עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yitzikah,

הי, הייתי רוצה לקבל המלצה לאל פסק. קודם כל מה ה VA שאני צריך ואח"כ המלצה על יצרן ספציפי. אז ככה, מבחינת הצרכים אני מעוניין באל פסק יותר כמגן מפני ברקים+קפיצות מתח על מנת למנוע נזק לחומרה, כלומר אני יכול להסתפק גם בזמן עבודה שיש הפסקת חשמל של 5-10 דקות, רק בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת (לא מתכוון לעבוד בזמן הפסקת חשמל). לגבי הציוד שיש לי: - מחשב חדש שקניתי לפני כחודש בעל ספק 500W , מעבד Intel Core 2 Quad cpu q8200 2.33GHz - מסך samsung p2350 לפי נתוני יצרן צורך 40W במקסימום - מדפסת משולבת lexmark x5650 (נדרשת הגנה בלבד) השאלות שלי: 1. כמה VA אני צריך? ראיתי דגמים של 350,500,650 ואף יותר? איזה מהם? למה ומה החישוב? 2. יצרן מומלץ? היה לי בעבר את Advice אבל הפלסטיקה של …

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  2. Started by טוסטר,

ברשותי עכבר MX-1100 ומקלדת Wave (חוטית). התקנתי את ה UberOptions ויש לי בעיה מציקה איתו. משום מה כפתור ה SEEK (לחיצה ארוכה על NEXT או על PREVIOUS בכפתורי המדיה של המקלדת) לא עובד כ SEEK אלא מתפקד כ NEXT / PREVIOUS (כמובן שבתוכנת ה UberOptions הוא מוגדר לבצע SEEK) הקטע המצחיק הוא שאם אני מגדיר כפתור בעכבר בתור SEEK זה עובד בסדר... רק לחיצה ארוכה על הכפתורים של המקלדת לא מגיבה ומשמשת בתור שיר הבא / שיר קודם. לפני שהתקנתי את ה UberOptions הכל עבד בסדר וחבל לי לחזור אחורה לגירסא הרגילה והמסורסת של התוכנה... מישהו נתקל בבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by October,

מה קורה חברים אני מאזור המרכז יש לי mx518 כבן שנה במצב טוב שאני רוצה להחליץ לרייזר ברמתו... ה mx518 פשוט לא נוח לי בכלל והיה בשימוש אצל אחותי הקטנה..

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  4. Started by bagetrek,

היי חבר'ס אני מחפש ספק כוח למחשב שלי . אני רוצה שהוא יחזיק לי בצורה טובה את מערכת המחשב שלי ,שקט רגוע ושאר חמוצים ושיתאים ושלא יהיה במחיר שמים . אני צריך אותו לדרישות של : OC למעבד , OC לכרטיס מסך , והרבה מאוררים במארז [ בוא נגיד בסביבות ה- 5-6 מאוררים ] . והספק שיש לי כרגע הוא ג'נרי 400W לא ממש סומך עליו , הוא איכשהו מחזיק לי את המחשב אבל אני רוצה לישון טוב בלילה בלי לחשוב מה יקרה למחשב ;D ראיתי גם כן ספק של ?HEC 425W ב- 280 שקל ( לא נזכיר שם חנות ) רציתי לדעת האם הספק הזה יספיק לדרישותי ? והאם הוא שווה למחיר שלו ,לא מצאתי עוד פרטים לגביו . מפרט מחשב מלא <<--- תודה לעונים ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  5. אני מחפש בנרות מארז עם 1. מאורר 120 ממ מקדימה ומאחורה 2. דלת שנפתחת ימינה מה שלא עומד ב-2 הדרישות האלה לא עוזר לי אז אל תציעו...

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by hzhz24,

שיקרא את כל סוגי הדיסקים ,ובעיקר תומך באופן מצוין בכניסה USB ? תודה.

7. Started by Dana_s,

שלום רציתי לשאול האם מגן בפני נחשולי מתח הוא כדאי ומומלץ למחשב או שמדובר בגימיק (ראו לינק) בסה"כ מדובר במוצר מהמזרח הרחוק ואינני בטוחה שבאמת תהיה מכת ברק הוא יעשה את העבודה http://www.themall.co.il/site/product_group_sale.asp?groupsale=1841

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by chadash,

אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת יד שניה וראיתי כמה הצעות, כגון hp 6213 5610 5510 4580 איך אני מברר מה מתוכם יותר טוב ? האם מספר יותר גבוה זה אומר שזה דגם יותר מתקדם ?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  9. Started by sUP,

היי חבר'ה! ראיתי ב ebay שמוכרים reciever לlx8 ועוד כמה עכברים של לוג'יטק והוא רץ על 2.4ghz כרגע אני עם הרסיבר שקיבלתי עם העכבר עצמו וה range שלו ממש גרוע הוא תופס לי בקושי 3 מטר, מה שאומר שזה מגיע לי בדיוק לקצה של המיטה (ואני לא יכול להשתמש בו מהמיטה לצערי) רציתי לדעת אם אני אקנה את הרסיבר הזה זה יוכל לרוץ על 2.4 או לפחות להגביר את ה range או איזשהו פתרון חוראני אחר (לארגן אנטנה, או קומבינה אחרת) אני משתמש בנתיים בעכבר בלוטוס שיש לי.. אבל הוא קטן ואני רוצה לשחק משחקים ככה שזה לא פתרון להיט (קניתי אותו למחשב נייד) תודה מראש, sUP

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  10. לאחרונה לאחר שנים של שימוש במקלדת ועכבר פשוטים מאוד, החלו לי כאבים בכף יד ימין, והחלטתי לשדרג. בכוונה כתבתי תקציב חופשי, והוספתי את ה-800 ממש לא כסכום מנחה, אלא רק כדי שהת'רד לא ינעל במקרה. אני לא מחפש להוציא 800 שקל ומעדיף הרבה פחות, אבל אם זה הצורך... בכל מקרה, אין לי שום דרישות לשני הפריטים (לא גיימר או משהו כזה, לא משנה חוטי או אלחוטי) חוץ מאשר שיהיו נוחים ויעלימו את הכאבים. בקטגורית העכבר, רציתי לשאול אם יש חנות עם logitech revolution פתוח לבחינה. חוץ ממנו (ושוב, לאו דווקא בקטגורית המחיר שלו) מה עוד יש? מקלדת - הייתי שמח לקבל המלצות גם למקלדות ארגונומיות (לקחתי מחבר אחת לשבוע לראות אם אני מצליח להתרגל) וגם רגילות. תודה

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  11. ואיזה גדלים?

12. קצת מצחיק וקצת לו טק אבל - יש ברשותי מספר רב של דיסקים קשיחים רבים מתוכם נראים חיצונית בדיוק אותו הדבר. מחפש שיטה / מדבקות לסימון חיצוני יציב ואסטטי לכוננים.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by EagleX2,

שלום, אבי כרגע נמצא בחנות מסויימת. ביקשתי ממנו לקנות antec truepower 430w אך אין להם. במקומו הם הציעו לי:Enermax 460W EG465P-VE 20/24Pin Power Supply האם כדאי לי לקחת את הספק הזה? בתודה מראש, נעם. נ.ב. אבי נמצא בקרבת החנות כרגע אז אשמח לתשובה מהירה.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה של לוגיטק קוויק מסנגר שכוללת בתוכה מיקרופון מובנה פתאום לפני יומיים היקרופון הפסיק לעבוד הסרתי את התוכנה המקורית והתקנה מחדש לא רק שלא תיקנה את המיק אלא גם ביטלה לי את המצלמה ריסטור אחורה לפני ההתקנה מחדש הפעיל יל שוב את המצלמה ללא המיק לאחר התקנה חוזרת הוא מפסיק את ההתקנה באמצע ומנסה להתקין את הדרייבר דרך מיקרוסופט ונכשל.כך שהתוכנה מותקנת אך ללא הדרייבר... המסקנות שלי הם שהמצלמה תקינה כי אם לא היתה תקינה בריסטור היא לא היתה חוזרת לעבוד יש לי ויסטה 32 ביט מה אפשר לעשות אולי הבעיה במערכת??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by adir12,

לאחרונה קיבלתי 2200 ש"ח זיכוי בבאג מחשבים. מכיוון שהמדפסת העכשווית שלי צולעת חשבתי על להשתמש בכסף ולקנות אצלהם מדפסת משולבת. יש לי כמה שאלות: 1. איזה מדפסת יותר טובה? 6313 או 6183? 2.האם בטוח לקנות את 6183? הסתכלתי כמעט בכל אתר שלHP ולא מצאתי זכר למדפסת הזאת.. ל6313 מצאתי רק בHP ישראל. 3. יש איזשהי מדפסת יותר יקרה שמצדיקה את העליה במחיר? אולי מדפסת לייזר? או שתי מדפסות?(לייזר וצבעוני) 4.יש לכם עוד הצעות מה אני יכול לקנות בכסף שנשאר? תודה!

16. Started by moshe20,

לשימוש משחקים גלישה ויהיה לו קצת טווח ארוך עי אני אוהב לראות סרטים אז נוח שהעכבר ליד המיטה : ) הערה אם יש סט שיוצא יותר זול אז גם תגידו כי מקלדת אני לא ממש משתמש אבל אם יוצא זול אז שווה לי תודה רבה

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  17. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, יש לי עכבר מיקרוסוט שעבד שנתיים מצויין, פתאום שאני משחק ב DOD ברשת, המקש הימני בעכבר מגיב שלוחצים ממש חזק, אבל ממש! מה עושים? תודה- גיל

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  18. יש המלצות כלשהם ? מצלמת WEB לשיחות ווידאו ב SKYPE ...

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by speedo,

MUSTEK יצרן 3.1 מגה פיקסלים 16 מגה זיכרון כולל מסך מחיר 1200 שח'

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by א,

יש לי את המתאם הזה: http://www.pchub.com/uph/laptop/345-111622-26612/UPH-YD-001-AC-Adapter-5V-12V.html אני רוצה לקנות באיביי כבל ארוך יותר או כבל מאריך למתאם הקיים, ואני לא יודע מה לחפש. יש עשרות סוגים של חיבורים עגולים שכאלה. מישהו יודע איזה סוג זה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by wrecker,

התלבטתי בין כמה עכברים (G5 או אלה של RAZER) ובסוף בחרתי בMX518 כי הוא היה קניה די בטוחה והאמת שאני בנתיים מרוצה.. אבל דבר אחר שרציתי להבין לגביו, באתרים רשום שהוא 1600 DPI ובקופסה שקיבלתי רשום 1800 DPI אבל בתוכנה שקיבלתי איתו יש לי אפשרות לכוון עד 2000 DPI... מה ההסבר ההגיוני לדבר? יש כמה דגמים של אותו עכבר?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  22. אני רוצה לקנות עכבר חדש למחשב שלי לצורך משחקים. שמעתי שה G7 טוב אבל יש הטוענים שלהוא לא נוח במיוחד וגם יש לו כפתור אחד פחות בצד. על ה MX620 לא שמעתי הרבה אבל הוא נראה לא רע בכלל. אם מישהו יודע קצת יותר עליו אשמח לשמוע. בכל מקרה אם למישהו יש הצעה לעכבר אחר שניתן לקנות בארץ אז הוא מוזמן להציע, רק בבקשה לא להציע עכבר חוטי. תודה.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  23. שלום אני מקווה שאני בפורום המתאים.... איזה דיו תחליפי נותן הכי הרבה תמורה לכסף? עד היום השתמשתי ב-DMO אך אני מעוניין לדעת האם יש שחקנים חדשים בשטח בתודה, יהודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by amirn,

היי בימים האחרונים המחשב עושה ריסט מדי פעם שיש קפיצות מתח קטנות (כלומר, יש בבית הבהוב קצרצר של האורות, אבל מכשירי חשמל לא נכבים, השעון בוידאו לא מהבהב...) האם UPS INTERACTIVE (כמו ADVICE PR 600) יעזור להפרעות הללו? כי הבנתי שיש זמן מינימום שלוקח לUPS אינטראקטיב להכנס לפעולה (כמה מילי-שניות) (דרך אגב יש לי ספק HEC 300) (UPS ONLINE יקר מדי עבורי) תודה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by BONO,

איזה מארז עדיף יותר? Thermaltake AquariusII & Xaser II 6000 Chassis או Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower אני מתלבט ולא יודע מה כדאי את הראשון יהיה קשה להרכיב? מה אתם חושבים

• 7 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.