עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by n.L,

שמעו אני יכול להשיג את שתי המארזים באותו מחיר-280 רציתי לדעת מה עדיף: זה Compucase 6A21 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6353 זאת הגרסה עם הספק אבל אני לוקח בלי..(אל תתייחסו ליופי כי אני ייקח אותו בצבע שחור-אפור) אם אפשר לקבל קצת פרטים על המארז כי לא ידוע לי עליו הרבה...איוורור,פח האם הוא טול לס? או זה Compucase 6A19 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=12195 תודה לעוזרים, נדב!

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  2. כנראה הבעיה של המחשב שלי היא עקב המקלדת. כי ניסיתי לחבר מקלדת אחרת שלא עובדת (עובדת אך לא מגיבה) ולהוציא אחרי שמערכרת ההפעלה עלתה ולשים את הלוג'יטק שלי (שלחוסר מזלי האחריות נגמרה בידיוק לפני עשרה ימים) והמחשב נתקע. כך שאני חושש שמקור הבעיה היא המקלדת. אבקש המלצה למקלדת הנוחה והזולה ביותר שניתן למצוא. תודה מראש, אופיר.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by Shiker,

היי חברים כמו כל אנשי המחשבים ידוע שבחורף המחשבים נהרסים יותר מהר עקב המתחים בחשמל.. אני שמתי אל פסק בשנתיים האחרונות ובלי עין רעה עובד אחלה, אבל השאלה שלי היא ככה..יש מן שקעים כאלה שקוראים להם מייצבי מתח השאלה אם אני אשים אחד כזה במקום האל פסק האם הוא יעשה את העבודה כראוי ? אני מעוניין להוציא את האל פסק מטעמי נוחות (גדול כבד, יותר מדי כבלים) מה דעתכם ? תודה מראש רועי

4. Started by דנדן,

חיברתי מחשב מפורק יחסית לHUB שמקבל מתח ממקור חיצוני, והמחשב עצמו עדיין לא היה מחובר לחשמל, קיצר הנורה בלוח אם (המציינת שהמחשב מחובר לחשמל) נדלקה, המאוורר של המעבד התחיל להסתובב וגם המאורר של הספק, אבל לא במהירות גבוהה, והמחשב לא נדלק בכלל, כלומר המסך לא נדלק ולא כלום מישהו נוסף נתקל בתופעה הזאת? (לא מוגדר למחשב שום WAKE UP) זה בכלל בריא, שהמחשב מקבל מתח נוסף חוץ מהספק??

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by barzanger,

לפי מה שקראתי זה QCK אז אני ילך עליו כנראה אם אתה חושבים אחרת תגידו השאלה העקרית היא איזה גודל לקנות ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22077&catid=192#details או הקטן http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21655&catid=192 אין לי הרבה מקום על השולחן אז מה עדיף ה MINI מספיק לא יקרה מצב שאני יוצא ממנו?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by GeForce,

מהו האורך המקסימלי של מאריך USB שיהיה מחובר למחשב ולג'ויסטיק?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by deanh94,

יש לי G5 ואני לא מרוצה ממנו. למישהו יש עכבר טוב יותר (אני חשבתי על RAZER LACHESIS) לא משנה לי המחיר. תודה דין

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום קניתי מחשב חדש (הגיע היום ) וניסיתי לחבר את הכבל שיוצא מהמסך לזה של המארז.אני מדבר על החוטים האלה: http://www.lcdtv.co.il/picts/vgacab.jpg המסך הוא CRT מלפני 3+ שנים. הבעיה היא שלחיבור שיוצא מן המסך יש פינים.במארז הקודם היו ''שקעים'' כך שפשוט חיברתי אותם והמסך עבד. במארז החדש יש גם פינים,אין בכלל שקעים שאפשר לחבר אליהם את הכבל.יש שני חיבורי DVI . זה המארז (מצאתי רק תמונות מלפנים) http://www.hwluxx.de/Images/Case/CI-6919/05180002s.jpg מה עושים? :s05: תודה. אגב,מישהו יודע איך לפתוח את המארז?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by gshhar,

אני מתכוון לזה : http://www.artlebedev.com/everything/optimus/

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  10. היי הייתי מעוניין לשמוע על מקלדות שיתאימו לגיימינג אבל בלי להשתגע במחיר חשבתי על המקלדת ‏Logitech Pro 2000 Cordless Keyboard מה אתם חושבים ? יש לך בעיות ידועות או סיבות לא לקחת אותה? בנוסף חשבתי לקנות גם רמקולים 2.1 מחיר של סביבות ה250 שקלים. שקלתי לקחת את הדגם הבא: Z323 2.1 Speaker מה דעתם האם יש אלטרנטיבות ? בבקשה לא לכתוב קח את זה הדגם X כיא הוא יותר טוב, אלה אם אפשר להסביר למה עדיף לקחת את X מה היתרונות שלו ואיך הן באות לידי ביטוי(גם לגבי מקלדת או הרמקולים) פשוט זה יכול לרום לאנשים נוספים שיבינו למה עדיף דגם מסויים שידעו מה היתרונות והחסרונות ובכך לקבל את ההחלטה הטובה ביותר לצרכים שלהם.. תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by kim9,

שלום לכולם! יש לי מדפסת i550 והיא לא מדפיסה. יש לציין שכ שאני מבצע הדפסת ניסיון היא מדפיסה. יש לי מחשב hp אם מערכת הפעלה vista. הורדתי דריברים לvista זה הדפיס כמה פעמים אבל כשניתקתי את המדפסת מהמחשב והחשמל כדי להחזירה למקום שלה היא שוב הפסיקה להדפיס. אולי מישהו יודע מה הסיפור שלה, אולי משהו בהגדרות הדפסה שאני לא עושה נכון!! תודה מראש. קים!!!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by flow1,

מה זו רזולוציה אופטית בסורק. האם 200X600dpi זו רזולוציה טובה או במילים אחרות: הסורק UMAX Astra 2500 הוא סורק איכותי?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  13. Started by chmmr,

אני רוצה לקחת ספק ישן ( AT ) ולהשתמש איתו בלי לחבר אותו למארז או ללוח אם, רק לחבר מתח ולעבוד איתו. איך אני אני עושה את זה ?? (איזה חוטים אני צריך לקצר ?? ) כשאני מחבר אותו למתח הוא לא פועל . . .

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by windshear,

קניתי מחשב חדש אבל ספק הכוח שלי כנראה נדפק (אין משהו אחר שלא טוב היות והכל חוץ מהקופסא חדש) איפה אני קונה ביום שבת ספק כוח 400 watt מישהו אולי יודע ? וכמה זה אמור לעלות ?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

עד הגבול הסופי שלי שהוא 650... אני צריך מארז וספק איכותיים....שיחזיק את המערכת הזאת: X800XL AMD 64 3000+ 939 K8NF-9 TT CSAE SMART FAN II 120MM (הוא עם קירור XP-120) וגם OC קטן...(בלי וולט מוד..מ3000 ל3200-3500)...

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by Shadow64,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב, ואני עדיין לא סגור על המארז (מארז Midi Tower / Super Midi Tower)... הקריטריונים: 1. מחיר עד 500 ש"ח. 2. ללא ספק (אני מתכוון לשים אנרמקס 420W) 3. שיהיה מאוורר היטב. 4. פילטר אבק חובה. 5. שיראה טוב (סטייל Sunbeam). עדיפות לפאנל קדמי שחור. 6. עדיף מלוג'יק כי משם אני מתכוון לקנות את המחשב. עברתי על כל המארזים ועדיין לא הצלחתי למצוא משהו שיענה על הדרישות שלי... תודה.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by Selinko,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בבחירת מדפסת בערך בין 500 ל-700 ש"ח. איזה סוג עדיף ובכלל איזה חברה? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by MHIR,

קניתי היום מצלמת אינטרנט של אינטל איך אני יוצר קשר עם אנשים ורואה אותם דרך המצלמה האם יש תוכנה מסוימת קניתי אוזניות עם מקרופון יש שתי יציאות אחת למקרופון ואחת לאוזניות את היציאה של האוזניות אני יודע לחבר אבל את היציאה של המקרופון אני לא יודע לחבר בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  19. Started by hadary,

שלום לכולם!! אני די חדשה ויש לי שאלה אני רוצה לקנות למחשב כרטיס תלת-מימד... אני צריכה לדעת בערך מחירים והמלצות... תודה רבה מראש!!! :-/

20. Started by TrYdEnT,

מישהו יודע אם השלט של ה ATI All In Wonder 7500 יכול לשלוט על הממיר של "יס" (לויין) תודה

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  21. שלום לכם, אני בתהליך של קניית עכבר ומקלדת חדשים, איני מעוניין להשקיע כסף רב ולכן אקציב לעניין עד 100 ש"ח לשניהם. השאלות שלי הן: א. בקשר לעכבר, DPI אני מבין זה הדיוק של העכבר, קיימת תוכנה שבודקת את ה-DPI של העכבר שבשימוש כעת? ב. בקשר למקלדת - יצא לי לשחק במשחקים שדרשו לחיצה על מס' מקשים בו-זמנית וקרה שלאחר לחיצה על 4 מקשים (אם איני טועה) זה היה נחשב כאילו רק המקשים הראשוניים שנלחצו אכן נלחצו, ואת השאר הוא לא תפס, לעומת מחשבים אחרים עם מקלדות משוכללות יותר, בהם שמתי לב שניתן ללחוץ על מס' מקשים והמחשב קולט את כולן (במקלדת מייקרוסופט למשל). רציתי לדעת במה זה תלוי ואיך אוכל לדעת שהמקלדת שאני קונה תזהה לחיצה של מס' לחצנים ולא תעשה לי את הבעיה הנ"ל? האם יש תוכנה שבודקת זאת? …

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  22. רציתי לדעת אם זה מארז איכותי ומאד מאד חשוב - לא מרעיש כמו תחנת כח בנוסף - מישהו קנה אותו עם הספק 400W משולב - האם זה ספק איכותי של TT או סתם משהו שזרקו בפנים תודה

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by DJPOWER,

מחפש מארז מאוורר עד 400 שקל אוורור: 2 של 120 + 2 של 92/80 או יותר חברה: לא משנה ספק: עדיף אם אפשר בלי עדיף מהחברה לוג'יק או מנעה תודה יונתן

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by mastermomo,

אני מחפש כפפה שהיא גם עכבר בסגנון דוח מיוחד כלומר שהכפפה ממש תשמש כעכבר למחשב לא הכפפה מסוג P5 שמוכרים היא לא עובדת טוב אה וחשוב שיהיה ניתן לקנות אותה בארץ

• 0 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים