ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי ספק מעאפן של sunshine 300watt ספק לא משהו בלשון המעטה... איך אני יכול לבדוק האם הוא עומד בעומס של המחשב האם הוא נותן מתחים נורמאליים או שהוא מענה לי את הרכיבים???
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ה mx 1000 הוא יותר טוב מה mx 518?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר ממתג DVI או VGA. אני מעוניין לחבר 2 מסכים לאותה היציאה בכ.המסך ובעזרת הממתג, לבחור כל פעם את המסך שיפעל בכל נקודת זמן נתונה. יש דבר כזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כבר חודשים שאני מנסה להבין איך אני פותח את חזית המארז שלי , תקוע לי איזה מאורר 80 מ"מ שעושה רעשים נוראיים ואני נואש מלהוציא אותו משם ( הוא ממוקם לפני הארדיסק למטה ) , הדגם של המארז שלי הוא 319B ואני לא מוצא שום סימן לפתיחת המארז עצמו , לא ע"י ברגים או קליפסים או פתח מתחת למארז , השתגעתי כבר . הארדיסק על 40 מעלות + וזה לא נראה לי טוב למרות שכל המחשב שלי מקורר היטב וזה מה שמעצבן אותי פה , שאני לא יכול להגיע בשום דרך לפא*** מאורר שם . יש למישהו רעיון לגבי זה ?! אני אודה לו מאוד תמונה :
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת ולקבל חוות דעת בכלל על הספק שלי ??? א- האם הוא מספיק למפרט שלי? ב- חוות דעת עליו ובכלל על HEC? ג- האם הוא מספיק לי גם ב-OC רציני?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי למחשב משרדי, לא צריך להיות מיוחד למשחקים. יהיה נחמד אם הוא יהיה ארגונומי פחות או יותר. מבחינת סוללות - עדיף משהו עם AA שמחזיקות הרבה זמן ולא עריסת טעינה. התקציב הוא עד 200 ש"ח אבל אני מניח שאפשר למצוא משהו יותר זול. תודה.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת להחליף את הmicrosoft multimedia keyboard הישנה שלי. אין ליצורך בסט עם עבר או אלחוטית. מבדיקה כאן בפורום ראיתי שממליצים מאוד על הWAVE שניתן להשיגה ב210 ש"ח אבל עד כמה שהבנתי אין לה אותיות עבריות (אני צריך). יש המלצה למקלדת אחרת (או לWAVE עם אותיות)?. השימוש הוא בעיקר הקלדה ומעט משחקים.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הי, הייתי רוצה לקבל המלצה לאל פסק. קודם כל מה ה VA שאני צריך ואח"כ המלצה על יצרן ספציפי. אז ככה, מבחינת הצרכים אני מעוניין באל פסק יותר כמגן מפני ברקים+קפיצות מתח על מנת למנוע נזק לחומרה, כלומר אני יכול להסתפק גם בזמן עבודה שיש הפסקת חשמל של 5-10 דקות, רק בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת (לא מתכוון לעבוד בזמן הפסקת חשמל). לגבי הציוד שיש לי: - מחשב חדש שקניתי לפני כחודש בעל ספק 500W , מעבד Intel Core 2 Quad cpu q8200 2.33GHz - מסך samsung p2350 לפי נתוני יצרן צורך 40W במקסימום - מדפסת משולבת lexmark x5650 (נדרשת הגנה בלבד) השאלות שלי: 1. כמה VA אני צריך? ראיתי דגמים של 350,500,650 ואף יותר? איזה מהם? למה ומה החישוב? 2. יצרן מומלץ? היה לי בעבר את Advice אבל הפלסטיקה של …
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
first of all I wasn't sure whether this should be here or in general, but here seems to fit more, so fuck it. now that I have a digital camera I need a new rechargable batteries, because it's eating my lame ass Ni-Cd like they were m&ms. I'm also looking for a rapid charger to go with it, max 1.5-2 hours. I know there's the GP PowerBank Smart which is a 1 hour charger. I was wondering what other model are avalible in Israel, what's their charge time and how much are they. and btw, is there any side affect to rapid charging? I assume it cuts down the batteries life span, but by how much?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום קניתי את הTrack Man Optical של לוגיטק http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2150,CONTENTID=5006 העכבר אלחוטי ועובד על סוללות (לא פנימי) ורציתי לדעת איך אני שומר על אורך זמן הסוללה יש דרך לסגור את העכבר שהוא לא בשימוש או שהו נסגר לבד של נוגעים בו או איך זה עובד?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....1MFITRIGUE2300 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MNLogX140 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....F51MF1610AA001 באחד מהאלו יש יציאה לאוזניות+מיקרופון בשני נראה לי שיש אבל אני לא בטוח ב 100% ערוך/הסר הודעה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין את המדפסת שלי עם הדיסק המקורי ואני מבקבל את ההודעת שגיאה הבאה בעת ההתקנה : קבצים הדרושים לפעולה תקינה של ווינדוס הוחלפו בגירסאות לא מזוהות כדי לשמור על יציבות המערכת , על ווינדוס לשחזר את הגירסאות המקוריות של קבצים אלה. הכנס את windows XP professional service pack 2 CD . יש לציין שיש לי WINDOWS XP לא מקורי . אודה לעזרתכם בנושא . asafrejuwan@walla.com
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מחפש מארז עד 400 שח, בבקשה מארז טוב, ובלי הדלת הזאת שנפתחת לכוננים.
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום - יש לי את המדפסת HP PSC 1315 קרוב לחצי שנה ובקושי השתמשתי בה , התחלתי להשתמש בה בשבועיים האחרונים הכל הלך בסדר עדכנתי דרייברים שבאים עם המדפסת הכל הכל חיברתי הדפיס לי נגמר לי הדיו , קניתי חדש ב200 ש"ח וגם כן לעאזאזל עם המחירים היקרים האלה,אני בא להדפיס אני קולט את ההודעה המעצבנת הזאת ולא יודע איך להפתר ממנה (בהמשך ההודעה: לחצתי ALIGN ואז היה כתוב לי DONE עשיתי DONE וכלום לא קורה לא יודע מה לעשות פתאום התחילה לעשות בעיות עזרה בבקשה ... ולמה הדיו כל כך יקר אני משתגע........ [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.mega-sale.co.il/earnandwin/ יש שם איזה הגה רוטט + דוושה במחיר ממש מצחיק והשאלה כמה זה עבודה בעיניים וכמה באמת שווה או לא שווה הדבר הזה? אני לוקח בחשבון שהעכבר והמקלדת שיש שם לא שווים כלום אז כנראה שגם ההגה ככה..
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום, ברשותי בית עם שתי קומות, כרגע בקומה למטה יש סוני 3, בקומה למעלה יש 3 מחשבים נייחים ואחד נייד מטייל בבית :] אשמח לקבל המלצות על ראוטרים שיהיו בעל קליטה ממש גבוהה כי זה חשוב. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שיהיה דק ויפה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אוקיי אנשים טובים אני צריך שמישהו שיש לו כרטיס רשת ללא שימוש בבית ינדב לי אותו לניסוי קטן , מכיוון שהINTEL שלי מתפגר לי ב174 מגהרץ , אני צריך משהו שיעבור את התדר הזה . במידה וימצא כרטיס שיעבוד , אני אשמח להתחלף , להוסיף כסף , ( נראה כבר לאיזה הסדר נגיע ) , אבל בנתיים אני צריך לבדוק עמידות . מחשב בלי אינטרנט זה לא ממש מחשב . אינטל לא ילך , כי לי את האחרון בסידרת ה100 שלהם , וניסיתי דגמים אחרים שגם כן לא עבדו .
-
שלום זאת בעיה די מוזרה אני הצלחתי לפתור אותה בעבר אבל היא חוזרת בלי שום סיבה. לפני כמה זמן היה לי את העכבר Razer deathadder 3500dpi והייתה לו בעיה לדוגמא שאני מזיז קצת שמאלה אז הוא זז הרבה יותר ולפעמים עושה סיבוב. הבעיה הזאת הייתה לפעמים כאילו לעכבר יש מצבי רוח ניסיתי הכול להחליף חיבור USB והכול אבל עדיין הייתה לו את הבעיה. נגמר לעכבר האחריות אז החלטתי לקנות חדש עם אחריות וגם בתקווה שזה יפתור את הבעיה,קניתי את אותו עכבר מחנות אחרת אבל את העכבר בשחור Razer deathadder black edition שזה אותו דבר בעיקרון,עשיתי update להכול,עדיין הייתה את הבעיה. הצלחתי למצוא פיתרון וזה היה להוריד את ה polling rate ל 125hz וזה פתר את הבעיה,אבל הבעיה שוב חזרה ואני לא מצליח לפתור אותה. חשוב…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג (וחשבתי שזה אחלה זמן לנצל את המבצעים של סוף השנה), ואני ממש לא יודע איזו לבחור. אני יכול להגיד שאני משחק הרבה משחקי תפקידים (WoW, Dragon Age Inquisition למשל..), וכמובן חשוב לי שתהייה אפשרות של תאורה במקלדת. אני כעיקרון מתלבט בין שתי חברות, או Razer או Roccat, והתקציב שלי הוא בין 300-500.. אשמח לעצות כי אין לי יותר מדי מושג במקלדות גיימינג תודה וערב טוב!
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה active pfc כמובן 3800 duel core amd dfi lp ultra d 1xraptor 1x 250gb hard drive evga 7800gtx 256mb בתודה מראש התקציב:400 שח
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני קונה את המארז של אנרמקס עם החלון המיוחד וכל הנורות עם EPOX 8RDA או ASUS A7N8X DELUXE עם רדאון 9500 פרו ועם AMD 2400.... HEC 300W יחזיק כזה דבר או שלא להסתכן וללכת על ה475W??
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן עכבר של מיקרוסופט אלחוטי בטכנולוגיית בלוטות' 8800 עבד אצלי בסדר גמור שבוע. כעבור שבוע לא נגעתי במחשב למשך שבוע. כשחזרתי והתחלתי לשחק COD 4 נהיו לי תקיעות בעכבר. כשאני יוצא מהמשחק לוקח לו כמה שניות לחזור לעצמו והוא מתחיל לעבוד בסדר. האם מדובר בעכבר תקול? או מה הבעיה? כי העכבר עבד בסדר גמור. נ.ב 1 הסוללה מלאה נ.ב 2 תאריך היצור של העכבר ספטמבר 06. ואני קניתי אותו בפברואר 08
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
התלבטתי בין כמה עכברים (G5 או אלה של RAZER) ובסוף בחרתי בMX518 כי הוא היה קניה די בטוחה והאמת שאני בנתיים מרוצה.. אבל דבר אחר שרציתי להבין לגביו, באתרים רשום שהוא 1600 DPI ובקופסה שקיבלתי רשום 1800 DPI אבל בתוכנה שקיבלתי איתו יש לי אפשרות לכוון עד 2000 DPI... מה ההסבר ההגיוני לדבר? יש כמה דגמים של אותו עכבר?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-