ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק כבר שנה וחצי. בשבועיים האחרונים המקלדת משתגעת, כאילו לוחצת על מקשים בעצמה וכאלה דברים. למישהו יש פיתרון או אפילו מקום שמתקנים מקלדות...אשמח לשמוע בתודה מראש אלעד
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה ולא מצליח למצוא מאיפה לקנות מקלדת מתקפלת (כזאת: http://www.thinkgeek.com/computing/input/5a7f/ ) הייתי מזמין מארה"ב אם המשלוח לא היה עולה $40 ... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כזו? מצידי שיהיה דגם אחר, צבע אחר, לא אכפת לי - רק שניתן יהיה לגלגל אותה ולהתעלל בה.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש, החלטתי שהגיע העת לנקות את המקלדת, מכל הליכלוך והג'יפה שהצטבר בה, במהלך כמה שנים של שימוש. לאחר חיפוש קצר מצאתי את המדריך הבא: http://www.faqil.com/guides/keycle.html על-פי המדריך, צריך בין היתר לפרק את מקשי המקלדת ולהשרות אותם במים וסבון. לאחר סיום הניקוי והרכבת המקשים חזרה למקומם, גיליתי כי ההקלדה על חלק מהמקשים במקלדת בעייתית ולא נוחה. אותם מקשים בעייתים, הם המקשים הגדולים כגון: Shift, Space, Enter. אילו מקשים שנעזרים במוט מתכת שמאפשר את הקפיציות. בכל פעם שאני לוחץ על אחד מהמקשים הנ"ל, או שאני נתקל בלחיצה קשה במיוחד או שמיד לאחר שיחרור הלחיצה, ניתן לראות את מוט המתכת יוצא ממקומו, משתחרר ונתקע בין המקשים שלצידו. בכל פעם שניסיתי לפרק ולהרכיב את המוט …
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מחפש מקלדת בעלת מקשים נוחים ומגיבים כמו שצריך, לעבודה בתוכנות גרפיקה ועימוד הדורשות לחיצות חוזרות ונשנות, קיצורי דרך ושילוביי מקשים. משתגע מהמקלדת הנוכחית שלא מגיבה כראוי ללחיצות ודורשת מאמץ רב מידי אינני זקוק למקלדת אלחוטית - העיקר הנוחות!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למקלדת נוחה ואיכותית לצרכים משרדיים. אופי השימוש הוא Excel, אופיס, ו-AutoCad. תקציב- אין הגבלה ברורה, אבל אם אפשר לחסוך בלי לפגוע במבחר- אז לחסוך. אבל אם צריך- מוכן לשלם גם יותר. אני מחפש מקלדת עם "מקשים שטוחים" או איך שלא קוראים לזה. אני מדבר על מקלדת בסגנון זאת שמגיעה במחשבים ניידים עסקיים כדוגמת Dell Latitude E series, או Lenovo ThinkPad T series. אפשר כמובן להציע מקלדות נוחות ושטוחות יחסית. מקלדות גיימינג/ עם מקשים גדולים וכדו' נראות, לטעמיי, פחות מוצלחות מבחינת הנוחות.. פחות חשוב לי הנושא של אלחוטית/ חוטית. כן חשובה הנוחות, הלוח הנומרי הוא בגדר חובה! סתם כיוונים שחשבתי עליהם: 1. Logitech MK520 2. Logitech K360 3. Microsoft Sculpt Comfort V4S וכמ…
-
- 16 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לנסות מקלדת חדשה ארגונומית,מקלדת לדוגמא: Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000 USB Retail http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11230 איך המקלדת הזאת? בנוסף אשמח להמלצות למקלדות נוספות , תקציב 150 ש"ח . תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המקלדות מהסוג הזה, ויכול להגיד האם הן נוחות לשימוש? (על פניו הן הרבה יותר ניידות מאשר מקלדות סטנדרטיות, שזה יתרון משמעותי מבחינתי, ואני שוקל לקנות מקלדת כזו עבור הטבלט שלי) כמו כן, מאיפה אפשר להשיג מקלדות כאלה עם מבנה סטנדרטי? כמו: (נקודות רגישות - שורת רווח בין החצים למקשי ה-Del\End\PgUp, Shiftים ארוכים, Enter עם חלק תחתון ארוך. עדיפות גם למקש Backspace ארוך, אבל זה פחות קריטי. אגב, יש שם לסטנדרט הזה של מבנה המקלדת?)
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו שמע/ראה מקלדת כזו בארץ, או בכלל? קטנה=אותה צורה של המקלדת בניידים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למקלדת: 1. מקש ENTER גדול בצורת נ (L בכתב ראי) 2. מקש \ ליד ה-BACKSPACE ושם בלבד 3. כל המקשים הסטנדרטים בגודל סטנדרטי ובעלי מהלך מלא 4. מקשים עם עברית ללא צורך בחריטה נפרדת 5. מקלדת חוטית בלבד היה לי samsung pleomax שהייתי מרוצה ממנה. תודה
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת נוחה לשימוש שקל ללחוץ על המקשים ושהמקשים לא יהרסו.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת נוחה וזולה,שתשמש אותי להרבה זמן.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתהיה מולטימדיה נוחה וטובה. הוא של מייקרוסופט הוא ל לוג'יטק אני חשבתי כבר על הLOGITECH MULTIMEDIA KAYBOERD אבל שמעתי דברים רעים אל המקלדת בפורום הזה אז תץציעו לי אתם
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מה נשמע? צריך מקלדת עד 250 שקל, אפשרות לחריגה קטנה אם שווה את זה אמור להיות לגיימינג ולעבודה משרדית. מומלץ עם תאורת LED מאחורי המקשים. כמו כן מקשי ווליום ושאר מקשים כלליים של מחשב. עדיפות באזור הוד השרון-כפר סבא- רעננה. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
קניתי סט אלחוטי wireless laser desktop 5000 והתקנתי כפי שמוסבר בחוברת. העכבר עובד והמקלדת גם אך כשאני נכנס לוורד או באינטרנט ורוצה לכתוב אז זה מקפיץ לי כל מיני חלונות. גם המספרים שבמקלדת לא מגיבים: לא ב-NUMPAD ולא בשורת המספרים שמעל האותיות. וידאתי שה-NUM LOCK במצב ON וכמו כן הורדתי את הגרסה האחרונה של התוכנה שמגיעה עם הסט. אין לי אפשרות "לעצב" את המקשים של האותיות אלא רק את מקשי המועדפים ומקשים נוספים. מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חלק מהמקשים עובדים, וחלק לא... האלה שלא עובדים נמצאים רחוקים אחד מהשני, ולפעמים הם כן עובדים לפעמים לא מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מרחק של ככה 3 מטר מהמחשב ( מדובר על הסלון ) ולכן אני מחפש מקלדת עכבר אלחוטיים טובים !! ! מה עדיף - Bluetooth או Optical !! אני צריך שזה יעבוד טוב !!!! מה אתם אומרים ! ? תודה ! ;D
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
המלצה למקלדת עכבר ומצלמת אינטרנט איכותיים, עד 700 שקל ביחד לא גיימר לא חייב אל חוטי
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך עכבר לגיימינג שיש לו לפחות 2 כפתורי מאקרו חשבתי על ה Razer Imperator כי הוא נוח ויש לו חיישן טוב מקלדת: אני יכול להתפשר על משהו לא יקר מידי אבל שתהיה בעברית ופאד אני חושב על ה4D כי הוא דו צדדי ואין לי כוח לבחור עם אני רוצה Speed או Control
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: 320 חריגה: אין מה השימושים שלכם בעכבר? גיימינג אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? FPS נטו. מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת Claw אחיזת FingerTip כל עכבר אני משהו אחר אבל 2 אלה עם סגנונות שנוחים לי במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אין בקשות מיוחדות: אני ימני מחו"ל או מהארץ? KSP הערות: ולא חשוב לי כל הפונקציות האלה של העלאת DPI ושטויות כאלה של מאקרו אם אני רוצה אני משנה מהירות עכבר במשחק וזהו. מוצר א' להשוואה: http://ksp.co.il/?select=.1043..221..1295..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23403&txt_sea rch=&bu…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת עם יציאת אדיו מהמקלדת. כמה שיותר זולה.... בתודה.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת עם כפתור כיבוי וכתפור sleep, משטח ארגונומי למקלדת. אשמח להמלצות למקלדת טובה. מצאתי את מייקרוסופט 400, אבל היא איננה עם הכפתורים המדוברים וללא משטח ארגומטרי. 1. איזו מקלדת מומלצת? 2. במידה ואני נשאר עם המיקרוסופט 400 - האם ישנה תוכנה שניתן לקסטם את הכפתורים (נאמר - כפתור חלונית + F4) כך שיתפקד כמקש לכיבוי / SLEEP? 3. איפה ניתן לרכוש משטח ארגונומי(אשמח ללינק לאיביי / חנות אחרת) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גיסיתי מחפשת כזו למחשב החדש.. אני זוכר שנתקלתי בכאלה בעבר, אבל לא בטוח אם במכירה בארץ. יש משהו כזה? אולי גם כחלק מסט אלחוטי? (אם כי לא חובה) הם טסים בקרוב לחו"ל אז עקרונית אפשר ליבא אבל עדיף משהו עם עברית כבר חרוטה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת מלאה עם מקשים רכים - קצת כמו השטוחים של לפטופ... תקציב הוא לא בעיה. גם חוטי או אלחוטי לא קריטי. המון תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי שהמקלדת הנוכחתי שלי, תם זמנה, לוגיטק אינטרנט נוויגטור. הייתי טובה מאד וטוב שהייתה, פשוט המקשים שלה נהיו מאד "לא חלקים" הרבה פעמים אני מוצא את עצמי נתקע באמצע לחיצה... בכל מקרה אני רוצה מקלדת חדשה, עדיף מאד שחורה, עם מקשים רכים כמה שיותר, כמובן מקשי מולטימדיה עם אפשרות לשנות את תפקידם. עוד פיטצר נחמד זה כיתוב על ה"צד" של האות פעילויות של אופיס כמו חיתוך או הדבקה. התקציב שואף ל0, או במילים אחרות, לא יותר מ100 אבל עדיף כמה שפחות. ושאלה נוספת, באמת יש כזה הבדל בין מקלדת של חברה "לא מוכרת", גניוס או לוגיטק? תודה מראש על העזרה רום
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת פשוטה עם מקשים שקטים, כמו שיש במחשב נייד בדרך כלל. אין צורך במשטח touchpad, אני מעדיף בלי אני צריך מקלדת עם עברית. השימוש העיקרי הוא תכנות, גלישה וטקסט. אני לא גיימר ולא משתמש של מולטימדיה, כך שאין צורך ממשי במקשים מאוד מיוחדים במקרה שלי. בברכה דן
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-