ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
עשיתי לפני כמה ימים מדריך איך לנקות את הציוד ההקיפי ורציתי להביא אותו לכאן כדי שתתנו חוות דעת ועוד כול מני שטויות http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=407745 אני בעקרון הגעתי מגיימר אז זה מדריך שרשמתי קצת אחרי (או לפני) שהצטרפתי ... אם אתם לא מאמינים שזה אני (אני חושב שאתם מאמינים אבל לא משנה) אתם מוזמנים להשוות את פרטי הפרופיל ..... *אני לא מפרסם את גיימר ושלא תחשבו על זה בכלל !!!!
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן! במזל טוב קניתי DEATHADDER, ( מאה שמונים שקל) אני מנסה להתקין לו את הFIRMWARE הכי חדש(1.25), יש לי גרסת דרייבת 1.09 עם WIN VISTA 64. כשאני לוחץ על START(להתחיל לעדכן) , הווינדוס מגלה לי חומרה חדשה פתאום(BOOTLOADER), ואחרי כמה שניות אני מקבל שההתקנה נכשלה. מישהו נתקל בזה?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כמובן שניתן לצרף אופציות של דגמים שיש בארץ (אני אבדוק אם יש דגמים תואמים בחו"ל) ... הנה מס' דגמים שמצאתי בחו"ל http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1070788&csid=ITD&body=REVIEWS http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2573083&CatId=141 http://www.directron.com/p990.html
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את המארז הזה בלי ספק ובלי כלום רק המארז עצמו
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4263 איך הספק הזה? האם הוא שווה את המחיר-530 ש"ח? אני מעוניין בספק מודולרי תודה
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
המדפת הזו לחץ כאן מביאים לי אותה ב-380 ש"ח. א. האם שווה? יש לי צורך בעיקר בהדפסת וסריקת מסמכים לשימוש ביתי ב. האם ניתן להרכיבה במחשב שאין לו יציאת USB? ג. למה צריך 600MB פנויים?? האם אני חייב לפנות? ד. האם ראשי הדיו (לאו דווקא המקוריים) יקרים מדי?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אל-פסק חזק על מנת להחזיק שני מחשבי P4 + מסך לפרק זמן קצר מכיון שיש לנו באיזור הפסקות חשמל דיי תכופות שחוזרות אחרי מספר דקות בתקופת החורף. כמו כן אני גם מעוניין לשמור על הספקים מפני קפיצות/נפילות מתח. מחשב אחד עם ספק אחד גנרי 420W והשני 480W של TT. דיפדפתי קצת ברשת ודווקא האל-פסק של Advice מצא חן בעיני, מה גם שלא לכל שאר יצרני האל-פסק יש יציאות למספר מחשבים. מישהו מכיר את האל-פסק הנ"ל ויכול להמליץ לי על הדגמים 1000/1200 ? קישור לAdvice דף PDF: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי מאיפה אני יכןל להשיג חישן טמפרטורה או אולי יש דרך אחרת למדוד טמפרטורה
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי. יש לי כמה שאלות בנוגע למשקפי vuzix , קראתי את הביקורת שהועלה באתר ועדיין לא מצאתי תשובות לכמה שאלות; 1) ראיתי דגמים אחרים שכן מתחברים לקונסולת כמו XBOX, האם גם הדגם הזה יכול להתחבר לXBOX? 2) יש משחקים, למשל בXBOX, שהם בנויים ויש אפשרות בתוך המשחק כבר לשחק בתלת מימד, האם זה יעבוד למרות שלא כתוב באתר שהמשחק תומך במשקפיים? 3) זה לא משנה באיזה מסך אני משתמש? 4) אם עוד אנשים ניסו בעיניים שלהם, אשמח לחוות דעת נוספת
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי משימה מהבוס למצוא לו מדפסת משולבת עם פקס וסורק. בעקרון מספיק לנו שחור לבן מה שחשוב שהיא תהיה אמינה ושהפקס יהיה איכותי. מדובר על משרד בינוני סדר גודל של 1000 דפים לחודש. מבדיקה עד עכשיו עלו השמות ,HP 3030, BROTHER MFC7420 ,XEROX PE16/ PE220. אשמחלקבל תגובות על אילו או המלצות על אחרות. תודה נשמות טובות!
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז בסביבות ה300 שקל..ללא ספק כוח. תודה. חשוב שיהיה שקט.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אם יש סט בטווח המחיר הזה זה יהיה מעולה ואם לא אז רק עכבר טוב, מקלדת נקנה משהו פשוט...
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי 3 הצעות למדפסת משולבת של hp 6213 6313 5783 מה עדיף ?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר ל-HTPC. המקלדת צריכה להיות קומפקטית אבל עדיין לאפשר הקלדה נוחה וכן יכולת גיימינג וכמובן שהעכבר צריך לאפשר אפשרות משחק נוחה ללא משטח קשיח (יש עכבר כזה - ראיתי את לוגיטק MXAIR - הוא מתאים למשחקים?). בעצם איך אפשר לשחק במחשב שנמצא בסלון?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אוקיי , יש לי 450שקל , שאני רוצה להשקיע אותם במארז... , יש לי שני מאוררים של TT Thunderblade Green LED , שבקושי זזים(אבל הם יפים להפליא) , ועוד שניים עם לדים 4צבעים(חזקים יחסית) , ועוד שניים ג'נריים שאחד מהם בקושי זז ואחד עובד חזק יחסית , יש לי גם קטודה כחולה. אני חשבתי לקחת SuperTalent Aluminium עם חלון בצבע שחור מKSP , שבא עם שני מאוררים יחסית חזקים מאחורה(שחורים רגילים) , ועוד אחד על הדלת עם לדים כחולים... , שגם הוא בקושי זז, אז אני רוצה לדעת אם יש משהו יותר טוב בתקציב , וגם שתציעו לי איך לסדר את המאוררים שגם יהיה לי קירור טוב וגם המחשב יהיה יפה...
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי ספק 400W של HEC , כל המתחים מאוד יציבים והכל רק שיש לי בעיה אחת חמורה מאוד! במתח של מינוס 12V אני מקבל 6.8V !! איך אני מסדר את זה? איזה בעיות זה יכול לגרום שיש לי מתח נמוך מאוד?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
CD-ROM Drive : CD-ROM Asus x 52 - 173 Case - Midi Tower ATX MT-3000 For Pentium IV 300 Watt - 224 - תכננתי על אלה אני לא בטוח שהמארז מתאים לאייאמדי אם לא תתנו לי המלצה בבקשה (ותגידו אם מתאים או לא) ואת הכונן סידירום בחרתי לפי המחיר הכי יקר והוא יצא :ג ככה שאם למשהו יש בנצמרק לכונני סידי שישפוך תחומר - שווה להשקיע 40 שקל יותר בשביל כונן מהיר יותר אמין יותר וכו לדעתי לפחות (המחשב הוא אייאמדי)
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסט פשוט ונוח לשימוש כללי / משרדי (לא משחקים). הסתכלתי על הסטים האלחוטיים של לוג'יטק (EX110) ומייקרוסופט (Optical Wireless Desktop 3.0 AKA 4000) אבל לצערי הביקורות קצת שליליות. על הסט של לוג'יטק מתלוננים שהעכבר זולל סוללות, ועל הסט של מייקרוסופט מתלוננים שהמקלדת מתפקדת בצורה גרועה מול הרסיבר, ושאם לוחצים על מקש לזמן ממושך הוא משתחרר מעצמו. בדקתי אפשרות לקנות סט חוטי, אבל לא ראיתי משהו מעניין. אני חושב שעדיף כבר לקנות את שני המוצרים בנפרד. אלה האפשרויות שלי.. מקלדת Logitech Media Elite - ביקורות חיוביות. האם היא נוחה להקלדה? Microsoft Wired Keyboard 500 Microsoft Comfort Curve 2000 - נפסלה בגלל שהמקשים בפרופיל נמוך. עכבר Logitech LX3 Optical - נשמע עכ…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מישהו יודע אם השלט של ה ATI All In Wonder 7500 יכול לשלוט על הממיר של "יס" (לויין) תודה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני משתמש ב2 תוכנות לניטור טמפרטורה. אחת שמותאמת ללוח אם USDM 3.1 וכמובן MBM5. בUSDM המתח 3.3 הוא נורמלי לחלוטין ובMBM הוא נמצא על 2.5 מה שאומר שהמתח לספק ממש ממש ממש לא טוב. ד"א אני סובל כבר המון זמן מריסטים פתאומיים ועד עכשיו לא מצאתי את הבעיה שכנראה נובעת מהגילוי הזה שלי שמתח שאמור להיות 3.3 הוא בעצם 2.5 כנראה. אני רוצה להיות בטוח שזהו באמת המתח המסופק לפני שאני פונה לחנות שממנה נקנה הספק. איך אני בודק את זה?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איך המארז הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6437 תודה!
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
pentium 4 2.2 מעבד 256 rdram זיכרון הארד דיסק 80 giga הארד דיסק 40 giga geforce 4 mx 440 64ddr asus כרטיס מסך creative 5.1 live audigy כרטיס קול creative dvd x16 די וי די teac recorder 40\12\48 צורב תודה מראש!!!!
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טוב אז מצאתי היום חנות די חדשה ברעננה שמוכרת את העכבר הזה לרוב העכבר לא נפוץ ברוב החנויות העכבר עלה לי 340 שקלים בכל מקרה העטיפה ניראת ככה ואני לוקח תמונות מהרשת כי אין לי כוח לצלם - באריזה לא כלול הרבה אבל היא יפה גם מבחוץ וגם מבפנים וניראת איכותית ההתקנה בוויסטה 64 לא הייתה נוחה המערכת לא התקינה אוטומטית את העכבר וגם לא נתנה להתקין בדריבר שקיבלתי הורדת דריבר חדש והכנסת העכבר בUSB של העכבר הקודם (510) עזר להפעיל את העכבר ואני לא יודע מה מהם פתר את הבעיה התוכנה של העכבר מאוד נחמדה והעכבר מאוד יפה אני יוריד דמו של f.e.a.r 2 לבדוק את העכבר במשחק FPS רציני מבחינת גלישה ושימוש רגיל אפשר לכוון את המהירות והוא מאוד נוח בערך כמו ה510 שהיה לי אבל הוא הרבה יותר …
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מחפש כבר חודשיים מאיפה אפשר לקנות את ה Thermaltake Hardcano 13 שנסקר באתר בעבר: http://hwzone.co.il/reviews/hardcano13/ באיביי לא מצאתי את הדגם, אני יודע שהוא דיי ישן אבל הוא נורא שימושי לי, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
OK קיבלתי את המפרט הבא מSK&AK, לא יודע אם אתם מכירים. א. האם זאת חנות טובה, מי שמכיר? ב. המפרט: מארז: A open QF45AP4 250W ATX MidiTower. motherboard: GA-7VRXP DDR266\333+RAID+SOUND+LAN PROCESSOR: AMD ATHLON XP 1700+(מתלבט בין 1700\1800) RAM: 256MB SAMSUNG PC333 DDR HARDISK: MAX40GB 7200 U133 DISKET: FDD 1.44mb cd-rom: Samsung SC-152 CD-ROM X52 SOUND CARD: ONCHIP AC-97 AUDIO NETWORK CARD: ON CHIP VIDEO CARD: HERCULES ATI RADEON 8500LE 64DDR DVI OUT ALL COST: 4,525.13 עכשיו, יש לי כמה שאלות: א. אמרו לי שהריאדון מתאים בעיקר לעריכת וידאו וכו'. זה נכון? כי אני משחק פעולה (RTCW,MOH:AA) וגם NWN, ואני רוצה לדעת אם הם ירוצו טוב. א2. האם הוא יציג ביצועים יותר טובים מG3 TI 128MB…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-