ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, אני מעוניין במדפסת לצורך עבודה משרדית, הדפסת עבודות וכד'... התעניינתי בHP 5610 מאחר והיא מכילה גם פקס ומזין דפים, וזולה (אני יכול להשיג אותה ב350שקל) קראתי במספק מקומות שהיא דיי איטית ועדינה מאוד. רציתי לשמוע את דעתכם על המדפסת והמלצה לכל מדפסת אחרת בסביבות ה500 600שקל שמכילה את הפונקציות כמו ה 5610. תודה
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שבת שלום! נהנתי לקרוא המון מהעצות שהבאתם פה לאנשים ועכשיו הגיע תורי יש לי סט של לוג'יטק ,עכבר ומקלדת אבל חוטיים.משהו כמו דור ישן כזה .אין לי מושג איזה דגם אפילו. אני גיימר כבר ועובד עם מחשבים המון. בדרך כלל כשאני משחק במחשב אז זה משחקי first person. קניתי טלווזיה sony 37 bravia שאני ממליץ בחום בחום בחום על כל טלווזיה אחרת. קיצר בעזרת ה geforce 8800 אני מעביר ל dual view אבל אני צריך להתרחק מהמחשב ולעבוד על הטלווזיה כשאני משחק.הטלווזיה ומסך המחשב קרובים בערך מטר.היא נמצאת על אותו קיר שבו נמצא המחשב. הכוונה להתרחק היא בעצם למרחק של גג גג 2.5 מטר מהטלווזיה .מהמחשב יותא כמעט אותו דבר. השאלה היא מה לעשות לקנות סט אלחוטי חדש ואיזה כדאי? או פשוט לקנות מאריכים לכבלים? בת…
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מרכיב רשימת חלקים למחשב חדש (A64-3000+ או A64-3200+ בעקבות ירידת המחיר), ומתלבט לגבי מארז. הפתרון הפשוט והזול הוא לקנות CI-6A19 שחור או לבן ב- 310 ש"ח., כולל ספק. אם אני אחליט ללכת על ספק שקט יותר (זלמן), האם יש מארז אחר טוב יותר? דרישות: 3x5.25 2x3.5 ברגי בונן (פתיחה וסגירה ללא כלים) מרווח נורמלי בין הלוח לספר להתקנה של כל היט-סינק שארצה מקום למאוורר 120 מ"מ מאחור שקט (גומיות לבידוד איפה שצריך, ובכלל אם יש משהו בתכנון שנועד לעשות אותו שקט) מודולרי ככל האפשר (פונקציות כמו מגש נשלף בתלות במחיר) לא חייב להיות: אלומיניום (אלא אם כן זה נותן יתרונות מיוחדים מבחינת שקט - המשקל עצמו והעיצוב לא משחקים כאן בשבילי). עיצוב מיוחד חלון בצד חיבורים בחזית (המארז לא מונח על השולחן) ב…
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
מחפש מארז בצבע שחור בלבד....בגודל סטנרטי של MIDI ATX לפנטיום 4, לא חייב עם ספק אבל חייב להיות גג 40 ס"מ גובה .. מישהו מכיר? יודע ? יכול להמליץ או לתת הכוונה לחנות מסויימת....חיפשתי כבר בכל החנויות ONLINE ולא מצאתי. תגובות תתקבלנה בברכה.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אין לי דרישות מיוחדות רק שיהיו כפתורי מולטימדיה ומחשבון אבל חובה שזה יהיה בלבן בגלל שעל שחור יראו מאוד בבירור את השערות של הכלבה שלי... תודה[br]פורסם בתאריך: 11.08.2007 בשעה 17:38:19 עבר יום בלי אף תגובה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
במחשב נישא בשימוש ביתי, מה עדיף לבטריה - שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן לחשמל, או לעבוד מנותק מהחשמל, ובכל פעם שהבטריה נגמרת להטעין? הנטייה הטבעית של בטריה טעונה היא להתפרק, אפילו כשהמחשב כבוי; כך שאני לא יודע מה מומלץ ???
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
קראתי בביקורות שונות ואפילו פה בביקורת של ה G7 שהסוללה של ה MX1000 מחזיקה בערך 3 שבועות אם לא מתשמים בעכבר כל היום. זה ממש מוזר אבל אני כמעט כל היום עובד ורק בערב משחק ומשתמש בעכבר וזה נגמר לי תוך שלושה ימים זה הגיוני? בבקשה תעזרו.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע R9800PRO זה פשוט אבל פשוט אחלה כרטיס מסך, אני מתכנן לקנות אותו (יותר נכון לקנות R9800 רגיל ולהפוך אותו לפרו אז זה לא משנה) ובקיצור המפרט יהיה כזה: Intel 2.4C,R9800Pro,ASUS P4P800,DVD,CD ROM,One Hard Disc 7200RPM 2MB Cache, וזהו סה"כ, קיצר רציתי לקנות את המארז הזה: http://www.compucasecorp.com/case/ci-6919%5B2%5D.htm רק שהספק שלו הוא 300W והוא מאוד איכותי אבל הוא לא מספיק כי ל R9800PRם צריך לפחות 350W.. אתם אומרים שהוא יעמוד בכל זה?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש שמתי לב שאחרי שאני מכבה את המחשב, העכבר נשאר דולק (הלד בפנים) (פעם גם הNUM LOCK נשאר דולק) ולא לכמה רגעים אלא קבוע, כאילו לא כיביתי אותו. והאם זו בעייה ??????? מעולם לא ראיתי את זה במחשבים אחרים?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שמעו יש לי עבודה להדפיס ואני כניסיתי להדפיס אז זה התחיל להדפיס והכל סבבה אבל באמצע הוא מפסיק בכל פעם במקום שונה.. ורושם את הבעיה הזאתי: A general error has occurred. Delete the all print jobs in the EPSON Spool Manager and turn the printer off. Check for foreign objects that could be jammed inside the printer. Wait a few minutes, then turn it back on. If the problem persists, contact your dealer. מה יכול להיות הבעיה?ומה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היום יום ב' נשרף הזיכרון :'( עיגלתי את הכבלים והוצאתי את הזיכרון החזרתי אותו הפעלתי את המחשב והתחלי לצאת עשן! הוצאתי את הזיכרון ויש (נכון איפה שיש זהב) אז אחד שחור! הזיכרון באחריות ואני לא יכול ללכת למי שקניתי ממנו את המחשב כי הם יראו שהוצאתי את המדבקה במארז כדיו לפתוח אותו ואם מוציאים את המדבקה אז האחריות פגה )-: רציתי לדעת מי היבואן שלו כדי ללכת אליו להחליף, הזיכרון הוא: רשום על השבבים NANYA ועם ועל אחד יש מדבקה שרשום REMOVAL OF LABEL VOVLO WARRANTY ורשום שזה 256 DDR תעזרו לי מהר!!!!!
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין שני דיסקים האלה או לא כי ניסיתי לצרוב לדיסק של 90 דקות עם NERO בלי שום תוצאות?!! מה עליי לעשות ??? תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני יודע איך לחבר אבל אני צריך לדעת איזה חוט לחבר לאיזה חוט מהיציאה של הספק (יציאות ה סי די רום וכד')
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי זה QCK אז אני ילך עליו כנראה אם אתה חושבים אחרת תגידו השאלה העקרית היא איזה גודל לקנות ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22077&catid=192#details או הקטן http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21655&catid=192 אין לי הרבה מקום על השולחן אז מה עדיף ה MINI מספיק לא יקרה מצב שאני יוצא ממנו?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש רמקולים איכותיים למשחקים וסרטים בנוסף עכבר אלחוטי ומקלדת למשחקים תביאו לי כמה דוגמאות, מותר לחרוג אבל לא בטירוף..
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מדפסת , אפילו מכשיר משולב אני מחפש מדפסת עם דרייבר קליל שלא משפיע על המערכת כולה. ואם יש כרטיס רשת זה יהיה מצויין כי אני שוקל לקנות נתב שהוא יכול לתפקד כשרת הדפסות. השימוש - לימודים אקדמאים. תודה
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ערב טוב... סוף סוף חזרתי מנוע עם החלקים!! (נשאר רק הלוח והארד שאני לוקח מחר) אז ככה... לחתי את הספק הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 למפרט הבא: AMD Sempron 3000 939 DFI Infinity 512 PQI 160GB WD SATA2 C3D X800GTO (מארז, מסך וכו) ברגע שהסתכלתי על הכבלים של הספק... שמתי לב שכבל מס 18 (בחיבור של ה20) חסר... אני לא יודע מה לעשות... האם זה בעיה וצריך להחליף או שזה ככה? אני נוסע מחב עוד פעם לנוע אז אולי להגיד להם להחליף אותו? תודה מראש לכל העונים HWZONE FTW!!!
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש מצב שאל פסק אחד (נגיד 700-800 VA ) יכול להחזיק 3 מחשבים?(לא כולל מסך,בכל אחד ספק של 400~)..אבל לא צריך שיחזיק 10 דקות או משהו כזה..שיחזיק חצי דקה גג ואז יכבה את המחשבים בצורה מסודרת תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש כרטיס קול שמשתווה באיכותו לזה המצוי בלוח אם (המעולה, בעל כרטיס הסאונד המובנה) הזה: שם מצויין שכרטיס הקול הינו SupremeFX X-Fi 2 אשמח אם תפנו אותי (באתר newegg, שכן אני מתגורר בארה"ב) לכרטיס מסך הדומה לו באיכות הסאונד. אציין שמצאתי את הכרטיס הזה במחיר מבצע (אם כי הוא Refurbished, והביקורות לא משהו - במיוחד בגלל הדרייבר מסתבר): http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=29-102-043&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Keywords=%28keywords%29#scrollFullInfo אבל מכיוון שאני לא מבין בתחום, אין לי יכולת לדעת מה אני מחפש והאם הכרטיס ה…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, יש לי בעיה קטנה, אני אשמח אם מישהו יעזור לי. לגבי הגיימפאד, Logitech ChillStream . לפני שבוע קניתי אותו, שיחקתי בו בפיפא, אבל אני מצליח לשחק רק עם הגלגלת הזו , אין לי מושג איך קוראים לו , ולא עם החצים, שאני מנסה לשחק, הוא לא עושה כלום, לא מגיב. אני מנסה לעשות דברים במשחק, לא מצליח, עדיין פועלת רק עם הגלגלת בג'ויסטיק. לפני שאני מתחיל לשחק, החצים בג'ויסטיק פועלים לי טוב, אבל שאני נכנס למשחק ומשחק, החצים לא מגיבים אם מישהו יכול לעזור לי, אני אשמח מאוד, מקווה מאוד שתעזרו לי, מי שיודע. שבוע טוב, עוז.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי קניתי ג'ויסטיק של לוגיטק freedom 2.4 האלחוטי עכשיו שאני טס במטוס הוא פונה לי לצד אז אני מנסה לכייל אותו אבל בgame control בproperties אין לו אפשרות כיול הוא רק מראה מה שאתה מזיז אז מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אמורים לעשות בבקרי משחק הוסף ואז SideWinder auto detect וזה מזהה לבד מה יש אבל זה מוצא איזה ג'ויסטיק שלא קשור אלי בכלל... הדרייברים האחרונים הם לווינדוס 98 למישהו יש עצה? לפני הפירמוט זה עבד ואני לא מפרמט שוב P: תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה MX 500 אני מעוניין לרכוש PAD חדש למשחקים, שמעתי שיש פאדים שממש עוזרים בכיוון וממש נוחים לעבודה מולם כמו STEEL PAD או משהו שנקרא FUNC, יש למשהו מושג איפה משיגים אותם בארץ? ועוד משהו יש איזה חומר שצריך למרוח עליהם שהPAD ירוץ חלק וצריכים להחליף את זה כל כמה זמן? עוד משהו נוסף בזיגזג יש את הפאדים האלה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=854 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=856 האם הם טובים וברמה של STEELPAD? האם פאד מאלומניום הוא מדויק ושווה משהו? או להשאר בלי פאד בכלל? או פאד בשקל כזה מהשוק? ;D תודה למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שמעתי כאן שהספק הזה די אמין אבל אני רוצה לדעת בביטחון שהוא יחיזק לי את כל הדברים האלה! R9700 PRO+1 GENERIK FAN 80mm+volcano 6 fan 60mm+cdrw+cd-rom+Smart Fan2 עכשיו יש לי את אלה והוא מחזיק מצויין השאלה אם הוא יוכל גם להחזיק את מה שאני רוצה לקנות עכשיו!!??????? Coolermaster Musketeer Fan Control Panel Thermaltake Blue+Green+Red TriLight Cathode Spire NeonRing +80mm Fan יחזיק??
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-