ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכבר Microsoft Explorer 1A, הוא שבק חיים בפעם השנייה, מגעים רופפים וכבר קשה לתקן אותו עוד פעם. בהזדמנות זו אני אציין שלאחר שפתחתי את העכבר הזה, אני מאוכזב מאוד מאיכות הרכיבים שלו, איכות ירודה ביותר, וזה עוד מחברה כמו Microsoft שגובה כל כך הרבה כסף על דברים שהיא מוכרת רק בזכות השם. בקיצור לנושא אני רוצה לקנות את העכבר Logitech MX510 (מין הסתם העכברים של Microsoft הם לא אופציה מבחינתי לאחר הניסיון שלי איתם), ראיתי אותו דרך זאפ בנועה מחשבים ב-160 ש"ח, זה מחיר טוב? מה אתם אומרים? איך לעומתו ה-Razer Viper ב-170 ש"ח? אני לא משחק יותר מידי ב-SHOOTERS, פה ושם, גם לא יותר מידי משחק באסטרטגיה. זה די מתחלק לקצת מכל דבר.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום קניתי את המקלדת החדשה של לוגיטק dinovo edge עכשיו סתכלו הכול עבד יפה חלק עד שהוצאתי את החיברו בלווטוס שמקבלים עם זה חיברתי אותו שוב ופיתאום לא עובד המחשב שלי מזה את החיבור בלווטוס ב USB בתור USB hub גינרי ולעומת זאת במחשב אחר זה מזהה את זה כמו שצריך בתור usb bluetooth מה אני יכול לעשות במחשב שלי כדי שזה יזהה תודה רבה לעוזרים !!
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי זה בשביל לצלם את המוד שעשיתי למחשב לחץ כאן
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך הספק TAGAN Black TG480-U01 480Watt Active PFC. האם הוא איכותי? שקט? קראתי ביקורת על ה TAGAN TG420-U02 iXeye 420Watt בpctip - http://www.pctip.co.il/reviews/i-Xeye.php והוא זכה לביקורת מעולה וצויין שהוא שקט באופן מדהים. לא אכפת לי כרגע אם הוא משתלם או לא, כי אין הבדלים של שמיים וארץ בין הספקים השונים, אלא רק איך הוא. תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש פירמור שעושה פתיח איזורים לAOPEN1648 (DVD) ובאותה נימה מה זה AMH?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אוקי אני צריך המלצה למארז כמה דברים שחשובים. מארז Tower (גדול) *חובה חלון * לא חובה מקום מובנה למאווררים כמה שיותר הרבה. אני מחפש משהו בסיגנון אלגנטי כזה..לא משהו מצועצע.. עכשיו החלק הגורע, התקציב הוא כמה שפחות.כמה שפחות.הכי זול הכי טוב, אך אין לעבור את ה 400 כן כן אני יודע שיש לי ציפיות גבוהות בסכום נמוך אך מאוד אשמח אם ימצא משהו מתאים.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
-
מחפש אתר שיוכל לתת מידע כללי על מצלמות דיגיטליות וטוב שיהיה כחול לבן כך שהמחירים בו יהיו לפי השקל :saint: על החתום ZIK
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בבחירת מדפסת בערך בין 500 ל-700 ש"ח. איזה סוג עדיף ובכלל איזה חברה? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המעבדים: Intel Celeron 1000 Mhz המחיר:79$ (445ש"ח) ו Pentium III 1GHZ- FC-PGA 133MHZ המחיר: 158$ (889ש"ח) ולמה יש שוני במחירים כל כך גדול
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
על העכבר להיות עמיד וטוב, לזמן רב, שיקלוט בצורה מעולה ב2מטר ומעלה, שלא יהיו תקיעות, (אני כמעט לא משחק בעכבר ד"א אז מהבחינה הזאת זה מקל על הדרישות )
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב מחנות אחת , ומחבנות שנייה אני קונה את הספק בנפרד . החנות הראשונה תרכיב לי את כל המחשב אבל בלי הספק . רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב ספק למחשב ?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מדפסת i550 והיא לא מדפיסה. יש לציין שכ שאני מבצע הדפסת ניסיון היא מדפיסה. יש לי מחשב hp אם מערכת הפעלה vista. הורדתי דריברים לvista זה הדפיס כמה פעמים אבל כשניתקתי את המדפסת מהמחשב והחשמל כדי להחזירה למקום שלה היא שוב הפסיקה להדפיס. אולי מישהו יודע מה הסיפור שלה, אולי משהו בהגדרות הדפסה שאני לא עושה נכון!! תודה מראש. קים!!!
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת עד 550 ש"ח מדפסת שהיא גם סורק ומעתיק תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
עדיף ללא תמיכה לידיים בתחתית ולא "גבוה מדי" כי איני רגיל להשמתמש בכפתורים עליונים(מתחת לשולחן ולא נוח). בינתיים חשבתי על Logitech Media Keyboard Elite.מבקש את דעתכם והמלצתכם.הכי חשוב נוחות הכפתורים.שילחצו חלק ובשקט.בינתיים יש לי מקלדת מדיה זולה של CLICKER ונשמאס לי ממנה.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכככככככלולם. אז ככה הבעיה שלי היא כזאת. יש לי פקס ענק שהוא גם מפדסת לייזר והוא נמצא למטה בחצי קומה ראשונה בבית. עכשיו המחשב נמצא בחצי חדר בקומה שניה (מחשב נייח.. בומבה כזה...) איך אני מצליח להדפיס? יש קומבינוט? אין לי ראוטר - מחובר דרך מודם ADSL ולטלפון. מה עושים? חייבת להיות דרך הגיונית להדפסה. אנשים כבר חשבו על זה.. תודה, גיל.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חיברתי מחשב מפורק יחסית לHUB שמקבל מתח ממקור חיצוני, והמחשב עצמו עדיין לא היה מחובר לחשמל, קיצר הנורה בלוח אם (המציינת שהמחשב מחובר לחשמל) נדלקה, המאוורר של המעבד התחיל להסתובב וגם המאורר של הספק, אבל לא במהירות גבוהה, והמחשב לא נדלק בכלל, כלומר המסך לא נדלק ולא כלום מישהו נוסף נתקל בתופעה הזאת? (לא מוגדר למחשב שום WAKE UP) זה בכלל בריא, שהמחשב מקבל מתח נוסף חוץ מהספק??
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
:s05: הזמנתי מפנדה את המארז הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1584&products_id=9506 הוא לא היה במלאי,חיכתי המון זמן, ןלבבסוף ביטלתי את ההזמנה שלו,והזמנתי את הספק כח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=8178 אמרתי יאללה,נשאר כבר עם המארז שלי אבל העיקר שיהיה לי ספק איכותי (ובנוסף לא רועש) אני צריך להחזיק איתו 7800GT לוח אם ABIT פטאל1טי ומעבד 3200 (יש לי 2 דיסקים וצורב DVD) עכשיו התקשרו מפנדה,המארז הגיע מחו"ל האם אני רוצה אותו? נראה לי דיי משתלם, כי בסה"כ עוד 100 ש"ח ואני מקבל מארז שנראה גם טוב וגם שקט (ספק אני לא צריך כי הוא מגיע עם ספק!!) המארז שלי גם ככה לא משהו,אז זה שווה,לגבי הספק אמרו לי פה בפורום שה…
-
- 13 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי ג'וייסטיק של חברת ספיד לינק מדגם black hawk sl 6637 עד לפני יומיים בערך הוא עבד מצויין בלי בעיות או משהו ואז כשנכסתי להגדרות שלו בלוח בקרה במחשב אני רואה שכשאני מושך אותו ימינה החץ של הכיול בחלון הולך שמאלה... אותו דבר קורה לי כשאני מושך לצדדים אחרים.. ניסיתי להחליף דרייברים והכל ושום דבר לא עזר גם החלפתי יציאות של יו אס בי וגם לא עזר... אין לי מושג מה הבעיה לא התקנתי שום דבר שיכל לדפוק אותו ככה. מישהו אולי יודע מה הבעיה או שנתקל בזה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שיהיה מהיר טוב ואיכותי, וכמובן כמה שיותר זול ככה יותר טוב. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
כמו שאמרתי, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 ש"ח אך גמיש. אשמח לעזרה ממבינים, תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 17:59:11 למבינים בבקשה תעזרו לי אני צריך את המדפסת הזו בדחיפותתודה.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש ספק כח, שיעשה את עבודתו בצורה טובה ושלא יהיה יקר במידת האפשר. המחשב שיש לי: Pentium 4 2.4Ghz Intel Gigabyte 865G 80GB HD ATI Radeon 9200 512MB RAM *400Mhz LG CD-RW LG DVD-RW אני מחליף כרטיס מסל ל-GeForce 7800GS. ומוסיף עוד RAM, או 512MB או 1GB. תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות אל-פסק אבל אני רואה שיש הרבה סוגים וחברות אז אם אפשר תנו לי הצעה של אל-פסק שהוא טוב וישמש אותי (להגנה מפני נחשולי מתח ושאם יש הפסקת חשמל אז יתן לי זמן לכבות את המחשב) במחיר של עד -400+ תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כשמתקינים כרטיס מסך יש אפשרות לעדכן אותו בביוס או שחייב מה windows ?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי אוזנית BT של SONY ERICSSON שקיבלתי מאורנג' ואני משתמש בה לדיבור בסלולרי. האם אני יכול לחבר אותה למחשב עם דונגל BT כך שתשמש כאוזניה ומיקרופון ותאפשר לי לדבר ברחבי הבית? אם כן, האם הדונגל הזה יספק את הסחורה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1496&scat=280&tcat
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-