עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SupeRnovA,

אני רואה את המילה הזאתי כמעט בכל מקום.. מישהו יכול להסביר לי אולי מה זה? ואם מה שאני שואל לא שייך לדיון אז אני מצטער, כי אני לא יודע מה זה אז אין לי מושג איפה לשאול את זה, אני בחרתי בצורה רנדומלית איפה לרשום...

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by contA-,

אהלן אנשים אני בדרך לאוברקלוק (הראשון שלי!?$!?$!) .. והבנתי שני אצטרך ספק חדש (מפני שהספק שלי הוא ג'נרי ושהוא מספק רק 300W). תוכלו להגיד לי כמה וואט אני אצטרך בספק החדש? איזה ספק אתם ממליצים לי לקנות בטווח מחירים של 250-300 שקל (חברה ודגם בבקשה)?EDITED: עוד שאלה שנזכרתי בה: מה יותר טוב בספק כוח, שיש לו ACIVE PFC או PASSIVE PFC? המפרט שלי הוא: Pentium 4 2.53 Ghz, 533 Mhz Asus P4P800 Deluxe ATi Radeon 9500 Pro 2X256 MB DDR 400 By SpecTek ומתוכם אני אעשה אוברקלוק עד המקסימום שיינתן לי לכרטיס מסך ולמעבד (תהיה לי גם מערכת קירור מים לצורך זה). תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by nim901,

אז זה מגיע עם ספק? ואם אפשר חוות דעת לגבי המארז והספק, המארז מבחינת אוירור והספק מבחינת הרעש תודה מראש

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. האם אפשר לחבר מדפסת עם חיבור LPT לחיבור USB באמצעות מתאם? בתודה manorking

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by perlov1,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות ראש דיו חלופי למדפסת HP 5550. איני מעוניין לקנות ראשי דיו מקוריים בגלל עלותם הגבוהה (350 ש"ח לראש דיו צבעוני ושחור). אם למישהו יצא להשתמש בראש דיו חלופי ולא יקר אשמח לקבל עליו המלצה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  6. Started by gggilad13,

אני צריך המלצה למארז+ספק בתקציב של כ-400 ש"ח... אפשר לקנות משהו טוב במחיר הזה? מה ההבדל (בעיקר בביצועים)בין ספק ג'נרי לספק של חברה מוכרת?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by Mishmish,

מה אתם אומרים על השילוב הבא : 1 Logitech® MX510 Optical Mouse - RED 17% 296 ש"ח 1 Microsoft® Multimedia Keyboard Black 17% 124 ש"ח סה"כ ללא מע"מ 359 ש"ח מע"מ: 61 ש"ח משלוח : 60 ש"ח סה"כ: 480 ש"ח האם כדאי ? יש הצעות אחרות בטווח המחירים הזה ? (חייב שיהיה מערכת חוטית בצבע שחור ושהמחיר שלה יכלול משלוח)

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מארז ואני לא יודע איזה... אני לא צריך ספק כוח, יש לי אחד טוב. דיברתי עם noacomp והם אמרו אני יכול לקנות ב 330 שקל את הריידמקס: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1407 או ב 280 שקל את הקופיוקייס: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2278&catcode= איזה מהם יותר כדאי? והאם יש לכם הצעות נוספות אני מחפש מארז עד 320 שקל בערך תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. Started by pavlo,

שלום לכולם, אם בא לכם להיות נחמדים ולתת לי הצעה למארז עד 1000 ש"ח + / - אני יודה לכם מאד. :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  10. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_210_1341&products_id=7555 איך הFים הולכים? כאילו F1 F2 F3 וכו'.. אמרו לי שF5 זה לא רענן ALT +F4 זה לא סגור וכו'.. האם זה נכון? והאם יש את המקלדת http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=1,CONTENTID=5013 בארץ?? תודהההההה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by generalA,

קניתי עכבר מייקרוסופט IntelliMosue V.2 Wireless לפני שבועיים בערך ב- 120 שקל. הקנייה כדאית?? מדובר בעכבר האלחוטי עם הכפתורי Back Forward בצדדי העכבר... המתאים לימניים בלבד...

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  12. כולל אוברקלוקינג: 6800 GT ATHLON 64 3000+ עם מאוורר אנרמאקס 92 מ"מ עליו ABIT AV8 Maxtor 80GB 7200 8MB Buffer 390 DDR500 512MB A-DATA ?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by wooda,

לא ידעתי ממש איפה לשים את זה, אז אני שמתי את זה כאן. אני משדרג את הכרטיס מסך שלי, מוסיף עוד 256 זיכרון, ומחליף ספק כוח, אז ההורים שלי שאלו חבר שלהם שמוכר חומרת מחשבים, כמה יעלה מה שביקשתי (6800NU, 256 +ספק) והוא אמר (אחרי כמה חישובים קצרים) שהכל ביחד יעלה 2500 שקל, כולל מס' עכשיו אני רוצה לדעת: 1. האם זה שווה? 2. האם הספק 635W גנרי שהוא מציע מספיק טוב (יש לי P4E 2. 8) כי אני יודע שגנרי זה חרא, ואני ביקשתי את הTT420W, אבל הוא אומר שאין לו, אז חשבתי ש635W זה די הרבה, ואולי למרות שזה גנרי זה מספיק, אז בקיצור, 635W גנרי יחזיק? ----------חתימה-------- אם נתקלתם בבאג במערכת גיימר, אנא לחצו על הכפתור הירוק בראש העמוד ואנו נתפל בבעיה במהרה (בצחוק אל תלחצו על כלום)

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by sos,

שלום! לא ממזמן נהרסה לי המדפסת וזאת אומרת ש אני צריך לקנות עוד מדפסת. מכיוון שאין לי ממש מושג לגבי מדפסות החלטתי לפנות אליכם...המומחים. אז ככה אני צריך את המדפסת לצורכי מסמכים ולפעמים כמה תמונות לעבודות של אחותי אבל לא לצורכים גראפיים מתקדמים, מדפסת בתקציב של מקסימום 500 שקל. אבל מחיר המדפסת הוא פחות חשוב מה שיותר חשוב לי זה מדפסת שהדיו שלה יעלה כמה שפחות, אין לי בעיה לקנות מדפסת יקרה אבל שהדיו שלה יהיה זול. זה החשש העיקרי שלי כיוון שברור שההוצאה העיקרית על מדפסת זה דיו ובגלל שאני צריך לשם עבודות של בית ספר איני רוצה לבזבז כל כך הרבה כסף על דיו, אז אם אתם מכירים מדפסת טובה עם ראשי דיו זולים (אבל שלא יגמרו במהירות) בבקשה תמליצו לי. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  15. שלום חבר'ה! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד לשימוש גם בן היתר של התוכנה של ה-NAVIGATOR, ורציתי לשאול על איזה מכשיר אתם ממליצים. HP IPAQ 2210 או מחשב כף יד Mio 168 או משהו אחר לגמריי???

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by ConeMan,

אז ככה.. קניתי cobra של raidmax מארז חמוד ונחמד הכולל ספק כח כלול במחיר (410). שאלתי היא האם בשביל משתמש ממוצע כמוני משחק משחקים כבדים פה ושם גולש הרבה לרוב על האי סי קיו ... ובוא נגיד שהמחשב שלי דולק איזה יומיים שלוש ברציפות בין כיבוי לכיבוי... האם שווה להשקיע בספק איכותי? מהם החסרונות הבולטים בספק ג'נרי? והאם הרעש שלו הוא אחד החסרונות הבולטים? תודה מראש לכל הקוראים דין זה וכפליים לעונים

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  17. המדפת הזו לחץ כאן מביאים לי אותה ב-380 ש"ח. א. האם שווה? יש לי צורך בעיקר בהדפסת וסריקת מסמכים לשימוש ביתי ב. האם ניתן להרכיבה במחשב שאין לו יציאת USB? ג. למה צריך 600MB פנויים?? האם אני חייב לפנות? ד. האם ראשי הדיו (לאו דווקא המקוריים) יקרים מדי?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  18. ראיתי הרבה מאוד דגמים של DVD כאילה, אני מחפש משהו איכותי במחיר סביר שיקרא גם DIVX ו גם XVID ונגיד אם יהיה לו FIRMWAER זה יהיה גם כן פלוס גדול (: שמעתי שאילה של פיליפס לא רעים.. מה אתם אומרים? אשמח לשמוע כל דעתכם בנושא! תודה מראA

19. Started by Silver Dragon,

מחפש מארז כמה שיותר טוב ויפה, תקציב 500 . תודה.

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by dj football,

סאלוט ! אז ככה, מכיוון שאני משחק פיפא הרבה אז החלטתי שהגיע הזמן לקנות gamepad לפיפא, ובידיוק נפלה לחיקי הזדמנות ויש לי מכרים שנוסעים לגמרניה והם הסכימו לי לקנות שם gamepad, אז אני צריך Gamepad שלא יעלה במחירו על 25 יורו בערך. כמו כן אשמח אם תביאו לי אתרים של חנויות בגרמניה (או שיש להם סניפים בגרמניה) ומוכרים gamepads ואוזניות (אפשר גם שני אתרים נפרדים לא חייב שאחד ימכור את שניהם) זהו, המשך יום נעים ותודה מראש על ההעזרה 8)

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  21. פעם ראשונה שאני בונה מחשב עם SATA ומישהו אמר לי שאני צריך לבחור ספק מתח עם יציאה מיוחדת ל - SATA ואולי אפילו ל - PCI-EXPRESS האם ע"י ספקים ישנים יותר ללא יציאות יעודיות אני מתפשר על משהו? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tazmnia,

קניתי לא מזמן הארד 80 גיגה אבל הלוח אם הוא ישן מדי ולא תומך בנפח הזה ניסיתי לעשות הכל עם העדכונים וזה למיניהם שום דבר לא עובד ואמרו לי לקנות IDE ADAPTER ואז שזה יעבוד אז מישהו יכול להגיד מה זה ואיפה לקנות

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. Started by ras81,

שניהם TOWER ולשניהם יש מאורר בגג, וההבדל במחיר הוא קטן

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  24. Started by poltergeits,

שלום אנשים אני מחפש מארז איכותי שיכול לבוא ללא ספק אבל רצוי שהוא יהיה אופציונלי לשניים או שלושה מאוררים 120' ויותר מהכל שיראה כמו מארז ולא כמו איזה רובוטריק\פאוורינגר חשוב שיהיה מאלומיניום ובעל אוורור יעיל המחיר יכול לנוע עד 750 ש"ח

• 7 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים