עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אז ככה, זה או ה Antec True Power 550W שאני יודע שהוא ספק סוף הדרך, אבל הבעיה היחידה שלי היא שאני לא יודע עם כמה מולקסים הוא מגיע (אם מישהו יודע שיגיד) או ה Thermaltake Silent PurePower W0023 560Watt with Active PFC שהוא מגניב יותר כי הוא עם סליבים ואפשר לנתק ממנו את הכבלים שלא צריכים, ואני יודע שיש לו מספיק מולקסים, אבל אני לא בטוח לגבי האיכות תכלס, אם הוא מצליח להגיע לרמה של האנטק או שהוא רחוק בהרבה? שניהם בערך באותו מחיר... ובבקשה אל תבואו ותגידו לי שאני לא צריך כזה ספק חזק, כי אני יודע מה החישובים שלי ואני יודע מה אני צריך. תודה לכל העוזרים! נ.ב מה לגבי הרמה של ה Thermaltake Butterfly Purepower 480W יחסית לשני הספקים האחרים?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  2. היי אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה,שתהיה איכותית וטובה ושיהיו לה כמה ראשי דיו ,כי הבנתי שזה די טוב. התקציב הוא 500 שקל בערך אפשר למעלה טיפה אפשר גם למטה.. יום טוב

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  3. שלום לכולם לפני שבועיים קניתי מחשב ובאותה הזדמנות קניתי גם עכבר ומקלדת חדשים, ביקשתי מהמוכר שפשוט ישים שם משהו נוח וזול. הוא שם: עכבר Microsoft Basic Optical Mouse ומקלדת Logitech Classic Keyboard 200 הבעיה היא ששמתי לב שהעבר לא ממש מגיב טוב והוא קופץ מידי פעם ברחבי המסך. המקלדת עושה היא די בסדר (רק קטנה ממה שאני מורגל אליו, והמקשים מסודרים טיפה שונה). רציתי לדעת האם הבעיות שיש לי עם העכבר הן מוכרות? אם כן אז לאיזה עכבר עדיף להחליף (שימוש עיקרי במחשב למשחקים)? מה דעתכם על המקלדת האם גם לה צפויות לי בעיות?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  4. מה קורה חברה? אני צריך המלצה למדפסת+סורק+מכונת צילום, פקס לא הכרחי בתקציב של 300-400 שקלים שמעתי על המדפסת של HP F2180 איך היא? יש המלצות טובות? אשמח גם להמלצות אחרות.

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by Parallel,

יש להם מארז שנראה נחמד מאוד H600 black window והייתי רוצה לדעת איך הספק האם הוא אמין וטוב { ובנוסף האם יכול להחזיק הרד דיסק של 40 גיגה, עוד הרד דיסק של 120 גיגה, רדאון 9800 ,לוח אם p4p800 deluxe ,..בנוסף 4 מאווררים, וקטודה אחת..אני חושב שהספק הוא 300 ואט לא כתוב באתר של הדובים איזה ספק זה}...הסיבה היחידה שאני מתלבט ביניהם לבין compucase היא בגלל הספק כי המארז של Aopen נראה הרבה יותר טוב וממש טיפה יותר יקר מסדרת ה-6919 וה-6A19 של compucase תודה רבה

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  6. http://www.newtonperipherals.com/

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  7. שלום התחלתי להתעניין במקלדות ושמתי לב שרובן באות בתור סט עם עכבר, מה שאני לא מעוניין להחליף. אני מחפש מקלדת אלחוטית בתקציב נמוך יחסית של 100-120 שקלים, לא מתפשר על חברות, זה או Microsoft או Logitech, כרגע אין העדפה מסוימת לאחת ספציפית. טוב אחרי שראיתי שאין כל כך מקלדות טובות שבאות בלי סט החלטתי להעלות את התקציב ולקנות סט ומקסימום העכבר יישב בצד.. שמתי עין על שני דגמים של מיקרוסופט: Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 ו- Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 מה אתם אומרים בכללי(עם יותר דגש על המקלדת..) ? שאלה לגבי שניהם: איך הטווח קליטה ? נניח אם אני יושב על המיטה שנמצאת 2-3 מטר מהמחשב, זה יקלוט טוב ? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 13.09.2009 בשעה 12:33:11 BUMP

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by nosterdmus,

שלום אנשים. יש ברשותי MX1000 זה כשנתיים, עכבר שניתן לי במתנה ולכן אין לי מושג היכן הוא נרכש. כיום העכבר הפסיק לטעון את עצמו. יש למישהו מושג היכן ניתן לתקן את העכבר? האם היבואן הרישמי בארץ (ומיהו ד"א) יתקן את זה תמורת תשלום? אם לא - האם יש מעבדה בארץ? האם ניתן לשלוח את המוצר ליצרן אם הוא עדיין במסגרת אחריות?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  9. מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים עם מרחק קליטה יחסית גדול עד 300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  10. Started by zow-zow,

יש לי ג'ויסטיק יחסית ישן (עם יציאה רגילה SERIAL) קניתי מחשב חדש ואין לי בו את הכניסה הזאת מישהו יודע אם יש איזשהו מחבר שמעביר את היציאה הזו ל USB ? או שיש אופציה אחרת ? חשבתי על לקנות כרטיס קול זול רק שיהיה לו את הכניסה הזו אבל נראה לי שמחבר יותר פשוט (אם יש כזה בכלל) תודה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  11. שלום, אני אחד מהחורשים על ה WHO HAS THE BIGGEST BRAIN ב FACEBOOK (משחק שצריך לענות על שאלות כמה שיותר מהר בדקה) ושמעתי שזה שמקום ראשון משתמש בעכבר logitech MX500 אז רציתי לדעת אם אפשר להשיג אותו (אני לא ראיתי איפה אפשר) ואם לא איזה עכבר שלא ממש יקר ( עד 500 מקסימום- אבל עדיפות לפחות אז רק אם יש משהו משמעותי תציעו לי) וחשבתי אולי שמשטח לעכבר גם יעזור.. אז גם זה אם אפשר ב100-200 שקל אלא אם כן יש משהו ממש טוב בקצת יותר אז תודה מראש לעונים.. נ.ב. האם יש דרך במחשב להעלות עוד את הסנסיטיביטי של העכבר??

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by natan805,

קניתי לפני שבוע ורציתי לדעת כיצד אני בודק את הסוללה? שמעתי שעל ידי לחיצה על כפתור FN+F11 עם הציור של הבטרייה, וכשאני לוחץ על זה המנורה שמתחת לחצים שגם היא בצורה של בטריה נדלקת לפי הלחיצה,מה זה אומר אין לי מושג.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by Green,

שלום אני מחפש לקנות עכבר BT קטן מחברה טובה למחשב נייד יש המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  14. יש לי רשת אלחוטית בה מחוברים 2 מחשבים עם ראוטר של לינקסיס. רכשתי את המדפסת ואני מעוניין לחבר אותה בצורה אלחוטית לרשת - אפשרי? מה צריך בשביל זה?

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  15. תהיתי לגבי קניית ספק כוח איכותי.. תוך כדי שיקול שמאוורר שקט במיוחד עלותו כ ~70 שקל (בחול), ומחיר ספק אנרמקס EG350VE כ 370 שקל.. מתחיל אני לשקול עובדה זאת בחיוב. אז ראשית כל, אני מדגיש כי השקט הוא ערך עילוי בשיקול זה. 1. האם המאוור(ים) שבאים עם הספקים של אנטק/ אנרמקס שקטים מאוד ? - בסגנון ה STEALTH, או שמדובר במאוורים טיפה פחות שקטים. 2. יש לאנרמקס מספר דגמים חדש, כמו אלה שאפשר לשנות את המהירות מאוורר - יש טעם לקנות כזה ? 3. אני מתכוון לקנות בסביבות ה 350 וואט.. עדיף אנטק או אנרמקס. ? המחיר הוא פה שיקול עיקרי.. 4. שווה להביא מחול ? (יש בורר מתח מאחורי הספק, אז זה בסדר)

16. Started by SpiritKnight,

OK קיבלתי את המפרט הבא מSK&AK, לא יודע אם אתם מכירים. א. האם זאת חנות טובה, מי שמכיר? ב. המפרט: מארז: A open QF45AP4 250W ATX MidiTower. motherboard: GA-7VRXP DDR266\333+RAID+SOUND+LAN PROCESSOR: AMD ATHLON XP 1700+(מתלבט בין 1700\1800) RAM: 256MB SAMSUNG PC333 DDR HARDISK: MAX40GB 7200 U133 DISKET: FDD 1.44mb cd-rom: Samsung SC-152 CD-ROM X52 SOUND CARD: ONCHIP AC-97 AUDIO NETWORK CARD: ON CHIP VIDEO CARD: HERCULES ATI RADEON 8500LE 64DDR DVI OUT ALL COST: 4,525.13 עכשיו, יש לי כמה שאלות: א. אמרו לי שהריאדון מתאים בעיקר לעריכת וידאו וכו'. זה נכון? כי אני משחק פעולה (RTCW,MOH:AA) וגם NWN, ואני רוצה לדעת אם הם ירוצו טוב. א2. האם הוא יציג ביצועים יותר טובים מG3 TI 128MB…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by eliazu88,

אהלן. אני מקווה שאני נמצא תחת הכותרת המתאימה לשאלה זו. אני מעוניין לשלוט על כל פין ופין בנפרד ביציאת כבל הLPT שאני מחבר למחשב דרך כניסת יו-אס-בי. איך עושים זאת? מדובר על כבל LPT רגיל, 25 פינים . תודה רבה!

18. Started by cool_boy-PP,

KME CX-3658 Midi Tower 480W הוא יפה.....ואיך יכולות האיוורור שלו?

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by Ibrow-Now,

מי היבואנים של EIZO בארץ ?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  20. שלום, אני צריך מקלדת עד 200 שקלים למשחקים. כעיקרון לא חשוב לי שהיא תהיה "מקלדת גיימינג" או משו בסגנון הזה,רק שתהיה טובה נוחה ותחזיק להרבה זמן. תודה!

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by Coca Cola,

נראה לי שזה הכי מתאים לפה, אם לא תעבירו, תודה. מה יותר טוב? למה יותר טוב? מה מיוחד בכל אחד? מה לא טוב בכל אחד? קראתי ביקורת על הgatewatch בPCTIP אבל משום מה אני לא ממהר להאמין לכל מילה שם, כידוע האתר הוא של פנדה.. לכו תדעו איזה דברים מנסים למכור :\ אז באתי לפה לקבל תשובות מה יותר טוב כי לפי מה שאני רואה הפרש המחיר לא כל כך משמעותי, 60 ש"ח אם אני לא טועה תודה רבה לכל העוזר!

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  22. Started by moti7,

שלום, אני מחפש מדפסת משלובת(כולל פקס!) המחיר הוא עד 400 ש"ח עם חריגה קלה אם יש צורך. אין לי חנות מועדפת. חשוב לי שהמדפסת תהיה חסכונית ושעלויות הדיו שלה לא יהיו יקרות. תודה !

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by oz12,

שלום קניתי את המקלדת החדשה של לוגיטק dinovo edge עכשיו סתכלו הכול עבד יפה חלק עד שהוצאתי את החיברו בלווטוס שמקבלים עם זה חיברתי אותו שוב ופיתאום לא עובד המחשב שלי מזה את החיבור בלווטוס ב USB בתור USB hub גינרי ולעומת זאת במחשב אחר זה מזהה את זה כמו שצריך בתור usb bluetooth מה אני יכול לעשות במחשב שלי כדי שזה יזהה תודה רבה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by or,

יש לי gf3 ti20 איזה דרייורים יותר טובים http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=windows2000 http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=pg_20010907751234 אם השני אז איזה אחד???

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  25. הטרנספורמר לא טוב לי למודינג אני צריך פול טאוור שיהיה זולמאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!!!! ושיהיה דוחה!!! ממש מגעיל בעעע ושיהיה לינק מאיפה לקנות, תודה לעוזרים, אבי

• 11 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים