ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה להדפיס תמונה על נייר פוטו בגודל 15*10 ואני לא מצליחה להגדיר במדפסת XEROX PE220 את הגודל של הדף שהוא 15*10. אני אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam VX-2000. התוכנה והדרייברים שמגיעים עם המצלמה (כמו גם העדכונים שאפשר להוריד מאתר מיקרוסופט) לא מאפשרים תצוגת מראה, מה שאומר שהתצוגה על המסך הפוכה לגמרי (למשל - יד ימין על המסך היא בעצם יד שמאל, וכו'...). בתוכנה של המצלמה וגם במסנג'ר אין אפשרות לתצוגת מראה. יש למישהוא מושג איך ניתן לפתור את זה? אולי בעזרת תוכנה אחרת? מישהוא מכיר? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם... צריך עזרה בקניית עכבר למחשב רצוי שיהיה לייזר עם רזולוצייה של לפחות 1500 DPI יש לי סכום של 240 שח' אולי טיפונת יותר וחייב עכבר מחשב טוב.. שמעתי שהA4TECH LX750 ממש טוב ומרוצים ממנו הרבה אנשים האם זה נכון?? ומה אפשרי לקחת בסכום של 200-250 שח. תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מקדלת פשוטה קיימת עם מקשים נוחים להקלדה כמו במחשב נישא... האם המקלדת הזאת מתאימה? http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2166,CONTENTID=11522 היא עולה 110 שקל בערך אשמח לתשובות ממכם תודה ארי
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסט פשוט ונוח לשימוש כללי / משרדי (לא משחקים). הסתכלתי על הסטים האלחוטיים של לוג'יטק (EX110) ומייקרוסופט (Optical Wireless Desktop 3.0 AKA 4000) אבל לצערי הביקורות קצת שליליות. על הסט של לוג'יטק מתלוננים שהעכבר זולל סוללות, ועל הסט של מייקרוסופט מתלוננים שהמקלדת מתפקדת בצורה גרועה מול הרסיבר, ושאם לוחצים על מקש לזמן ממושך הוא משתחרר מעצמו. בדקתי אפשרות לקנות סט חוטי, אבל לא ראיתי משהו מעניין. אני חושב שעדיף כבר לקנות את שני המוצרים בנפרד. אלה האפשרויות שלי.. מקלדת Logitech Media Elite - ביקורות חיוביות. האם היא נוחה להקלדה? Microsoft Wired Keyboard 500 Microsoft Comfort Curve 2000 - נפסלה בגלל שהמקשים בפרופיל נמוך. עכבר Logitech LX3 Optical - נשמע עכ…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
איך הספק הזה בשביל המחיר שלו? (200 ש"ח) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3214 ואהוא יחזיק את המערכת הזאת? p4 prescott 2.8ghz 1024 MB ram DDR400 MSI 865P neo 2 apollo 6800NU 2 כוננים,2 מאווררים של 80 מ"מ וכונן קשיח אחד ואם הספק לא טוב תציעו לי בבקשה הצעה יותר טובה, אבל ההצעות צריכות להיות מוגבלות לחנויות בבאר שבע, ולא בשום מקום אחר,ובכלל עדיף שיהיה בKSP תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר טלפון USB מומלץ שאפשר לחבר למחשב ולהשתמש דרכו ב-SKYPE ? שמעתי גם שיש חיבור שמאפשר חיבור טלפון רגיל למחשב, מישהו מכיר ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כמו בכותרת, כמו כן שידרוג הספק יבוצע לטובת שידרוג עתידי של כרטיס המסך. ושוב פעם נשאלת השאלה - האם יש צורך בשידרוג הספק, או שאפשר להשאיר את הספק של ה300W הסטנדרתי שיש ברשותי כרגע?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי , אני צריך מארז+ספק איכותיים , מינימום 400W . התקציב הוא מקסימום 550 ( עם העדפה לכמה שיותר זול ) חשבתי על ה Sunbeam Samurai שעולה 200 ש"ח בנועה מחשבים + FSP LGA-775 400W שעולה 330 ש"ח בנועה מחשבים . שכחתי לציין שהמעבד הוא Pentium (כפול ליבה) , ושהציוד חייב להיות מאחת החנויות הבאות : - Noacomp - Memory'>www.memorypc.co.il"]Memory PC
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Headphone&DB181743=181800 החברה גרמנית דיי חדשה (נוסדה לפני כמה שנים) בארץ אף אחד לא שמע עליה אבל היום ראיתי שהתחילו למכור מוצרים שלהם. לפני שנתיים קניתי בחו"ל את האוזניות שלהם ל DJים (עלה לי 100 יורו בארץ זה יותר יקר) והסאונד שלהם מדהים הרבה יותר טוב מכל מה ששמעתי עד היום. יתרונות: סאוד טיבעי. מרגישים את הכיוון של הצליל בצורה מדהימה (שומעים מאחורה מהצדדים ומקדימה כמו במערכת קולנוע משהו מגניב מורגש במיוחד בדיסק הדגמה ובמשחקים). עיצוב יפה. עוד כמה דברים שאני לא זוכר. חסרונות: קשת מחומר שלא כל כך בנוי לעמוד בטמפ' בארץ (יש אחריות וגם עם קונים בחו"ל החברה מודיעה לספק להחיף לכם לי החליפו בלי שום בעיה). באוזניות של חברות אחרות יש טיפה יותר …
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מנסה את מזלי כאן - לא בטוח שתהיה לי תשובה. אני מחפש למשרד שלנו (כמה אלפי הדפסות בחודש) מדפסת חלופית. כרגע אנחנו עובדים עם לייזר משולבת של גסטטנר בעלות של כמה מאות שקלים כל חודש כ"חבילת שירות". זה נהיה קצת יקר בהתחשב בכך שבמהלך השנתיים שיש אותה לא נזקקנו לביקורי טכנאים אלא רק החלפות טונרים פעם בכמה זמן (בכל זאת, מדפסת איכותית). עכשיו אנחנו שוקלים אם להמשיך איתם, לעבור למדפסת+חבילת שירות של חברה אחרת או בכלל לקנות מדפסת טובה במיוחד ולהתמודד עם רוב הבעיות לבד, חוץ מתיקון אפשרי פה ושם. מכיוון שאני סומך על החבר'ה בפורומים האחרים באתר, באתי גם לפורום הזה. תנו עצות, מהנסיון שלכם. אם יש לכם המלצות על מדפסות ספציפיות זה גם טוב. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן חברים , יש לי דודים שחוזרים מארה"ב בעוד כחודש ואני מעוניין להזמין אליהם אוזניות גיימינג ושהם יביאו אליי אותם כשהם חוזרים . אז יש לי 2 שאלות : 1) מה אתם אומרים על האוזניות SteelSeries 5H v2 ? אני יכול לקנות אותם מNewegg ב80$ . האם יש אוזניות גיימינג יותר טובות באותו מחיר ? 2) אם יש לי אפשרות בין לבחור אוזניות עם חיבור 3.5 מ"מ לבין אוזניות עם חיבור USB , מה לבחור ?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אז ככה היה לי עד עכשיו סט של מייקרוספט שהחזיק שנתיים קטלני הסט אבל העכבר נהרס ועכשיו הוא זז ממש לאט ככה שחלף זמנו ואין כבר אחריות אני לא יודע איך עכבר טוב לקנות אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי שגם נטען וגם טוב יש את הסוג LogiTech VX revoultion מה אתם אומרים עליו?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מצלמה של לוגיטק קוויק מסנגר שכוללת בתוכה מיקרופון מובנה פתאום לפני יומיים היקרופון הפסיק לעבוד הסרתי את התוכנה המקורית והתקנה מחדש לא רק שלא תיקנה את המיק אלא גם ביטלה לי את המצלמה ריסטור אחורה לפני ההתקנה מחדש הפעיל יל שוב את המצלמה ללא המיק לאחר התקנה חוזרת הוא מפסיק את ההתקנה באמצע ומנסה להתקין את הדרייבר דרך מיקרוסופט ונכשל.כך שהתוכנה מותקנת אך ללא הדרייבר... המסקנות שלי הם שהמצלמה תקינה כי אם לא היתה תקינה בריסטור היא לא היתה חוזרת לעבוד יש לי ויסטה 32 ביט מה אפשר לעשות אולי הבעיה במערכת??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחפש פד בערך בגודל של ה QCK. אשמח להמלצות ללא חריגה מהתקציב(אלא אם כן זה ממש מעט). או לחילופין אם ידוע לכם על חנות עם מלאי (הבנתי מפנדה שליבואן אין). תודה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש המלצות כלשהם ? מצלמת WEB לשיחות ווידאו ב SKYPE ...
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני צריך מארז וספק אכותיים ב 550 שקל שיחזיקו את המפרט הבא: לוח אם ASUS M2N-E מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box זכרון DDR2 1G Mb 667MHz Twinmos SAPPHIRE X1800GTO2 SAMSUNG 160 GB SATA2 מה אתם אומרים על COMPUCASE -HEC MIDI TOWER CI-6A21 BLACK FRONT USB 400W CASE ???
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/optimus-mini.html
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה! ראיתי ב ebay שמוכרים reciever לlx8 ועוד כמה עכברים של לוג'יטק והוא רץ על 2.4ghz כרגע אני עם הרסיבר שקיבלתי עם העכבר עצמו וה range שלו ממש גרוע הוא תופס לי בקושי 3 מטר, מה שאומר שזה מגיע לי בדיוק לקצה של המיטה (ואני לא יכול להשתמש בו מהמיטה לצערי) רציתי לדעת אם אני אקנה את הרסיבר הזה זה יוכל לרוץ על 2.4 או לפחות להגביר את ה range או איזשהו פתרון חוראני אחר (לארגן אנטנה, או קומבינה אחרת) אני משתמש בנתיים בעכבר בלוטוס שיש לי.. אבל הוא קטן ואני רוצה לשחק משחקים ככה שזה לא פתרון להיט (קניתי אותו למחשב נייד) תודה מראש, sUP
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן. אני מקווה שאני נמצא תחת הכותרת המתאימה לשאלה זו. אני מעוניין לשלוט על כל פין ופין בנפרד ביציאת כבל הLPT שאני מחבר למחשב דרך כניסת יו-אס-בי. איך עושים זאת? מדובר על כבל LPT רגיל, 25 פינים . תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
בחנות מחשבים המליצו לי על ה -J4580 ב400 שח שהיא גם סורקת גם פקס וגם מדפסת. שווה לקנות או שיש המלצות יותר טובות?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי 3 הצעות למדפסת משולבת של hp 6213 6313 5783 מה עדיף ?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש ברשותי MX1000 זה כשנתיים, עכבר שניתן לי במתנה ולכן אין לי מושג היכן הוא נרכש. כיום העכבר הפסיק לטעון את עצמו. יש למישהו מושג היכן ניתן לתקן את העכבר? האם היבואן הרישמי בארץ (ומיהו ד"א) יתקן את זה תמורת תשלום? אם לא - האם יש מעבדה בארץ? האם ניתן לשלוח את המוצר ליצרן אם הוא עדיין במסגרת אחריות?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש מצלמת רשת. יש לי כמה דרישות: כוללת מיקרופון. התקנה יחסית קלה, וגם כוללת דיסק התקנה (שלא יצטרכו להוריד מהאינטרנט וכו'....) עד 200 ש"ח. עדיף עם הוראות התקנה גם באנגלית. חיפשתי ומצאתי את 2 אלה: Microsoft lifecam vx1000 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501065 Logitech QuickCam Communicate STX http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379768 הן מומלצות? מי מהן יותר? והאם יש מצלמה טובה יותר שתתאים לדרישותיי?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-