ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הביקורות ברשת נוטות או לזה שהוא מצויין או לזה שהוא פשוט גרוע. ובסך הכל מוצרי החומרה של מיקרוסופט אף פעם לא היו כאלו גרועים. השאלה אם זה עניין של דרייבר שיכול להפתר, או שהצורה/מגע של העכבר באמת דפוקים. אשמח לחוות דעת אם מישהו קנה כבר או ניסה.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני כבר די סגור על המפרט רק יש לי כמה בעיות קטנות ואשמח אם תעזרו לי לפתור אותן. זהו המפרט המיועד: מעבד: Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box קירור למעבד: ZALMAN CNP... / BigTyphoon לוח אם: החדשים שיצאו בקרוב... זכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD3200KS Western Digital 320GB X2 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1800GTO2 512M מארז: HTPC 100BA & HTPC 100SA V2 מסך: LCD 19 inch - LG L1970HR+ DVI 2MS צורב: DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM זאת המערכת שאני מתכנן לקנות. #המחשב מיועד ל - HTPC, זה אומר שהוא צריך להיות שקט בטירוף! ולכן חובה שהקירור יעמוד בקריטריונים. - הבנתי שבמארז שאני לוקח …
-
- 13 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הי.. :} אז ככה, יש לי וובקאם USB סטנדרטי ומשעמם ^-^, ולצורך פרוייקט מסויים שאני עובד עליו (יותר מדי שעות במקלט :alcoholic:) יש לי צורך להפוך אותה לאלחוטית בשביל שליטה מרחוק. נכון לעכשיו אין לי רשת WIFI בבית, אבל יש לי ממי להשאיל ראוטר. אז השאלה היא כזו: איך אני יכול להפוך אותה לאלחוטית?? יש לי PPC (מחשב כף יד, של אבא O0) מדגם MIO 558 שיש לו כניסת USB... והוא תומך ב-WIFI.. יש עתיד? יש לי גם מחשב נייד עתיק.. עתיק... עתיק.... שאמור להיות לו כרטיס WIFI מובנה אבל תהרגו אותי איפה הדרייבר. איך אני יכול לנצל כל אחת מהשיטות לצורך גישה לוידאו ממחשב אחר, LIVE? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי התקן BULETOOTH ל- USB , המחשב מזהה אותו והוא עובד תקין! אבל אני לא רוצה שהוא יהיה מחובר למחשב כל הזמן, המחשב לא יוצר עבורו safely remove hardware כשעבור למשל DOK הוא כן! איך אני יכול לנתק אותו בלי לגרום לו לנזק לאורך הזמן? (וגם לא מעוניין לכבות את מחשב בשביל זה) יש דרך לגורם לחשב לזהות אותו כהתקן שדורש safely remove hardware? (בנתיים בגלל שאין דרך אחר אני פשוט מוציא אותו ככה ... אבל לא בלי שזה ידפוק אותו יום אחד) תודה לעונים, טל
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, התפגר לי העכבר הזקן שלי (microsoft optical wireless, הגרסה הראשונה) וצריך כמובן לקנות חדש. החלטתי כרגע לקנות עכבר עם חיבור BT כי זה מוריד את עניין המקלט מהשולחן. יש לי מספר שאלות: 1. מה ההבדל בעצם בין עכבר אופטי לבין עכבר לייזר? אני מניח שמדובר בדיוק. אבל אם אני לא גיימר שצריך לצלוף לאויב בול בין העיניים, זה באמת משנה? 2. אני עדיין משתמש במקלדת חוטית, האם כדאי לקנות מקלדת+עכבר בחבילה בהנחה או שאם אקנה מקלדת בנפרד בעתיד זה לא הבדל משמעותי כל כך? 3. ראיתי באיביי את העכבר 8000 של מייקרוסופט ב-50 דולר כולל משלוח לארץ. האם זה בכלל כדאי למי שמשתמש במחשב סתם לגלישה ואופיס או שיש בו תכונות מתקדמות שאני לא צריך וסתם חבל על הכסף? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
צריך המלצה למדפסת לייזר+סורק המלצה למדפסת לייזר שחור לבן+ סורק עד 500 שקל שהיה חסכוני ככל האפשר. עדיף מדפסת עם סורק משולב לא חייב פקס, אך לא יפריעה. אם אפשר לקנות בנפרד גם בסדר. הסורק ישמש לסריקת ספרים, ותמונות. עדיף מדפסת עם אפשרות לדו צדקקי. כרגע אני עם EPSON C45 וזה זועה!! היא עושה המון רעש! ומדפיסה בצורה איטית בצורה מטורפת!! 6 דקות דף על האיכות הכי גבוהה, אם שמים על איכות בינונית הכתב בכלל לא ברור...
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
טוב אז ככה ... חבר שלי היה באירלנד שבועיים , בינתיים אמא שלו נקתה לו את החדר והרסה בטעות את המייקרוסופט שלו , אז היא לא הלכה לאופיס דיפו וקנתה לו mx400 במקום . עכשיו הוא חזר והוא מתלבט בין הmx400 שיש לו (באריזה , עדיין לא פתח) או להחזיר ולקחת mx518 / G5 במקום . המחיר הוא לא קריטי ביניהם והמטרה היחידה היא אך ורק גיימינג אני מניסיון יש לי mx518 ואני שמעתי מספיק אנשים שאומרים שהוא עדיף על הG5 למרות שהוא נתקע לי מדי פעם , ואת הmx400 אני לא מכיר בכלל . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קראתי בביקורות שונות ואפילו פה בביקורת של ה G7 שהסוללה של ה MX1000 מחזיקה בערך 3 שבועות אם לא מתשמים בעכבר כל היום. זה ממש מוזר אבל אני כמעט כל היום עובד ורק בערב משחק ומשתמש בעכבר וזה נגמר לי תוך שלושה ימים זה הגיוני? בבקשה תעזרו.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר מדפסת HP PSC 1215 שמחוברת בUSB לראוטר שלי. כמובן לחיבור ETH. האם יש מתאם USB<ETH? איפה אפשר להשיג / לברר פרטים? האם המדפסת תדע לעבוד עם הנתונים ישירות מהראוטר?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב כף יד ואשמח לקבל המלצות בתחומים הבאים: 1. סןג מומלץ. (בינתיים מצא מאוד חן בעיני Dell Axim X51V http://www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/axim_x51v?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~tab=specstab#tabtop 2. המלצה למקום קניה באינטרנט / בחנות / בחו"ל. 3. אם קונים בחול - האם אתם חושבים שעניין חוסר האחריות הינו בעייתי? 3. אם קונים בחו"ל, האם מישהו יודע אם עדיין ניתן להתקין תמיכה בעברית? שמעתי שיש תוכנה שנקראת משהו כמו PDAc. מישהו מכיר? תודה רבה על כל עזרה...
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שאני מתקין את המדפסת המחשב אומר לי להוציא תUSB.אני יכול להוציא מהמדפסת את הUSB? זאת אותה פעולה או שחייב להוציא מהמחשב את הUSB?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שולם רב יש לי את העכבר MX Revolution של חברת Logitec והוא נתקע לפעמים כשאני משחק או שסתם אני משתמש במחשב. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת הסוללה מלאה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שמתי את העין על http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=117 כמו כן, יש לי היכרות עם http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/3481 ואני חייב להודות שאני מאוכזב ממנה (הגומי על העכבר מתקלף והמקלדת מרעישה מאוד). חשובה לי פונקציונלוית בעכבר בעיקר (לפחות 5 מקשים) ועדיף שגם למקלדת. המקלדת חייבת להיות שקטה ועדיף כפתורים דקים. תודה לבעלי הניסיון והטיפים..
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי... אני מחפש סט לא יקר במחיר סביר חשבתי ללכת על הסט EX110 מה אתם אומרים עליו איך הוא נוח ? מדוייק ? בהתחלה התאכזבתי שאין לו לחצן קדימה ואחורה בעכבר אבל נחייה עם זה אם יש לכם המלצות אחרות שהם יותר טובות במחיר דומה פחות או יותר אז אני ישמח.. אבל אם הסט הזה טוב אז גם טוב חח הוא דווקא נראה טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אמור להיות משהו בסיסי וזול לסטודנטים, שנית להשיג לו דיו זול ויש פידר לדפים. יש המלצות בסביבות המחיר הנ"ל ? אין לי ממש קנה מידה במחירים אז אם זה מחיר מגוכך תקנו אותי ותנו לי המלצה לפי מחיר הגיוני יותר. תודה וסופ"ש מוצלח
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
רוצה ליקנות מארז Sunbeam Transformer BLACK ואני לא יודע עם או מתעים יש לי לוח אם asus p4s533 ואני לא יודע עם או מתאים האתר של הקניה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני צריך קצת מידע: - מהו המארז הטוב ביותר בשוק כרגע? - ומהו ספק הכוח הטוב ביותר? אני מעוניין לקנות את המארז והספק האיכותיים ביותר. חשוב לי שהספק והמארז יהיו מאוד שקטים. המפרט שלי בינתים הוא: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe CORSAIR 1024MB 800MHZ DDRII WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E תודה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין במדפסת לצורך עבודה משרדית, הדפסת עבודות וכד'... התעניינתי בHP 5610 מאחר והיא מכילה גם פקס ומזין דפים, וזולה (אני יכול להשיג אותה ב350שקל) קראתי במספק מקומות שהיא דיי איטית ועדינה מאוד. רציתי לשמוע את דעתכם על המדפסת והמלצה לכל מדפסת אחרת בסביבות ה500 600שקל שמכילה את הפונקציות כמו ה 5610. תודה
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הי ח'ברה. מישהו יכול להמליץ על עכבר / עכברים לשמאליים? היחיד ששמעתי עליו הוא MX610 של Logitech. אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום חברה, Long time.. לאחרונה התחדשתי ב-עכבר Logitech G7 במטרה עיקרית אחת - משחקים. לא אהבתי ועושה לי דיי הרבה בעיות. הייתי רוצה ללכת לכיוון אחר. בנוגע לעכבר: Razer DeathAdder, שמעתי שאין לו מתחרים בתחום הגיימינג. האם יש לו גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות?(עכברים אחרים) בנוגע למקלדת: יש לי כרגע משהו שבכלל לא לגיימינג אבל היא לא רעה האמת, הייתי שמח להחליף אותה האם יש ל-G15 של Logitech מתחרים? חוץ מ-Razer Tarntula שלא בא בחשבון בגלל המחיר. שוב גם כאן, האם יש לה גרסאות שונות? ישנות או חדשות יותר? מה האפשרויות האחרות? (מקלדות אחרות) נראה אתכם במשחק? תודה רבה, יותם.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אך הסט הזה שווה משו שווה את הכסף? מה מרחק העבודה שלהם..? ואני אחד שמשחק דיי הרבה .....ואוהב את זה.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ערב טוב... סוף סוף חזרתי מנוע עם החלקים!! (נשאר רק הלוח והארד שאני לוקח מחר) אז ככה... לחתי את הספק הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 למפרט הבא: AMD Sempron 3000 939 DFI Infinity 512 PQI 160GB WD SATA2 C3D X800GTO (מארז, מסך וכו) ברגע שהסתכלתי על הכבלים של הספק... שמתי לב שכבל מס 18 (בחיבור של ה20) חסר... אני לא יודע מה לעשות... האם זה בעיה וצריך להחליף או שזה ככה? אני נוסע מחב עוד פעם לנוע אז אולי להגיד להם להחליף אותו? תודה מראש לכל העונים HWZONE FTW!!!
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יחזיק תמחשב הזה http://i1.tinypic.com/wtinvt.jpg ?
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את ה LX7 הכחול הזה של לוגי'טק,האם זה עכבר טוב ? ואגב הוא אלחוטי. כרגע יש לי את MX500 הישן ומעפן
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ומה עדיף? Athlon 1600 - 1.4 Ghz או Duron 1.3 Ghz ???
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-