עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Shiker,

היי חברים כמו כל אנשי המחשבים ידוע שבחורף המחשבים נהרסים יותר מהר עקב המתחים בחשמל.. אני שמתי אל פסק בשנתיים האחרונות ובלי עין רעה עובד אחלה, אבל השאלה שלי היא ככה..יש מן שקעים כאלה שקוראים להם מייצבי מתח השאלה אם אני אשים אחד כזה במקום האל פסק האם הוא יעשה את העבודה כראוי ? אני מעוניין להוציא את האל פסק מטעמי נוחות (גדול כבד, יותר מדי כבלים) מה דעתכם ? תודה מראש רועי

2. Started by Selinko,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בבחירת מדפסת בערך בין 500 ל-700 ש"ח. איזה סוג עדיף ובכלל איזה חברה? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by amir77a,

יש משמעות לסוג הזכרון בפועל בין RDRAM ל-DDR. המהירות הרי היא 800 לעומת 266, זה בא לידי ביטוי בפועל?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  4. Started by izikd,

מה ההבדל בין שני המעבדים: Intel Celeron 1000 Mhz המחיר:79$ (445ש"ח) ו Pentium III 1GHZ- FC-PGA 133MHZ המחיר: 158$ (889ש"ח) ולמה יש שוני במחירים כל כך גדול

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  5. יש לו מושג איפה לקנות, שיאמר לי בבקשה. . אוקיי, מצאתי אצל פנדה, של "Icemat": http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1300_1301_1302 הם שווים משהו? ואיזה עדיפים? גבריאל.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by haviv822,

רציתי לדעת קצת על HP C3183 ואיך היא במחיר של 500 ש"ח, יש לה מתחרים בטווח מחירים הזה ? תודה.

7. לפני שנה וחצי חבר שלי קנה MX510 ב-300 שקל בזיגזג, מישהו יודע בוודאות כמה אחריות אמורה להיות לו? תודה! (:

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. שלום, אני רוצה לרכוש אוזניות לכדי חוות דרכן סרטים ב5.1/7.1 לא הצלחתי להבין אם באוזניות כמו corsair hs1 או לוגיטק G35 יש משהו מיוחד שיוצר את אפקט הוירטואל סראונד או שרכישת כרטיס קול שתומך בוירטואל סראונד ואוזניות סטריאו רגילות טובות (סנהייזר כלשהן) גם יצליחו להעניק לי חוויה דומה (ואפילו טובה יותר) אשמח לעזרתכם, תודה

9. ראיתי את המצלמה הזו אצל חבר שלי והאיכות שלה באמת מצוינת: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=77&SCID=89&MNO=PK-636MA כתוב בפירוט של המצלמה שיש לה 350K Pixels ב CMOS 640X480.... אני לא כל-כך מבין את זה, אבל כתוב גם שהיא מצלמת באיכות 1.3מגה פיקסל בתמונות רגילות... יש גם את המצלמה הזו: http://vgear.com/products/list.asp?ProdID=AMVG1-010-023 שם כתוב שהיא 350K אבל אני לא הבנתי אם זה בצילום תמונה רגילה (כפי שיש למצלמה הראשונה 1.3מגה) או במצב ווידוא (אני מניח) כפי שיש גם לראשונה 350K, כי לא מפורט באתר וגם לא על הקופסא.. מישהו יכול לעזור? ואם שתי המצלמות בעצם שוות ב350K, אז כמה פיקסלים יש למצלמה השניה בצילום תמונה רגילה? תודה.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by yotmail,

אני מתעד לקנות מחשב שיהיה בא מעבד E6400 מאורר למעבד שלZALMAN כונן קשיח WD 250 לוח אם MSI 965 NEO כ.מסך MSI 7600GS זיכרון: 2 G"B OCZ GOLD צורב DVD כונן COMBO מלא הצלחתי למצוא בחנות (אייבורי) שאני קונה בה את החלקים ספק נורמלי לכן אני מתכנן להזמין באינטרנט ולחבר את הספק בבית. איזה ספק אתם מצעים לי להזמין? או אולי מישהו ממכם יודע על ספק נורמלי שמוכרים באייבורי?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by E-Bear,

can somone please give me a site/program to check it? Thanks.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  12. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיכלול את Saphire 9800 pro............בהתחלה תיכננתי שהמארז יהיה Simbadda LU Master 480W אבל אז שיניתי למשוה אחר ....(בגלל מקום הרבה יותר זול)....המשהו האחר הזה הוא CHENBRO PC61166(Gaming Bomb) XPIDER Silver no PSU וThermaltake TT360AP PFC 360WATT רציתי לדעת מה דעתכם....ואם אתם מציעים שינויים אז שלא יעלו לי עוד כסף... תודה רבה ..דן.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  13. עדיף ללא תמיכה לידיים בתחתית ולא "גבוה מדי" כי איני רגיל להשמתמש בכפתורים עליונים(מתחת לשולחן ולא נוח). בינתיים חשבתי על Logitech Media Keyboard Elite.מבקש את דעתכם והמלצתכם.הכי חשוב נוחות הכפתורים.שילחצו חלק ובשקט.בינתיים יש לי מקלדת מדיה זולה של CLICKER ונשמאס לי ממנה.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  14. טוב אז ככה אני צריך ספק טוב + מארז יפה, במחיר של 500 ש''ח בלי חריגות. חייב ליהיות מהחנות www.memorypc.co.il אהבתי את המארז הזה, אז אפשר להביא לי רק ספק במחיר סביר המארז - ( אני יודע שהוא בא עם ספק אבל אמרו לי הספק לא משו. ) http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={BF8B0A79-8CCE-4008-B2BB-72C72263293B}&details_type=1&itemid={E64109C4-C70C-4018-8023-FE1BEC677D1A} תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by kw,

יש מישהו שקנה ספק מארה"ב ויכול להגיד אם צריך מתאם לחשמל ?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  16. אני מחפש כרטיס PCI שקולט רדיו FM באיכות טובה ובסטריאו עם דרייברים מעודכנים שתומכים בXP או לפחות משהו שיפעל, ובשילוב עם תוכנה כלשהי שיכולה להקליט את שידורי הרדיו באיכות גבוהה. אפשר למצוא כרטיס כזה בארץ ? אני יודע שיש גם כרטיסי טלויזיה בשילוב עם רדיו אבל אני לא יודע אם האיכות שלו מספקת וגם לא נראה לי חכם לשלם סתם לכרטיס טלויזיה שאין מצב שאני אעשה בו שימוש, אבל אם מישהו יודע על כרטיס כלשהו, אפילו טלויזיה שלא עולה יותר מ250 שקל ומסוגל להקליט רדיו למחשב ולנגן דרך הרקמולים את השידורים בו זמנית וגם בסטריאו אני ממש ממש ממש... ממש, אשמח. תודה רבה מראש. נ.ב שכחתי לציין שהOUTPUT צריך להיות מכרטיס הקול, אין מצב שאני אתחיל לחבר ולנתק את החיבורים כל פעם שאני ארצה לשמוע רדיו או MP3 או ל…

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by stone cold,

טוב אז מצאתי היום חנות די חדשה ברעננה שמוכרת את העכבר הזה לרוב העכבר לא נפוץ ברוב החנויות העכבר עלה לי 340 שקלים בכל מקרה העטיפה ניראת ככה ואני לוקח תמונות מהרשת כי אין לי כוח לצלם - באריזה לא כלול הרבה אבל היא יפה גם מבחוץ וגם מבפנים וניראת איכותית ההתקנה בוויסטה 64 לא הייתה נוחה המערכת לא התקינה אוטומטית את העכבר וגם לא נתנה להתקין בדריבר שקיבלתי הורדת דריבר חדש והכנסת העכבר בUSB של העכבר הקודם (510) עזר להפעיל את העכבר ואני לא יודע מה מהם פתר את הבעיה התוכנה של העכבר מאוד נחמדה והעכבר מאוד יפה אני יוריד דמו של f.e.a.r 2 לבדוק את העכבר במשחק FPS רציני מבחינת גלישה ושימוש רגיל אפשר לכוון את המהירות והוא מאוד נוח בערך כמו ה510 שהיה לי אבל הוא הרבה יותר …

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by y_i_c,

קניתי את הסורק הנ"ל...הכל עובד טוב ויפה אבל איך לעזאזל אני מכבה אותו?!!?!?!?!!?!?!?!!?!?!

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  19. התקציב שאני נותן לו הוא 70 ש"ח (+אפשרות לחריגה קטנה אם החריגה ממש שווה את זה). עדיפויות לפאד: - מגע נוח ו"כייפי" עם כף היד - מדוייק - עקבי (החלקה טובה) נ.ב. יש לי את ה-razer goliathus אבל הוא מאוד שחוק ובלוי והגיע הזמן להחליפו.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  20. אנשים קניתי את העכבר הזה Microsoft Basic Optical Mouse וגם כשהמחשב שלי מחובה הלד האדום שבתוך העכבר דולק וזה מפריע לי לישון ... האם זה צריך ליהיות ככה ? או שאפשר לנתק ?

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by Gil28,

שיהיה פקס והכי חשוב חיסכון! לכן ליזר...

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by tora26,

שלום אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת סורק (שהסורק יכלול משטח הסורק + מזין מסמכים אוטומטי) עם חיבור לרשת ביתית חשוב לי מאוד שהדיו שלה לא יהיה יקר ושתמיד תיהיה אפשרות למצוא לה דיו בשוק כלומר שלא יהיה מצב שאחרי שנתיים פתאום אין לי מאיפה לקנות דיו כי כבר לא מייצרים ואין לי ברירה אלה לקנות חדשה אני לא מדפיס הרבה דף פה דף שם וגם לא כל יום, אולי אדפיס יותר ברגע שתיהיה לי אפשרות מה אתם אומרים על המדפסת הזו? https://ksp.co.il/?uin=37203&select=.1053..222.&txt_search= ומה לגבי דיו תואם\ממוחזר?

23. Started by SEangel,

מצאתי סורק של MUSTEC (BEAR PAW 2400CU ב485 ש"ח יש סורקים יותר טובים באותו מחיר או באותה רמה ובפחות מחיר?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by Ibrow-Now,

מי היבואנים של EIZO בארץ ?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by Ibrow-Now,

מחשב ישן (פנטיום 1) התריע לי בעלייה של המחשב שהבטרייה של הCMOS עומדת להגמר.. כעקרון, מה שצריך זה ללכת לחנות והם יחליפו את זה (כמה שהבנתי זה רכיב קטן.....)? והאם הדבר שצריך להחליף בטרייה יכול לגרום לתקיעות של המחשב (פשוט המחשב נתקע)....

• 3 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.