עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכלום יש לי שלט למחשב שמתקשר דרך עיניית שמתחברת דרך USB למחשב מכיוון שהסלון רחוק צשמחשב אני צריך לחבר את העיינית דרך כבל USB ארוך שנמתח לי לאורך הסלון האם מישהו מכיר משדר Bluetooth שניתן לחבר לעיניית והוא יתקשר עם המתאם Bluetooth שקיים במחשב למעשה יחליף את חיבור ה - USB ? תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  2. היי, אני מעוניין לקנות ג'ויסטיק גיימפאד אלחוטי/חוטי למחשב של לוג'יטק, למשחקים כמו פרו אבולושן/NFS החדש/משחקי מכות וכד'... אך ראיתי כי בכ.קול יש רק חיבור אחד ל'גויסטיק... האם קיימת אופציה כלשהי לחבר 2 ג'ויסטיקים למחשב אחד ?? תודה, אורן.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by amirn,

היי, אני מחפש המלצה לעכבר נוח ויחסית ליד גדולה , להרבה שעות שימוש המחשב (לאו דווקא משחקים) שיתאים ליד ימין חשוב שיעבוד PS/2 או על ידי מתאם PS2--USB כי אני עובד עם KVM חשבתי על G5 - אבל קראתי שהוא לא תומך ב PS2 ע"י מתאם. רעיונות? תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  4. Started by MAROM,

שלום לכולם רציתי המלצה ממכם ל עכבר מקצועי מקלדת ורמקולים והכול בסיסות ה 500 שח וזה המחשב שאני מזמין http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13261

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, יש לי עכבר של לוג'יטק שבא בזמנו בסט MX5000. את המקלדת זרקתי כי היא הייתה טוחנת סוללות אבל את העכבר השארתי כי עכבר אלחוטי מאוד נוח. לאחרונה העברתי את המחשב לחיבור אלחוטי וכאשר אני מעמיס מאוד על החיבור, לדוגמא מעתיק קבצים העכבר נהיה איטי מאוד ואי אפשר להשתמש בו בכלל. רציתי לדעת האם זה קורה עם עכברי BT בלבד או גם מבוססי RF? או שאולי זה רק בעכבר שלי? הדרייברים הכי מעודכנים אבל בכל מקרה לוג'יטק הורידה את התמיכה בעכבר לפני יותר משנה לדעתי. בנוסף, המקלט BT קרוב מאוד לעכבר. אם אין ברירה ואני צריך להחליף את העכבר, אשמח לדעת האם קיים עכבר אלחוטי שאין לו בעיה כזו. דגם ספציפי פחות חשוב כי אני אחפש כבר לבד רק חשוב לי לדעת שזה לא יקרה ב-RF. ה-BT לא ממש חשוב לי כבר, יש דרופבוקס. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shahar07,

המלצות בבקשה כי אני לא מבין בזה כלום

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  7. Started by MATAN_BS,

הי קניתי/לקחתי KVM של ATEN USB לנסות בבית (עדיין יכול להחזיר). דגם: CS-62U לינק: http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=20050103163647001&psid=20050107104840001&pid=2005011817049002 אני מחובר עם מקלדת ועכבר MX900 ומקלדת Bluetooth תואמת של לוג´יטק. מהבסיס של העכבר יוצא כבל USB2 (וגם חיבור מיקלדת PS2 אופציונלי). כשאני מחבר את הUSB ל KVM אני מצליח ובצע Toggel בין המחשבים (SCROLL LOOK) המקלדת עובדת ב LAPTOP בצורהתקינה וגם העכבר, ובמחשב השני המקלדת מקרטעת (לוקח 5-6 שניות עד שעוברת פקודה) והעכבר לר עובד כלל. מישהו יודע למה ? מה אפשר לעשות ? ??? צריך תשובה דחוף (אני יכול להחזיר את ה KVM רק עד סוף השבוע) !!! MAT

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  8. תקשיבו הרמקול שלי נדפק (yamaha yst-ms50) אם מישהו יודע אם אני יכול לקנות את ה yamaha האלה באיזשהי חנות בארץ אז אני אקנה אותם אם אין אותם כבר אז ככה: אני מחפש רמקולים בתקציב של 500 שקל שיתנו לי ביצועים כמו ה yamaha או יותר טובים. אני מבקש רמקול מחברה טובה ומוכרת, לא חייב להגיע ל500 שקל, אם יש רמקולים ברמה שאני מחפש ויותר זולים אז עדיף אותם... תודה !!

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  9. Started by SHLOMI71,

המחשב עובד עם XP PRO ןמדיה פלייר 8 כונן ה DVD ננעל על אזור 1. איך אני מסיר את הגבלת האזורים? תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  10. הקדמה... יש לנו נסיון לא טוב עם מדפסות בעיקר בעייה של משיכת דפים... יש לנו כרגע 2 מדפסות ישנות יחסית - אחת לייזר צבעונית פשוטה של זירוקס שלא מושכת שום דף... והשניה מדפסת הזרקת דיו ישנה וקטנה של HP שמוכנה למשוך דף בודד עם נותנים לו פוש... אז חשוב לי מאוד למצוא מדפסת כזו שלא סובלת מבעיית משיכת דפים, כי אם היא מדפיסה 30 דפים בדקה אבל לא מסוגלת למשוך אותם, זה לא משנה שלום מן הסתם... אחרי כל זה... מה מומלץ לצרכים שלנו? ההדפסות שלנו אינן רבות, מדובר במשפחה שלא מדפיסה יותר מידי אבל היה נחמד אם מה שכן יודפס יהיה איכותי מבחינת צבע. אין התנגדות למהירות סבירה... בזמנו חשבתי שכדאי מדפסת לייזר, אבל עכשיו אני חושבת שרק מדפסת מקצועית לייזר שעולה הון היא אכן מדפסת לייזר יעילה... המדפסת ש…

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  11. Started by arkadur,

אני מחפש הגה שיתאים לי גם למחשב , וגם לPS, עדיפות לתוצרת לוג'יטק (אלא אם כן ניתן להשיג משהו טוב יותר)

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  12. אני רוצה לקנות את ה MX 1000 ב 410 שקל באופיס דיפו עם קופון לייף סטייל . ורציתי לדעת האם מה שאמרו עליו זה נכון שהוא כבד קשה להזיז אותו במשחקים ולגלוש איתו (ואז אולי כדאי את ה MX 510 ) אני פשוט מחפש כבר הרבה זמן עכבר נוח במיוחד וחוץ מהMX1000 שהוא יקר מאד לא מצאתי ולכן אני מתלבט אם בישביל נוחות אני אשלם גם על לייזר ועוד טכנלוגיות מיותרות ? והאם מישהו מכיר איזה עכבר נוח כמוהו אך יותר פשוט הרבה יותר פשוט ופחות פלצני ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. Started by Nachum987,

אנשים אני רוצה לקנות בקר FireWire ועכשיו לפי מה שהבנתי ההכי טוב במחיר סביר זה הכרטיס שבעל הצי'פט של Nec. ובפרט הייתי רוצה דעה לגבי הכרטיס הזה של ST Lab: http://www.st-lab.com/f122.htm תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בעניין.

14. טוב, אני צריך עכבר טוב למשחקים! התקציב שלי היה 200 וגדל והפך ל 400, כי החלטתי שהפעם קונים משהו טוב שלא צריך להחליף. אז בגלל שזה למשחקים, כבר ירדתי מה MX1000 מפני שהוא אלחוטי וכבד. טיילתי בין התגובות כאן של האנשים, הגעתי למסקנה שה G5 הוא העכבר האידיילי ביותר עבורי. עכשיו מה נשאר? אני צריך לקורא עליו קצת יותר, הבעיה שאני לא משהו באנגלית ולא מצאתי סיקור רציני של מישהו בעברית, ומישהו רציני שלא רק סתם רוצה להגיד שזה עכבר מצוין רק בשביל למכור. ואני גם צריך את חוות הדעת שלכם, כי לא כל יום מוצאים 390 ש"ח על עכבר! דרך אגב, אני קונה מ Noacomp ואני גר בראשל"צ הבעיה שאבא שלי לא אוהב לתת כרטיס אשראי בטלפון.. אז מזל שבדיוק איזה סוכן מהעבודה שלו לחיפה..אז כנראה הוא יעבור בנועה מ…

15. Started by yoav9,

שווה להוריד? יש גירסה שהיא לא בטא? מה זה בכלל? מי אמר שאי אפשר לעשות overclocking לטלוויזיה? מה?

16. שלום אני מבקש את המלצתכם בבחירת עכבר ומקלדת לגיימינג ב350 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  17. Started by hoomi,

האם מישהו יכול להסביר לי כיצד מגיעים לפוקוס אופטימלי בעזרת כוונון הבורג שנמצא על ראש הליזר של הסידי-רום האם יש דרך טובה לבדוק האם הכוונון במצב אופטימילי? אני רוצה לכוון ליזר של סידירום ישן כדי שיקרא צרובים יותר טוב!

18. Started by עומרי מנחם,

איך האוזניות האלה https://www.bug.co.il/brand/jbl/quantum/one/color/black שווה להשקיע 750 שקל או שיש משהו יותר טוב במחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  19. יש לי כרגע סט 2+1 (לא רע בכלל) של ‏Altec Lansing בני יותר מעשר שנים, שני הרמקולים הקטנים נפלו והודבקו לא מעט פעמים כך שהייתי שמח להחליף את כל הסט. המחשב מונח על שולחן באמצע החדר, האם ניתן/כדאי להשתמש במקרן קול במקום לקנות סט חדש של רמקולי מחשב?

20. Started by שלמה הדג,

חבר שלי רוצה מדפסת דיו צבעונית בסיסית לצורך עבודות בית ספר, ב 300 ש"ח. הוא ביקש ממני לשאול פה, בכל מקרה, מחכה להצעות. - תודה.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  21. Started by clown,

אני מחפש מכשיר משולב, ישמש יותר להדפסות של מסמכים אך גם הדפסות צבעוניות מפעם לפעם. קראתי בCNET ביקורת די טובה על האיכות של הMP210, איך הC3183 לעומתה? ומה בנוגע לחסכוניות? תודה.

22. Started by liad88,

שלום רב, אני מחפש מדפסת לבית עסק עם המאפיינים הנ"ל: *לייזר *מהירות הדפסה - עדיפות. *חסכונית באחזקה(דיו/טונרים). *כמה שיותר קומפקטית ולא מגושמת. *מחיר עד 500 ש"ח פלוס מינוס. *לא חובה צבע. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  23. http://hwzone.co.il/reviews/pads_roundup/9/ שלושת הפדים המדורגים הכי גבוה....

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. Started by Markis,

שלום האם אפשר להשתמש במצלמה כדי לצלם מסמכים ולהעביר אותם למחשב ברמה טובה במום סורק הצורך הוא צילום מסמכים נייד שיבוא במקום סורק כשנמצאים מחוץ לבית או למשרד אודה על הצעות ורעיונות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by muam,

שלום, יש לי את העכבר Microsoft Comfort 4500, ורציתי לשאול אם אפשר לתכנת שהגלגול של הגלגלת לצדדים ( Horizontal ) יעביר דפים אחורה וקדימה בדפדפן האינטרנט ? תודה, נועם

• 1 תגובה
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.