ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש עשרות מארזים אחרים במחיר של עד 350 ש"ח. כולם פחות טובים מה-6A19?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הספק כוח שלי שבק חיים (אחרי שנה וחצי באופן מסתורי) ואני מחפש ספק כוח חדש, אמין, עם ביצועיים נורמליים. המחשב יכול לפעול כמה ימים, כך שאני מחפש ספק שמקרר טוב לזמן ארוך. התקציב שלי הוא עד 200 שקלים, ולפי מה שקראתי כאן ובשאר מקומות, חברת HEC היא טובה בתחום. אשמח אם תתנו לי דגמים שונים וכן לינק לחנויות הידועות כאמינות וזולות. נתונים כלליים על המחשב: P2.4 GHz 512 DDR G-Force 4 128 Ti 4880 (Asus) לוח אם Asus מקווה שאלה נתונים מספיקים תודה! 8)
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איך הספק הזה בשביל המחיר שלו? (200 ש"ח) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3214 ואהוא יחזיק את המערכת הזאת? p4 prescott 2.8ghz 1024 MB ram DDR400 MSI 865P neo 2 apollo 6800NU 2 כוננים,2 מאווררים של 80 מ"מ וכונן קשיח אחד ואם הספק לא טוב תציעו לי בבקשה הצעה יותר טובה, אבל ההצעות צריכות להיות מוגבלות לחנויות בבאר שבע, ולא בשום מקום אחר,ובכלל עדיף שיהיה בKSP תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום חברס, רגע לפני קניה של Whiteboard וכמה טושים, רציתי לדעת - יש חלופה ממוחשבת? בעיקרון אני זקוק לדף "רב שימושי" בעיקר לשם סיעור מוחין, תרשימי זרימה וטבלאות וחשוב שהכל יהיה מחיק בקלות. לפי מה שהבנתי טאבלטים ללא מסך כמו המגוון הרחב שמוצעים ע"י WACOM לא נוחים לכתיבה כי קשה מאוד לעקוב אחר המיקום של העט ביחס למה שכבר כתוב (מצד שני, אז איך ציירים משתמשים בהם?), ולצערי טאבלטים עם מסך יקרים מידי. העט הזו שמעתיקה את מה שכותבים על הדף זה לא ריאלי עבורי, כי הדף עצמו לא מחיק, ואני גם לא ממש רוצה להתעסק עם דפים.. יש למישהו פיתרון? (חוץ מג'וני לי?)
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מוכר בלה בלה בלה בלה בלה בלה חדש באריזה סגורה!! (*נערך ע"י אחראי הפורום)
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, במקרה נראה לעיני מארז של HEC דגם: 6AR1 ורציתי לשאול האם הוא גרסא מחודשת\משופרת של ה6A19? הוא שונה גם מבחוץ, יש לו גריל מול המעבד + פתח אוורור מתחת. וגם מבפנים יש לו בניה חדשה וכלובים יעודיים. מה שלא היה ב6a19.. תודה רבה קובי. 6ar1 http://www.compucase.de/englisch/produkte/gehaeuse/supermidi/6ar1.php# 6a19 http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
-
איך המארז הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6437 תודה!
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
pentium 4 2.2 מעבד 256 rdram זיכרון הארד דיסק 80 giga הארד דיסק 40 giga geforce 4 mx 440 64ddr asus כרטיס מסך creative 5.1 live audigy כרטיס קול creative dvd x16 די וי די teac recorder 40\12\48 צורב תודה מראש!!!!
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש ספק כח, שיעשה את עבודתו בצורה טובה ושלא יהיה יקר במידת האפשר. המחשב שיש לי: Pentium 4 2.4Ghz Intel Gigabyte 865G 80GB HD ATI Radeon 9200 512MB RAM *400Mhz LG CD-RW LG DVD-RW אני מחליף כרטיס מסל ל-GeForce 7800GS. ומוסיף עוד RAM, או 512MB או 1GB. תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אל-פסק חזק על מנת להחזיק שני מחשבי P4 + מסך לפרק זמן קצר מכיון שיש לנו באיזור הפסקות חשמל דיי תכופות שחוזרות אחרי מספר דקות בתקופת החורף. כמו כן אני גם מעוניין לשמור על הספקים מפני קפיצות/נפילות מתח. מחשב אחד עם ספק אחד גנרי 420W והשני 480W של TT. דיפדפתי קצת ברשת ודווקא האל-פסק של Advice מצא חן בעיני, מה גם שלא לכל שאר יצרני האל-פסק יש יציאות למספר מחשבים. מישהו מכיר את האל-פסק הנ"ל ויכול להמליץ לי על הדגמים 1000/1200 ? קישור לAdvice דף PDF: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום חברה, מענין לדעת מה זה המוסג PFC בספקי כח ומה הם יתרונותיו, כמו כן מה זה CE. תודה לכולכם.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר לשימוש ביתי שאלתי פשוטה מאוד - האם ישנה עדיפות לאחד מן הדגמים הללו מבחינת אחזקה שוטפת, עלויות ואיכות או שמספיק להטיל מטבע וכל בחירה תהיה מספקת באותה המידה ? תודה מראש, ליאור. השוואה בזאפ - http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Printer&DB179738=179742,179755&DB56930=179761&DB56975=129073&DB379696=379698&DB5756=5757
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב כף יד מתקדם עם GPS. אני לא מבין בתחום ואין לי מושג מה הטווח מחירים של המחשבים הללו. אז אשמח עם תמליצו לי על מחשב כף יד נורמלי ואיכותי שיהיה בו גם GPS. תודה רבה, אין לי הגבלת מחיר אני רוצה לראות בנתיים מה הטווח מחירים של המחשבים הללו. כמובן בלי הגזמה. שוב תודה.
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב pentium 4 2.8GH 512MB ram כרטיס מסך Nvidia Geforce FX5200 בלבד אני לא מפעיל עליו משחקים אך משתמש בו לרוב לעריכת וידיאו בעיקר על הארד-דיסק Western Digital 350GB 7200RPM וכן בצורב DVD Toshiba SD-R5272 העריכה מתבצעת על מערכת AVID DV EXPRESS וכן נעשים על קבצי הוידיאו קידודים רבים. האם מישהו יכול לעזור לבור כמוני ולהמליץ לי על ספק כוח שיהיה חזק, אמין, לאורך זמן ושקט(!) ובעל קירור (קיץ עוד מעט) למען המטרות הנ"ל? ייתכן ואני צריך להשלים פרטים... אשמח לתגוובת. תודה, דייב.
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז בסביבות ה300 שקל..ללא ספק כוח. תודה. חשוב שיהיה שקט.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
יש לי שתי מערכות הפעלה 98 +XP הXP חדשה ב98 הכל תקין בXP כל הזמן הודעה אין דפים(הדריוור הותקן מהאינטרנט) מה לעשות תודה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב אז כך יש לי מחשב ישן [3 שנים כבר] ואני כבר רוצה לקנות חדש. אז כך התקציב הוא 5,000 ש"ח. אני רוצה משהו טוב שירוץ לי מהר, במשחקים החדשים ובכלל. טוב מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, סידי-רום [כונן הדיסקים], כונן דיסקטים והצורב לא צריך. רק את החלקים החשובים, טוב אז הנה פירוט של המחשב הישן: Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name ZZZ User Name Administrator SMTP E-mail Address na****@bezeqint.net Logon Domain [ TRIAL VERSION ] Date / Time 2006-02-24 / 13:58 Motherboard …
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שולחן/מתכת לא מסורבל אלא פשוט יפה עם עגלה בצד למחשב שפאשר לסובב את המחשב ולא להתכופף כמו נעל כל פעם בשביל החיבורים...שיהיה נוח וקל מכירים אחד או שתיים? אם כן אשמח לקישורים
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר ל-HTPC. המקלדת צריכה להיות קומפקטית אבל עדיין לאפשר הקלדה נוחה וכן יכולת גיימינג וכמובן שהעכבר צריך לאפשר אפשרות משחק נוחה ללא משטח קשיח (יש עכבר כזה - ראיתי את לוגיטק MXAIR - הוא מתאים למשחקים?). בעצם איך אפשר לשחק במחשב שנמצא בסלון?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני לא גיימר כבד , אבל משחק המון ב-ut2004. מצד אחד אני רוצה עבר אלחוטי ומצד שני אני רוצה דיוק ב-ut. אני מפחד שאני אל אצליח להתרגל למשקל של ה-mx1000 או להרגשה המחוספסת של ה-g5 . עריכה: אני נוטה יותר לכיוון של ה-g5 , כי הבנתי שאני לא ממש צריך עכבר אלחוטי. אבל אני מפחד שהוא לא יהיה נוח (הציפוי שלו). אחרי שימוש ממושך עם העבר היד מזיעה? תודה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי האם ישנה אפשרות לחבר שני ספקי כוח וליצור ספק כוח חזק יותר מהרגילים ? אם יש אפשרות אפשר לקבל מדריך איך לעשות זאת? תודה לכל המגיב
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: 1. מה דעתכם על לוח האם של אינטל D845HV? 2. יש לי זיכרון של 256 sdram ואני לא יודע איזו חברה זו יש איזו תוכנה שיכולה להגיד לי את זה?????? זה דחוף!!! פתחתי את המחשב שלי ולא הצלחתי לראות איזו חברה זו כי לא ממש רואים
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להדפיס תמונה על נייר פוטו בגודל 15*10 ואני לא מצליחה להגדיר במדפסת XEROX PE220 את הגודל של הדף שהוא 15*10. אני אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-