עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מדבר עם החיבור לפני הPS2, החיבור בצורת הVGA או החיבור הדמוי PS2 רק יותר גדול. אני צריך שנאי מUSB/PS2 לחיבורים האלה. ביררתי בכמה חנויות אבל אין, מישהו פה אולי מכיר חנות בצפון שכן מוכרת כזה ציוד? גם משומש? אולי אפילו לא שנאי, גם עכבר ומקלדת במצב טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by bronco,

אני רוצה לרכוש את המדפסת של HP סדרה 8000 שעובדת ברשת אבל לא אלחוטית לעומת זאת אחותה התאומה HP8500 עובדת ברשת אלחוטית אבל עולה יותר מכפול שאלתי היא -האם לדעתכם אני יכול לחבר לHP 8000 שלא אלחוטוית כרטיס אלחוטי חיצוני וכך לחסוך את העלותת הגבוהה של ה8500

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  3. יש לי בעיה אתמול כל היום היתי עסוק בבעיה הזאתי ש הקניתי USB ADAPTER שמעביר אינטרנט מ הראוטר למחשב ו עשיתי את זה אלא שהוא רחוק מדי וכל פעם המחשב מתנתק מהרשת בADAPTER כי הוא רחוק מדי מהראוטר ... ורציתי לשתפ את ה PRINTER לשני מחשבים ולא הולך עשיתי הכול ...לא הולך ... שיתפתי ועדן לא הולך .. אז החלטתי ש אני רוצה לשים אינטרנט חוטי במחשב ולא אלחוטי ולא הולך ..אומר שהכרטיס רשת מיסא רשת ...אבל איזה רשת ? כי אני שיתפתי את PRINTER אבל לא עובד אלא ש אני יכול לשתפ משם לפה ומפה לשם אבל המדפסת לא עובדת ... אז מה אני יעשה ? ובגלל חשבתי אם הוא מיבא רשת וזה לא הולך אז אולי הבעיה הנובעת בחיבור הכבל היא השיתופ שבין שניהם ? מדפסת מסוג LEXMARK X8350 יש בה כרטיס רשת ? ויש בה יכולת לעשות שיתופ ?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  4. הכותרת מסבירה הכל, התקציב שלי לא מוגזם... ומה אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 788 צפיות
  5. אני מחפש בנרות מארז עם 1. מאורר 120 ממ מקדימה ומאחורה 2. דלת שנפתחת ימינה מה שלא עומד ב-2 הדרישות האלה לא עוזר לי אז אל תציעו...

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by liranman,

ובכלל, איזה חברה מומלצת בסורקים בטווח מחירים יחסית נמוך?

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by gman_il,

הי ח'ברה. מישהו יכול להמליץ על עכבר / עכברים לשמאליים? היחיד ששמעתי עליו הוא MX610 של Logitech. אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by chadash,

אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת יד שניה וראיתי כמה הצעות, כגון hp 6213 5610 5510 4580 איך אני מברר מה מתוכם יותר טוב ? האם מספר יותר גבוה זה אומר שזה דגם יותר מתקדם ?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  9. Started by CraZy,

יש לי מכונה ישנה עם P3 450 אני רוצה לשדרג אותה לAMD XP2100 מהוא הלוח הכי טוב כיום למשימה עם איזה שילוב זכרונות ברמת הביצועים ואפשרות המהרה? שאר הרכיבים כבר דיי משודרגים אז אני צריך רק לוח מעבד זכרון תודה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  10. Started by snoopdogg,

שלום אני מחפש ספק כח חזק לאוברקלוקינג למערכת : AMD 64 3200 6800GT Crucial Ballistick pc4000 512MB * 2 הבחירה המועדפת היא OCZ אבל מה לשעות ואין בארץ..(מישהו יודע מתי?) ראיתי שיש בפנדה TAGAN 480 והנתונים שלו נראים טובים מאוד איך הוא בהשוואה לOCZ או ENERMAX495 ? אגב יש את טאג'ן בעוד חנות חוצ מפנדה?

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  11. אני צריך המלצות לספק כוח איכותי 400W עד תקציב של 400 שקל שימו קישורים המלצות.... תמונות ועוד

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  12. שאני מתקין את המדפסת המחשב אומר לי להוציא תUSB.אני יכול להוציא מהמדפסת את הUSB? זאת אותה פעולה או שחייב להוציא מהמחשב את הUSB?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  13. לאחרונה לאחר שנים של שימוש במקלדת ועכבר פשוטים מאוד, החלו לי כאבים בכף יד ימין, והחלטתי לשדרג. בכוונה כתבתי תקציב חופשי, והוספתי את ה-800 ממש לא כסכום מנחה, אלא רק כדי שהת'רד לא ינעל במקרה. אני לא מחפש להוציא 800 שקל ומעדיף הרבה פחות, אבל אם זה הצורך... בכל מקרה, אין לי שום דרישות לשני הפריטים (לא גיימר או משהו כזה, לא משנה חוטי או אלחוטי) חוץ מאשר שיהיו נוחים ויעלימו את הכאבים. בקטגורית העכבר, רציתי לשאול אם יש חנות עם logitech revolution פתוח לבחינה. חוץ ממנו (ושוב, לאו דווקא בקטגורית המחיר שלו) מה עוד יש? מקלדת - הייתי שמח לקבל המלצות גם למקלדות ארגונומיות (לקחתי מחבר אחת לשבוע לראות אם אני מצליח להתרגל) וגם רגילות. תודה

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by hardware maniac,

יחזיק תמחשב הזה http://i1.tinypic.com/wtinvt.jpg ?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  15. אמא שלי החליטה שהיא צריכה מדפסת משולבת, בסביבות ה-500 ש"ח. אין לי שום כיוון, אני לא מבין בנושא הרבה. מה שחשוב זה - צבע לא יקר, איכות הדפסה טובה, רוב ההדפסות יהיו בשחור לבן (מדפסת צבעונית בכל מקרה), איכות סריקה טובה, אפשרות לסריקה, כיוון גודל והדפסה גם ללא מחשב. לרעש אין משמעות, רצוי שהמדפסת תהיה יפה גם. בתמונה הנ"ל זאת מדפסת של Brother עם עיצוב ממש יפה לדעתי, מה דעתכם על החברה? מה דעתכם על זה? http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=DCP115C&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=144#

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  16. קונה מחשב חדש ומעוניין שהזכרונות שאקבל 256 DDR PC2100 יהיו מסוגלים לעמוד באפשרות של המהרה עתידית. אז עקבתי אחרי מה שנכתב כאן בעניין חשיבות החברות ושאלתי היא אחרת : מציעים לי צ'יפ מסויים בחנות ומשום מה לא מופיע שם היצרן. כן מופיע בין היתר CLS 2.5 שמניח שמדובר ב-CAS. האם ניתן לברר והיכן של מי הצ'יפ לפי המספר שמופיע עליו? זה המספר : M84E256DB168GP175 וחיפשתי ולא מצאתי דבר כזה. אודה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  17. בקיצור קניתי גויסטיק זול וזה בלי דיסק וכו'... אז אני נוספתי תגויסטיק מה-CONTROL PANEL ולא היה בדיוק את השם של החברה שלו ואני לא ממש מבין ב6 לחצנים או משהו כזה שיש לבחור שם. אז שמתי איזה התקן אחד וזה כל הזמן זז ימינה, בלי שאני לוחץ כמובן. ניסיתי עוד התקנים וזה לא עזר. אני חושב שהחברה זה INTERACT או משהו כזה. בכל מקרה זה לא הגויסטיק כי ניסיתי עוד אחד אחר וזה היה אותו דבר. צירפתי תמנות שלו, אולי זה יעזור.

18. Started by speedo,

MUSTEK יצרן 3.1 מגה פיקסלים 16 מגה זיכרון כולל מסך מחיר 1200 שח'

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  19. ה mx 1000 הוא יותר טוב מה mx 518?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by eynavt,

שלום, האם למישהו יש מושג איך ניתן לחבר שתי מצלמות אינטרנט זהות למחשב? (usb) חיברתי את שתיהן, אך המחשב מזהה רק אחת מהן. כנראה משום שהן יושבות על אותו הדרייבר... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה!!!

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  21. אז חשבתי על כמה: של SILVER LINE: 159 שקל עם משלוח http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=21932&ref=12 של CHIC: גם 159 עם משלוח: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=22187 של MICROSOFT: 220 שקל: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={07842FC9-86F0-443E-9527-7B9E574BA93B}&details_type=1&itemid={5CD7CA69-AD9A-421E-A0B5-BA00E2DA22F0} של TIGER: 200 שקל עם משלוח: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2296513 של creative: 220 שקל עם משלוח: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7641165&type=2&product=1&= התקציב שלי זה איזה 200 שקל פלוס מינוס...הסילבר ליין נראה לי הכי שווה סט זול אבל נראה ממש טוב. אז מ…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by eegg,

ראיתי את זה זה נראה מאוד זול זה שווה אולי מישהו יודע משהו עליו? http://noacomp.co.il/product.asp?productid=7403

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by yitzikah,

הי, הייתי רוצה לקבל המלצה לאל פסק. קודם כל מה ה VA שאני צריך ואח"כ המלצה על יצרן ספציפי. אז ככה, מבחינת הצרכים אני מעוניין באל פסק יותר כמגן מפני ברקים+קפיצות מתח על מנת למנוע נזק לחומרה, כלומר אני יכול להסתפק גם בזמן עבודה שיש הפסקת חשמל של 5-10 דקות, רק בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת (לא מתכוון לעבוד בזמן הפסקת חשמל). לגבי הציוד שיש לי: - מחשב חדש שקניתי לפני כחודש בעל ספק 500W , מעבד Intel Core 2 Quad cpu q8200 2.33GHz - מסך samsung p2350 לפי נתוני יצרן צורך 40W במקסימום - מדפסת משולבת lexmark x5650 (נדרשת הגנה בלבד) השאלות שלי: 1. כמה VA אני צריך? ראיתי דגמים של 350,500,650 ואף יותר? איזה מהם? למה ומה החישוב? 2. יצרן מומלץ? היה לי בעבר את Advice אבל הפלסטיקה של …

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  24. Started by Lumber_Jack Jim,

אפשר לומר מילים מועטות עליה- זאת הקונסולה, איזה גרפיקה מעולה היא מציגה- הכל חלק ואמיתי ונעים לעין(בייחוד על טלויזית 50 אינץ' 8)) ובזכות משחקים SC2 DOA3 וHALO אני יכול לומר שהיא הקונסולה הכי טובה שיש בעולם. זה כזה כיף לשחק בה, אפילו שברתי את שיא שעות המשחק על הPS2 עם דנטה בDevil May Cry שעמד על 9שעות... רק מה שהפנינה הזאת היא לא שלי אלא של חבר... (מזל שהוא גר בית לידי)

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by serialmaster,

אהלן , אני רוצה לקנות מקלדת חדשה ומתלבט בין Microsoft SideWinder X6 ל-Logitech G15 מה יותר כדאי לקנות ?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים