ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם, יש לי MX-518 יחסית חדש שקניתי ב-KSP ואני רוצה להחליף אותו אחרי שהנקודה האדומה פשוט הפסיקה לעבוד. בהנחה ש-KSP לא יירצו להחליף לי אותו עקב מגוון של תירוצים: איזה עכברים מומלצים עד טווח מחיר של 250ש"ח? הייתי מרוצה מאד מה-MX-518, אבל יש אולי משהו יותר חדש ממנו ויותר טוב ממנו באזור המחיר שלו? איך ה-DeathAdder? האם גם לו יש כפתורים לשינוי ה-DPI כמו ל-MX-518?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
צריך המלצה לרמקולים עם דגש על האיכות שמע מאשר על העוצמה(שגם חשובה אבל יש העדפה...) השימושים הם שמעית מוסיקה(מאוד חשוב פה האיכות) גיימינג התקציב הוא 600 שקל שהמערכת תיהיה 5.1 אם יש איזה 2.1 ממש איכותיים אני מוכן לשמוע אפשר לחרוג למען האיכות אבל לא יותר מידי האם יש הבדל בין חיבור דיגיטלי לאנלוגי??
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מתכוון לרכוש מדפסת (משולבת) חדשה הביתה, לאחר סיקור די רחב בזאפ, הגעתי למסקנה, שאלו שלושת המדפסות שעונות על דרישותי: 1. HP OfficeJet 5510 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=22455 2. HP PSC2410 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=19743 3. Lexmark X6170 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=22170 טווח המחירים שהקצבתי לעצמי הוא עד 1400 ש"ח. אשמח אם תעזרו לי לבחור את המדפסת הטובה מבינהם (במיוחד כאלו עם בעלי נסיון) ובנוסף לזאת, אם יש עוד מדפסת משולבת (חובה פקס עצמאי) בטווח המחירים שלי, אשמח אם תידעו אותי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להוסיף שני מאווררים 120 מ"מ שיכניסו אוויר למארז שלי (יש לי את ה-antec 300 mid tower) בקידמת המארז, ששם יש פילטר אבק. אני מחפש מאווררים איכותיים שיספקו קירור איכותי, כמובן עדיך כמה שיותר שקטים, והייתי שמח לכאלו עם לד כחול (אני מגיע לאייבורי בקרוב אז חשבתי שזה יהיה נחמד לקנות על הדרך, אז אם יש משהו נחמד שאתם רואים באתר שלהם גם אשמח לשמוע) תוודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי המלצה על הנדון - בצור סורק "מקצועי" (פידר-לא צעצוע, יכולת לסרוק שקופיות). מכירים? מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
היי, באיזה פרוטוקול עדיף להשתמש כאשר אני סורק? מה ההבדל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב IRQ ב XP או ב WIN2K זה ה ACPI... אני מריץ משחקים ופשוט כל דקה המחשב עושה RESTART Specs: Amd1.4 Iwillkk266 Herculs Gaming theater xp 3D Prophet 4500 512mb ram latest prophet drivers for xp. Latest via4ini xp. latest sound card drivers מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
Corsair HS1A: 280 ש"ח Roccat Kave 5.1: 390 ש"ח או שעדיף לקנות את ה Corsair HS1: שהן עולות 400 ,חיבור USB, ויש בהן מובנה כרטיס קול שיכול ליצור 7.1 של DOLBY. אני ממש מבקש מאנשים שמבינים בזה או שיש להם את אחת האוזניות. התקציב ממש לא חשוב. אז ככה,יש לי כבר כרטיס קול 5.1 שמחובר ב PCI (לא משהו קטן כמו USB sound card) הביקורות על ה CORSAIR ממש טובות,והן אנאלוגיות לא חיבור USB זה אומר שאני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי ולעשות אותם 5.1 VIRTUAL SURROUND לאומת ה ROCCAT שהם TRUE SURROUND SOUND, אבל הביקורות על ה ROCCAT לא טובות(או שאני טועה) ושהאיכות שלהם לא טובה. או שיש לכם המלצות אחרות? אני ממש השמח לשמוע ביקורות שלכם או ידע אישי . תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
לצרכים משרדיים כגון סריקת מסמכים איזה סורק כדאי לבחור ואיזה פרמטרים צריך להתעקש עליהם? תודות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה זו רזולוציה אופטית בסורק. האם 200X600dpi זו רזולוציה טובה או במילים אחרות: הסורק UMAX Astra 2500 הוא סורק איכותי?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת טובה שיש בה ALL IN ONE (פקס עצמאי סורק מכונת צילום ומדפסת) במחיר של בערך 1000 ש"ח ולא משנה איזה חברה העיקר שתדפיס באיכות טוב ומהירה ושהדיו לא עולה כמו מדפסת חדשה תודה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש פד טוב שלא הורס את העכבר אני מתכוון לגומי\בד מחיר עד 200 שח תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני שחקן SC2 מקצועי. אני מחפש מקלדת ואוזניות לשחק בSC2. האם יש לכם המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא FIRMWARE לצורב RICHO MP7163A 16X10X32
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
מה בדיוק הכוונה במהירות- RDRAM 1066MHZ. לוחות אם מסוגלים לתמוך במהירות מקסימאלית של FSB 266MHZ אז למה הכוונה כאשר מציינים את המהירות 1066MHZ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי 3 מחשבים - 2 מחשבי דסקטופ ועוד לפטופ אחד. עד היום נעזרתי ב-4 מסכי מחשב (!) על שולחן העבודה שלי ע"מ להציג את כל המחשבים. בשלב "צמצום במקום" ובשל שיקולים פרקטים - אני מעוניין למכור את כל 4 המסכים ולהשתדרג למסך אחד גדול, למשל 24", עם רזולוציה גבוהה (1920x1200). אני מעוניין להציג את כל 3 המחשבים על אותו המסך, ולמתג בין המחשבים. בעיקרון הייתי קונה (KVM (Switcher ופשוט מחליף בין המחשבים, אך כאן מתחילה הבעיה. בראש ובראשונה, אני מאוד רגיש לאיכות התצוגה (סוג של גרפיקאי חובב), ולכן אני רוצה חיבור דיגיטלי מהמחשב לצג. שנית, באחד מהמחשבים אני הולך לצפות בסרטים, בין השאר Blu-ray וכו'. לכן אני צריך תמיכה של HDCP (ההגנה על הסרטים) דרך הכבל. מכאן - אני צריך פתרון מבוסס …
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=19684 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=21020 ומה עדיף מבניהם? יש חברה שהעכברי הבלוטופ שלה עדיפים על מיקרוסופט ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אוקיי אז ככה: יש לי windows XP homedition בעברית. יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני מפעיל את המחשב אז כרגיל זה מגיע לטעינה של הפסים האלה שעוברים... ואז זה צריך להגיע ישר למסך "ברוך הבא" נכון? אז ככה, אצלי במקום להגיע למסך "ברוך הבא" יש איזה 7 שניות מסך שחור ואז זה מגיע למסך "ברוך הבא" אבל כתוב קודם כל "המערכת מופעלת" בקטן ואז רק אחרי בערך 2 שניות כתוב ברוך הבא.. ממה זנ נובע? זה מעצבן אותי! מה צריך לעשות?????? תודה לעוזרים במהרה!!!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך המלצה על משטח ( אחד מאלה שלמעלה ) שיתאים לעכבר g502. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זאת התוכנה או המדפסת אבל הכפתור (שבתוכנה) שבודק אילו מדבקות קיימות בפנים כבר לא קייים... לא יודע למה... העניין הוא שאני לא לידה אז אני לא יודע איזה דגם מדוייק זה כי שכחתי לבדוק שהייתי ליידה. אם מישהו מבין בזה אז אוכל להביא עוד פרטים... בעיקרון זה דגם שדומה ל-QL500 אבל זה דווקא כן חותך את ה"מדיה" התוכנה שאנו משתמשים בא זאת התוכנה הרשמית העיקרית שלהם... P TOUCH EDITOR אשמח לדעת מה לעשות ואם תרצו פרטים מדוייקים יותר תגידו לי... תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
במשטח הרגיל הסורק עובד מצוין. בסורק מעליו לא עובד ומקבל שגיאה. איפה הבעיה? יש אפשרות שהבעיה עם בדרייבר/בתוכנה או בוודאות הבעיה היא פיזית בסורק העליון? זאת מדפסת ALL IN ONE של חברת HP
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-