ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לא מזמן אני קניתי את העכבר Razor Lachesis והייתי רוצה לדעת אם יש לכם המלצות לפדים מסוימים או לחברות של פדים בכללי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
-
היי לכולם, יש לי 2 שאלות: 1. האם מישהו מכיר איזה שהוא אתר שדרכו אני יכול להוריד דרייברים למדפסת nec picty 820W - חיפשתי בדי הרבה מקומות אבל לא הצלחתי לאתר כאלה שיתאימו ל XP. 2. יש לי מקלדת של מיקרוסופט microsoft wired keyboard 500 שמותקנת על מחשב עם XP PRO. הבעיה היא שבזמן האחרון המקלדת הפסיקה פתאום לעבוד. כאשר אני מסתכל במנהל ההתקנים אני רואה שיש ליד המקלדת סימן קריאה צהוב ורשום : This device cannot start. (Code 10) אם אני מסיר את המקלדת ומתקין מחדש - היא עובדת ללא בעיה. אבל אם אני עושה הפעלה מחדש - המקלדת שוב לא עובדת (עד שאני מבצע את אותו תהליך שוב). ביצעתי התקנה של הדרייבים היעודיים של המקלדת וזה עבד לאיזה פעם או פעמיים של הפעלה מחדש - אבל לאחר מכן הבעיה חזרה שוב. …
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מדבר עם החיבור לפני הPS2, החיבור בצורת הVGA או החיבור הדמוי PS2 רק יותר גדול. אני צריך שנאי מUSB/PS2 לחיבורים האלה. ביררתי בכמה חנויות אבל אין, מישהו פה אולי מכיר חנות בצפון שכן מוכרת כזה ציוד? גם משומש? אולי אפילו לא שנאי, גם עכבר ומקלדת במצב טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי בעיה אתמול כל היום היתי עסוק בבעיה הזאתי ש הקניתי USB ADAPTER שמעביר אינטרנט מ הראוטר למחשב ו עשיתי את זה אלא שהוא רחוק מדי וכל פעם המחשב מתנתק מהרשת בADAPTER כי הוא רחוק מדי מהראוטר ... ורציתי לשתפ את ה PRINTER לשני מחשבים ולא הולך עשיתי הכול ...לא הולך ... שיתפתי ועדן לא הולך .. אז החלטתי ש אני רוצה לשים אינטרנט חוטי במחשב ולא אלחוטי ולא הולך ..אומר שהכרטיס רשת מיסא רשת ...אבל איזה רשת ? כי אני שיתפתי את PRINTER אבל לא עובד אלא ש אני יכול לשתפ משם לפה ומפה לשם אבל המדפסת לא עובדת ... אז מה אני יעשה ? ובגלל חשבתי אם הוא מיבא רשת וזה לא הולך אז אולי הבעיה הנובעת בחיבור הכבל היא השיתופ שבין שניהם ? מדפסת מסוג LEXMARK X8350 יש בה כרטיס רשת ? ויש בה יכולת לעשות שיתופ ?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב למערכת הפעלה Win 7, ומאז אני לא ממש יכול להשתמש במיקרופון. ניסיתי שלושה דגמים שונים של מיקרופונים (תקינים כמובן), ונראה שהמחשב פשוט לא מזהה אותם. ב'רשמקול' המיקרופון מופיע כ'לא מחובר'; כאשר אני לוחץ על הרשמקול "אין אפשרות למצוא התקן הקלטת שמע". אני מניח שאולי אני צריך להתקין דרייבר כלשהו, אבל אני לא ממש יודע איזה... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך מקלדת עד 200 שקלים למשחקים. כעיקרון לא חשוב לי שהיא תהיה "מקלדת גיימינג" או משו בסגנון הזה,רק שתהיה טובה נוחה ותחזיק להרבה זמן. תודה!
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני לא גיימר כבד , אבל משחק המון ב-ut2004. מצד אחד אני רוצה עבר אלחוטי ומצד שני אני רוצה דיוק ב-ut. אני מפחד שאני אל אצליח להתרגל למשקל של ה-mx1000 או להרגשה המחוספסת של ה-g5 . עריכה: אני נוטה יותר לכיוון של ה-g5 , כי הבנתי שאני לא ממש צריך עכבר אלחוטי. אבל אני מפחד שהוא לא יהיה נוח (הציפוי שלו). אחרי שימוש ממושך עם העבר היד מזיעה? תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי זכרון RDRAM של Samsung שאמור לעבוד במהירות של 800 MHz שמתי לב היום שביצעתי אתחול מחשב, שבהודעות השונות בפתיחת המחשב כתוב לי: RDRAM Clock : 400MHz האם כך זה צריך להיות? זה לא אמור להיות 800MHz? אם יש בעייה, האם זה כוונון ב-Bios או שמא הזכרון שלי שונה ממה שאני חושב שיש לי (המחשב סה"כ בן חודשיים). תודה על המידע מראש.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בלקנות מדפסת משולבת שתשמש אותי להדפסות איכותיות (אולי גם להדפסת תמונות...) ושתשמש אותי גם לפקס מאוד חשוב שהמדפסת תהיה קלה לתפעול וידידותית למשתמש שיהיה קל להחליף דיו וכמובן שתהיה אמינה ולא תתקלקל כל יומיים... ובבקשה לא לחרוג מהתקציב אפילו לא במאה שקל תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איפה יש כזה?? כמו מצת של אוטו.. רק שזה מתחבר במקום סלוט של סידירום...
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס TV עבור הקלטה ועריכה. חשוב לי שהכרטיס יקליט באיכות טובה, יקליט בסטיראו סאונד. צריך שיהיו לו את היציאות(החיבורים) הבאים: - RCA - HDMI תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי לשימוש כללי, ראיתי את ה Microsoft wireless laser mouse 6000(http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=049&active_tab=overview) אם מישהו יכול לתת לי פידבק עליו אם הוא טוב, נוח, ולאיזה מרחק הוא קולט בנוסף, אם יש עכבר מומלץ אחר באזור המחיר שלו (170 ש"ח בחיפוש בזאפ) אלחוטי, עדיף לייזר אבל לא חובה וזה גם קצת מוזר לי שהוא כל כך זול... זה מחיר הגיוני? ערוך: עכשיו ראיתי גם Logitech LX7 אם יש תגובות גם עליו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אחריות 3 שנים---PIXMA MX320 All-in-One Fax Office Printer + Feeder---canon אחריות שנה------Officejet 4500 All-in-One With Feeder +RJ45 Printer CB867A------HP אחריות שנה------Officejet 4500 Wireless All-in-One With Feeder Printer CN547A------HP שימוש במדפסת בעיקר בשביל להדפיס טקסט. העלות של ראשי דיו די דומה. השאלה מה ההבדל המשמעותי בינהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חשוב שתיהיה מקלדת נוחה בעלת קליטה גבוהה (4 מטרים חלק) שאם אפשר כפתורי מולטימדיה..
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
אחי טס לסין וליפן השאלה שלי האם כדי להגיד לו לקנות לי ציוד למחשב או שהמחיר שם ובארץ הם אותם מחירים דבר שני האם תוכלו להמליץ לי על סוגים של הפרטים הבאים ואם אפשר כמה הם עולים בארץ {אין חשיבות למחיר פחות או יותר} הדברים שאני רוצה לקנות : כרטיס מסך מאוורר למחשב {המעבד שלי מגיע ל65 מעלות } תומך ל AMD מפרט המחשב שלי הוא : מעבד: amd athlon xp 1700 לוח אם: msi nforce-mcp ms-6373 זכרון: 256 SDRAM כרטיס מסך :nvidia g-force 2 mx400 64 mb כרטיס קול : nvidia nforce audio ver 5.1 נ.ב גם את המחשב הזה קניתי בסין זהו פחות או יותר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אז ככה יש לי pentium II 350MhZ RAM:192 ויש לי כטיס מסך מובנה בתוך הלוח אם 8 מגה אני צריך כרטיס מסך של לפחות 32 מגה משהו שיריץ משחקים דיי חדישים ואני קצת מוגבל מבחינת תקציב משהו קרוב ל 400 שקל למישהו יש הצעות שיתאימו לי או שאולי לא כל המשחקים ירוצו עליו כי הוא דיי ישן ולא שווה להשקיע בו אלה לחשוב על לשדרג את כל המחשב קודם כל מה דעתכם? תודה
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן,הידית משחק שלי-SAITEK חדלה לעבוד פתאום,ולכן אני זקוק להמלצה לחדש.חשוב שיהיה נוח ואם יש רוטט אז מה טוב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן לא הייתי אבל עכשיו אני זקוק לעזרה דחופה. היום רכשתי בשמחה רבה את הMouseman Opticl הכחול והיפה של LOGitech. הכל עובד יפה ומגניב. עד שניסיתי לשחק במשחקי האהוב, Counter-Strike. אני ממש לא מצליח לכוון נורמלי, יש SENSITIVITY OVER מטורפת. שמתי אפילו SENSITIVITY על 3 וזה עדיין מטורף ומהיר מאוד בכיוון (בתנועות זה ממש איטי)... זה ממש מדכא אותי וגורם לי לחשוב שוב למה בזבזתי 200 שקל על עכבר זה אם הוא ממש גרוע במשחקי האהוב... מחכה לתשובה דחופה, תודה אמיר. אם אפשר עוד השבת - כי אני מחר בבוקר כבר נוסע לצבא, לשבוע....תודה מראש....בבקשה????
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איך המארז הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6437 תודה!
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום חברה, מענין לדעת מה זה המוסג PFC בספקי כח ומה הם יתרונותיו, כמו כן מה זה CE. תודה לכולכם.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי מאיפה אני יכןל להשיג חישן טמפרטורה או אולי יש דרך אחרת למדוד טמפרטורה
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מחפש כבר חודשיים מאיפה אפשר לקנות את ה Thermaltake Hardcano 13 שנסקר באתר בעבר: http://hwzone.co.il/reviews/hardcano13/ באיביי לא מצאתי את הדגם, אני יודע שהוא דיי ישן אבל הוא נורא שימושי לי, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-