ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני אגיד מה לא צריך שיהיה בה: מהירות, איכות , עיצוב מה שצריך : כמה שיותר זול, , טונר זול, אמינות. מצאתי משהו די זול ב- 355, אני לא יודע אם המחיר הגיוני .. מה אתם אומרים? http://zap.co.il/model.asp?model_id=18985
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
http:///product_info.php?products_id=1191&osCsid=1b407bbe9e2e342b1f8831f81d52cd65 מה דעתכם?, אולי מישהו מהאתר ירים את הכפפה ויכתוב ביקורת על המוצר?, על פניו זה נשמע מעניין. (מסתבר שהמערכת מצנזרת אוטומטית את ה"WWW.אי.אם.פי.CO.IL" אז להוסיף את זה לכתובת)
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בקיצור, אני מעוניין באחת כדי לבצע שיחות וידאו עם אחי שגר בוסטון. יש לי אפלואד גבוה (64KB) מה שאמור אני מניח לספק איכות סבירה, נכון? בקיצור, איזה ממיליון ואחת המצלמות הקיימות בשוק כדאי לקנות? בו נגיד שאני יכול להוציא כ500 ש"ח לכל היותר. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תגידו העכבר הזה מומלץ? שמעתי ביקורות טובות על ה-G5 והאם ה-G& החדש מספק את אותה צורך או שזה סתם? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=1122
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הנה כמה תמונות : ניסיתי לחבר אותו ל-COM1 אבל כלום לא קרה.. יש אולי איזה מדריך או משהו ?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק יחסית ישן (עם יציאה רגילה SERIAL) קניתי מחשב חדש ואין לי בו את הכניסה הזאת מישהו יודע אם יש איזשהו מחבר שמעביר את היציאה הזו ל USB ? או שיש אופציה אחרת ? חשבתי על לקנות כרטיס קול זול רק שיהיה לו את הכניסה הזו אבל נראה לי שמחבר יותר פשוט (אם יש כזה בכלל) תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר מיקרוסוט שעבד שנתיים מצויין, פתאום שאני משחק ב DOD ברשת, המקש הימני בעכבר מגיב שלוחצים ממש חזק, אבל ממש! מה עושים? תודה- גיל
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2500 NERMAX 120MM Ball Bearing fan COMPUCASE Midi Tower Cl-6A19 BLACK HEC 300W + USB EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Geforce 3 Ti 200 בירצוני לקבל המלצות והערות על המארז שצויין ולדעת האם הספק שבא איתו מספיק חזק להרצת מערכת זו. אם יש בהסג ידכם ביקורות על החומרה שפורטה לעיל אשמח לקבלן 8)
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי את העכבר הזה והוא נתקע לי מידי פעם,או רועד(הסמן) או פתאום קופץ למקום אחר במסך. מה יכולה להיות הסיבה? אולי משטח לא מתאים כי שמעתי שהוא עושה בעיות על משטחים מסוימים ואם כן אז איזה משטח אני צריך?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחירו: [ ¤ 279.77 ] תמונה: http://pchardware.co.il/assets/big/master1lublack.jpg לפי מה שאני חושב הוא מארז פ33ה בגלל שהוא 480 וואט אבל המחיר טוב (העם יורידו לי דברים מסוימים למשל מאוררים או משהו...?)
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש להם מארז שנראה נחמד מאוד H600 black window והייתי רוצה לדעת איך הספק האם הוא אמין וטוב { ובנוסף האם יכול להחזיק הרד דיסק של 40 גיגה, עוד הרד דיסק של 120 גיגה, רדאון 9800 ,לוח אם p4p800 deluxe ,..בנוסף 4 מאווררים, וקטודה אחת..אני חושב שהספק הוא 300 ואט לא כתוב באתר של הדובים איזה ספק זה}...הסיבה היחידה שאני מתלבט ביניהם לבין compucase היא בגלל הספק כי המארז של Aopen נראה הרבה יותר טוב וממש טיפה יותר יקר מסדרת ה-6919 וה-6A19 של compucase תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי שכבר התחיל להתפרק=] אז אני רוצה לקנות מארז איכותי =] אני לא סגור על התקציב שלי, אבל מה שאני רוצה מהמארז הוא לוק יפה(עם חלון וקדוטה)+ שקט(הדבר הכי חשוב לי),+ שיהיה מקורר טוב, וכמובן שהמחיר לא יהיה יקר מידי חשבתי על ה Sunbeam Tranfsormer אבל לא בטוח שהוא שקט =] מה יש לכם להציע? התקציב לא מוגדר, אבל לא להתפרע! אגב המערכת שלי בחתימה.
-
- 13 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קניתי אותו ואני מצטער, מארז יפה ביותר אבל התכנון שלו ממש דפוק חבל שלא שמו את המאוורר יותר למטה, עכשיו הוא בעצם מול המאוורר של המעבד, מה עשינו בזה ? סתם דפיקה של הזרימת אוויר. ויש את הקופסא המעפנה הזאת לשים בה 2 מאווררים, שמתי בה 2, בקושי הוציאו אוויר (בגלל התריסים האלו), עכשיו שמתי אחד והדבקתי אותו עם 2 בתי אזיקונים (מן מוד שהמצאתי באותו רגע) ואני שם את היד מאחורה יוצאת הרבה יותר כמות אוויר (וזה עוד רק מאוורר אחד!) כל זה מה עושה ? מן סרקולציה מוזרה כזאת בחלק המארז העליון ומה בחלק המארז התחתון ? יש מקום למאוורר בפרונט של המארז, אבל יש לו הרבה "הפרעות" בגלל הפאנל הקדמי של הסמוראי נ.ב: הקטע הם המאוורר הצדד ישהוא על המעבד יכול להיות מצוין לאלו שרוצים לשים SONIC TOWER, עם הסונ…
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ראיתי שמהספק יוצא גם כבל שני גידים עם תקע של מאוור, ( כמו למאורר של ה CPU) לספק יש 2 מאוררים שאלתי: 1. לאן אני אמור לחבר את הכבל? אם בכלל (ללוח האם)? 2. האם המאוררים יסתובבו גם ללא החיבור שלו ( עדיין לא הרכבתי ת'מחשב) 3. האם הוא שולט על שניהם ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי, הרבה אנשים קונים מארזים של Compucase בגלל שמארזים של החברה הזאת מסופקים עם ספק כוח איכותי של HEC. אז אני גם החלטתי לקנות מהחברה הזאת מארז, אבל בניגוד לאחרים אני לא אלך על המארז שכולם ממליצים עליו: Compucase super Midi Tower CI 6A19 משום שמחירו יקר מדי בשבילי. בגלל זה החלטתי ללכת על המארז הזה (שהוא מאותה חברה): Compucase-HEC Mini Tower CI-6825 Front USB 300W אני מצטער אבל אני לא יכול להביא לכם לינק למארז הזה, בגלל שמצאתי אותו רק בחנות אחת והחנות הזאת מצונזרת באתר הזה, בגלל זה אני לא יכול להביא לכם לינק למארז. צורת המארז היא די מכוערת, אבל יופי לא ממש משנה. ואני גם הולך לעשות מודינג על מארז הזה בעוד כמה חודשים כך שאני אוכל לעשות אותו יפה יותר. רציתי לדע…
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
העכבר מדהים.. אבל יש לי בעיה.. לפעמים שאני גולל כלפי מטה דף.. הוא קופץ לי למעלה ... ואז אני צריך לגלול שוב מחדש.. ואני לא לוחץ על כלום זה כמו באג זה פשוט קורה.. מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום קניתי את הTrack Man Optical של לוגיטק http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2150,CONTENTID=5006 העכבר אלחוטי ועובד על סוללות (לא פנימי) ורציתי לדעת איך אני שומר על אורך זמן הסוללה יש דרך לסגור את העכבר שהוא לא בשימוש או שהו נסגר לבד של נוגעים בו או איך זה עובד?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך זכרון 256MB 2100 DDR שנמכר בזיגזג של Buffalo ומופיע באתר בהשוואת מחירים - מחירי זכרונות האם שווה לקנות אותו
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי מכונה ישנה עם P3 450 אני רוצה לשדרג אותה לAMD XP2100 מהוא הלוח הכי טוב כיום למשימה עם איזה שילוב זכרונות ברמת הביצועים ואפשרות המהרה? שאר הרכיבים כבר דיי משודרגים אז אני צריך רק לוח מעבד זכרון תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
תעזרו לי לבחור כרטיס מסך. הוא צריך להיות עד 600 ש"ח 64 מגה זכרון יציאת TV (לא חובה) חיבור AGP תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלוש מארזים ומוכן לקבל וד המלצות לאחרים אם אפשר תתיחסו להכל (כולל מחיר) ושתפו אותי בבחירתכם אחד שתיים (שימו לב להבדלים בין שתיים לשלוש) שלוש תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למדפסת AIO (לא חובה דופלקס) צבעונית לשימוש ביתי מינימלי בלבד על מחשב עם windows 10. משהו זול ואמין. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש כרטיס קול שמשתווה באיכותו לזה המצוי בלוח אם (המעולה, בעל כרטיס הסאונד המובנה) הזה: שם מצויין שכרטיס הקול הינו SupremeFX X-Fi 2 אשמח אם תפנו אותי (באתר newegg, שכן אני מתגורר בארה"ב) לכרטיס מסך הדומה לו באיכות הסאונד. אציין שמצאתי את הכרטיס הזה במחיר מבצע (אם כי הוא Refurbished, והביקורות לא משהו - במיוחד בגלל הדרייבר מסתבר): http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=29-102-043&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Keywords=%28keywords%29#scrollFullInfo אבל מכיוון שאני לא מבין בתחום, אין לי יכולת לדעת מה אני מחפש והאם הכרטיס ה…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. אני משתדל להימנע מלהטריד עם שאלות מהסוג הזה, אבל אני מחפש סורק עבור משרד, שיכול לסרוק חבילה של דפים [10 נאמר?], בניגוד לסורק שיש צורך להזין דף דף בנפרד ולסרוק אחד אחד. אני ממש לא בקיא בעניין, ולא הייתי רוצה לרכוש סורק ואח"כ להצטער. הסורק יהיה בשימוש לסירוגין, לא משהו רציני מדי. התקציב? אשאיר את זה עבורכם. המיניום עבור סורק טוב שעונה על דרישה זאת. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-