עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by pavlo,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם אינפרא אדום מובנה, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשלוח קבצים מהמחשב שלי לפלאפון. יש לציין שהפלאפון שלי תומך בשליחה וקבלה של קבצים דרך אינפרא אדום. אשמח לתשובה, תודה רבה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  2. שלום לחברי הפורום קניתי מחשב חדש (הגיע היום ) וניסיתי לחבר את הכבל שיוצא מהמסך לזה של המארז.אני מדבר על החוטים האלה: http://www.lcdtv.co.il/picts/vgacab.jpg המסך הוא CRT מלפני 3+ שנים. הבעיה היא שלחיבור שיוצא מן המסך יש פינים.במארז הקודם היו ''שקעים'' כך שפשוט חיברתי אותם והמסך עבד. במארז החדש יש גם פינים,אין בכלל שקעים שאפשר לחבר אליהם את הכבל.יש שני חיבורי DVI . זה המארז (מצאתי רק תמונות מלפנים) http://www.hwluxx.de/Images/Case/CI-6919/05180002s.jpg מה עושים? :s05: תודה. אגב,מישהו יודע איך לפתוח את המארז?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by amir77a,

יש משמעות לסוג הזכרון בפועל בין RDRAM ל-DDR. המהירות הרי היא 800 לעומת 266, זה בא לידי ביטוי בפועל?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  4. Started by kobi_af,

מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות עם מיקרופון... התקציב מקסימום 130 הם לא למשחקי רשת אם אפשר תגידו סוגים וחברות שהם יחסית טובים שכך אם אני אבחר משהו אחר שאני לא ממש מכיר אז לפחות אני ידע שלקחתי מחברה אכותית

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  5. ראיתי את המצלמה הזו אצל חבר שלי והאיכות שלה באמת מצוינת: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=77&SCID=89&MNO=PK-636MA כתוב בפירוט של המצלמה שיש לה 350K Pixels ב CMOS 640X480.... אני לא כל-כך מבין את זה, אבל כתוב גם שהיא מצלמת באיכות 1.3מגה פיקסל בתמונות רגילות... יש גם את המצלמה הזו: http://vgear.com/products/list.asp?ProdID=AMVG1-010-023 שם כתוב שהיא 350K אבל אני לא הבנתי אם זה בצילום תמונה רגילה (כפי שיש למצלמה הראשונה 1.3מגה) או במצב ווידוא (אני מניח) כפי שיש גם לראשונה 350K, כי לא מפורט באתר וגם לא על הקופסא.. מישהו יכול לעזור? ואם שתי המצלמות בעצם שוות ב350K, אז כמה פיקסלים יש למצלמה השניה בצילום תמונה רגילה? תודה.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  6. ועדיף עם כמה שיותר כפתורים (שניתנים לתכנות), הTARAKBALL ישמש כשלט למחשב HTPC, תזרקו התעות ועל המחיר אני אחשוב אח"כ. תודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  7. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיכלול את Saphire 9800 pro............בהתחלה תיכננתי שהמארז יהיה Simbadda LU Master 480W אבל אז שיניתי למשוה אחר ....(בגלל מקום הרבה יותר זול)....המשהו האחר הזה הוא CHENBRO PC61166(Gaming Bomb) XPIDER Silver no PSU וThermaltake TT360AP PFC 360WATT רציתי לדעת מה דעתכם....ואם אתם מציעים שינויים אז שלא יעלו לי עוד כסף... תודה רבה ..דן.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by killer107,

אני רוצה לקנות גויסטיק או שלט כמו של פלייססטיישן למחשב עד 300 שקל מה כדי לי לקחת? אני מעדיף של חברת לוג'יטק אבל אתם יכולים להביא הצעות של חברות אחרות

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by kw,

יש מישהו שקנה ספק מארה"ב ויכול להגיד אם צריך מתאם לחשמל ?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by maorsh18,

זהו המפרט לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D nbsp 920 ש"ח דיסק קשיח Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA nbsp ש"ח מאוורר Thermaltake Smart Case Fan II 120mm A2029 85 ש"ח מעבד AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice 1,199 ש"ח צלע קירור למעבד Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 260 ש"ח מאוורר למעבד Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm 91 ש"ח כ.מסך Leadtek WinFast PX6200 PCIe GeForce 6200 128MB Bulk 581 ש"ח די וי די NEC 3540A DVD±RW x16 Dual Layer - BLACK 378 ש"ח זיכרון OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5 720 ¤ 2 פלופי Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 65 ש"ח מארז שרתים השאלה היא האם ספק 400W יספיק לי ברצוני להוסיף עוד מאווררי…

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by eyal00,

יש לי עכשיו עכבר של VIEWSONIC פשוט. אם אני יחליף לעכבר MX 510 אני ירגיש שיפור גדול בדיוק? העכבר שווה 200 ש"ח?

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  12. היי הייתי מעוניין לשמוע על מקלדות שיתאימו לגיימינג אבל בלי להשתגע במחיר חשבתי על המקלדת ‏Logitech Pro 2000 Cordless Keyboard מה אתם חושבים ? יש לך בעיות ידועות או סיבות לא לקחת אותה? בנוסף חשבתי לקנות גם רמקולים 2.1 מחיר של סביבות ה250 שקלים. שקלתי לקחת את הדגם הבא: Z323 2.1 Speaker מה דעתם האם יש אלטרנטיבות ? בבקשה לא לכתוב קח את זה הדגם X כיא הוא יותר טוב, אלה אם אפשר להסביר למה עדיף לקחת את X מה היתרונות שלו ואיך הן באות לידי ביטוי(גם לגבי מקלדת או הרמקולים) פשוט זה יכול לרום לאנשים נוספים שיבינו למה עדיף דגם מסויים שידעו מה היתרונות והחסרונות ובכך לקבל את ההחלטה הטובה ביותר לצרכים שלהם.. תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  13. המקלדת עובדת בביוס, ועובדת כאשר עושים uninstall למקלדת בווינדוס ועושים הוספה שלה ב add hardware. היא גם עובדת בsafe mode על ההתחלה אך כשנכנסים לווינדוס אחרי אתחול היא לא עובדת וזה מעצבן. מה אפשר לעשות? כי המקלדת כן עובדת. וזה כותב לי בפרופרטיס Device cannot start (code 10) משהו כזה.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. שלום לכולם אני כרגע משתשמש בmx518 כשהוא יושב על השולחן שלי והוא כל הזמן תופס לכלכוך וזה וזה לא נוח לשים את היד על השולחן אז חשבתי לקנות פד לעכבר אבל אני ממש לא גיימר כבד ולכן אני לא צריך משהו מיוחד אני צריך משהו פשוט ונוח ולא יקר מדי ובגודל סביר לא 50 על 50 אשמח לכל עזרה שתכולו לתת בעדיפות לפנדה כי הם החנות הנורמלית היחידה באזור הדרום כמו כן יש לי בעיה במקלדת נפל לי אחד מהגומי בתחתית איך להדביק אותו כי ניסיתי עם דבק מגע פשוט והוא נפל.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  15. התקציב שאני נותן לו הוא 70 ש"ח (+אפשרות לחריגה קטנה אם החריגה ממש שווה את זה). עדיפויות לפאד: - מגע נוח ו"כייפי" עם כף היד - מדוייק - עקבי (החלקה טובה) נ.ב. יש לי את ה-razer goliathus אבל הוא מאוד שחוק ובלוי והגיע הזמן להחליפו.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  16. Started by Rhx,

את האמת? המארז שלי בסדר גמור והוא אחלה, רק שאני לא יודע למה אבל אני מרגיש שהוא יותר מדי קטן, הוא טיפה צפוף למען האמת, הכבלים מבולגנים והוא לא ממש מרווח, רציתי גם ככה לפני כמה זמן לרכוש מארז חדש וחמוד. התקציב הוא 300 ש"ח ללא ספק, כמה שיותר טוב אני רוצה, תודה.

• 13 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by SEangel,

מצאתי סורק של MUSTEC (BEAR PAW 2400CU ב485 ש"ח יש סורקים יותר טובים באותו מחיר או באותה רמה ובפחות מחיר?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by adam777,

שלום לכולם. שאלה כללית לחלוטין - ישנה אפשרות להוספת חיבור PCMCIA למחשב נייח (מבוסס USB או PCI אני מניח)? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  19. אני לא מדפיס הרבה, אלא נגיד איזה 20+- דפים בשבוע בממוצע.. (70% צבע שחור) חשוב לי מאוד שהמדפסת תהיה חסכונית בדיו מאחר ודיו עולה מאוד יקר. חשוב שיהיה בה גם סורק ומכונת צילום (בלי פקס!) בתקציב של עד 700 ש''ח ערכתי חיפוש בפורום ומצאתי מספר מדפסות שנראו לי: (כמעט כל התגובות של רונאלדו) Brother: 115, 130, 440 HP: C3183, PSC1513 Canon: 180 אני דיי בכיוון של ה 130 כי הוא נראה הכי טוב, וגם אבא שלי לא ממש רוצה לקנות HP בגלל שהמדפסת הקודמת היתה HP והיא שבקה חיים (PSC 2175). אבל איזה הכי חסכוני בדיו? (כמה דפים מדפיסה וכמה הדיו עולה?) איזה הכי טוב מבחינת האיכות? חשוב שהמדפסת תהיה קטנה כמו ה 130..נראה לי שכולן קטנות... אילו מדפסות אפשר לנפות מהרשימה ולמה? ועוד כמה שאלות: ~הקטע של 4 מיכ…

20. עכשיו הבנתי למה המארז כזה חרא

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, אני לא יודע אם זה מתאים לפה או לפורום אודיו, אז בבקשה להעביר אם זה לא המיקום הנכון,תודה! אני מתלבט בין האוזניות HD435 לבין HD465 . השימוש בהן יהיה:80% למשחקים, ו20% למוזיקה. אילו מבינהן עדיפה? (הפרש של כ30 ש"ח). תודה רבה!

22. חחח שאלה קצת מצחיקה אבל אני צריך עכבר בסביבות ה60-70 שקל... ראיתי זה חמוד Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM אבל כמה dpi יש לו? וראיתי את זה גם Genius NetScroll Eye PS2 עם 800 dpi http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=11540 תודה!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by ORrrr,

בתוכנה MBProde בוולטים יש משהו שנקרא +2.5 והוא עומד לי על 1.09, מזה? עוד דבר, מזה Aux1. עוד דבר, למה ה Chassis על 0 ומזה בכלל? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by Dvirus89,

אחים שלי אם אני קונה מארז Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case אני צריך לקנות ספק כוח אם שיש בו כבר ואני לא צריך??? אותו שאלה לגבי המארז Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless אני מחכה לתשובות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים