ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוחה אם זה שייך לפה, אז תסלחו לי מראש. טוב, פתחתי דיון בעבר על כך שאני מחפשת לוח אם/כרטיס קול עם תמיכה בסראונד. לבסוף הסבירו לי שהלוח אם שלי כן תומך סראונד ושאין צורך בחומרה חדשה. עכשיו השאלה שלי.. איך אני הופכת את זה לסראונד? נכנסתי לדרייבר, הכתי את זה ל"5.1", חיברתי מאחורה את החיבור השחור לחיבור הורוד, אני חושבת שכך זה צריך להיות, ועידכנתי אותו בדרייבר כ"רמקול מרכזי/סאב וופר" והבעיה זה שזה משמיע לי רק את הסאבוופר.. ולא את הרמקול המרכזי שמחובר. זה הלוח שברשותי - Gigabyte GA-MA74GM-S2H רמקולים - Logitech x530 5.1 דרייבר - Realtex HD audio maneger. תודה לעוזרים. [glow=red,2,300]תודה רבה, הצלחתי להבין לבד.[/glow]
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני שואל זאת על רקע העובדה ש- G5 מומלץ כעכבר במפרטים המיועדים למשחקים ,אולם הוא גבוהה וגדול מדי עבור כף ידי שהיא בנונית מינוס . אין לי מושג מה גודלו של ה-g9 ,אבל לפי התמונות ניתן להתרשם שהוא קומפקטי ויותר נמוך וגם מאפשר ביצוע התאמה אישית של המשטח שבא במגע עם כף היד .
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
נראה לי שזה הכי מתאים לפה, אם לא תעבירו, תודה. מה יותר טוב? למה יותר טוב? מה מיוחד בכל אחד? מה לא טוב בכל אחד? קראתי ביקורת על הgatewatch בPCTIP אבל משום מה אני לא ממהר להאמין לכל מילה שם, כידוע האתר הוא של פנדה.. לכו תדעו איזה דברים מנסים למכור :\ אז באתי לפה לקבל תשובות מה יותר טוב כי לפי מה שאני רואה הפרש המחיר לא כל כך משמעותי, 60 ש"ח אם אני לא טועה תודה רבה לכל העוזר!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קורא טביעות אצבעות שעובד על ווינדוס 7 גרסת ה-64 ביט. יש חיה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. למישהו יש נסיון עם המארז הזה: Supertalent Aluminium CA-601UFB Blue (או בצבע אחר)? האם הוא שקט? האם הוא נוח? עוד משהו ששכחתי לשאול, יש לו 5 מאווררים, האם אחד מהם מוקדש לHD? או שהמארז כל כך מאוורר שאין צורך במאוורר מיוחד לHD. תודה מראש על כל תרומה. M
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת עם תאורה... חייב שיהיו מקשים בעברית ואם אפשר גם אלחוטית reclusa? g15?Lycosa? תודה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש חנויות באזור חיפה והקריות שמוכרות מארזי HTPC ריקים (לא מחשבים מוכנים). אם מישהו מכיר אני אשמח אם ישתף אותי. תודה !
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על הגרסה החדשה של G5. בפנדה יש את אותו דגם ב-3 מחירים: 315- אחריות לשנה, לא של לוג'יטק 399- אחריות לשלוש שנים של לוג'יטק 475- אחריות לשלוש שנים של לוג'יטק. מה ההבדל בין העכבר של 475 ש"ח ל-399 ש"ח? האם האחריות הזאת משמעותית ששווה להשקיע בשבילה 400 ש"ח? מניסיון של מי שיש לו את העכבר- מה אתם ממליצים לי?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כשרכשתי את המחשב שלי בזמנו, לפני כשנה, קניתי מארז Compucase CI 6920 (זה עם הדלת הכחולה), שהגיע מלווה בספק כוח של HEC. המארז שירת אותי נאמנה והשאיר את המחשב הצנוע שלי על טמפרטורות טובות. הבעיה החלה ברגע שהתחלתי ללכת למסיבות-רשת, המארז פשוט גדול מדי וכבד מדי בשביל לסחוב אותו, כך שחשבתי על אולי לקנות מארז חדש שיקל עליי את מלאכת הסחיבה. עולות שתי שאלות: 1) מה הסיכויים שמישהו יהיה מעוניין לקנות מארז ישן? לי אישית זה נשמע לא סביר אבל אולי יש שוק לזה? 2) האם ניתן להשיג מארזים קלים ונוחים במחירים שלא יקרעו את הכיס? נא לא לשאול כמה אני מוכן לשלם כי זו פשוט שאלה של "כמה עולה מארז קל ונוח והאם אני מוכן לשלם את הסכום הזה", אשמח אם תציינו דגמים מומלצים מסוימים
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
המקלדת שלי (שאותה אני מאוד אוהב) כבר מלוכלכת, היא אצלי כבר מעל 5 שנים. רציתי לדעת מה הדרך הבטוחה ביותר לנקות אותה בצורה יסודית, בלי לפגוע בה. תודה
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
זה קורה בעיקר שאני פותח מספר קישורים זא"ז או לאחר תזוזה מהירה. קודם היה לי עכבר MICROSOFT ישן (9 שנים) אז לזה אני משווה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש קשר עם מקלדת אלחוטית ועכבר זה יכול להתנגש עם הרמקולים על השולחן? או שזה לא קשור? תודה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מחפש אתר שאפשר להזמין ממנו אביזרי משחק. חשבתי על EBAY אבל נראה לי קצת לא בטיחותי ואמין. אם מישהו מכיר אתר/חנות בישראל או בחול שמוכרים בזול גיימפאד אלחוטי (עדיפות לקורדלס ראמבלפד 2 של לוג'יטק) אשמח אם ירשום כאן או ייתן לינק. עריכה: ראיתי באתר הרשמי של לוגיטק ששני ראמבלפאד אלחוטיים עולים שם כמו אחד בארץ. יש אפשרות לעשות משם משלוח לישראל ?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לו מושג איפה לקנות, שיאמר לי בבקשה. . אוקיי, מצאתי אצל פנדה, של "Icemat": http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1300_1301_1302 הם שווים משהו? ואיזה עדיפים? גבריאל.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש את זה Gigabyte Aluminium Case GZ-FSCA1-ANB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1870&products_id=11982 והשני Thermaltake Shark VA7000 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=7775
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי פנטיום 2 300 למחשב הבא xp1500 asus a7v133c זיכרון יש לי מהמחשב הישן וכרטיס מסך אני יקנה מאוחר יותר האם זה שדרוג טוב ? אני מחפש משהוא זול וטוב ולוח ל sdram pc133 כי יש לי הרבה מהמחשב הישן. הלוח הזה הבנתי שהוא אחלה והמעבד הוא אקס פי חדש אבל הכי זול מביניהם כי גם ככה המעבד הוא אף פעם לא הצואר בקבוק במשחקים אלא הכרטיס מסך.אני מדבר על מערכות חדשות יחסית.בכל אופן האם זהו שדרוג טוב ? האם הוא יחזיק לי למספיק זמן ללא שדרוג בזמן הקרוב חוץ מכרטיס מסך ? ואיזה כרטיס מסך יספיק לי להרבה זמן ללא לשדרג השימוש העיקרי במחשב הוא משחקים אינטרנט ואופיס וכמה תוכנות ללימודים. מה על לוחות מבוססי nforce ?? מה דעתכם <?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ראיתי בתמונה בסקירה שיש לכם (שהיה מאוד מעניין) שאין שם מקום לחיבור המסך לספק. אז איך אני יכול לחבר את המסך לחשמל ? בתודה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רואה שיש מצלמה ולא מצליח להפעילה.אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בהפעלתה .או טלפון של תמיכה של החברה תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנטית שנדרשת להדפסות רבות של חומר לימודים כמו כן לסריקות רבות של חומר הלימוד. מחפשת מדפסת שניתן לסרוק בה ציבעונית באמצעות FEEDER וכמובן גם לצלם חומר דרך הפידר. חשוב שעלות ההדפסה לדף תהיה זולה וחשוב שיהיו בה כניסות לכרטיס זיכרון כאשר סורקים. מומלץ שיהיה לה אורך חיים ארוך ושתהיה אמינה. לא חשובה לי מהירות ההדפסה ולא חשוב אם יהיה פקס. אשמח לשמוע המלצות והצעות (גם לייזר ציבעונית נילקחת בחשבון). התקציב שלי הוא עד 1500 . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
קניתי היום מצלמת אינטרנט של אינטל איך אני יוצר קשר עם אנשים ורואה אותם דרך המצלמה האם יש תוכנה מסוימת קניתי אוזניות עם מקרופון יש שתי יציאות אחת למקרופון ואחת לאוזניות את היציאה של האוזניות אני יודע לחבר אבל את היציאה של המקרופון אני לא יודע לחבר בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
-
אני צריך לקנות עכבר אופטי ומקלדת במחיר סביר .. ראיתי באולסייל משהו שנראה נחמד http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7348605&type=2&product=1&category_name=%ee%f7%ec%e3%e5%fa+%e5%f2%eb%e1%f8%e9%ed3 מה אתם אומרים על זה ..?. תודה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בswitch box למיתוג בין מחשבים ואני משתמש כיום בעכבר חוטי עם מחבר PS2. ניסיתי לעבור לעכבר חדש עם מתאם PS2 לUSB והפתרון הזה לא עובד. האם קיים עכבר אלחוטי לייזר איכותי עם מחבר PS2? חיפשתי ולא מצאתי... יודעם על משהו כזה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
עד הגבול הסופי שלי שהוא 650... אני צריך מארז וספק איכותיים....שיחזיק את המערכת הזאת: X800XL AMD 64 3000+ 939 K8NF-9 TT CSAE SMART FAN II 120MM (הוא עם קירור XP-120) וגם OC קטן...(בלי וולט מוד..מ3000 ל3200-3500)...
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-