ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אך הסט הזה שווה משו שווה את הכסף? מה מרחק העבודה שלהם..? ואני אחד שמשחק דיי הרבה .....ואוהב את זה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי ספק TT purepower 480W והוא בא עם 2 מאווררים (80מ"מ) וה rpm הוא 600 (בדקתי בביוס) זה נורמלי ומה עושים אם לא?
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אמא שלי החליטה שהיא צריכה מדפסת משולבת, בסביבות ה-500 ש"ח. אין לי שום כיוון, אני לא מבין בנושא הרבה. מה שחשוב זה - צבע לא יקר, איכות הדפסה טובה, רוב ההדפסות יהיו בשחור לבן (מדפסת צבעונית בכל מקרה), איכות סריקה טובה, אפשרות לסריקה, כיוון גודל והדפסה גם ללא מחשב. לרעש אין משמעות, רצוי שהמדפסת תהיה יפה גם. בתמונה הנ"ל זאת מדפסת של Brother עם עיצוב ממש יפה לדעתי, מה דעתכם על החברה? מה דעתכם על זה? http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=DCP115C&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=144#
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שכן אבל אני לא ממש בטוח בזה... http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=105&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=14&aff=Zap&aff=zap
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת למשרד שלי , והייתי רוצה לשמוע המלצות ממכם על איזו מדפסת כדי לי לקנות. אשמח לשמוע הצעות תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מטרת החיבור היא לא להדפסה, מה שפוסל חלק גדול מהמוצרים הזולים שעושים אמולציה למדפסת. אני צריך שימוש לצורך תכנות של ערכת פיתוח המתחברת לLPT ומשתמשת בדרייבר port95nt מה יוכל להתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, במהלך בניית מארז חדש למחשב מדיה סנטרת ניתקלתי בצורך ב"זווית AGP". כרטיס Agp riser ימני. במידה ומישהו מקיר איפה ניתן להסיג אחד כזה? תעזרו בבקשה. (חוץ מPLONTER ) במידה ואין מאיפה להסיג אני כנראה יצתרך לעשות אותו לבד. במידה ומישהו עשה, אשמח לשמוע על הבעיות שיכולות להיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני בדרך לאוברקלוק (הראשון שלי!?$!?$!) .. והבנתי שני אצטרך ספק חדש (מפני שהספק שלי הוא ג'נרי ושהוא מספק רק 300W). תוכלו להגיד לי כמה וואט אני אצטרך בספק החדש? איזה ספק אתם ממליצים לי לקנות בטווח מחירים של 250-300 שקל (חברה ודגם בבקשה)?EDITED: עוד שאלה שנזכרתי בה: מה יותר טוב בספק כוח, שיש לו ACIVE PFC או PASSIVE PFC? המפרט שלי הוא: Pentium 4 2.53 Ghz, 533 Mhz Asus P4P800 Deluxe ATi Radeon 9500 Pro 2X256 MB DDR 400 By SpecTek ומתוכם אני אעשה אוברקלוק עד המקסימום שיינתן לי לכרטיס מסך ולמעבד (תהיה לי גם מערכת קירור מים לצורך זה). תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קניתי את העכבר והוא מעולה, אחיזה ומקשים נוחים, הכל סבבה. אבל עדיין מאוד לא נוח לי לשחק במקרן Full HD 80 אינטש שלי, כאשר אני משחק במסך 22 אינטש ברזולוצייה 1680X1050 אני משחק ממש מעולה אפילו ב 4000DPI . שיחקתי ב Battlefield 3 . אני מיואש, אני לא מאמין שזה הרזולוציה אבל יכול להיות, אוליי צריך לכוון איזשהם הגדרות, השארתי הכל Deafult ב Razer . אוליי בגלל שמסך 80 אינטש זה מטשטש לי איכשהו את תחושת המרחק או משהו עזרה אנשים...
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
אז ככה אני אגיד מה לא צריך שיהיה בה: מהירות, איכות , עיצוב מה שצריך : כמה שיותר זול, , טונר זול, אמינות. מצאתי משהו די זול ב- 355, אני לא יודע אם המחיר הגיוני .. מה אתם אומרים? http://zap.co.il/model.asp?model_id=18985
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
למשל יש לי שתי לדים שמחליפים צבעים אז מדיי פעם הם מרצדים כאשר הם בצבע מסויים וגם קטודה שקצת מרצדת זה נורמאלי?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני צריך הגה עם פדאלים שמתאים למשחקים במחשב כמו need for speed underground 2 וכל השאר רצוי עם ידית הילוכים כי אבא שלי רגיל להילוכים הכי טוב שיש במחיר הכי זול שאפשר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היום יום ב' נשרף הזיכרון :'( עיגלתי את הכבלים והוצאתי את הזיכרון החזרתי אותו הפעלתי את המחשב והתחלי לצאת עשן! הוצאתי את הזיכרון ויש (נכון איפה שיש זהב) אז אחד שחור! הזיכרון באחריות ואני לא יכול ללכת למי שקניתי ממנו את המחשב כי הם יראו שהוצאתי את המדבקה במארז כדיו לפתוח אותו ואם מוציאים את המדבקה אז האחריות פגה )-: רציתי לדעת מי היבואן שלו כדי ללכת אליו להחליף, הזיכרון הוא: רשום על השבבים NANYA ועם ועל אחד יש מדבקה שרשום REMOVAL OF LABEL VOVLO WARRANTY ורשום שזה 256 DDR תעזרו לי מהר!!!!!
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
היי בימים האחרונים המחשב עושה ריסט מדי פעם שיש קפיצות מתח קטנות (כלומר, יש בבית הבהוב קצרצר של האורות, אבל מכשירי חשמל לא נכבים, השעון בוידאו לא מהבהב...) האם UPS INTERACTIVE (כמו ADVICE PR 600) יעזור להפרעות הללו? כי הבנתי שיש זמן מינימום שלוקח לUPS אינטראקטיב להכנס לפעולה (כמה מילי-שניות) (דרך אגב יש לי ספק HEC 300) (UPS ONLINE יקר מדי עבורי) תודה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ערב טוב... סוף סוף חזרתי מנוע עם החלקים!! (נשאר רק הלוח והארד שאני לוקח מחר) אז ככה... לחתי את הספק הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 למפרט הבא: AMD Sempron 3000 939 DFI Infinity 512 PQI 160GB WD SATA2 C3D X800GTO (מארז, מסך וכו) ברגע שהסתכלתי על הכבלים של הספק... שמתי לב שכבל מס 18 (בחיבור של ה20) חסר... אני לא יודע מה לעשות... האם זה בעיה וצריך להחליף או שזה ככה? אני נוסע מחב עוד פעם לנוע אז אולי להגיד להם להחליף אותו? תודה מראש לכל העונים HWZONE FTW!!!
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, יש לי בעיה קטנה, אני אשמח אם מישהו יעזור לי. לגבי הגיימפאד, Logitech ChillStream . לפני שבוע קניתי אותו, שיחקתי בו בפיפא, אבל אני מצליח לשחק רק עם הגלגלת הזו , אין לי מושג איך קוראים לו , ולא עם החצים, שאני מנסה לשחק, הוא לא עושה כלום, לא מגיב. אני מנסה לעשות דברים במשחק, לא מצליח, עדיין פועלת רק עם הגלגלת בג'ויסטיק. לפני שאני מתחיל לשחק, החצים בג'ויסטיק פועלים לי טוב, אבל שאני נכנס למשחק ומשחק, החצים לא מגיבים אם מישהו יכול לעזור לי, אני אשמח מאוד, מקווה מאוד שתעזרו לי, מי שיודע. שבוע טוב, עוז.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שמעתי כאן שהספק הזה די אמין אבל אני רוצה לדעת בביטחון שהוא יחיזק לי את כל הדברים האלה! R9700 PRO+1 GENERIK FAN 80mm+volcano 6 fan 60mm+cdrw+cd-rom+Smart Fan2 עכשיו יש לי את אלה והוא מחזיק מצויין השאלה אם הוא יוכל גם להחזיק את מה שאני רוצה לקנות עכשיו!!??????? Coolermaster Musketeer Fan Control Panel Thermaltake Blue+Green+Red TriLight Cathode Spire NeonRing +80mm Fan יחזיק??
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באוזניות razor megalodon הוא פשוט נתקע לי על 7.1 ולא מגיב הוא לא מזהה אותו בווינדוס מה שכבר קראתי על הדבר הזה שקורה זה כאמור נימצא על מצב אפדייט ניסיתי להוריד את העידכון של האוזניות מאתר של רייזור אבל משום מה הלינק שם דפוק אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי עם זה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם משהו אולי יודע האם אתלון 2400+ עם 256 זכרון ניתן לשים עליו win xp pro ולמהאיזה מהרות שווה אתלון 2400+ במהרות של אינטל האם הוא שווה ל2.4 ghz בתודה ilan_imm
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
if my (sapak) power supply is ok?? i have TSUNAMI 350W R9700 PRO smart fan2 coolmod 1 cd-rom cd writer 1 2 air fan generic do you think its ok???
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את המדפסת של HP סדרה 8000 שעובדת ברשת אבל לא אלחוטית לעומת זאת אחותה התאומה HP8500 עובדת ברשת אלחוטית אבל עולה יותר מכפול שאלתי היא -האם לדעתכם אני יכול לחבר לHP 8000 שלא אלחוטוית כרטיס אלחוטי חיצוני וכך לחסוך את העלותת הגבוהה של ה8500
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הכותרת מסבירה הכל, התקציב שלי לא מוגזם... ומה אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מחפש עכבר טוב, שיהיה נוח ואלחוטי, וגם קטן(מיועד לנייד - Dell xps 1330). אין צורך בעכבר לגיימרים, יקר בטירוף(מה גם שהתקציב לא מאפשר). אני מחפש בעיקר בצבע אדום, שיתאים למחשב. זה מתנה לחברה ולכן אודה לכם אם תוכלו להגיב במהרה. ראיתי בינתיים את שני אלה, אך אשמח להמלצות אחרות(או לדעה מחזקת על אחד מהמוצרים הבאים): http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11561 http://www.bar-ezuz.co.il/Product.asp?Pid=9123900030&Cat2Cat1ID=2265&Cat2ID=2886&aff=Zap〈=he
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ובכלל, איזה חברה מומלצת בסורקים בטווח מחירים יחסית נמוך?
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-