ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
מאז שאח שלי קנה לו מחשב נייד של HP (אני בחרתי, מחשב מדהים!) אני לא יכל להפסיק להקליד על המקלדת שלו, זה כל כך כיף ונוח שזה לא יאומן. עכשיו כשאני חוזר למקלדת העבה מכוערת רועשת ומגושמת שלי בPC אני ממש מתעצבן, ואני לא מבין איזה פיגור זה שלמחשבים הנידים אפילו הכי פשוטים יש מקלדות ברמה כל כך טובה ולמחשב לא! מישהו יודע אם יש איזה שהיא מקלדת למחשבים שבנויה כמו מקלדת של מחשב נייד?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן יש לי את המקלדת של מיקרוזויפט של האינטרנט הלבנה המוכרת אני יכול לשנות מה הכפתורים של האינטרנט יעשו? יעני במקום שBACK יעשה BACK שהוא יפתח לי את תיקיית המוזיקה שלי... אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך לקנות עכבר אופטי ומקלדת במחיר סביר .. ראיתי באולסייל משהו שנראה נחמד http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7348605&type=2&product=1&category_name=%ee%f7%ec%e3%e5%fa+%e5%f2%eb%e1%f8%e9%ed3 מה אתם אומרים על זה ..?. תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מתחת למקלדת רשום MADE IN CHINA =/ אמממ זה לא סין אבל.. איפה אני בודק
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על מקומות שמיצרים קונקטורים (מחברים ) לפי הזמנה .
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איך המארז הזה? מצויין שהספק הוא TRUE POWER האם הוא משתווה למארז של COMPUCASE עם ה-300W-ER? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5226
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח אם של מחשב של ASUS כזה http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=Terminator%20P4&langs=01 הספק כל של המארז נשרף השאלה שלי היא האם הלוח שנימצא במארז יכנס לכל מארז מיקרו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היי בימים האחרונים המחשב עושה ריסט מדי פעם שיש קפיצות מתח קטנות (כלומר, יש בבית הבהוב קצרצר של האורות, אבל מכשירי חשמל לא נכבים, השעון בוידאו לא מהבהב...) האם UPS INTERACTIVE (כמו ADVICE PR 600) יעזור להפרעות הללו? כי הבנתי שיש זמן מינימום שלוקח לUPS אינטראקטיב להכנס לפעולה (כמה מילי-שניות) (דרך אגב יש לי ספק HEC 300) (UPS ONLINE יקר מדי עבורי) תודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ביום שישי הזמנתי את compucase 6920 מ com4u והיום הם התקשרו ואמרו לי שאין להם אותו אני מחפש מארז אחר שיהיה כמה שיותר דומה וכמובן מגיע עם ספק. בתחום המחיר של 600 שקל
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחיר יש יתרון קל לWD...
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש למישהו איזה שהיא המלצה ל Game pad טוב ואיכותי עם הרבה כפתורים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממה שבדקתי אלה די האופציות היחידות הטובות והזולות ללייזר מתגובות של אנשים הבנתי שהHP קצת יותר זריזה וטובה בתגובה לHP מצאתי שיש גם טונר חלופי כי המקורי מעט יקר מהXEROX. קיצר מה אתם אומרים תודה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי כבר מחשב חזק מאוד, לצרכי עריכת וידאו.בו יש מארז של 900 שקל,(מיותר להגיד מה הוא כולל) אני קונה עכשיו מחשב שני. המפרט- לוח-asus p4p800 e delux כרטיס מסך- asus radeon 9600 xt מעבד- פנטיום 2.8 זיכרון- 512 קינגסטון 400 מגהרץ. הוא ישמש לי ל- אינטרנט, קצת משחקים, ומעט עריכת וידאו ( "לעזור" למחשב השני מפאת חוזר זמן ) אני רוצה מארז, לא יקר ולא מיוחד,ולא מגושם. ספק- אני מניח שכל ספק יחזיק את המערכת הנל, אז לא מוכן להשקיע. רצוי אם -יהיה ריבוי מיקום למאווררים (מוציאים ומכניסים אויר), יהיה חלון צד שקוף, יראה טוב ולא משעמם. תקציב- אני חושב ש 300 שקל מספיקים בהחלט למארז... תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Creative Inspire 5200 Creative SBS LX520 E Logitech Z-640 Logitech X-530 מה מהם הכי עדיף? בעיקר למשחקים ולסרטים אני פתוח להצעות נוספות עד 550 שקל בערך.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש רמקולים חזקים בשביל לשמוע מוזיקה במחשב וגם בשביל משחקים וסרטים!! אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ורצית לפנוק את עצמי ברמקולים חזקים שיעשו את העבודה טוב...! אני רוצה שיהיה 4 רמקולים + סאב שיהיה בכל פינה בחדר.... אולי תוכלו להציע לי רמקולים בתקציב שלי ויעשו את העבודה ...?!? תודה לעוזריםם....
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום אני פרמטתי את המחשב שלי לפני כמה ימים והורדתי דריבר חדש של העכבר mx 300. העכבר עושה לי בעיות במשחק מחשב שלא קרו לי עם הדריברים הישנים. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג דריברים ישנים? נ.ב באתר של לוג'יטק כל הדריברים חדשים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז (יפה כמובן) שמחירו כ 430 ש"ח ומטה עם חיבורי USB מקדימה וספק טוב של 400 או 350 כדי שיחזיק מחשב טוב למשחקים ... תודה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1407 בתוספת שני מאווררים מהמארז שיש לי כרגע. זה בדיוק התקציב שלי, שווה?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם אל פסק מהסוג הנ"ל ? ואיך הוא לעומת ADVICE PR 750 ? יש לי מסך 17 אינץ(CRT) ומחשב P4 עם ספק 350W ובכלל לא ברור לי מה ההבדל בין שתי הסדרות-אם מישהו יודע... תודה מראש....
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך Fx6800 ?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני ספקי הכוח האלה. אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם (פרט לעובדה שהER זול יותר)
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
יש לי כרגע מארס של אנרמקס FS710B שזה בעיקרון CIEFTEC רגיל מברזל לא אלומיניום. אני מתכוון לקנות לוח ומעבד חדשים A64 אני רוצה משהו יותר טוב ויותר מאורר אז חשבתי על משהו שיש לו מאוררים של 120מ"מ מכיון שהם דוחפים הרבה אוויר אבל מרעישים פחות אבל אני לא מוצא מארזים עם יותר ממאוורר אחד של 120 חוץ מ SHARK של THERMALTAKE אבל בהחלט יקר מדי. אז מה אתם ממליצים לי, התקציב שלי הוא לא יותר מ 600-650 ש"ח עדיף במארז יהיה ספק ואם אפשר פחות אז גם טוב. ראיתי המארז הזה COMPICASE 6920 רציתי לשאול איך הא מבחינת עמידות האם הוא עשוי זול? ואיך הקירור שלו האם הוא יהיה יותר טוב מהמארז שלי כרגע ( בשלי מותקנים כרגע שלושה מאווררים מקדימה ושניים מאחורה ואחד בדלת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
טוב אחרי 9-10 פעמיים שהישתמשתי באותה מחסנית צבעונית שאותה מילתי כול פעם מחדש צער לי לבשר שהחור הצהוב ניסתם ולא מוציא יותר דיו לכן אני מחפש מחסנית למדפסת ריקה שאותה אני יוכל למלות שוב עשיתי חיפוש בלי הצלחה תודה למי שעוזר!!
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
NZXT Black Mid Tower Case Model "NEMESIS Elite" זה פשוט מארז מדהיפ הוא מגיע עם שלושה מאווררים של 120 ופילטרים והוא נראה ממש טוב ועוד מלא פיטרים טובים זה המארז היחידי שמצאתי עם שלושה מאווררים של 120. [url=]http://www.hardcoreware.net/reviews/review-246-1.htm
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-