עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dj_horse,

שלום קניתי מחשב חדש לפני בערך כשבועיים עם מערכת הפעלה ויסטה והתוכנה של המדפסת לא תומכת בו. המדפסת היא של hp מדגם 5610. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  2. ואם כן אשמח לקישור. תודה.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by Bartleby,

עומד בדרישה הזאת? A minimum recommended 400W system power supply with 12V current rating of 27A

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

שלום. אני רוצה לקנות את ה LX7 הכחול הזה של לוגי'טק,האם זה עכבר טוב ? ואגב הוא אלחוטי. כרגע יש לי את MX500 הישן ומעפן

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by Dan1919,

שלום, מה אתם חושבים על הספק הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 ? אייך הוא? מומלץ? אייך הוא יתמודד עם D930+X1800GTO ? בתודה מראש,דן.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by okpimp,

יש לי מזפסת CANON MP390 עם כניסה ויציאה של USB. יש לי נתב רשת אלחוטי WLAN USB יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר עכשיו יש דרך לחבר את המדפסת באופן אלחוטי?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by Fungus Funk,

אני כבר די סגור על המפרט רק יש לי כמה בעיות קטנות ואשמח אם תעזרו לי לפתור אותן. זהו המפרט המיועד: מעבד: Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box קירור למעבד: ZALMAN CNP... / BigTyphoon לוח אם: החדשים שיצאו בקרוב... זכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD3200KS Western Digital 320GB X2 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1800GTO2 512M מארז: HTPC 100BA & HTPC 100SA V2 מסך: LCD 19 inch - LG L1970HR+ DVI 2MS צורב: DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM זאת המערכת שאני מתכנן לקנות. #המחשב מיועד ל - HTPC, זה אומר שהוא צריך להיות שקט בטירוף! ולכן חובה שהקירור יעמוד בקריטריונים. - הבנתי שבמארז שאני לוקח …

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by netag,

קניתי סורק CANNON SCAN LIDE 35 כדי לעשות עבודות בגרפיקה.עלה לי 570 ש"ח. רזולוציה של 1200X2400 dpi. האם זה מספיק? עד כמה זה משנה רזולוציה כזו לעומת 3200x6400 dpi ?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  9. האם תוכלו להמליץ על סורק בייתי, עם מתאם לסריקת שקופיות - לא מכשיר משולב מדפסת וכו'. תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by Hyper,

שלום. אני רוצה לחבר אוזניות אלחוטיות למחשב שישמשו גם כמיקרופון דרך מקלט בלוטוס. רציתי להזמין מקלט אבל קצת התבלבלתי עם כל הסוגים. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי עם איזה לינק (אלי אקספרס/אמזון/חנות אנטרנטית אמינה) אני אודה לו מאוד. אני צריך משהו אוניברסלי ולא מוגבל לחברה מסויימת (כמו מקלטים רק למוצרים של לוג'יטק וכו') תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by Lirans,

היי נשרף לי שנאי חשמל של רכיב. הזרם שהשנאי השרוף מספק הוא: 12v 500ma יש לי במקרה שנאי של 12v 700ma מה ההבדל ביניהם? האם זה בסדר לחבר אותו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  12. http:///product_info.php?products_id=1191&osCsid=1b407bbe9e2e342b1f8831f81d52cd65 מה דעתכם?, אולי מישהו מהאתר ירים את הכפפה ויכתוב ביקורת על המוצר?, על פניו זה נשמע מעניין. (מסתבר שהמערכת מצנזרת אוטומטית את ה"WWW.אי.אם.פי.CO.IL" אז להוסיף את זה לכתובת)

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by yair71,

HEC 6A19B 6919B 6AR6 POWER SUPPLY WIN 420UB מיועד למחשב למשחקים שעובד 24 שעות

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  14. Started by perlov1,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות ראש דיו חלופי למדפסת HP 5550. איני מעוניין לקנות ראשי דיו מקוריים בגלל עלותם הגבוהה (350 ש"ח לראש דיו צבעוני ושחור). אם למישהו יצא להשתמש בראש דיו חלופי ולא יקר אשמח לקבל עליו המלצה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  15. הזמנתי דרך מישלוח היום שת'ה נאונים מ www.logicpc.co.il והמישלוח התבצע דרך נהג מונית מטומטם שלקח לי בטעות את הקבלות של המוצר!! (אחריות) בקיצור, הגעתי הביתה, חיברתי את הספק הקטן הזה שמגיע עם הנאונים לחשמל ופיתאום אני רואה שיוצא ממנו עשן ושהוא נישרף מבפנים!! בהתחלה הייתי בטוח שזה איזה אור צהוב כזה שאמור לעשות את הספק הקטן הזה מואר גם מבפנים אבל הסתבר לי שטעיתי בגדול ושהספק ממש עלה באש!!! זאת פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה!! עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אני מתכנן ללכת אליהם ביום ראשון כי מחר (רביעי) הם לא עובדים, רק ביום ראשון, ולהביא אליהם את הנאון עם הספק הקטן והכל הכל הכל ולהגיד להם שאני רוצה לזה איזה תחליף, הם יקבלו את זה בלי החשבונית? כי זה בעצם ההוכחה היחידה שיש לי שקניתי אצל…

16. ההתלבטות היא בין ה: Cordless Desktop® LX 710 Laser http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/147&cl=CA,EN לבין ה: Cordless Desktop Wave http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/3072&cl=ca,en תודה רבה לעוזרים והעוזרות....

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  17. אני קונה MX REVOLUTION עוד כמה ימים, ואני רוצה מקלדת אלחוטית בנוסף. משום מה, אם קונים היום מקלדת אלחוטית מקבלים גם עכבר איתה. השאלה שלי היא בעצם האם אני יכול לקנות סט EX110 ולהשתמש רק במקלדת שלו, יחד עם הMX REVOLUTION? איך המקלדת של הסט הנ"ל באופן כללי? האם יש התנגשות כלשהי בשילוב הנ"ל (VISTA, אם זה משנה)? לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה כי באופן עקרוני יש פה גם עניין של דרייברים ותוכנה.. תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  18. משהו מכיר תוכנה לספירת fps בריל טיים ? אם כן אז מאיפה אפשר להוריד ?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  19. מטרת החיבור היא לא להדפסה, מה שפוסל חלק גדול מהמוצרים הזולים שעושים אמולציה למדפסת. אני צריך שימוש לצורך תכנות של ערכת פיתוח המתחברת לLPT ומשתמשת בדרייבר port95nt מה יוכל להתאים לי?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by tripto,

אני מחפש עכבר שיתאים למשחקים (בעיקר קאונטר סטרייק)... לא אל חוטי.. עד 200 ש"ח חשבתי על הmx510 של לוג'יטק אבל אני רוצה לשאול אותכם קודם...

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by 6kwar,

GIGABITE GA 7VTX תודה

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  22. אפשר המלצות למקלדות טובובת במחיר הזה... עדיפות לכמה שיותר זול. חשוב שהטווח יהיה לפחות 5 מטר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  23. שלום לכולם, ביצעתי לא ממזמן הזמנה של Logitech LX710. פתאום, SKYPC החליטו להודיע לי (מן הסתם, ביום האחרון, ביום שהייתי אמור לקבל את ההזמנה) שאין את המוצר במלאי והם יכולים לשלוח לי את הLX510, התנגדתי בתוקף, ביקשתי החזר כספי מלא וקיבלתי אותו.. (רואים? SKYPC הטובים שלכם? עם דראק). עכשיו, יש לי אפשרות לעשות הזמנה חוזרת במקום אחר. כלומר, יש לי אפשרות להתחרט. אזי, מה אתם אומרים? איזה סט עדיף? השימוש שלי: תראו, אני גיימר. יש לי ZBOARD ואת האמת שאני שונא את זה. אני לא צריך שום סט SPECIAL לגיימרים. אני צריך מקלדת שתוכל לתת לי את מה שאני באמת צריך.. שימוש נוח,תמיכה מלאה בויסטה ובMEDIA CENTER, מרחק קליטה רחוק, אפשרות קלה להפעלת דברים באמצעות המקלדת. אתם יודעים, שאני יוכל לשבת בסטלה מ…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by gal1,

http://www.ksp.co.il/hmain.php (המארז הראשון) אם אני רוצה מארז כזה אני יכול לחבר אליו את החלקים של המחשב שלי או שאני צריך לקנות בשבילו חלקים מיוחדים ועוד שאלה למה הוא כזה יקר?!

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  25. שלום כולם ושבת שלום, אני קונה מחשב בתחילת השבוע הקרוב, אני מחפש סט מקלדת ועכבר (אלחוטיים?) בתקציב של 200-250 שקל. חשבתי על לוג'יטק או מייקרוסופט אבל אולי יש לכם משהו לחדש לי [= יש המלצות? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים