עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by sgsg,

שלום לכולם, אני מעוניין במדפסת משולבת עם פקס עד 700 שקל +/- אחרי חיפוש בפורום ראיתי ששתי המדפסות עונות לדרישות שלי. עכשיו ההחלטה היא בעיקר בעניין הדיו. מי מהן יותר חסכונית ? ראיתי שהמחירים של הראשים של BROTHER זולים יותר, אבל מה תהיה תדירות ההחלפה שלהם? השימוש יהיה 80% ש/ל. מה ההבדלים בין השתיים?

2. היי אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה,שתהיה איכותית וטובה ושיהיו לה כמה ראשי דיו ,כי הבנתי שזה די טוב. התקציב הוא 500 שקל בערך אפשר למעלה טיפה אפשר גם למטה.. יום טוב

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  3. אני צריך המלצות לספק כוח איכותי 400W עד תקציב של 400 שקל שימו קישורים המלצות.... תמונות ועוד

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  4. הזמנתי דרך מישלוח היום שת'ה נאונים מ www.logicpc.co.il והמישלוח התבצע דרך נהג מונית מטומטם שלקח לי בטעות את הקבלות של המוצר!! (אחריות) בקיצור, הגעתי הביתה, חיברתי את הספק הקטן הזה שמגיע עם הנאונים לחשמל ופיתאום אני רואה שיוצא ממנו עשן ושהוא נישרף מבפנים!! בהתחלה הייתי בטוח שזה איזה אור צהוב כזה שאמור לעשות את הספק הקטן הזה מואר גם מבפנים אבל הסתבר לי שטעיתי בגדול ושהספק ממש עלה באש!!! זאת פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה!! עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אני מתכנן ללכת אליהם ביום ראשון כי מחר (רביעי) הם לא עובדים, רק ביום ראשון, ולהביא אליהם את הנאון עם הספק הקטן והכל הכל הכל ולהגיד להם שאני רוצה לזה איזה תחליף, הם יקבלו את זה בלי החשבונית? כי זה בעצם ההוכחה היחידה שיש לי שקניתי אצל…

5. Started by Guysni,

אני צריך הרדיסק של WESTER DIGITAL מודל: WD200BB-00CAA1 :'( אני רוצה לנסות להחליף את היחידה האלקטרונית ואז הוא אולי יעבוד.. יש שם חומר חשוב.. אם למישהו יש כזה הרדיסק תקין או לא, אני אשמח לקנות\להשאיל על מנת לנסות להציל את החומר..

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. Started by hardware maniac,

יחזיק תמחשב הזה http://i1.tinypic.com/wtinvt.jpg ?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  7. אך הסט הזה שווה משו שווה את הכסף? מה מרחק העבודה שלהם..? ואני אחד שמשחק דיי הרבה .....ואוהב את זה.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by taotao,

יש לי עכבר של מיקרוסופט מסוג INTELLI MOUSE EXPLORER עוד מעידן הפנטיום 3 שלי והוא סוחב כמו גדול בתקופה האחרונה הוא התחיל להיתקע כאילו הוא מנותק מהמחשב שמזיזם אותו קצת הוא חוזר לעצמו ניסתי כמה חיבורי USB ובכולם אותו הדבר ובגדול הבעיה היא בעכבר כנראה החיבורים רופפים או לא יודע מה יש למישהו דעות הוא הולך לשבוק חיים או עדיף לשלוח לתיקון או כול דבר אחר??

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  9. רוצה ליקנות מארז Sunbeam Transformer BLACK ואני לא יודע עם או מתעים יש לי לוח אם asus p4s533 ואני לא יודע עם או מתאים האתר של הקניה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by zorkenius,

שלום, במהלך בניית מארז חדש למחשב מדיה סנטרת ניתקלתי בצורך ב"זווית AGP". כרטיס Agp riser ימני. במידה ומישהו מקיר איפה ניתן להסיג אחד כזה? תעזרו בבקשה. (חוץ מPLONTER ) במידה ואין מאיפה להסיג אני כנראה יצתרך לעשות אותו לבד. במידה ומישהו עשה, אשמח לשמוע על הבעיות שיכולות להיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by 6kwar,

GIGABITE GA 7VTX תודה

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by Ypaul123,

היי, אני מחפש המלצה למדפסת AIO (לא חובה דופלקס) צבעונית לשימוש ביתי מינימלי בלבד על מחשב עם windows 10. משהו זול ואמין. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  13. אני צריך אל פסק שיחזיק לי את המחשב עד 5 דקות בכל פעם שיש הפסקת חשמל או קצר (לא צריך שיכבה לי אותו) מחשב רגיל עם עם מסך CRT 17. איזה אל פסק יתאים לי (מבחינת כח...)? ואיך האל פסק של גמאטרוניק? תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by evgani,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1484 זה הספק ! והאם הוא יחזיק מחשב אם : מעבד : P4 2.4 זכרונות: 2 סטיקים של 512 ועוד 2 סטיקים של 128 מאורר על המעבד ! ועוד מאורר של המארז ! וכמובן כרטיס מסך 6800 GT ? תודה !

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  15. אז תראו אני בעיקר קונה ת'מחשב בשיל משחקים אבל אני לא הולך להיות 24/7 על המחשב בשבוע על המחשב משהו כמו 3 /4 שעות ביום על משחקים אז איזה מסך כדאי לי?? שטוח/רחב/דק וגם המחשב אני אשתמש בו לאלישה איסי וכאלה לא סרטים ולא עבודה גרפית אז מה לקחת?? הביאו לי את זה לקחת?? אם לא יש הצעות משהו? http://skypc.co.il/product.asp?pid=206BW

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  16. בקיצור קניתי גויסטיק זול וזה בלי דיסק וכו'... אז אני נוספתי תגויסטיק מה-CONTROL PANEL ולא היה בדיוק את השם של החברה שלו ואני לא ממש מבין ב6 לחצנים או משהו כזה שיש לבחור שם. אז שמתי איזה התקן אחד וזה כל הזמן זז ימינה, בלי שאני לוחץ כמובן. ניסיתי עוד התקנים וזה לא עזר. אני חושב שהחברה זה INTERACT או משהו כזה. בכל מקרה זה לא הגויסטיק כי ניסיתי עוד אחד אחר וזה היה אותו דבר. צירפתי תמנות שלו, אולי זה יעזור.

17. Started by koby058,

קודם כל אני רוצה active pfc כמובן 3800 duel core amd dfi lp ultra d 1xraptor 1x 250gb hard drive evga 7800gtx 256mb בתודה מראש התקציב:400 שח

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by Nvidia_1,

איפה אפשר לקנות כאלה ?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  19. אני קונה את המארז של אנרמקס עם החלון המיוחד וכל הנורות עם EPOX 8RDA או ASUS A7N8X DELUXE עם רדאון 9500 פרו ועם AMD 2400.... HEC 300W יחזיק כזה דבר או שלא להסתכן וללכת על ה475W??

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  20. הנה כמה תמונות : ניסיתי לחבר אותו ל-COM1 אבל כלום לא קרה.. יש אולי איזה מדריך או משהו ?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by shuy,

אני מחפש מכשיר ממתג DVI או VGA. אני מעוניין לחבר 2 מסכים לאותה היציאה בכ.המסך ובעזרת הממתג, לבחור כל פעם את המסך שיפעל בכל נקודת זמן נתונה. יש דבר כזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by b0nzZ,

האוזניות לשימוש שוטף של המחשב במקום רמקולי השימושים לרוב הם -שירים -יוטיוב -שימוש רגיל של המחשב -ממש אבל ממש קצת גימינג דרישות : -איכות -נוחות תקציב 200-300 תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  23. היום יום ב' נשרף הזיכרון :'( עיגלתי את הכבלים והוצאתי את הזיכרון החזרתי אותו הפעלתי את המחשב והתחלי לצאת עשן! הוצאתי את הזיכרון ויש (נכון איפה שיש זהב) אז אחד שחור! הזיכרון באחריות ואני לא יכול ללכת למי שקניתי ממנו את המחשב כי הם יראו שהוצאתי את המדבקה במארז כדיו לפתוח אותו ואם מוציאים את המדבקה אז האחריות פגה )-: רציתי לדעת מי היבואן שלו כדי ללכת אליו להחליף, הזיכרון הוא: רשום על השבבים NANYA ועם ועל אחד יש מדבקה שרשום REMOVAL OF LABEL VOVLO WARRANTY ורשום שזה 256 DDR תעזרו לי מהר!!!!!

24. כנראה הבעיה של המחשב שלי היא עקב המקלדת. כי ניסיתי לחבר מקלדת אחרת שלא עובדת (עובדת אך לא מגיבה) ולהוציא אחרי שמערכרת ההפעלה עלתה ולשים את הלוג'יטק שלי (שלחוסר מזלי האחריות נגמרה בידיוק לפני עשרה ימים) והמחשב נתקע. כך שאני חושש שמקור הבעיה היא המקלדת. אבקש המלצה למקלדת הנוחה והזולה ביותר שניתן למצוא. תודה מראש, אופיר.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  25. שלום אני צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי שיהיה איכותי עדיף שהעכבר יהיה במקלדת אם יש כזה דבר זה יהיה הכי טוב.. תודה.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.