ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב שני יציאות של USB ועד מעט שניהם יהיו תפוסים. חשבתי לקנות מפצל של USB שמוסיף לי עוד 4 יצאות של USB ואז ראיתי כרטיס USB שגם הוא מוסיף לי 4 יציאות, יש הבדל בינהם? מה יותר כדי? יש חברות שצריך לדעת עליהם??? תודה מראש Some THing... ;D
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני כותבת כי יש לי בעייה עם המפצל הנוכחי שלי. קניתי מפצל בזמנו עם 11 יציאות כי חשבתי לעצמי לשים את כל הביצים בסל אחד. המפצל כולל מקור חשמל חיצוני וכמובן הינו 2.0. לצערי אני מרגישה כבר כמה זמן שהוא מזייף. שהתקנים שמחוברים אליו איטיים. אני מחפשת בנרות המלצה למפצלים אמינים יותר, שיכולים לתת שירות טוב בו זמנית לכמה התקנים אבל אני גם תוהה אם פשוט יש התקנים שלא מומלץ בכלל לחבר אותם לרכזת חיצונית ועדיף שיחוברו לספינת האם.... אז קודם כל הבעיות העיקריות שהיו לי הם עם פריקת תמונות מכרטיס הצילום שלי דרך הרכזת - בעיות של ניתוקים ואיטיות שנפתרו ברגע שהעברתי את הכרטיס ליציאות של המחשב, אבל לא יכולה להגיד שזה פתרון ממש נוח. קורא הכרטיסים שלי די רחב במבנה שלו, ולמרות שאני מחברת אותו ביצי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם שתומך ב6 USB אולם עם הלוח עצמו הגיע חיבור לשני USB אשר מתחבר באיזור הכרטיסי PCI (חוץ מכנסיות הUSB שנמצאות שישירות על הלוח) מישהו יודע איפה אני יכול להשיג חיבור כזה ל4 USB? (ראיתי שיש 4 אבל רק כזה שמתחבר ישירות לPCI)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... כמובן שיהיה USB2.0 ו- 7 סלוטים לפחות... אשמח לשמוע על חברה\דגם מומלצים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים יש מחשב שאליו מחוברים שני מסכים במקביל (אחד בחיבור VGA והשני בחיבור DVI) קניתי עוד מסך טלויזיה בחיבור HDMI וחיברתי אותו במקום המסך השני (בחיבור הDVI עם מתאם), אני מעוניין בדרך נוחה להחליף בין המסך השני והשלישי ולא להסתבך עם החוטים בכל פעם שארצה להחליף ביניהם או ששניהם יפעלו במקביל (עם מפצל), האם יש סוג של מפצל כזה? במקרה של מפצל אני מעוניין שהרולציה לא תרד מ1920X1080 האם יש עדיפות לבורר על מפצל מבחינת איכות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה מפצל מכ.המסך ל-2 מחשבים? (עדיף אחד עם מגבר) (בדומה למכשיר שפועל בחנויות מחשבים). אני מנסה לחבר מסך שלישי למחשב שלי (לוח אם בעל AGP בלבד שמחובר אליו 5900XT) שמחוברים אליו מסך CRT 17" בחיבור D-SUB ופלאזמה 42" בחיבור DVI. תודה. נ.ב אם למישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו (שלא כולל שימוש ב-TV OUT!) מוזמן להציע.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההוי אנשים אמיצים ונשים אמיצות, נתון: כבל hdmi אשר הושחל דרך הרצפה מהמחשב לטלוויזיה בסלון. הכבל הוא באורך של עשר מטר שולחן למחשב קטן מדפסת יום אס בי האם קיים מפצל לכבל hdmi אשר יאפשר לי לחבר את המדפסת ואת הטלויזיה לאותו כבל? רצוי במחיר זול יותר ממדפסת אלחוטית.... בתודה, אוהד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי תשתית בכל הבית עם כבל קואקסי של RG59 ואני מעוניין לחבר אותם לDVR (מכשיר ההקלטה של מצלמות האבטחה) איך אני יכול לעשות את זה? אין לי בעיה לקנות מכשיר אם צריך העיקר שאני אוכל לצפות במצלמות אבטחה מכל נקודה בבית (8 נקודות) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות שתי מערכות הקלטה לחנות. לכל מערכת יש כניסת לעכבר USB. מצרכים מסויימים אני צריך ששתי המערכות יעבדו בו זמנית. כלומר אני צריך שעכבר אחד יעבוד בו זמנית עם שתי המערכות...תזוזה ימינה בעכבר תזיז ימינה את הסמן בשתי המערכות.. מה שאני צריך זה בעצם מפצל USB לעכבר - שמשדר את אותהאות לשתי היציאות USB... יש דבר כזה? תודה קובי
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
חבר קונה מחשב חדש המיועד להכל כולל משחקים. הנה המפרט שהוא קיבל, אל תשכחו שהוא מתעקש על מערכת מבוססת פנטיום. intel p-4 1.8mhz intel marvylle D850 p4 maxtor IDE 40GB 5400RPM unknown gforce2 mx400 creative 128 RDRAM 256 teac 1.44 ACER CDROM 52X YAMAHA 24 10 40 CDRW מקלדת מארז (שונות) מחיר 4900ש"ח את המפרט הזה לא אהבתי והמלצתי לו על די הרבה שינויים, אבל מה דעתכם על המחיר שנתנו לו? שינויים שהמלצתי: p4 1.6 במקום 1.8 7200 במקום 5400 (כדאי להתעקש על seagate?) hercules gforce 3 200 ti או hercules gforce 2 ti soundblaster live 5.1 צורב זול יותר תוכלו בבקשה לתת המלצות נוספות? (חוץ מ-AMD) אני לא כל כך סגור על טכנולוגיות אינטל כמו לוח האם או סוג הזכרון RDR התקציב הוא בערך 5000 עד 5…
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם הנה המפרט עד עכשיו: AMD AXP2000+ Epox 8k3a KT333 Mushkin 512MB pc3000 Maxtor 80gb 7200rpm D740X MSI GeForce 4 TI4200 128MB Iiama 17" 413 PM Hercules Muse XL DVD Aopen 48\16 Tsunami virgo blue 350W MS internet keyboard logitech optical wheel mouse modem: ???????? בעצם אני לא סוגר בקשר להכל חוץ מהכרטיס קול עכבר ומקלדת.
-
- 44 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לקחתי את ההערות שפורסמו בפעם שעברה שפירסמתי את המפרט..הופעם חזרתי מוכן, אשמח לשמוע את דעתכם, עיצות לשיפור, המלצות..וכל מה שעולה בדעתכם. מעבד- AMD ATHLON XP 1800 לוח אם- ASUS A7V333EA זיכרון- OCZ DDR PC3000 256 או Mushkin 512MB Hi Perf "LEVEL 2" CAS 222 PC2100 DDR SDRAM (תלוי בתקציב הסופי) הארד דיסק- Maxtor 40GB 7200RPM כרטיס מסך- Gigabyte ATI RADEON 8500 DDR TwinView TV-Out Retail כרטיס קול- Hercules Gamesurround Fortissimo מארז-Dragon DA-01BLD Full Tower ספק-Antec TruePower 380 Watt לעיונכם
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש "צרות" על הראש והוא צריך עזרה בנוגע למחשב שהוא הולך לקנות המפרט הוא כזה: מעבד Intel P4 2.53 GHz לוח אם ????????????? זכרון Kingston DDR 1066 - 1 GIGA כרטיס מסך Asus V8460 Geforce 4 Deluxe כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Platinum דיסק קשיח Seagate 80 GIGA => 4 יחידות צורב Asus 48X16X48 DVD Toshiba 16X48 עכבר ומקלדת Logitech Cordless Desktop - עכבר ומקלדת יחד שחורים ZIP 250 MB internal דיסקט Teac 1.44 מארז Enermax FS710B אני יודע שזה ישמע מוזר אבל אין לו בעית תקציב והוא מוכן להשקיע בו 1)אתם יכולים בבקשה להמליץ על הדברים הכי טובים 2)אם יש משהו שצריך לשנות בבקשה תגידו לי 3)אם יש…
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: :-/ מעבד : AMD ATHLON XP 1600 + מאוורר - Thermal take super ord לוח אם+ כרטיס קול : Gigabyte GA-7VTX-P KT266A * Creative 4.1 DDRRAM 256mb - 266MHZ - זיכרון IBM 40GB 7200 RPM UDMA 100 Gigabyte Geforce 2 Pro 32MB DDR TVOUT כל זה בא גם מארז ATX MIDI TOWER ועם WINDOWS XP HOME ... סה"כ זה עולה 3990 - בהצעה שקיבלתי... אנא חוו את דעתכם בעניין - האם כדאי לשנות משהו... עוד משהו... יש לי כרגע במחשב הנוכחי - צורב HP CD WRITER PLUS מהסדרה 9300 מסך BELINEA ישן עם רמקולים - "17 וכונן תקליטונים וכונן סידירום TOSHIBA X32 מודם 56.6 Cirus Logic מקלדת 104 מקשים בסיסית ועכבר בלי גלגלת בסיסי - שניהם במצב טוב- כדאי להחליף את העכבר לאופטי? האם כדאי לי להשאיר אותם או לקנו…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב 2.6 Ghz northwood אם שני דיסקים אחד רגיל והשני SATA וכרטיס עריכה dv500 plus של Pinnacle לאחרונה קיבלתי כרטיס raid של promise sx6000 ו3 הארד דיסקים של 120GB כדי להכיל את הערכה החדשה שלי אני זקוק למארז וספק חדשים דרישות שאני יוכל להכניס את ה5 דיסקים (לא אכפת לי להכניס אותם גם ל5.25) ו 2 כוננים של 5.25 ובנוסף גם שני כרטיסי PCI ארוכים וספק שיוכל להחזיק את זה תודה רבה מראש אומרי שכחתי להוסיף אבל גם שהיה כמה שיותר זול למפרט הזה כי אני לא ממש יכול להוציא יותר מידי
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
Pentium 4 2.0GHz 512k mother board ??????? GForce 2 mx 400 64MB (2 cards) drive-60GB 7200rpm WD Multimedia Keybord Microsoft Intely Mouse.(opti) חשבתי על זה. המלצה ללוח אם? בקשר לכרטיס אל תגידו לי GF4 4600....... אין צורך בזה לא משנה מה תגידו לי. אבל! זהו עדיין כרטיס קצת מיושן, לשנות.?? תנו לי סיבה גם, אם יש ואם אני צריך לברר משהו על הרכיבים כרגע?
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-
-
קודם כל.. שלום שלום (זאת ההודעה הראשונה שלי בפורומים של HWZONE... - וכל זה בגלל שמשום מה אני לא מצליח לעשות Login כמו שצריך עם אקספלורר... כרגע אני משתמש בבראוזר אחר - Opera למי שמכיר...). בכל מקרה, אני השבוע (או שבוע הבא) קונה בשעה טובה לרגל שחרורי הקרב ובא מצה"ל - מחשב חדש (בלי מסך/מקלדת/עכבר וכל הטררם * החזקתי יפה עם הפנטיום III 500 שלי (בערך 3 שנים)... והגיע הזמן לרענן... (בתקווה שגם המחשב החדש ישרת אותי נאמנה לאיזה שנתיים-שלוש) - השימושים העיקריים שלי במחשב הם אינטרנט/פיתוח (ויז'ואל סטודיו)/גרפיקה (פוטושופ)/משחקים (אני לא הארד-קור גיימר בטירוף, אבל אני משחק פה ושם) - וכמובן סרטים (divx) ומוזיקה, בכמויות * אני לא מתכנן לבצע שום אובר-קלוקינג. הנה המפרט... אשמח…
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברי פורום "מפרטי מחשב" הרכיבו לי מפרט טוב שמתאים לי סבבה באמת תודה גדולה מגיעה להם על כול הידע והרצון שלהם לעזור... עכשיו, זה המפרט שהרכיבו לי והזמנתי אותו כבר : אבל אני לא כ"כ סומך על המוכר שהציע לי מארז אמנם יפה אבל עם ספק לא מוכר שלטענתו יעשה את העבודה טוב ויחזיק את המערכת. המארז שהוצע לי בחנות נקרא MACA דגם 2439-3 ככה הוא נראה: אשמח לשמוע הצעות למארזים עם ספקים יותר רציניים שיחזיקו את המערכת הזאת כמו שצריך (שיהיה אפשר בעתיד לעשות OC קליל) המארז - יש לי העדפה למארזים עם חלון צדדי ועדיף כמה שיותר גדול ואם יש מאוורר לדים אז בכלל פיצוץ התקציב די בעייתי - אני לא רוצה שתעברו את ה350 שקל כולל הכול. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
==ההודעה ארוכה,אז עשיתי אותה 2 חלקים! זהו חלק 1 מתוך 2 == שימוש-משחקים ואינטרנט,Photoshop,-עריכת תמונה ווידאיו(לא הרבה) כעת יש לי מחשב דיי ישן,עד מאד אפילו הייתי אומר =)ובקיצור- Pentium1 MMX166(overclocked to 233!!),32RAM זה מפרט שאבא שלי יכול להשיג מחבר שלו,שמומחה ב AMD (שניהם מהנדסי אלקטרוניקה) ********************************************************************************** MotherBoard:Chaintech 7VJDA http://www.bench-house.com/motherboard/chaintech/7vjda/7vjda_001.html -למידע נוסף http://www6.tomshardware.com/mainboard/01q4/011126/kt266a_nforce-04.html -למידע נוסף "The Chaintech's performance is on a par with that of the Asus A7V266-E - th…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שלא קניתי מחשב בערך 3, 3 וחצי שנים, החלטתי סוף סוף לקנות מחשב חדש.. High End.. קומפלט, כולל הכל.. מקסימום 2000$.. (סוף סוף מבזבזים את הכסף של כל העבודות ;D .. עם קצת עזרה מאבא ) אני מתכנן לקנות אותו בעוד איזה חודש, חודש וחצי, באמצע החופש הגדול.. אז בואו נגיע לעניין, המפרט : CPU: AMD Athlon XP 2000 Motherboard: Gigabyte GA-7VRXP Memory: Corsair 256MB DDR CMX256A-3000C2 Hard Drive: Maxtor 80GB 7200RPM Video Card: Asus V8460 G-Force 4 Ti4600 Sound Card: Hercules Game Theater xp 6.1 CD-ROM: Asus CD X 52 CDRW: Plextor 40X12X40 DVD: Asus DVD X16 Floppy: Teac Floppy Drive 1.44 Case: Chieftec Dragon DA-01BLD Full Tower Power Supp…
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הכנתי לחבר שלי מפרט מחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך גם למעט משחקים. המחשב ללא מסך, נכון קראתי את המפרטים המומלצים אבל יש לי מספר שאלות. לא כדאי להשקיע בזיכרון ddr (המהירות בווינדוס חשובה לחבר שלי מאוד) + ga-7vtx-h אני הלכתי על מעבד 1000, זה בחירה די טובה בהתאם לדרישות לא? וזה המפרט: מעבד AMD Duron 1000 לוח אם GIGABYTE GA7VTX-H זיכרון MUSHKIN 256 DDR PC 2100 hercules gf 2 mx 400 Maxtor 40 gb 7200 rpm Cd asus x 50 Pine 56.6 ess chip TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 יש לכם איזה הצעות לשינויים?
-
- 33 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש, אין לו הגבלת מחיר... כמה שאני מקנא באנשים כאלה.... מי יכול להביא לי בבקשה מפרט מפורט של מחשב בלי הגבלת מחיר, שיהיה אינטל, הוא לא מבין במחשבים בגרוש, רוצה מחשב הכי טוב שיש, אבל בלי להגזים, משהו כמו 10-13 אלף ש"ח.....
-
מעבד AMD ATHLON XP 1800Plus לוח Gigabyte GA-7VTXP VIA KT266A AMD זכרון Mushkin 256 ddr 2100 basic דיסקטים TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 מארז ג'נריק MIDI ATX 300W הארדיסדק Maxtor 40GB 7200RPM כ.מסך ATI REDEON 8500 DDR 64MB +TV מודם Pine 56.6k Rocwell Chip סידי Actima X 52 מסך SAMSUNG 700IFT 17" GENIUS מקלדת תואמת חלונות 98 + עכבר Explorer OPTI MOUSE הערות הצעות...
-
אני צריך מפרט מחשב לחבר בתקציב של 4100 שקל. יש לי בערך מפרט בראש אבל רציתי לראות מה אתם מסוגלים "לקמבן" לי תודה! דרך אגב התקציב כולל מסך...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-