עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by whodosntlikeomri,

שלום יש לי מחשב 2.6 Ghz northwood אם שני דיסקים אחד רגיל והשני SATA וכרטיס עריכה dv500 plus של Pinnacle לאחרונה קיבלתי כרטיס raid של promise sx6000 ו3 הארד דיסקים של 120GB כדי להכיל את הערכה החדשה שלי אני זקוק למארז וספק חדשים דרישות שאני יוכל להכניס את ה5 דיסקים (לא אכפת לי להכניס אותם גם ל5.25) ו 2 כוננים של 5.25 ובנוסף גם שני כרטיסי PCI ארוכים וספק שיוכל להחזיק את זה תודה רבה מראש אומרי שכחתי להוסיף אבל גם שהיה כמה שיותר זול למפרט הזה כי אני לא ממש יכול להוציא יותר מידי

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  2. Started by travskyy,

שלום לכולם.... רציתי לשאול....רכשתי גיימקיוב מארה"ב והוא פועל על מתח של 110 וולט....כיצד אני אמור להפעיל אותו במתח הקיים בארץ? האם יש לכם המלצות לגבי מוצרים ספציפיים? תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  3. Started by Krazy-Hawk,

לא יודע אם זה קשור לפה אבל... איזה מארז אתם ממליצים ? COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE [6a21] 497.87 ש"ח מארז איכותי מאושר וממלץ לשימוש עם מעבדי AMD ו- INTEL. המארז עשוי פח מכופף בעובי 0.8 מ"מ. ישנם 4 מקומות ליחידות "5.25 (סידי רום / צורב). ישנם 2/5 מקומות ליחידות "3.5 ( כונן 1.44 ודיסקים קשיחים ). מאורר 120 מ"מ באחורי המארז שואב את האוויר החם החוצה. * אפשרות לחבר מאורר 120 מ"מ בחלקו בקידמי של המארז. * פתח איוורור מול המעבד הכולל שרוול להולכת האוויר, ולפיכך מתאים במיוחד עבור מעבדיי הפרסקוט החדשים של אינטל. כולל חיבור USB בחלקו הקידמי של המארז. כולל ספק כח HEC-400W LDT בעל 2 מאוררים. או הCI-6a19 הרגיל אבל עם 400 W ועוד שאלה 400 W יספיק…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by nadav275,

מדפסת לשימושים ביתיים, חשוב שעלויות ראשי הדיו יהיו נמוכים יחסית (מוכן להשקיע יותר כסף במדפסת שהיא חסכונית בדיו, וכך לחסוך בעתיד) אפשרות למכשיר משולב אם יש משהו מעניין- מדפסת-סורק-פאקס... נדב

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. או.קיי אז ככה: אני מחפש מדפסת+סורק+פקס(הכל ביחד) במחיר של עד 1500ש"ח ובבקשה תסבירו לי מה אני צריך למדפסת טובה או פקס טוב או סורק טוב. נ.ב. ראיתי את המדפסת הזאת: Lexmark X1150 והחיבור שלו של הפקס הוא למחשב :s05: לא הבנתי את זה, אין קו טלפון או איך זה הולך?? ומדפסת לייזר צריכה דיו? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by udi,

שלום אני צריך המלצה לגבי מצלמה לאינטרנט כרגע אין לי תקציב מסויים אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מ 500-600 שח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  7. מה דעתכם על המארז הבא: Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include הייתם ממליצים על משהו אחר?באותו תווך מחירים עד 440 ש"ח. הבנתי שמארזי COOLERMASTER הם בין הטובים כי הם קרים,מאלומיניום ובאמת שווים. מצפה לעצה,ואם אפשר גם על איזה ספק טוב כדאי ללכת לא יותר מ 230 ש"ח. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  8. שלום כולם לאחר "הנקיון" החודשי שאני עושה לכול המחשב מפרק מנקה אבק מנענע מקלדת , מנקה מסך , מוציא אבק מהימקורופון והאונזיות מנקנה תסקיטז של המקלדת והעכבר מת הmx510 כנראה בגלל המים שנכנסו אליו הלכתי לחנות ממנה נקנקה העכבר והם לא הסכימו להחליף אותו משום שהם אמרו שנהיה קצתר והם לא מכסים אז החלטתי להשקיע 200 שקל בעכבר חדש קיצר קניתי תאינטלמאוס אקספלור של מיקרוספוט ב195 והעכבר הזה מדהים הרבה יותר נוח ליד (לאנשים בעלי ידיים גדולות כמוני) והאמת גם לא הרגשתי בכלל הבדל בין העכברים בנוגע למהירות תזוזה והאמת אפילו יותר לטובת העכבר של מיקרוספוט. אז מה אתם חושבים על העכבר הזה? והאם זה רק אני שהרגשתי שהוא יותר טוב מ 510 ?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by Black_eagle,

שלום, יש לי עכשיו מדפסת LEXMARK Z 25, ואני תמיד סובל איתה או שהדיו מתייבש מהר ואז זה בעיה להתחיל לחמם אותו כדי שיתחיל להדפיס, או שהוא נגמר מהר. השאלה שלי היא כזאת האם קיימת מדפסת שהדיו שלה לא מתייבש מהר אחרי אי הדפסה של כחודש +-, וגם שהדיו יספיק לכמות מאוד מכובדת של הדפסות, (ההדפסות הן של טקסט). תודה. עריכה: בנתונים של מדפסות מה זה אומר הספק חודשי של נגיד 5000 דפים?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  10. אבל למשל שלא יגזימו לי אם המשלוח מחול(הכוונה במחיר)

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by DJ Clue,

שלום אני מחפש גויסטיק מקצועי לחבר שלי גויסטיק ממש מקצועי כמו שבטוסים הקרביים שמעתי שיש אחד מאוד טוב אבל אני לא זוכר תשם מישהו יודע איפה למצוא?(אתר,חנות)

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  12. שלום רב, הרבה בילבול יש ברמת DPI שהחברות מפרסמות, כי יש הבדלים בין שחור לצבעוני, וכן אני ממש לא מבין מה הכוונה 600 "על 600 למה הכוונה כאשר אורמים "על" אשמח לקבל עזרה תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by stingeR-,

תגידו , גם אתם חושבים שחיררו אותו מכל המקומות!? , מזה הגועל הזה!?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  14. אני רוצה לזרוק כמה שפחות כסף אז תענו לי כמה שיותר ברצינות מה עדיף. http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MOS&DRID=9201846 או http://www.starcom.co.il/product.asp?product=433 האם ההבדל בייניהם יהיה לי גדול? (אני גיימר לא קטן , אני יודע שהלוגיטק מצויין למשחקים אבל האם הוא שווה את זה?)

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  15. מבחינה קירור. בנוסף בגלל שאין לי החזר על הספק אז אני צריך לשם יותר ב115 על הfoxconn

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. מחפש פקס לייזר שיעמוד בהדפסות רבות (כל כמה דקות מתקבל פקס), בעל זכרון גדול, הדפסה מהירה של הפקסים, ואמין. קיבלתי את הרשימה הבאה : סמסונג 565P סמסונג 5100 פנסוניק 580 פנסוניק UF490 פנסוניק KXFL-512 קאנון L220 אשמח להמלצות, תודה !

17. ערב טוב ! המדפסת הישנה שלי מדרדרת מדחי אל דחי... והחלטתי לרכוש מדפסת חדשה ... אז ככה התקציב הוא עד 1000 -1100 ש"ח... ואין לחרוג ממנו... חשבתי ללכת על מכשיר משולב .. אתם יודעים... מדפסת סורק פקס וכו'.... עכשיו האם זה צעד חכם ... או שעדיף ללכת על מדפסת נטו ..? חשוב לי שהמדפסת תדע לקרוא כרטיסי זיכרון... או שאפשר לחבר אלי הusb ולהדפיס ישירות ... ללא צורך במחשב... כמו כן מהירות ההדפסה היא נקודה חשובה אצלי.... משהו בערך כמו בין 15 -17 דפים בצבע... באיכות של 4800 dpi ולא פחות מזה.... עשיתי טיפה חיפוש וזה מה שהעלתי בחכתי... HP OfficeJet 5510 photosmart 8153 deskjet 6543 new מה אתם ממליצים ? (לא חובה משהו משלושת הדגמים הנ"ל)..... תודה רבה לכול העונים..

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש כבר די הרבה זמן מארז שוכב, דוגמת המארז בתמונה המצורפת, אבל יש שתי דרישות שמקשות על החיפוש: 1. שיהיה ניתן להרכיב בו כרטיסי הרחבה (AGP ו-PCI בגודל סטנדרטי). כל המארזים שראיתי עד היום היו פשוט נמוכים מדי ולא ניתן להכניס אליהם כרטיסים כאלו. 2. מחיר של עד 300 ש"ח, לא חייב לכלול ספק כח. מישהו נתקל במקרה במשהו כזה באחת מחנויות ארצנו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  19. קראתי את הידיעה על LOGITECH Cחדשות ותפסה אותי התמונה של הHARMONY655 האם ניתן להשיגו בארץ? נראה לי ממש מגניב הבחור הזה... ;D

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  20. מישהו יודע אולי מה ההבדלים בין קופסת מיתוג (kvm) מכנית לקופסת מיתוג אוטומטית? ואיזה עדיף לקנות?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  21. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_288&products_id=2195 אני צריך מארז כזה לאולפן, השאלה שלי: האם הוא מתאים לכל הלוחות אם (הלוח אם הוא mATX) ולכרטאיסי הרחבה? (מסך, קול וכ'ו) המארז הוא מארז 4 מקומות.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  22. Started by Inertia,

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב כף יד חדש ועם כמות הדגמים שיש (או לפחות כך נדמה לי) קשה מאוד להחליט... איפה אני יכול למצוא כתבה הסוקרת את הקיים היום בשוק או אפילו השוואות בין מכשירים קיימים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  23. האם הסט הזה: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2680RP טוב? בהנחה שהמחיר שאני אקנה אותו הוא 350 ש"ח. (לא, אנ'לא מוכר של A4Tech, פשוט יש לי זיכרונות טובים מציוד שהיה לי, שלהם, לפני שנים). בתודה, גבריאל.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  24. *עריכת המודר: ההודעה צונזרה , אין לפרסם הודעות מכירה וקנייה על גבי הפורום , לשם כך יש את לוח ה-Trade-Zone*

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

יש לי שני עכברי מיקרוסופט (לשניהם יציאת USB, אחד מחובר ב USB והשני עם ממיר של PS\2 בגלל שיש לי מאריך ל PS\2 וחבל לי לקנות מאריך חדש ל USB.. ) אני רוצה לחבר עוד מקלדת בנוסף למה שמחובר לי ל PS\2 האם יש איזשהי דרך לחבר שני מקלדות ל PS\2 (גם למקום של העכבר וגם של המקלדת) או לקנות ממיר מPS\2 לUSB (למקלדות) ? בקיצור ולעניין איזה אופציות יש לריבוי מקלדות חוץ מלקנות מקלדת חדשה עם חיבור USB? תודה.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים