עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by קובי 1980,

שלום רכשתי היום עכבר חדש באריזת RETAIL של מיקרוסופט. MICROSOFT Comfort Optical Mouse 3000 אני יודע שעכשיו זה לא כ"כ משנה אבל אני אשמח בכל זאת לתושבה. יכלתי לרכוש אותו בסכום יותר זול,מן הסתם בגירסת OEM,ללא האריזה המפוארת (שתאחלס ממש לא מעניינת אותי) , ללא החוברות המאעפנות וללא הדיסק המיותר משהו.. האם יש הבדל באיכות בין שני הגדמים הנ"ל,הRETAIL והOEM ? כי שמעתי פה ושם שמועות שאומרות שהריטייל יותר איכותיים ואמינים. אני יודע מה המשמעות של OEM. מן הסתם שתי הגירסאות מיוצרות בסין פשוט לא היה לי כוח לחפש מקום אחר ולקחתי מה שיש תודה רבה מראש !!!

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by asi1998,

המקלדת והעכבר למחשב חדש ואמורים להיות גם למשחקים.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  3. היי ההורים שלי רוצים לקנות השבוע רמקוליים אחוריים והם רוצים שהם יהיה שקועים בקיר. האם מישהו מכיר רמקולים איכותיים מהסוג הנ"ל. תקציב 2000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-300~400 שקל ) אני מעוניין לקנות כאלו, אבל הבנתי שהאיכות שלהם בינונית ומטה. אשמח להמלצות... תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  4. יש לי ג'וייסטיק של חברת ספיד לינק מדגם black hawk sl 6637 עד לפני יומיים בערך הוא עבד מצויין בלי בעיות או משהו ואז כשנכסתי להגדרות שלו בלוח בקרה במחשב אני רואה שכשאני מושך אותו ימינה החץ של הכיול בחלון הולך שמאלה... אותו דבר קורה לי כשאני מושך לצדדים אחרים.. ניסיתי להחליף דרייברים והכל ושום דבר לא עזר גם החלפתי יציאות של יו אס בי וגם לא עזר... אין לי מושג מה הבעיה לא התקנתי שום דבר שיכל לדפוק אותו ככה. מישהו אולי יודע מה הבעיה או שנתקל בזה? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  5. יש לי אוזנית BT של SONY ERICSSON שקיבלתי מאורנג' ואני משתמש בה לדיבור בסלולרי. האם אני יכול לחבר אותה למחשב עם דונגל BT כך שתשמש כאוזניה ומיקרופון ותאפשר לי לדבר ברחבי הבית? אם כן, האם הדונגל הזה יספק את הסחורה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1496&scat=280&tcat

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  6. יש לי מדפסת שעבדה עד עכשיו אבל לאחרונה כשאני מדפיס תמונה לדוגמא, ישנם פסים כחולים שאינת קשורים לתמונה כמו בריחה של צבע כחול על גבי התמונה..מה הבעיה? תודה קובי.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by ofer1928,

אני צריך לקנות מדפסת , עכבר ומקלדת חדשים. מדפסת יש העדפה למדפסת לייזר (שחור לבן) בטווח של עד 850 בערך. עכבר ומקלדת לא אכפת לי חוטיים אבל שיהיו איכותיים ואפשר גם אלחוטיים אבל עם טווח קליטה נוח ובטריה שלא נגמרת מהר. אם יש לכם משהו להמליץ אני מאוד יעריך אם תרשמו לי את שם הדגם.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר (לא צריך אלחוטיים). חשבתי לקנות את 2 הפרטים שבכותרת. מה דעתכם? האם הקנייה כדאית או שעדיף ללכת על משהו אחר? 2 הפריטים ביחד יוצאים לי משהו כמו 330 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by okpimp,

יש לי מתאם USB לשלט של הפליסטישן 2 חיברתי אותו למחשב... עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס ויסטה.... הווינדוס לא מזהה את הבקר, ואין לי מושג איפה אני מביא דריבר כי אני לא יודע את שם החברה... כל מה שאני יודע עליו זה שקניתי אותו מפה: http://enjoystick.co.il/shop/Product.asp?productid=90 יש מצב מישהו עוזר לי? תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  10. על איזה מדפסות אתם ממליצים? איזה חברה עדיפה? האם עדיף מדפסת עם ראש דיו צבעוני אחד או שלושה ראשי דיו? עדיפות כמובן למדפסת אמינה ככל שאפשר עם ראשי דיו זולים...

11. Started by mp91,

כשאני מסובב את הגלגלת לכיוון קדימה אז היא משתגעת.. כאילו היא גם יורדת וגם עולה.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  12. על העכבר להיות עמיד וטוב, לזמן רב, שיקלוט בצורה מעולה ב2מטר ומעלה, שלא יהיו תקיעות, (אני כמעט לא משחק בעכבר ד"א אז מהבחינה הזאת זה מקל על הדרישות )

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  13. קניתי את הסטיק של מיקרוסופט האלחוטי התקנתי את התוכנה חיברתי את המגלה שלו למחשב אותו הכל עבר חלק, הסטיק עבד לי. השתמשתי בסטיק ל 360, ועכשיו רציתי לחבר אותו שוב עם המחשב, עשיתי גילוי, שניהם הבהבו שגילו אחד את השני, אבל הסטיק ממשיך להבהב והמחשב גם לא מראה אותו ??? הסרתי את התוכנה שינית פורט שום דבר לא עוזר :-\

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by itaic,

שלום לכולם אני מחפש מקלדת עם תאורה... חייב שיהיו מקשים בעברית ואם אפשר גם אלחוטית reclusa? g15?Lycosa? תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by pure perfection,

יש לי בעיה עם מדפסת HP משולבת .. כשאני מצלם משהו ומדפיס ישר היא מדפיסה מהר .. אבל למשל אם אני כותב משהו בWORD או שאני רוחצה להדפיס משהו מתוך המחשב אז היא נהיית ממש איטית מה זה יכול להיות?? תודהה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  16. אהלן חברים, אני צריך המלצה למדפסת, אם כי עדיין לא החלטתי לגמרי איזה סוג. הזרקת דיו, משולבת הזרקת דיו או אולי בכלל לייזר. עיקר ההדפסה היא כמובן שחור לבן, אבל מדי פעם יש צורך בצבע. הדרישות שלי מהמדפסת זה יכולות הדפסה טובות ואיכות טובה ככל האפשר (לא צריך מטורפות) למקרה שאני מדפיס תמונות (מה שאני לא עושה הרבה), יכולת הדפסה דו צדדית (זה אפשרי? כי שמתי לב שזה לא נפוץ משום מה), יכולת הדפסה טובה על נייר 180גרם, ודיו בעלות תמורה כמה שיותר טובה למחיר. כי עם ה-HP הישנה שלי למשל, צריך לקחת הלוואה מהבנק בשביל דיו כל פעם שהוא נגמר.... אתם לא חייבים לעשות את הבחירה לגבי איזה סוג מדפסת (הזרקה, לייזר או משולב), אבל אשמח אם תתנו המלצה למדפסות מומלצות מהסוגים הנ"ל. תודה רבה! ד.א, אם המדפסת …

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  17. אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה, אבל זה הפורום שהכי מתאים לזה מכיוון שלא מצאתי מקום אחר, וזה חלק ממפרט מפואר מאוד. אני מחפש מקלדת מקצועית ונוחה מאוד, שתחזיק מעמד הרבה זמן... בעקיר לעבודה אבל חייב גם למשחקים. דברים שאני לא רוצה: אלחוטי, ומקלדת מתפצלת (שיש רווח בין G וH בשביל לעקל תמקלדת וכו'... לדוגמא: http://hwzone.co.il/reviews/nek4000/5/). אישית אני חשבתי על ZBoard אבל יש לזה הרבה חסרונות, ולפי דעתי אפשר למצוא הרבה יותר טובים. בנוסף... אני רוצה שלמקלדת יהיה הרבה אופציות למעלה, בעיקר לשליטה על המוזיקה. תודה רבה. NaNg. עריכה: אני רושם תקציב מכיוון שמחייבים, אם הייתם מכירים אותי הייתם יודעים שאין לי תקציב ומצדי יש לי מלא כסף, להשקיע על מה שאפשר. שימושים כבר רשמתי... אב…

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by darkrule88,

מישהו שמע על הפד Megasoma? אני רוצה לקנות אותו עוד כמה ימים, ורציתי לשמוע חוות דעת עליו אם למישהו יש אני ישמח לשמוע עליו

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by sami40,

אני רואה שיש מצלמה ולא מצליח להפעילה.אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בהפעלתה .או טלפון של תמיכה של החברה תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  20. Started by liav25,

מחפש אתר שאפשר להזמין ממנו אביזרי משחק. חשבתי על EBAY אבל נראה לי קצת לא בטיחותי ואמין. אם מישהו מכיר אתר/חנות בישראל או בחול שמוכרים בזול גיימפאד אלחוטי (עדיפות לקורדלס ראמבלפד 2 של לוג'יטק) אשמח אם ירשום כאן או ייתן לינק. עריכה: ראיתי באתר הרשמי של לוגיטק ששני ראמבלפאד אלחוטיים עולים שם כמו אחד בארץ. יש אפשרות לעשות משם משלוח לישראל ?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by shay999,

שלום, קניתי לא מזמן עכבר של LOGITECH G9) למשחקים לאחר התקנת הדרייבר התוכנה מופיעה כך (כמו בתמונה) ואני לא מצליח להגדיר לו את הכפתורים שלו למרות שניסיתי להוציא אותו ולהכניס שוב כמו שכתוב... אם מישהו מכיר את הבעיה תעזרו בבקשה.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by kobi_af,

מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות עם מיקרופון... התקציב מקסימום 130 הם לא למשחקי רשת אם אפשר תגידו סוגים וחברות שהם יחסית טובים שכך אם אני אבחר משהו אחר שאני לא ממש מכיר אז לפחות אני ידע שלקחתי מחברה אכותית

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  23. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  24. Started by לוח שנה,

שלום חברים, קיבלתי משימה מהבוס למצוא לו מדפסת משולבת עם פקס וסורק. בעקרון מספיק לנו שחור לבן מה שחשוב שהיא תהיה אמינה ושהפקס יהיה איכותי. מדובר על משרד בינוני סדר גודל של 1000 דפים לחודש. מבדיקה עד עכשיו עלו השמות ,HP 3030, BROTHER MFC7420 ,XEROX PE16/ PE220. אשמחלקבל תגובות על אילו או המלצות על אחרות. תודה נשמות טובות!

25. אמורים לעשות בבקרי משחק הוסף ואז SideWinder auto detect וזה מזהה לבד מה יש אבל זה מוצא איזה ג'ויסטיק שלא קשור אלי בכלל... הדרייברים האחרונים הם לווינדוס 98 למישהו יש עצה? לפני הפירמוט זה עבד ואני לא מפרמט שוב P: תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים