עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by xtract1,

היום קניתי לאבא שלי ב-KSP כרטיס שמתחבר לPCI והוא בעצם של USB2 כי עד עכשיו היה לאבא שלי USB1... הבחור אמר שזה בטוח יעבוד ושזה אפילו עובד עם פנטיום 3. חיברתי את זה למקום הרצתי דרייבר..הוא אמר לי שהוא מזהה ושהחומרה שלי מותקת.. כשאני מכניס את הDOK של אבא הוא אומר לי שזה מחובר במהירות נמוכה..(מקפיץ לי הודעה כזו) נכנסתי למנהל ההתקנים והתוצאה לפניכם המפרט: P4 1.5 winxp pro ואני לא יכול להגיד ת'לוח M כי אין לי מושג..בחנות אמרו שזה PCCHIP משהו כזה..בטח משו ישן ומעפן.. רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by The Winter King,

עד 1,000-1,500 ש"ח. אני מדפיס דפים בכמויות, אז אני אצטרך לייזר...למישהו יש המלצה למדפסת איכותית בטווח מחירים הנ"ל?

3. לתדהמתי גיליתי שזה הרבה יותר מסובך מכפי שזה נשמע... בגדול אני צריך משהו שנראה כמו מקלדת לפטופ - צורת מלבן ישרה ודקה עם כפתורים נמוכים ורכים להקלדה שקטה. רצוי מאוד בצבע בהיר. אבל מה לעשות, 90% ממה שמציעים אתרי המכירות זה כל מני "מולטימדיה משחקים" שנראות כמו צעצוע זול וחסר צורה לחלוטין. כל מי שחושב ש Apple Keyboard או Logitech Ultra Flat נראות טוב, שימליץ על משהו. (אם הלוג'יטק הייתה באה בלבן - הת'רד הזה לא היה נכתב) אנשים, עיזרו להחליט!

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  4. השאלה בכותרת תודה מראש ספק איכותי חובההה(DUAL OPTERON לחוץ בתקציב)

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  5. Started by a-v-i,

היי, זקוק לעכבר בחיבור BT או 2.4 לקליטה מטווח של 2 עד 3 מטרים. חשוב שיהיה בגודל רגיל (לא למחשב נייד) תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by Stethoscope,

שלום לכולם, יש לי Dell Inspiron, לא קריטי התת דגם אני מניח..יש לו כניסת HDMI ואני רוצה לחבר לו מקלדת ומסך מטעמי נוחות ולצרכי עבודה, לא משהו רציני ואין צורך במסך מושקע מעבר למידה, בסיסי ביותר, כנ"ל לגבי המקלדת. מה הייתם ממליצים לי לעשות? איזה סוג בדיוק של מתאם נדרש? מסך יכול להיות 17 אינץ'. תודה גדולה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by berner,

חברים שלום :saint: רכשנו במשפחה מצלמה וידאו סוני דיגיטלית . עכשיו אני רוצה להוריד מהמצלמה למחשב ולעשות עריכה וכו' . מה אני צריך לרכוש כדאי לבצע זאת אבקש גם המלצות מהחברים המבינים בברכה :smiley5:

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by dominic16,

שלום לא מזמן קניתי AIO של HP J4680 הכול עובד (חוץ מזה שצריך להוריד תונכה ל WINDOWS 7 וזה יורד ממש לעט)אבל הפקס לא עובד חיברתי אותו ישרות לקיר עם המפצל שקיבלתי םע המחשיר חבירתי ל 1-LINE הוא אומר שהוא לא מזה קו טלפון על אותו קו כמובן יש טלפונים אחרים אבל הם לא היו בשימוש לשקע בקיר מחובר רק הפקס

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  9. חוץ מפנדה כי המחיר משלוח אצלם ממש מגוחך(50 שקל - על מה? ) בכל אופן ניסיתי מלא חנויות ולא מצאתי חנות שמוכרת גם גריל וגם פילטר מיצידי גם לקנות מחנויות שנפתחו אתמול זה לא בעיה רק לא מצאתי פילטר בשום חנות אחרת מפנדה =\

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by liiight,

קניתי מקלדת בחו"ל וכמובן שיש לה רק אותיות באנגלית. אני יודע שאפשר לקנות אותיות בעברית ולהדביק. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את זה?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by koby058,

Passive PFC זה בספק כח של טרמלטייק מה זה אומר?

12. ב"ה מבקש המלצה למדפסת משרדית - מדפיסים כ500 הדפסות רובם צבעוניות בחודש. אני נוטה יותר לכיון של לייזר (אני טועה?) חשוב לציין שמתוך 500 ההדפסות 400 נעשות ביום אחד (פחות או יותר ברצף), ועוד מאה פזורים על פני כל החודש.

13. Started by matessim,

פשוט, למשחקים, תכנות, בקיצור, נוחה, חייבת להיות אלחוטית (מסך גדול, שם רזולוציה נמוכה לאללה הכל ענק ומתחיל לשחק מהמיטה ). פשוט מספיק לא? תודה.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  14. שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר צבעונית פשוטה לצרכים ביתיים. התקציב פתוח כרגע כי אני מעוניין לקבל מושג לגבי מחירים של מדפסות.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים אלה. (אם זה רלוונטי מדובר בפנטיום 4 2.0A, זכרון 512 RDRAM, דיסק 80G של Maxtor ??? וכרטיס מסך GF4 Ti4600) המחיר הטוב ביותר שמצאתי בארץ הינו ב-KSP ועומד על 6,600 ש"ח לפני מע"מ (לפני מארז) אם אקנה את המחשב בחלקים בארה"ב - הכל יעלה 4,800 ש"ח למערכת זהה. בהנחה שיש מי שיטפל לי במשלוח מארה"ב לכאן, האם הייתם רוכשים את המחשב בארה"ב וחוסכים, או שקונים כאן מטעמים של אחריות, תאימות או כל סיבה אחרת. יש כיסוי ע"י היבואנים של הרכיבים השונים בארץ למוצרים שנקנו בחו"ל? אשמח לשמוע את דעתכם. אמיר ???

16. Started by Funkyzord,

קבלו ps 2 bb תחשבו כמו משחקים בחינם ל PS2 כמובן לא חוקים כמו שהאינטרנט אובד. להוריד משחקים בלי לצאת מהבית.כמובן עוד הרבה זמן עד שיגיע לישראל

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by thrioue,

שלום רב, רציתי לדעת איך אני מפעיל\מבטל את F keys במקלדת של לוגיטק. הנה קישור למקלדת באתר החברה: http://www.logitech.com/index.cfm/433/3288&hub=1&selectedcrid=433&selectedcid=3288&cl=us,en תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  18. מישהו פה קנה את המארז שלהם FS710B 350W, אני חושב, ויודע אם הוא לא מרעיש? 350W מספיקים לא.מ.ד? ועוד דבר - אם אני קונה מחנות כלשהי לא באינטרנטעם אני קונה את המחשב כחבילה, כלומר אני נותן למוכר את המפרט שלי והוא נותן לי את המחשב, אני יכול לסמוך עליו שיביא לי את כל הדברים שבאים עם המפרט שנתתי לו? אם מישהו מכיר מוכר טוב בירושלים, אז שיגיד... תודה!

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  19. לגבי הסמסונג 17 אינטש הדגם הוא 740n והאסר הוא 1917al אינטש19 הסמסונג עולה 1000 והאסר עולה 1200 מה כדאי האם החברה חשובה א שעדיף מסך יותר גדול? בבקשה צריכה עזרה דחוף כי אני צריכה להודיע למוכר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  20. Started by yairts,

יש לי כאבים במפרק היד, בעיקר ביד ימין (היד שמחזיקה את העכבר) אני עובד על המחשב ביום כ-12-14 שעות ביום, כמעט ברצף. אני מחפש עכבר ארגונומי שמתאים מבחינה אורטופדית למבנה היד ונוח לשימוש. לגבי פד לעכבר - אני לא כ"כ מבין בזה, פשוט אני לא רוצה שתהיה זווית גדולה בין מפרק היד לבין האצבעות, ולכן אני מחפש פד עם ג'ל מוגבה כזה (או אם יש פדים אחרים טובים) אפשר המלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by X7-007,

איזה קקי, קניתי את העכבר מ KSP וברגע שפתחתי אותו בבית ראיתי שהוא היה על ON, לפי המדריך הוא אמור להיות OFF ומבחינה לוגית הוא אמור להיות ככה, אז חיברתי הכל, וכפי שברור העכבר לא עובד באלחוטי וגם לא מטעין, לא יודע מי אשם פה, לוגי'טק או מישהו אחר, אבל בטוח מישהו שכח לשים את זה על OFF.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  22. חיברתי את כול הכבלים של הספק הכוח החדש בדיוק כמו שהיה מחובר הישן אבל אחרי שאני מפעיל את המחשב אז הוא מאוד לאט עולה עד לווינדוס זה נוררמאלי? מה יכולה להיות הבעיה? מדובר בספק hec 475

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by Salwaby,

אני מעוניין לרכוש מצלמת רשת תקציב 100-200 שקל רזולציה כמה שיותר גבוהה, עם רמקול מובנה בעיקר לשיחות ווידאו בין מחשבים .. תודה!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  24. שלום לכולם , אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים פשוטים בתצורת 2 רמקולים (לא 2.1) בתקציב המצוין בכותרת. (מחיר כולל המשלוח כמובן) תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  25. רציתי לדעת כמה זכרון sdram ו rdram אפשר לקנות ב200 שח או אפילו קצת יותר?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.