ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לרגל נסיעה קרובה ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטאלית אך לא יודע מה להחליט מרוב שפע ההצעות. לאחר סקירה קצרה מצאתי שני מכשירים שמשכו את עיני במיוחד והם: 1. Mustek MDC3000 שאמפיניו מופעים כאן: http://www.mustek.com.tw/html/prod_camra/mdc3000.html ומחירו בסביבות האלף מאה שקל. 2. Aiptek Pocket Cam 3M פרטים כאן: http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.aiptek.ch/de-ch/dept_3.html&prev=/search%3Fq%3DPocket%2Bcam%2B3M%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3Dwindows-1255%26inlang%3Diw במחיר של 750 שקל אנא ממכם המליצו על מי מבניהם לבחור או האם יש לכם הצעות אחרות וטובות באותו סביבת מחיר ובעל מאפינים דומים. תודה רבה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לשאול על איזה מדפסת לייזר צבעונית אתם ממליצים ואם בתקציב הנ"ל כדאי צבעונית או שחור לבן?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי נשרף לי שנאי חשמל של רכיב. הזרם שהשנאי השרוף מספק הוא: 12v 500ma יש לי במקרה שנאי של 12v 700ma מה ההבדל ביניהם? האם זה בסדר לחבר אותו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אממ מישהו מכיר כאן מארז שחור אבל ממש יפה אני רוצה לקנות אחד אבל שיהיה ממש ממש יפה
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני קונה גם WINTV PVR150 כך שלא צריך אחד עם שלט. הכי זול (ולא מכוער) שמצאתי זה ה-SilverStone Lascala 10 גם Thermaltake MOZART נראה בסדר ועולה בערך אותו דבר. ספקים של SilverStone הם יקרים יחסית, אז אני צריך יעוץ לגבי אחד מאד שקט ויותר זול מ400 ש"ח (300-350W) יש חנות שבה מוצרים של סילברסטון הם זולים יחסית? באינטרנט, הזול ביותר שמצאתי זה 635 ש"ח ב - Baby.co.il (מצאו שם לחנות...) יש מארז אחר (מינימליסטי כמה שיותר אבל ATX מלא) שלא עולה המון ונחשב טוב?
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה קורה אנשים , אני צריך עזרה במציאת מדפסת לייזר משולבת (מדפסת , סורק ופקס ) ,שחור לבן . המחיר שיהיה עד 1000 ש"ח אם במידה ויש גם עם כרטיס רשת מובנה אז בכלל גדול .
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי מדפסת PIXMA 1500 CANON, אתמול הוא הדפיס כרגיל והיום פתאום היא מתה כלומר מדפיסה אבל כל הדפים יוצאים לבנים לגמרי. כבר עשינו ריסט למחשב ולמדפסת. הוחלפו טונרים גם כן. מה ניתן לעשות כדי להחזירה לחיים? תודה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
היי, אני כבר הרבה זמן מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים עם קליטה טובה שיהיה נוח לשחק בסלון. יש לי HTPC, למשחקים וסרטים בעיקר ואת רובם אני משחק עם שלט של XBOX 360. אבל משחקים כמו משחקי יריות, RPG, או סתם לגלוש באינטרנט זה סיוט. העכבר והמקלדת שיש לי כרגע לא קולטים במרחק של הספות מהמחשב, ומשחקי יריות ושלט של XBOX 360 לא הולך ביחד. רציתי לדעת אם מישהו מכיר עכבר ומקלדת מתאימים, ואם מישהו פה גם משתמש ב HTPC למשחקים ואיזה פתרונות הוא מציע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
ומה עדיף? Athlon 1600 - 1.4 Ghz או Duron 1.3 Ghz ???
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני זוכר שבדר''כ מגיעים דגמים חדשים בתחילת שנה לועזית. האם אני צפוי להרוויח משהו אם אני אחכה? בעקרון אני מחפש דגם מתקדם יחסית, דוגמת הJ6413. תודה.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לא השתמשתי במדפסת הרבה זמן, היא ביכלל לא הייתה מחוברת ומותקנת למחשב כי לא היה צורך... עכשיו אני כן צריך אותה אז חיברתי אותה הכל טוב ויפה הורדתי לה דרייברים הכי עדכניים מהאתר של HP, יש צבע יש הכל אבל הבעיה שהיא לא לוקחת דפים! קראתי פה באתר מדריך לבעיות נפוצות של מדפסות אבל אני לא רואה דרך לנקות את הגומיות במדפסת שלי... צריך לפתוח נראה לי מלא ברגים ואין לי כח אחר כך להסתבך בלהרכיב חזרה את הכל... יש דרך יותר נוחה לסדר את הגומיות? כי אני בטוח ב100 אחוז שהבעיה בגומיות תודה.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מדפסת שמדפיסה על דיסקים, זה יהיה השימוש היחידי שלה עבט=ורי, עלות לא גבוהה יחסית וגם שלא תהיה גדולה מדי. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני בערך כשבועיים עם מערכת הפעלה ויסטה והתוכנה של המדפסת לא תומכת בו. המדפסת היא של hp מדגם 5610. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת pixma ip 4850 קנון אני משתמש בדיו לא מקורי והמדפסת מוציאה לי ירוק מה לעשות? תודה לעוזרים ויום נעים</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את ה LX7 הכחול הזה של לוגי'טק,האם זה עכבר טוב ? ואגב הוא אלחוטי. כרגע יש לי את MX500 הישן ומעפן
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת לא כל כך חזקה אבל בכל זאת אני מעדיף ספק איכותי כרגע יש לי ספק כוח של סאנשיין קומה 400 וואט המפרט שלי הוא לוח אם של פי סי פרטנר פנטיום 3 1000 מגה הרץ+מאורר שני סלוטים של 256 SDRAM במהירות 133 מגה הרץ כרטיס רשת 100\10 כרטיס קול של קראיטיב כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO+מאורר של הכרטיס שני הרדיסיקים אחד 20 גי'גה ווסטרן דיגיטיל 5400 סיבובים לדקה והשני חברת סגט 40 גי'גה במהירות 7200 סיבובים לדקה כונן פלופי, צורב וסידרום ושני מאוררים לקירור המארז אני רוצה לקנות את הספק של חברת HEC ART 300W האם הוא יחזיק את המערכת שלי? והאם הוא מתחבר לפנטיום 3 ואם לא על איזה ספק אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קראתי בביקורות שונות ואפילו פה בביקורת של ה G7 שהסוללה של ה MX1000 מחזיקה בערך 3 שבועות אם לא מתשמים בעכבר כל היום. זה ממש מוזר אבל אני כמעט כל היום עובד ורק בערב משחק ומשתמש בעכבר וזה נגמר לי תוך שלושה ימים זה הגיוני? בבקשה תעזרו.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מטרה: סימולטורי טיסה למיניהם: - MS Flight Simulator - X-Plane - האפשרויות הקיימות תחת Battlefield. לא צריך להיות משהו מהודר; רק שיהיה נוח ומומלץ. שבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון איתו? או חוות דעת.. הוא באמת שווה את המחיר שלו? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17317
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני מתחרפן מחפש בכל הרשת הגה טוב בזול שיתאים למשחקים החדשים כמו DIRT 3 NFS MW וכאלה יש למישהו המלצה??
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
קניתי את המדפסת לא מזמן ועכשיו אני צרך לסרוק 2 דפים. בדיסק ההתקנה התקנתי רק את 2 התוכנות החיוניות ולא את שאר התוכנות האופציונליות. כשקניתי את המדפסת היתה לי בעיה שחיבור הUSB לא זיהה אותה ולכן לקחתי את המדפסת לחבר ושם היא עבדה. גם סרקנו באמצעות תוכנה שהיתה אצלו. יש לציין שהמדפסת אצלו לא קנון אלא HP. בסוף הבעיה היתה בחוט שסופק לי שמחבר בין המדפסת למחשב והחליפו אותו ועכשיו הכל עובד. אז בקיצור-מה צריך לדעת כדי לסרוק? אני מניח שצריך תוכנה, האם חייבים להתקין תוכנה ספציפית של קנון? לא נראה לי בגלל שציינתי קודם שבמחשב אחר דווקא סרקנו. לכן אני שואל מה להוריד, מאיפה ואיך עובדים בכלל. [move]תודה לחברי הפורום[/move]
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הייתי רוצה סרטוט ורשימת רכיבים לבנית רובוט / רכב אז בבקשה תעזרו לי בנושא ( אם אפשר גם אפשריות להרחבה . בעיניין ה'מוח' נטיה ל'מוחות' העובדים באותו שיטה של המחשבים cpu + זכרון)
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן אנשים .. ברשותי המארז הנ"ל HEC COMPUCASE ... שעד כה היה מדהים ונוח עם המגירות .. אבל עכשיו אני צריך להתקין צורב חדש שקניתי וזה נראה בלתי אפשרי ! בהוראות יצרן של המארז כתוב: 1) צריך להבריג את 2 הברזלים על הצורב ולהשחיל את הצורב במגירה --> לא עובד ! אפשרות 2 ) להשחיל את הצורב ואז להבריג כשמראש לדאוג שהברזלים בפנים - קשה מאוד - יש משהו שחוסם את החורים לברגים.. אז איך עושים את זה ?! תודה.. כבר בא לי להתקין את הצורב אז תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-