ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אמא שלי החליטה שהיא צריכה מדפסת משולבת, בסביבות ה-500 ש"ח. אין לי שום כיוון, אני לא מבין בנושא הרבה. מה שחשוב זה - צבע לא יקר, איכות הדפסה טובה, רוב ההדפסות יהיו בשחור לבן (מדפסת צבעונית בכל מקרה), איכות סריקה טובה, אפשרות לסריקה, כיוון גודל והדפסה גם ללא מחשב. לרעש אין משמעות, רצוי שהמדפסת תהיה יפה גם. בתמונה הנ"ל זאת מדפסת של Brother עם עיצוב ממש יפה לדעתי, מה דעתכם על החברה? מה דעתכם על זה? http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=DCP115C&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=144#
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חבר'ה! אני מחפש מצלמת רשת איכותית עד כמה שאפשר בסכום של 100-150ש"ח... על מה הייתם הכי ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין במארז האולטמטיבי שמטרתיו היו קירור נחמד ושקט, חלון ואכות. אני מתכנן לקנות קירור מים, לכן אני רוצה חלון שיראו :> ולכן אני לא צריך מאוררים חזקים רק, כמה סבירים שקטים.. משהו כמו ה- Vantec stealth או משהו בסגנון. בעקרון רציתי ללכח על ה- Wavemaster אבל אין לו חלון כנ"ל גם ה- Lian-li 60 כמה חבל =\ יש את ה- Antec 1000 אבל אני רוצה אלומניום לקירור אולטמטיבי, וגם המאוררים שם לא משהו 17 CFM על 25 DBA.. אז מה אתם מציעים? הדרישות בקיצור הם: אלומניום <לא דרישה אבל רצוי> חלון נחמד גודל ונוח שיתאים למערכת קירור מים כולל 3 בלוקים מאוררים שקטים וטובים (או פשוט מארז בלי מאורר בכלל ואני יוסיף.. גם פתרון נחמד). תודה
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מקלדת אלחוטית שמתחברת לUSB, כל מה שראיתי עד עכשיו היה עם חיבור PS2 המקלדת אמורה להתחבר למחשב נייד (ללא חיבור PS2) שממוקם בסלון למטרת צפייה בסרטים ואני רוצה לחבר לו מקלדת ככה שלא אצטרת למתוח חוטים בכל הסלון אולי בקרוב גם אחבר אותו לרשת (דרך החשמל) ככה שאפילו אוכל לגלוש בסלון
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איפה בארץ אפשר לקנות מארזים של Lian Li? את הדגם Lian Li 60 אם לדייק יותר. בפנדה יש להם בעיה עם זה ולא ידוע מתי יצליחו להביא, ב-PCH אין להם את הדגם הזה. מישהו מכיר עוד מקום שיגיע גם יחסית מהר (פחות מחודש)?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ככה : HP 840 , Epson 5700L - שתיהן בחיבור USB , שתיהן עובדות . מה שאני צריך זה להדפיס את אותו הדבר בשליחה אחת ב2 המדפסות . איך , למה , כמה ?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין שני דיסקים האלה או לא כי ניסיתי לצרוב לדיסק של 90 דקות עם NERO בלי שום תוצאות?!! מה עליי לעשות ??? תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! הפד הזה לעכבר עשוי מאלומיניום: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=854 מישהו יודע איך הוא בתור פד? מישהו חווה אותו? ואיך הוא בתור נוחיות ליד? הרי עשוי מאלומיניום... מתאים לגרפיקאים (לדיוק מירבי)? יש המלצה אחרת לפד גדול עד מאה ש"ח (שוב, דיוק מירבי לגרפיקאים)? תודה, איתן.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
למרות שאני חושב שהוא הלך פייפן..ננסה. ה UPS פשוט הספיק לעבוד, כשהפעלתי אותו מחדש, הוא נתן ציפצוף ארוך והדליק את הנורה של המצבר באופן קבוע, לאחר מכן הפסיק לעבוד. אפשר לעשות משהו במצב כזה ?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, הספק שלי ( ראה מפרט ) הלך לעולמו... :-[ אני צריך המלצה לספק אחר חזק שיחזיק את המפרט הזה... עדיפות לספק במחיר סביר... אבל הכי חשוב שיהיה חזק ואיכותי...! תודה מראש נ.ב וחשוב שיהיה לו סליבינג, אין לי כוח לעשות לבד :
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית ולצערי התקציב שלי הוא רק 1000 ש"ח אם מישהו יוכל להמליץ על מצלמה טובה אני יודה לו ובבקשה בלי הודאות בסגנון תוסיף עוד .... ש"ח ותקנה..... בגלל שגם כך זה יותר ממה שתיכננתי לבזבז.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי שלט רחוק לכרטיס טלוויזיה של pinnacle שמתחבר דרך כניסת com למחשב מישהו מכיר תוכנה שאני יוכל לגרום לשלט להפעיל ולשלוט על תוכנות אחרות? ניסיתי את התוכנות שמצאתי בחיפוש בת'רדים קודמים אבל הם לא עבדו תודה
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני קונה את המארז של אנרמקס עם החלון המיוחד וכל הנורות עם EPOX 8RDA או ASUS A7N8X DELUXE עם רדאון 9500 פרו ועם AMD 2400.... HEC 300W יחזיק כזה דבר או שלא להסתכן וללכת על ה475W??
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לפני שבועיים גיליתי שהEpson Stylus Color 600 שלי שווקה חיים על ראשי הצבע שלה - קניתי לה דיו חדש וכבר היא הדפיסה ממש רע אז לא ניסיתי לתקן אותה גם ככה היו לה לא מעט בעיות עם הצבע בזמן האחרון ובעטתי בה וכבר היא באמת לא מדפיסה. המדפסת הזו הייתה עובדת באמינות רבה וללא תקלות מכניות כלשהן , אך הרעש אוי.. תמיד רציתי לקנות סורק כדיי לסרוק פה ושם תמונות אבל, אין לי מקום ולכן אני שוקל לקנות מדפסת משולבת חדשה מ700 - 1500 שקל (כן תקציב מוזר) וחשוב לי האמינות שלה מכנית ועמידותה לאורך זמן באיכות ההדפסת וראשי הדיו. עוד דרישויות: (1) חוסכת בדיו (2)מחברה שלא נדיר למצוא את הדיו שלה בחנויות (3) דיו זול ביחס לאחרות (4) איכות סריקה טובה. מניסיון של מדפסות שהתקנתי לחברים בזמן האחרון : 1. לקסמרק…
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום .. רציתי כמה הסברים על עינית אלחוטית שתתחבר לי עם התוכנה מסינג'ר אולי כמה ליניקים לסוגי עיניות שמתאימות לדרישות שלי... והאם אני חייב להשתמש בנתב אלחוטי בשביל עינית או שיש דבר כזה שמתחבר ע"י בלוטוס..אודה לכם על התשובות
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אל חוטית לסלון אני מחפש שעל המקלדת יהיה מין ג'יסטיק שישמש כעכבר במקום שבסלון יסבוב גם עכבר וגם מקלדת אני בטוח שראיתי כזה דבר מתישהו מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ה mx 1000 הוא יותר טוב מה mx 518?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך הגה עם פדאלים שמתאים למשחקים במחשב כמו need for speed underground 2 וכל השאר רצוי עם ידית הילוכים כי אבא שלי רגיל להילוכים הכי טוב שיש במחיר הכי זול שאפשר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
צריך לשדרג לכרטיס מסך חדש, לשחק זה חשוב אבל תקציב אין. הכרטיס חיב חיב להכיל TVOUT פיצרים אחרים לא נחוצים לגמרי. אני חשבתי על הכריסים הנ"ל מפנדס : ATI RADEON 32MB VE DDR 463ש"ח) Innovision Geforce MX400 64mb+TV 405ש"ח) Hercules 64MB KYRO RETAIL tv out 346ש"ח) מישהו יודע מה היכולות הגרפיות של הכרטיסים אחד לעומת השני, (שימו לב קירו 1) והאם הפילטרים הממוצעים של Innovision בכלל יורגשו על מסך מאג מגעיל (770V) ו... הפקטור כאן זה הכסף. נ.ב. מישהו ראה את מינימיזר בזמן האחרון?? פרש או משהו???
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית שתספק את הסחורה ועם זאת תהייה שווה משהו - המחיר הוא מומלץ והגמישות איתו היא כלפי מטה...
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אממ מישהו מכיר כאן מארז שחור אבל ממש יפה אני רוצה לקנות אחד אבל שיהיה ממש ממש יפה
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מישהו פה ניסה/קרא/מכיר מישהו שניסה משהו בסגנון? (מארז חיצוני ש הופך IDE לUSB2) איך הוא, והאם הוא מספיק טוב לצורבים מהירים?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-