ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי למחשב משרדי, לא צריך להיות מיוחד למשחקים. יהיה נחמד אם הוא יהיה ארגונומי פחות או יותר. מבחינת סוללות - עדיף משהו עם AA שמחזיקות הרבה זמן ולא עריסת טעינה. התקציב הוא עד 200 ש"ח אבל אני מניח שאפשר למצוא משהו יותר זול. תודה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר לשימוש ביתי שאלתי פשוטה מאוד - האם ישנה עדיפות לאחד מן הדגמים הללו מבחינת אחזקה שוטפת, עלויות ואיכות או שמספיק להטיל מטבע וכל בחירה תהיה מספקת באותה המידה ? תודה מראש, ליאור. השוואה בזאפ - http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Printer&DB179738=179742,179755&DB56930=179761&DB56975=129073&DB379696=379698&DB5756=5757
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב pentium 4 2.8GH 512MB ram כרטיס מסך Nvidia Geforce FX5200 בלבד אני לא מפעיל עליו משחקים אך משתמש בו לרוב לעריכת וידיאו בעיקר על הארד-דיסק Western Digital 350GB 7200RPM וכן בצורב DVD Toshiba SD-R5272 העריכה מתבצעת על מערכת AVID DV EXPRESS וכן נעשים על קבצי הוידיאו קידודים רבים. האם מישהו יכול לעזור לבור כמוני ולהמליץ לי על ספק כוח שיהיה חזק, אמין, לאורך זמן ושקט(!) ובעל קירור (קיץ עוד מעט) למען המטרות הנ"ל? ייתכן ואני צריך להשלים פרטים... אשמח לתגוובת. תודה, דייב.
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי אנשים ! תקשיבו.. אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית. עכשיו יש לי שתי דרישות, אחת מהם קצת מסבכת את המצב. 1. מצלמה רגישה לאור כך שאם אני מפעיל אותה בשעות הערב עדיין יראו טוב. 2. שהמצלמה תהיה תלויה על עמוד גמיש כזה שמסובבים... דוגמא למצלמה כזאת: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=7764373 הסיבה שאני רוצה מצלמה שתלויה על עמוד כזה זה בגלל שאני אוהב שהיא מצלמת אותי רק מלמעלה ומצד שמאל של מסך המחשב. הבעיה שקראתי ביקורות על הדגם הקודם שלה וכולם כתבו שבשעות הערב רואים חרא. יש הרבה מצלמות איכותיות יותר שגם עולות יותר ואין לי בעיה לרכוש אותם, הבעיה שאין כזאת תלויה על עמוד כמו שאני רוצה. אולי בכל זאת מישהו מכיר מצלמה כזאת שהיא גם יחסית דיי איכותיות ורגישה באו…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי משימה מהבוס למצוא לו מדפסת משולבת עם פקס וסורק. בעקרון מספיק לנו שחור לבן מה שחשוב שהיא תהיה אמינה ושהפקס יהיה איכותי. מדובר על משרד בינוני סדר גודל של 1000 דפים לחודש. מבדיקה עד עכשיו עלו השמות ,HP 3030, BROTHER MFC7420 ,XEROX PE16/ PE220. אשמחלקבל תגובות על אילו או המלצות על אחרות. תודה נשמות טובות!
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אוקי אז כדי את http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/292&cl=us,en ????
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
if my (sapak) power supply is ok?? i have TSUNAMI 350W R9700 PRO smart fan2 coolmod 1 cd-rom cd writer 1 2 air fan generic do you think its ok???
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני שואל זאת על רקע העובדה ש- G5 מומלץ כעכבר במפרטים המיועדים למשחקים ,אולם הוא גבוהה וגדול מדי עבור כף ידי שהיא בנונית מינוס . אין לי מושג מה גודלו של ה-g9 ,אבל לפי התמונות ניתן להתרשם שהוא קומפקטי ויותר נמוך וגם מאפשר ביצוע התאמה אישית של המשטח שבא במגע עם כף היד .
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת לייזר שחור\ לבן, משולבת כולל פקס, מהירה ואמינה, עד 1100 שח האופציות שנראות לי כרגע: Canon LaserBase MF3220 HP LaserJet M1522NF MFP Xerox Phaser 3100MFP אם למישהו יש ניסיון עם אחת מהן ,אשמח לקבל חוות דעת תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי יש לי מדפסת אלחוטית HP Officejet 7210 רציתי לדעת כיצד המדפסת יודעת ולא מאפשרת כניסה אליה מגורמים חיצוניים (מחוץ לרשת שהוגדרה לה) בגישה אלחוטית שלא כמו בנתב למשל צריך סיסמא לממשק כניסה, ולמדפת אין כזה. מצטער אם השאלה מפגרת - אשמח לתשובה עיניינית תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי אתמול GPS של QUE דגם NQ430 הGPS מגיע בלי מטען ביתי אלה רק עם USB למחשב ומטען רכב לי זה לא עוזר כי אני עם אופנוע וכתוב שבפעם ראשונה חשוב להטעין עם המטען הביתי (DC) נסיתי להטעין כל הלילה עם ה USB של המחשב אבל לא עזר בקושי מילא חצי מהבטריה בקיצור אני מחפש מטען עם אפשרות חיבור USB בעל הנתונים הבאים AC/DC Adapter Input AC 110~240V Output DC +5V, 1.5A, via USB תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני בדרך לאוברקלוק (הראשון שלי!?$!?$!) .. והבנתי שני אצטרך ספק חדש (מפני שהספק שלי הוא ג'נרי ושהוא מספק רק 300W). תוכלו להגיד לי כמה וואט אני אצטרך בספק החדש? איזה ספק אתם ממליצים לי לקנות בטווח מחירים של 250-300 שקל (חברה ודגם בבקשה)?EDITED: עוד שאלה שנזכרתי בה: מה יותר טוב בספק כוח, שיש לו ACIVE PFC או PASSIVE PFC? המפרט שלי הוא: Pentium 4 2.53 Ghz, 533 Mhz Asus P4P800 Deluxe ATi Radeon 9500 Pro 2X256 MB DDR 400 By SpecTek ומתוכם אני אעשה אוברקלוק עד המקסימום שיינתן לי לכרטיס מסך ולמעבד (תהיה לי גם מערכת קירור מים לצורך זה). תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
Hi there Any hints on choosing UPS for home system, including PC(P4-2.8, 1Gb memory, 2 hard drives-120Gb each, Radeon9600xt, DVD-ROM, DVD writer) + 17" LCD monitor + ADSL modem + WirelessRouter + sound system+ web camera. How much power should I buy ? What other parameters should not be overlooked ? Any suggestions? Thank you in advance
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מקסימום תל אביב. אם אסור לפרסם חנויות (לא זוכר כבר מה החוקים אומרים), אז כמובן אשמח להודעה פרטית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי שאלה יש לי ספק כוח גנרי של 300 וולט ואני מפעיל עליו בלי בעיות פנטיום 4 , נגן דיוי, צורב, פלופי ,הראד דיסק ומאורר של המארז ועוד מאוור של הספק עכשיו עוד מעט אני מקבל ראדון 9800 פרו ומארז חדש עם 5 מאוורים גם כן אני רוצה להחליף לוח אם ומעבד ( אני יקנה את המעבד החדש של AMD שיומא במאי ואני ישים עליו היטסניק חדש שיקח גם מטח) עכשיו אני בטוח שהספק שיש לי עכשיו לא יחזיק את כול הדברים הללו וכלן אני קינה ספק של 480 וולט האם הוא יחיזק את כול זה?
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מארז עם דלת נפתחת מקדימה,הדלת בעיצוב חייזר עם תאורה ויש חלון שקוף בצד זה נראה מקצועי אבל אני לא יודע אם זאת חברה מקצועית או חיקוי הוא עלה 360 או 380 ש"ח אם זה עוזר...
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני לא יודע איך לחבר אותו כפקס.. המדפסת מתחברת לראוטר ישירות עם כבל רשת. יש 2 כניסות אחת עם ציור של טלפון ואחת LINE.. *ניסיתי לחבר כל אחת מהם ולשלוח פקס וזה לא עבד... ועוד משהו...יש לי משיבון של בזק..אני רוצה שיהיה גפ פקס וגם משיבון...אפשרי? אם משהו לא ברור אז אני אחזור על הכל...
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי ההורים שלי רוצים לקנות השבוע רמקוליים אחוריים והם רוצים שהם יהיה שקועים בקיר. האם מישהו מכיר רמקולים איכותיים מהסוג הנ"ל. תקציב 2000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-300~400 שקל ) אני מעוניין לקנות כאלו, אבל הבנתי שהאיכות שלהם בינונית ומטה. אשמח להמלצות... תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני משתמש ב2 תוכנות לניטור טמפרטורה. אחת שמותאמת ללוח אם USDM 3.1 וכמובן MBM5. בUSDM המתח 3.3 הוא נורמלי לחלוטין ובMBM הוא נמצא על 2.5 מה שאומר שהמתח לספק ממש ממש ממש לא טוב. ד"א אני סובל כבר המון זמן מריסטים פתאומיים ועד עכשיו לא מצאתי את הבעיה שכנראה נובעת מהגילוי הזה שלי שמתח שאמור להיות 3.3 הוא בעצם 2.5 כנראה. אני רוצה להיות בטוח שזהו באמת המתח המסופק לפני שאני פונה לחנות שממנה נקנה הספק. איך אני בודק את זה?
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
עשיתי לפני כמה ימים מדריך איך לנקות את הציוד ההקיפי ורציתי להביא אותו לכאן כדי שתתנו חוות דעת ועוד כול מני שטויות http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=407745 אני בעקרון הגעתי מגיימר אז זה מדריך שרשמתי קצת אחרי (או לפני) שהצטרפתי ... אם אתם לא מאמינים שזה אני (אני חושב שאתם מאמינים אבל לא משנה) אתם מוזמנים להשוות את פרטי הפרופיל ..... *אני לא מפרסם את גיימר ושלא תחשבו על זה בכלל !!!!
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי את המדפסת הנ"ל (HP LaserJet P1005) ונתקלתי בבעיה מוזרה. הדפסתי כמה דפים, והדפים נגמרו באמצע, אז הוא אמר שאין דפים, הכנסתי דפים, לחצי על "נסה שנית", וכלום, הוא עדיין אומר שאין דפים, ניסיתי לאתחל את ההדפסה גם דרך בקרת ההדפסות (זה שליד השעון), וניסיתי גם להדפיס משהו חדש לגמרי! הדבר היחיד שפותר את הבעיה זה לעשות ריסט למחשב. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איזה ספק אתם ממצליצים הכי טוב שנותן את התמורה לכסף מחיר עד 500 שקל שאמור להחזיק מערכת כזאת Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1 M.BOARDS for AMD ASUS A8N-SLI PREMIUM(s939) NF4, 2xPCI-E, GBL 1 MEMORY DDR 400 512MB 400MHz V-DATA 2 VGA CARDS xfx 6800GT 256MB DVI, TV, DDR3, PCI-E 2 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Units 200GB SATA II 7200RPM 8MB 1
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב די חדיש, ומדפסת לייזר מאוד ישנה (אבל טובה). למחשב אין חיבור פריפרל. רק USB. לעומת זאת, למדפסת רק פריפרל (מדפסת של HP, לייזרג'ט 4000). האם יש מתאם? במידה וכן, האם יעבוד עם Windows 7? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת משולבת בתקציב של 500 שקל. השימוש הוא בעיקר להדפסת טקסט ותמונות מדי פעם. חשוב שתיהיה חסכונית מבחינת דיו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, מורכב כבר בתוך הטרנספורמר עכשיו אני רוצה לפתוח את הקייס לראות את החומה ואין לי מושג איפה המפתח. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 756 צפיות
-