עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by hamoodit,

מחפש מארז בצבע שחור בלבד....בגודל סטנרטי של MIDI ATX לפנטיום 4, לא חייב עם ספק אבל חייב להיות גג 40 ס"מ גובה .. מישהו מכיר? יודע ? יכול להמליץ או לתת הכוונה לחנות מסויימת....חיפשתי כבר בכל החנויות ONLINE ולא מצאתי. תגובות תתקבלנה בברכה.

2. Started by DakloN,

תודה לכל העוזר...

3. Started by tripto,

אני מחפש עכבר שיתאים למשחקים (בעיקר קאונטר סטרייק)... לא אל חוטי.. עד 200 ש"ח חשבתי על הmx510 של לוג'יטק אבל אני רוצה לשאול אותכם קודם...

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by eGore,

שלום! לפני שנה וחצי, באוגוסט 05', קניתי Logitech MX518. עכבר מצוין, הכל עבד יופי עד לפני כמה ימים. הכפתור השמאלי בעכבר התחיל לעשות בעיות - צריך לפעמים ללחוץ עליו חזק כדי שיעבוד וזה לא מוצא חן בעיני, בעיקר כי אני גיימר וחייב תקפוד מושלם מצד הציוד שלי. לפי מה שהבנתי, האחריות היא ל-3 שנים, ושיש גם יבואן בארץ, רק שאני לא יודע מי היבואן, ואיך להגיע אליו. הרי אין מצב שבחנות מחליפים לי אחרי שנתיים, מן הסתם, נכון? אגב, יש עוד דבר שאולי עשוי לעבוד! לפני שבוע בערך חבר שלי קנה את אותו הדגם, אבל מחנות אחרת [אופיס דיפו]. אם אני בא לשם ואומר שהעכבר עושה לי בעיות עם האחריות של חבר שלי [עד שבועיים מיום ה'קניה'], יכולים להחליף לי לגמרי את העכבר? תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by Bartleby,

עומד בדרישה הזאת? A minimum recommended 400W system power supply with 12V current rating of 27A

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  6. היי לאחרונה קיניתי את הלוג'יטק אבל הוא התחיל לעשות לי המון בעיות... (פתאום לוחץ בעצמו על לחצנים וכאלה...) חשבתי שקיבלתי יחידה דפקה אז בראשון אני מחליף אותו, אבל חשבתי שאוליי כדי להחליף אותו למייקרוסופת השאלה היא מה ההבדל בקליטה (כי ממש לא התרשמתי מהלוג'יטק שלא עובד ביותר מ-2 מטר) כמה בטריות אוכל המייקוסופט שבא בלי מטען והאם הלייזר הזה כל כך עקרוני? תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by Ym92,

שלום חברה, Long time.. לאחרונה התחדשתי ב-עכבר Logitech G7 במטרה עיקרית אחת - משחקים. לא אהבתי ועושה לי דיי הרבה בעיות. הייתי רוצה ללכת לכיוון אחר. בנוגע לעכבר: Razer DeathAdder, שמעתי שאין לו מתחרים בתחום הגיימינג. האם יש לו גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות?(עכברים אחרים) בנוגע למקלדת: יש לי כרגע משהו שבכלל לא לגיימינג אבל היא לא רעה האמת, הייתי שמח להחליף אותה האם יש ל-G15 של Logitech מתחרים? חוץ מ-Razer Tarntula שלא בא בחשבון בגלל המחיר. שוב גם כאן, האם יש לה גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות? (מקלדות אחרות) נראה אתכם במשחק? תודה רבה, יותם.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  8. שיהיה בחנות ולא דרך האינטרנט... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  9. Started by AK,

תעזרו לי לבחור כרטיס מסך. הוא צריך להיות עד 600 ש"ח 64 מגה זכרון יציאת TV (לא חובה) חיבור AGP תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by netag,

קניתי סורק CANNON SCAN LIDE 35 כדי לעשות עבודות בגרפיקה.עלה לי 570 ש"ח. רזולוציה של 1200X2400 dpi. האם זה מספיק? עד כמה זה משנה רזולוציה כזו לעומת 3200x6400 dpi ?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  11. האם יש הבדל בין שני דיסקים האלה או לא כי ניסיתי לצרוב לדיסק של 90 דקות עם NERO בלי שום תוצאות?!! מה עליי לעשות ??? תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  12. שלום כולם ושבת שלום, אני קונה מחשב בתחילת השבוע הקרוב, אני מחפש סט מקלדת ועכבר (אלחוטיים?) בתקציב של 200-250 שקל. חשבתי על לוג'יטק או מייקרוסופט אבל אולי יש לכם משהו לחדש לי [= יש המלצות? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by ido-nava,

יש לי מחשב: Gigabyte K8N Pro SLI AMD Athlon 64 3500+ CORSAIR 512MB Value CS2.5 X2 eVGA Geforce 6800 GS 256MB 256BIT WD 250GB SATA2 Thermaltake SHARK VA7000 BLACK HEC 480V ACE ומסך LG F900B CRT 19" אילו דברים יכולים לקרות לו עם הוא יהיה בלי אל פסק ? וכמה עולה אל פסק ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  14. ראיתי את המקלדת הזאת: Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 שהבנתי שהיא טובה מאוד, וחסכונית מאוד! המטרות של זה הם, פעם ב..משחקים, אבל בעיקר גלישה באינטרנט וכתיבת אימיילים ודברים שמצריכים מקלדת.. אני גם עוד חודש מתגייס ככה שמשחקים אין מצב שאני אשחק..וחשוב לי מאוד שהעכבר יהיה חסכוני, האם ב250 שקלים אפשר להשיג סט כזה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  15. Started by omerha,

היי, אני מחפש מדפסת , אפילו מכשיר משולב אני מחפש מדפסת עם דרייבר קליל שלא משפיע על המערכת כולה. ואם יש כרטיס רשת זה יהיה מצויין כי אני שוקל לקנות נתב שהוא יכול לתפקד כשרת הדפסות. השימוש - לימודים אקדמאים. תודה

16. Started by Volter,

יש מצב שאל פסק אחד (נגיד 700-800 VA ) יכול להחזיק 3 מחשבים?(לא כולל מסך,בכל אחד ספק של 400~)..אבל לא צריך שיחזיק 10 דקות או משהו כזה..שיחזיק חצי דקה גג ואז יכבה את המחשבים בצורה מסודרת תודה

17. Started by yuvalkob,

יש לי שלט רחוק לכרטיס טלוויזיה של pinnacle שמתחבר דרך כניסת com למחשב מישהו מכיר תוכנה שאני יוכל לגרום לשלט להפעיל ולשלוט על תוכנות אחרות? ניסיתי את התוכנות שמצאתי בחיפוש בת'רדים קודמים אבל הם לא עבדו תודה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by yaronzeev1,

היי קניתי ג'ויסטיק של לוגיטק freedom 2.4 האלחוטי עכשיו שאני טס במטוס הוא פונה לי לצד אז אני מנסה לכייל אותו אבל בgame control בproperties אין לו אפשרות כיול הוא רק מראה מה שאתה מזיז אז מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  19. מי שמכיר את מארזי סופרטלנט, צ'יפטק וכו... נדמה לי שיש גם כמה דגמים של גיימינג ואנרמקס זהים. בקיצור יש להם 2 פלסטיקים ארוכים שמחברים לCDROMים, וזה נכנס למסילה, וככה הם מתחברים. הבעיה היא שאין לי מספיק כאלה, ואני מחפש עוד כמה כאלה (אפילו 4 תקינים יספיקו לי, אפילו שאשמח ליותר). היבואנים של צ'יפטק היו פנדה ומזמן כבר הם לא היבואנים אז אין על מה לדבר... מישהו פרטי אולי מוכר?

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by uzi230,

שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב למערכת הפעלה Win 7, ומאז אני לא ממש יכול להשתמש במיקרופון. ניסיתי שלושה דגמים שונים של מיקרופונים (תקינים כמובן), ונראה שהמחשב פשוט לא מזהה אותם. ב'רשמקול' המיקרופון מופיע כ'לא מחובר'; כאשר אני לוחץ על הרשמקול "אין אפשרות למצוא התקן הקלטת שמע". אני מניח שאולי אני צריך להתקין דרייבר כלשהו, אבל אני לא ממש יודע איזה... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by yaloner,

שלום לכולם, מישהו מכיר טלפון USB מומלץ שאפשר לחבר למחשב ולהשתמש דרכו ב-SKYPE ? שמעתי גם שיש חיבור שמאפשר חיבור טלפון רגיל למחשב, מישהו מכיר ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  22. המקלדת האלחוטית שלי גמורה כבר ובקושי עובדת, ואני פשוט חייב מקלדת נורמאלית עד 250 שקל. שימוש עיקרי זה משחקי FPS ואסטרטגיה, שעות עבודה על מחשב בממוצע זה 7 בערך, ככה שאני צריך משהו נוח לזמן ממושך. כמובן שגם אינטרנט מידי פעם וצ'יטוטים, אבל הכי חשוב לי נוחות במשחקים, קיוויתי לקנות את הIDEAZON MERC אבל הבחור היחיד שהסכים להביא לי אותה לארץ במחיר הנ"ל נעלם מעל פני האדמה. [או שפשוט החליט לסנן אותי בפלאפון, כך או כך אי אפשר לסמוך עליו ואין את המקלדת בשום מקום בארץ ככול הידוע לי]. מעדיף לא אלחוטית, עם חיבור PS2, אבל בסופו של היום - הכל מתקבל על הדעת. -ג'ו

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by vourt,

קניתי מדפסת שתומכת בUSB2 וחיבור רגיל PARALLEL , במחשב יש לי USB 1.1 (המדפסת היא CANON I 550) עדיף לחבר את המדפסת לusb או לפרלל? תודה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  24. אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת עם סורק ומכונת צילום. יש שני אופציות העומדות בפני: LEXMARK או HP שניהם במכירה פומבית באיזור ה 550 ש"ח... מה עדיף? מבחינת איכות הדפסה הלקסמרק יותר טובה אבל ל HP יש דיו תחליפי זול... ל LEXMARK יש אך ורק ערכות מילוי... האם כדאי? איזה מהם עדיף לקנות?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  25. אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית וזולה - גג 200 שקל (גם 200 שקל זה המון ) האם כל המצלמות שיש בחנויות חשמל הם טובות ? או שזה סתם זבל? למשל טרקלין חשמל: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=44391 איך אני בודק אם מצלמה היא טובה? מה במפרט של המצלמה אני צריך להסתכל בשביל לראות שהיא טובה? ומהם ההגדרות שאמורות להיות למצלמה איכותית? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים