ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! אח שלי מעוניין בקנית מחשב כף יד וראה במכרז את הדגם PALM Zire 71 מישהו יכול לתת איזו חוות דעת עליו? טוב לא טוב? ומי שהתנסה איתו.. איך האיכות של המצלמה הדיגיטלית המובנית שלו? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
כולם פו ממליצים על AMD אבל אתם לא מדברים על זה שלאינטל יש אחריות לכל החיים והם ממש אמידים וגם אי אפשר לעשות שום-דבר אשר יכול לגרום לביטול האחריות (בניגוד ל OC אשר יש ל-AMD) בבקשה תסבירו!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
לשימוש בתוכנה מסויימת אני צרייך רק את מקשי החיצים ואת מקש הרווח האם ג'ויסטיק רגיל יכול להוות תחליף עבורי או שצריך גויסטיק מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצות לאל-פסק שיחזיק את המערכת שלי (ראה מפרט) תודה לכולם והאם 700V יספיק?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע הצעות לעכבר קטן ללפטופ. אני אומנם גיימר אבל אין צורך בעכבר גיימינג משוגע, אשמח לעכבר אלחוטי, טוב, מחומרים איכותיים, עמיד ומגיב. התקציב עד 350, אולי ניתן לגלוש ל400. אשמח אם תהיה לו בטריה מובנית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת BTC 5199 והחוטים שמחברים בין המעגל החשמלי שבתוכה ובין המחשב התנתקו מהמעגל החשמלי. החוטים הם אדום, ירוק, לבן וצהוב. עכשיו כדי שהמקלדת תעבוד אני רוצה להלחים אותם מחדש אבל הבעייה היא שאני לא יודע איזה חוט מתחבר לכל אחת מ-4 הנקודות. אולי מישהו יודע או יודע איפה אני יכול למצוא תשובה? (ובבקשה אל תגידו לי לקנות חדשה כי זה לא עוזר) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת משולבת עם משטח מגע לסטרימר בסלון. **חשוב - אני רוצה שתהיה במקלדת גלגלת (Scroll Wheel). מעדיף שיהיו לחצני עכבר נוספים בצד השמאלי של המקלדת. המחיר פחות מעניין אותי כרגע כל עוד הוא בגדר השפוי (עד 500-600 ש"ח). אני כמעט בטוח שלא אוכל למצוא דבר כזה בארץ, לכן גם מוצר שמצריך הזמנה מחו"ל יתקבל בברכה למרות שאצטרך לעשות חריטה בעברית על המקלדת בתוספת תשלום. האמת שמצאתי מקלדת כזאת אבל לא הצלחתי להזמין אתה כיוון שהיא אזלה במלאי בכל חנות/אתר שאני מכיר ששולח לארץ: https://www.iogear.com/product/GKM561R/ https://www.amazon.com/Multimedia-Keyboard-Trackball-Wireless-GKM561R/dp/B002H0BOBA אשמח לגלות שאני טועה ואוכל להזמין אותה (לא מוכן…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות למחשב הנייד אנטנה שקולטת את השידורים החינמיים (11,10,22,33) במעונות שלי אם אני מחבר טלביזיה לשקע של HOT אני יכול לראות את השידורים האנלוגיים יש אפשרות לחבר לאנטנה שאני רוצה לקנות לנייד אל השקע של HOT ולקלות את הערוצים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את הmotorola c380 שלי עם כבל והמחשב זיהה אותו כmotorola phone c380 אבל הוא לא מצליח להתקין אותו כי אין לי דרייברים יש איזה דרייבר שיעשה שאני יוכל להעביר אליו קבצים ? ואם זה לא הפורום הנכון תגידו באיזה פורום לפרסם האיסיקיו שלי 297722372 אם אתם צריכים..
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יום ראשון אני מתכוון לקנות מחשב חדש (טוב לא מחשב שלם אלא מעבד+לוח אם+זיכרון) ראיתי את הבנדל הזה ורציתי לדעת אם יש באותו טווח מחיר משהו משתלם יותר?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 350-450 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הרמקולים):500 2. מה השימושים של הרמקולים: שירים,סרטים. 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Motherboard Name Gigabyte GA-P31-ES3G (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 4. בקשות מיוחדות - לא מבין בכל הכבלים אבל אני לא רוצה שהם יהיו יותר מידי ארוכים ועוד בקשה היא שאני שם ווליום גבוה אז לדוגמא הזמר ששר לא ישמע צרוד כזה, שיהיה לרמקול שלט כלומר שאפשר לשלוט על הווליום באמצעות שלט ושהבאס יהיה מאוד חזק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
big ass review for ALL the latest gaming mice http://hardware.gotfrag.com/portal/story/30943/?spage=1
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
קניתי עכבר G502 לפני כשלוש שנים והוא עבד מצויין עד עכשיו היום כשהגעתי לישיבה משכתי אותו מהכבל בלי ממש לחשוב וכשהוא יצא מהתיק התנתק המקש השמאלי מהעכבר, אני יכול להשחיל את המקש חזרה אבל זה כל פעם מתנתק שוב וכשזה מחובר זה זז מוזר וקשה ממש ללחוץ על הלחצן, אם מישהו יודע מה אפשר לעשות במצב כזה ואיך אפשר לתקן את העכבר אני ממש אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
היי, יש לי הגה מהישנים, התקע שלו הוא כמו החיבור למסך רק עם יותר פינים (7 למעלה ו-8 למטה). רציתי לשאול עם יש כבל שממיר את התקע ל-USB, עדיף שלא מהאינטרנט (בגלל המשלוח) אבל זו גם אופציה. בתודה מראש הטופיק!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מקלדת בסביבות ה100-120 ש''ח. חשוב לי שיהיה -תמורה מלאה תמורת הכסף -שתיהיה יחסית שקטה , מאוד חשוב לי שתיהיה כמה שיותר שקטה -שיכללו מקשי מולטימדיה עם זה נכנס לתקציב . ד''א האם יש איזהשהם סטים נחמדים של עכבר + מקלדת תמורת 150 ש''ח?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכם אני מתחיל ספריה גדולה למשחקים רוצה להדפיס את דף הקידמה של המשחקים בצבעוני איזה מדפסת היייתם ממלצים כחסכונית ללכת על דיו או לייזר נא להאיר אותי תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות edge card extender שיש לו מרווח בין הפינים של 1mm,חיפוש בגוגל מעלה כמה אתרים אבל ממש מבולגנים שקשה לחפש בהם את הדבר הספציפי שאני מחפש,אז אם מישהו מכיר אתר (מעדיף כמה שיותר אתרים) שמוכר\מייצר דברים כאלו,אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
איך המאווררים האלו? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GT9225EBDL-1-OEM&affiliate=zap http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7023 ועוד שאלה: צ'יפטק מש או 6A19?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש זאת ליישום מיוחד (סתם WIRELESS לא יתאים - כבר אני מודע לפתרונות האלו) כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני מתעניין במדפסת שתוכל להתחבר לרשת שלי (באופן חוטי) אך במחיר זול יחסית. יש לי כיום HP 1020 (לייזר שחור לבן) שאני מאוד מרוצה ממנה, היתי רוצה משהו בסגנון, פשוט, לייזר שחור לבן, עם החיבור לרשת וזול עד כמה שאפשר. על מה הייתם ממליצים? תודה, דור.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
מחפש המלצה לעכבר לגרפיקה אלחוטי, האם עכבר לגרפיקה וגיימרים נחשבים לאותם עכברים? מה אומר DPI גבוה? נאמר לי ש DPI של 6000/8000 זה יותר מידי ממה שאפשר לעבור עם העכבר פשוט מהיר מאוד כל תזוזה הכי קטנה של העכבר הסמן רץ לצידו השני של המסך. מכיוון שאין לי הבנה אני פונה אליכם ,ראיתי עכבר של לוג'יטק G700 ועכבר ממבה מה כדאי מבין השניים אם בכלל? המלצות למשהו אחר גם יתקבלו בברכה , תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי בעיה עם הגלגלת, היא עובדת אבל עובדת לא טוב. כשאני גולל למטה זה יכול או לגלול לי למעלה או לגלול ברעידות כאלה(לעלות ולרדת). זה כבר תקופה ככה אבל היום זה ממש התחיל לעצבן. החלפתי סוללה, הסרתי את ההתקן ממנהל ההתקנים וחיברתי מחדש את הUSB אבל שום דבר מזה לא עזר. מה לדעתכם אפשר לעשות כדי לתקן חוץ מלקנות עכבר חדש?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפני כשנה אוזניות Steelseries Siberia V2 מאייבורי. לאחרונה יש לי בעיה בווליום, שלא שומעים טוב באחת האוזניות (זה יכול להיות בשמאלית או ימנית) ואני צריך כל הזמן לשחק עם הווליום עד שאני מסדר את זה. האם האחריות מכסה את זה? הם יכולים לבוא אלי בטענה שיכולתי לדרוך על החוט וזה בעצם מה שיכול לגרום לבעיה? (לא דרכתי)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים לאחותי יש FX5200 חרא של כרטיס והוא כבר לא מעלה לה את המשחקים שהיא משחקת עכשיו אין לה הרבה כסף להשקיע יש לה רק 200 שקל עכשיו זה סכום זעום ובמקרה יש לי חבר שקנה כרטיס חדש למחשב ואת הישן הוא אמר שהוא יוכל להביא לי ב 100 שקל דרך אגב הישן שלו הוא Gefirce Ti 4200 עכשיו לפי מה שאני יודע הוא לא כרטיס חזק מאוד אבל הוא יותר מוצלח בהרבה מהFX5200 אז מה אתם אומרים כדי לה ב 100 שקל שאני יביא לה אותו ממנו ?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אפשר הארה מה יהיה טוב יותר לגיימינג עבור הבן שלי בן 14 שמחפש להשתדרג במקלדת ועכבר? מקלדת RAZR..... משחק וולורנט וכדומה. שתי המקלדות עם GREEN SWITCH - קשה למצוא YELLOW SWITCH במחיר סביר או בכלל.... לא הצלחתי סרטון אן אתר שממש משווה טוב בינן ומסביר את ההבדלים המשמעותיים. מקלדת מיכנית חוטית RAZR Blackwidow V3 https://www.razer.com/gaming-keyboards/razer-blackwidow-v3 או אלחוטית RAZR Blackwidow V3 PRO מקלדת מיכנית https://www.razer.com/gaming-keyboards/Razer-BlackWidow-V3-Pro/RZ03-03530200-R3U1 שלהבנתי דגם חדיש יותר 2022 מקלדת אלחוטית שאפשר לחבר גם חוטי, גם אלחוטי עם דונגל, גם אלחוטי כם בלוטות' אשמח למורה נבוכים ועזרה!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
- 2 followers
-