ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
המנורה של הכונן כול הזמן דלוקה, ואין גישה לכונן. החלפתי את הכונן, אבל עדיין אותה בעיה. גם כבל הוחלף, בדקתי את כול החיבורים, הכול בסדר. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
ניגמר הראש דיו השחור במדפסת שלי (hp 695) כמה בערך עולה כזה ראש חדש ? האם יש תחליפים ? איך הם ? ....פעם שמעתי שיש ערכה למילוי עצמי -איפה ניתן להשיג כזה ? מה העלות שלה ? האם זה כדאי ??? בתודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי אותו ואני מצטער, מארז יפה ביותר אבל התכנון שלו ממש דפוק חבל שלא שמו את המאוורר יותר למטה, עכשיו הוא בעצם מול המאוורר של המעבד, מה עשינו בזה ? סתם דפיקה של הזרימת אוויר. ויש את הקופסא המעפנה הזאת לשים בה 2 מאווררים, שמתי בה 2, בקושי הוציאו אוויר (בגלל התריסים האלו), עכשיו שמתי אחד והדבקתי אותו עם 2 בתי אזיקונים (מן מוד שהמצאתי באותו רגע) ואני שם את היד מאחורה יוצאת הרבה יותר כמות אוויר (וזה עוד רק מאוורר אחד!) כל זה מה עושה ? מן סרקולציה מוזרה כזאת בחלק המארז העליון ומה בחלק המארז התחתון ? יש מקום למאוורר בפרונט של המארז, אבל יש לו הרבה "הפרעות" בגלל הפאנל הקדמי של הסמוראי נ.ב: הקטע הם המאוורר הצדד ישהוא על המעבד יכול להיות מצוין לאלו שרוצים לשים SONIC TOWER, עם הסונ…
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שיקרא את כל סוגי הדיסקים ,ובעיקר תומך באופן מצוין בכניסה USB ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
-
שלום, אני מנסה להתקין את המדפסת שלי עם הדיסק המקורי ואני מבקבל את ההודעת שגיאה הבאה בעת ההתקנה : קבצים הדרושים לפעולה תקינה של ווינדוס הוחלפו בגירסאות לא מזוהות כדי לשמור על יציבות המערכת , על ווינדוס לשחזר את הגירסאות המקוריות של קבצים אלה. הכנס את windows XP professional service pack 2 CD . יש לציין שיש לי WINDOWS XP לא מקורי . אודה לעזרתכם בנושא . asafrejuwan@walla.com
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מחפש מארז עד 400 שח, בבקשה מארז טוב, ובלי הדלת הזאת שנפתחת לכוננים.
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך הרדיסק של WESTER DIGITAL מודל: WD200BB-00CAA1 :'( אני רוצה לנסות להחליף את היחידה האלקטרונית ואז הוא אולי יעבוד.. יש שם חומר חשוב.. אם למישהו יש כזה הרדיסק תקין או לא, אני אשמח לקנות\להשאיל על מנת לנסות להציל את החומר..
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
בינתיים אני כמעט סגור על mx5000 מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת למשרד שלי , והייתי רוצה לשמוע המלצות ממכם על איזו מדפסת כדי לי לקנות. אשמח לשמוע הצעות תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שולם רב יש לי את העכבר MX Revolution של חברת Logitec והוא נתקע לפעמים כשאני משחק או שסתם אני משתמש במחשב. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת הסוללה מלאה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הדגם W850i ביחס לפלאפונים אחרים כגון Nokia 6280 או Nokia N73
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת pixma ip 4850 קנון אני משתמש בדיו לא מקורי והמדפסת מוציאה לי ירוק מה לעשות? תודה לעוזרים ויום נעים</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אז ככה אני אגיד מה לא צריך שיהיה בה: מהירות, איכות , עיצוב מה שצריך : כמה שיותר זול, , טונר זול, אמינות. מצאתי משהו די זול ב- 355, אני לא יודע אם המחיר הגיוני .. מה אתם אומרים? http://zap.co.il/model.asp?model_id=18985
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום זאת בעיה די מוזרה אני הצלחתי לפתור אותה בעבר אבל היא חוזרת בלי שום סיבה. לפני כמה זמן היה לי את העכבר Razer deathadder 3500dpi והייתה לו בעיה לדוגמא שאני מזיז קצת שמאלה אז הוא זז הרבה יותר ולפעמים עושה סיבוב. הבעיה הזאת הייתה לפעמים כאילו לעכבר יש מצבי רוח ניסיתי הכול להחליף חיבור USB והכול אבל עדיין הייתה לו את הבעיה. נגמר לעכבר האחריות אז החלטתי לקנות חדש עם אחריות וגם בתקווה שזה יפתור את הבעיה,קניתי את אותו עכבר מחנות אחרת אבל את העכבר בשחור Razer deathadder black edition שזה אותו דבר בעיקרון,עשיתי update להכול,עדיין הייתה את הבעיה. הצלחתי למצוא פיתרון וזה היה להוריד את ה polling rate ל 125hz וזה פתר את הבעיה,אבל הבעיה שוב חזרה ואני לא מצליח לפתור אותה. חשוב…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הנה כמה תמונות : ניסיתי לחבר אותו ל-COM1 אבל כלום לא קרה.. יש אולי איזה מדריך או משהו ?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כבר חודשים שאני מנסה להבין איך אני פותח את חזית המארז שלי , תקוע לי איזה מאורר 80 מ"מ שעושה רעשים נוראיים ואני נואש מלהוציא אותו משם ( הוא ממוקם לפני הארדיסק למטה ) , הדגם של המארז שלי הוא 319B ואני לא מוצא שום סימן לפתיחת המארז עצמו , לא ע"י ברגים או קליפסים או פתח מתחת למארז , השתגעתי כבר . הארדיסק על 40 מעלות + וזה לא נראה לי טוב למרות שכל המחשב שלי מקורר היטב וזה מה שמעצבן אותי פה , שאני לא יכול להגיע בשום דרך לפא*** מאורר שם . יש למישהו רעיון לגבי זה ?! אני אודה לו מאוד תמונה :
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך הגה עם פדאלים שמתאים למשחקים במחשב כמו need for speed underground 2 וכל השאר רצוי עם ידית הילוכים כי אבא שלי רגיל להילוכים הכי טוב שיש במחיר הכי זול שאפשר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האוזניות לשימוש שוטף של המחשב במקום רמקולי השימושים לרוב הם -שירים -יוטיוב -שימוש רגיל של המחשב -ממש אבל ממש קצת גימינג דרישות : -איכות -נוחות תקציב 200-300 תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
כנראה הבעיה של המחשב שלי היא עקב המקלדת. כי ניסיתי לחבר מקלדת אחרת שלא עובדת (עובדת אך לא מגיבה) ולהוציא אחרי שמערכרת ההפעלה עלתה ולשים את הלוג'יטק שלי (שלחוסר מזלי האחריות נגמרה בידיוק לפני עשרה ימים) והמחשב נתקע. כך שאני חושש שמקור הבעיה היא המקלדת. אבקש המלצה למקלדת הנוחה והזולה ביותר שניתן למצוא. תודה מראש, אופיר.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
רציתי לדעת ולקבל חוות דעת בכלל על הספק שלי ??? א- האם הוא מספיק למפרט שלי? ב- חוות דעת עליו ובכלל על HEC? ג- האם הוא מספיק לי גם ב-OC רציני?
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מחפש אתר ברמה גבוהה הסוקר צגים למחשב, מבצע ביקורות מקיפות נותן ציונים וכו'. על איזה אתר אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מחפש דרך קלה ופשוטה לשלוט ב BSPLAYER ובוינאמפ... להגביר להנמיך להעביר שירים וכו... האם זה השלט בשבילי? הבנתי שהוא גם שולט במכשירים רגילים (TV מערכות וכו..) מישהו מכיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מצלמת רשת טובה. חיפשתי ומצאתי 2 מתחרות עיקריות: 1. LOGITECH QuickCam® Pro 5000 2. Microsoft® LifeCam VX-6000 מה תגידו? איזה עדיף לקחת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-