ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
תודה http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=ax01sldw
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, התפגר לי העכבר הזקן שלי (microsoft optical wireless, הגרסה הראשונה) וצריך כמובן לקנות חדש. החלטתי כרגע לקנות עכבר עם חיבור BT כי זה מוריד את עניין המקלט מהשולחן. יש לי מספר שאלות: 1. מה ההבדל בעצם בין עכבר אופטי לבין עכבר לייזר? אני מניח שמדובר בדיוק. אבל אם אני לא גיימר שצריך לצלוף לאויב בול בין העיניים, זה באמת משנה? 2. אני עדיין משתמש במקלדת חוטית, האם כדאי לקנות מקלדת+עכבר בחבילה בהנחה או שאם אקנה מקלדת בנפרד בעתיד זה לא הבדל משמעותי כל כך? 3. ראיתי באיביי את העכבר 8000 של מייקרוסופט ב-50 דולר כולל משלוח לארץ. האם זה בכלל כדאי למי שמשתמש במחשב סתם לגלישה ואופיס או שיש בו תכונות מתקדמות שאני לא צריך וסתם חבל על הכסף? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
יש לי התקן BULETOOTH ל- USB , המחשב מזהה אותו והוא עובד תקין! אבל אני לא רוצה שהוא יהיה מחובר למחשב כל הזמן, המחשב לא יוצר עבורו safely remove hardware כשעבור למשל DOK הוא כן! איך אני יכול לנתק אותו בלי לגרום לו לנזק לאורך הזמן? (וגם לא מעוניין לכבות את מחשב בשביל זה) יש דרך לגורם לחשב לזהות אותו כהתקן שדורש safely remove hardware? (בנתיים בגלל שאין דרך אחר אני פשוט מוציא אותו ככה ... אבל לא בלי שזה ידפוק אותו יום אחד) תודה לעונים, טל
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איך המארז הזה? ENERMAX CS-335TA Black EG365AX 350 Watt הוא איכותי ואיך הספק שיש בו הוא יוכל להחזיק לי את המערכת הזאת: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor box DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI DDR 1024MB 400MHZ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL כונן דיסקטים 1.44 DVD±RW X16 NEC ND-3540 Microsoft® Digital Media Pro Keyboard או שעדיף טרנספורמר
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני יעשה את זה הכי פשוט והכי מהר שאני יכול יש את החיבור לאוזניות ולמקרופון במחשב קיצר חיברתי לשתיהם היה הכל סבבה וזה עד שבגלל שהחוט ארוך אז הוא התלפף סביב הכיסא שלי ואז שזזתי החיבור עצמו הדבר הכסוף הזה נתקע לי בתוך החור של החיבור ויעני חצי בפנים.. (אני לא יכול לגעת בוא עם היד זה יעני חלק קטן בתוך החור) חח קיצר. מה לעשות?? יש לי עוד חיבור אחד כזה מאחורה שרשום גם לאוזניות וגם למקרופון חיברתי אוזניות חדשות שומעים טוב אבל המיקרופון לא פועל
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
MUSTEK יצרן 3.1 מגה פיקסלים 16 מגה זיכרון כולל מסך מחיר 1200 שח'
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום , יש לי מפרט מוכן כולל הכל למעט ספק כוח . להלן המפרט הרלוונטי (לצורך התאמת הספק) : מעבד 805D של אינטל ליבה כפולה +מאוורר AV PRO -> יהיה אובקלוק מתון ואולי יותר אם ניתן יהיה . לוח אם GA8I945G-Pro Gigabyte כרטיס מסך X1300PRO 256MB (אין כוונה לשדרג את הכרטיס בעתיד..) דיסק קשיח אחד וצורב DVD * קיבלתי הצעה בחנות לקחת ספק 350W (לא זכור המותג) -> פרטים : 18A על ה-12V ספק 400W (אותו ספק כמו הקודם) -> פרטים : 16A על 12V ועוד 17A על 12V ת'אמת , אני לא מבין כל כך , אבל נראה לי שהשני (400) זה עם 2 ריילים לפי מה שקראתי קצת בתרדים כאן . האם כך ? אז איזה ספק מומלץ יותר כשהמותג זהה ורק ההספק שונה והאם טוביותר רייל אחד או שניים עבור אובקלוק…
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי יש לי העכבר החדש ואני צריך עזרה אני תחת חלונות VISTA 64 ביט אני מנסה לעדכן את הFIRMWARE שלו ולא מצליח! כאשר אני מתקין, הוא זורק לי (החלונות) מסך של "מצאתי התקן חדש בלה בלה" והתוכנית עדכון של העכבר נתקעת. אחרי זה העכבר תקוע, אני צריך להוציא ולהכניס אותו לUSB ואז פועל שוב יש למישהו את הפתרון עבורי??? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam VX-2000. התוכנה והדרייברים שמגיעים עם המצלמה (כמו גם העדכונים שאפשר להוריד מאתר מיקרוסופט) לא מאפשרים תצוגת מראה, מה שאומר שהתצוגה על המסך הפוכה לגמרי (למשל - יד ימין על המסך היא בעצם יד שמאל, וכו'...). בתוכנה של המצלמה וגם במסנג'ר אין אפשרות לתצוגת מראה. יש למישהוא מושג איך ניתן לפתור את זה? אולי בעזרת תוכנה אחרת? מישהוא מכיר? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי ספק כח של אנטק 350W SL-350 הדגם ולפי מה שראיתי בביוס המתחים שלו לא יציבים במיוחד (לדעתי בכל מקרה) כמו למשל שהוא צריך לתת 12 הוא נותן בסביבות 12.52 ויותר גרוע מה שראיתי זה שהוא צריך לתת -12 והוא נותן -13.26 מה זה אומר? אתם חושבים שכדאי להחליף ספק? ועוד דבר המערכת שלי לפעמים עושה "ריסט לעצמה" אתם חושבים שזה יכול להיות בגלל זה? תודה לעזורים!
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מהו האורך המקסימלי של מאריך USB שיהיה מחובר למחשב ולג'ויסטיק?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כמה DPI יש לעכבר IntelliMouse Explorer4.0?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מחפש אתר ברמה גבוהה הסוקר צגים למחשב, מבצע ביקורות מקיפות נותן ציונים וכו'. על איזה אתר אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מחפש דרך קלה ופשוטה לשלוט ב BSPLAYER ובוינאמפ... להגביר להנמיך להעביר שירים וכו... האם זה השלט בשבילי? הבנתי שהוא גם שולט במכשירים רגילים (TV מערכות וכו..) מישהו מכיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי. יש לי כמה שאלות בנוגע למשקפי vuzix , קראתי את הביקורת שהועלה באתר ועדיין לא מצאתי תשובות לכמה שאלות; 1) ראיתי דגמים אחרים שכן מתחברים לקונסולת כמו XBOX, האם גם הדגם הזה יכול להתחבר לXBOX? 2) יש משחקים, למשל בXBOX, שהם בנויים ויש אפשרות בתוך המשחק כבר לשחק בתלת מימד, האם זה יעבוד למרות שלא כתוב באתר שהמשחק תומך במשקפיים? 3) זה לא משנה באיזה מסך אני משתמש? 4) אם עוד אנשים ניסו בעיניים שלהם, אשמח לחוות דעת נוספת
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ברשותי עכבר MX-1100 ומקלדת Wave (חוטית). התקנתי את ה UberOptions ויש לי בעיה מציקה איתו. משום מה כפתור ה SEEK (לחיצה ארוכה על NEXT או על PREVIOUS בכפתורי המדיה של המקלדת) לא עובד כ SEEK אלא מתפקד כ NEXT / PREVIOUS (כמובן שבתוכנת ה UberOptions הוא מוגדר לבצע SEEK) הקטע המצחיק הוא שאם אני מגדיר כפתור בעכבר בתור SEEK זה עובד בסדר... רק לחיצה ארוכה על הכפתורים של המקלדת לא מגיבה ומשמשת בתור שיר הבא / שיר קודם. לפני שהתקנתי את ה UberOptions הכל עבד בסדר וחבל לי לחזור אחורה לגירסא הרגילה והמסורסת של התוכנה... מישהו נתקל בבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות גיים פאד עוד מעט ורציתי לדעת אם למישהו יש משהו שהוא ממליץ עליו בעיקר למשחקים כמו NBA וכאלה מה שחשבתי בינתיים לקנות זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5175 או זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_119&products_id=2900 אז אם למישהו יש : איך זה? ואני פתוח להצעות.. נגיד עד 250 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי 2 שאלות: 1. האם מישהו מכיר איזה שהוא אתר שדרכו אני יכול להוריד דרייברים למדפסת nec picty 820W - חיפשתי בדי הרבה מקומות אבל לא הצלחתי לאתר כאלה שיתאימו ל XP. 2. יש לי מקלדת של מיקרוסופט microsoft wired keyboard 500 שמותקנת על מחשב עם XP PRO. הבעיה היא שבזמן האחרון המקלדת הפסיקה פתאום לעבוד. כאשר אני מסתכל במנהל ההתקנים אני רואה שיש ליד המקלדת סימן קריאה צהוב ורשום : This device cannot start. (Code 10) אם אני מסיר את המקלדת ומתקין מחדש - היא עובדת ללא בעיה. אבל אם אני עושה הפעלה מחדש - המקלדת שוב לא עובדת (עד שאני מבצע את אותו תהליך שוב). ביצעתי התקנה של הדרייבים היעודיים של המקלדת וזה עבד לאיזה פעם או פעמיים של הפעלה מחדש - אבל לאחר מכן הבעיה חזרה שוב. …
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
טוב.. כעיקרון זה המפרט שאני קונה עוד שבועיים.. Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,241.92 ש"ח בחר GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 1,034.76 ש"ח בחר 512MB TWINMOS DDR II - 533 - TWINMOS Original 495.57 ש"ח בחר Sapphire Radeon X1800 GTO2 512MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX - RETAI 1,547.99 ש"ח אם ברצונכם בגוף קרור שונה (שקט יותר / מיוחד / מים ) למעבד בחרו כאן בחר גוף קרור, >> רכיבים נוספים בחר WD 160GB-8MB JB - 7200RPM ATA 100 386.68 ש"ח בחר דיסק קשיח 2, בחר כ. קול, בחר NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 199.02 ש"ח בחר כונן DVD, בחר צורב CDRW, בחר כונן CDROM, בחר SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DIS…
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
המקלדת והעכבר למחשב חדש ואמורים להיות גם למשחקים.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
הי ח'ברה. מישהו יכול להמליץ על עכבר / עכברים לשמאליים? היחיד ששמעתי עליו הוא MX610 של Logitech. אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שבת שלום! נהנתי לקרוא המון מהעצות שהבאתם פה לאנשים ועכשיו הגיע תורי יש לי סט של לוג'יטק ,עכבר ומקלדת אבל חוטיים.משהו כמו דור ישן כזה .אין לי מושג איזה דגם אפילו. אני גיימר כבר ועובד עם מחשבים המון. בדרך כלל כשאני משחק במחשב אז זה משחקי first person. קניתי טלווזיה sony 37 bravia שאני ממליץ בחום בחום בחום על כל טלווזיה אחרת. קיצר בעזרת ה geforce 8800 אני מעביר ל dual view אבל אני צריך להתרחק מהמחשב ולעבוד על הטלווזיה כשאני משחק.הטלווזיה ומסך המחשב קרובים בערך מטר.היא נמצאת על אותו קיר שבו נמצא המחשב. הכוונה להתרחק היא בעצם למרחק של גג גג 2.5 מטר מהטלווזיה .מהמחשב יותא כמעט אותו דבר. השאלה היא מה לעשות לקנות סט אלחוטי חדש ואיזה כדאי? או פשוט לקנות מאריכים לכבלים? בת…
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות אזניות טובות עם מיקרופון. השימוש העיקרי הוא בStarcraft 2 כדי לדבר עם חבר בסקייפ תוך כדי משחק. אני אשתמש בהם גם לshooters אני מניח ובשביל משחק עם הלפטופ שלי אבל בדרך כלל אני עובד על PC ומשתמש ברמקולים 5.1 התקציב הוא יחסית גמיש, אני מוכן להשקיע עד 500 אבל אשמח לחסוך. אני שואל בעיקר כי יש מבצע בKSP על ציוד של ThermalTake ואני שוקל ללכת על הShockOne ואני לא בטוח כמה הן טובות, לעומת רייזר למשל. וכמה באמת כדאי לי לקחת אזניות USB בניגוד לאזניות רגילות. אשמח לתשובה מהירה כי המבצע שלהם נגמר היום תודה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
בחנות מחשבים המליצו לי על ה -J4580 ב400 שח שהיא גם סורקת גם פקס וגם מדפסת. שווה לקנות או שיש המלצות יותר טובות?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-