עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. על העכבר להיות עמיד וטוב, לזמן רב, שיקלוט בצורה מעולה ב2מטר ומעלה, שלא יהיו תקיעות, (אני כמעט לא משחק בעכבר ד"א אז מהבחינה הזאת זה מקל על הדרישות )

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  2. יש לי סורק Genius ColorPage-Vivid Pro2 ואני צריך דרייברים שלו לוינדוס XP... מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  3. Started by bagetrek,

יש לי פה מחשב שהבאתי פנטיום 3 850 מגהרץ עכשיו המחשב עשה לי כמה צרות כי רציתי לפרמטו .. הדבר האחרון שלא טוב בוא הוא שהמקלדת לא מגיבה ! אני מדליק את המחשב מחדש המקלדת מקבלת זרם הנורות נדלקות אבל היא מתה , אני לא יכול להיכנס ל- BIOS ולא לעשות פורמט ולא נאדא שאר הדברים בסדר כגון העכבר שכן עובד ( בווינדוס שעולה הכל בסדר חוצ מהמקלדת ) ...נסיתי עם עוד מקלדת ועדיין אותה בעיה ! מהי יכולה להיות הבעיה ? אולי לוח אם ? :'( רק לא זה ! אז מה עושים ? :s05: תודה !

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  4. היי אנשים. בזמן האחרון בגלל הח ורף אני מאמין , יש לנו המון הפסקות חשמל בבית , זה לכמה דקות עד שמרימים את הסוויץ בחזרה ואז הכל בסדר. רציתי להביא ספק כוח , במיוחד בשביל זה , שאם אני באמצע משחק או משהו חשוב , אז אני אוכל להמשיך לשחק את ה 3-4 דקות האלו , עד שהחשמל יחזור. מדובר במחשב : amd 3500 64bit 512X2 X850 XT ספק כוח של TT 480w מסך , שהוא לוקח חשמל דיי כבד , זה ה Samsung 959NF 19 זה לא LCD. זה מסך גדול ושמן. בכל מקרה , על מה אתם ממליצים? תקציב של 300 שקל עד 700-800. רצוי לא להגיע לאיזור ה700 אם ניתן. כמו שאמרתי , ספק שיחזיק את המערכת הזאת לפחות 6-7 דקות ומעלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by E-Bear,

can somone please give me a site/program to check it? Thanks.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  6. עדיף ללא תמיכה לידיים בתחתית ולא "גבוה מדי" כי איני רגיל להשמתמש בכפתורים עליונים(מתחת לשולחן ולא נוח). בינתיים חשבתי על Logitech Media Keyboard Elite.מבקש את דעתכם והמלצתכם.הכי חשוב נוחות הכפתורים.שילחצו חלק ובשקט.בינתיים יש לי מקלדת מדיה זולה של CLICKER ונשמאס לי ממנה.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  7. אני מחפש כרטיס PCI שקולט רדיו FM באיכות טובה ובסטריאו עם דרייברים מעודכנים שתומכים בXP או לפחות משהו שיפעל, ובשילוב עם תוכנה כלשהי שיכולה להקליט את שידורי הרדיו באיכות גבוהה. אפשר למצוא כרטיס כזה בארץ ? אני יודע שיש גם כרטיסי טלויזיה בשילוב עם רדיו אבל אני לא יודע אם האיכות שלו מספקת וגם לא נראה לי חכם לשלם סתם לכרטיס טלויזיה שאין מצב שאני אעשה בו שימוש, אבל אם מישהו יודע על כרטיס כלשהו, אפילו טלויזיה שלא עולה יותר מ250 שקל ומסוגל להקליט רדיו למחשב ולנגן דרך הרקמולים את השידורים בו זמנית וגם בסטריאו אני ממש ממש ממש... ממש, אשמח. תודה רבה מראש. נ.ב שכחתי לציין שהOUTPUT צריך להיות מכרטיס הקול, אין מצב שאני אתחיל לחבר ולנתק את החיבורים כל פעם שאני ארצה לשמוע רדיו או MP3 או ל…

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by mega1234,

מתבלט בין המארז הזה ל CHEIFTEC DRAGON מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  9. שלום לפורום ;D האם ספק כוח של Thermaltake דגם 420W יצליח לסחוב שדרוגים עתידניים של כרטיס מסך מעבד וכו'? כרגע יש לי ספק כוח של 550W שהוא ממש *חרא*! הוא כל כך רועש,כנראה ספק ג'נרי של סימבדה... אז האם הTT יסחוב? כי אם לא אולי אני אלך על הXASER... למרות שהוא יותר יקר וגם לא מתאים בצבע למחשב שלי... אה ועוד שאלה (כמה שאלות יא רבאק)... יש לספקים האלה 2 מאווררים - אחד אחורי רגיל ואחד עליון... אז מה העליון עושה לעזאזל!? אני לא אמור לקדוח חורים בתקרת המארז נכון?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by mega1234,

1. מה עדיף - ספק 500W גנרי או ספק 300W של BRAND ? 2. למה צריך ספק 500W ?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by amit_amit,

שלום לכולם קניתי לקסמארק E240 (למרות ניסיון רע שהיה לי איתם פעם) והיא מחוברת למחשב עם XP כאשר המחשב הזה מחובר ברשת עם עוד שתי מחשבים. אז עשיתי שיתוף וכרגע עוד מחשב אחד עם XP יכול לגשת למדפסת אבל המחשב השני עם הVISTA X64 לא מצליח להתקין את המדפסת הוא מוצא אותה וכשהוא אומר לי לבחור דרייברים הוא אומר שהם לא טובים ואני צריך לפנות למנהל המערכת(שזה אני) יש לכם מושג מה לעשות?

12. Started by Rhx,

את האמת? המארז שלי בסדר גמור והוא אחלה, רק שאני לא יודע למה אבל אני מרגיש שהוא יותר מדי קטן, הוא טיפה צפוף למען האמת, הכבלים מבולגנים והוא לא ממש מרווח, רציתי גם ככה לפני כמה זמן לרכוש מארז חדש וחמוד. התקציב הוא 300 ש"ח ללא ספק, כמה שיותר טוב אני רוצה, תודה.

• 13 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by SEangel,

מצאתי סורק של MUSTEC (BEAR PAW 2400CU ב485 ש"ח יש סורקים יותר טובים באותו מחיר או באותה רמה ובפחות מחיר?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by Aganathon,

יש לי ספק AOPEN 300W שהגיע עם המארז שיש לי כרגע. עד עכשיו לא היו לי איתו בעיות (כמעט 3 שנים). האם הוא אמין ויוכל לסחוב את המערכת הבאה ? Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K ASUS P4P800 2 x GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM WD 80GB 7200RPM 8MB IBM 30GB 7200RPM Floppy 1.44MB 16X DVD Pioneer Plextor x12/x10/x32 Geforce 4 TI4200 128MB DDR (W/ TV Out) Pinnacle PCTV Pro Creative SBLive! מאווררים (3) + מנורת פלורוסנט אם כדאי לקנות ספק חדש, אז איזה (במחיר מינימלי, אבל אמין) ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  15. שלום למומחים שימוש: 5 דפים בחודש, חלקם צבעוניים. תקציב: עד 700 ש"ח, יותר חשוב זה החיסכון לטווח הארוך בדיו. אני נוטה לכיוון טכנולגיית דיו אבל לא בהכרח. מה שחשוב לי: * פונקציות נדרשות: סריקה, הדפסה, צילום, פקס. * חסכון בחומרים מתכלים: שלא אצטרך להחליף מחסנית דיו אם רק צבע אחד נגמר, שהדיו המקורי לא יהיה יקר מידי, אפשרות למחסניות גדולות זה טוב. * חייבת להיות צבעונית * שתחזיק לפחות שנה בלי להתקלקל (זה הרבה מה שאני מבקש?) * פקס מובנה (שלא צריך תוכנה במחשב כדי לקבל ולשלוח פקסים) * שיהיה אפשר לשלוח יותר מדף אחד בשליחת פקס אחד מה שלא חשוב לי: * מהירות הדפסה (PPM) * איכות ההדפסה או הסורק (DPI) * קיבולת של מגש הנייר (גם אם זה רק 10 דפים זה בסדר) מה שיכול להיות נחמד אבל לא הכרחי: * ש…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by matessim,

פשוט, למשחקים, תכנות, בקיצור, נוחה, חייבת להיות אלחוטית (מסך גדול, שם רזולוציה נמוכה לאללה הכל ענק ומתחיל לשחק מהמיטה ). פשוט מספיק לא? תודה.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by lklk2,

אני קונה מקלדת ועכבר אלחוטים לחדר שלי מהשולחן עד לאיפה שהמחשב נמצא יש 2.40 מטר המקלדת שאני קונה היא: Wrlss Laser Desktop 3000 של מיקרופוסט. מספר שאלות: 1.עם איזה סוללות המקלדת והעכבר עובדים? 2.כל כמה זמן צריך להחליף סוללות? 3.האם המקשים במקלדת הזאת רכים או קשים? עכשיו לשאלה המרכזית: אני הולכת לשבת בכיוון נגדי למחשב האם תיהיה לי בעיה מבחינת הקליטה של המקלדת? זאת אומרת שאני יישב עם המקלדת והעכבר והמצד השני שלי(מהגב) יהיה המחשב. האם אמורה להיות לי בעיה של קליטה?

18. טוב יש לי "פאטיש" לעכברים ;D אז איזה מומעדים אתם מכירים שיכולים להתחרות עם הרייזר DA בכבוד??

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by LRa,

טובה ללא עכבר ובמחיר סביר. עד עכשיו השתמשתי ב Logitech cordless keyboard הישנה והטובה. מאוד חשוב לי הטווח עבודה(עם שלי אני יכול לעבוד מהחדר ליד) ולא טווח של מטר מסכן כמו שיש במקלדות החדשות של Logitech שראיתי לאחרונה. תודה

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by Arturh87,

איך אני יודע מה גודל המארז שלי? (כדי להגיד למוכר בחנות)

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by Shiker,

היי חברים כמו כל אנשי המחשבים ידוע שבחורף המחשבים נהרסים יותר מהר עקב המתחים בחשמל.. אני שמתי אל פסק בשנתיים האחרונות ובלי עין רעה עובד אחלה, אבל השאלה שלי היא ככה..יש מן שקעים כאלה שקוראים להם מייצבי מתח השאלה אם אני אשים אחד כזה במקום האל פסק האם הוא יעשה את העבודה כראוי ? אני מעוניין להוציא את האל פסק מטעמי נוחות (גדול כבד, יותר מדי כבלים) מה דעתכם ? תודה מראש רועי

22. Started by K1s0som,

המאוורר של ספק הכוח שלי בזמן האחרון דיי מפסיק לפעול אז החלטתי שאני יקנה ספק חדש אין לי משהו מיוחד על המחשב יש לי כרגע ספק (לא יודע איזה-קיבלתי עם המחשב אותו..) של 230V ואני רוצה לקנות את זה http://pch.co.il/docs/pd-1535756386.htm חוות דעת תעזור...

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by hadary,

שלום לכולם!! אני די חדשה ויש לי שאלה אני רוצה לקנות למחשב כרטיס תלת-מימד... אני צריכה לדעת בערך מחירים והמלצות... תודה רבה מראש!!! :-/

24. ועדיף עם כמה שיותר כפתורים (שניתנים לתכנות), הTARAKBALL ישמש כשלט למחשב HTPC, תזרקו התעות ועל המחיר אני אחשוב אח"כ. תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  25. Started by chmmr,

אני רוצה לקחת ספק ישן ( AT ) ולהשתמש איתו בלי לחבר אותו למארז או ללוח אם, רק לחבר מתח ולעבוד איתו. איך אני אני עושה את זה ?? (איזה חוטים אני צריך לקצר ?? ) כשאני מחבר אותו למתח הוא לא פועל . . .

• 5 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים