ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
1. קראתי בתגובות שאחר רשם באתר של פנדה שאם העכבר קרוב לרמקול זה יכול לעשות רעשים לא נעימים כמו שאם שמים פלפאון ליד רמקול בזמן שהוא מצצל. רציתי לדעת אם זה נכון? ואם כן אז יש לי Creative Inspire 5.1 5300 (רמקולים 5.1) והרמקול של הסנטר והשניים הקדמיים מעל המחשב זאת אומרת שיש עם העכבר מרחק של 0.5-0.75 מטר האם זה יעשה רעשים? 2. הבנתי שלעכבר MX 500 ו-700 יש אותו מבנה (צורה). צורה זאת מותאמת לימניים ואני שמאלי. האם זה באמת יפריע לי או שאם הזמן אני אתרגל? 3. בקיצור עזבו כסף... העכבר שווה משהו? ומה כל כך מיוחד בכפתורים שלו? הבנתי שיש לו כמה כפתורים מיוחדים
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
CD-ROM Drive : CD-ROM Asus x 52 - 173 Case - Midi Tower ATX MT-3000 For Pentium IV 300 Watt - 224 - תכננתי על אלה אני לא בטוח שהמארז מתאים לאייאמדי אם לא תתנו לי המלצה בבקשה (ותגידו אם מתאים או לא) ואת הכונן סידירום בחרתי לפי המחיר הכי יקר והוא יצא :ג ככה שאם למשהו יש בנצמרק לכונני סידי שישפוך תחומר - שווה להשקיע 40 שקל יותר בשביל כונן מהיר יותר אמין יותר וכו לדעתי לפחות (המחשב הוא אייאמדי)
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני משתמש ב2 תוכנות לניטור טמפרטורה. אחת שמותאמת ללוח אם USDM 3.1 וכמובן MBM5. בUSDM המתח 3.3 הוא נורמלי לחלוטין ובMBM הוא נמצא על 2.5 מה שאומר שהמתח לספק ממש ממש ממש לא טוב. ד"א אני סובל כבר המון זמן מריסטים פתאומיים ועד עכשיו לא מצאתי את הבעיה שכנראה נובעת מהגילוי הזה שלי שמתח שאמור להיות 3.3 הוא בעצם 2.5 כנראה. אני רוצה להיות בטוח שזהו באמת המתח המסופק לפני שאני פונה לחנות שממנה נקנה הספק. איך אני בודק את זה?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה מאווררים הספק יכול להחזיק ?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
איזה ספק אתם ממצליצים הכי טוב שנותן את התמורה לכסף מחיר עד 500 שקל שאמור להחזיק מערכת כזאת Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1 M.BOARDS for AMD ASUS A8N-SLI PREMIUM(s939) NF4, 2xPCI-E, GBL 1 MEMORY DDR 400 512MB 400MHz V-DATA 2 VGA CARDS xfx 6800GT 256MB DVI, TV, DDR3, PCI-E 2 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Units 200GB SATA II 7200RPM 8MB 1
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי הגה רוטט של מיקרוסופט, כבר דיי ישן, עם החיבור הישן של בקרי המישחק,(בלוח הקודם היה כתוב GAME על היציאה). ונהרס לי הלוח הקודם, והחלפתי לABIT NF7, ואין בלוח יציאה כזאת, מה אפשר לעשות בשביל לחבר את ההגה? יש איזה מתאם לחיבור אחר או משהו? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם המארז הזה סבבה ואוורירי וטוב? והאם הספק הזה יספיק לי למערכת כזאת: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz AData /VT 2 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורבים? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 - black כרטיסי מסך? GIGABYTE 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E, VIVO Teac/SONY 1.44 (Black) Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אז ככה. אני מחפש מקלדת מולטימדיה בתור מתנה לאחי ליומולדת. המקלדת היא הדבר היחיד שנראה אצלו כאילו שוק המחשבים לא התקדם מאז המקלדות של הXT.... בכל מקרה הדבר הזה יהיה צריך לחיות ליד מארז שחור, מסך LCD כסוף-שחור ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט (כמו זה שבביקורת של אסף באתר) בצבע פלטינה (ואולי הMX310 שלי יהיה שם לפעמים - אבל אלו אותם צבעים...). חשבתי על זאת של מייקרוסופט: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=1553 איך היא? חיפשתי גם משהו דומה (מולטימדיה בשחור+כסף) של לוגיטק אבל לא מצאתי משהו שהוא רק מקלדת ולא ערכת קומבו עם עכבר.... יש גם את היצור הזה של גניוס: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=2404 …
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מארז עם דלת נפתחת מקדימה,הדלת בעיצוב חייזר עם תאורה ויש חלון שקוף בצד זה נראה מקצועי אבל אני לא יודע אם זאת חברה מקצועית או חיקוי הוא עלה 360 או 380 ש"ח אם זה עוזר...
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
ניגמר הראש דיו השחור במדפסת שלי (hp 695) כמה בערך עולה כזה ראש חדש ? האם יש תחליפים ? איך הם ? ....פעם שמעתי שיש ערכה למילוי עצמי -איפה ניתן להשיג כזה ? מה העלות שלה ? האם זה כדאי ??? בתודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי. יש לי כמה שאלות בנוגע למשקפי vuzix , קראתי את הביקורת שהועלה באתר ועדיין לא מצאתי תשובות לכמה שאלות; 1) ראיתי דגמים אחרים שכן מתחברים לקונסולת כמו XBOX, האם גם הדגם הזה יכול להתחבר לXBOX? 2) יש משחקים, למשל בXBOX, שהם בנויים ויש אפשרות בתוך המשחק כבר לשחק בתלת מימד, האם זה יעבוד למרות שלא כתוב באתר שהמשחק תומך במשקפיים? 3) זה לא משנה באיזה מסך אני משתמש? 4) אם עוד אנשים ניסו בעיניים שלהם, אשמח לחוות דעת נוספת
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אחריות 3 שנים---PIXMA MX320 All-in-One Fax Office Printer + Feeder---canon אחריות שנה------Officejet 4500 All-in-One With Feeder +RJ45 Printer CB867A------HP אחריות שנה------Officejet 4500 Wireless All-in-One With Feeder Printer CN547A------HP שימוש במדפסת בעיקר בשביל להדפיס טקסט. העלות של ראשי דיו די דומה. השאלה מה ההבדל המשמעותי בינהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות סורק שיש לו הזנה של מדף, סוס עבודה שאפשר לשים בו 10-20 דפים במכה ואחרי זה לפגוש אותם ב pdf במחשב. אם אפשר - עדיפות לחיבור רשת, הצבע/רזולוציה פחות מעניינים אותי(בעיקר לסריקת מחברות). וחשוב שהוא לא יהיה מפלצתי בגודלו. אני לא מחפש מערכת משולבת שכן יש לי מדפסת לייזר קטנה, ואני בחיים לא הולך לקנות מדפסת דיו(שוב, כי אין לי צורך בצבע, והבמצב זה הלייזר הרבה יותר חסכוני ואמין). וראיתי שכל המערכות המשולבות מבוססות לייזר מתחילות באזור ה - 800 ש"ח, שזה יותר מדי לטעמי בשביל רק סורק..( שוב, המדפסת שלי פשוטה ועובדת מצויין), וגם הגודל שלהם הוא בעיה. אני מוכן(אפילו אשמח) להתפשר על סורק מיד שנייה עם חיבור usb פשוט ללא רשת, כל עוד יש לו הזנה במדף.. מחפש המלצות ובלי קשר - מי…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן אני קניתי את העכבר Razor Lachesis והייתי רוצה לדעת אם יש לכם המלצות לפדים מסוימים או לחברות של פדים בכללי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
מחפש אכבר זול וטוב מהחנות TMS עד 70 ש"ח בינתיים תפס את העיין שלי הGENIUS NETSCROLL 220 מה תמליצו??? כן והאכבר צריך להיות זמני לשנה בארך קיצור דרך לדף האכברים http://tms.co.il/cat/87
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לא ידעתי איפו לשים את הנושא הזה.. משהו קרוב טס לארצות הברית והוא הזמין אותי למחשב נייד.. המחשב יהיה בעיקר לסרטים,ועבודות משרדיות או אייסיקיו מידי פעם.. בקיצור תנו לי איזה דגם מומלץ עד 10 אלף שקל ואם אפשר שיהיה לו כרטיס מסך של nvidia/ati שיריץ קצת משחקים בנחמדות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על עכבר טוב ב200 שקל ? השימושים זה בעיקר משחקי RPG .. חשוב שיהיה נוח בעיקר ומדוייק , לא חשוב לי שיהיו מלא כפתורים של העכבר (רק גלגלת) אם אפשר מKSP או חנות אחרת בסביבת חיפה, אם זה שווה את זה אז יש אפשרות לחריגה. תודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
ראשים של דיו 56 ו-57 עולים כ-60 ו-70 ש"ח בהתאמה. באופיס דיפו הם עולים כ-120 ו-180. אני יודע שציוד היקפי אין בד"כ בעייה לקנות באייבורי, אך כאן יש הבדל של כמעט פי 3 במחיר. למישהו יש הסבר לעניין? תודה.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש 1 אמין בשביל להעביר קבצים לסלולרי ללא כבלים . מה אתם ממליצים ?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
איפה יש כזה?? כמו מצת של אוטו.. רק שזה מתחבר במקום סלוט של סידירום...
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש משהו מומלץ? חשוב לי שתהיה נוחה ושלא יהיו לה מקשים קשים...
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים עם מרחק קליטה יחסית גדול עד 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את המדפסת של HP סדרה 8000 שעובדת ברשת אבל לא אלחוטית לעומת זאת אחותה התאומה HP8500 עובדת ברשת אלחוטית אבל עולה יותר מכפול שאלתי היא -האם לדעתכם אני יכול לחבר לHP 8000 שלא אלחוטוית כרטיס אלחוטי חיצוני וכך לחסוך את העלותת הגבוהה של ה8500
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-