ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לפורום ;D האם ספק כוח של Thermaltake דגם 420W יצליח לסחוב שדרוגים עתידניים של כרטיס מסך מעבד וכו'? כרגע יש לי ספק כוח של 550W שהוא ממש *חרא*! הוא כל כך רועש,כנראה ספק ג'נרי של סימבדה... אז האם הTT יסחוב? כי אם לא אולי אני אלך על הXASER... למרות שהוא יותר יקר וגם לא מתאים בצבע למחשב שלי... אה ועוד שאלה (כמה שאלות יא רבאק)... יש לספקים האלה 2 מאווררים - אחד אחורי רגיל ואחד עליון... אז מה העליון עושה לעזאזל!? אני לא אמור לקדוח חורים בתקרת המארז נכון?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שווה???? למחשב השני שלי שבקרוב יגיעה אלי הספק אני קונה מהארץ פשוט הטכנאי אמר לי שזה עולה 90 דולר חדש דנדש שווה???
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספק כוח למחשב אשר תומך בתקן 60601. חיפשתי במספר אתרים ומצאתי ספקי כוח שתומכים בתקנים דומים אך לא בתקן זה ספציפית. מישהו מכיר ספק כזה? תודה רבה נ.ב הנה מידע על התקן: http://www.601help.com/Basic_Concepts/pc.html
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס PCI שקולט רדיו FM באיכות טובה ובסטריאו עם דרייברים מעודכנים שתומכים בXP או לפחות משהו שיפעל, ובשילוב עם תוכנה כלשהי שיכולה להקליט את שידורי הרדיו באיכות גבוהה. אפשר למצוא כרטיס כזה בארץ ? אני יודע שיש גם כרטיסי טלויזיה בשילוב עם רדיו אבל אני לא יודע אם האיכות שלו מספקת וגם לא נראה לי חכם לשלם סתם לכרטיס טלויזיה שאין מצב שאני אעשה בו שימוש, אבל אם מישהו יודע על כרטיס כלשהו, אפילו טלויזיה שלא עולה יותר מ250 שקל ומסוגל להקליט רדיו למחשב ולנגן דרך הרקמולים את השידורים בו זמנית וגם בסטריאו אני ממש ממש ממש... ממש, אשמח. תודה רבה מראש. נ.ב שכחתי לציין שהOUTPUT צריך להיות מכרטיס הקול, אין מצב שאני אתחיל לחבר ולנתק את החיבורים כל פעם שאני ארצה לשמוע רדיו או MP3 או ל…
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לקחת UPS זול (500 ש"ח) ולחבר אותו למצבר של מכונית (עוד 500 ש"ח)במקום המטען הרגיל שלו, וכך, במחיר של ~1000 ש"ח לקבל UPS עם שיכול להספיק לשעה ויותר.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
עד 1,000-1,500 ש"ח. אני מדפיס דפים בכמויות, אז אני אצטרך לייזר...למישהו יש המלצה למדפסת איכותית בטווח מחירים הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מתעד לקנות מחשב שיהיה בא מעבד E6400 מאורר למעבד שלZALMAN כונן קשיח WD 250 לוח אם MSI 965 NEO כ.מסך MSI 7600GS זיכרון: 2 G"B OCZ GOLD צורב DVD כונן COMBO מלא הצלחתי למצוא בחנות (אייבורי) שאני קונה בה את החלקים ספק נורמלי לכן אני מתכנן להזמין באינטרנט ולחבר את הספק בבית. איזה ספק אתם מצעים לי להזמין? או אולי מישהו ממכם יודע על ספק נורמלי שמוכרים באייבורי?
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ראיתי את המצלמה הזו אצל חבר שלי והאיכות שלה באמת מצוינת: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=77&SCID=89&MNO=PK-636MA כתוב בפירוט של המצלמה שיש לה 350K Pixels ב CMOS 640X480.... אני לא כל-כך מבין את זה, אבל כתוב גם שהיא מצלמת באיכות 1.3מגה פיקסל בתמונות רגילות... יש גם את המצלמה הזו: http://vgear.com/products/list.asp?ProdID=AMVG1-010-023 שם כתוב שהיא 350K אבל אני לא הבנתי אם זה בצילום תמונה רגילה (כפי שיש למצלמה הראשונה 1.3מגה) או במצב ווידוא (אני מניח) כפי שיש גם לראשונה 350K, כי לא מפורט באתר וגם לא על הקופסא.. מישהו יכול לעזור? ואם שתי המצלמות בעצם שוות ב350K, אז כמה פיקסלים יש למצלמה השניה בצילום תמונה רגילה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מקלדת אלחוטית חדשה בתקציב של עד 500 ש"ח. הבנתי שיש איזושהי בעיה קטנה של DELAY במקלדות אלחוטיות בכל הנוגע למשחקים וכו'.. זה נכון? תודה,
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי רמקולים די טובים קניתי מחשב חדש והם פתאום מתחילים לעשות רעשים כאלה ומעצבנים למה זה איך לפתור את זה ?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הכנסתי את הדיסק לפני שחיברתי את הגיימפד ואז הוא רשם לי הודעה שאני צריך sp1 או sp2 כדי להתקין ויש לי sp3.. מה לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני לא מדפיס הרבה, אלא נגיד איזה 20+- דפים בשבוע בממוצע.. (70% צבע שחור) חשוב לי מאוד שהמדפסת תהיה חסכונית בדיו מאחר ודיו עולה מאוד יקר. חשוב שיהיה בה גם סורק ומכונת צילום (בלי פקס!) בתקציב של עד 700 ש''ח ערכתי חיפוש בפורום ומצאתי מספר מדפסות שנראו לי: (כמעט כל התגובות של רונאלדו) Brother: 115, 130, 440 HP: C3183, PSC1513 Canon: 180 אני דיי בכיוון של ה 130 כי הוא נראה הכי טוב, וגם אבא שלי לא ממש רוצה לקנות HP בגלל שהמדפסת הקודמת היתה HP והיא שבקה חיים (PSC 2175). אבל איזה הכי חסכוני בדיו? (כמה דפים מדפיסה וכמה הדיו עולה?) איזה הכי טוב מבחינת האיכות? חשוב שהמדפסת תהיה קטנה כמו ה 130..נראה לי שכולן קטנות... אילו מדפסות אפשר לנפות מהרשימה ולמה? ועוד כמה שאלות: ~הקטע של 4 מיכ…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש בארץ חנות שמוכרת את המוצרים של Razer במחיר נורמאלי? מישו כאן פעם הזמין מ-Razer ויודע כמה עולה משלוח שלהם?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
לפני שנה וחצי חבר שלי קנה MX510 ב-300 שקל בזיגזג, מישהו יודע בוודאות כמה אחריות אמורה להיות לו? תודה! (:
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מצטער מראש על הפגנת הבורות האפשרית. אני אפילו לא בטוח בעצם ההגדרה - 'מצלמת רשת', כי תכל'ס - כל מצלמה (דיגיטלית) יכולה להיות מצלמת רשת.. בכל אופן - אני מדבר על מצלמה שלא אמורה לעשות הרבה יותר משיחות וידאו במסנג'ר/סקייפ. אחת שנשארת מחוברת למחשב כל הזמן. השאלה היא בנוגע למושג "מעקב פנים" שמופיע לעתים במפרטים. ממה שאני יודע, מדובר בתוכנה שמזהה את הפנים ומשתמשת בזום הדיגיטלי של המצלמה כדי להשאיר תמיד את הפנים בפוקוס, גם אם הראש זז. האם מדובר רק בתוכנה? האם זה יכול להתבצע בעזרת כל מצלמה עם זום דיגיטלי? האם המונח "מעקב פנים" קשור למושג "זיהוי פנים"? בהנחה שמדובר בפיצ'ר של המצלמה עצמה (לא בתוכנה) - איזה מצלמה זולה ומומלצת כוללת את התכונה הזאת? המון תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ועדיף עם כמה שיותר כפתורים (שניתנים לתכנות), הTARAKBALL ישמש כשלט למחשב HTPC, תזרקו התעות ועל המחיר אני אחשוב אח"כ. תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכם. אפשר בבקשה חוות דעת על המצלמת אינטרנט vx3000 של מיקרוסופט? לינק: http://www.hardware-pacers.com/pages.php?pid=344&catType=r תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לנו מדפסת HP שקיבלנו כעת ממישהו במסירה, כשקנה מדפסת חדשה. האו אמר שאמנם ישנה אך עובדת טוב, אז לא היה לנו מה להפסיד העניין הוא שאין לנו כבל חיבור למחשב.עמוד ניסיון ע"י מקש ההקלדה - לא ממש צלח. מה אתם חושבים, שווה להשקיע בקניית כבל ודיו עבורו? או שחבל על הכסף וכדאי רק לקנות מדפסת חדשה? תודה רבה! שלמה וחביבה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://codekeyboards.com/ הוכרזה עכשיו. מקלדת מכאנית שמשתמשת במקשים "לבנים" / "נקיים", יש לה אפשריות קינפוג לכל מני תצורות מאחורה וקצת יקרה, 150$. האם שווה ? מה השוני בין הכפתורים הללו (שלא כלכך פופלארים) לאחרים ?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שבת שלום HWZONE, הMX510 נפל בקרב והכפתור השמאלי הפסיק לתפקד, עכשיו אני צריך משהו בערך באותו גודל ואחיזה אבל שהפעם יהיה אלחוטי. אני לא רודף אחרי עיצובים מטורפים או DPI שאותותו עובר את רף ה10K, אבל גם אין לי הגבלת תקציב מסויימת, אני פתוח להצעות על כל מה ששווה את המחיר
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=28532 אהבתי את המקשים הנמוכים כמו בלפטופ, אהבתי תלדים חשוב עכבר שנח ליד במשך שעות של שימוש, לא מסורבל וכבד, עכבר מדויק שיהיה נח לעבודה עם טקסט ולגיימינג לא כבד
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
עכשיו עולה 100 יורו מה דעתכם האוזניות שוות את המחיר! אני עכשיו עם KRAKEN, ארגיש הבדל?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי פעם את ההגיון במספור של הDDR? PC2100 PC2700 PC3000 וכד'? ובדרך להסביר מה כל אחד אומר?
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-