עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eranRohatyn,

לפי ההשוואה של דן איידלמן בביקורת על ה-mx1000 בין שלושת העכברים:Microsoft Intellimouse Explorer 2, Razer DiamondBack ו-mx1000 שנבחנו בכמה מהמשחקים הפופלארים כיום ובינהם המשחק CSS, צויין שלאחר ביצוע האוברקלוק לדרייבר ה-USB ב- Intellimouse Explorer 2 הורגש שיפור משמעותי ואפילו ביצועיו השתוו ואף עלו על ה-mx1000. עכשיו אני רוצה לדעת.. העכבר הזה חדש? הוא אלחוטי? אני כבר הרבה זמן מחפש עכבר טוב לגיימניג ובמיוחד לCSS ואולי אני יקנה אותו אז מישהו יכול לתת לי לינק לעכבר הזה? כמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. שלום , רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות את המארז Thermaltake VA9000? כי אני רוצה את זה.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  3. יש לי יומולדת ואני רוצה לפנק את עצמי באיזה מארז דלוקס ,עזרה והצעות בכל מחיר! =]

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש בארץ את העבר של RAZER DIMONDBACK חוץ מהחנות שמופיע ב- zap? אני גר באזור הדרום אז עדיפות לחנות באזור אבל לא חובה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by Freeman,

לפני מספר ימים רכשתי מחשב שאליו אני רוצה לחבר סורק. בניגוד לרכיבי המחשב שאני טיפה מבין בעניין אין לי ממש מושג לגבי הסורקים של היום (היה לי סורק של Umax לפני 7-8 שנים והוא נשבר). אני מחפש סורק טוב לשימוש ביתי שאני יוכל לסרוק איתו תמונות באיכות גבוהה. אין לי שמץ מה המחיר הסטנדרטי של סורק טוב היום כנ"ל לגבי הנתונים לגבי הסורקים של היום (DPI, נפח צבע, גודל סריקה וכו'). אודה לכם אם תמליצו לי על סורק שולחני טוב שלא עושה בעיות, שגודל הסריקה יהיה מעל A4 ושיהיה טיפה מעל הממוצע. בתודה....

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. תגידו מה ההבדל בין שני המארזים האלה ואיזה כדאי לי יותר ללכת? כי אני יקנה כבר מזיגזג...(גם יש לי הנחה שם....סיפור ארוך...) אז איזה יותר כדאי לקחת ומה ההבדל בינהם כי הם נראים לי אותו דבר (אמרו לי שהATOP הוא חיקוי של הסנשיין...זה נכון?) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2879 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=2666 217.132.53.230 --------------------------------------------------------------------------------

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by 2good4u,

שלום .. רציתי כמה הסברים על עינית אלחוטית שתתחבר לי עם התוכנה מסינג'ר אולי כמה ליניקים לסוגי עיניות שמתאימות לדרישות שלי... והאם אני חייב להשתמש בנתב אלחוטי בשביל עינית או שיש דבר כזה שמתחבר ע"י בלוטוס..אודה לכם על התשובות

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by udi,

שלום יש לי מפרט מחשב חדש שהוא MSI "K8N Neo2 Platinum AMD Athlon 64 3500 Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology raedon 9800pro ועוד ציוד הקפי { עכבר, מצלמה .... } אני מתלבט בין שני דברים שהם הראשון : ANTEC 1080B AMG 430 Watt PSU המארז הזה מגיע עם עם ספק של ANTEC השני : ANTEC מדגם AMG1000 יחד עם ספק Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN { לשים לב שהספק הוא active pfc } ההבדל בין שני האפשרויות לגבי המחיר הוא בסביבות 50-80 ש"ח { האפשרות השני יותר יקרה } והמאר השני הוא עם חלון שזה לא כל כך משנה לי השאלה מה יותר כדי מבין השתיים תודה על העזרה מראש

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by RayZ,

צריך המלצה לספק (לא ג'נרי) מתחת ל 300 ש"ח או בדיוק. (אפשר להוסיף אולי איזה עוד כמה שקלים..)

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  10. צריך הצעה לדגם של מארז ......המארז צריך להיות יפה עד יפה מאוד עם חלון +גומי...בלי ספק כח וחייב להיות בצבע כסף או שחור לא בצבע אחר.....תודה רבה לעונים .....התקציב עד 300 ואפשר קצת לחרוג לכיוון ה400 אבל לא יותר......

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  11. יש לי במחשב נישא את תכונת ה- bluetooth ורציתי לדעת האם ניתן לחבר לזה אוזניה/אוזניות כמו שיש לטלפונים סלולרים עם אותה הטכנולוגיה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  12. כמה DPI יש לעכבר IntelliMouse Explorer4.0?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  13. מה אתם אומרים לגבי Supertalent CA-601UFS Aluminium Silver Full Tower 4 Fan? אני מעוניין במארז טוב (לא של Compucase) שיתאים לי בצורה מושלמת למחשב שאני הולך לקנות בנתיים ננעלתי על המארז הזה וכנראה שהיום (6.3) אני אף יקנה אותו. *בשנה הקרובה ייתכן ויעבוד במתכונת SLI ויש אפשרות שבעתיד אני יעשה לו OC (לא בטוח). בנוסף אודה לכם אם תמליצו לי על ספק שתומך בSLI (שני 6 פין). עוד דבר רציתי לדעת האם ניתן לעבוד במתכונת SLI עם שני 6800GT עם ספק שתומך ביציאה אחת של PCI-e ואיך? האם בכלל חייבים את חיבור ה6 פין ל6800GT? המפרט: Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Gigabyte 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E? WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM NEC ND-3…

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by Ran234,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת: הסמן של העכבר פשוט זז לבדו מבלי שהעכבר עצמו יזוז בכלל! הוא לפעמים מפסיק לכמה זמן ואז זה שוב מתחיל (זה מאוד מקשה עליי לכתוב את ההודעה הזאת בעצם..). לפעמים הוא יודע גם ללחוץ על דברים ולא רק לזוז. העכבר שלי הוא עכבר אלחוטי אופטי של מייקרוסופט. הוא עבד בסדר לאיזה חודש, החלפתי לו בטריות והוא המשיך לפעול טוב לעוד כמה ימים ואז הדבר הזה התחיל. בהתחלה הייתי בטוח שפרצו לי למחשב ושאיזה ילד בן 10 משתעשע על חשבוני, אז הרצתי אנטי-ווירוסים, אנטי-ספייוורים וכל דומיהם והם גם לא תיקנו את הבעיה. אז ניסיתי להתנתק מהאינטרנט אבל זה גם עדיין המשיך. זה יכול להיות ווירוס אבל אני לא מצאתי אותו (ואני יודע איך לחפש). ניסיתי להחליף לו שוב בטריות וניסיתי כל מה שאני יכול לחשו…

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by cool_boy-PP,

KME CX-3658 Midi Tower 480W הוא יפה.....ואיך יכולות האיוורור שלו?

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

שלום, אני מתלבט רבות בין מארזים אלו. אני בעיקר מחפש מארז שקט, ללא צורך אסטטי גבוה מדי. האם מישהו בבקשה יכול לעזור לי להחליט בינהם? תודה. עריכה: *אין לי צורך בספק *אינני מתכוון לpretorian 731

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by nim901,

מה אתם אומרים על המארז הנ"ל? הוא טוב? ויש חנות שמיבאת את המארז הזה? http://www.arena-chieftec.com/?page=products_big&id=46&k_id=1&language=uk לינק לדף הבית

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by at,

יש לי פלאם VX לא השתמשתי בו כשנה, וכעת שאני לוקח אותו ליותר מחצי יום ללא הטענה (גם אם הוא כבוי) יש התראה על סוללה חלשה או פשוט לא נדלק. בקיצור אני צריך להחליף אותה, רציתי לשאול אם משהו החליף פעם סוללה ל palm בכלל ול vx בפרט? איזה סוללה יש לו ? האם ניתן לקנות עצמאית? כמה זה עולה? איך פותחים ומחליפים? לחילופין כמה עולה לעשות את זה בכלנית? אם זה יצא יקר מידי (לעומת לקנות חדש) אז אולי אני יוותר על רעיון. במקרה זה רציתי לדעת האם למישהו יש רעיונות מקורים מה ניתן לעשות איתו? (למשל לנצל את IR שלו כמקלט ל- שלטים ולשלוט ה media player) הצעות התקבלו כיד הדמיון הטובה. תודה וסופ"ש טוב, טל

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  19. טוב החלטתי לקנות סורק למטרות סריקת ציורים שלי מסכמים ותמונות... יש לי תקציב של עד 350 ( כולל משלוח).. אני לא מבין בזה הרבה אבל אני יודע שרזולוציה גבוהה מסקפת סריקה איכותית יותר. וניסיתי קצת לחפש סורקים בתקציב שלי אבל היחיד שמצאתי הוא: Umax Astra 5600 רזולוציה סריקה מקסימלית 19200/19200 Dpi רזולוציה אופטית : 1200X2400 עומק צבע: CCD SENSOR 48-Bit שטח סריקה מקסימלי : 8.5X11.7 ?A4 חיבור: USB 2.0 כפתור לסריקה העתקת תמונות העברה לתוכנת עיבוד התמונה, העברת תמונה למייל או למדפסת ישירות, והוא עולה 315... אז השאלה, האם הוא טוב? או שאתם ממליצים לי על סורק אחר באותו סכום? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by GZA3,

ראיתי את המארז הזה: http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/bws/va9000bws.htm מזה התלהבתי ממנו חבל על הזמן חשבתי לבדוק אולי להזמין אותו והבנתי שאין אותו במלאי בכל מקרה סתם בא לי על מארז חדש אז שמעתי על המארז הבא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3020&catcode=183 שהוא "אחד המארזים הטובים בעולם" עכשיו מישהו יכול להגיד לי מזה המארז הזה? יופי זה לא המילה החזקה שלו... מה טוב בו ?

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by roma4k,

בוקר טוב, מה דעתכם על המארז הזה: http://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=76&page=1 האם למישהו יש אותו, ויכול להגיד את חוות דעתו? האם המארז הנ"ל מרעיש או שקט. אני מחפש מארז שקט ורציתי לדעת אם זה מתאים. תודה.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by ras81,

שלום יש לי את העכבר הנ"ל ואין טענות אבל מה............ התקנתי את הנטסקיים החדש (עושה רושם טוב!) וגם יש לי מוזילה ובשניהם הפונקציה של העכבר של BACK ו FORWARD לא עובדות, ובמקלדת דווקא אין בעיה והן עובדות, חשוב לי לציין כי באקספלורר הוא עובד חלק, מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  23. אורח
    Started by אורח,

שלום, קניתי היום את העכבר הזה וקראתי פה בפורום שאפשר להגדיל את הDPI שלו או משהו... איך עושים והאם כדאי? :s05:

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  24. שלום לכולם יש ברשותי mx 1000 ורציתי לדעת איך הכי כדאי להטעין אותו מבחינת שעות וכ"ו..? כמה פעמים בשבוע..?

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  25. יש לי התלבטות קשה איזה אחד משני הגאדג'טים לקנות. התחלה חשבתי לקנות IRIVER H10 או CREATIVE ZEN MICRO אבל המליצו גם לחשוב לכיוון הסמארטפונים יותר נכון לכיוון של הנוקיה 6260 http://www.nokiamena.com/english/phones/models/6260/index.htm כפי שאפשר לראות לטלפון הזה יש יכולות של MP3 וכרטיסי הרחבה וגם הוא מאד מאד מגניב ;D המחירים הם כמעט שווים לא יותר מ60$ הבדל לטובת הנוקיה...... השאלה שלי היא מה עדיף? הכמות של הזכרון פחות חשובה לי זאת אומרת בנוקיה אני יכול לשים כרטיס של 512MB ואני יהיה מרוצה מאד... אולי יש לכם אפילו הצעות אחרות לסמארטפונים שכדאי לבדוק באותו טווח מחירים (2000 ש"ח) תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים