עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bobster,

שלום, מזה כשבוע יש לי בחדר פרסקוט 3.2, המשרה אווירה של סאונה בשילוב עם חדר המנועים של הטיטניק ז"ל, וכעת החלטתי (אחרי שפיתחתי הפרעות נפשיות הודות לרעש) להחליף מארז ומאוורר. בעניין המאוורר כבר בחרתי את ZALMAN 7000, וכעת נשאר לי לבחור מארז. אני צריך (וזה הרי חשוב) שיהיה שקט, לא איכפת לי איך הוא נראה. טווח המחירים הינו עד 700 ש"ח (ועדיף פחות כמובן) - וישכלול ספק, מן הסתם. אשמח להצעות והמלצות, עדיפות לכאלו בעלי נסיון. תודה

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  2. התקנתי עליו איזה משהו , miniGPS , הפעלתי אותו מחדש , והבן זו*ה נתקע לי בלופ חולני של הפעלות מחדש . מישהו אולי יודע איך לעשות לו Hard Reset ? הפכתי את המכשיר ולא מצאתי שום דבר , לפרק אותו אין מצב , אין לי ציוד מיוחד . מדובר על נוקיה 7650 . או שאולי מישהו מכיר פורומים של סלולריים בארץ , אז אם אפשר לקבל לינק . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by davidreznic,

אני יודע שיש מדפסות לייזר צבעוניות (אמנם יקרות, אבל יש) האם אפשר להדפיס איתן תמונות? אני לא מדבר מבחינה טכנית אלא מבחינת טונר ואיכות יחסית למעבדה מקצועית/מדפסת הזרקת דיו

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by טוסטר,

ברשותי עכבר MX-1100 ומקלדת Wave (חוטית). התקנתי את ה UberOptions ויש לי בעיה מציקה איתו. משום מה כפתור ה SEEK (לחיצה ארוכה על NEXT או על PREVIOUS בכפתורי המדיה של המקלדת) לא עובד כ SEEK אלא מתפקד כ NEXT / PREVIOUS (כמובן שבתוכנת ה UberOptions הוא מוגדר לבצע SEEK) הקטע המצחיק הוא שאם אני מגדיר כפתור בעכבר בתור SEEK זה עובד בסדר... רק לחיצה ארוכה על הכפתורים של המקלדת לא מגיבה ומשמשת בתור שיר הבא / שיר קודם. לפני שהתקנתי את ה UberOptions הכל עבד בסדר וחבל לי לחזור אחורה לגירסא הרגילה והמסורסת של התוכנה... מישהו נתקל בבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  5. שלום לכולם.. כפי שכבר הבנתם, ברשותי ספק גנרי שנאלצתי לקנות בלית ברירה.. ועכשיו אני רוצה להחליף אותו המערכת שלי היא כזאת מארז - Theramltake XaserII עם 5 מאווררים של 80mm. עוד מאוורר של AC 120mm ובתכנון להוסיף עוד אחד כזה (זה כולל מעט מודינג) שלושה כוננים קשיחים - אחד SATA ועוד 2 רגילים. כונן אופטי אחד - DVD-ROM של LG. כרטיס מסך - GeForce 6800 128MB AGP של ג'יגהבייט. ג'יגה זיכרון של Kingston. לוח P4P800SE של ASUS. מעבד Intel P4 Prescott 3.0Ghz. קירור למעבד ולכרטיס מסך של זלמן (אולי זה משנה). נראה לי שזהו.. בכל מקרה,כפי שאתם רואים זה מחשב ישן שאמור להתחלף בתקופה הקרובה במשהו חזק הרבה יותר אז אני רוצה להשקיע סכום לא גדול.. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by Green,

שלום קניתי את הTrack Man Optical של לוגיטק http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2150,CONTENTID=5006 העכבר אלחוטי ועובד על סוללות (לא פנימי) ורציתי לדעת איך אני שומר על אורך זמן הסוללה יש דרך לסגור את העכבר שהוא לא בשימוש או שהו נסגר לבד של נוגעים בו או איך זה עובד?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  7. היי לכולם, יש לי 2 שאלות: 1. האם מישהו מכיר איזה שהוא אתר שדרכו אני יכול להוריד דרייברים למדפסת nec picty 820W - חיפשתי בדי הרבה מקומות אבל לא הצלחתי לאתר כאלה שיתאימו ל XP. 2. יש לי מקלדת של מיקרוסופט microsoft wired keyboard 500 שמותקנת על מחשב עם XP PRO. הבעיה היא שבזמן האחרון המקלדת הפסיקה פתאום לעבוד. כאשר אני מסתכל במנהל ההתקנים אני רואה שיש ליד המקלדת סימן קריאה צהוב ורשום : This device cannot start. (Code 10) אם אני מסיר את המקלדת ומתקין מחדש - היא עובדת ללא בעיה. אבל אם אני עושה הפעלה מחדש - המקלדת שוב לא עובדת (עד שאני מבצע את אותו תהליך שוב). ביצעתי התקנה של הדרייבים היעודיים של המקלדת וזה עבד לאיזה פעם או פעמיים של הפעלה מחדש - אבל לאחר מכן הבעיה חזרה שוב. …

8. כמו בכותרת, כמו כן שידרוג הספק יבוצע לטובת שידרוג עתידי של כרטיס המסך. ושוב פעם נשאלת השאלה - האם יש צורך בשידרוג הספק, או שאפשר להשאיר את הספק של ה300W הסטנדרתי שיש ברשותי כרגע?

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  9. יש לי הגה של לגוטיק והוא נקרא DEXXA בצבע אדום עים תדבשות,גיר. לא השתמשתי בו בכלל ואכשיו בא לי לשחק בו, ורציתי לדעת עים בגלל שהוא לא עבד כל כך הרבה זמן זה פגע בביצועיו??. תודה.!!(חשוב ההגה לא עבד כשנה)

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by Maor_Splinter,

שלום לכם, אני חושב שבכותרת פירטתי הכול אבל בכל זאת... ככה, אני צריך מקלדת USB שתחובר למחשב נייד לשימוש של gaming. המקלדת של הנייד לא נוחה בכלל עדיף שתהייה כמה שפחות עבה וגדולה. עד 200 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by shloosh,

http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq.html מצלמה מדהימה תותחה אין מילים.......

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  12. היי אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה,שתהיה איכותית וטובה ושיהיו לה כמה ראשי דיו ,כי הבנתי שזה די טוב. התקציב הוא 500 שקל בערך אפשר למעלה טיפה אפשר גם למטה.. יום טוב

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  13. אני לא יודע איזה דרייברים טובים יותר ה 27.70 או היותר חדשים 27.52

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  14. אהלן חברים , יש לי דודים שחוזרים מארה"ב בעוד כחודש ואני מעוניין להזמין אליהם אוזניות גיימינג ושהם יביאו אליי אותם כשהם חוזרים . אז יש לי 2 שאלות : 1) מה אתם אומרים על האוזניות SteelSeries 5H v2 ? אני יכול לקנות אותם מNewegg ב80$ . האם יש אוזניות גיימינג יותר טובות באותו מחיר ? 2) אם יש לי אפשרות בין לבחור אוזניות עם חיבור 3.5 מ"מ לבין אוזניות עם חיבור USB , מה לבחור ?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  15. היי מבקש המלצה למכשיר פקס התקציב גמיש אבל חשבתי להוציא בסביבות ה 600 שח' , השימושיים הם כ 15 /20 דפים בשבוע אפשרי הזרקת דיו יש חשיבות לאמינות ולפשטות ההפעלה , קו בזק נפרד , ואם יש אפשרות לשליחה דרך המחשב כלומר שלא צריך להדפיס את הדף - מעולה , גודל סביר חשוב מאוד . אפשר לקחת מכשיר משולב אבל לא ממש מתלהב . תודה לעוזרים

16. Started by andrei21,

קניתי את העכבר והוא מעולה, אחיזה ומקשים נוחים, הכל סבבה. אבל עדיין מאוד לא נוח לי לשחק במקרן Full HD 80 אינטש שלי, כאשר אני משחק במסך 22 אינטש ברזולוצייה 1680X1050 אני משחק ממש מעולה אפילו ב 4000DPI . שיחקתי ב Battlefield 3 . אני מיואש, אני לא מאמין שזה הרזולוציה אבל יכול להיות, אוליי צריך לכוון איזשהם הגדרות, השארתי הכל Deafult ב Razer . אוליי בגלל שמסך 80 אינטש זה מטשטש לי איכשהו את תחושת המרחק או משהו עזרה אנשים...

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  17. שלום לכולם אני מחפש שילוב של עכבר+מקלדת אלחוטית בטווח מחירים של עד 1000 ש"ח השימושים יהיו לרוב עבור HTPC וקצת עבור משחקים הנתונים שהכי הכי חשובים לי שיהיו הם (בסדר יורד....הכי חשוב מבחינתי זה מה שרשמתי ב1) 1.אמינות החיבור - שלא יהיו שום ניתוקים לא רצוניים 2.שהמקלדת והעכבר לא יהיו זוללי סוללות ושאני לא אצטרך כל כמה ימים להחליף ו/או להטעין 3.שהמקלדת והעכבר יהיו נוחים לשימוש מבחינת אחיזה והקלדה 4.שהעכבר יהיה מדוייק ככל האפשר כי כמו שאמרתי אני אשחק גם קצת במשחקים חשבתי על הסט הבא http://zap.co.il/model.aspx?modelid=372067 ויש לי גם אפשרות לקנות אותו ב100 דולר כולל משלוח לארץ דרך EBAY http://cgi.ebay.com/Logitech-MX5000-Cordless-Desktop-Laser-Combo-Mx-5000_W0QQitemZ30024864753…

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by MW,

יש לי שאלה בקשר למדפסת LEXMARK Z45SE 4800x1200 DPI האם זוהי מדפסת טובה? שווה 15$?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by koby058,

קודם כל אני רוצה active pfc כמובן 3800 duel core amd dfi lp ultra d 1xraptor 1x 250gb hard drive evga 7800gtx 256mb בתודה מראש התקציב:400 שח

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by Drogba,

היי , אני צריך מארז+ספק איכותיים , מינימום 400W . התקציב הוא מקסימום 550 ( עם העדפה לכמה שיותר זול ) חשבתי על ה Sunbeam Samurai שעולה 200 ש"ח בנועה מחשבים + FSP LGA-775 400W שעולה 330 ש"ח בנועה מחשבים . שכחתי לציין שהמעבד הוא Pentium (כפול ליבה) , ושהציוד חייב להיות מאחת החנויות הבאות : - Noacomp - Memory'>www.memorypc.co.il"]Memory PC

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by wrecker,

התלבטתי בין כמה עכברים (G5 או אלה של RAZER) ובסוף בחרתי בMX518 כי הוא היה קניה די בטוחה והאמת שאני בנתיים מרוצה.. אבל דבר אחר שרציתי להבין לגביו, באתרים רשום שהוא 1600 DPI ובקופסה שקיבלתי רשום 1800 DPI אבל בתוכנה שקיבלתי איתו יש לי אפשרות לכוון עד 2000 DPI... מה ההסבר ההגיוני לדבר? יש כמה דגמים של אותו עכבר?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  22. שלום רב! יש ברשותי אזניות של logitech דגם G935 היום בבוקר פתאום לא עובדות... ההטענה לא מגיבה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה (כמובן שעברה כבר האחריות)

23. שלום אני מקווה שאני בפורום המתאים.... איזה דיו תחליפי נותן הכי הרבה תמורה לכסף? עד היום השתמשתי ב-DMO אך אני מעוניין לדעת האם יש שחקנים חדשים בשטח בתודה, יהודה

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  24. להקיש את המשפט: the quick brown fox jumped over the lazy dog כאשר 2 הSHIFT -ים לחוצים ולהעלות את התוצאה לכאן. תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by Green,

שלום אני מחפש לקנות עכבר BT קטן מחברה טובה למחשב נייד יש המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים