ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום, המליצו לי לפני מספר ימים על Brother MFC425CM במבצע 750 ש"ח באופיס דיפו. טרם רכשתי, בינתיים נתקלתי ב Lexmark X5470 - מה דעתכם, האם מומלצת ?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן לא הייתי אבל עכשיו אני זקוק לעזרה דחופה. היום רכשתי בשמחה רבה את הMouseman Opticl הכחול והיפה של LOGitech. הכל עובד יפה ומגניב. עד שניסיתי לשחק במשחקי האהוב, Counter-Strike. אני ממש לא מצליח לכוון נורמלי, יש SENSITIVITY OVER מטורפת. שמתי אפילו SENSITIVITY על 3 וזה עדיין מטורף ומהיר מאוד בכיוון (בתנועות זה ממש איטי)... זה ממש מדכא אותי וגורם לי לחשוב שוב למה בזבזתי 200 שקל על עכבר זה אם הוא ממש גרוע במשחקי האהוב... מחכה לתשובה דחופה, תודה אמיר. אם אפשר עוד השבת - כי אני מחר בבוקר כבר נוסע לצבא, לשבוע....תודה מראש....בבקשה????
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן פורם נכבד, המליצו לי לקנות מארז של CHENBO Gamming Bomb PC 61166 וספק כוח Thermaltake TT480 PFC 2 FAN 480 WATT מה דעתכם? תודה מראש, גל.
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום חברה, מענין לדעת מה זה המוסג PFC בספקי כח ומה הם יתרונותיו, כמו כן מה זה CE. תודה לכולכם.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום!! אני רוצה לקנות הגה למחשב איזה הגה לקנות (מחיר בין 150-250) עם אפשר שהיה עם הילוכים !!! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב ללוח ASUS AN8E + AMD 3200 + 7800GT.... יש לי כבר ספק של 450W.. אני מחפש לו מארז שיהיה לו אוורור טוב , שקט , ויפה... כמובן שכמה שהמחיר יותר נמוך ככה יותר טוב... תודה מראש אני אקנה כנראה או ממרדנית או מ KSP...
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עכבר של לוג'יטק Anywhere Mouse http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/5846&cl=us,en לא מצאתי שום מקום בארץ שמוכר את העכבר, מישהו יודע להגיד לי איפה קונים את המוצר הזה? וגם יודע להגיד לי איזה מקלדת אני יכול לחבר אליו כדי להשתמש באותו משדר? (הוא מגיע עם משדר שאפשר לצרף אליו כמה מוצרים ביחד).
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ550 שקל +- נראה כמה כשאני יקבל כבר במשכורת כי עבדתי רק 3 יום אז אני חשבתי על משו כזה NZXT apollo +רמקולים X210 מה דעתכם? אולי רמקולים S220? או שלא משו אשמח לקבל עוד המלצות תודה אל תתחיסו למארז אני שואל במקום המתאים עכשיו אה לרמקולים עד 200 שקל
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני לא גיימר כבד , אבל משחק המון ב-ut2004. מצד אחד אני רוצה עבר אלחוטי ומצד שני אני רוצה דיוק ב-ut. אני מפחד שאני אל אצליח להתרגל למשקל של ה-mx1000 או להרגשה המחוספסת של ה-g5 . עריכה: אני נוטה יותר לכיוון של ה-g5 , כי הבנתי שאני לא ממש צריך עכבר אלחוטי. אבל אני מפחד שהוא לא יהיה נוח (הציפוי שלו). אחרי שימוש ממושך עם העבר היד מזיעה? תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי האם ישנה אפשרות לחבר שני ספקי כוח וליצור ספק כוח חזק יותר מהרגילים ? אם יש אפשרות אפשר לקבל מדריך איך לעשות זאת? תודה לכל המגיב
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היי יש לי מדפסת אלחוטית HP Officejet 7210 רציתי לדעת כיצד המדפסת יודעת ולא מאפשרת כניסה אליה מגורמים חיצוניים (מחוץ לרשת שהוגדרה לה) בגישה אלחוטית שלא כמו בנתב למשל צריך סיסמא לממשק כניסה, ולמדפת אין כזה. מצטער אם השאלה מפגרת - אשמח לתשובה עיניינית תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי שכבר התחיל להתפרק=] אז אני רוצה לקנות מארז איכותי =] אני לא סגור על התקציב שלי, אבל מה שאני רוצה מהמארז הוא לוק יפה(עם חלון וקדוטה)+ שקט(הדבר הכי חשוב לי),+ שיהיה מקורר טוב, וכמובן שהמחיר לא יהיה יקר מידי חשבתי על ה Sunbeam Tranfsormer אבל לא בטוח שהוא שקט =] מה יש לכם להציע? התקציב לא מוגדר, אבל לא להתפרע! אגב המערכת שלי בחתימה.
-
- 13 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הספק כוח שלי שבק חיים (אחרי שנה וחצי באופן מסתורי) ואני מחפש ספק כוח חדש, אמין, עם ביצועיים נורמליים. המחשב יכול לפעול כמה ימים, כך שאני מחפש ספק שמקרר טוב לזמן ארוך. התקציב שלי הוא עד 200 שקלים, ולפי מה שקראתי כאן ובשאר מקומות, חברת HEC היא טובה בתחום. אשמח אם תתנו לי דגמים שונים וכן לינק לחנויות הידועות כאמינות וזולות. נתונים כלליים על המחשב: P2.4 GHz 512 DDR G-Force 4 128 Ti 4880 (Asus) לוח אם Asus מקווה שאלה נתונים מספיקים תודה! 8)
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קניתי את ה SONY CLIE T665C!! אחלה מכשיר שמעתי.... יאיר.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איפה יש כזה?? כמו מצת של אוטו.. רק שזה מתחבר במקום סלוט של סידירום...
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
http://www.newtonperipherals.com/
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי לשימוש כללי, ראיתי את ה Microsoft wireless laser mouse 6000(http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=049&active_tab=overview) אם מישהו יכול לתת לי פידבק עליו אם הוא טוב, נוח, ולאיזה מרחק הוא קולט בנוסף, אם יש עכבר מומלץ אחר באזור המחיר שלו (170 ש"ח בחיפוש בזאפ) אלחוטי, עדיף לייזר אבל לא חובה וזה גם קצת מוזר לי שהוא כל כך זול... זה מחיר הגיוני? ערוך: עכשיו ראיתי גם Logitech LX7 אם יש תגובות גם עליו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אחריות 3 שנים---PIXMA MX320 All-in-One Fax Office Printer + Feeder---canon אחריות שנה------Officejet 4500 All-in-One With Feeder +RJ45 Printer CB867A------HP אחריות שנה------Officejet 4500 Wireless All-in-One With Feeder Printer CN547A------HP שימוש במדפסת בעיקר בשביל להדפיס טקסט. העלות של ראשי דיו די דומה. השאלה מה ההבדל המשמעותי בינהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה מאווררים הספק יכול להחזיק ?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שיהיה דק ויפה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה... אבל, איך ניתן לנקות את האבק שבמארז בדרך הכי קלה, יסודית ובטוחה? שמעתי שיש ספריי לחץ. איפה אפשר לקנות דבר כזה? כמה זה עולה? האם זה עלול לסכן את הרכיבים שבמארז? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז ככה יש לי pentium II 350MhZ RAM:192 ויש לי כטיס מסך מובנה בתוך הלוח אם 8 מגה אני צריך כרטיס מסך של לפחות 32 מגה משהו שיריץ משחקים דיי חדישים ואני קצת מוגבל מבחינת תקציב משהו קרוב ל 400 שקל למישהו יש הצעות שיתאימו לי או שאולי לא כל המשחקים ירוצו עליו כי הוא דיי ישן ולא שווה להשקיע בו אלה לחשוב על לשדרג את כל המחשב קודם כל מה דעתכם? תודה
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש מיקרופונים למחשב שמספקים סאונד סביר ולא נהרסים אחרי יומיים ? למישהו יש המלצה ?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום עכבר חדש באריזת RETAIL של מיקרוסופט. MICROSOFT Comfort Optical Mouse 3000 אני יודע שעכשיו זה לא כ"כ משנה אבל אני אשמח בכל זאת לתושבה. יכלתי לרכוש אותו בסכום יותר זול,מן הסתם בגירסת OEM,ללא האריזה המפוארת (שתאחלס ממש לא מעניינת אותי) , ללא החוברות המאעפנות וללא הדיסק המיותר משהו.. האם יש הבדל באיכות בין שני הגדמים הנ"ל,הRETAIL והOEM ? כי שמעתי פה ושם שמועות שאומרות שהריטייל יותר איכותיים ואמינים. אני יודע מה המשמעות של OEM. מן הסתם שתי הגירסאות מיוצרות בסין פשוט לא היה לי כוח לחפש מקום אחר ולקחתי מה שיש תודה רבה מראש !!!
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-