. היי אני מרגיש ממש טיפש, קניתי את המשולב הזה , יש במדף של הדפים מקום מיוחד לדפי תמונות,הכנסתי דף תמונה הגדרתי בהדפסה שזה PHOTO ובחרתי את סוג הדף וזה עדיין מדפיס לי על A4 רק בקטן בגודל של התמונה. מוזר מישהו יכול לעזור לי בבקשה, תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by Black_eagle,

שלום, יש לי עכשיו מדפסת LEXMARK Z 25, ואני תמיד סובל איתה או שהדיו מתייבש מהר ואז זה בעיה להתחיל לחמם אותו כדי שיתחיל להדפיס, או שהוא נגמר מהר. השאלה שלי היא כזאת האם קיימת מדפסת שהדיו שלה לא מתייבש מהר אחרי אי הדפסה של כחודש +-, וגם שהדיו יספיק לכמות מאוד מכובדת של הדפסות, (ההדפסות הן של טקסט). תודה. עריכה: בנתונים של מדפסות מה זה אומר הספק חודשי של נגיד 5000 דפים?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  15. למישהו יש מושג על הספק הנ"ל ? http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/w009697/w009697.asp

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by spinchicken,

הי, יש לי מחשב עם כרטיס מסך בעל חיבור VGA, DVI ו HDMI. אני מחבר למחשב מסך בחיבור VGA, וצריך לחבר שני מכשירים עם חיבור DVI. מישהו מכיר SWITCH טוב שיכול למתג לי בין שניהם תוך כדי שמירה על איכות הוידאו?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב, העכבר שיש לי כרגע כבר מעצבן אותי (LX700), הלחצנים שלו ממש קשים ללחיצה (אנשים שבאים אלי בקושי מצליחים לתפעל אותו, רק אני יודע איפה בדיוק ללחוץ וזה כבר כואב...) בקיצור, אני צריך עכבר חדש הדרישות: חובה tilt חובה לפחות 2 כפתורים נוספים חובה אפשרות לשנות את הלחצנים (אני לא יודע לגבי שאר החברות אבל אם זה של logitech אז זה מצויין מהבחינה הזו) חובה או מותאם לשמאליים או דו צדדי (אני שמאלי) עדיפות לאלחוטי הדבר היחיד שמצאתי זה MX610 לשמאליים אבל אני לא יודע אם בכלל מביאים לארץ (ואם בכלל מייצרים אותו) אתם מכירים משהו?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by erez20,

VR לפני שנים שמעתי שהיה נסיון להוציא "קיט VR לעניים" כזה שידו של גיימר ממוצע יכולה להשיג, אני מניח שזה לא תפס... מישו יודע אם יש איזושהי התקדמות בתחום ? זה רלוונטי בכלל להמשיך ולפנטז על זה ?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  19. העכבר מכבה את עצמו אחרי שלא משתמשים בו לפרק זמן מסויום? תודה.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by coolmeen,

טוב אני רוצה לקנות עכבר, יש לי את העכבר האלחוטי של מיקרוסופט אבל הגירסא הישנה ואני משתגע ממנו הוא פשוט גרוע, אני חייב עכבר חדש ב 150 שקל, תודה נ.ב : לא צריך אלחוטי לא חייב

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by alfus73,

שלום, האם מחשב יכול להסתדר עם ספק גנרי. ? האם ספק גנרי כ"כ רע למחשב ? למה כולם ממליצים חד משמעית על ספקים לא גנרים? מה הבדלים בינהם? האם ספקים גנרים לא מספקים את הסחורה, כלומר לא יכולים לעבוד ימים שלמים, מתחממים בקלות, נשרפים מהר? האם ספקים גנרים כגון Ever-Power אשר מספקים 400W ב- Real יכולים לספק את הסחורה למחשב שבו יש כרטיס מסך Geforce6600 GT 128 ? אציין שהמחשב הוא לצורך משחקים כבדים ולא בשביל OverClocking וכו'. האם זו סחורה "פגומה"?

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by yotam360,

יש לי ספק CODEGEN 400W. אז הינה השאלות: 1. האם הוא ג'נרי (ואני די בטוח שכן)?? 2. היום יש לי כרטיס מסך X600PRO 128bit ואני עומד להחליף אותו ב-7800GT. האם הספק הזה יחזיק אותו? תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by argorny,

יש לי מערכת 5.1 jbl 135 scs, טיפה מיושן כן. הבעיה היא ב2 רמקולים שבזמנים שיש באס גבוהה בשילוב עם ווליום גבוהה נוצר לא יודע איך להגידר את זה רעשי "שלג כאלה" כמו זעזועיים שפשוט מלכלכים את האיכות של השמע. יש מה לעשות נגד זה?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by yuval1101,

אני ורצה לקנות עכבר חדש, מומלץ אל-חוטי אבל לא חובה. אני כמובן רוצה להרגיש הבדל בעכבר החדש כמו: מדויק יותר, גדול יותר ( פיזית ) ומומלץ עם לפחות כפתור נוסף של BACK. אני מתלבט בין שנלוש: 1) Microsoft® Wireless Laser Mouse 6000 2) Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 3)Microsoft® Wireless Optical Mouse 5000 אם אפשר תדרגו לי אותם בבקשה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  25. יש לי מתאם שתומך רק בסלרונים (משום מה). אני צריך אחד שתומך במעבד PIII 800EB 133MH אם למישהו יש כזה מיותר / יודע איפה אפשר לקנות, אשמח לדעת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.