ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לקנות מצלמת רשת בתקציב ממש מינימלי יש לי שתי הצעות האחת והשניה אם יש לך המלצות היסתיגויות וכו' אשמח לשמוע דרך אגב אני לא הולך לצלם דברים ברמה גבוהה כי יש לי כבר מצלמה DV טובה לצילום ביתי+ אהל אני לא יכול לחבר אותה בטור מצלמת רשת ( כך שהשימוש במצלמת רשת הינו רק להראות את הפרצוף שלי לחברים בשיחות ועידה )
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם המצלמה Kodak EasyShare CX4200 טובה, כי אני יכול לקנות אותה במחיר 850 שקלים שווה לי?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי לאחרונה קיניתי את הלוג'יטק אבל הוא התחיל לעשות לי המון בעיות... (פתאום לוחץ בעצמו על לחצנים וכאלה...) חשבתי שקיבלתי יחידה דפקה אז בראשון אני מחליף אותו, אבל חשבתי שאוליי כדי להחליף אותו למייקרוסופת השאלה היא מה ההבדל בקליטה (כי ממש לא התרשמתי מהלוג'יטק שלא עובד ביותר מ-2 מטר) כמה בטריות אוכל המייקוסופט שבא בלי מטען והאם הלייזר הזה כל כך עקרוני? תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אוקי אני צריך המלצה למארז כמה דברים שחשובים. מארז Tower (גדול) *חובה חלון * לא חובה מקום מובנה למאווררים כמה שיותר הרבה. אני מחפש משהו בסיגנון אלגנטי כזה..לא משהו מצועצע.. עכשיו החלק הגורע, התקציב הוא כמה שפחות.כמה שפחות.הכי זול הכי טוב, אך אין לעבור את ה 400 כן כן אני יודע שיש לי ציפיות גבוהות בסכום נמוך אך מאוד אשמח אם ימצא משהו מתאים.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
זהו המפרט לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D nbsp 920 ש"ח דיסק קשיח Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA nbsp ש"ח מאוורר Thermaltake Smart Case Fan II 120mm A2029 85 ש"ח מעבד AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice 1,199 ש"ח צלע קירור למעבד Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 260 ש"ח מאוורר למעבד Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm 91 ש"ח כ.מסך Leadtek WinFast PX6200 PCIe GeForce 6200 128MB Bulk 581 ש"ח די וי די NEC 3540A DVD±RW x16 Dual Layer - BLACK 378 ש"ח זיכרון OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5 720 ¤ 2 פלופי Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 65 ש"ח מארז שרתים השאלה היא האם ספק 400W יספיק לי ברצוני להוסיף עוד מאווררי…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש מישהו שקנה ספק מארה"ב ויכול להגיד אם צריך מתאם לחשמל ?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
המקלדת עובדת בביוס, ועובדת כאשר עושים uninstall למקלדת בווינדוס ועושים הוספה שלה ב add hardware. היא גם עובדת בsafe mode על ההתחלה אך כשנכנסים לווינדוס אחרי אתחול היא לא עובדת וזה מעצבן. מה אפשר לעשות? כי המקלדת כן עובדת. וזה כותב לי בפרופרטיס Device cannot start (code 10) משהו כזה.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיכלול את Saphire 9800 pro............בהתחלה תיכננתי שהמארז יהיה Simbadda LU Master 480W אבל אז שיניתי למשוה אחר ....(בגלל מקום הרבה יותר זול)....המשהו האחר הזה הוא CHENBRO PC61166(Gaming Bomb) XPIDER Silver no PSU וThermaltake TT360AP PFC 360WATT רציתי לדעת מה דעתכם....ואם אתם מציעים שינויים אז שלא יעלו לי עוד כסף... תודה רבה ..דן.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
טובה ללא עכבר ובמחיר סביר. עד עכשיו השתמשתי ב Logitech cordless keyboard הישנה והטובה. מאוד חשוב לי הטווח עבודה(עם שלי אני יכול לעבוד מהחדר ליד) ולא טווח של מטר מסכן כמו שיש במקלדות החדשות של Logitech שראיתי לאחרונה. תודה
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני צריך לקנות עכבר אופטי ומקלדת במחיר סביר .. ראיתי באולסייל משהו שנראה נחמד http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7348605&type=2&product=1&category_name=%ee%f7%ec%e3%e5%fa+%e5%f2%eb%e1%f8%e9%ed3 מה אתם אומרים על זה ..?. תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הגובה של המארז הזה בלי הסטנדים שהוא עומד עליהם כי אני רוצה מאוד לקנות אותו והגובה ממש גבולי בשבילי.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה בקשר למדפסת LEXMARK Z45SE 4800x1200 DPI האם זוהי מדפסת טובה? שווה 15$?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
המקלדת שלי (שאותה אני מאוד אוהב) כבר מלוכלכת, היא אצלי כבר מעל 5 שנים. רציתי לדעת מה הדרך הבטוחה ביותר לנקות אותה בצורה יסודית, בלי לפגוע בה. תודה
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של thermaktake ומשם לקישור למארזים בכל מקרה אני רוצה לקנות את המארז הבא: http://www.thermaltake.com/xaserCase/Damier/v5000d.htm והם רושמים שם ומראים תמונות מאוד מעניינות על המארז כולל את התוספות שלו (מאווררים וכו') אבל עם כל התוספות פתאום שמתי לב לבעיה ממש מזערית: איפה יש שם מקום להתקין את הכונן DVD, הצורב הכונן דיסקטים וכד'? תודה מראש ועוד משהו: אתם יכולים בבקשה לפרסם מה המחיר של זה ואיפה אפשר לקנות את זה (עדיף אתר אינטרנט בארץ)..
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אוקיי,התברר לי שאין לי מקום בכרטיס הזיכרון FLASH בראוטר שלי כדי לעדכן גרסא,לאחר שעות של חיפושים ברשת ,הבנתי שאין אתרים בעברית שמוכרים את הציוד הזה,ואתרים אחרים מחו"ל מוכרים ושולחים רק לארה"ב וקנדה,ככה שאני די תקוע... הכרטיס שאני מדבר עליו הוא : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3081863598&category=28040 אני צריך שהוא יתחבר ב PCMCIA,יכיל לפחות 20 MB ויותאם למוצרי סיסקו. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש חנויות באזור חיפה והקריות שמוכרות מארזי HTPC ריקים (לא מחשבים מוכנים). אם מישהו מכיר אני אשמח אם ישתף אותי. תודה !
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי ENERMAX LIBERTY 500W ורציתי לדעת האם המתח של המחשב התייצב המפרט שלי בצד זה הפלט של MBM5 Sensor | Current | Low | High | Average | +-----------------------------+----------+----------+----------+----------+ |Core 0 | 1.57 V | 1.52 V | 1.58 V | 1.56 V | |+3.3 | 3.38 V | 3.34 V | 3.42 V | 3.38 V | |+5.00 | 5.05 V | 5.05 V | 5.13 V | 5.08 V | |+12.00 | 12.16 V | 12.10 V | 12.28 V | 12.18 V |
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
משהו בסגנון של זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17715 או דומה למקלת של אפל. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מקלדת אלחוטית (מטורפת !!) של לוג'יטק אך לצערי היא התחילה לפקשש והוא מתנתקת מהרסיבר מתי שבא לה (זה לא קשור לסוללות) במקלדת יש שליטה על מוסיקה שכוללת קדימה\אחורה, מיוט, פליי, סטופ וגלגל סאונד. ועוד כל מיני פי'צרים שונים ומשונים אך הם פחות חשובים לי כרגע.. אני מחפש מקלדת באותו סגנון מעדיף של חברה מוכרת ואמינה בטווח מחיר של עד 170~ ש"ח יש העדפה טבעית לאלחוטית מכיוון שככה אני עובד כבר כ-5 שנים אך אשמח לשמוע המלצות אחרות.. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצה למקלדת באותו סגנון פחות או יותר !
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
רציתי לדעת קצת על HP C3183 ואיך היא במחיר של 500 ש"ח, יש לה מתחרים בטווח מחירים הזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש את החיבור הזה של הוידאו (אדום לבן צהוב) לא זוכר איך זה נקרא. אני צריך קופסא קטנה או כל דבר נוח אחר, שיוכל להחליף לי בין 2 כבלים. הכוונה שבטלויזיה יש לי רק כניסה אחת כזאת, אבל יש לי שני התקנים שאני מחליף בינהם כל הזמן. ממש לא נוח לי כל הזמן להזיז את הטלויזיה, לחפש את החיבור מאחורה, להחליף את הכבלים שכולי מתוח, ואז באותו רגע הכל מתנתק ומעצבים אני צריך להעיף את הטלויזיה הצידה וכו וכו... ועוד רכיב קטן שבטח לא יהיה קשה להשיג, ממיר של נקבה נקבה לחיבור הזה, בשביל שאני אוכל לעשות מכבל רגיל כבל מאריך... כמובן שאני פונה אליכם כי אני מחפש לקנות דבר כזה באינטרנט, אני מתאר לעצמי שבקניון לא כזה בעיה להשיג אבל אין לי זמן להגיע לשם.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אבא שלי התקין מצלמות במקום שהוא עובד,אז הוא הביא לי מצלמה אחת גם. המצלמה מחוברת דרך חשמל וכניסת AV (זה השם?) רגילה כמו שמכניסים לTV. רציתי לדעת איך אפשר לחבר את זה למחשב,הייתי שואל אותו איך חיברו לו למחשב אבל הוא לא מבין בזה לול. תודה :]
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כשבועיים המדפסת החלה לעשות בעיות בכך שהיא לא לקטה צבע ממחסניות דיו שהוכנסו אליה ולכן היא לא מדפיסה, במעבדה רצו כ100 דולר על תיקון וטענו שהלך ראש ההדפסה, חבר שלי טען שאם מדובר בסתימה של ראש ההדפסה ניתן להשתמש באלכוהול על מנת להמיס את הצבע הסותם. מדובר במדפסת EPSON C86, ניסיתי להריץ ניקווי ראש, לא עזר, ניסיתי גם לנקות כעצת חבר שלי, ניקיתי רק ניקיון שטחי מלמעלה, כי לא ידעתי אם יש צורך לפרק ומה לפרק ולא עזר בינתיים. מישהו אולי מכיר דרך לפתור את הבעיה? ראיחתי באינטרנט שמציעים ערכות לניקוי אפסון, מישהויודע אם זה עוזר? ואיפה ניתן להשיג דברים כאלו בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-