עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם זו הפעם הראשונה שיהיה לי עכבר אלחוטי ובגלל זה אני שואל אתכם. איזה עכבר כדאי? עד 150 שקל, אלחוטי, חיי סוללה ארוכים יחסית (לא חובה מאד), וביצועים טובים+ למשחקים (לא יודע אם יש כזה משהו במחיר הזה). ורצוי כמובן מחברה טובה ואיכותית. אז אם מישהו מכיר משהו בסגנון שיפציץ תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by e.t,

הועבר לפורום חומרה הקפית.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by nosterdmus,

שלום אנשים. יש ברשותי MX1000 זה כשנתיים, עכבר שניתן לי במתנה ולכן אין לי מושג היכן הוא נרכש. כיום העכבר הפסיק לטעון את עצמו. יש למישהו מושג היכן ניתן לתקן את העכבר? האם היבואן הרישמי בארץ (ומיהו ד"א) יתקן את זה תמורת תשלום? אם לא - האם יש מעבדה בארץ? האם ניתן לשלוח את המוצר ליצרן אם הוא עדיין במסגרת אחריות?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  4. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי אנשים טובים אני צריך שמישהו שיש לו כרטיס רשת ללא שימוש בבית ינדב לי אותו לניסוי קטן , מכיוון שהINTEL שלי מתפגר לי ב174 מגהרץ , אני צריך משהו שיעבור את התדר הזה . במידה וימצא כרטיס שיעבוד , אני אשמח להתחלף , להוסיף כסף , ( נראה כבר לאיזה הסדר נגיע ) , אבל בנתיים אני צריך לבדוק עמידות . מחשב בלי אינטרנט זה לא ממש מחשב . אינטל לא ילך , כי לי את האחרון בסידרת ה100 שלהם , וניסיתי דגמים אחרים שגם כן לא עבדו .

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by MW,

יש לי שאלה בקשר למדפסת LEXMARK Z45SE 4800x1200 DPI האם זוהי מדפסת טובה? שווה 15$?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by shaharZur,

אני צריך מארז וספק אכותיים ב 550 שקל שיחזיקו את המפרט הבא: לוח אם ASUS M2N-E מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box זכרון DDR2 1G Mb 667MHz Twinmos SAPPHIRE X1800GTO2 SAMSUNG 160 GB SATA2 מה אתם אומרים על COMPUCASE -HEC MIDI TOWER CI-6A21 BLACK FRONT USB 400W CASE ???

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by Oren_25,

תגידו העכבר הזה מומלץ? שמעתי ביקורות טובות על ה-G5 והאם ה-G& החדש מספק את אותה צורך או שזה סתם? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=1122

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  8. יש לי הגה רוטט של מיקרוסופט, כבר דיי ישן, עם החיבור הישן של בקרי המישחק,(בלוח הקודם היה כתוב GAME על היציאה). ונהרס לי הלוח הקודם, והחלפתי לABIT NF7, ואין בלוח יציאה כזאת, מה אפשר לעשות בשביל לחבר את ההגה? יש איזה מתאם לחיבור אחר או משהו? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  9. לפי מה שהבנתי, הרבה אנשים קונים מארזים של Compucase בגלל שמארזים של החברה הזאת מסופקים עם ספק כוח איכותי של HEC. אז אני גם החלטתי לקנות מהחברה הזאת מארז, אבל בניגוד לאחרים אני לא אלך על המארז שכולם ממליצים עליו: Compucase super Midi Tower CI 6A19 משום שמחירו יקר מדי בשבילי. בגלל זה החלטתי ללכת על המארז הזה (שהוא מאותה חברה): Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W אני מצטער אבל אני לא יכול להביא לכם לינק למארז הזה, בגלל שמצאתי אותו רק בחנות אחת והחנות הזאת מצונזרת באתר הזה, בגלל זה אני לא יכול להביא לכם לינק למארז. צורת המארז היא די מכוערת, אבל יופי לא ממש משנה. ואני גם הולך לעשות מודינג על מארז הזה בעוד כמה חודשים כך שאני אוכל לעשות אותו יפה יותר. רציתי לדע…

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  10. היי קניתי לאח שלי לא מזמן עכבר MX110 בבאג. היום הוא פשוט הפסיק לעבוד (ניסינו להחליף סוללות\לחבר במחשב אחר) . יש עליו עוד אחריות אבל לא נראה לי שהם כבר מוכרים את הדגם הזה.. מישהו יודע מה הנוהל של מימוש האחריות במקרה זה?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  11. Started by muli82,

שלום!! אני רוצה לקנות הגה למחשב איזה הגה לקנות (מחיר בין 150-250) עם אפשר שהיה עם הילוכים !!! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  12. Started by shainov,

שלום לכולם... צריך עזרה בקניית עכבר למחשב רצוי שיהיה לייזר עם רזולוצייה של לפחות 1500 DPI יש לי סכום של 240 שח' אולי טיפונת יותר וחייב עכבר מחשב טוב.. שמעתי שהA4TECH LX750 ממש טוב ומרוצים ממנו הרבה אנשים האם זה נכון?? ומה אפשרי לקחת בסכום של 200-250 שח. תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  13. Started by omrit,

מישהו יודע איך המארז הזה? איך הספק כוח שלו? ולשאלה המוזרה ביותר: איך יש לו מאוורר שמכניס אויר מקדימה אם הפנל סגור???? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7227 ואיך המארז בהשוואה ל SWING של TT?? תודה רבה!

14. Started by Natan_Rozen,

היי שלום יש לי בעיה במקלדת ובעכבר הבעיה היא שברגע שמזיזים את העכבר הוא פתאום נתקע קצת וממשיך, כך באופן מחזורי הבעיה החלה מאתמול עשיתי ריסטארט בתקווה שהבעיה תיעלם והיא אכן נעלמה והיום היא חזרה שוב הבעיה אותה בעיה במקלדת שמקלידים איתי היא נתקעת וממשיכה נתקעת וממשיכה.... ניראה לי שהבעיה היא בחיבורי PS בלוח אם מכיוון שמדובר גם במקלדת וגם בעכבר יש למישהו רעיונות איך אני פותר את הבעיה ? :'(

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  15. יש משהו מומלץ? חשוב לי שתהיה נוחה ושלא יהיו לה מקשים קשים...

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  16. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/optimus-mini.html

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  17. אז ככה היה לי עד עכשיו סט של מייקרוספט שהחזיק שנתיים קטלני הסט אבל העכבר נהרס ועכשיו הוא זז ממש לאט ככה שחלף זמנו ואין כבר אחריות אני לא יודע איך עכבר טוב לקנות אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי שגם נטען וגם טוב יש את הסוג LogiTech VX revoultion מה אתם אומרים עליו?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  18. היא רוצה לקנות מדפסת ראשית חדשה לבצפר שלה. כל מני מניאקים נצלנים מכל מני חברות של רמאים מציעים לה כל מני מדפסות זבל במחירים מופקעים. תעזרו לי בבקשה להציל אותה=] 2500 שקל, המדפסת הכי טובה שיכולה להיות בכזה מחיר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by Alex89,

דבר ראשון ה"מוחק" לא מוחק ברצף כלומר אם אני חזיק אותו כדי שימחק שורה שלמה הוא לא עושה את זה לכל מחיקה צריך ללחוץ בניפרד דבר שני לפעמים כפתור לא פועל מלחיצה שניה - למ אם אני כות משפט כזה ארוך וכותב רצוף כמה זמן אז ישותיות או רווח שליפעל מדי פע ???? שכחתי להגיד שזה מקלדת (+עכבר) אלחוטית של BELKIN

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  20. Started by aviran_n,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1464 נראים סבבה+.. במיוחד ביחס למחיר... מה אתם אומרים עליהם? יש פה חברה עם ניסיון אישי איתם שיכולים לתת מילה עליהם? כרגע אני משתמש במקלדת quantum פשוטה שעושה בעיות במשחקים (שילוב של ALT או מקש הרווח והחץ שמאלה לא פועלים יחד בד"כ וכו'...) ועכבר סילבר ליין פשוט מפלסטיק זול ומגעיל שהיד מזיעה עליו והוא ממש לא נוח להרבה שעות שימוש. הצרכים שלי מסט מקלדת ועכבר זה שיהיו נוחים, מפלסטיק איכותי שלא יגרום ל"דביקות" מהזיעה אחרי פחות מחצי שעה של שימוש כמו בעכבר הנוכחי שלי, ושיהיו סבבה למשחקים (לא צריך משהו מקצועי יותר מידיי...) הסט הזה מתאים לי? ובכל אופן, יש לכם המלצות לסטים אחרים בטווח של עד 250 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות)?

21. Started by M_G_N_U_M,

האם יש דבר כזה ואם ייצרו אותו אז לאיזה שוק הוא יהיה ממוען ( למקצועי לדעתי) ואילו ביצועים יהיו לו להציא?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  22. קונה מחשב חדש ומעוניין שהזכרונות שאקבל 256 DDR PC2100 יהיו מסוגלים לעמוד באפשרות של המהרה עתידית. אז עקבתי אחרי מה שנכתב כאן בעניין חשיבות החברות ושאלתי היא אחרת : מציעים לי צ'יפ מסויים בחנות ומשום מה לא מופיע שם היצרן. כן מופיע בין היתר CLS 2.5 שמניח שמדובר ב-CAS. האם ניתן לברר והיכן של מי הצ'יפ לפי המספר שמופיע עליו? זה המספר : M84E256DB168GP175 וחיפשתי ולא מצאתי דבר כזה. אודה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by yfital,

HELP. נמאס לי :\ אני לא יודע מה לקחת. כמו שרשמתי בכותרת, התקציב שלי הוא עד 1000 שח לשניהם, לא אגורה מעבר, מעדיף אם אפשר לסביבות ה-800. כרגע יש לי MX510 ( שאני מאוד אוהב ) ומקלדת MS DIGITAL MEDIA PRO ( שאני גם מאוד אוהב ). עכבר: חשוב לי נוחות עבודה לאורך זמן. אני כבר לא משחק כמו פעם, אבל עדיין - חשוב שיהיה שני כפתורים רגילים + אמצעי על גלגלת + BACK,FARWARD. מקלדת: משענת לכף יד. מבנה גי'נרי יחסית. אין מגבלת גודל. כפתורי מולטמדי בסיסים ( או אופציה לשים אותם בכפתורי מאקרו), חשוב שיהיה VOLUME בצורה נוחה, עדיף גם CALC, MY COMP וכו'... (מפתיע שיש את זה במקלדות רגילות ולא בכל היקרות). סטים: אני בעקרון יושב בסלון מול מסך מחשב ומסך LCD TV 32", החברה שונאת כבלים, אלחוטי זה בונוס מבח…

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  24. בילינו תקופה עם אוזניות גיימינג אלחוטיות - על מנת לגלות האם היתרונות של טכנולוגיית העידן החדש עולים על החסרונותלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.