עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by frenzy,

שלום רציתי לדעת היכן ברשת אוכל למצוא חנות שמוכרת מארז עם ספק 220v או מארז ללא ספק. יש לציין שלא דרושה שליחה לישראל. עדיפות לחנות בארה"ב. תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  2. Started by TNT,

מה זאת שיטת הצריבה- P-CAV? מה חסרונות ויתרונות? האם היא יותר טובה מ- Z-CLV? אני הבנתי שב- Z-CLV הצריבה לפי איכות הדיסק, הצורב מגביר את המהירות כמה שאפשר.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  3. יש לי סורק Genius ColorPage-Vivid Pro2 ואני צריך דרייברים שלו לוינדוס XP... מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. Started by mega1234,

1. מה עדיף - ספק 500W גנרי או ספק 300W של BRAND ? 2. למה צריך ספק 500W ?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר חדשים (סתם לפנק את עצמי עכשיו יש לי ערכה ג'ינגרית ב-140 ש"ח ) נראה לי מטורף לקנות מקלדת ועכבר במחיר מעל 500ש"ח אז אני מחפש משהו בתקציב הזה... מצאתי את http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4787&perur=2&t=9&c=200 נראה לי אחלה דבר, יש ביקורות טובות אז רק רציתי לבדוק עד הסוף , מה דעתכם על המקלדת או עם יש משהו יותר טוב מזה במחיר הזה... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. מחפש עכבר( אל חוטי אדיף לא חובה אם תושב {מטען} גם לא חובה) במחיר די נמוך100~350 בסביבות אלה אפשר אופטי ואפשר לייזר גם אים הפשר הסבר מה ההבדל ומה יותר תו (אופטי או לייזר) תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by gadits,

האם הספק כח 380W שבא עם מארז הCoolerMaster Centurion 532 יחזיק את המערכת הזאת מעבד E6300 כרטיס מסך 7600GS 3 מאווררים 2 צורבי DVD 3 הארד דיסקים (2 מהם ברייד) +OC מתון

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  8. אני לא מצליח למצוא מתאם בין ide2.5 ל 3.5 ide באף חנות בחיפה כולם מוכרים רק את המתאמים ל usb האם מישהו כאן מכיר מקום שמוכר את המתאם או לחילופין האם יש כאן מישהו שיש לו כזה כבל ומעוניין למכור אותו

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by ozwrx,

שלום לכולם רכשתי השבוע מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוגיטק דגם EX110 יש לציין שלפני כן היה לי מיקרוסופט 700 (ממש על הפנים) עכשיו בסט החדש הבעיה שלי היא כזאת: כשאני מכבה את המחשב העכבר אופטי תמיד דלוק! כאלו האור האדום דלוק תמיד למה זה? זה לא גומר את הסוללה? יש מצב שהוא ניכבה ואני לא יודע? כי בדקתי כשהמחשב מכובה אפילו אחרי 3 שעות הרמתי סתם את העכבר והאור דלוק

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by scot,

אני מעוניין במדפסת (E120 )ורציתי לדעת אם ניתן להדפיס בה גם תמונות (בשילוב עם הטקסט) האם ה-E240 תהיה מתאימה יותר?

11. מחפש דרייברים ותוכנה לסורק הבא: chieftain דגם ct - f300e עבור WINDOWS XP. תודה.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  12. Started by elad76,

לאחר שהאוזניות הלא איכותיות של OVANN שלי נשברו..עברה שנה של אחריות. אני צריך אוזניות עם מיקרופון לCS..עכשיו אני לא רוצה לבזבז הרבה כי אני חוסך ל8800GTX.. מה טוב יותר או שגרוע.. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15438&catid=930 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15461&catid=930 לCS אין איכות כל יפה כל כך..משחק ישן.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  13. Started by wooper,

שלום 1.אפשר המלצה על עכבר עד 150 ש"ח

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  14. היי יש לי סורק מאוד ישן בחיבור פארללי של MICROTEK ואני לא מצליח להתקין אותו גם בויסטה וגם ב XP. לא יודע מה קרה כי ב XP הוא עבד ועכשיו לא. דרייורים לויסטה אין וב XP אני משתמש בדרייור של WINDOWS 2000. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by G-DIABLO,

אבא שלי מתלבט אם לקנות מדפסת לייזר שחור לבן בגלל שהוא מדפיס הרבה מסמכים. רציתי לשאול מה החסרונות של מדפסת לייזר לעומת רגילה ומה היתרונות. ד"א יש לנו 2 מדפסות דיו רגילות בבית. ושאלה נוספת עד כמה החיסכון במחיר של הטונר לעומת דיו משמעותי? תודה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  16. שלום אני מתלבט בין עכבר ומקלדת במכשיר אחד כמו זה http://skypc.co.il/pl_product~RK-750~19~0.htm או כול אחד בנפרד... האם יש המלצות לעכבר ומקלדת נפרדים בסיבות המחירים של 300, כאמור השימוש הוא למחשב HTPC החשיבות היא לטווח בעיקר שיוכלו לקלוט לפחות למרחק של 4-5 מטר ואם אפשר שלא יהיה חייב בקשר עיין עם המקלט.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by psycho killer,

שלום רציתי לדעת האם אפשר לחבר 2 סטים של מקלדות ועכבר ? אחד עם חיבור PS/2 והשני עם חיבור USB במקביל והאם תיווצר בעיה של התנגשות חומרה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  18. צהריים טובים, אני צריך מקלדת חוטית (עם חיבור usb) שתתאים לעבודה משרדית - שעות רבות של הקלדה. לגבי התקציב - שיעלה כמה שצריך.. מה שנראה לכם סביר. אילו דגמים מומלצים? עריכה: מחיפוש בזאפ ראיתי שני דגמים בולטים Wave KeyboardוLogitech Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 מי מביניהן עדיפה?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. Started by yuval1101,

אני ורצה לקנות עכבר חדש, מומלץ אל-חוטי אבל לא חובה. אני כמובן רוצה להרגיש הבדל בעכבר החדש כמו: מדויק יותר, גדול יותר ( פיזית ) ומומלץ עם לפחות כפתור נוסף של BACK. אני מתלבט בין שנלוש: 1) Microsoft® Wireless Laser Mouse 6000 2) Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 3)Microsoft® Wireless Optical Mouse 5000 אם אפשר תדרגו לי אותם בבקשה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  20. Started by alfus73,

שלום, האם מחשב יכול להסתדר עם ספק גנרי. ? האם ספק גנרי כ"כ רע למחשב ? למה כולם ממליצים חד משמעית על ספקים לא גנרים? מה הבדלים בינהם? האם ספקים גנרים לא מספקים את הסחורה, כלומר לא יכולים לעבוד ימים שלמים, מתחממים בקלות, נשרפים מהר? האם ספקים גנרים כגון Ever-Power אשר מספקים 400W ב- Real יכולים לספק את הסחורה למחשב שבו יש כרטיס מסך Geforce6600 GT 128 ? אציין שהמחשב הוא לצורך משחקים כבדים ולא בשביל OverClocking וכו'. האם זו סחורה "פגומה"?

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by badmama,

שיחה ערה שערכתי היום עם נציג שירות אדיב בפנדה קצת הבהילה אותי בנוגע לכרטיס המסך הבא שלי. הוא טוען שספק הכח הג'נרי שלי (520W שהגיע עם המארז הבסיסי), לא יתמוך במספיק כח עבור ה 7800,7900 ו ה X1800, X1900. האמנם נכון? כדאי להשקיע בספק כח אחר (תרמל טק ודומיו)? ה X1800 בנועה אגב מאוד מפתה, האם גם בשבילו אצטרך ספק כח אחר? תודה לכל עונה ותודה על הסובלנות.

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by adirmor455,

אני רוצה לקנות נתב אלחוטי שמתחבר ב - USB התקציב בערך : בין 150 ל - 200 זה הנתב הישן שלי - http://www.ole.co.il/products/976/index.php?product_name=D-Link+DWA-140&ukey=product&productID=33119 על איזה נתב מהיר זול וטוב מכל הבחינות אתם ממליצים ? סתם ליידע : על איזה פרטים אני אמור להסתכל ברכישת נתב אלחוטי או בכללי על נתבים?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by Stethoscope,

שלום לכולם, יש לי Dell Inspiron, לא קריטי התת דגם אני מניח..יש לו כניסת HDMI ואני רוצה לחבר לו מקלדת ומסך מטעמי נוחות ולצרכי עבודה, לא משהו רציני ואין צורך במסך מושקע מעבר למידה, בסיסי ביותר, כנ"ל לגבי המקלדת. מה הייתם ממליצים לי לעשות? איזה סוג בדיוק של מתאם נדרש? מסך יכול להיות 17 אינץ'. תודה גדולה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  24. שלום, כל הדיסקים שלי הם 3.5 גדולים, רק אחד הכנסתי לתוך מארז חיצוני שיש לי-שכולל ספק,כבל חשמל,כבל USB והכל כבד ומגושם. אני מחפש הארד דיסק חיצוני, קטן מאוד, הכי חשוב אמין ! המטרה היא פריקה של חומרי וידאו FHD מכרטיסים, באתר הצילומים. זה אומר שאני יוכל לפרמט את הכרטיס, ולסמוך על ההארדיסק שהחומרים ישארו עליו עד שנגיע לעמדת עריכה. אני זקוק ל 2. גודל - 500GB נראה לי יספיק, אם יש 1T בהפרש קטן- מתקבל. שוב - חשוב אמינות, וגם שיהיה מהיר. מה ההבדל בין 2.5 ל 1.8 ? תודה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by SHLOMI.MDAGAN,

היי, אני מעוניין לחבר ג'ויסטיק יחיד לשני מחשבים כך שישלוט בשתי תוכנות במקביל (האחת היא סימולטור והשניה היא E-PRIME- תוכנה המנתחת פעולות למטרות מחקר). לא ניתן להריץ את שתי התוכנות על על אותו מחשב כי שתיהן כבדות מאוד. אשמח לשמוע רעיונות ופתרונות... תודה, שלומי.

דיונים חדשים בפורומים