עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. עשיתי חיפוש אך לא מצאתי תשובות חד משמעיות בשבילי. אני עובד שעות רבות על המחשב- שימוש בעיקר עריכת וידאו וגם אינטרנט. אני לא משחק כלל. אני מרגיש קצת כאבים בזמן עבודה ממושכת ואני רוצה סט חדש של מקלדת ועכבר. כרגע יש לי עכבר מיקרוסופט אופטי, INTELLI. חשוב- אני לא רוצה אלחוטי. חשבתי לרכוש את MX500, או את האקספלורר החדש של מיקרוסופט. 1. אני רוצה לדעת מי מהם נוח יותר ליד (בינונית)? 2.ומה שלא מצאתי- האם הגלילה לצדדים שיש במיקרופוסט עובדת רק באקפלורר או גם יעבדו בתוכנות העריכה שלי כמו פרמייר, אפטר וכו' ? לגבי מקלדת- ראיתי את זו של לוגיטק- MEDIA http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1855&cID=276&c=142433 האם היא נוחה ליד? האם היא טובה ורכה ? אני מעדיף מקלדת שחורה, נוחה…

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  2. שלום לכולם, מחפש מקלדת ועכבר (לא ב-סט) לשימוש מסיבי, כלומר שעות ארוכות של ישיבה מול המחשב. רצוי אלחוטיים. לגבי המקלדת אחרי הרבה שנים עם מקלדות רגילות נראה לי שהגיע הזמן לעבור למכנית. כמובן שמתאימה ונוחה להקלדה. אין לי צורך במקשים מיוחדים. חשוב שכל מקשי ה-F יהיו סטנדרטיים, וכל שאר המקשים. (היום אני עם ה logitech wave ואני עוד שניה מתחרפן ממנה) לגבי העכבר חשוב שיהיה נוח, חיישן לייזר, dpi גבוה (עבודה עם 2 מסכים) מדוייק, רצוי לחצני קדימה אחורה. היום אני עם ה logitech mx 1100 ולטעמי הוא גבוה מידי מה שיוצר עומס על פרק היד. גם לא מרגיש לי הכי מדוייק. תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הצילו! ??? בחודש האחרון יש לי המון בעיות עם המחשב. מה שקורה הוא: 1. לפעמים בלי כל סיבה הוא מבצע אתחול פתאומי (ללא שום מסך כחול, הודעת שגיאה). האתחולים הפתאומיים מתבצעים לפעמים אפילו לפני ש-Windows התחיל לעלות וגם ב-DOS (לא תחת Windows, ככה שאני לא חושב ש-Windows אשמה). 2. ה-USB חדל לעבוד לחלוטין, זה קרה כבר לפני כחודשיים, פשוט אי אפשר להדפיס (מדפסת HP840 בחיבור USB). בדקתי את המדפסת על שני מחשבים אחרים והיא פעלה מצויין. ניסיתי לחבר מצלמת Web בחיבור USB (לא שלי - LG) וגם היא לא עבדה, למרות שבמחשב אחר היא עובדת מצויין. 3. לפעמים המקלדת והעכבר שמדליקים את המחשב לא עובדים בכלל (המקלדת לא עובדת גם לפני שחלונות עולה, בדקתי את זה עם Num Lock). הוצאת המקלדת מהשקע וה…

• 6 תגובות
    • 6.5k צפיות
  4. שלום אני מבקש את המלצתכם בבחירת עכבר ומקלדת לגיימינג ב350 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  5. היי, אני צריך עזרה בלמצוא לי מקלדת ועכבר מתאימים בגלל שהעכבר האחרון שלי razer deathadder elite croma מחליק לי מהיד( כנראה שקצת גדול בשביל היד שלי) וגם בזמן שאני מרים אותו טיפה החיישן של העכבר קולט את פד העכבר בגובה שאני לא רגיל אליו. אני מכור ל- cs go ככה שדברים קטנים כאלה יכולים להוציא אותי מדעתי, אני מעוניין נטו בביצועים של העכבר ואיכות הבנייה שלו(לאחיזה טובה יותר ומשקל של בערך 95 גרם) לא מעניין אותי כל הכפתורים הנוספים. לאחר שחיפשתי באינטרנט חשבתי ללכת על: Mionix castor(כנראה שאפשר להזמין רק מחול) או Zowie ec2-a(גם כנראה רק דרך הזמנה מחול) אני רוצה לשאול מה דעתכם עליהם? אם למישהו יש אותם ויכול להמליץ או להיפך? או אולי יש לכם המ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by DORAZABI,

אני רוצה המלצה על מקלדת ועכבר איכותיים ונוחים לגיימרים. תקציב:300 חריגה:גג 50 ₪

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. מחפש עכבר ומקלדת מהאתר www.tms.co.il שם אני מזמין מחשב מחר. מחפש משו שיהיה נוח להרבה שעות ואמין. ניראלי שעדיף אלחוטי לא? עד עכשיו השתמשתי רק בחוטי. בקיצור, משו אמין ונוח. תקציב לא מהווה מגבלה אבל אני לא חושב שזאת צריכה להיות הוצאה גדולה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Motix,

מחפש משהו לא יקר ומומלץ... עכבר ומקלדת בשביל משחקים, לא אלחוטיים. הבנתי שאלחוטי לא מתאים למשחקים. חריגה ב100 שקל לא תהרוג אותי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by UNatural,

שלום רב לחברי הפורום אפתח בכך שאני מודה מאוד על התמיכה של כבר קניתי כמה מוצרים דרך ייעוץ פה בפורום. עכשיו לעניין, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה ואני הולך ללמוד בין היתר גם מדעי המחשב. אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר שביחד יעלו באיזור ה350 שח. שמתי עין על הg400 ולגבי מקלדת אני לא מחפש משהו עם תמיכה של לפרק כף היד מצאתי פה בחיפוש המלצה למקלדת של IBM אך כשהתקשרתי אליהם אמרו לי לי שהיא עולה בסביבות ה250 enhanced performance של לנובו, למישהו יש הצעה טובה יותר? מה תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אהלן חברים, אני כרגע מחפש מקלדת ועכבר למחשב הנייח שלי. אני משתמש בו בעיקר לצורכי עבודה (תכנות, עריכת תמונות ווידיאו וכו) ומידי פעם גם משחקים. כרגע אני עם הLogitech mk320. בנייד אני מתשמש בעכבר Logitech Zone Touch Mouse T400 וממש מבסוט ממנו. חשבו לי בעכבר שהוא לא ירגיש קל מידי ופלסטיקי, ובמקלדת שלא תרעיש בצורה מפחידה בהקלדה... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by online,

שלום, אני מחפש המלצה לסט פשוט ונוח לשימוש כללי / משרדי (לא משחקים). הסתכלתי על הסטים האלחוטיים של לוג'יטק (EX110) ומייקרוסופט (Optical Wireless Desktop 3.0 AKA 4000) אבל לצערי הביקורות קצת שליליות. על הסט של לוג'יטק מתלוננים שהעכבר זולל סוללות, ועל הסט של מייקרוסופט מתלוננים שהמקלדת מתפקדת בצורה גרועה מול הרסיבר, ושאם לוחצים על מקש לזמן ממושך הוא משתחרר מעצמו. בדקתי אפשרות לקנות סט חוטי, אבל לא ראיתי משהו מעניין. אני חושב שעדיף כבר לקנות את שני המוצרים בנפרד. אלה האפשרויות שלי.. מקלדת Logitech Media Elite - ביקורות חיוביות. האם היא נוחה להקלדה? Microsoft Wired Keyboard 500 Microsoft Comfort Curve 2000 - נפסלה בגלל שהמקשים בפרופיל נמוך. עכבר Logitech LX3 Optical - נשמע עכ…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by dorin93,

הי אני מחפשת מקלדת ועכבר אלחוטיים (סט או כל אחד לחוד - לא משנה לי) בארבע השנים האחרונות אני משתמשת ב logitech cordless desktop wave והייתי מאד מרוצה חשבתי לחדש ולקנות משהו של חברת לוג'יטק גם כן, כי לא התאכזבתי מהמוצרים והשירות שלהם. השימושים שלי הם להקלדה, גלישה... (לא גיימינג ולא משהו רציני) לא חשוב לי שהמקלדת/עכבר יהיו ארגונומיים, חשוב לי שיהיו אלחוטיים (ואם לא מדובר בסט אז ששניהם יוכלו להתחבר לרסיבר אחד, אני יודעת שיש אפשרות כזו בחלק מהמכשירים של לוג'יטק) ושהעכבר יהיה עם כפתורים צדדיים תזרימו הצעות בתודה, דורין

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by elis02,

שלום, אשמח להמלצה למקלדת ועכבר נוחים (תכנות/ וורד/ פאואר פויינט, קיצור למהנדסים בהייטק אבל לא משהו ייקר). המלצה גם לקווי וגם אלחוטי. (שתהיה לי התלבטות להחלטה מול כמה דברים טובים) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  14. שימוש עיקרי- עבודת עריכת וידאו,ואינטרנט, מידי פעם סרטים על הפלזמה מהמיטה. יכול לעבוד גם 10-12 שעות. לא משחק בכלל ! עכבר-רצוי אלחוטי. מקלדת- לא חשוב. חשוב שיהיה נוח, יפה ואסטתי למשרד. דיי ננעלתי על שילוב של MX1000 ו לוגיטק מדיה עלית, חוטית. הקנייה מלוגיק (איתם אני עובד קבוע), תעלה לי 550 שקלים. חשבתי לנסות ולראות מה יש עוד להציע ב 550 שקלים: 1. MX3000 - המקלדת נראית אחלה, השאלה איך העכבר המוצע ביחס ל MX1000 ? מה לגבי טעינה/סוללות, מחזיר זמן רב? 2. Logitech S510 Media Remote PS2 I USB Cordless Desktop - איך הסט יחד עם השלט? העכבר שלו פשוט מידי ביחס למה שחשבתי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nestt8,

אני צריך המלצה למקלדת ועבר שביחד יעלו 400-450. אני משתמש בהם לגיימינג וגם להרבה מאוד כתיבה(מקלדת). רק מהחנות KSP,צריך שהמקלדת תהיה גם עברית גם אנגלית וששניהם יהיו חוטיים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  16. Started by lior007,

שלום האם יש את העכבר MX518 כאלחוטי? ואם לא אבקש המלצה למקלדת אלחוטית רק ובנוסף אקנה את העכבר MX518

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  17. Started by yfital,

HELP. נמאס לי :\ אני לא יודע מה לקחת. כמו שרשמתי בכותרת, התקציב שלי הוא עד 1000 שח לשניהם, לא אגורה מעבר, מעדיף אם אפשר לסביבות ה-800. כרגע יש לי MX510 ( שאני מאוד אוהב ) ומקלדת MS DIGITAL MEDIA PRO ( שאני גם מאוד אוהב ). עכבר: חשוב לי נוחות עבודה לאורך זמן. אני כבר לא משחק כמו פעם, אבל עדיין - חשוב שיהיה שני כפתורים רגילים + אמצעי על גלגלת + BACK,FARWARD. מקלדת: משענת לכף יד. מבנה גי'נרי יחסית. אין מגבלת גודל. כפתורי מולטמדי בסיסים ( או אופציה לשים אותם בכפתורי מאקרו), חשוב שיהיה VOLUME בצורה נוחה, עדיף גם CALC, MY COMP וכו'... (מפתיע שיש את זה במקלדות רגילות ולא בכל היקרות). סטים: אני בעקרון יושב בסלון מול מסך מחשב ומסך LCD TV 32", החברה שונאת כבלים, אלחוטי זה בונוס מבח…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  18. Started by Sven,

אהלן, כרגע יש לי מקלדת מאד ישנה של Quantum (לבנה כזו) ששרתה אותי נאמנה עוד מימי ה- 486. לפני כשבוע מקשים התחילו להתקע ובכללי חווית הכתיבה עם המקלדת הדרדרה, לכן אני מחפש מקלדת חדשה. עיקר השימוש שלי הוא הקלדה ומשחקים. הייתי מעדיף מקלדת לא כמו בלפטופ אלא עם מקשים שאפשר להרגיש שלוחצים עליהם. כמו כן, אני מחפש פד לעכבר, כרגע אני משתמש בעכבר (zowie am) ישירות על השולחן וכל הזמן מצטבר לכלוך גם על השולחן וגם על העכבר (שמפריע לתנועה שלו) - הייתי רוצה שפד יפתור את זה, אלא אם כן הפתרון היחיד הוא ניקוי יומי של משטח העבודה. התקציב הכולל הוא אזור ה- 200-250 שקלים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן ידידיי , כפי שאתם רואים בצד את התחומים שבהם אני עוסק אני מתעסק הרבה בטקסטים ופיתוח אפליצקיות מה שדורש ממני הרבה הקלדה והרבה עבודה עם המקלדת. התקציב שלי למקלדת הינו 300 שקל ... בגדול חשבתי על ה WAVE של לוגיטק אבל הצורה שלה לא נראת לי והיא גם לא מאפשרת לי לשים את הג'ל של המקלדת בגלל הצורה שלה. לגבי הרמקולים אני לא מומחה גדול אני סך הכל צריך מערכת 2.1 רוב השימוש שלי ברמקולים של המחשב הוא מוזיקה מאשר סרטים ומשחקים לכן הבנתי שמערכת 2.1 עדיפה או אפילו מערכת 2.0.. אשמח לעזרה תודה מראש ! עריכה : שמתם לב שככול שאתם נמצאים בתחום מסוים הרבה יותר קשה לבחור לעצמכם דברים?... את המארז שלי לקח לי חודש להחליט שהוא הנבחר.

20. Started by Noririco,

אהלן.. אני מחפש לקנות מקלדת חדשה.. עכשיו ראיתי כמה דברים ותאמת שאני מחפש שילוב בין אלחוטי וחוטי.. מהחיפוש שהרצתי גיליתי שזה לא ממש קיים למרות שיש עכברים שעושים את זה כבר.. RAZER MAMBA לדוגמא.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by izotop66,

היי לכולם. המקלדת שברשותי עושה לי בושות והגיע הזמן להחליף (thermaltake meka g-unit) נקנתה בערך לפני 5 שנים.. צריך מקלדת טובה ומדוייקת ל WoW בלבד - כל לחיצת כפתור חייבת להיות בצורה מדויקת ומיידית -לפעמים גם שילובי כפתורים. אשמח להמלצה על מקדלת שתספק את הסחורה - לא אכפת לי אם היא תהיה מכנית או לא העיקר שתספק את הסחורה ובטווח מחירים של עד 400 שקל. בנוסף אם המחירים פה בארץ מופקעים ועדיף להזמין מחו"ל אין לי בעיה להמתין קצת. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by skycaller,

היי, אני מחפש מקלדת חדשה שתעלה לי בסביבות ה-300 350 ש"ח. המקלדת היא בעיקר לגיימינג.. אבל הבנתי שמקלדות שמיועדות למשחקים עולות 400+ והן גם לא אלחוטיות.. המקלדת שאני מחפש היא אלחוטית שטובה למשחקים (בעיקר) ונוחה (חשוב). תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Rhx,

שלום,ברצוני לקנות מקלדת חדשה בצבע שחור ושלא תעבור את ה120 ש"ח המליצו לי על ה Logitech Internet Pro keyboard רציתי לדעת מה אתם חושבים - ואם למישהו יש אותה יכול לתת לי תמונה יותר ברורה כי בפנדה לא רואים בקושי,אגב המקלדת שיש לי כרגע היא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1341&products_id=2485 עכשיו היא בסדר והכל אני מאוד אוהב אותה יש לי אותה כמעט שלוש שנים הבעיה שהיא מלוכלכת מאוד ניסיתי לנקות אותה עם אלכוהול וזה בקושי ירד אחרי יומיים חזר כל הליכלוך וגם חסר לי החלק ששמים עליו את הידיים... הלוג'יטק אינטרנט פרו היא בנויה בצורה כמו המקלדת שלי? תודה מראש. עריכה:ראיתי עכשיו בפנדה למטה דרייברים למקלדת ??? מה הם אמורים לעשות?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  24. Started by andrei21,

היי מחליף מקלדת ישנה אלחוטית של לוגיטק שוקל אם לקחת מכאנית, אף פעם לא שיחקתי באחת, רעש הקלדה וקושיות מקשים נראה לי מרגיז, תמיד הסתדרתי עם מקלדת רגילה אבל מוכן לנסות להעלות את הרמה שלי במשחקים חשוב לי שיהיו כפתורי מדיה, מחשבון וכו.. ו\או כפתורים לתכנות. RGB לא מעניין, אבל לא מתנגד . תקציב נראה לי עד 400 לא סגור, חבר מחר טס ללונדון אז אפשר משם Amazon.co.uk או משהו, אנסה למצוא גם חנות מקומית . חשבתי אוליי Corsair K55 Corsair K68, פתוח להצעות תעזרו בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by rtirti,

שלום, אני צריך לקנות מקלדת חדשה, אני רוצה אותה מ-skypc או מנעה מחשבים. התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח ואני מעדיף אלחוטי אבל שמעתי שיש מקלדת שקוראים לה x6 שהיא מצוינת אבל היא חוטית אני מטלבט בין כמה. 1)http://www.skypc.co.il/pl_product~500079~19~0.htm איך החברה לא שמעתי עליה בחיים!! 2)http://www.skypc.co.il/pl_product~920-002010~19~0.htm [br]פורסם בתאריך: 23.05.2010 בשעה 17:55:24 שכחתי עוד 2 דגמים1)http://www.skypc.co.il/pl_product~920-000341~19~0.htm 2)http://www.skypc.co.il/pl_product~AGB-00014~19~0.htm

• 1 תגובה
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים