ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני שואל זאת על רקע העובדה ש- G5 מומלץ כעכבר במפרטים המיועדים למשחקים ,אולם הוא גבוהה וגדול מדי עבור כף ידי שהיא בנונית מינוס . אין לי מושג מה גודלו של ה-g9 ,אבל לפי התמונות ניתן להתרשם שהוא קומפקטי ויותר נמוך וגם מאפשר ביצוע התאמה אישית של המשטח שבא במגע עם כף היד .
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
טוב, לאחר שהמקלדת העל חוטית השלישית שלי התקלקלה בפעם השלישית ע"י קולה שנשפכה עליה (אני מתחיל לחשוב שזהויא קונספירציה בין חברת קולה ליצרני מקלדות), אני מחפש מקלדת חדשה, בחיפושי נתקלתי במקלדת הזאת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=1848 עכשיוו, הקטע שהיא יחסית יותר יקרה משאר המקלדות אז הייתי רוצה לשמוע חוות דעת עליה ממישהוא שיש לו אותה לפני שאני קונה.. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מנסה את מזלי כאן - לא בטוח שתהיה לי תשובה. אני מחפש למשרד שלנו (כמה אלפי הדפסות בחודש) מדפסת חלופית. כרגע אנחנו עובדים עם לייזר משולבת של גסטטנר בעלות של כמה מאות שקלים כל חודש כ"חבילת שירות". זה נהיה קצת יקר בהתחשב בכך שבמהלך השנתיים שיש אותה לא נזקקנו לביקורי טכנאים אלא רק החלפות טונרים פעם בכמה זמן (בכל זאת, מדפסת איכותית). עכשיו אנחנו שוקלים אם להמשיך איתם, לעבור למדפסת+חבילת שירות של חברה אחרת או בכלל לקנות מדפסת טובה במיוחד ולהתמודד עם רוב הבעיות לבד, חוץ מתיקון אפשרי פה ושם. מכיוון שאני סומך על החבר'ה בפורומים האחרים באתר, באתי גם לפורום הזה. תנו עצות, מהנסיון שלכם. אם יש לכם המלצות על מדפסות ספציפיות זה גם טוב. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ על מצלמת אינטרנט שחור (חובה) שיש לה תפס למסך LCD (חובה) מה דעתכם על זאת? Logitech QuickCam® Communicate http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1131 יש למצלמה הזאת גם דגם Logitech QuickCam® Communicate STX מה ההבדל בין זה עם STX לזה בלי?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קיבלתי מדפסת לייזר, אך החיבור שלה הוא כבל של 37 פינים שמתחבר לכרטיס תואם שצריך להתקין במחשב - אבל אי אפשר, כי החיבור של הכרטיס (לחריצים בלוח אם) הוא מאוד מאוד ישן ואין במחשבים החדשים כזה חיבור. לכן אני צריך או מתאם מ-37 פינים ל-LPT (חיבור של מדפסת רגילה), או כרטיס PCI עם יציאה של 37 פינים. האם קיים אחד (או שני) הדברים האלה? תודה מראש, זה חשוב מאוד לעבודה שלי...
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מדפסת , עכבר ומקלדת חדשים. מדפסת יש העדפה למדפסת לייזר (שחור לבן) בטווח של עד 850 בערך. עכבר ומקלדת לא אכפת לי חוטיים אבל שיהיו איכותיים ואפשר גם אלחוטיים אבל עם טווח קליטה נוח ובטריה שלא נגמרת מהר. אם יש לכם משהו להמליץ אני מאוד יעריך אם תרשמו לי את שם הדגם.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מארז עם דלת נפתחת מקדימה,הדלת בעיצוב חייזר עם תאורה ויש חלון שקוף בצד זה נראה מקצועי אבל אני לא יודע אם זאת חברה מקצועית או חיקוי הוא עלה 360 או 380 ש"ח אם זה עוזר...
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש מיקרופונים למחשב שמספקים סאונד סביר ולא נהרסים אחרי יומיים ? למישהו יש המלצה ?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מטרות: עיצוב גרפי - רז' 1200 - 1600 ומעלה. היה לי אינטלימאוס אבל הוא מת (מהר מידי לטעמי). חשוב לי : נוחות, משקל נמוך, דיוק.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מישהו שמע על הפד Megasoma? אני רוצה לקנות אותו עוד כמה ימים, ורציתי לשמוע חוות דעת עליו אם למישהו יש אני ישמח לשמוע עליו
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הוא ישמש בעיקר לגלישה ולבאטלפילד 2! חשבתי על: LogiTech MX1000 LogiTech G7 VX RevolutionוLogiTech אני לא פאן של לוג'יטק אם מישהו מכיר משהו אחר הוא יתקבל בברכה כמו כן על איזה עכבר הייתם ממליצים מן העכברים הנ"ל ולמה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מקלדת אלחוטית (מטורפת !!) של לוג'יטק אך לצערי היא התחילה לפקשש והוא מתנתקת מהרסיבר מתי שבא לה (זה לא קשור לסוללות) במקלדת יש שליטה על מוסיקה שכוללת קדימה\אחורה, מיוט, פליי, סטופ וגלגל סאונד. ועוד כל מיני פי'צרים שונים ומשונים אך הם פחות חשובים לי כרגע.. אני מחפש מקלדת באותו סגנון מעדיף של חברה מוכרת ואמינה בטווח מחיר של עד 170~ ש"ח יש העדפה טבעית לאלחוטית מכיוון שככה אני עובד כבר כ-5 שנים אך אשמח לשמוע המלצות אחרות.. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצה למקלדת באותו סגנון פחות או יותר !
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום @!@! הייתי רוצה לקבל המלצה לwebcam האכותית ביותר במסגרת התקציב שלי... תודה!
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לפד קטן לעכבר קטן (Logitech VX Revolution) שמשמש למחשב נייד, עדיפות לפד קשיח או שיכול לתפקד על כל משטח (למשל מזרון). תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי אנשים ! תקשיבו.. אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית. עכשיו יש לי שתי דרישות, אחת מהם קצת מסבכת את המצב. 1. מצלמה רגישה לאור כך שאם אני מפעיל אותה בשעות הערב עדיין יראו טוב. 2. שהמצלמה תהיה תלויה על עמוד גמיש כזה שמסובבים... דוגמא למצלמה כזאת: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=7764373 הסיבה שאני רוצה מצלמה שתלויה על עמוד כזה זה בגלל שאני אוהב שהיא מצלמת אותי רק מלמעלה ומצד שמאל של מסך המחשב. הבעיה שקראתי ביקורות על הדגם הקודם שלה וכולם כתבו שבשעות הערב רואים חרא. יש הרבה מצלמות איכותיות יותר שגם עולות יותר ואין לי בעיה לרכוש אותם, הבעיה שאין כזאת תלויה על עמוד כמו שאני רוצה. אולי בכל זאת מישהו מכיר מצלמה כזאת שהיא גם יחסית דיי איכותיות ורגישה באו…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של (הארדיסק חיצוני) WD elements 1023 500 GB וקניתי מחשב חדש. שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני רואה התקנה של חומרה חדשה. אבל התיקיה של הכונן לא מופיעה במחשב שלי,ולא עולה אוטומטית כבמחשב הישן,המנורה של הכונן מהבהבת תחילה כלומר עובדת,ואז היא נעצרת על אור קבוע וכלום לא קורה,המחשב לא מזהה את ההארדיסק. שאני מחבר אותו לטלויזיה הכל בסדר ועובד בסדר גמור. לעומת זאת USB של SANDISK כן מזוהה לי במחשב החדש.... מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב כף יד להפיג את השעמום בבית ספר :-\ הוא צריך להיות עד 900 שקל. לא חשוב צבעוני הוא לא. אפשרות להשתמש בWORD (הוא תוכנה דומה). ולתמוך בעברית , וכמובן שעדיף כמה שיותר מקום תודה.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי שתי דרישות 1) שהמקלדת תיהיה פשוטה , בלי כל הכפתורים המציקים שיש בהרבה מקלדות למעלה או בצדדים ( של המדיה פלייר ווליום וכו') כמו זאת שיש לי עכשיו: 2) שתספיק להרבה זמן כדי שאני לא אצתרך להחליף כל שבוע סוללות. בנתיים אין תקציב.. קודם נראה אם יש מקלדת כזאת תודה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלומות. אני חדש ואני מפורום חומרה ותוכנה מGAMER. עכשיו - יש לי שאלה די חשובה. חשבתי אולי אולי(אוליX600) לקנות מחשב חדש. עכשיו - יש לי התלבטות במארז..... האם שווה לקנות את זה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1885107929.htm או ששווה להוסיף 300 שקל - ולקנות את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=919&catcode=283 עכשיו - השיקולים הם מבחינת קירור וזרימת אוויר. כלומר - האם שווה להוסיף את ה300 שקל על הקירור שמקבלים בCOOLERMASTER או - שזה לא שווה כ"כ הרבה כסף. או שהעובדה שהSUPERTALNET הוא TOWER גורמת לו לעלות על הCOOLERMASTER תודה ולהתראות נ.ב אני ישמח לראות ביקורות על הPRAETORIAN (חוץ מהביקורת של SC - אותה כבר קראתי)
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מדפסת איכותית, זולה, אמינה ועם ראשי דיו זולים אם אפשר , תודה!
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הספק הישן שלי (Enermax EG365P-VE) מתחיל לעשות לי בעיות שכרגע מתבטאות בכך שרק אחד משני הדיסקים הקשיחים שלי פועל והמתחים חורגים מן ה spec. בקיצור, הגיע הזמן להחליף. חשבתי לקנות את ה Antec TruePower 480W שעולה כ 600 ש"ח אצל הדובים. יש למישהו המלצה לספק אחר בטווח המחירים הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מכשיר משולב לשימוש ביתי: מדפסת לייזר, פקס, סורק. צבעוני. שימושים עיקריים: סריקת מסמכים, מדי פעם הדפסת תמונות, מדי פעם פקסים. לא משהו שמצריך רזולוציה בשמיים... בעיקר חשוב לי שהמכשיר לא יהיה מגושם מדי ולא יתפוס המון המון מקום. המלצות מיוחדות? דגשים מיוחדים? תודה, מיכל
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מלצמה דיגיטלית אני רוצה אחת באיכות טובה אבל שתהיה זולה אני לא יכול לתת תקציב כי אני לא יודע מה המחירים של מצלמות דיגיטליות תנו לי בבקשה כמה המלצות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מבקש לא להרוג אותי , אני לא מנסה למכור אותו , אני רק רוצה שמישהו יקח אותו ממני , כי הוא מתמלא באבק ואין לי שום כוונות להחזיר אותו לתוך המחשב . אי אפשר לדעת , אולי יצא לי מזה משהו טוב ...
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בלקנות מדפסת משולבת שתשמש אותי להדפסות איכותיות (אולי גם להדפסת תמונות...) ושתשמש אותי גם לפקס מאוד חשוב שהמדפסת תהיה קלה לתפעול וידידותית למשתמש שיהיה קל להחליף דיו וכמובן שתהיה אמינה ולא תתקלקל כל יומיים... ובבקשה לא לחרוג מהתקציב אפילו לא במאה שקל תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-