ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
האם המצלמה Kodak EasyShare CX4200 טובה, כי אני יכול לקנות אותה במחיר 850 שקלים שווה לי?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מתכנן להרים שרתון AMD OPTERON 170 + DFI INFINITY RS482(כ. מסך און בורד) הבעיה היא שאני צריך ספק כוח כמה שיותר קטן, כי זה הולך לשבת במארז MINIATX(25X25), לא מדובר על מארז סטנדרטי אלא על מארז בייצור אישי בגודל של המארז(הגובה גבוהה יותר בגלל ההארדיסק)... הספק המדובר הוא זה: http://www.mini-box.com/s.nl/sc.8/category.13/it.A/id.300/.f PW-200-M עם 12A במסילת ה-12V... השאלה שלי, האם ספק כוח כזה יחזיק את השילוב בהנחה שאין מאיץ גרפי, וע"פ eXtreme PSU Calculator, המערכת צפויה לצרוך 182W במאמץ מלא... מה דעתכם או האם אתם מכירים ספקים מוקטנים/פיציים(אפשר להגדיל את המארז בכמה ס"מ בשביל ספק כוח קטן יחסית....)? מצאתי את זה: http://www.hecgroupusa.com/FLEX1.php?id=61 HEC-250 SR-T 18…
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מישהו שמע על הפד Megasoma? אני רוצה לקנות אותו עוד כמה ימים, ורציתי לשמוע חוות דעת עליו אם למישהו יש אני ישמח לשמוע עליו
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הגובה של המארז הזה בלי הסטנדים שהוא עומד עליהם כי אני רוצה מאוד לקנות אותו והגובה ממש גבולי בשבילי.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
כמו שאמרתי, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 ש"ח אך גמיש. אשמח לעזרה ממבינים, תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 17:59:11 למבינים בבקשה תעזרו לי אני צריך את המדפסת הזו בדחיפותתודה.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי מדפסת שעבדה עד עכשיו אבל לאחרונה כשאני מדפיס תמונה לדוגמא, ישנם פסים כחולים שאינת קשורים לתמונה כמו בריחה של צבע כחול על גבי התמונה..מה הבעיה? תודה קובי.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות עכבר חשבתי על MX 700 של לוג'יטק. רק אם אפשר לקבל חוות דעת - האם הוא מתאים למשחקים שמזיזים בהם את עכבר במיהירויות גבוהות? ??? למשל ב - ET.
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=113&catcode=151 זה מספיק לספק שלי (500 GENERIC) עד שאני אקנה חדש ואם אני קונה אני קונה את זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=17-104-151&depa=0
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר צבעונית לבית. מהסקרה שעשיתי, נראה שבטווח המחירים התחתון, המדפסת עם התמורה הטובה ביותר למחיר היא: HP Color LaserJet Pro MFP M277n B3Q10A שעולה 1250 ש"ח בחנות הזולה ביותר לפי זאפ. כמה דברים: 1. אשמח להשגות בנוגע למדפסת הזו או בנוגע למחיר אם מישהו מכיר. 2. למדפסת חיבור LAN בלבד בלי WIFI. האם זה אומר שכל עוד אני מחבר אותה לראוטר ישירות אני אוכל למצוא אותה ברשת בWIFI או שהיא חייבת להיות מחוברת קווי למחשב? 3. האם הטונרים במדפסת לייזר מגיעים חצי ריקים כמו במדפסות הזרקת דיו כדי שנצטרך לקנות טונרים תוך זמן קצר ולהוציא עוד המון כסף בזמן קצר? המון תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המוצרים הבאים: כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 2600XT 512Mb DDR3 AGP זכרון: Kingston 1GB DDR 400Mhz PC3200 C3 מקלדת: X Gene Wireless Mini Keyboard w/ Optical Trackball 2.4GHz בקר משחק: Microsoft Wireless Controller for PC & Xbox 360 / Logitech® Cordless Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad שלט: Logitech® Harmony® 555 Advanced Universal Remote 1.האם ישנו זכרון אחר טוב יותר? 2.ברשותי רשת אלחוטית ובעתיד גם בקר אלחוטי האם יהיו בעיות כלשהם בקליטה? 3.כמו שאתם רואים אני מתלבט בין שתי בקרי משחק מה מומלץ יותר? 4.גם לשלט וגם לבקר משחק אין תאימות מוצהרת לויסטה אך לאחר ביקור באתר החברה מצאתי שיש האם הדבר נכון? 5.את המוצרים אני מתוון לקנות מפנדה א…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט אלחוטי ורמקולים 5.1 בכ-800 שימושיים: קצת משחקים (לא משהו רציני לדוגמא sims או gtas), סרטים, מוזיקה... רמקולים חשבתי ללכת על ה-x540 משום שיש גם את השלט חברה איכותית 5.1 רמקולים באמת טובים וגם האפשרות לתלות את הסנטר על המסך... חשבתי לקנות כסט אלחוטי את המיקרוסופט deskop 2000 כי הוא יחסית זול ויש עליו ביקורות טובות מאוד... דרך אגב את הסט אני קונה באייבורי אבל איפה אני יכול לקנות את הרמקולים באוזר תל אביב??? חשבתי על אופיס דיפו כדי? או במוכרים באייבורי/ksp??? מה אתם אומרים??? כעיקרון על הרמקולים אני ממש נעול... אבל אשמח לקבל דעות על שניהם וגם לקבל סיקורים כי לא מצאתי ממש עליהם...
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלומות. אני חדש ואני מפורום חומרה ותוכנה מGAMER. עכשיו - יש לי שאלה די חשובה. חשבתי אולי אולי(אוליX600) לקנות מחשב חדש. עכשיו - יש לי התלבטות במארז..... האם שווה לקנות את זה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1885107929.htm או ששווה להוסיף 300 שקל - ולקנות את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=919&catcode=283 עכשיו - השיקולים הם מבחינת קירור וזרימת אוויר. כלומר - האם שווה להוסיף את ה300 שקל על הקירור שמקבלים בCOOLERMASTER או - שזה לא שווה כ"כ הרבה כסף. או שהעובדה שהSUPERTALNET הוא TOWER גורמת לו לעלות על הCOOLERMASTER תודה ולהתראות נ.ב אני ישמח לראות ביקורות על הPRAETORIAN (חוץ מהביקורת של SC - אותה כבר קראתי)
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר ל-HTPC. המקלדת צריכה להיות קומפקטית אבל עדיין לאפשר הקלדה נוחה וכן יכולת גיימינג וכמובן שהעכבר צריך לאפשר אפשרות משחק נוחה ללא משטח קשיח (יש עכבר כזה - ראיתי את לוגיטק MXAIR - הוא מתאים למשחקים?). בעצם איך אפשר לשחק במחשב שנמצא בסלון?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני לא בטוחה אם זה שייך לפה, אז תסלחו לי מראש. טוב, פתחתי דיון בעבר על כך שאני מחפשת לוח אם/כרטיס קול עם תמיכה בסראונד. לבסוף הסבירו לי שהלוח אם שלי כן תומך סראונד ושאין צורך בחומרה חדשה. עכשיו השאלה שלי.. איך אני הופכת את זה לסראונד? נכנסתי לדרייבר, הכתי את זה ל"5.1", חיברתי מאחורה את החיבור השחור לחיבור הורוד, אני חושבת שכך זה צריך להיות, ועידכנתי אותו בדרייבר כ"רמקול מרכזי/סאב וופר" והבעיה זה שזה משמיע לי רק את הסאבוופר.. ולא את הרמקול המרכזי שמחובר. זה הלוח שברשותי - Gigabyte GA-MA74GM-S2H רמקולים - Logitech x530 5.1 דרייבר - Realtex HD audio maneger. תודה לעוזרים. [glow=red,2,300]תודה רבה, הצלחתי להבין לבד.[/glow]
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לא צריך משהו עצבני מדי, עכבר למשחקים לייזר, אני מעדיף לוגיטק, אבל גם משו אחר יתקבל אם הוא טוב אפשר חריגות מהתקציב אבל לא יותר מדי (אפשר נגיד 200..) אה וחשוב שיהיה לו עוד 2 לחצנים (לפחות) בצדדים של העכבר כבר התרגלתי...
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב, ואני עדיין לא סגור על המארז (מארז Midi Tower / Super Midi Tower)... הקריטריונים: 1. מחיר עד 500 ש"ח. 2. ללא ספק (אני מתכוון לשים אנרמקס 420W) 3. שיהיה מאוורר היטב. 4. פילטר אבק חובה. 5. שיראה טוב (סטייל Sunbeam). עדיפות לפאנל קדמי שחור. 6. עדיף מלוג'יק כי משם אני מתכוון לקנות את המחשב. עברתי על כל המארזים ועדיין לא הצלחתי למצוא משהו שיענה על הדרישות שלי... תודה.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בקצרה: קניתי ספק חדש TT 360w True power כי לא היה את ה 420W במלאי והייתי חייב אחד דחוף, עכשיו השאלה האם אתם חושבים שזה יחזיק את המערכת שלי ולא יגרום לבעיות מיוחדות : amd 64 3000+ 512ddr GF6800LE power color wd80gb sata GA-k8ns nf3 250 *3 80mm fans
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש את המארז שיש לי, כי יש לי בעיה קטנה איתו.... כשאני לוחץ על הכפתור של אחד מכונני התקליטורים שלי המגש נתקע ולא נכנס. זה מארז עם פאנל שמסתיר את הכוננים ונפתח שהם יוצאים. כל ניסיון לשלוח אי-מייל ך COOLERMASTER נכשל.... אשמח לקבל תגובות
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אבל ספק הכוח שלי כנראה נדפק (אין משהו אחר שלא טוב היות והכל חוץ מהקופסא חדש) איפה אני קונה ביום שבת ספק כוח 400 watt מישהו אולי יודע ? וכמה זה אמור לעלות ?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני עדיין לא סגור על ההצעה שהציעו לי אני מחפש מקלדת ועכבר לא חייב בסט או אלחוטיים עד 800 ש"ח. בלי קשר g11 עדיף על g15? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ על מצלמת אינטרנט שחור (חובה) שיש לה תפס למסך LCD (חובה) מה דעתכם על זאת? Logitech QuickCam® Communicate http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1131 יש למצלמה הזאת גם דגם Logitech QuickCam® Communicate STX מה ההבדל בין זה עם STX לזה בלי?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות עם מיקרופון... התקציב מקסימום 130 הם לא למשחקי רשת אם אפשר תגידו סוגים וחברות שהם יחסית טובים שכך אם אני אבחר משהו אחר שאני לא ממש מכיר אז לפחות אני ידע שלקחתי מחברה אכותית
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
על העכבר להיות עמיד וטוב, לזמן רב, שיקלוט בצורה מעולה ב2מטר ומעלה, שלא יהיו תקיעות, (אני כמעט לא משחק בעכבר ד"א אז מהבחינה הזאת זה מקל על הדרישות )
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-