ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה בקשר לשולחנות מחשב. האם זה עדיף שהמקלדת והעבר יהיו באותו גובה או שאין הבדל והעכבר יכול להיות למעלה בשולחן והמקלדת במשהו כזה שיוצא מתחת? וגם איך זה אצלכם?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש איזה דרך לבדוק את זה? אני יודע שספק 550 לא באמת אומר שהוא צורך 550, נכון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש את המארז שיש לי, כי יש לי בעיה קטנה איתו.... כשאני לוחץ על הכפתור של אחד מכונני התקליטורים שלי המגש נתקע ולא נכנס. זה מארז עם פאנל שמסתיר את הכוננים ונפתח שהם יוצאים. כל ניסיון לשלוח אי-מייל ך COOLERMASTER נכשל.... אשמח לקבל תגובות
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ראיתי אותו לראשונה כאן: www.logicpc.co.il התקשרתי ואפשר להזמין, ככה שעוד כמה שבועות שיהיה לי כסף אני יקנה אותו ;D מחיר ממש טוב, כמו ה500 וזה עכבר מתקדם יותר.
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בוקר טוב, מה דעתכם על המארז הזה: http://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=76&page=1 האם למישהו יש אותו, ויכול להגיד את חוות דעתו? האם המארז הנ"ל מרעיש או שקט. אני מחפש מארז שקט ורציתי לדעת אם זה מתאים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אז ככה,בחודשים האחרונים בהם היתי בצבא לא התעדכנתי בעצם בשום דבר,בטח ובטח שלא בנושא עכברים. המצב הוא כזה,אני עם עכבר intellimouse explorer (חפשו בגוגל אם אתם לא יודעים מזה) של מיקרוסופט כבר שנתיים ואולי אפילו יותר. הוא הספיק להתקלקל לפני כשנה ולמזלי היתה לי עוד אחריות ותיקנו לי אותו. יש לו באופן קבוע בעיות עם הלחצנים (בעיקר השמאלי) ולפעמים צריכים ממש להכות בו כדי שילחץ על משהו,ולי ת'אמת נמאס. חוץ מזה הוא אחלה עכבר ויחסית גדול (ולכן מתאים ליד שלי) אבל באמת שנשבר לי. הספקתי להיות גם כמה שבועות עם MX518 והוא בהחלט נחמד - יחסית גדול,נוח ליד,אבל די שנאתי את הגלילה שלו שהיתה כאילו עם קליקים כאלה ולא גלילה חלקה ולכן בסוף ויתרתי עליו. כמה דגשים,כמובן כמובן שעדיף עכבר זול מגג …
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מצטער מראש על הפגנת הבורות האפשרית. אני אפילו לא בטוח בעצם ההגדרה - 'מצלמת רשת', כי תכל'ס - כל מצלמה (דיגיטלית) יכולה להיות מצלמת רשת.. בכל אופן - אני מדבר על מצלמה שלא אמורה לעשות הרבה יותר משיחות וידאו במסנג'ר/סקייפ. אחת שנשארת מחוברת למחשב כל הזמן. השאלה היא בנוגע למושג "מעקב פנים" שמופיע לעתים במפרטים. ממה שאני יודע, מדובר בתוכנה שמזהה את הפנים ומשתמשת בזום הדיגיטלי של המצלמה כדי להשאיר תמיד את הפנים בפוקוס, גם אם הראש זז. האם מדובר רק בתוכנה? האם זה יכול להתבצע בעזרת כל מצלמה עם זום דיגיטלי? האם המונח "מעקב פנים" קשור למושג "זיהוי פנים"? בהנחה שמדובר בפיצ'ר של המצלמה עצמה (לא בתוכנה) - איזה מצלמה זולה ומומלצת כוללת את התכונה הזאת? המון תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
KVM נועד לחבר סט אחד של מקלדת+עכבר+מסך ליותר ממחשב אחד כדי לשלוט על יותר ממחשב אחד נכון? אז אני רוצה לחבר למחשב אחד 2 סטים ושהמוצר הזה יתן לי לבחור באיזה סט להשתמש בכל רגע נתון. יש דבר כזה? או אולי להכין משהו עם איזה מדריך DYI? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי חבר שלי קנה MX510 ב-300 שקל בזיגזג, מישהו יודע בוודאות כמה אחריות אמורה להיות לו? תודה! (:
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב מחנות אחת , ומחבנות שנייה אני קונה את הספק בנפרד . החנות הראשונה תרכיב לי את כל המחשב אבל בלי הספק . רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב ספק למחשב ?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי מתאם שתומך רק בסלרונים (משום מה). אני צריך אחד שתומך במעבד PIII 800EB 133MH אם למישהו יש כזה מיותר / יודע איפה אפשר לקנות, אשמח לדעת. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מדפסת i550 והיא לא מדפיסה. יש לציין שכ שאני מבצע הדפסת ניסיון היא מדפיסה. יש לי מחשב hp אם מערכת הפעלה vista. הורדתי דריברים לvista זה הדפיס כמה פעמים אבל כשניתקתי את המדפסת מהמחשב והחשמל כדי להחזירה למקום שלה היא שוב הפסיקה להדפיס. אולי מישהו יודע מה הסיפור שלה, אולי משהו בהגדרות הדפסה שאני לא עושה נכון!! תודה מראש. קים!!!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי אנשים. בזמן האחרון בגלל הח ורף אני מאמין , יש לנו המון הפסקות חשמל בבית , זה לכמה דקות עד שמרימים את הסוויץ בחזרה ואז הכל בסדר. רציתי להביא ספק כוח , במיוחד בשביל זה , שאם אני באמצע משחק או משהו חשוב , אז אני אוכל להמשיך לשחק את ה 3-4 דקות האלו , עד שהחשמל יחזור. מדובר במחשב : amd 3500 64bit 512X2 X850 XT ספק כוח של TT 480w מסך , שהוא לוקח חשמל דיי כבד , זה ה Samsung 959NF 19 זה לא LCD. זה מסך גדול ושמן. בכל מקרה , על מה אתם ממליצים? תקציב של 300 שקל עד 700-800. רצוי לא להגיע לאיזור ה700 אם ניתן. כמו שאמרתי , ספק שיחזיק את המערכת הזאת לפחות 6-7 דקות ומעלה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
למעשה במחשב הישן היו לי 3 אפשריות במחשב זה גם במצב AUTO DETECTION וגם במצב USER שזה מצב שצריך לאפשר לי בחירה ידנית ישנה רק אפשרות אחת ב BIOS FEATURES SET UP יש לי S.M.A.R.T ENABLE יכול להיות שזה בגלל זה? אינני רואה בשום מקום או מצב אפשרות להגיע ל LBA וזה מה שאני מקבל SIZE 61493 CYL 29437 HEADS 16 PRE 0 LANDZ 29437 SECTOR 255 MODE ON תודה רבה על עזרתך
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי G5 ואני לא מרוצה ממנו. למישהו יש עכבר טוב יותר (אני חשבתי על RAZER LACHESIS) לא משנה לי המחיר. תודה דין
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מארז. אם אני עכשיו מחליף מארז, אז אני יחליף הרי למארז שמקרר יותר טוב. אז גם המטמפרטורה של המעבד תרד לי או רק של המחשב עצמו (הלוח אם וכל החלל בפנים)??? איזה מארז אתם ממליצים לי בערך ב 400 שקל? לא צריך ספק. עם חלון עדיף
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
:s05: הזמנתי מפנדה את המארז הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1584&products_id=9506 הוא לא היה במלאי,חיכתי המון זמן, ןלבבסוף ביטלתי את ההזמנה שלו,והזמנתי את הספק כח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=8178 אמרתי יאללה,נשאר כבר עם המארז שלי אבל העיקר שיהיה לי ספק איכותי (ובנוסף לא רועש) אני צריך להחזיק איתו 7800GT לוח אם ABIT פטאל1טי ומעבד 3200 (יש לי 2 דיסקים וצורב DVD) עכשיו התקשרו מפנדה,המארז הגיע מחו"ל האם אני רוצה אותו? נראה לי דיי משתלם, כי בסה"כ עוד 100 ש"ח ואני מקבל מארז שנראה גם טוב וגם שקט (ספק אני לא צריך כי הוא מגיע עם ספק!!) המארז שלי גם ככה לא משהו,אז זה שווה,לגבי הספק אמרו לי פה בפורום שה…
-
- 13 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אנשים אני בהתלבטות קשה גם הRADEON 8500 וגם הAIW Radeon 7500 עולים אותו דבר. All-In-Wonder Radeon 7500 RADEON 8500 מה הפרשי הביצועים בניהם? למישהו יש איזו השווה בניהם? אגב, יש איזה הבדלים בין הAIW 7500 לAIW 8500 חוץ מהמעבד הגרפי? תודה רבה, DiSc@MaN
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת מלוכסנת, כלומר שיש זוית בין חצי ימין לשמאל, ואני לא מתכוון ל"גל" כמו יש במקלדות רבות, אני מתכוון למקלדת ממש עם זוית. ראיתי כמה בודדות באינטרנט. מישהו יכול לעזור לי עם משהו באזור? זה לא אמור להיות יקר... (אני מקווה) תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
במדפסת l7590 האם ניתן לבטל הדפסת דף דווח בכל הפעלתה? האם ניתן לשלוח פקס באמצעותה מתוך קובץ מהמחשב? האם ניתן למצוא חוברת הסבר לפעולתה ?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה, אבל זה הפורום שהכי מתאים לזה מכיוון שלא מצאתי מקום אחר, וזה חלק ממפרט מפואר מאוד. אני מחפש מקלדת מקצועית ונוחה מאוד, שתחזיק מעמד הרבה זמן... בעקיר לעבודה אבל חייב גם למשחקים. דברים שאני לא רוצה: אלחוטי, ומקלדת מתפצלת (שיש רווח בין G וH בשביל לעקל תמקלדת וכו'... לדוגמא: http://hwzone.co.il/reviews/nek4000/5/). אישית אני חשבתי על ZBoard אבל יש לזה הרבה חסרונות, ולפי דעתי אפשר למצוא הרבה יותר טובים. בנוסף... אני רוצה שלמקלדת יהיה הרבה אופציות למעלה, בעיקר לשליטה על המוזיקה. תודה רבה. NaNg. עריכה: אני רושם תקציב מכיוון שמחייבים, אם הייתם מכירים אותי הייתם יודעים שאין לי תקציב ומצדי יש לי מלא כסף, להשקיע על מה שאפשר. שימושים כבר רשמתי... אב…
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
עד לעכשיו חשבתי שלא תיהיה לי בעיה עם ספק ששל אנרמקס 420W למערכת 32000+ וג'יפורס 6800 אולטרה + שני סטיקים של זיכרונת שלוקחים 2.75 בערך עד שאני רואה הרבה תגובות על כך שאיו סיכוי וצריך לפחות 480.. האם זה נכון או סתם מיתוס דפוק..? תודה!
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איך הMX500? נחשב עכבר לגיימרים?,איך הוא בהשוואה ל510? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מה שחשבתי הוא על: דגם: mio 338 plus מערכת הפעלה: microsoft pocket pc 2002 premium edition מעבד: mhz 400 intel xscale זיכרון: flash rom 64mb, sdram 64mb חריצי הרחבה: with mmc memory card sd slot copatible ממשק: usb (cradle), infrared תצוגה: tft color display with led backlight transflective 3.5 משקל: 118g מקור כח: lithium-ion rechargeable battery (internal)p דילגתי על המידות כי זה לא משנה (הרי כולם דקים). על המחשב מציעים לי 5200 ש"ח. אם אפשר את חוות דעתכם ואפילו אם יש לכם המלצה אחרת. כל תגובה תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
1. אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב (מדפסת-סורק-פקס-מכונת צילום) בתקציב של כמה מאות ש"ח, חשוב לציין כי המכשיר יהיה בשימוש מועט, אני מדפיס רק מספר דפים בודדים בחודש. 2. בנוסף, אשמח לקבל התייחסות למוצר הבא, האם הוא מומלץ ? האם יותר/פחות מההמלצות בסעיף הקודם ? http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000_hHtyrDRhO2JKbdOo_pmEIy:12bbi68k5?id=4150959&pr=&N=2 תודה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-