ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש עכבר עם חמישה לחצנים אלחוטי עד 250 ש"ח יש המלצות? תודה
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין סורק ויש לי אפשרות לחבר אותו למחשב דרך חיבור פרללי או דרך חיבור USB. מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
I wanted to ask if bug got good pad's for laser mouse?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אם יש סט בטווח המחיר הזה זה יהיה מעולה ואם לא אז רק עכבר טוב, מקלדת נקנה משהו פשוט...
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: במלמת אינטרנט של לוג'יטק!!!!!!!!!!!! מצלמה סוסה!!!!!!!!!! :hizuk: :hizuk: :hizuk: :anim-jjd:
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום התחלתי להתעניין במקלדות ושמתי לב שרובן באות בתור סט עם עכבר, מה שאני לא מעוניין להחליף. אני מחפש מקלדת אלחוטית בתקציב נמוך יחסית של 100-120 שקלים, לא מתפשר על חברות, זה או Microsoft או Logitech, כרגע אין העדפה מסוימת לאחת ספציפית. טוב אחרי שראיתי שאין כל כך מקלדות טובות שבאות בלי סט החלטתי להעלות את התקציב ולקנות סט ומקסימום העכבר יישב בצד.. שמתי עין על שני דגמים של מיקרוסופט: Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 ו- Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 מה אתם אומרים בכללי(עם יותר דגש על המקלדת..) ? שאלה לגבי שניהם: איך הטווח קליטה ? נניח אם אני יושב על המיטה שנמצאת 2-3 מטר מהמחשב, זה יקלוט טוב ? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 13.09.2009 בשעה 12:33:11 BUMP
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שיהיה דק ויפה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חשוב שתיהיה מקלדת נוחה בעלת קליטה גבוהה (4 מטרים חלק) שאם אפשר כפתורי מולטימדיה..
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס TV עבור הקלטה ועריכה. חשוב לי שהכרטיס יקליט באיכות טובה, יקליט בסטיראו סאונד. צריך שיהיו לו את היציאות(החיבורים) הבאים: - RCA - HDMI תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
KME CX-3658 Midi Tower 480W הוא יפה.....ואיך יכולות האיוורור שלו?
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך המארז הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6437 תודה!
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הזמנתי דרך מישלוח היום שת'ה נאונים מ www.logicpc.co.il והמישלוח התבצע דרך נהג מונית מטומטם שלקח לי בטעות את הקבלות של המוצר!! (אחריות) בקיצור, הגעתי הביתה, חיברתי את הספק הקטן הזה שמגיע עם הנאונים לחשמל ופיתאום אני רואה שיוצא ממנו עשן ושהוא נישרף מבפנים!! בהתחלה הייתי בטוח שזה איזה אור צהוב כזה שאמור לעשות את הספק הקטן הזה מואר גם מבפנים אבל הסתבר לי שטעיתי בגדול ושהספק ממש עלה באש!!! זאת פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה!! עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אני מתכנן ללכת אליהם ביום ראשון כי מחר (רביעי) הם לא עובדים, רק ביום ראשון, ולהביא אליהם את הנאון עם הספק הקטן והכל הכל הכל ולהגיד להם שאני רוצה לזה איזה תחליף, הם יקבלו את זה בלי החשבונית? כי זה בעצם ההוכחה היחידה שיש לי שקניתי אצל…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אפשר לומר מילים מועטות עליה- זאת הקונסולה, איזה גרפיקה מעולה היא מציגה- הכל חלק ואמיתי ונעים לעין(בייחוד על טלויזית 50 אינץ' 8)) ובזכות משחקים SC2 DOA3 וHALO אני יכול לומר שהיא הקונסולה הכי טובה שיש בעולם. זה כזה כיף לשחק בה, אפילו שברתי את שיא שעות המשחק על הPS2 עם דנטה בDevil May Cry שעמד על 9שעות... רק מה שהפנינה הזאת היא לא שלי אלא של חבר... (מזל שהוא גר בית לידי)
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שאלה לי אל כולכם תגידו מה כדאי המארז של ANTEC החדש שיש בפנדה שאין בו חלון או את המארז של chiptec שיש בו חלון השאלה שלי היא מבחינה של ביצועים תודה
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קניתי מדפסת שתומכת בUSB2 וחיבור רגיל PARALLEL , במחשב יש לי USB 1.1 (המדפסת היא CANON I 550) עדיף לחבר את המדפסת לusb או לפרלל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
היי קניתי מהאתר של פנדס את המארז של ציפטק השחור הענק כולל חלון רציתי לדעת עם זאת הייתה בחירה נכונה והעם הוא מגיע עם חור בחלון למאורר המארז עדיין לא אצלי אך צריך להגיע במשלוח....
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 40 ג'יגה וכאשר חבר של אבא שלי התקין לי מערכת הפעלה חדשה לפני כחודש ( win 2000 ) הוא אמר שהפרטישן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה צריך להיות יותר קטן מ10 ג'יגה האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
hi i got an Hard-Disk problem. ok , here is the problem i got 6.4 western digital UDMA HD (a little old , yes) lately , i noticed that all the time when i am installing a game , i got the pop-up window thats tells me that there is not enough disk space.(and its give me the options where i can delete TMP files or from the recycle ). but in a matter of fact i got a lot of free space. when i got 4.0 gb avilable space and trying to install a 500mb game , the pc tells me that i dont have free disk space and all over again. just for you to know : the HD NEVER made any problems and working till now GREAT , and in the setup bios all ok and hd setting correctly . so , i decid…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה ואם ייצרו אותו אז לאיזה שוק הוא יהיה ממוען ( למקצועי לדעתי) ואילו ביצועים יהיו לו להציא?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היא רוצה לקנות מדפסת ראשית חדשה לבצפר שלה. כל מני מניאקים נצלנים מכל מני חברות של רמאים מציעים לה כל מני מדפסות זבל במחירים מופקעים. תעזרו לי בבקשה להציל אותה=] 2500 שקל, המדפסת הכי טובה שיכולה להיות בכזה מחיר. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את העכבר הזה וקראתי פה בפורום שאפשר להגדיל את הDPI שלו או משהו... איך עושים והאם כדאי? :s05:
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה... אבל, איך ניתן לנקות את האבק שבמארז בדרך הכי קלה, יסודית ובטוחה? שמעתי שיש ספריי לחץ. איפה אפשר לקנות דבר כזה? כמה זה עולה? האם זה עלול לסכן את הרכיבים שבמארז? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש בכלל מצלמת רשת עם חיבור פיירוויר ולא usb ואם אפשר גם מחיר וקישור תודה רבה לכל העוזרים נ.ב אם אין מצלמה בעלת חיבור פיירוויר אז בבקשה תיתנו המלצה למצלמה טובה (וזולה אם אפשר) אחרת ושוב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום. איך המארז הזה ? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=479 האם יש טובים ממנו במחיר הזה (לא צריך ספק) שאלה שניה : איזה ספק עדיף ? Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC או Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC נמצא פיזית בחנות - ניתן להזמין תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-