ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. למישהו יש נסיון עם המארז הזה: Supertalent Aluminium CA-601UFB Blue (או בצבע אחר)? האם הוא שקט? האם הוא נוח? עוד משהו ששכחתי לשאול, יש לו 5 מאווררים, האם אחד מהם מוקדש לHD? או שהמארז כל כך מאוורר שאין צורך במאוורר מיוחד לHD. תודה מראש על כל תרומה. M
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU מה אתם אומרים על הספק הזה לעומת מה שהיה לי ה Simbbada 480 w שהוא היה דפוק ה HEc יחזיק לי את המערכת רשום במפרט בצד תודה מראש טל
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי יש לי מדפסת אלחוטית HP Officejet 7210 רציתי לדעת כיצד המדפסת יודעת ולא מאפשרת כניסה אליה מגורמים חיצוניים (מחוץ לרשת שהוגדרה לה) בגישה אלחוטית שלא כמו בנתב למשל צריך סיסמא לממשק כניסה, ולמדפת אין כזה. מצטער אם השאלה מפגרת - אשמח לתשובה עיניינית תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קורא טביעות אצבעות שעובד על ווינדוס 7 גרסת ה-64 ביט. יש חיה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחפש מקלדת ומצאתי את Microsoft Desktop 3050 בזאפ (https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=916324) זו היחידה שעונה על כל הדרישות שלי: * מקלדת מלאה * כפתורי PageUp/PageDown וכו' בסדר הנכון * כפתורי מדיה כולל STOP * מלא מקשים אקסטרה. הדגם די מיושן, תוהה אם יש משהו דומה יותר חדיש? לא הצלחתי למצוא. וגם - זה מגיע כסט עם עכבר - שאני לא צריך. יודעים אולי אם יש אפשרות לקנות רק את המקלדת?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במקלדת שקטה, ארגונומית ומוארת (לא חייב בצבעים) ועכבר איכותיים למשחקים ועבודה. עד כה השתמשתי רק במקלדות רגילות ואני מסתדר איתן גם במשחקים, אני לא יודע עד כמה ערך מוסף המכנית תיתן לי (אני לא גיימר תחרותי) במקור חשבתי על מקלדת ועכבר משולבים אך לא איכפת לי שיהיה בנפרד. מה דעתכם על סט המקלדת ועכבר של לוגיטק MK850 ? תודה מראש.
-
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
שלום זאת בעיה די מוזרה אני הצלחתי לפתור אותה בעבר אבל היא חוזרת בלי שום סיבה. לפני כמה זמן היה לי את העכבר Razer deathadder 3500dpi והייתה לו בעיה לדוגמא שאני מזיז קצת שמאלה אז הוא זז הרבה יותר ולפעמים עושה סיבוב. הבעיה הזאת הייתה לפעמים כאילו לעכבר יש מצבי רוח ניסיתי הכול להחליף חיבור USB והכול אבל עדיין הייתה לו את הבעיה. נגמר לעכבר האחריות אז החלטתי לקנות חדש עם אחריות וגם בתקווה שזה יפתור את הבעיה,קניתי את אותו עכבר מחנות אחרת אבל את העכבר בשחור Razer deathadder black edition שזה אותו דבר בעיקרון,עשיתי update להכול,עדיין הייתה את הבעיה. הצלחתי למצוא פיתרון וזה היה להוריד את ה polling rate ל 125hz וזה פתר את הבעיה,אבל הבעיה שוב חזרה ואני לא מצליח לפתור אותה. חשוב…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני לא יודע איך לחבר אותו כפקס.. המדפסת מתחברת לראוטר ישירות עם כבל רשת. יש 2 כניסות אחת עם ציור של טלפון ואחת LINE.. *ניסיתי לחבר כל אחת מהם ולשלוח פקס וזה לא עבד... ועוד משהו...יש לי משיבון של בזק..אני רוצה שיהיה גפ פקס וגם משיבון...אפשרי? אם משהו לא ברור אז אני אחזור על הכל...
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי למחשב משרדי, לא צריך להיות מיוחד למשחקים. יהיה נחמד אם הוא יהיה ארגונומי פחות או יותר. מבחינת סוללות - עדיף משהו עם AA שמחזיקות הרבה זמן ולא עריסת טעינה. התקציב הוא עד 200 ש"ח אבל אני מניח שאפשר למצוא משהו יותר זול. תודה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גויסטיק או שלט כמו של פלייססטיישן למחשב עד 300 שקל מה כדי לי לקחת? אני מעדיף של חברת לוג'יטק אבל אתם יכולים להביא הצעות של חברות אחרות
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שולחן/מתכת לא מסורבל אלא פשוט יפה עם עגלה בצד למחשב שפאשר לסובב את המחשב ולא להתכופף כמו נעל כל פעם בשביל החיבורים...שיהיה נוח וקל מכירים אחד או שתיים? אם כן אשמח לקישורים
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי 2200 ש"ח זיכוי בבאג מחשבים. מכיוון שהמדפסת העכשווית שלי צולעת חשבתי על להשתמש בכסף ולקנות אצלהם מדפסת משולבת. יש לי כמה שאלות: 1. איזה מדפסת יותר טובה? 6313 או 6183? 2.האם בטוח לקנות את 6183? הסתכלתי כמעט בכל אתר שלHP ולא מצאתי זכר למדפסת הזאת.. ל6313 מצאתי רק בHP ישראל. 3. יש איזשהי מדפסת יותר יקרה שמצדיקה את העליה במחיר? אולי מדפסת לייזר? או שתי מדפסות?(לייזר וצבעוני) 4.יש לכם עוד הצעות מה אני יכול לקנות בכסף שנשאר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המדפסת הנ"ל ובימים האחרונים אני לא מצליח להדפיס ממנה מהמחשב, ז"א לצלם ולפקסס אפשר אבל להדפיס מוורד וכו' אי אפשר. תודה למי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המדפסת יושבת על מדף ולכן הם לא יושבים במצב מאוזן וגם אי אפשר להלביש את המכסה כתוצאה מכך. יש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי את ה SONY CLIE T665C!! אחלה מכשיר שמעתי.... יאיר.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
if my (sapak) power supply is ok?? i have TSUNAMI 350W R9700 PRO smart fan2 coolmod 1 cd-rom cd writer 1 2 air fan generic do you think its ok???
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
ערב טוב ! עקב קניית מחשב חדש אני מחפש מקלדת אלחוטית , רציתי להיתיעץ איתכם משום שמקלדות זה לא התחום החזק שלי אז רציתי שתמליצו לי על איזה מקלדת אלחוטית זולה (חשוב שתהיה זולה!) וממ.. שיהיה לה שם טוב (סיקורים או על בסיס של נסיון איתה) . תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
CD-ROM Drive : CD-ROM Asus x 52 - 173 Case - Midi Tower ATX MT-3000 For Pentium IV 300 Watt - 224 - תכננתי על אלה אני לא בטוח שהמארז מתאים לאייאמדי אם לא תתנו לי המלצה בבקשה (ותגידו אם מתאים או לא) ואת הכונן סידירום בחרתי לפי המחיר הכי יקר והוא יצא :ג ככה שאם למשהו יש בנצמרק לכונני סידי שישפוך תחומר - שווה להשקיע 40 שקל יותר בשביל כונן מהיר יותר אמין יותר וכו לדעתי לפחות (המחשב הוא אייאמדי)
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אם הוא יוכל לשלוח לי לינק לדרייברים או רק דגם או משהו .. המצלמה מתחברת ב USB ואי עליה שום סימן של חברה היא מזדהה במחשב כ PC CAMERA תודה לכל המוצא .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כשרכשתי את המחשב שלי בזמנו, לפני כשנה, קניתי מארז Compucase CI 6920 (זה עם הדלת הכחולה), שהגיע מלווה בספק כוח של HEC. המארז שירת אותי נאמנה והשאיר את המחשב הצנוע שלי על טמפרטורות טובות. הבעיה החלה ברגע שהתחלתי ללכת למסיבות-רשת, המארז פשוט גדול מדי וכבד מדי בשביל לסחוב אותו, כך שחשבתי על אולי לקנות מארז חדש שיקל עליי את מלאכת הסחיבה. עולות שתי שאלות: 1) מה הסיכויים שמישהו יהיה מעוניין לקנות מארז ישן? לי אישית זה נשמע לא סביר אבל אולי יש שוק לזה? 2) האם ניתן להשיג מארזים קלים ונוחים במחירים שלא יקרעו את הכיס? נא לא לשאול כמה אני מוכן לשלם כי זו פשוט שאלה של "כמה עולה מארז קל ונוח והאם אני מוכן לשלם את הסכום הזה", אשמח אם תציינו דגמים מומלצים מסוימים
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מחפש מארז למחשב כולל ספק ב400ש"ח המחשב מבוסס AMD 3000+ כולל כרטיס מסך x800xl 256 עם 1G זיכרון האם המארז compucase ci-6a21 הוא טוב? ומה ההבדל בין שני אלה? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ? HEC Compucase CI-6919 400W? התחתון יקר יותר, האם עדיף? ראיתי אותם ב KSP
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מישהו יודע איך המארז הזה? איך הספק כוח שלו? ולשאלה המוזרה ביותר: איך יש לו מאוורר שמכניס אויר מקדימה אם הפנל סגור???? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7227 ואיך המארז בהשוואה ל SWING של TT?? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-