עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ משהו כזה - http://www.conceptronic.net/product3.asp?g=7&p=*CMULTIFP או כזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-162-406&depa=7

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

ספק HEC AR-T 300W מפרט מצויין בצד, גם OC מצוין בצד כתוב שה12V שלי על 11.776 האם זה קריטי? תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. Started by tomer87,

אני רוצה לקנות אל-פסק טוב למחשב שלי . אני צריך שהוא יתאים למחשב ולמסך 17 אינצ התקציב שלי הוא בין 700-800 ש"ח תודה תומר בכר

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. Started by Blackend,

שלום! אני בטוח (משוכנע במאה אחוזים) שהרוב המוחץ כאן משאיר את המחשב שלו פתוח 24 שעות ביממה! שמעתי על הרבה מקרים מצערים על שריפת חלקים במחשב כתוצאה מפגיעת ברק ונחשולי מתח. השאלה שלי וההתייעצות אתכם זה מה יכול להגן על המחשב שלי (בצורה הזולה ביותר מן התופעה הזאת) והאם כדאי לציית את המחשב ביו פי אס שבעצם מונע גם את התופעה הזאת. אני בכל מספר מחשבים וצריך להגן על כולם חשבתי על המחשב הרשאי והחדיש ביותר לשים יו פי אס ועל השאר להגן בצורה אחרת במידה ואפשר. אני מחכה לתגובות של אנשים שיש להם ניסיון אישי עם הנושא ויודעים כיצד אפשר למנוע את זה. אני אשמח לשמוע חוות דעת על יו פי אסים למינהם ומה לחפש ספציפי ביו פי אס שאני רוצה. בתודה מראש דניאל

5. רציתי לדעת מה זה בדיוק ומה זה עושה. אני יודע שזה לא חוקי בארץ ואין את זה אבל זה סתם מעניין אותי. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  6. Started by amisha,

יש לי שאלה קטנה : האם אני מסוגל להוריד את התמונות מהכרטסי שנמצא בקורא כרטיסים למחשב ? ואיך היא מבחינת עלויות ואיכות ?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  7. Started by Mohican,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר מתאם שמאפשר הכנסת כרטיס עם ממשק ISA לחריץ PCI ושכל הסיפור יעבוד תחת XP? אם כן, נא לפרט אם אפשר, דגם מלא, היכן משיגים ובאיזה מחיר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by tg,

אני מחפש מצלמת רשת טובה , רצוי 640*480 VGA שעולה כ 300 ש"ח. אנא המליצו מתוך נסיון (אם יש לכם או ראיתם באמת שהמצלמה טובה), יש לי מצלמה דיגיטלית רגילה אבל אני צריך מצלמת רשת טובה לועידת וידיו. תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  9. שלום, אני מתכנן ליקנות עכבר של לוגיטק MX 500 או את הMX 510 וראיתי מידע על העכברים באתר של לוגיטק ורשום שלשניהם יש 800 DPI ולאחד יש 5.8 מגה פיקסל ולשני 4.3 אם אני לא טועה... השאלה שלי היא, מה זה DPI ומה הקטע של המגה פיקסל בעכבר??? אני יודע שמגה פיקסל יש במצלמות דיגיטליות אבל לא הבנתי איך זה מתקשר בדיוק בכבר, אם מישהו מכיר את הנושא ויודע אפילו קצת אני יודה לו...

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. Started by tomer_et,

אני מחפס עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר. חיפשתי בכמה מקומות וכל מה שמצאתי היה עכבר של MICROSOFT שעולה קרוב ל-300 שקל או עכבר (לא זוכר איזו חברה) שהלחצנים שלו (4 ללא הגלילה) נמצאים בצידי העכבר. מישהו יכול להמליץ לי על עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  11. Started by Guysni,

אני צריך הרדיסק של WESTER DIGITAL מודל: WD200BB-00CAA1 :'( אני רוצה לנסות להחליף את היחידה האלקטרונית ואז הוא אולי יעבוד.. יש שם חומר חשוב.. אם למישהו יש כזה הרדיסק תקין או לא, אני אשמח לקנות\להשאיל על מנת לנסות להציל את החומר..

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  12. Started by Myt0s,

האם ה-HEC 300 ART מספיק בישביל הרדאון9800 פרו אווו שעדיף 475?!?! תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. Started by Ibrow-Now,

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  14. Started by Chymes,

יש לי ספק 300W של TT, ואני רוצה לדעת איך הוא עובד. הוא נותן לכל חלק בנפרד 300W או שהוא מפיק לכל היותר 300W ומחלק אותו בהתאם לצורך? ומה יקרה אם הצריכה תהיה מעל 300W?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. טוב אני צריך את הספק הכי טוב שאתם יכולים להביא לי מבחינת זרימת אוויר, וסרלקציה , בהתחלה חשבתי על ה chenbro , אחר כך CI-6A19 Black ,אבל ראיתי שזרימת האוויר שם לא משהו, דרך אגב ככל שהמארז יותר גדול זרימת האוויר יותר טוב, נגיד אני קונה full tower, הזרימה יותר טובה משל midi? עכשיו , אני רוצה שתמצאו לי מארז מצידי הכי מגעיל בעולם רק ביצועיסט מעולה , אני מתכנן oc כבד, אם תמצאו לי מארז טוב +מאוררים לחוד לקניה גם טוב. טוב הבנתם תודה coolmeen

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  16. Started by idofr,

קיים מתאם כזה כי יש לי גם עכבר אלחוטי וגם רגיל ושניהם ps2 ואני רוצה ששניהם היו מחוברים באותו זמן כדי לא לגמור בטריות לאלחוטי(יענו אני ישתמש בו רק שצריך) וכדי לא לשחוק את החיבור בלוח אם בגלל שאני כול הזמן מחליף בניהם....

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  17. Started by dlivneh,

המחשב אינו מצליח להגידר את הפאלם שלי. יש לי וינדוס XP PRO מופיה הודעה " התקן USB לא מוכר" מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. Started by gentoo,

קרא את חוקי הפורום. יש איסור פרסום מכירת מוצרים - בשביל זה קיים ה-TradeZone. נערך וננעל.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  19. Started by idodos,

אתם יכולים לתת לי מארזים שיש להם מאוור 60 מ"מ בצד שמאל למטה ליד יצאות ה- PCI ? אתם יודעים על מה אני מדבר נכון? תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  20. אוקיי אז ככה: היום עשיתי הזמנה מ PCH להגה של לוג'יטק Logitech Formula Force GP Wheel (האדום עם ה Force Feedback) ושמעתי שהוא הגה ממש טוב... ותהיתי אם מישהו שניסה את ההגה הזה או שיש לו אותו יכול לתת לי פידבקים עליו תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  21. Started by Mr.Pepo,

אחרי שאתמול נחשול מתח החריב לי את הספק והסי די רום יחד איתו, החלטתי לקנות אל-פסק. מכיוון שאין לי מושג במכשירים שכאלה אני רוצה מכם המלצה! התקציב שלי הוא עד 300 שקל, אם אין משהו ואילו הנורמלי ביותר בתקציב הנ"ל אז תוסיפו עוד 100 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  22. שלום לכם,מחר אני מזמין את המחשב אני מתלבט בין שני מארזים מה אתם אומרים http://1toppc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=Scorpio-868S או http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro.html אני מחפש נוחות, להכניס דברים,קירור, ושיראה טוב יותר מאוחר התתלבטות שלי לגבי כרטיס מסך מחכה לתשובה תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. Started by mironm,

יש לאבא שלי יום הולדת עוד כמה ימים ואנחנו רוצים לו לקנות מחשב כף יד כאלה בסגנון של פאלם וכל אלה עכשיו אני לא מבין בכלל בדברים האלו מה טוב מה לא טוב מה כדאי ומה לא כדאי לכן באתי לפה התקציב שלי הוא כ2000 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים