ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
עד לעכשיו חשבתי שלא תיהיה לי בעיה עם ספק ששל אנרמקס 420W למערכת 32000+ וג'יפורס 6800 אולטרה + שני סטיקים של זיכרונת שלוקחים 2.75 בערך עד שאני רואה הרבה תגובות על כך שאיו סיכוי וצריך לפחות 480.. האם זה נכון או סתם מיתוס דפוק..? תודה!
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אבא שלי התקין מצלמות במקום שהוא עובד,אז הוא הביא לי מצלמה אחת גם. המצלמה מחוברת דרך חשמל וכניסת AV (זה השם?) רגילה כמו שמכניסים לTV. רציתי לדעת איך אפשר לחבר את זה למחשב,הייתי שואל אותו איך חיברו לו למחשב אבל הוא לא מבין בזה לול. תודה :]
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי לוח EPox EP-8KHA+ כבר זמן מה, ולאחרונה חוזרת על עצמה בעיה מטרידה ביותר: כמעט בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בראשונה הוא עולה (הישר עם עליית הביוס) עם בעיות גרפיות (הכל מטושטש ובלתי מובן). הבעיה נפטרת כאשר אני מתחיל את המחשב מחדש, אולם כאשר אני עובד עליו לאחר האיתחול השני הוא מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש לאחר כרבע שעה של עבודה (ופועל ללא בעיה לאחר האתחול השלישי הנ"ל). בעיה זו התחילה ללא סיבה נראת לעין (למרות שהתקנתי על המחשב כרטיס קול Creative Audigy 5.1 זמן מה לאחר תחילת הבעיה), ושום דבר שאני עושה אינו מצליח לפתור אותה. אומר כי אני מריץ את הלוח עם הגרסה האחרונה של הביוס עבורו, יחד עם כרטיס מסך Hercules 3D Prophet 3. אודה לכם על כל עזרה שתוכלו להציע
-
התקשרתי לכמה חנויות ואין לאף אחד במלאי רוצים המתנה של עד שלוש שבועות האם יודעים על איזה דגם כדאי ללכת ולמי יש במלאי זמין
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה עבור מקלדת שקודם כל ולפני הכל צריכה להיות - כמה שיותר שקטה. ההחלטה תקום ותיפול על סעיף זה. מעבר לכך, המחשב היום משמש את אשתי בכתיבת עבודות ואותי בגיימינג בשעות הערב/לילה וכתיבת מיילים לכן בנוסף אני צריך מקלדת בעלת תאורה אחורית(פחות מעניין אותי האנימציות, פשוט שהמקשים יהיו מוארים) . מחיפוש קצר והתייעצות עם חברים שהם גיימרים כבדים יותר ממני המליצו לי על מקלדת מכנית עם סוויצים Cherry MX Silent (השאלה האם ביחס למקלדות לא מכניות היא שקטה יותר או פחות?) מבחינת תקציב -לא יותר מ 700-800 ש"ח.אם יש סטייה של 100 ש"ח למעלה וההוספה באמת שווה את זה בעינכם - זה גם סביל. קיבלתי בינתיים המלצה על …
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
העכבר מכבה את עצמו אחרי שלא משתמשים בו לפרק זמן מסויום? תודה.
-
שלום וברכה, רציתי להתייעץ עם חברי הפורום איזה ראוטר סלולרי הם ממליצים שיש לו יציאה לטלפון נייח. מצאתי לפני כמה שבועות את הראוטר הנ"ל- https://www.aliexpress.com/item/1005001344164738.html ורציתי לשמוע מה חברי הפורום חושבים עליו, כנ"ל האם הם מכירים מוצר מומלץ דומה באותו טווח מחיר או יותר זול... אם הפורום הנ"ל צריך להיות משיוך לרשתות ואינטרנט אשמח שיעבירו אותו לשם, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איזה קקי, קניתי את העכבר מ KSP וברגע שפתחתי אותו בבית ראיתי שהוא היה על ON, לפי המדריך הוא אמור להיות OFF ומבחינה לוגית הוא אמור להיות ככה, אז חיברתי הכל, וכפי שברור העכבר לא עובד באלחוטי וגם לא מטעין, לא יודע מי אשם פה, לוגי'טק או מישהו אחר, אבל בטוח מישהו שכח לשים את זה על OFF.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אחת מאלה שהשתמשו בהם לסקירה שפירסמו היום תנו לי לינק בבקשה... :smoke: :AR15: :asthanos:
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
מה המתחים שיוצאים מחיבור USB????ואם אפשר לנצל אותם לדברים כמו לדים..?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1528 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1530 אני מחפש מארז מאלומיניום שהוא קל יש בו איוורור טוב(מאווררים,מפרצים) והוא גם מבחינת יופי לא רע , המליצו לי מקודם על Sunbeam Transformer אבל לדעתי הוא כבד מידי יש לי גם שאלה בקשר לאורך המארז האם מארז לגיימרים כבדים חשוב שיהיה TOWER ומעלה או שאפשר פחות וגם אני רוצה לדעת האם המארזים שהצעתי טובים התקציב שלי הוגדל עד 520 שקל לא יותר מזה , תודה וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מצטער מראש על הפגנת הבורות האפשרית. אני אפילו לא בטוח בעצם ההגדרה - 'מצלמת רשת', כי תכל'ס - כל מצלמה (דיגיטלית) יכולה להיות מצלמת רשת.. בכל אופן - אני מדבר על מצלמה שלא אמורה לעשות הרבה יותר משיחות וידאו במסנג'ר/סקייפ. אחת שנשארת מחוברת למחשב כל הזמן. השאלה היא בנוגע למושג "מעקב פנים" שמופיע לעתים במפרטים. ממה שאני יודע, מדובר בתוכנה שמזהה את הפנים ומשתמשת בזום הדיגיטלי של המצלמה כדי להשאיר תמיד את הפנים בפוקוס, גם אם הראש זז. האם מדובר רק בתוכנה? האם זה יכול להתבצע בעזרת כל מצלמה עם זום דיגיטלי? האם המונח "מעקב פנים" קשור למושג "זיהוי פנים"? בהנחה שמדובר בפיצ'ר של המצלמה עצמה (לא בתוכנה) - איזה מצלמה זולה ומומלצת כוללת את התכונה הזאת? המון תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
KVM נועד לחבר סט אחד של מקלדת+עכבר+מסך ליותר ממחשב אחד כדי לשלוט על יותר ממחשב אחד נכון? אז אני רוצה לחבר למחשב אחד 2 סטים ושהמוצר הזה יתן לי לבחור באיזה סט להשתמש בכל רגע נתון. יש דבר כזה? או אולי להכין משהו עם איזה מדריך DYI? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
תמיד אומרים שלא רואים אותי טוב ויש קוביות כאלה של טשטוש.. אבל אני רואה את עצמי פרפקט!! מה עושים? ;]
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מתלבטת בין שתי מצלמות דיגיטליות: 1. FUJIFILM 304/3800 2. HP 720 מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מארז. אם אני עכשיו מחליף מארז, אז אני יחליף הרי למארז שמקרר יותר טוב. אז גם המטמפרטורה של המעבד תרד לי או רק של המחשב עצמו (הלוח אם וכל החלל בפנים)??? איזה מארז אתם ממליצים לי בערך ב 400 שקל? לא צריך ספק. עם חלון עדיף
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Dell Inspiron, לא קריטי התת דגם אני מניח..יש לו כניסת HDMI ואני רוצה לחבר לו מקלדת ומסך מטעמי נוחות ולצרכי עבודה, לא משהו רציני ואין צורך במסך מושקע מעבר למידה, בסיסי ביותר, כנ"ל לגבי המקלדת. מה הייתם ממליצים לי לעשות? איזה סוג בדיוק של מתאם נדרש? מסך יכול להיות 17 אינץ'. תודה גדולה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קניתי את הסורק הנ"ל...הכל עובד טוב ויפה אבל איך לעזאזל אני מכבה אותו?!!?!?!?!!?!?!?!!?!?!
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
טוב כנראה שהכפתור לא עמד בקליקים המטורפים שלי במשחקים ונפח את נשמתו :'( הפכתי את תפקיד הכפתורים בהגדרות של העכבר ככה שהימני מתפקד בתור השמאלי אבל הבעייה שאני לא יכול לפתוח MENUES יש איזה קיצור דרך במקלדת שעושה את התפקיד של הכפתור הימני? עד שאני יקנה עכבר חדש זה ממש לא נוח ככה :-\
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חוץ מפנדה כי המחיר משלוח אצלם ממש מגוחך(50 שקל - על מה? ) בכל אופן ניסיתי מלא חנויות ולא מצאתי חנות שמוכרת גם גריל וגם פילטר מיצידי גם לקנות מחנויות שנפתחו אתמול זה לא בעיה רק לא מצאתי פילטר בשום חנות אחרת מפנדה =\
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קניתי מקלדת בחו"ל וכמובן שיש לה רק אותיות באנגלית. אני יודע שאפשר לקנות אותיות בעברית ולהדביק. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את זה?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש תעכבר של razer deathadder איפה החנות הכי משתלמת באזור גוש דן שאני יכול להשיג אותו?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הHP 1410, והציעו לי אחרי שאני אקנה ראשי דיו, לקנות ערכות מילוי חלופיות, שזה חוסך כסף. יש סיכון בשימוש של זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ובכן, העניין הוא כזה... יש לי פרוייקט שבו אני צריך להדפיס על כ-200 עד 300 דפי מדבקה (A4). אני מתלבט אם לקנות מדפסת מאוד איכותית או פשוט ללכת למעבדה שידפיסו לי. 1. האם מתחת ל-1,000 ש"ח אני יכול לקנות מדפסת עם איכות שמשתווה לאיכות של מעבדה? 2. אם כן, מה היא? (שום פיצ'ר לא חשוב לי מלבד האיכות) 3. כמה הדפסות בערך אני צריך לעשות כדי שבסופו של דבר (בהנחה והתשובה על 1 היא חיובית) תשתלם לי הרכישה? תודות. נ.ב. האם ניתן להגיע לאיכות מירבית עם נייר מדבקה, כמו עם סוגי הנייר האיכותיים ביותר?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-