עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ZenMaster,

מפרט: מעבד P4 3.2 E מסך R9800XT 256MB לוח MB- GIGABYTE 1000PRO 3 DULE זכרון 1G מארז ARURA E BOX ב170 ש"ח הטמפרטורה במחשב גבוהה מאוד והמאוורר של המעבד מאוד מאוד מרעיש 1. רציתי לדעת אם כדאי להשקיע במאוורר של זלמן (B7000 CU) ? 2. האם כדאי להחליף מארז ?? ומה אתם אומרים על המארז הבא ? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2508 אני מודע למחיר (יש מצב להשיג אותו ביותר זול)

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by אוריפ,

השאלה בכותרת... מה יותר טוב?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני יודע שקיים דבר כזה,מישהו יכול להסביר לי איך זה בדיוק עובד ואיפה אני יכול למצוא אחד (פשוט אבל טוב).

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by yaya123,

האם ספק כוח של LG Tech נכנס להגדרה של ספק ג'נרי עלום שם? אני שוקל לקנות את המארז הזה - http://www.tzag-elita.co.il/ProductPage.asp?ProductCode=98 שבא עם מאוורר אחורי של 120 ממ וספק 400W של LG או להוסיף עוד 100 שקל בחנות אחרת בשביל מארז compucase שבא עם אפשרות למאוורר 120מ"מ קדמי בנוסף לאחורי וספק 300W של Hec Hec היא אומנם חברה מוכרת יותר לספק כוח, אבל הספק של LG חזק יותר לפחות על הנייר. לכן אני רוצה לדעת אם אני יכול לסמוך על ספק של LG אני לא בטוח שהרדאון 9800 פרו וביחוד הפרסקוט הרעב יסתפקו ב300W בלבד ונוח (וזול) לי יותר לקנות את המארז עם הLG תודה יאיר

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by jeyjey,

הספק מיועד למערכת הזו: A64 3000+ epox 8KDA3J 512MB GF6800GT תקציב: 400 ש"ח עדיף פחות ושיהיה מזיגזג...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by hck,

אני מעוניין לרכוש אל-פסק חזק על מנת להחזיק שני מחשבי P4 + מסך לפרק זמן קצר מכיון שיש לנו באיזור הפסקות חשמל דיי תכופות שחוזרות אחרי מספר דקות בתקופת החורף. כמו כן אני גם מעוניין לשמור על הספקים מפני קפיצות/נפילות מתח. מחשב אחד עם ספק אחד גנרי 420W והשני 480W של TT. דיפדפתי קצת ברשת ודווקא האל-פסק של Advice מצא חן בעיני, מה גם שלא לכל שאר יצרני האל-פסק יש יציאות למספר מחשבים. מישהו מכיר את האל-פסק הנ"ל ויכול להמליץ לי על הדגמים 1000/1200 ? קישור לAdvice דף PDF: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. Started by asafgolan,

אני מחפש מדפסת שתהיה טובה ואמינה, ושהדיו שלה יהיה זול. אין לי ממש תקציב מוגדר, רק חשוב לי שהדיו יהיה זול (וגם טוב, כמובן). אז בקיצור, מה המדפסת הכי משתלמת שיש? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by TOMMYB1,

חברה אני צריך הדפיס על דף שונה מלבן ואני רוצה להדפיס בלבן אלב המדפסת מפרשת את זה כלא הדפסה... יש מצב לשנות הגדרות?? יש לי LEXMARK X5150

• 15 תגובות
    • 12.8k צפיות
  9. שלום מישהו מכיר את הגויסטיק הזה ויכול לתת איזו שהיא התרשמות ממנו ? המלצות לגויסטיק אחר יתקבלו בברכה (USB בלבד) ועדיף MICROSOFT\LOGITECH וכאלה. תודה קישור

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by DL,

טוב, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה תקציב בערך 500 שקל, הנה מה שחשוב לי: מהירות הדפסה, שקט, איכות הדפסה של טקסט בעיקר (לא מדפיס כמעט תמונות - זה לא שיקול), חסכונות בדיו, ומחיר הדיו. נראה לי שזה הכל, אז אם אפשר המלצה על מדפסת כזאת, רק שהיא לא תהיה בלתי אפשרית להשגה בארץ או משהו... תודה.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by kobi_af,

אני שומע הרבה שספק גנרי הוא חרא מה ההבדל בין גנרי לספק רגיל בלי גנרי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by koby058,

את מי עדיף מבחינת אמינות ומייצב מתח? ובכלל את מי עדיף? האם ל-hec יש active pfc? עריכה:חברה בבקשה מחכים לי לתשובה בחנות!!!

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  13. RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt זה הדגם, השאלה אם הספק שלו יחזיק מחשב עם מערכת Amd 64 bit 3000 Radeon 9800 Pro 512 Ddr samasung 400 mhz והארדדיסק סאטא תודה!, זאת שאלה ממש חשובה לי, תענו בהקדם

14. Started by gggilad13,

איפה (אם בכלל) מוכרים בארץ ג'וייסטיקים של SAITEK? (בעיקר את הX45 והX52)

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by adu,

קניתי את הספק הזהhttp://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=PSTET420AD&Cat2Cat1ID=1436&Cat2ID=0 וקניתי בלי active pfc או משהו דומה ורציתי לדעת מה זה אקטיב פי אפ סי? טוב אני הולך להתקין אותו. ד'א איך הספק? טוב?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אוקי אחרי שאמרו לי כאן ש500W של KSP גרוע, החלטתי להרחיב אופקים (או יותר נכון את הכיס) ולקנות מחנות אחרת, אז החלטתי לקנות מזיגזג, שאמרו לי שהם טובים, ומצאתי שם את הTT SILENT PUREPOWER 420W, וזה נראה לי כמו אחד טוב, חברה טובה, מספיק וולטים, אז הוא בטח טוב, אז זו השאלה שלי, הוא טוב? והאם הוא יחזיק את זה (בקצרה): P4E 2.8GHz 2* 256 DDR 3200 GF6800NU וכונן דיסקים רגיל (לא צורב, לא דיוידי) אז הוא מספיק טוב? וזה לא רק זה, אני אולי אעשה OC קטן, ואוסיף מאווררים וכוננים ובלה בלה בלה, זה יספיק? ויש אחד יותר זול שגם יספיק? (350 שקל לספק זה לא קצת, סך הכל ספק)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לא ידעתי איפה לפרסם פשוט.. אז סליחה מראש.. AMD ATHLON 64 3500+ 939 BOX MSI K8N Neo2 Platinum CORSAIR DDR VS 512MB 3200 400MHZX2 = 1024MB WD 160/7200 SATA 8MB Buffer Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256MB ViVo CREATIVE AUDIGY 2 ZS NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X LOGITECH MX 510 BLUE Microsoft® MultiMedia Keyboard -.. EVER POWER 500VA ZALMAN CNPS7000B-Cu New Model גירסה B! כונן דיסקטים.. Creative Inspire T5400 זה המערכת שלי... אני הולך לקנות אותה עכשיו איזה מארז יהיה הכי משתלם למערכת?? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=7311 שבא בלי ספק קצת יקר.. האם אני ארגיש את ההבדל בינו לבין : http://www.pandas.co.il/prod…

18. כמו מדפסות האלה הענקיות שמדפסים על דף קרטון עבה כמו קרטון כרטסי ברכה כרטסייה עטיפה של דיסק.. מדפסת כזאת רק בקטן ואין הגבלת מחיר ..תעזרו בבקשה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by shay-biker,

אוקיי אנשים אז ככה אני בבעיה איזה מארז לבחור... HEC COMPUCASE או RAIDMAX COBRA או SUPERTALENT או ANTEC 1080B AMG או משו אחר בסביבות המחיר??? לאיזה מהם הקירור הכי טוב??? לאיזה מהם הספק הכי טוב??? (מה אתם אומרים על הספק HEC ועל ENERMAX???) איזה מהם בנוי מאלומיניום אם בכלל??? ואיזה הכי כדאי לקחת ואם כן עם איזה ספק כוח לקחת??? תודה רבה לכל העוזרים... ואם יש מארז אחר שאתם ממליצים עליו בסביבות ה-500 שקל פלוס מינוס תגידו.... וגם איזה ספק לקחת או יש לו??? דרך אגב: זה למחשב +AMD ATHLON64 3000 כרטיס מסך רדון 9800 פרו לוח אם אפוקס זכרון קשיח WD 120GB SATA צורב וכונן תקליטורים וזהו בעיקרון אם צריך עוד מידע תגידו אני יוסיף... תודה.....

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by prelly,

לא ידעתי באיזה פורום הייתי צריך לשים את זה. וזה חלק ממפרט. אז חשבתי בפורום הזה הקיצר יש מלא מארזים יפים והייתי רוצה לדעת את דעתכם מה המארז הכי יפה/מאוורר/קל/ הכי טוב שיש בסביבות 600 שקל אפילו קצט יותר עד 800 גג תודה רבה

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Y.k,

טוב לפני שאני מתחיל את השאלות אני רוצה להוסיף כי הספק מיועד למחשב ישן יחסית(עד המחשב החדש שיהיה בערך עוד כמה חודשים) והחלטתי כבר שאם אני קונה ספק אז אני אשקיע עכשיו ואעביר אותו למחשב הבא במקום לקנות עכשיו ספק ג'נרי מסריח אז עשיתי כמה בדיקות ומצאתי באתר ספק : ThermalTake 420W AD PFC Dual Fan בסביבות ה 400 שקל .. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים : 1) אם משתלם לי לקנות את הספק הזה בכלל 2) אם המחיר שראיתי שווה ביחס למוצר אשמח אם תביעו את דעתכם ואם יש לכם עוד מוצרים דומים בראש בסביבות ה 400 שקל חשוב שיהיה ה active pfc תודה רבה לעוזרים ! מי שתוהה למה אני קונה למחשב ישן ספק כוח חדש זה בגלל שמחשב קופא לי לפעמים ואני כמעט סגור על זה שזה בגלל הספק הג'נרי החרא שלי

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by koby058,

http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1064 amd 64 3200+ epox+nforce 3 club 3d nvidia 6800gt raptor 36g 10000 rpm אשמח לקבל המלצות נוספות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by avihai007,

על פי הביקורת כאן, http://www.techimo.com/articles/index.pl?photo=58 עושה רושם שכן. מה דעתכם? תודה רבה!!!

24. Started by alon22,

שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  25. החלפתי ווסת מהירות למאווררים לספק הכוח שלי TT butterfly , העיניין הוא שעכשיו שאני מכוון אותו על המהירות הכי נמוכה אז אני בקושי מרגיש שהמאווררים מוצאים\מכניסים אוויר *לפי הסנסור הטמפרטורה היא 46-47 על מהירות נמוכה ועל מהירות גבוהה משהו כמו 44 ~ אז תכלס זה משנה משהו בכלל ? אני גם דיי מעמיס עליו

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים