ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני יכול להביא בדיל טוב מחנות קרובה לביתי, את המארז הנ"ל. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=92650 הוא מגיע עם ספק 350W ATX2.0 של אנטק, שאני חושב שיספיק לי לכרטיס מסך 7600GS ו3800X2 לא? אני לא מעוניין באובר קלוק. זה מארז שנכנס לי בול בתקציב ואני חושב שעונה על כל הדרישות שלי. הקטע שאני יכול גם להזמין באותו מחיר את ה3700 שההבדל היחידי בינהם זה שמקדימה יש לו 120MM ול2650 יש 80MM אבל בשביל זה אני צריך להסתבך ולהזמין מחנות בצפון(נועה) וזה באלגן :-X מה אתם אומרים על ה2650?
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני כרגע משתשמש בmx518 כשהוא יושב על השולחן שלי והוא כל הזמן תופס לכלכוך וזה וזה לא נוח לשים את היד על השולחן אז חשבתי לקנות פד לעכבר אבל אני ממש לא גיימר כבד ולכן אני לא צריך משהו מיוחד אני צריך משהו פשוט ונוח ולא יקר מדי ובגודל סביר לא 50 על 50 אשמח לכל עזרה שתכולו לתת בעדיפות לפנדה כי הם החנות הנורמלית היחידה באזור הדרום כמו כן יש לי בעיה במקלדת נפל לי אחד מהגומי בתחתית איך להדביק אותו כי ניסיתי עם דבק מגע פשוט והוא נפל.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
-
http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/optio33l.html Pentax Optio 33L !! לי היא נראית מעולה,מה איתכם?????
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מחפש את כרטיס ההרחבה ללוח שמכיל את היציאה האחורית האנלוגית. למישהו יש מושג אם ואיפה אפשר לקנות אותו בארץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי פעם את ההגיון במספור של הDDR? PC2100 PC2700 PC3000 וכד'? ובדרך להסביר מה כל אחד אומר?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת עד 550 ש"ח מדפסת שהיא גם סורק ומעתיק תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה מראש ספק איכותי חובההה(DUAL OPTERON לחוץ בתקציב)
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
איך המארז הזה (במגבלות תקציב של 160 שקל) עם ספק כח של TSUNAMI? http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=CA014
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
עד לעכשיו חשבתי שלא תיהיה לי בעיה עם ספק ששל אנרמקס 420W למערכת 32000+ וג'יפורס 6800 אולטרה + שני סטיקים של זיכרונת שלוקחים 2.75 בערך עד שאני רואה הרבה תגובות על כך שאיו סיכוי וצריך לפחות 480.. האם זה נכון או סתם מיתוס דפוק..? תודה!
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בזול ובאזור המרכז??? בבקשה זה חשוב
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לשולחנות מחשב. האם זה עדיף שהמקלדת והעבר יהיו באותו גובה או שאין הבדל והעכבר יכול להיות למעלה בשולחן והמקלדת במשהו כזה שיוצא מתחת? וגם איך זה אצלכם?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
האם הכרטיס הנ"ל http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6311 תומך בחיבור AV ז"א האם אני יכול לחבר אליו ממיר של HOT ולצפות בטלויזיה דרכו?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בס"ד אני מחפש המלצה למדפסת לייזר צבעונית שתיהיה חסכונית ולא יקרה, שתיהיה יכולה להדפיס יותר מאלף דף בצבע, ובשחור, נוחה לתפעול, תודה רבה להמלצות !
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המוצרים הבאים: כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 2600XT 512Mb DDR3 AGP זכרון: Kingston 1GB DDR 400Mhz PC3200 C3 מקלדת: X Gene Wireless Mini Keyboard w/ Optical Trackball 2.4GHz בקר משחק: Microsoft Wireless Controller for PC & Xbox 360 / Logitech® Cordless Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad שלט: Logitech® Harmony® 555 Advanced Universal Remote 1.האם ישנו זכרון אחר טוב יותר? 2.ברשותי רשת אלחוטית ובעתיד גם בקר אלחוטי האם יהיו בעיות כלשהם בקליטה? 3.כמו שאתם רואים אני מתלבט בין שתי בקרי משחק מה מומלץ יותר? 4.גם לשלט וגם לבקר משחק אין תאימות מוצהרת לויסטה אך לאחר ביקור באתר החברה מצאתי שיש האם הדבר נכון? 5.את המוצרים אני מתוון לקנות מפנדה א…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב יש לי "פאטיש" לעכברים ;D אז איזה מומעדים אתם מכירים שיכולים להתחרות עם הרייזר DA בכבוד??
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני שמרני בקטעים האלו של המחשב והעכבר מחובר בחיבור PS2, אבל ניתן לחברו גם עם USB. באיזה חיבור עדיף להשתמש? מה היתרונות/חסרונות של כל חיבור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בתור גיימר מגיל 13 (היום אני בן 22) שיחקתי בהמון משחקים פופולריים יותר או פחות עם השנים משחקי ה FPS (או איך שפעם קראו להם 3D SHOOTERS) עברו המון שיפורים, עם זה בתפעול הבסיסי (יותר פונקציות שימושיות במקלדת) גרפקיה פיזיקה ועד לכבר. עם השנים היו לי אולי 3 סוגי עכברים, החל מעכבר עם הגולה הזאת שמסתובבת ועד היום - עכבר אופטי. תמיד נהגתי לשחק במשחקי FPS ועם השנים לא שמתי לב לשום חיסרון שעכבר יכול לגרום לו. בשנים האחרונות עכברים חדשים מגיעים לשוק במיוחד לגיימרים, עכברים רגישים ומדוייקים יותר, עם יותר כפתורים, וכו השאלה הנשאלת היא עד כמה העכבר באמת משנה את חויית המשחק. בתור שחקן FPS רציני (לא מהטובים אבל עדיין רציני) אף פעם לא שמתי לב להבדל בין עכבר MICROSOFT רגיל לעכבר MX300 לדוג…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה משמעות תוספת האותיות למספרי הדגמים בhp למשל C J או M וגם officejet deskjet
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך ספק טוב + מארז יפה, במחיר של 500 ש''ח בלי חריגות. חייב ליהיות מהחנות www.memorypc.co.il אהבתי את המארז הזה, אז אפשר להביא לי רק ספק במחיר סביר המארז - ( אני יודע שהוא בא עם ספק אבל אמרו לי הספק לא משו. ) http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={BF8B0A79-8CCE-4008-B2BB-72C72263293B}&details_type=1&itemid={E64109C4-C70C-4018-8023-FE1BEC677D1A} תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדע האם גם לאחרים קרתה תקלה מסוג זה ? רכשתי מקלדת Logitech Cordless Desktop S510 לפני שנתיים, לאחר מספר חודשים התחלתי להחליף סוללות בקצב מהיר מידי! בדקתי באתרי החברה וקיבלתי עצות ובדיקות בנושא. לאחר מכן שלא פתרה התקלה פניתי לחברה ולאחר בדיקות הם החליפו לי את הסט בטענה כי הוא מקצר ותקול! לאחר מספר חודשים החלה שוב אותה תקלה גם בסט החדש! יש לומר כי התאכזבתי מהמוצר של חברת פאר כלוגיטק אבל נושא טופל לבסוף למופת ע"י הנהלת לוגיטק בארץ, והם לבסוף שלחו אלי סט אחר כמתנה ועל כך כל הכבוד להם! אבל מעניין אותי האם הבעיה קרתה גם לאחרים שסוללות נגמרות מהר מאד במיוחד במקלדת? אני מאד אהבתי את הסט גם מבחינת נוחות עבודה וגם בכפתוריו ועיצובו!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אמנם קניתי את הסט לפני משהו כמו 3 שבועות אבל זאת בעיה שהתחילה להציק ממש רק בימים האחרונים, לפני זה היה נדמה לי שזה היה די רנדומלי אבל כנראה שזה תמיד היה כמו שעכשיו. בכל מקרה, הבעיה היא שבכל פעם שאני לוחץ על המקש של פ/P אז במידה ויש איזה חלון של תיקיה ברקע אז זה ישר קופץ אליו וכמובן שלא מקליד את האות. זה קורה רק עם חלונות כאלה (כל דבר מתוך חלון "המחשב שלי") ורק עם המקש הספציפי הזה, אם אין חלון כזה פתוח אז האות מוקלדת כראוי. אשמח לכל פתרון אפשרי... תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
KVM נועד לחבר סט אחד של מקלדת+עכבר+מסך ליותר ממחשב אחד כדי לשלוט על יותר ממחשב אחד נכון? אז אני רוצה לחבר למחשב אחד 2 סטים ושהמוצר הזה יתן לי לבחור באיזה סט להשתמש בכל רגע נתון. יש דבר כזה? או אולי להכין משהו עם איזה מדריך DYI? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-