עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Selinko,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בבחירת מדפסת בערך בין 500 ל-700 ש"ח. איזה סוג עדיף ובכלל איזה חברה? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by אריאל58,

שלום אני מדפיס כ 5 דפים בחודש,מבקש המלצה על מדפסת,אמינה,ולא יקרה לא משנה הסוג(לייזר,הזרקת דיו) רצוי לא צבעונית תודה מראש

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by athi,

בזמן האחרון יוצאים פאדים חדשים כמו Steelseries 9HD 4HD ועוד, מהו הפד הכי טוב?

4. ועדיף עם כמה שיותר כפתורים (שניתנים לתכנות), הTARAKBALL ישמש כשלט למחשב HTPC, תזרקו התעות ועל המחיר אני אחשוב אח"כ. תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  5. Started by alfus73,

מקווה שהגה למחשב נכנס לקטגוירה של "ציוד היקפי".... שלום רב. אני מעוניין לרכוש הגה למשחקי מירוץ במחשב. שתי שאלות: 1. איזה הגה מומלץ בטווח מחיר של עד 350 ש"ח (כולל דוושות) 2. איזה משחקי מירוץ תומכים במשחק עם הזה תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  6. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיכלול את Saphire 9800 pro............בהתחלה תיכננתי שהמארז יהיה Simbadda LU Master 480W אבל אז שיניתי למשוה אחר ....(בגלל מקום הרבה יותר זול)....המשהו האחר הזה הוא CHENBRO PC61166(Gaming Bomb) XPIDER Silver no PSU וThermaltake TT360AP PFC 360WATT רציתי לדעת מה דעתכם....ואם אתם מציעים שינויים אז שלא יעלו לי עוד כסף... תודה רבה ..דן.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by DJPOWER,

מחפש מארז מאוורר עד 400 שקל אוורור: 2 של 120 + 2 של 92/80 או יותר חברה: לא משנה ספק: עדיף אם אפשר בלי עדיף מהחברה לוג'יק או מנעה תודה יונתן

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by Epic,

אני צריך עכבר עד ה100 ש"ח (אפשר לגלוש אם צריך) כאשר השימוש שלו הולך להיות בעיקר תיכנות, אינטרנט ואופיס. ישי סיבה לא לקנות עכבר זול ב50 שקל? שמעתי שפד עם כרית סיליקון עוזר למניעת בעיות שעלולות לצוץ בעתיד. זה נכון?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  9. כמו שאמרתי, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 ש"ח אך גמיש. אשמח לעזרה ממבינים, תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 17:59:11 למבינים בבקשה תעזרו לי אני צריך את המדפסת הזו בדחיפותתודה.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  10. יש לי אוזנית BT של SONY ERICSSON שקיבלתי מאורנג' ואני משתמש בה לדיבור בסלולרי. האם אני יכול לחבר אותה למחשב עם דונגל BT כך שתשמש כאוזניה ומיקרופון ותאפשר לי לדבר ברחבי הבית? אם כן, האם הדונגל הזה יספק את הסחורה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1496&scat=280&tcat

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  11. שלום לכולם במסגרת קניית מחשב חדש אני רוצה לקנות גם מקלדת ועכבר חדשים התקציב הוא עד איזור 350 ש"ח השימוש העיקרי שלי הוא למסחר בשוק ההון לכן העכבר הוא החלק החשוב יותר וכן לימודים ועבודות משרד. שני דגמים שנרא לי הם לוג'יטק WAVE http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 מיקרוסופט 5000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742787 הסטים נראים לי מקבילים, אשמח לקבל את חוות דעתכם מי יותר טובה אמינה וכו' או לקבל הצעות לסטים אחרים. בנוגע למצלמה אין לי כיוון היא תשמש אותי לשיחות ועידה סקייפ וכו' וכן להעברת שיעור און ליין כך שאני צריך שהיא תהיה איכותית כל הדברים חיבור USB 2 רזולוציה טובה הרבה פריימים לשניה אני בטוח שאתם יודעים יותר טוב ממני ;D תודה חזי

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  12. שלום אבא שלי התקין מצלמות במקום שהוא עובד,אז הוא הביא לי מצלמה אחת גם. המצלמה מחוברת דרך חשמל וכניסת AV (זה השם?) רגילה כמו שמכניסים לTV. רציתי לדעת איך אפשר לחבר את זה למחשב,הייתי שואל אותו איך חיברו לו למחשב אבל הוא לא מבין בזה לול. תודה :]

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  13. איך אני יכול להעתיק קטעים שצילמתי במצלמה (קטעי וידאו) ולהעביר אותם למחשב ?! האם הדבר אפשרי ?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by ORrrr,

בתוכנה MBProde בוולטים יש משהו שנקרא +2.5 והוא עומד לי על 1.09, מזה? עוד דבר, מזה Aux1. עוד דבר, למה ה Chassis על 0 ומזה בכלל? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by no43189,

האם כרטיס ה PhysX עדיף על הכרטיסים החדשים של NVIDIA ו ATI?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by -ox-,

בקצרה: קניתי ספק חדש TT 360w True power כי לא היה את ה 420W במלאי והייתי חייב אחד דחוף, עכשיו השאלה האם אתם חושבים שזה יחזיק את המערכת שלי ולא יגרום לבעיות מיוחדות : amd 64 3000+ 512ddr GF6800LE power color wd80gb sata GA-k8ns nf3 250 *3 80mm fans

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  17. היי חברים, אני מחפש מקלדת אלחוטית איכותית לשימוש כולל של ענייני עיצוב, כתיבה, משחקים. אני לא משתמש בתכנות של מקשים וכדומה שאני משחק כך שפונקציות שכאלה פחות חשובות לי. חשובה לי הארגונומיה (אני שעות על המחשב) והכתיבה הנוחה. היתה לי את המיקרוסופט wireless entertainment keyboard 7000. שהיתה סבירה לשימושי למרות שהתבאסתי שאין לה את את ה num pad . (לא שמתי לב שקניתי) והתבאסתי מאוד מהלחצני פונקציות הרגישים מידי שנלחצו כל הזמן כשעבדתי עם המספרים. המקלדת התחילה להתפרק והגיע הזמן לשדרג. התקציב כעקרון לא מוגבל אבל לא בא לי לשים אלפייה על מקלדת עם כל הכבוד. ממתין להמלצות. אם יש משהו שאפשר מקי אס פי זה יהיה סבבה כי יש לי סניף מתחת לבית אבל אם יש משהו הרבה יותר טוב אני מוכן להשקיע ולקנ…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  18. שלום לכולם. למישהו יש נסיון עם המארז הזה: Supertalent Aluminium CA-601UFB Blue (או בצבע אחר)? האם הוא שקט? האם הוא נוח? עוד משהו ששכחתי לשאול, יש לו 5 מאווררים, האם אחד מהם מוקדש לHD? או שהמארז כל כך מאוורר שאין צורך במאוורר מיוחד לHD. תודה מראש על כל תרומה. M

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר (לא צריך אלחוטיים). חשבתי לקנות את 2 הפרטים שבכותרת. מה דעתכם? האם הקנייה כדאית או שעדיף ללכת על משהו אחר? 2 הפריטים ביחד יוצאים לי משהו כמו 330 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by dennis14,

מה דעתכם על העכבר הזה? האם הוא משתלם למחירו? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=793&scat=201&tcat=30 אם מישהו קרא ביקורת/סקירה עליו שיביא לינק אליה.

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  21. אחת מאלה שהשתמשו בהם לסקירה שפירסמו היום תנו לי לינק בבקשה... :smoke: :AR15: :asthanos:

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

אני מחפש פירמור שעושה פתיח איזורים לAOPEN1648 (DVD) ובאותה נימה מה זה AMH?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by ariel7766,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1528 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1530 אני מחפש מארז מאלומיניום שהוא קל יש בו איוורור טוב(מאווררים,מפרצים) והוא גם מבחינת יופי לא רע , המליצו לי מקודם על Sunbeam Transformer אבל לדעתי הוא כבד מידי יש לי גם שאלה בקשר לאורך המארז האם מארז לגיימרים כבדים חשוב שיהיה TOWER ומעלה או שאפשר פחות וגם אני רוצה לדעת האם המארזים שהצעתי טובים התקציב שלי הוגדל עד 520 שקל לא יותר מזה , תודה וחג שמח!

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by Shpitz316,

מישהו שיש לו Gamepad למחשב יכול לתת המלצה על אחד ספציפי ? אני מחפש אחד בשביל המשחקי ספורט שיש במחשב (כמו פרו אבולושן, NHL, NBA ועוד...)

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  25. Started by mastermomo,

אני מחפש כפפה שהיא גם עכבר בסגנון דוח מיוחד כלומר שהכפפה ממש תשמש כעכבר למחשב לא הכפפה מסוג P5 שמוכרים היא לא עובדת טוב אה וחשוב שיהיה ניתן לקנות אותה בארץ

• 0 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים