עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ShahafH,

שלום. אני משחק קאונטר סטרייק ויש לי עכבר פשוט של מייקרוסופט והוא לפעמים עושה לי בעיות לדוגמא פתאום הקוונת שלי עפה לשמיים או שהיא זזה מעצמה! למישהו יש הצעות עד 350 שקל לעכבר מקצועי למשחקים בשביל יד שמאל? תודה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. Started by nimrodi,

אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר גלילה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  3. אני רוצה להנות מחשב קטן עם מארז SFF. כשהתחלתי לחפש מארז באינטרנט ובחנויות הופתעתי שכמעט לא ניתן להשיג מארז בלבד ותמיד מוכרים אותו כחלק מ BAREBONE. למה אי אפשר לקנות רק מארז ? האם מישהו פה יודע איפה ניתן להשיג מארז SFF בלי "תוספות" ? (רצוי שיהיה קצת מבחר ולא רק את המארז של SHUTTLE). תודה

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  4. את הדגם הבא: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1714&scat=182&tcat=22 כתוב באתר שהוא מגיע אם GPS רציתי לדעת אם שאני מקבל אותו ישר אני יכל לשתמש בGPS או שאני צריך לקנות איזה תוכנה משהו ?? או שזה מובנה ישר לפתוח ולשתמש!! תודה ענקית לעזורים,

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  5. Started by boludo,

כיצד מחשבים כמה המחשב צריך? איזו חברה לספקי כח מומלצת? יש לי מחשב עם 5 HD, כרטיס מסך איכותי ביותר, המחשב משמש כעמדת עריכה לוידאו תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  6. Started by izikd,

מה ההבדל בין שני המעבדים: Intel Celeron 1000 Mhz המחיר:79$ (445ש"ח) ו Pentium III 1GHZ- FC-PGA 133MHZ המחיר: 158$ (889ש"ח) ולמה יש שוני במחירים כל כך גדול

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  7. Started by izikd,

אני רוצה לקנות מחשב חדש לא ממש יקר ויכול להיות לא מהדגמים החדשים! מה עדיף לי AMD או Intel? איזה מעבד ואיזה לוח אם? (לא חייבים להיות דגמים ממש חדשים אבל לא יקרים) ואני גם רוצה לקנות כ.מסך חדש גם לא חייב להיות דגם חדש אבל שלא יהיה יקר איזה? (אם אפשר גם נימוק למה דווקא דגם זה) בתודה izikd

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  8. Started by Intelee,

שוב מודה לכם על תשובות שלכם זה מאוד עזר לי והרחיב לי את ידע בעוד כמה צעדים קדימה וכל זה בזכותכם ;D !!! יש לי עוד שאלה , סילחו לי על כל כך הרבה שאלות !)) מה עליי לעשות כדי שבכיבוי המחשב דרך הווינדוס המחשב יכבה אוטומטי וללא צורך בלחיצת כפתור POWER יש לי P-4,לוח אם של PCPARTNER, מקווה שמידע הנ"ל יעזור בפתירת הבעייה!??? :-/ :bash:

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  9. Started by izikd,

ברצוני לקנות מעבד AMD תעזרו לי בבקשה לבחור אני צריך משהו טוב ולא יקר ואני צריך גם לוח אם תואם לו

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  10. רכשתי רמקולים של ALTEC LANSING ADA880 וכרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1. כאשר חברתי אותם ליציאה הדגיטלית בכרטיס(SPDIF) בזרת מפצל סטריאו ועשיתי להם בדיקה בכרטיס עובדים רק 2 רמקולים כלומר הוא בודק כול רמקול ושומעים רק LEFTFRONT ן RIGHTFRONT מה הסיבה לבעיה?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  11. Started by נומאד,

אני מעונין לרכוש עכבר אופטי במחיר של עד 350 ש''ח, עד העכבר הנוכחי השתמשתי בעכברים שעלוה לי 25 שקלים, אין לי תלונות על שום דבר, חוץ מהליכלוך שהורס אותם לאחר כמה חודשים. מכיוון שאין לי ניסיון רב איתם, אני פונה אליכם. אודה לכם על התשובה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by 6kwar,

אני רואה בכל לוח אם FSB ואם הבנתי נכון FSB= מהירות הBUS של הלוח אני מקווה שאני צודק

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by EllaNikolich,

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  14. Started by gnk,

איזה כרטיס עדיף hercules 3d prophet fdx 8500 le 64mb או MSI Geforce3 ti-200 128mb מה ההבדלים וכו..??

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  15. Started by avihay,

אל תשכחו לקחת בחשבון: מחיר, ביצועים ויציבות.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  16. Started by aski,

יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  17. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב RICHO 7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן הוא טוען אותו בלי הפסקה ולא ניתן להפעיל את הדיסק או לצרוב איתו

18. אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים אלה. (אם זה רלוונטי מדובר בפנטיום 4 2.0A, זכרון 512 RDRAM, דיסק 80G של Maxtor ??? וכרטיס מסך GF4 Ti4600) המחיר הטוב ביותר שמצאתי בארץ הינו ב-KSP ועומד על 6,600 ש"ח לפני מע"מ (לפני מארז) אם אקנה את המחשב בחלקים בארה"ב - הכל יעלה 4,800 ש"ח למערכת זהה. בהנחה שיש מי שיטפל לי במשלוח מארה"ב לכאן, האם הייתם רוכשים את המחשב בארה"ב וחוסכים, או שקונים כאן מטעמים של אחריות, תאימות או כל סיבה אחרת. יש כיסוי ע"י היבואנים של הרכיבים השונים בארץ למוצרים שנקנו בחו"ל? אשמח לשמוע את דעתכם. אמיר ???

19. Started by TNT,

מה זאת שיטת הצריבה- P-CAV? מה חסרונות ויתרונות? האם היא יותר טובה מ- Z-CLV? אני הבנתי שב- Z-CLV הצריבה לפי איכות הדיסק, הצורב מגביר את המהירות כמה שאפשר.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

קיבלתי לא מזמן.. (חודש) UPS חמוד וישן שלא עובד... וכמו כל UPS ישן...נדפקו שם הסוללות.. וכבנאדם שיש לו בבית סטפות של סוללות של 12V 6A.... ואחרי חקירה קטנה של הUPS וגילוי שהוא עובד על 24V.. שמנו 6 סוללות... כל 2 סוללות בטור.. וכל הזוגות במקביל.. ומה שיצא לנו פה זה: UPS שמחזיק 2 מחשבים + 2מסכים+HUB= במשך 15 דקות +- ומה אני רוצה להגיד לכם פה..? במקום לקנות UPS חדש וחזק. תשיגו (כל אחד והדרכים שלו) UPS ישן, תשימו לידו מצבר... והנה, יש לכם UPS שיותר טוב מכל UPS אחר.. תלוי בכמה מצברים.. enjoy.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nikita,

לחברה שלי נשרף לוח האם והיא רוצה לקנות חדש. הציעו לה לוח אם TGA במחיר 490 ש"ח כולל התקנה (יש לה מחשב פנטיום 3 800). היא רוצה לדעת אם לוח האם הזה אמין ויחזיק מעמד. תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  22. Started by Haflo,

קצת לא קשור לפורום,אבל בכל זאת, יש למישהו פה Palm Pilot M505 או מכשיר דומה? איך התצוגה של המכשיר הזה? מה ההבדלים העיקרים בינו לבין ה M515? (אתרי ה Pocket/Palm בארץ נותנים ממש מידע דל בנושא....)

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  23. Started by BlackTalon,

כשאני סתם גולש באינטרנט....קורה תמיד שהמסך מקבל פתאום גוון יותר צהוב ואז לבן זה כבר לא לבן וזה מעצבן...זה קורה, ושוב פעם חוזר כל הזמן....מה אני עושה עם זה?? יש לי CTX PR705F 17"

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by a556,

אני רוצה לקנות עכבר אופטי מעדיף עם גלגלת ושלא יעשה היבהובים תקציב 300 שח מה מומלץ???

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  25. Started by ronyw1,

בקיצור די דפקו אותי בחומרה ורציתי לדעת האם זה קרה לעוד מישהו כי אני מתכוון לתבוע אותם.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים