ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
איזה מעבד כדאי לקנות למתכנת VB ולאחד כמוני שאוהב משחקי מחשב עם גרפיקה 3D? נ.ב: שלחתי לכם קובץ שהמצאתי. כדאי - בלי קשר שאני המצאתי אותו
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לשאול על איזה מדפסת לייזר צבעונית אתם ממליצים ואם בתקציב הנ"ל כדאי צבעונית או שחור לבן?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין במדפסת לצורך עבודה משרדית, הדפסת עבודות וכד'... התעניינתי בHP 5610 מאחר והיא מכילה גם פקס ומזין דפים, וזולה (אני יכול להשיג אותה ב350שקל) קראתי במספק מקומות שהיא דיי איטית ועדינה מאוד. רציתי לשמוע את דעתכם על המדפסת והמלצה לכל מדפסת אחרת בסביבות ה500 600שקל שמכילה את הפונקציות כמו ה 5610. תודה
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה את המקלדת Logitech LX710 ואני מאוד מאוכזב. מלבד הלאגים המעצבנים, יש לי בעיה עם מקש ה- L שפשוט מסרב לעבוד בחלק מהפעמים. בכל אופן אני הולך מחר להחליף את המקלדת ואני צריך המלצה למקלדת אלחוטית איכותית. המחשב שלי מחובר ל- LCD ואני רוצה יכולת לשלוט בווליום/PAUSE דרך המקלדת. בעקרון יש את האפשרות הזאת ב- LX710 הבעיה היא שאפשר להשתמש בכפתורים האלו רק ב- Windows Media Player, בעוד שאני משתמש ב- VLC. אם מישהו מכיר מקלדת אלחוטית טובה שניתן לקנפג אותה כך שתעבוד גם עם VLC אני אודה לו מאוד. תודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
אני מחפש עכבר שיתאים למשחקים (בעיקר קאונטר סטרייק)... לא אל חוטי.. עד 200 ש"ח חשבתי על הmx510 של לוג'יטק אבל אני רוצה לשאול אותכם קודם...
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אפשר המלצות למקלדות טובובת במחיר הזה... עדיפות לכמה שיותר זול. חשוב שהטווח יהיה לפחות 5 מטר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את ה LX7 הכחול הזה של לוגי'טק,האם זה עכבר טוב ? ואגב הוא אלחוטי. כרגע יש לי את MX500 הישן ומעפן
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
1) זה חשוב להתקין דרייברים למסך? יש לי מסך 17 אינטש סטנדרטי כזה ואני לא מוצא דרייבר מדויק בשבילו כי החברה מתה (מסכי SMILE) מצאתי דרייבר אבל לא בדיוק בשביל הדגם, יש חשיבות או שמסך default זה בסדר? 2) יש חשיבות 32ביט -> 16ביט? אני בעין לא רואה הבדל ובטח 32ביט זה יותר איטי.. ? 3) בגלל שאין לי דרייברים חוברת וכלום אני גם לא יודע מה הריפרש רייט המקסימלי שאני יכול לשים... מאחורה כתוב: 60/50hz 1.5A 69Khz משהו מבין מה זה אומר? יש תוכנה שבודקת מה הריפרש רייט יכול להיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
הייתי רוצה סרטוט ורשימת רכיבים לבנית רובוט / רכב אז בבקשה תעזרו לי בנושא ( אם אפשר גם אפשריות להרחבה . בעיניין ה'מוח' נטיה ל'מוחות' העובדים באותו שיטה של המחשבים cpu + זכרון)
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טוב אז ככה ... חבר שלי היה באירלנד שבועיים , בינתיים אמא שלו נקתה לו את החדר והרסה בטעות את המייקרוסופט שלו , אז היא לא הלכה לאופיס דיפו וקנתה לו mx400 במקום . עכשיו הוא חזר והוא מתלבט בין הmx400 שיש לו (באריזה , עדיין לא פתח) או להחזיר ולקחת mx518 / G5 במקום . המחיר הוא לא קריטי ביניהם והמטרה היחידה היא אך ורק גיימינג אני מניסיון יש לי mx518 ואני שמעתי מספיק אנשים שאומרים שהוא עדיף על הG5 למרות שהוא נתקע לי מדי פעם , ואת הmx400 אני לא מכיר בכלל . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
להורים שלי יש בעבודה שלהם כרטיס מסך Raedon ve 64 mb איך הוא?הוא הגיע בקופסא מקורית של ATI כמה יוצא בו ב 3dmark? אני פשוט לא יכול להוריד פה את התוכנה בגלל שיש פה 56 קיי תודה
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טוב המדפסת שלנו הלכה אחרי 10 שנים בערך וצריך לקנות אחת חדשה התקציב למדפסת+Postscript זה 2000 שקל יש בבית שבב של POST הבעיה שהוא SIMM ולכן כנראה לא יתאים לשום מדפסת שנקנה כיום (אלה אם יש אחת טובה שכן תואמת לשבבים האלה?) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי MX518 והוא כל הזמן יש לי לכלוך שחור כזה בגלל הזיעה על הכפתורים ורציתי לדעת אם זה קורה גם בG5... ממה הוא עשוי בכלל?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני מקווה שיש דבר כזה קיים או שכל דבר אלחוטי בעל זמן תגובה לא מספיק מהיר???אגב התקציב מוגבל ואין לי מספיק כסף ל-mx1000 או דבר כזה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שמעו אני יכול להשיג את שתי המארזים באותו מחיר-280 רציתי לדעת מה עדיף: זה Compucase 6A21 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6353 זאת הגרסה עם הספק אבל אני לוקח בלי..(אל תתייחסו ליופי כי אני ייקח אותו בצבע שחור-אפור) אם אפשר לקבל קצת פרטים על המארז כי לא ידוע לי עליו הרבה...איוורור,פח האם הוא טול לס? או זה Compucase 6A19 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=12195 תודה לעוזרים, נדב!
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? נגיד דיסק קשיח או כרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שיהיה אלחוטי, ושיהיה נח. תרשמו עכברים התקציב לא כ"כ משנה.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מי שמכיר את מארזי סופרטלנט, צ'יפטק וכו... נדמה לי שיש גם כמה דגמים של גיימינג ואנרמקס זהים. בקיצור יש להם 2 פלסטיקים ארוכים שמחברים לCDROMים, וזה נכנס למסילה, וככה הם מתחברים. הבעיה היא שאין לי מספיק כאלה, ואני מחפש עוד כמה כאלה (אפילו 4 תקינים יספיקו לי, אפילו שאשמח ליותר). היבואנים של צ'יפטק היו פנדה ומזמן כבר הם לא היבואנים אז אין על מה לדבר... מישהו פרטי אולי מוכר?
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש את האסוס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_94&products_id=1559 ואת הגיינוורד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_351&products_id=1597 נ.ב אני יודע על הסיכסוך אבך לא מצאתי קישור טוב יותר
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לחבר שלי 1200 דולר לקניית מחשב נייד . הוא כנראה קונה אותו בארה"ב . אין לי מושג על מה להמליץ כי אני ממש לא מתמצא בתחום של המחשבים הניידים . אז אודה לכם מאוד אם תתנו לי מפרטים בסכום הנקוב מעלה . ???
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם המארז הזה סבבה ואוורירי וטוב? והאם הספק הזה יספיק לי למערכת כזאת: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz AData /VT 2 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורבים? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 - black כרטיסי מסך? GIGABYTE 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E, VIVO Teac/SONY 1.44 (Black) Igloo 7300 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ספק - TT480 5 HD 2 OPTICAL DRIVES 6800GT AGP AMD 3000 64 1GIGA TwinMOS 3200 צריך לציין עוד משהו?
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מישהו יכול לכוון אותי לקניית כבל SFF8087_to_SFF8482 בארץ? בעיקרון זה כבל SAS שמתחבר לבקר הכבל הוא כמו בלינק : http://www.supermicro.vn/datafiles/setmulti/Controller/SFF8087_to_SFF8482_504.jpg תודה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-