ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=684&CatCode=243 האם המדפסת הזו של canon שווה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מכשיר טלפון של SIEMENS מדגם ME45 שעובד ברשת אורנג' אני מעוניין לפרוץ אותו כך שאוכל להכניס לו כרטיס סים של סלקום ולהשתמש בו יש מישהו שעשה את זה ויכול לעזור לי? גם לינקים לאתרים שעוסקים בנושא יעזרו לי. תודה אוהד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון... אני מחפש מאריכים לחיבורי 4 פינים MOLEX אם משהו יודע היכן להשיג...או פיתרון אחר אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
איזה מהחיבורים האלה נחוץ איזה לא? חח מתי שאבא שלי ראה את כמות החיבורים הוא נבהל
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אפשר לראות טלוויזיה בטלפון? אם כן, איך?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למכישר משולב (מדפסת, פקס ומכונת צילום) מ 500 ש"ח עד ל800 ש"ח. ובבקשה, לא ישר לקפוץ על היקר יותר, הגמישות כמעט בלתי אפשרית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
האם משתלם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=1944 המחיר הכללי יוצא כ-320-330 שקלים, אם איני טועה... זה יוצא משתלם, אם הספק הזה מתאים לצרכים שלי. אני לא חושב שאקבל תשובה בפוסט הכללי של ספקי הכוח, אז אני פונה כאן בכללי: אני צריך ספק (ואולי גם מארז טוב יותר, עם אפשרויות למאווררים במקומות שונים), לא ג'נרי, שיתאים לאוברקלוק ל-AMD A64 3000+(754) לכבערך 2400 מגה הרץ (אורגינילי 2000 מ"ה), גוף קירור XP120 עם ת'נדרבלייד של TT. האם הספק ההוא של HEC יספיק לי? (300ER משהו כזה, רשום בקישור למעלה), או שמא צריך אחד אחר? אם כן, אז כנראה שבלי המארז הזה. איזה הייתם ממליצים? המחירים בשמים... 350 ש"ח לספק שכנראה ישרף במוקדם ובמאוחר... אני לא יו…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני צריך את זה כי רשום לי שהספק הוא 400 אבל בתכלס המחשב קורס עם הכרטיס החדש (רדיאון 9600 פרו) אבל כשאני מחליף לספק של חבר שלי שהוא בכלל 300 אז המחשב לא קורס!!! אז אם יש לכם תוכנה שממש מראה כמה ואט הספק כדי שתהיה לי הוכחה .... בבקשה תגידו תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
ערב טוב, אני ואבא שלי החלטנו שהגיע הזמן לקנות כרטיס טלויזיה/עריכה כדי להעביר סרטים ישנים למחשב לפני שילכו לעולמם ועוד כל מני דברים גם חדשים ואנחנו רוצים משהו שיהיה איכותי יחסית. העניין הוא כזה, יש את ה- Leadtek WinFast PVR2000 שאותו אני מכיר ויש עליו ביקורת באתר והבנתי שהוא טוב יחסית ואיכותי. אבל אני מעדיף משהו חיצוני עם USB או FIREWIRE ולא משהו פנימי, אז ראיתי את הדגם הזה WinFast TV USB II גם של LEADTEK. שהוא עולה אותו דבר רק שהוא חיצוני. (ואם אני לא טועה יש לו אותן תכונות). השאלה שלי היא האם מישהו מכיר אותו? מה דעתכם? והאם יש להם המלצות בטווח מחירים הזה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם. חברה אני צריך המלצה למארז עד 500 שח למחשב הזה: Intel Pentium 4 3.0GHZ LGA775 1MB CACHE 800mhz ASUS P5GD2 ALBATRON 6600GT PCIE
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
בספיד פאן רשום לי fun 1 3545 rpm ...... בשני רשום fun 2 0
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספק כוח. עיינתי בסטיקי על ספקי כוח, אבל חשבתי שבמקום לקרוא 86 עמודים ולחפש בהם המלצה שתואמת את הצרכים שלי, עדיף לפתוח ת'רד חדש עבור צורך ספיציפי. דיון מרוכז על ספקי כוח , כל הבקשות/הצעות/הערות/שאלות - בדיון הזה. ספק הכוח מיועד למחשב פנטיום 2 350MHz במארז ATX עם 512MB RAM, שמשמש כשרת קבצים עם מערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4. כרגע מותקן במחשב ספק כוח ג'נרי 350W שתומך בשני צורבים ושלושה דיסקים קשיחים (הספק כוח לא תומך בדיסק קשיח רביעי שניסיתי להתקין). אני צריך ספק כוח חדש שיתמוך בשני צורבים ושישה דיסקים קשיחים. המחשב נמצא בחדר השינה שלי, כך שרצוי שהספק כוח יהיה שקט, אבל לא לגמרי הכרחי. כלומר, ספק כוח רועש שמשמיע קול של טרטור (טררר...) כמו קטנוע…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
בימים הקרובים (אם אקבל תשובה היום אז אולי אפילו מחר) אני קונה מחשב. הכל כבר סגור חוץ ממקלדת + עכבר וספק. מקלדת ועכבר אני רוצה אלחוטיים, וחשבתי על הסט Microsoft® Wireless Optical Desktop OEM. אני משחק במחשב, אבל לא הייתי אומר על עצמי שאני "גיימר"...יענו משחק בשביל להעביר תזמן לפעמים אבל לא חורששש ימים שלמים...השאלה שלי אם כדאי להשקיע בסט מתקדם יותר שלא יהיה לי את הDelay הזה שמדברים עליו בסטים אלחוטיים וגם יש את הקטע הזה של רמת הדיוק אז רציתי לדעת אם זה קריטי בשבילי ואם אני יתאכזב מהסט ששמתי עליו עין? שאלה שנייה לגבי הספק. הבנתי שהאנרמקס מומלצים מאוד וכבר הייתי סגור על ה430 וואט שלהם. אלא שאז דיברתי עם כמה חנויות שציינו בפניי שהם כבר לא מוכרים אנרמקס בגלל בעיות עם היבואן ש…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם במאז הזה יש ספק תגידו לי בבקשה איזה ספק ואיך ידעתם כי לא רשום לא? http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm ואם הוא יותר טוב מהספק שבמארז hec compuse ci 6a19
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אם עיזה תוכנה אני יכול להטמיע לצמיתות כתוביות בסרט ואיך???
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היום הלכתי להביא מהדובים את ה tagan 480 שהתגלה כ u-22 ההבדל בינו לבין ה u2 שהכבל חשמל הוא אמריקאי... ההבדל בינו לבין ה u1 שב u2 יש 2 ריילים ותמיכה ב atx2.0 ספק מעולה עכשיו רק צריך להתחיל לעשות אובר קלוק למערכת..:]
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
התקציב למשולבת הוא עד 1000 ש"ח (צריך להיות משולב מדפסת+סורק+פקס). והתקציב לסורק הוא עד 500 ש"ח. אני רוצה המלצות גם על סורק וגם על מדפסת משולבת בגלל שעדיין לא הוחלט מה נקנה. אם יש איזושהי מדפסת משולבת ממה טובה ששווה להוסיף עוד 100-150 ש"ח, אז אני מוכן לקבל את ההצעה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אם למשהו יש מושג איפה למצוא דריבר (fusion 878A) יש לי דריבר אבל הוא ממש ישן ולא מתאים ל-win xp
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדפסת צבעונית אני צריך אותה בשביל להדפיס עבודות לפעמים גם תמונות והתקציב הוא בוא נגיד 800 שקל שתהיה איכותית ושהדיו לא יגרום לי למכור את הבית
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אוקיי, אני צריך עכבר לגיימר ב170שקל מקסימום , הבעיה היא שאין לי איך לנסוע, להזמין משלוח זאת קצת בעיה(הכי זול יוצא 179 עם משלוח אבל זה מחנות לא משהו) יש לי 170שקל במזומן, יש כאן בכפר סבא www.com4u.co.il ויש לי גם אפשרות להגיע לwww.lamir.co.il, אלו כמעט 2 החנויות היחידות שאני יכול להגיע אליהם ולשלם במזומן. אני כבר נראה לי דיי סגור על ה MX310 - איך הוא? , אני לא צריך את הלחצנים, אני צריך עכבר טוב (העכבר שלי כרגע שבור Microsoft Explorer 3) הMX310 נראה לי יחסית קל ונראה לי מה שאני צריך(הוא גם יפה בנוסף והוא של LOGITECH) השאלה היא איך הביצועים שלו... אם יש לכם הצעות אחרות הן יתקבלו בברכה(לא אלחוטי!)
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
האם יש כזה דבר מהצד שמתחבר למדפסת זה חיבור LPT ומהצד שמתחבר למחשב זה USB
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
הספק שלי נותן 35A למסילה של ה3.3V, נותן 36A למסילה של ה5V, ונותן 15A למסילה של ה12V. רציתי לדעת איזה רכיבים במחשב משתמשים בכל מסילה, והאם זה מספיק למערכת שבחתימה?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת HP1100 ומדפסת HP5510. רציתי לדעת בהדפסת מסמכים בשחור לבן איזה דיו יותר חסכוני. תודה מראש, חג שמח ושבוע טוב - יונתן
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אחים שלום ראיתי באיזה משרד מארז שולחני במידות 30*35*8 ס"מ האם מארז כזה יכול לקלוט כל רכיב של מחשבים רגילים לוח אם HD ספק כוח CD/DVD ומערכת הקירור תומכת בכל מעבד מה החסרונות והיתרונות של כזה מארז בברכה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-