ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. רציתי לדעת האם קיימים מקלדות עם משטח מגע בנוי? כמו של LAPTOPים. כמו כן קישור והפניה יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
ראיתי את המקלדת של לוג'יטק מדגם K400 פלוס והוא דיי מצא חן בעיניי. הבעיה היא שהיא קצת יקרה כי יש חלופות זולות כגון זו של מיקרוסופט וזו של מיקרוסופט היא ארוכה יותר. האם יש אלטרנטיבות לשניים ? המקלדת אמורה לשמש אותי בעמדת הנהיגה שבניתי, לכן אני צריך משהו קומפקטי וטוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האמת שנהייה קצת מסובך לקנות מקלדת ועכבר. (פעם הכל היה פשוט ) אני מחפש המלצה למקלדת ועכבר (לא עקרוני אם זה סט או לא) אלחוטיים (4 מטר לפחות) שיהיו נוחים ושיעבדו טוב. אין לי צורך במוצרי גיימינג. רצוי עד 500, אבל לא נורא גם לחרוג... תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר חדשים אלחוטיים לא חייב כסט - לא לגיימר . אבל הם צריכים להיות נוחים ככל האפשר לא בצורת Wave! אין בעיה להזמין מחו"ל למרות שכנראה רק את העכבר (כי למקלדת זה כנראה שילוח יקר שלא ישתלם). מאוד חשוב שיהיה הרבה כפתורים ניתנים לקינפוג בעכבר ובמקלדת (קיצורי מקשים).ושהתוכנה תהיה אמינה (השמועה גורסת כי התוכנה של לוג'יטק מגמגמת הרבה). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום יש לי את העכבר רייזר דיאמונדבאק , אבל הוא לא מגיע לי למיטה ... השאלה שלי האם אני יכול להשתמש בשני עכברים בו זמנית ? ולכמה זמן מחזיקות הבטריות בערך ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
נו - אז מי לקח במירוץ MICROSOFT או LOGITECH. יש איה דגם לא BLUETOOTH) שאתם ממליצים עליו ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, תוכלו להמליץ לי על מקלדת + עכבר אלחוטיים (אולי סט משולב): העכבר צריך להיות גדול יחסית, משהו פשוט עם שני לחצנים ובלי תחכומים. כרגע יש לי את הדגם החוטי הפשוט הזה, אשמח לגירסא אלחוטית. מקלדת עם מקשים רכים שנלחצים בקלות, כמו של מחשב נייד. תקציב: 300-400 ש"ח סה"כ. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מקלדת+עכבר של labtec בחנות הסופרמרקט הקרובה לבייתי. הסט עלה 130 ש"ח. רציתי לדעת, לפני שאני פותח את הקופסא, אם יש לכם אזהרות כלשהן כנגד labtec או סטים אלחוטים זולים באופן כללי. (אם יש, אז אני יכול להחזיר את הסט). הסט מיועד לאח שלי, לצורך עבודה רגילה מול המחשב (אינטרנט, אופיס), וגם קצת לצורך משחקים. :
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש בסט מקלדת + עכבר אלחוטיים בחדר שבו נימצא המחשב כמובן .אך במידת הצורך(הפעלת מדיה סנטר) גם בסלון הנמצא בסמוך לחדר מחשב (קיר מפריד)האם יש סט עם 2 מקלטי IR או מקלדת הכוללת גם עכבר שתעבור גם קיר ממ"ד אחד ומרחק כולל של 5מטר
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת +עכבר אלחוטי שיקלטו ממרחק של 7 מטר בערך. כל מה שיש בשוק זה עד 2 מטר מקסימום. ראיתי מקלדת בלוטוס אבל היא עולה יותר מ1000 שקל. מישהו מכיר משהו יותר זול?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה יכול להיות גם סט אבל לא משנה לי כל כך. אה ושיהיה אלחוטי תודה רבה לעזורים!!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מחפש סט אלחוטי שכולל מקלדת בעלת 104 מקשים (גרסא אמריקאית) ומשום מה אני פשוט לא מוצא, עד עכשיו הייתה לי רייזר לייקוסה, ובגלל בעיות מקום אני מחליף אותה למקלדת אלחוטית. הלייקוסה הייתה בנויה כמו שאני אוהב עם 104 מקשים (שיפט ארוך, מקש האנטר בצורה מאוזנת ולא מוארכת, ועוד)ואני פשוט לא מוצא מקלדת כזאת... וגם לא מפרסמים באתרים איזה סוג מקלדת אז אני לא יכול גם לקנות אונליין מחנות בארץ. יש למישהו פיתרון? או שאני עובר בלית ברירה למקלדת שבנויה קצת אחרת. תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת חדשה בסביבות ה150 שקלים אני משחק דיי הרבה במחשב 2-3 שעות ביום ואני רוצה מקלדת איכותית ונוחה למשחקים. יש עדיפות לבאג(זיכוי)
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת עד 70-80 ש"ח ושתהיה בעברית ואנגלית ושתהיה מTMS השימושים הם לגיימניג פשוט אני מעדיף להשקיע בעכבר
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הכירו את המקלדת המכאנית המשוכללת של SteelSeries - אשר מציעה מנגנונים שמאתגרים את אלו מבית Cherry MX. האם הפיתוח העצמי עשה את העבודה? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל המלצה למקלדת Bluetooth כלשהי טובה ועדיף כמה שיותר ניידת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי לא מזמן ACER ICONIA TAB A500 אני מחפש בשבילו מקלדת bluetooth עם מנשא אבל לא ממש מצאתי משהו טוב משהו מכיר כזה שילוב טוב במחיר הגיוני ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סט מקלדת ועכבר bluetooth של מייקרוסופט ושאלתי היא כזאת. הסט לא מתפקד בזמן עליית המחשב, אלא רק לאחר ש-windows עולה, אני מניח שלא כל הדרייברים המתאימים עלו? זה למשל מצריך שאחבר מקלדת רגילה עם ברצוני למשל להיכנס ל-bios או safe mode - באסה. האם יש דרך להתגבר על כך? יש לי סט אלחוטי רגיל (RF) והוא דווקא עובד בזמן עליית המחשב.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
בגדול אני רוצה מקלדת BT לא בשביל קולנוע ביתי או משהו כזה אני פשוט רוצה מקלדת שתסתנכרן עם הנייד שלי בלי שאני אצטרך לחבר לו שום סטיק או פלאגים. ככה שטראקפדים וכאלה ממש לא מעניינים אותי אני פשוט צריך מקלדת אלחוטית בחיבור בלוטות' פשוטה ככל שניתן. ראיתי רק 2 בזאם- אחת של לוג'יטק שעולה 900 שקל. לא תודה השניה של מיקרסופוט שעולה 500 שקל עם עכבר מה שיותר סביר אבל הביקורות אומרות שהיא כל הזמן מתנתקת מהמכשיר ובעיות אחרות... זהו זה כל הדגמים שיש למקלדות BT???...
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כמו הכותרת, אני צריך מקלדת אלחוטית שפועלת ב-BT. אין הגבלת מחיר, רק שתיהיה איכותית. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. האם יש מקלדות chiclet כמו של Apple (או כמו שאסוס משתמשת בהן בלפטופים) עבור מחשבי desktop? איפה ניתן להשיג? נ.ב. המקלדת של Apple עולה 600 שקלים, אז אני מחפש אלטרנטיבה יותר זולה.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לקחנו לסקירה את הקומפקטית החדשה של Corsair, מקלדת מכאנית מדגם K60 PRO TKL RGB, וחזרנו עם רשמים שכדאי לכם להכירלכתבה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
- 2 followers
-
-
לקחנו לבדיקה את אחת המקלדות המעניינות ביותר בתחום המנגנונים המכאניים, אשר כוללת גם הגנה ייחודית נגד נוזלים. כמה היא נוחה בשימוש סטנדרטי? בואו לגלות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, במקרה הגיעה המקלדת הזאת לעבודה שלי. הדגם המדויק זה deck hassium cbl 108 cherry mx בעבודה שלי מזמינים רק מקלדות עם כרטיס מגנטי(כאלה שיש בקופות חולים/סופרים) בדקתי ברכש אצלנו ואף אחד לא הזמין אותה. בכל מקרה,מה עושה את המקלדת הזאת לכל כך יקרה? בדקתי באיביי וראיתי שמוכרים אותה בסביבות ה200$ http://www.ebay.com/itm/Deck-Hassium-CBL-108-cherry-MX-Red-Mechanic-LED-Keyboard-USB-Eng-Kor-/271267575392?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item3f28ceb660 עצם זה שהיא מכנית עושה אותה לכל כך יקרה? [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את המיקלדת מיקרוסופט ELIT ואני מעוניין לרכוש את ה - 5000 החדש שהוא גם לשמאליים שאלתי היא האם הוא יעבוד עם המקלט הקיים או יחייב חיבור מקלט שלו בגלל שהוא עובד בטכנולוגית לייזר. בעבר רכשתי עכבר של מיקרוסופט ולא היתה לו כל בעיה להסתנכרן עם המיקלדת מול המקלט אבל הם היו מאותה תקופה טכנולוגית. חשוב לציין שהיה עכבר איתה אבל לא התאים לי.ראיתי את העכבר בביקורות והוא ניראה רגיל לכל דבר מלבד החיישן מלמטה. תודה רבה ואשמח לקבל תשובה לפני רכישה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-