ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
המטרות הן סריקת מסמכים בשחור לבן, לא משהו רציני. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
צריך המלצה ל"אלפסק" למחשב הביתי בד"כ בחורף רב הזמן יש הפסקות חשמל וזה דופק לי הורדות ונתונים שונים., לכן החלטתי לקנות אל פסק, אני לא מבין בזה ממש, אני יודע שזה סוגר את המחשב בצורה מסודרת דרך המצבר. שאלתי היא איזה כדי לקנות? איזה חברה? בתודה manorking
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני ככל הניראה ארכוש את המערכת הזאת PENTIUM 4 3 giga 800mhz (northwood) 1180 ¤ 1 ASUS P4P800-E DELUXE 780 ¤ 1 Kingston DDR 256MB 400Mhz 320 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 600 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT 1385 ¤ 1 LG GSA-4120B DVDRW וגם צורב רגיל רציתי לדעת אם המארז COMPUCASE CI-6A19 יוכל להחזיק את המערכת? אני אוסיף לו עוד מאורר של 120 מ"מ תודה וחג שמח.
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום,בעוד כמה ימים אני קונה מחשב חדש והחלטתי שאני הולך על מארז של Tt רק אני לא ידוע איזה דגם לבחור.. מה הכי מומלץ שלהם מבחינת קירור זרימה וכו' אשמ אם תעזרו לי אופק נ.ב ראתי פה בפורומים שכמה ממליצים על Thermaltake Xaser V VM-7000D האם הוא באמת טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המדפסת הקודמת שלי התקלקלה ועכשיו אני קונה אחת חדשה. אני לא צריך איכות גבוהה או קצב מהיר אבל אני רוצה שתהיה זולה וזאני גם אוכל להשיג דיו בזול. לאחר חיפוש קצר חשבתי על האפשרויות הבאות: http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=608935&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=376019&SID=GP91NHS7LW3G9JXDB06K8FHREA6Q0RX0 http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=552521&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=5632&SID=GP91NHS7LW3G9JXDB06K8FHREA6Q0RX0 http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=553131&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=5642&SID=GP91NHS7LW3G9JXDB06K8FHREA6Q0RX0 אם יש לכם אפשרויות אחרות אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה ספק מהבאים עדיף ? Antec SmartPower 350W - ATX Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC - זה מה שאני חושב בגלל שהוא שקט HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU ENERMAX 350W PS אם יש הצעה אחרת לא משנה מאיזה חנות (לא ג'נריים כמובן) עוד שאלה - מה ההבדל בין active pfc לpassive pfc תודה רבה וחג שמח !
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש איפה אפשר להשיג בירושלים את הדברים האלה שעליהם מחברים את הלוח אם (המגביהים)
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה,אז כאן זה נראה טוב אני צריך לרכוש פאלם,תקציב אני משער של 2500 אפשר עד 3000 אבל עדיף שלא. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המדפסת 3650 HP ? היא מדפסת טובה? היא מהירה? היא איכותית?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הי, אני סטודנטית שמחפשת מדפסת+סורק בסביבות 500-600 ש"ח ושהדיו לא יהיה יקר מידי.... אשמח להמלצות,תודה....
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
הספק הג'נרי הנוכחי שלי לא סוחב היתי צריך לנתק מאוררים ואת הרדיאטור ולעבור לקירור הישן,אז ככה אני צריך ספק חדש,יש המלצות? התקציב עד סביבות ה1000.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם נשארו לי חלקים מפנטיום 3 ואני רוצה להרכיב מהם מחשב. האם מארזים לפנטיום 4 עם ספק יתאימו גם לפנטיום 3? אם לא אז מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש. השימושים של המחשב הם בעיקר משחקים. אני לא צריך מארז שיהייה מאוד גדול- אני לא יכול שהמארז יהייה בגובה של יותר מ 0.5 מטר. התקציב הוא בערך 500 שקל שלדעתי זה הרבה מדיי אז אם אתם יכולים בפחות כסף זה עדיף בהרבה אני לא צריך ספק, יש לי TT420 ועדיף מאוד מאוד שיהייה למארז חלון אז מה כדאי לי לקחת? תודה
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הנה הלינק:http://www.antec.com/pdf/article/info_DIYArticle1.html ---------- אחת ולתמיד,זוהי התשובה האולטימטיבית למה שווה לקנות ספק כח של חברה רצינית. *בעיקון מה שמעניין הוא הפרשי המתחים של הספק של Antec והספק (הדי מאפן) של אינטל, רואים את ההבדל הקטן והמאוד חשוב בין ספק איכותי(antec במקרה הזה) לבין ספק ג'נרי (אינטל בדוגמא הזו).. תחשבו כמה לקוחות היו מתאכזבים, אם היו רואים את הספקים העלובים שנותנים להם כשהם ממהרים לקנות מחשב חדש... קבלו דוגמא לכך שהאנטק מספקים את הסחורה שלהם..: ....שווה קריאה!!!
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קניתי לפני שישה חודשים מחשב שלם עם מארז ג'נרי. המארז עצמו (הספק כוח טוב, אז אני לא צריך ספק כוח) דפוק לחלוטין, פגום מכל בחינה ואני לא ארחיב על זה עכשיו. אז בעצם אני זקוק למארז גנרי כמובן בגלל התקציב הנמוך, שיהיה טוב. מה זאת אומרת טוב: זאת אומרת שכל החורים שבו יתאימו ללוח אם NF7 שלי (המארז הנוכחי שיש לי, החורים שלו לא ממש מתאימים ללוח אם), שאני אקבל איתו ברגים להרכבת הלוח אם במארז והרכבת כונן קשיח וכו' (במארז הנוכחי לא קיבלתי שום ברגים וזה יצר לי בעיה גדולה). לא חשוב כמה מקומות למאווררים יש לו. מצידי שיהיה לו מקום רק למאוורר 1, זה לא משנה. אני יודע לעשות מודינג, אז אני בעצמי אוסיף מקומות למאווררים וכו'. ובבקשה, אל תחרגו מהתקציב. אני מודע למארזים הטובים שיש, שעולים רק 60 ש"…
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מדפסת משולבת(סורק, פקס,מכונת צילום וכו) עד 500 שקל, ועדיפות למדפסת איכותית(לא בהכרח).... תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע עם זה קשור לפה אבל בכל זאת, אז ככה: יש לי מארז ג'נרי מסוג e-star עם ספק כח ג'נרי של 350w וקירור גנרי על המעבד (פנטיום 4 2.4 נורטווד) המחשב שלי מלא בכרטיסים (כרטיס מסך, מודם, בקר FireWire, כרטיס קול Audigy Platinum Ex) ונכון להיום יש בו שלושה כונני תקליטורים (כונן DVD, צורב DVD, צורב רגיל), דיסק SATA וכמובן כונן דיסקטים. עכשיו המאוורר של המעבד לא עובד טוב ועל כן הטמפרטורות של המעבד שלי במנוחה מגיעות לאיזור ה 40+ אפילו 50+ כמו כן הספק נראה לי שגם לא מחזיק לי טוב את הדברים שיש לי במחשב ומה שמחובר חיצונית לו כמו התקני USB . חשבתי לקנות: מוצרים ------------------------------------------------------ כמות פריט מחיר 1 x Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - PO…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות עט אלקטרונית (אם משטח או משהו כזה), הצורך העיקרי והיחיד שלה הוא ציור, אני יוצר הרבה אנימציות בפלאש ואשמח אם אוכל בדרך זו לצייר ישר למחשב במקו אם עכבר או סורק... ראיתי בzigzag2000 את זה genius wizardpen 5x4 usb מישהו יודע משהו על המוצר? על איכותו? האם הוא מתאים למטרה הזו? תודה מראש! עריכה: התקציב הוא 250-300 מקסימום!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
זמני קט אז אני אקצר,יש לי ג'יסטיק אבל אני לא מוצא את הכניסה שלו בלוח אם,אני צריך אדפטור מה השם שלו ואיפה אפשר להשיג אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה ! אני רוצה לקנות ספק אבל אני לא יודע של איזה חברה וגם כמה WATT? בשביל כרטיס מסך ATI RADEON 9800 XT תןדה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ספק ג'נרי 400 וואט לא יכול להספיק ? יש לי מחשב בבית 5 שנים (!) עם ג'נרי אז מה הקטע של ה"מותג" של הספקים?
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ברשותי מארז RAIDMAX STORM עם הספק שהגיע איתו (400W כביכול...) לאחרונה התקנתי כ-2 קתודות ועוד איזה שני מאווררים. ברשותי כרטיס מסוג 5950U ומשרכז השליטה של NVIDIA הוגיע לי חגיגית שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח ולכן הוא עשה לו UNDERCLOCK, שכמובן לא מוצא חן בעיני בכלל, במיוחד לאור העובדה שאני מתכנן לקנות את ה6800U בעתיד הקרוב. עכשיו לשאלתי, מה עדיף מבין הבאים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1394 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2512 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4468 או שאני בכלל לא בכיוון מבחינת הספק? אני מוכן להוציא גג עד 550 ש"ח עדיף פחות תגובתכם תתקבל בברכה תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו האם שווה לקחת את מארזי sunbeam למודינג של אורות וכאלה?
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 410 1 410 DVD + צורב פשוט אני דיי מוגבל בתקציב, ולא ראיתי מארז + ספק איכותי במחיר של 400 ש"ח שזה המחיר של זה. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד (בנוסף למחשב הנייח) וחשבתי לקנות מתאם Infra דרך USB, כדי שאני אוכל לחבר את הלפטופ לרשת הביתית בלי להתעסק עם יותר מדי חוטים, וגם כדי שאני אוכל לקחת את זה איתי ולחבר למשל למחשבים של חברים שלי דרך ה-USB. מהם המהירויות של התקן הזה, והאם זה מאפשר הורדות/גלישה באינטרנט/ משחקי רשת בקצב סביר? אני לא צריך משהו יותר מדי. חיפשתי ב-Google וראיתי שמוכרים ב-p1000 את זה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3128741#detail *אם כבר אז כבר - חיפשתי עוד וראיתי משהו הרבה יותר זול אבל נראה שונה כי לפי התמונה זה חיבור ישיר בלי חוט (כמו diskOnKey), אבל עולה 90 ש"ח. אין מצב שהנייד יהיה מול הנייח, אבל מה הטווח של הסיפור הזה? מה אומרים? Vega
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-