עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bommer,

אני רוצה לקנות מדפסת טובה שיש בה ALL IN ONE (פקס עצמאי סורק מכונת צילום ומדפסת) במחיר של בערך 1000 ש"ח ולא משנה איזה חברה העיקר שתדפיס באיכות טוב ומהירה ושהדיו לא עולה כמו מדפסת חדשה תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  2. - ברשותי מחשב ללא חיבור PARALLEL. רק חיבור : USB. ראיתי שקיים מתאם שהופך מ-USB ל-PARALLEL. - כאשר אני אחבר את המתאם, האם במנהל ההתקנים יופיע חיבור PARALLEL חדש ( LPT ) ? אם כן, האם יהיה זה חיבור LPT על כל משמעויותיו. שאת אומרת : האם יהיה לו טווח כתובות שניתן יהיה לשלוח לשם אינפורמצייה באופן ישיר ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. חבר שלי רוצה לקנות את המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1076&products_id=8326 ומעוניין להתקין בפנוכו זלמן 7700 (120 מ"מ), מבחינת לוח האם שבחרתי לו יש התאמה אבל באתר של זמן רשום שע"מ להתקין את ה-7700 על המרחק בין לוח האם לבין ספק הכוח אמור להיות לפחות 7 מ"מ. חיפשתי ולא מצאתי את האתר של החברה שמייצרת את המארז הנ"ל (SUNSHINE כמדומני...), מישהו יכול לעזור? למישהו יש את המארז המדובר + זלמן 7700 מותקן? תודה!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  4. אהלן המחשב שלי ( לא הרמקולים , המחשב עצמו ) עושה רשים של טה טו טה טו .. ככה כמה שעות ברציפות והוא לא מפסיק זה לא שקרה משהו הוא סתם עושה את זה האם יש דרך להשתיק את זה?! intel P4 2600 אגב.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  5. Started by rafi121,

<צונזר ע"י אחראי הפורום!>

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  6. Started by prelly,

אוקיי נתחיל בכך שלא ידעתי איזה פורום צריך הפאלם להיות אבל מה לעשות זה נראה לי הכי מתאים קורה... אוקיי אז הבעיה בפאלם שלי הוא שכנראה (אין לי מוגש איך או מה) נכנס לו ווירוס אחרי שעשיתי עידכון לפני כמה חודשים עכשיו הצלחתי לייצב אותו למרות שאני לא גדול בדברים האלה בכלל הצלחתי אולי להוציא את הווירוס או לפחות נראה לי ככה. אבל אין לי עברית מישהו בבקשה יכול להביא לי אתר משהו שאני יכול להוריד/או לבקש להוריד את התוכנה אני פשוט חייב את זה דחוף ועוד בקשה קטנה מי החברה שמביאה אותם (את הפאלם) לארץ חשבתי אולי לדבר איתם על תוכנה או משהו כזה.... מישהו בבקשה יכול להביא טלפון כתובת ושם בבקשה! תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  7. Started by sheff2k1,

אני צריך מדספת הזרקת דיו עם ביצועים סטנדרטיים. רוב ההדפסות שלי יהיו בכלל טקסט שחור לבן, אבל מובן שאני צריך שהיא תהיה מסוגלת להדפיס תמונת צבע מלאה באיכות "סטנדרטית".

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. מישהו אמר לי שיש להדפיס עמוד לפחות פעם בשבוע, אחרת המדפסת יכולה להידפק(לא הבנתי ממנו מה יכול לקרות) ולכן הוא קנה מדפסת לייזר, שבהן אין תופעה כזאת... האם זה נכון? מישהו יכול להסביר לי? :

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  9. Started by dids22,

נכון חוטים שבמולקס הם אדום שחור שחור צהוב אז היום שמתי לב שי לי חיבור מולקס שיש לו יותר חוטים( פי 2) כלמר אדום שחור x 2 שחור x 2 צהוב x 2 אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוןןן אז למה יש אותם ??במה הם שונים ?? ואפשר גם אותם לחבר להארד דיסק לdvd וכד'??

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  10. חבר שלי אומר לי שרשום לו על העכבר 1500 DPI על ...הוא עושה לי שזה יותר טוב microsoft wheel mouse optical 1.1a usb

11. Started by Royz,

Hi i bought mx 518 , and i clicked the "notification" sound however , each time i switch dpi in game i dont hear any sound can anyone help?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  12. Started by AcID-,

שלום פורום HwZone, אני צריך המלצה בקשר לאוזניות ועכבר שמתאימים למשחקי הקאונטר סטרייק. אני מוגבל ב-600 שקל לשני המוצרים. תודה לכל עונה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=10364 עולה 266 שקל, עם ספק 300W של HEC ולדעתי בנוסף הוא יפיפה (למשל לעומת ה6A19). מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  14. כמה צריך לעלות האם יש מודלים או חברות מומלצות וכאלה שלא. עד כמה ההבדל גדול בין הרזולוציות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  15. עד 100 ש"ח. וגם עד 200 ש"ח,

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  16. Started by kw,

למישהו יצא להזמין ספק של seasonic מחו"ל ? אם כן מאיזה חנות ומה בערך העלות הכוללת ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. אמרו לי שאפשר לעשות טוויק ל - MX 510 שהופך אותו מ - 100hz ל - 500hz. איך אני עושה את זה? זה יכול להרוס את העכבר או שזה לא משהו משמעותי?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  18. שלום לכולם יש יש סט של מיקרוסופט של מקלדת ועכבר אלחוטיים דגם מולטימדיה קיבורד 1.1 השאלה שלי היא עד כמה זמן מחזיקה הבטריה גם במקלדת וגם בעכבר והאם יש איזושהיא דרך לחסוך בבטריה ע"י שימוש נכון בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  19. שלום חבר'ה, בבקשה המלצה על מארז, עדיף שיהיה גדול ועם אירור לפחות שני מאוורים, יופי לא כזה חשוב אבל עדיין מעדיף משהו בסטייל ספק אמין לפחות 450 וולט שיש לו הגנה מנפילות מתח וכו' עכשיו אני ידוע שזה דיי בעיה כי ספק טוב לפי מה שביררתי עולה 500 שקל מעל 450 ומראזים סבירים עולים בסביבות ה 400 שקל אז זה כבר יוצא 950 שקל, למי שיש מציאה שירשום בבקשה. והמחשב שאני עומד לקנות הוא amd 300 his x800xl 256mb עם הקירור שלו גיגה זכרונות לוח אם של אסוס אני מתכנן להוסיף מאוור בינוני פלוס למעבד וגם המארז אמור להיות עם 2\3 מאוורים. 450 וולאט מספיק ? או שאני יכול להתפשר על ספק של 400 וולאט? עריכה: יש למישהו מארז ב 850 שקל יחד עם ספק אמין וטוב? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. Started by taotao,

קניתי את המארז הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=1563 עכשיו בחיבורים של המארז (אלה שמתחברים ללוח אם) יש חיבור של הרמקול - חובר ועובד חיבור של הכפתור הדלקה - חובר ועובד חיבור של ההארד דיסק (שהוא כותב וקורא אז נדלקת נורה) וזה מה שלא עובד למרות שחיברתי אותו בלוח לחיבור של הIDE_LED הוא לא עובד מישהו יש עצות אולי למה הוא לא עובד? וגם חוץ מהחיבור הזה מגיע איתו עוד 2 חיבורים רשום עליהם 1וחיבור 2 מזה החיבורים האלה מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. Started by mushon26,

מצטער שאני פותח את התרד שוב, עשיתי טעות וכתבתי לפורום משחקים כי נראה לי נכון שימליצו לי חברה שמדברים ושאלים רק על משחקים. אז אם זה בסדר אני רוצה המלצה לשלט למשחקים (לא ג'ויסטיק לסימולציה מטוסים) אני הולך לשחק במשחקים כגון הכדורגל PES4 שהוא אחד המשחקים שבגללו אני רוצה לקנות בקר למשחקים או משחקים GTA או NBA DOOM וכו' בעיקרון יש לי PS2 והייתי רוצה המלצה לבקר כמוהו בערך, כמו כן שמעתי שיש מתאמים שאני אוכל לחבר גויסטיק של PS2 אבל אני מפחד שהוא יעשה לי בעיות. בבקשה את המלצתכם. ושוב מצטער <----(מגיע לי) נ.ב. המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 200-250 ש"ח אבל אם יש בקר מומלץ בפחות אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  22. תראו אני רוצה לשים מאורר מקדימה אבל בשביל זה אני צריל להוציא את החלק הקידמי אז ניסיתי להוציא- הוצאתי את הברגים אבל יש שם עוד כאלה קליפסים שצריך ללחוץ עליהם ואז לדחוף אותם לבחוץ אבל אני לא מצליח ואני מפחד להשתמש ביותר מדי כח אז יש אולי איזה דרך או משהו כדי להוציא את הקליפסים האלה?? ואין לי איזה מצלמה אינטרנט ככה שאני לא יכול לצלם מקווה שתבינו למה שאני מתכוון ד"א זה המארז http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1831

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. Started by papiron,

מישהו יכול לתת לי הסבר מקיף על UPS? איך מודדים UPS? מהם השמות המובילים בתחום? כמה יעלה אחד איכותי שיוכל להחזיק לי את המחשב בהפסקות חשמל? וכמה זמן? תודה.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  24. Started by lipa,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7534&PHPSESSID=4c2a86f78a1a5dcb7069aa504c9fe686

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  25. Started by X-It,

אתם יכולים לתת לי את האתר הזול ביותר שאפשר לרכוש בתוכו את העכבר של לוגיטק MX510 תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים