עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Vladgi,

במתח של 1.725 למעבד vcore 1.71-170 3.3V-2.70 5v-5.03 12v-11.73 זה נורמלי בשביל hec?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  2. שלום אני צריך המלצה לספק 400W שיחזיק מחשב AMD64 + GF6600GT . אני צריך ספק בעל ביקורות טובות. ולא יקר מדי.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by Ashand,

http://www.seeo2.com/product/XdaIIs/template/XdaIIsProductInfo.vm מקווה שזה המקום לרשום את זה לא מצאתי מקום אחר... המוצר בלינק למעלה עולה 800 דולר ואינו קיים בארץ עדיין הדגם הקודם שלו עולה בארץ 6000 שקל!!! שווה לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  4. אני מחפש משתמשים בעלי מארז ריידמקס קוברה או בעלי מארז ATOP X-BLADE (גם בעלי סופרטלנט x-blade יתקבלו בברכה, עקרונית זה אמור להיות אותו מארז) הייתי רוצה לשמוע דעה ממקור ראשון על המארז, בעיקר על זרימת האוויר נוחות העבודה וגודל החלון עוד בנוסף חשוב לי לדעת האם הקוברות שנמכרים בארץ באים עם חלון עגול (כפי שאמור לבוא מהיצרן) או חלון מרובע (כפי שמגיע עם מארזי סקורפיו) תודה (:

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by NIRAN,

יש לי ספק TT purepower 480W והוא בא עם 2 מאווררים (80מ"מ) וה rpm הוא 600 (בדקתי בביוס) זה נורמלי ומה עושים אם לא?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by ExploiT,

שלום כולם יש ברשותי כ300 שקל ועכשיו אני צריך עכבר ופאד אז יש לי כאן מעין פאד מסריח שעולה 10 שקל עכבר עם גולה שעוהל 10 שקל גם עכישו אני רוצה לקנות עכבר ואולי פאד חדשים אז אני מתלבט בין ה mx510 בלי פאד כלומר אני היה עם הפאד שיש לי כעת עד שהיה לי כסף לקנות פאד או לקנות IE exploer של מיקרוסופט יחד עם פאד פאנק מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  7. Started by Shbd,

אני צריך המלצה לעכבר טוב שגם יהיה לי למשחקים........ יש לי עכבר אופטי של Quantom שנדפק לי (נתקע אין ספור פעמים). האמת חשבתי על mx 510 שמעתי ביקורות טובות ושהוא מצוין למשחקים. הייתי משחק cs אבל לא יכולתי עם התקיעות האלו של העכבר. האם כדאי לקנות ת- mx 510 או שעכבר אחר וזול יותר יספק אותי.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by MBN,

בעיקר למשחקי יריות מגוף ראשון, מכות ואומולטורים של מכונות משחק ישנות וחדשות... רצוי שלא יהיה אל חוטי... אני יודע שזה נשמע מוזר אבל אני מעדיף שהוא יהיה יותר טוב בדברים אחרים... וחשוב שהוא יהיה נוח לאחיזה... אהה כן אם יש גם לינק לאתר שמוכרים אותו זה יהיה נחמד...

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by אביחי,

שלום, אני צריך המלצה על מכשיר (מדפסת) לייזר משולב לבית. והיכן להשיג את המכשיר.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by apolo1,

אני מחפש מארז למחשב משהו בסביבות ה 300 שקל +/- שיהיה בו מקום ל 4 מאווררים (1 דלת, 1 קדימה ו 2 אחורה) רצוי 90-120 מ"מ בנוסף אני רוצה לרכוש ספק מתח PURE POWER מחברה עם שם של 450W ומעלה בסביבות מחיר 400 שקל תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  11. אוקי שלום כולם יש לי 300 שקל ואני רוצה לקנות עכבר ואפד אני שחקן סיאס כבד מקצועי שיודע מה הוא צריך עכשיו אני מתלבט בין 2 אפשריות קניה של ההאקספלור של מיקרוסופט (intenrt exploirt) יחד עם פאד פאנק או mx510 בלי פאד מה כדאי ? דחוף אני קונה היום או מחר

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  12. חיפשתי בכמה חנויות אבל הם לא מוכרים כבלים כאלו. מישהו יודע אולי איפה יש או באיזה אתר מוכרים. או איזה חנות מאזור המרכז?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by shoeyal,

לשבתי לקנות את הדגם Logitech Cordless TrackMan Optical http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_120&products_id=294 אבל אני לא רוצה לוותר על העכבר הרגיל. יש דרך ששניהם יפעלו ביחד או לחלופין שאוכל להחליף ביניהם תוך כדי עבודה(ולא ע"י ניתוק פיזי של האחד וחיבור השני)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by The-Crush,

ערכות של מקלדות ועכבר.....האם תוכלו לעזור לי להחליט בבקשה אני מתלבט בי Genius Twintouch+ Office Wireless Optical Rechargeable Kit לבין Microsoft Wireless Optical Desktop 3 או שיש לכם המלצה יותר טובה ....... אגב אני יכול גג להוציא עד 450 ש"ח.... אז אם בא לכם לעזור לי אתם מוזמנים..... ותודה מראש לאלה שיעזרו לי בבחירה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by new!!!!,

הספק 300HEC יספיק לX800XT? עם אתם אומרים שלא אז איפה זה רשום כי יש שאומרים שזה לא מספיק הם סתם מנחשים!! תגידו לי עם זה בדוק! ומה האבדל בין AMD 3000 939 נגד AMD 3400 ? תעשו חשבון שהDUAL של הAMD 3000 פועל איזה מעבד היתן לי יותר בצועים ובכמה אחוז בערך?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by 770PF,

שלום, אני צריך מארז וחשבתי ללכת על המארז הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2666 האם הוא טוב?ואם הוא לא טוב תגידו לי למה! תודה.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  17. תראו יש לי ווידאו 4 ראשים שזה אומר שאפשר להליט פי 3 או פי 4 יותר זמן מאשר יש בקלטת הקיצר לי יש 3 סוגי מהירויות sp= רגיל lp= באמצע ep =מקליט להכי הרב זמן עכשיו נגיד ואני מקליט על ep\lp האיכות (קול ותמונה) צריכה לרדת????? כי לי זה מקליט סבבה על sp ועל האחרים לא משהו הקיצר זה צריך להיות ככה או שיש לי בעיה בווידאו?????

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by SamurAchzar,

אני מחפש המלצה למקלדת, דקה ככל האפשר, ונוחה ככל האפשר. המחיר לא משנה, כמובן. ניסיתי להשיג את הZippy EL610, אבל בזיגזג אמרו שאין להם. יש לכם רעיון?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  19. :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  20. שלום לכולם אני מאוד מעוניין לקנות את הספק OCz PowerStream 420W אבל לצערי לא מצאתי אתר מכירות שמוכר את הספק המצויין הזה למערות AMD64. אולי מישהו מכם יכול לעזור בעניין ולגלות לי היכן אני משיג את הספק?

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by itaysp,

שלום! (דבר ראשון אם אני לא בפורום המתאים אז להעביר בבקשה..) קניתי את המחשב החדש שלי עם המארז הזה לפני כחודשיים.. (כמה שהזמן עובר מהר...) עכשיו המארז לא בא עם מאוורר מקדימה אבל יש חורים למאוורר 80 מ"מ ו 90 מ"מ (אני חושב שזה 90) אז חיברתי שם מאוורר לדים כחול של קולר מסטר כי זה המאוורר 80 מ"מ היחיד שהיה לי. עכשיו המאוורר מכניס אוויר והמאוורר מאחורה מוציא אוויר. בפאנל הקדמי לפני המאוורר יש ספוג כזה שסופג את האבק שנכנס, ואחרי זה יש את הפאנל שיש בו הרקבה חורים קטנים לאיוורור. הבעיה שלי שהחלק החיצוני עם החורים כל הזמן מתמלא באבק וזה ממש מכוער :'( ניקיתי את הספוג הזה שיש בפנים כמה פעמים.. עם שואב אבק ופעם אחת גם עשיתי לזה שטיפה עם מים אבל כלום לא עוזר... כדאי לי להפוך א…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  22. כאמור, קיבלתי ספק מזיגזאג - ספק שקט של Tt עם מאוורר 120ממ. כנראה שהספק יותרן חדש כי יש לו ידיות למשיכה במחברי הide ... כנראה שגם המאוורר השתנה- רץ על 938 סל"ד. האם זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by Svartberg,

שלום זאת, דבר ראשון החומרה : athlon xp 2800+ | asus a7n8x motherboard elsa gladiac geforce 6800gt seagate barracuda 120gig audiophille + sb128pci הספק כוח שכרגע יש לי זה thermaltake silent purepower 480w , ואני חייב להגיד ששקט הוא לא (החלקים האחרים די שקטים), ושקט בא אצלי במקום ראשון. לפי מפרטים שבדקתי אני צריך רק 18 אמפר לרייל של ה12 וואט (אני לא עושה אוברקלוקינג ולא מתכוון לעשות). הספק היחידי שראיתי והיה גם מומלץ זה הenermax noisetaker אבל היחידי שראיתי זה 475 וואט, לא ראיתי את ה420 בשום מקום, ומן הסתם לא שמעתי כמה הוא שקט או רועש. המלצות והארות אל תהססו לשלוח :]

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by Electric Boom,

, הג'נרי המסוקס שלי(איי כמה שחלון מוסיף),300W מחברה שכוחת אל,לא מספק יותר ת'סחורה. הפעם אין ברירה(אני קונה מקסימום בעוד שבוע מהיום),צריך למצוא לו יורש. קודם כל אלה הדברים שאמורים לעזור לכם לעזור לי(מגניב): x800 XTPE-minimum-350W maxtor diamond max 9 8 mb buffer 80 gig's ATA 133 prim barackuda IV 2 mb buffer 60 gig's ATA 100 sec LG dvd drive LG burner 48*24*48 2*92 מ"מ 2*80 מ"מ 1*120 מ"מ בקרוב שידרוג פלטפורמה(אומר החלפת שילוש,הכרטיס החדש מסביר...),כמובן לאחת חזקה מבוססת 939 או 775 לא הוחלט,תתחשבו גם בזה,אם זה מעניין(לא אמור)כרגע יש לי 768 pc 2700 ASUS 533-vm p4 2.4 כמובן שהבאה תכלול 1024 אולי II ,מעבד עם דרישות,לוח מפחיד ****ומתוכנן OC**** אני בטוח שחשוב לצי…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים