עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר צבעונית פשוטה לצרכים ביתיים. התקציב פתוח כרגע כי אני מעוניין לקבל מושג לגבי מחירים של מדפסות.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by Dvirus89,

אחים שלי אם אני קונה מארז Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case אני צריך לקנות ספק כוח אם שיש בו כבר ואני לא צריך??? אותו שאלה לגבי המארז Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless אני מחכה לתשובות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by Funkyzord,

קבלו ps 2 bb תחשבו כמו משחקים בחינם ל PS2 כמובן לא חוקים כמו שהאינטרנט אובד. להוריד משחקים בלי לצאת מהבית.כמובן עוד הרבה זמן עד שיגיע לישראל

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  4. שווה???? למחשב השני שלי שבקרוב יגיעה אלי הספק אני קונה מהארץ פשוט הטכנאי אמר לי שזה עולה 90 דולר חדש דנדש שווה???

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by TNT,

מה זאת שיטת הצריבה- P-CAV? מה חסרונות ויתרונות? האם היא יותר טובה מ- Z-CLV? אני הבנתי שב- Z-CLV הצריבה לפי איכות הדיסק, הצורב מגביר את המהירות כמה שאפשר.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  6. Started by TheDiesel,

אני צריך המלצה ברשותכם לאוזניות גיימינג. תקציב 400 שח

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  7. אני בונה מערכת מבוססת X2 + A8N SLI DELUXE כרגע לא מתוכנן SLI אבל אולי בעתיד. כרטיס כרגע יהיה 6800GT או 7800GT הספק שמגיע עם המארזים האלה (SEASONIC) יחזיק מערכת כזו? ובכלל אם למישהו יש נסיון עם המארזים האלה (ראה, שמע) אשמח לדעת. אפשרות DEFAULT שלי זה כנראה CENTURION עם תוספת ספק שלי NEOPOWER 480.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by windshear,

קניתי מחשב חדש אבל ספק הכוח שלי כנראה נדפק (אין משהו אחר שלא טוב היות והכל חוץ מהקופסא חדש) איפה אני קונה ביום שבת ספק כוח 400 watt מישהו אולי יודע ? וכמה זה אמור לעלות ?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by yuval_fe,

אני עדיין לא סגור על ההצעה שהציעו לי אני מחפש מקלדת ועכבר לא חייב בסט או אלחוטיים עד 800 ש"ח. בלי קשר g11 עדיף על g15? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  10. 1) האים זה יעבוד לי בפיפא ואני יוכל לשחק מול עוד אחד כלומר אחד מקלדת ואחד בג'ויסטיק?? 2) אם אפשר המלצות לגבי ג'ויסטיקים..

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  11. :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  12. קניתי את הסטיק של מיקרוסופט האלחוטי התקנתי את התוכנה חיברתי את המגלה שלו למחשב אותו הכל עבר חלק, הסטיק עבד לי. השתמשתי בסטיק ל 360, ועכשיו רציתי לחבר אותו שוב עם המחשב, עשיתי גילוי, שניהם הבהבו שגילו אחד את השני, אבל הסטיק ממשיך להבהב והמחשב גם לא מראה אותו ??? הסרתי את התוכנה שינית פורט שום דבר לא עוזר :-\

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by pavlo,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם אינפרא אדום מובנה, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשלוח קבצים מהמחשב שלי לפלאפון. יש לציין שהפלאפון שלי תומך בשליחה וקבלה של קבצים דרך אינפרא אדום. אשמח לתשובה, תודה רבה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by dorratz,

אני מעוניין לקנות סורק חדש. הוא מיועד בעיקר לצילום מסמכים עם טסקט, ואז לשלוח את מה שסרקתי למישהו בקובץ דוא"ל,וגם שיהיה לו יכולת צילום תמונות מעולה. נראה לי ש-EPSON ו-HP הכי טובים בתחום הסורקים, ולכן נראה לי שעדיף לקחת משהו שלהם, אבל אם לא, בבקשה תתקנו אותי. שהסורק יהיה אמין וטוב, וישרת היטב את המטרה שלי שכתבתי למעלה. בקשר לטווח המחירים, נראה לי ש600-800 ש"ח יספיקו לקניית סורק מצויין שיתאים לדרישותי, שוב, תקנו אותי אם אני טועה. חשבתי בהתחלה על ה-HP - ScanJet 3570C, אבל בביקורות שקראתי זו הייתה השורה התחתונה: If you need to digitize mostly opaque documents, the Scanjet 3570c will provide ease of use, good-quality captures, and reasonable speed for a decent price. For slide…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  15. יש לי ספק 350W של CoolerMaster (זה שמגיע עם Centurion 5). במחשב יש - לוח אם GA-K8NXP-9 Nforce4 Ultra של גיגהבייט (אודיו, 2 כרטיסי רשת, Dual Power System מותקן) מעבד AMD64 3200 2X512 זיכרון RADEON x300 PCI-E כרטיס WIFI כרטיס טלויזיה Pinnacle PCTV 2 כוננים קשיחים ATA 2 כוננים קשיחים SATA DVD צורב DVD לUSB מחוברים: לוח WACOM עכבר+מקלדת אלחוטיים של לוג'יטק דונגל Bluetooth סורק Cannon Lide20 (מקבל את החשמל מהUSB) דונגל HASP לפריהנד מדי פעם דיסק-און-קי עשיתי בדיקה עם אחת מהתוכנות שמחשבות כמה וואטים המחשב צורך והגעתי ל380-390 מצד שני הכל עובד חלק, אין לי בעיות. צריך לדאוג?

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by Shiker,

היי חברים כמו כל אנשי המחשבים ידוע שבחורף המחשבים נהרסים יותר מהר עקב המתחים בחשמל.. אני שמתי אל פסק בשנתיים האחרונות ובלי עין רעה עובד אחלה, אבל השאלה שלי היא ככה..יש מן שקעים כאלה שקוראים להם מייצבי מתח השאלה אם אני אשים אחד כזה במקום האל פסק האם הוא יעשה את העבודה כראוי ? אני מעוניין להוציא את האל פסק מטעמי נוחות (גדול כבד, יותר מדי כבלים) מה דעתכם ? תודה מראש רועי

17. Started by K1s0som,

המאוורר של ספק הכוח שלי בזמן האחרון דיי מפסיק לפעול אז החלטתי שאני יקנה ספק חדש אין לי משהו מיוחד על המחשב יש לי כרגע ספק (לא יודע איזה-קיבלתי עם המחשב אותו..) של 230V ואני רוצה לקנות את זה http://pch.co.il/docs/pd-1535756386.htm חוות דעת תעזור...

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by bagetrek,

יש לי פה מחשב שהבאתי פנטיום 3 850 מגהרץ עכשיו המחשב עשה לי כמה צרות כי רציתי לפרמטו .. הדבר האחרון שלא טוב בוא הוא שהמקלדת לא מגיבה ! אני מדליק את המחשב מחדש המקלדת מקבלת זרם הנורות נדלקות אבל היא מתה , אני לא יכול להיכנס ל- BIOS ולא לעשות פורמט ולא נאדא שאר הדברים בסדר כגון העכבר שכן עובד ( בווינדוס שעולה הכל בסדר חוצ מהמקלדת ) ...נסיתי עם עוד מקלדת ועדיין אותה בעיה ! מהי יכולה להיות הבעיה ? אולי לוח אם ? :'( רק לא זה ! אז מה עושים ? :s05: תודה !

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by chmmr,

אני רוצה לקחת ספק ישן ( AT ) ולהשתמש איתו בלי לחבר אותו למארז או ללוח אם, רק לחבר מתח ולעבוד איתו. איך אני אני עושה את זה ?? (איזה חוטים אני צריך לקצר ?? ) כשאני מחבר אותו למתח הוא לא פועל . . .

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by Nitro Viper,

AXP 2500 epox 8rda twinmos 512MB 3200 TMd 50-b radeon 9600 pro אני רוצה להעלות את ה FSB בערך ל 200-205.. וגם OC לכרטיס מסך. יספיק לי HEC 300W?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by The Winter King,

עד 1,000-1,500 ש"ח. אני מדפיס דפים בכמויות, אז אני אצטרך לייזר...למישהו יש המלצה למדפסת איכותית בטווח מחירים הנ"ל?

22. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת אם המארז הנ"ל יהיה תואם למפרט הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4625 שאר המפרט ADATA DDR 512MB 400MHZ CL2.5 250 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 370 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK 1070 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 ¤ 1 FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA 160 ¤ 1 תודה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by sami40,

אני רואה שיש מצלמה ולא מצליח להפעילה.אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בהפעלתה .או טלפון של תמיכה של החברה תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  24. אני מחפש כרטיס PCI שקולט רדיו FM באיכות טובה ובסטריאו עם דרייברים מעודכנים שתומכים בXP או לפחות משהו שיפעל, ובשילוב עם תוכנה כלשהי שיכולה להקליט את שידורי הרדיו באיכות גבוהה. אפשר למצוא כרטיס כזה בארץ ? אני יודע שיש גם כרטיסי טלויזיה בשילוב עם רדיו אבל אני לא יודע אם האיכות שלו מספקת וגם לא נראה לי חכם לשלם סתם לכרטיס טלויזיה שאין מצב שאני אעשה בו שימוש, אבל אם מישהו יודע על כרטיס כלשהו, אפילו טלויזיה שלא עולה יותר מ250 שקל ומסוגל להקליט רדיו למחשב ולנגן דרך הרקמולים את השידורים בו זמנית וגם בסטריאו אני ממש ממש ממש... ממש, אשמח. תודה רבה מראש. נ.ב שכחתי לציין שהOUTPUT צריך להיות מכרטיס הקול, אין מצב שאני אתחיל לחבר ולנתק את החיבורים כל פעם שאני ארצה לשמוע רדיו או MP3 או ל…

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  25. שיהיה מהיר טוב ואיכותי, וכמובן כמה שיותר זול ככה יותר טוב. תודה לעוזרים!

דיונים חדשים בפורומים