ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm מה מיוחד בו ?! הוא בא עם המערכת קירור מים דרך אגב ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני מחפש מארז Micro ATX איכותי למחשב שאקח לצבא. מומלץ מארז עם ספק כוח איכותי. תקציב: 400 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
טוב קודם כל אני חדש כאן =] ועכשיו לענ יין אני רוצה לקנות מארז.. התקציב הוא בערך 800 שקל מקסימום.. שלא יהיה כמו המארזים המשעממים האלה של HEC... אלא משהו טוב ויפה וחשוב שיהיה מקורר היטב. חשבתי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=7905 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=5138 אבל אני פתוח להצעות אחרות שלכם... שוב, חשוב שלא יהיה משעמם, שיהיה עם חלון-צד, מקורר טוב ועם אופציות להוספה של עוד מאווררים כי אני מתכנן אוברקלוק וצריך קירור טוב =] בתודה, אבישי.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ת'מארזים השקופים של SUNBEAM אתם ממליצים על זה שרגיש ל UV ? כאילו הוא לא מחוספס כזה או שהוא באותה רמת שקיפות ? בתודה איתי
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי מארז עם חלון ומין X שבאמצע מאוור.... נדוש מכוער וזה נמאס עלי..... אז רציתי לדעת אם מוכרים בחנויות רק דלת אחד של מארז כאילו רק צד אחד ?!?! תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג IS7 בעל חיבור IR וטלפון נוקיה 5140 התומך ב IR. כיצד אני יכול לחבר בין השניים ב IR? איזה מכשיר אני צריך שקולט ומשדר ב - IR לחבר ללוח אם - והיכן משיגים כזה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום זה ההגה שלי , אני רוצה לדעת איך הוא, הוא דיי ישן, של חברת לו'יטק. ??? www.rc-parts.info/files/85_1105104647.jpg תודה-THANKS *LaZy-BoY .
-
קראתי ביקורת אחת על המארז והיה כתוב שם שאין לו כפתור ריסט!!! איך זה יכול להיות??!?! מישהו שיש לו את המארז יכול לאשר לי את זה? אני לא מבין איך אפשר להסתדר בלי זה...
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כן, אני על סף קניית עכבר + פאד (כנראה) ואני מתלבט מה לקחת. בקשר לעכברים, חשבתי על MX 500 MX 510 [ אם מישהו יכול לרשום שורה - 2 על ההבדלים בין 500 ל 510 אני אודה לו ] או אולי עכבר אחר בסביבות המחירים ? ובקשר לפאד, חשבתי ללכת על פאנק השאלה: אם שווה להוציא כל כך הרבה כסף על פאד מסכן ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כבר חודש וחצי עושה סקרים לפני שאני קונה לעצמי מחשב חדש אז לגבי המפרט כבר אני די סגור אבל רציתי גם ציוד היקפי איכותי (מקלדת עכבר רמקולים) וזה מסתבר הוצאה לא מעטה, ממה שראיתי בהרבה פורומים להרבה מאוד אנשים יש הערכה לעכבר שבכותרת אני שואל אם הוא עד כדי כך טוב שהוא שווה את המחיר הזה? סוף כל סוף זה רק עכבר ולהוציא מעל 400 שקל נראה קצת מוגזם בכל אופן הכי זול שראיתי עד לאתמול זה 490 ש"ח פתאום חבר שלח אותי לאיזה אתר והם מוכרים אותו ב 440 שקל אז : א. הוא שווה את זה? ב. מישהו יודע אם אפשר איפושהוא להשיג בפחות? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
:s05: :s05: :s05: שבוע טוב חברים יקרים! קראתי את הכתבה על הכבר החדש של לוג'יטק, ואני מצטער על הבורות, אבל אולי מישהו יכול להסביר לי מה הייחודיות של העכבר? מה מיוחד בעכבר הזה? מה הכונה עכבר עם 1600DPI ? אשמח לקבל עזרה.. תודה חברות וחברים
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם. עיינתי להנאתי באתר החנות הזאת COMP-IL, בכתובת: http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1746. ראיתי את שני המארזים המופיעים בכותרת בהפרשים קטנים מאוד במחיר, וה 6A21 משך יותר את עיני מבחינת העיצוב, אך ראיתי שתמיד כאן בפורום מומלץ דווקא ה 6A19. האם העניין עקרוני עם הדגם הזה? או שההמלצה היא בכלליות על מארזים של Compucase בצירוף ספקי HEC. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התעסקתי קצת עם המקלדת ונתקלתי בתופעה מוזרה, הסרתי מהמערכת שלי את התוכנה intellitype , התוכנה שכביכול שולטת במקשי מולטימדיה רק בגלל שתפסה לי קצת משאבים ומתוך כוונה לוותר על אותם מקשים. הדבר המוזר הוא שעכשיו עדיין חלק מהמקשים עובדים! לדוגמא הווליום, ה Mute, איקון הדואר ועוד. איך זה יתכן? איך אני יכול לשנות את יעדי המקשים המיוחדים ככה ששאר המקשים המיוחדים גם יעבדו מבלי להעזר בתוכנה ומבלי שתתפוס לי סתם משאבים? הצלחה במשימה זו יקנה לי סיפוק רב..
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות את ה-Razer DiamondBack
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
המארז הזה כמו שהוא טוב או לא טוב... במפרט שלי יש מעבד AMD 3000 bit כרטיס מסך 6600GT לוח אם של K8NS gigabyte זהו תודה מראש...
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה האם mx500 שונה ב mx510? כאילו בתחושבת הסנסטיביטי [sensetivity]
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4P800 דה לוקס שזה תומך גם ב-USB 2.0 , חיברתי PORT HUB USB 2.0 (כולל ספק זרם), איך אני יכול לדעת שהוא באמת מזוהה USB 2.0 , יש תוכנה שאני יכול לראות את זה או בדיקה כל שהיא ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הגה ודוושות, משהו טוב לא חרא שיהרס אחרי יום וגם שיהיה רוטט במחיר סביר לא בשמים אני אשמח להמלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני רוצה מחנות בארץ בבקשה..
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
יש איזה דרך לבדוק את זה? אני יודע שספק 550 לא באמת אומר שהוא צורך 550, נכון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כעקרון אני מחפש מארז שיענה על הדברים הבאים.. *כמובן שיעלה עד 300 ש"ח *שיכלול בתוכו ספק כוח טוב *שיהיה לו חלון *אוורור נרמאלי או במילים האחרות מהו הספק הכי משתלם?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות גו'סיטיק למחשב שיעשה פעלות כמו שלט של פלייסטטישן. ראיתי את זה: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_7_79_370&products_id=2907 אשמח אם תתנו לני ביקורת על הג'ויסטיק הזה או תמליצו לי על אחד אחר. תודה מראש, Exe
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-