עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Turbine,

מה זה לעזאזל?? בצורה מסוימת של חיבור אני יכול לשפר את הביצועים? מה זה אומר??? תודה

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by lipa,

אני מחפש קופסת מיתוג , לשני מחשבים אבל אני רוצה קופסת מיתוג שכל החיבורים יהיו מאחורה ! אני רוצה להניח את זה על השולחן מחשב ושיהיה מינימום בלגן בחוטים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. עכשיו אני סתם שולף אותו שמעתי שיש דרך יותר בטוחה לעשות את זה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. התקציב למשולבת הוא עד 1000 ש"ח (צריך להיות משולב מדפסת+סורק+פקס). והתקציב לסורק הוא עד 500 ש"ח. אני רוצה המלצות גם על סורק וגם על מדפסת משולבת בגלל שעדיין לא הוחלט מה נקנה. אם יש איזושהי מדפסת משולבת ממה טובה ששווה להוסיף עוד 100-150 ש"ח, אז אני מוכן לקבל את ההצעה. תודה מראש.

5. Started by NaMnaM,

אני מעוניין במארז הכי פשוט שיש, בלי מאווררים, בלי ספק, רק ברזל נטו (או אלומיניום ) בבסיבות ה 50 שקל :>

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  6. יש לי הגה קצת ישן בבית והוא לא מתחבר למחשב החדש היציאה שלו היא קצת גדולה.. האם יש אולי איזה משהו שיתחבר אליו ויצא ממנו USB?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by NOOB?MASTER,

אני משחק הרבה ואני חושב שכדי להחליף את העכבר שלי Logitech® Cordless Mouse וליקנות אחד חדש השאלה איזה בדקתי קצת בפורם וראיתי כמה דברים ויש לי שאלות 1. מה בדיוק זה רזולוציה בעכר לא מבין את הקשר 2. מה עדיף MX או אחד הRazer 3. עם השיפור כול כך גדול בין הMX510 ו MX518 4. היה כתוב בפורם שה MX518 הוא יבוא עצמי של החניות כך שלא שווה ליקנות עד למאי זה נכון? 5. איזה מוצר עדיף (לינק יעזור ) תודה!

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by cruzit,

האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  9. אם למשהו יש מושג איפה למצוא דריבר (fusion 878A) יש לי דריבר אבל הוא ממש ישן ולא מתאים ל-win xp

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעם אם הספק במארז הזה הוא טוב או שצריך להחליך RaidMax Scorpio 868

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש עכבר שיהיה טוב למשחקים ושהמחיר שלו לא יעבור את ה-150 ש"ח. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by moris1977,

איך המארז הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6437 תודה!

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by sandra,

אני רוצה לקנות מארז חדש לAMD אבל שהיה מקורר הייטב . אם אתם יכולים להמליץ לי על מארז לAMD מאוורר ביותר אני ישמח לקבל..........

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי עכשיו שסוף סוף החלטתי מה לקנות אני צריך לדעת איפה ? איזה חנויות אתם מכירים שהם אמינים עם אחריות ומחירים סבירים למחשבים ? עדיף באיזור תל אביב והמרכז תודה רבה ארז

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מארז שיש אותו בחנות KSP שיעלה עד 395 שהמאז היה טוב ועם ספק נורמלי ובבקשה אל תציעו לי את המארז הזה HEC Compucase CI-6A19 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by doreiny,

היום הלכתי להביא מהדובים את ה tagan 480 שהתגלה כ u-22 ההבדל בינו לבין ה u2 שהכבל חשמל הוא אמריקאי... ההבדל בינו לבין ה u1 שב u2 יש 2 ריילים ותמיכה ב atx2.0 ספק מעולה עכשיו רק צריך להתחיל לעשות אובר קלוק למערכת..:]

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. Started by O.G.D 2k5,

אם עיזה תוכנה אני יכול להטמיע לצמיתות כתוביות בסרט ואיך???

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  18. Started by Omerole,

רציתי MX518,ואבא שלי אמר שהוא לא מצא(מעניין מאוד שאזל...)אבל הוא חשב עלי והביא לי MX1000(אני יכול להגיד שאני "מאושר"....) אני גיימר מאוד מאוד רציני,הולך להמון LANPARTIES,ומשחק FPS בעיקר,העכבר הזה ידוע כאחד עם שם רע מאוד למחשקים,יש דרך כלשהיא לעשות משהו איתו???

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Black_Devil,

שלום, אני מחפש מארז חדש, בתקציב של עד 500 שקל, חריגה קטנה לא תהרוג אותי..חח יש לי כבר ספק כוח, אז אין לי בעיה שיבוא בלי. מה שחשוב לי זה חלון, אוורור טוב(הכי חשוב), ושיהיה יפה עשיתי כמה בדיקות ומצאתי את המארז הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6273 א. מה אתם אומרים עליו? ב. יש הצעה למארז יותר טוב בתקציב הנוכחי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by zow-zow,

יש לי ג'ויסטיק יחסית ישן (עם יציאה רגילה SERIAL) קניתי מחשב חדש ואין לי בו את הכניסה הזאת מישהו יודע אם יש איזשהו מחבר שמעביר את היציאה הזו ל USB ? או שיש אופציה אחרת ? חשבתי על לקנות כרטיס קול זול רק שיהיה לו את הכניסה הזו אבל נראה לי שמחבר יותר פשוט (אם יש כזה בכלל) תודה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מארז יפה שהיה מעוצב ולא סתם מלבן. המחיר אם יש ספק כוח טוב שהיה עד 780)אם לא צריך להחליף ספק( במידה וצריך אז עד 395 ואם אין ספק אז ב295 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  22. שלום לכולם! לא מזמן רכשתי סט אלחוטי (עכבר+מקלדת) והעכבר מצוין! גם המקלדת (wireless comfort keyboard) אך נתקלתי בבעיה דיי מוזרה: לעיתים (לא בזמן מוגדר) כשאני מקליד יש תווים (לא מסויים מים, אפילו קורה עם רווח ואנטר) שנכתבים, למרות שלחצתי פעם אחת על הכפתור של אותו תו, יותר מפעם אחת (שולש ארבע ואף חמש ושש פעמים יותר9 נאמר, אם לחצתי על 'א' וקורה אותו מקרה מוזר אז יכתב 'אאאאאא' הגרסה של intellitype היא החדשה ביותר לפי האתר של מייקרוסופט (5.2) ובדוק שהבעיה אינה קשורה בcharacter repeat speed. מישהו יודע מה הבעיה?! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  23. איך אפשר לדעת אם במאז הזה יש ספק תגידו לי בבקשה איזה ספק ואיך ידעתם כי לא רשום לא? http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm ואם הוא יותר טוב מהספק שבמארז hec compuse ci 6a19

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. Started by H-nover,

שלום, לפני כשלושה חודשים רכשתי מדפסת לייזר lexmarlk e232 ולפני יומיים אזל הדיו במדפסת לייזר (למרות שאיפה שקניתי אמרו שייקח לזה הרבה זמן). זה הנסיון הראשון שלי עם מדפסת לייזר וחשבתי שהיא תחסוך זמן וכסף. אבל כשנסיתי לברר איפה אני משיג דיו... שגם זאת התבררה כבעייה ... נתברר שהדיו עולה בין 300-400 שקלים והמדפסת עצמה עלתה לי 600 שקל. מישהו יודע אם המחיר הזה ריאלי.... ואם כן... לא שווה לקנות מדפסת חדשה ...??? ולמה המחיר כל כך גבוה??

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  25. יש לי AMD אטלון 64 3000+ לוח אם nForce4-4x - Gigabyte GA-K8NF-9 (939) ג'יגה זכרון פנימי כרטיס מסך 6600GT של GIGABYTE הארד דיסקשל 200 SATA צורב DVD וזהו בערך.. בשביל כזה דבר אי אפשר להסתדר טוב אם מארז רגיל - פשוט? או שכדאי להשקיע במארז של HEC? או חברה אחרת.. אני לא רוצה להוציא על המארז יותר מ400 ש"ח. כולל הספק.. והבנתי שמקבלים עם HEC ספק טוב. אם יש לכם המלצות לגבי מארזים אחרים או פשוט להיות עם מארז רגיל תכתבו ואני לא עושה אובר קלוקינג תודה מראש טומי

• 3 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים