עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by saar3,

המקלדת והעכבר מיועדים בעיקר למשחקים אז חשבתי על העכבר של Razer DeathAdder ובמקלדת אני מתלבט בין ה wave של לוג'יטק ובין ה 4000 של מיקרוסופט או שיש משהו אחר עדיף? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by com,

צריך לשדרג לכרטיס מסך חדש, לשחק זה חשוב אבל תקציב אין. הכרטיס חיב חיב להכיל TVOUT פיצרים אחרים לא נחוצים לגמרי. אני חשבתי על הכריסים הנ"ל מפנדס : ATI RADEON 32MB VE DDR 463ש"ח) Innovision Geforce MX400 64mb+TV 405ש"ח) Hercules 64MB KYRO RETAIL tv out 346ש"ח) מישהו יודע מה היכולות הגרפיות של הכרטיסים אחד לעומת השני, (שימו לב קירו 1) והאם הפילטרים הממוצעים של Innovision בכלל יורגשו על מסך מאג מגעיל (770V) ו... הפקטור כאן זה הכסף. נ.ב. מישהו ראה את מינימיזר בזמן האחרון?? פרש או משהו???

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by esaly,

חבר'ה! אני מחפש מצלמת רשת איכותית עד כמה שאפשר בסכום של 100-150ש"ח... על מה הייתם הכי ממליצים?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  4. Started by re5pect,

קניתי את הMX610 מחו"ל לפני בערך חצי שנה.. הוא נפל לי הרבה פעמים מאז.. אבל בפעם האחרונה שהוא נפל חלק אחד טיפה יצא.. (אז הכפתור השמאלי לא עבד טוב לחצתי את החלק שיצא וזה הסתדר) עכשיו עדיין יש בעיה בכפתור של הBACK . הוא כאילו לחוץ, אני חושב. בדקתי אם זה לכלוך או משהו וזה לא. עכשיו אני מחפש דרך לפתוח את העכבר ואני לא מוצא, מאחורי הבטריות, מתחת לגומיות- כלום! עזרה? ד"א, לאדע אם זה מתאים פה או בכללי או במודינג, אם יש צורך, תעבירו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by roeiw,

תודה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  6. y_goory@hotmail.com icq: 2583591

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by rosesr,

קוראים לזה:Personal Cinema אפשר אם זה להקליט דברים מהטלוויזיה? תןדה לעונים ROSESR!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  8. יש לי מחשב... כמו כל מחשב וכמו כל אדם גם אני רוצה שהוא יעבוד יותר טוב בא חברי משכבר הימים ido9 ואמר לי שיש לו 256 micron ראם לתת לי, מצויין אמרתי, לי היה במחשב באותם ימים (לפני שבוע) עם 128 של micron ועוד 128 של LD בקיצור הוא המליץ לי ובצדק להוציא את הLD ולשי את הmicron כי 512 לא יתן לי פשוט כלום והLD יעט את הביצועים של הmicron מה שיגרום למערכת לפעול אפילו פחות טוב ממקודם או לפחות בכמעט 0 אחוז שיפור... כמובן שהסכמתי! החלפנו... בדקנו 3dmark לפני ואחרי ופשוט לא היה הבדל!!!!!! (30 נקודות פחות אחרי ההעברה אבל לא משנה) עכשיו אני מניח שזה נותן לי גם תוספת של 0 fps במשחקים... ואז זה הלקא בי!!!!! מה יקרה אם אני יחליף הראד דיסק... יהיה ההבדל בביצועים במשחקים... ברור שיהיה הבדל בזמ…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by hugo123,

אני מתלבט בין שני הסורקים האלה. שניהם USB 2.0, אבל רזולוציות שונות והבדלי מחיר של 350 ש"ח. הסורק ישמש גם לסריקת פילמים נגטיב והפיכתם לתמונות. אולי סורקים אחרים ? אודה לההמלצותיכם.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  10. Started by ntl,

ומה עדיף? Athlon 1600 - 1.4 Ghz או Duron 1.3 Ghz ???

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by !_Evil_!,

באור: בחושך:

12. איזה חיבור עדיף לעכבר - חוטי, אלחוטי או Bluetooth?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  13. Started by GeForce,

אני רוצה לקנות שלט אלחוטי ב-EBAY. מה זה OEM? והאם יש הבדל בינו לבין השלט המקורי שנמכר על ידי מייקרוסופט? מה עם השלט הזה: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-WIRELESS-CONTROLLER-for-MICROSOFT-XBOX-360_W0QQitemZ310152058088QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item483680d4e8&_trksid=p3286.c0.m14

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  14. http://www.mgecompany.com/xgbox/cases.html ועוד שאלה, בקשר למידות של המארז, יש D W H מה אומרת כל אות? H זה גובה אם אני לא טועה, W זה רוחב אם אני לא טועה וD? אלכסון?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by !_Evil_!,

אני צריך מארז לא חייב עם מאווררים וכדומה מצידי שיהיה פשוט(אבל עדיין יפה).. אני רוצה חלון שקוף אבל לא חלון מצועצע חלון שקוף נטו.. עד 400 שקל בערך בלי ספק

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מחפש פאד שמתאים לעכבר הנל' לא משהו יוקרתי מידי אבל איכותי, חשובה לי מאוד הנוחות כיוון ואני עובד הרבה מול המחשב, לא גיימינג. ראיתי סוגים רבים שמשלבים מעיין כרית ג'לי לשורש כף היד, נראה לי שזה הכיוון. את הרכישה אני יכול לבצע גם בחו"ל אם זה עוזר בבחירה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by DakloN,

יש למישהו ניסיון איתו? או חוות דעת.. הוא באמת שווה את המחיר שלו? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17317

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  18. Started by gor84,

שמתי את העין על http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=117 כמו כן, יש לי היכרות עם http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/3481 ואני חייב להודות שאני מאוכזב ממנה (הגומי על העכבר מתקלף והמקלדת מרעישה מאוד). חשובה לי פונקציונלוית בעכבר בעיקר (לפחות 5 מקשים) ועדיף שגם למקלדת. המקלדת חייבת להיות שקטה ועדיף כפתורים דקים. תודה לבעלי הניסיון והטיפים..

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  19. מחפש מדפסת משולבת עם פקס עד 400 ש"ח לא חשוב אלחוטית או לא חשוב שתיהיה קטנה העדפה לחנות אופיס דיפו

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  20. Started by bluemail,

הייתי רוצה סרטוט ורשימת רכיבים לבנית רובוט / רכב אז בבקשה תעזרו לי בנושא ( אם אפשר גם אפשריות להרחבה . בעיניין ה'מוח' נטיה ל'מוחות' העובדים באותו שיטה של המחשבים cpu + זכרון)

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by locke,

איפה בארץ אפשר לקנות מארזים של Lian Li? את הדגם Lian Li 60 אם לדייק יותר. בפנדה יש להם בעיה עם זה ולא ידוע מתי יצליחו להביא, ב-PCH אין להם את הדגם הזה. מישהו מכיר עוד מקום שיגיע גם יחסית מהר (פחות מחודש)?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  22. 1. קראתי בתגובות שאחר רשם באתר של פנדה שאם העכבר קרוב לרמקול זה יכול לעשות רעשים לא נעימים כמו שאם שמים פלפאון ליד רמקול בזמן שהוא מצצל. רציתי לדעת אם זה נכון? ואם כן אז יש לי Creative Inspire 5.1 5300 (רמקולים 5.1) והרמקול של הסנטר והשניים הקדמיים מעל המחשב זאת אומרת שיש עם העכבר מרחק של 0.5-0.75 מטר האם זה יעשה רעשים? 2. הבנתי שלעכבר MX 500 ו-700 יש אותו מבנה (צורה). צורה זאת מותאמת לימניים ואני שמאלי. האם זה באמת יפריע לי או שאם הזמן אני אתרגל? 3. בקיצור עזבו כסף... העכבר שווה משהו? ומה כל כך מיוחד בכפתורים שלו? הבנתי שיש לו כמה כפתורים מיוחדים

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by tigery,

התקציב 150 אני מאמין אפשר לחרוג גג עד ה 200. מחפש עכבר שקודם כל יהיה נח ביד שישב כמו שצריך שיהיה אורגנמי או איך שלא אומרים את זה. שימוש שני למשחקים חשבתי ללכת על ה mx518 או mx510. אני זקוק לחנות בתל אביב. בכל מקרה על מה כדאי ללכת.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  24. שלום רב וחג שמח לכולם ברצוני לקנות בזמן הקרוב עכבר שמטרתו העיקרית היא לגיימינג והומלץ על G5 או MX518 שניהם של לוג'יטק.. אשמח אם תביעו דיעה על עכברים אלו ואם ישנו עכשיו אחר שאתם חושבים שהוא שווה אז אשמח לדעת מהו.. התקציב המדובר הוא בסביבות ה 200 שח בנוסף ברצוני לקנות מקלדת נוחה התקציב נע בסביבות ה 100 שח תודה ויום טוב.. *יש עדיפות למוצרים מ KSP

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  25. אתם יודעים אולי איפה אני יוכל למצוא את המארז הזה Logisys CS888UV בארץ ? או משהו דיי דומה לו ? זה מארז אקרילי שקוף .

• 2 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים