ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב (P4) והספק כוח נשרף. המארז תמיד היה חם ולא אהבתי את זה, לכן אני רוצה להחליף מארז, מאווררים וספק כוח. על מה אתם יכולים להמליץ לי? תודה עריכה: נוספה המילה 'צריך' כדי שידעו שאתה צריך המלצה ולא ממליץ בעצמך.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דריברים למצלמת הרשת הזאתי ? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=4097 לא מצאתי עליה שום מידע בשום מקום.. וזה בשביל חבר ואין לו תדיסקים .. והווינדוס XP לא מזהה את המצלמה...
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון בתיקון סורק HP? ScanJet 3970 התחיל להוצא פס כחול בתחתית הדף הסרוק - נראה כמו בעייה בכבל השטוח שמתחבר לחלק הנע. דיברתי עם HP - המדיניות שלהם שאם צריך לתקן, לא מחליפים חלקים בודדים אלא את המכלול כולו, לא קיבלתי הצעת מחיר אבל סביר שיעלה קרוב למחיר סורק חדש... האם מישהו מכיר מעבדה עצמאית טובה שמטפלת בסורקים של HP (עדיף בירושלים)? האם שווה בכלל לתקן (הסורק עלה 800 ש"ח לפני שנה וחצי ועבד קשה מאז)?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series אבל אני לא מצליח למצוא חנות שיש לה אחד כזה במלאי לכולם או נגמר או תרוצים אחרים איפה אני יכול למצוא אחד עכשיו? אני קונה בימים הקרובים תעזרו
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי אני בדיוק בונה לבן-דודי מפרט מחשב, וכימעט סיימתי נישאר רק מארז, עכשיו השקט די חשוב לו(הוא משאיר אותו דולק בלילה) אז חשבתי בכיוון של מאווררי 120מ"מ... אני מחפש מארז שתואם לדרישות שלו, אבל אם אפשר שיהיה מזיגזג (כל המחשב יקנה דרכם) ואם אפשר שלא יהיה לו חלון, ואם יש אז שיהיה קטן חשוב שיהיה tower!!! ואל תציעו את דגמיי הCOMPUCASE, הם כל כך מכוערים!!! תודה מראש install
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
המדפסת שהייתה לי בשנתיים האחרונות וסבלתי ממנה הרבה היא LEXMARK Z13. מדפיסה דיי איטי. דיו נגמר מהר. והכי מעצבן, מספיק פעמיים לקנות את הדיו שלה וזה כבר מגיע לסכום של כל המדפסת עצמה. אני כמעט ולא משתמש בה, וגם לא זקוק לדיו צבעוני או למדפסת באיכות מדהימה, אני מחפש מדפסת פשוטה מאוד, בלי אפשרות של סורק או מכונת צילום, אלא רק שתדפיס, ושתדפיס מהר. שתהיה קטנה.. שהדיו יהיה זול, יגמר לאט ולא מדפסת משהו מי יודע מה כי אני לא מדפיס הרבה בכלל. מודה מראש למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. התקציב זה 60 ש"ח לעכבר. שני עכברים טובים שהמליצו לי במחיר הזה- 1)Microsoft- http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=82&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=13&aff=zap 2) Logitech- http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=mo_log&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=32&aff=Zap מה אתם אומרים יהיה יותר נוח ויותר משתלם מבין השניים? : ואגב עכברים, אני מעוניים לקנות גם מקלדת. שמתי עין על זאתי של Microsoft- http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1222 מה אתם אומרים, מקלדת טובה? והאם יש יותר זולות ברמה שלה? בתודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת חדשה (המקלדת שלי עוד שנייה מתפגרת), והתקציב שלי זה 250 ש"ח מקס. אני רוצה מקלדת חוטית, ושתהיה טובה לגיימינג. חשבתי על שניי אלו: 1. Logitech Internet Navigator http://www.clubic.com/photo/00032325.jpg 2. Microsoft® Digital Media Keyboard http://www.atainformatica.com.br/images/Digital-Media-Pro-Keyboard%20Microsoft.jpg מה עדיף לי? ועם לא אחת מאלה יש הצעה למשהו אחר? (לא Zboard) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר חדש למשחקים, עכבר כמובן טוב, מהיר ולא אלחוטי. שמתי לב למשהו שנקרא DPI ולא הבנתי מה יותר טוב - הרבה או קצת DPI? אני חושב לקנות עכבר מסוג Smartcom Egronomic Wheel Mouse 400DPI ב-63 ש"ח:
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
טוב אני צריך ספק כח טוב שיתן מתחים יציבים ויחזיק תמערכת טוב בOC יש לי תקציב של 400 שח חשבתי על זה מה אתם אומרים עליו? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=836
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר חדש, אלחוטי אופטי, בסביבות ה-200-300 במצב הכי גרוע. עכשיו הדברים החושבים לי לפי סדר יורד. 1. נח ומתלבש ליד. 2. מדויק ומהיר. 3. לפחות 5-6 כפתורים (שימושי כשלט) 4. צריכה נמוכה בסוללות עכשיו כעקרון ראיתי את ה-LOGITECH MEDIAPLAY ב-300 שקל שנראה מתאים לדרישותיי... רק השאלה היא האם הוא נח ומדויק חוץ מזה שהוא שלט... ז"א מישהו מכיר את העבר הזה יול להמליץ עליו ? אם הוא תועם לכל דרישותיי אני מוכן להשקיע 300 שקל במידה והוא שימושי רק כשלט והביצועים שלו הנוחות שלו לא טובים אני יסתפק בעכבר יותר זול של GENIUS בחצי מחיר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת האם אני יכול לזהות איזה ספק וכמה הוא מספק (300,350,400 וכו') מבלי שאצטרך לפתוח את המארז הכי רצוי אם יש אפשרות דרך התוכנות הבסיסיות של הווינדוס או הביוס ואם לא אז דרך תוכנה כמו אוורסט או סנדרה שאלה נוספת האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP אני צריך את התשובות דיי בדחיפות אז אודה על תגובות מהירות בתודה מראש ארז
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
טוב הדבר הוא כזה, יש לי מארז RAIDMAX ויש לו דלת כזאת לכוננים, רציתי להוסיף פאן באס , הבעיה היא אני חושב שזה לא יסגר כי יש שם את המפסקים העגולים. מישו יודע מה עושים? [glow=red,2,300]תודה סרגיי[/glow]
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכם הביאו לי Bluetooth (USB כמובן) מסלקום ואני כבר חודש לא מוצא פתרון אליו. זה לא ניראה לי קשור אבל יכול להיות בגלל שאני משתמש במערכת הפעלה 2003SERVER ? בכל קרה אשמח לקבל עזרה בהתקנה מה שיש בחוברת הוראות זה מתקדם טוב עד לקטע שזה אמור לעבוד ואז רואים שזה בכלל לא עובד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי בדיוטי פריי את העכבר Microsoft IntelliMouse® Explorer for Bluetooth® עכשיו איתו קיבלתי מתאם Bluetooth והנה השאלה: אם אני קונה עוד מתאם של Bluetooth למחשב הנייח שלי אז יש אפשרות לעשות רשת בין 2 המחשבים דרך הBluetooth? ועל איזה מתאם אתם ממליצים לי ללכת? כי יש הרבה ואני לא מבין בזה ממש... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכם. אני לא בדיוק מגיב פה , אבל אני יודע שיש פה אנשים שמבינים אז תעזרו לי בבקשה :<.. אבא שלי קנה לי לפני שבוע בדיוטי פרי את העכבר MX1000 , והבנתי מכמה חברים שהוא לא משהו למשחקים, אז החזרתי אותו וקיבלתי זיכוי. עכשיו אחרי שהחזרתי אמרו לי שהוא טוב... :< בעוד שבועיים אני כנראה אממש את הזיכוי ואקח עכבר אחר (בדיוטיפרי)- ואני לא יודע אם לקחת את הMX1000 שוב, או את הMX510 ... תעזרו לי בבקשה... :\ בתודה, אמיר המבולבל !
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה... המחשב הוא AMD64 3200, כרטיס מסך 6800NU ו1024 מגה ראם כרגע המחשב רץ על ספק ג'נרי (כן אני יודע רע מאוד ) ועם קירור STOCK רציתי לדעת אם קפיאות של המחשב יכולות להיות בגלל הספק הג'נרי, ועם כן, אני צריך המלצה לספק איכותי,יציב, חזק ובמחיר סביר (לא מתכנן OC) בקיצור הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב של עד 400-500 .
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה למקלדת בתקציב של עד 150 שח. חשבתי על Digital Media Pro Keyboard של מיקרוסופט, למשהו יש אותה ויכול לתת חוות דעת? בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין מקלדת של מיקרוסופט/לוגיטק לבין מקלדת עם אותם הפונקציות רק של חברות כמו ג'יניוס ודומותיה? הם זולות משמעותית, נראות דומה, אך חשובה לי האיכות של המקלדת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
או קי שאלה קיבלתי כרטיס למחשב שמזוהה כ אדפטר 1394 שידוע לי שזה פיירווייר אך משום מה יש לי כניסות לCAM1 &CAM 2 אך זה כרטיס טלוויזיה או לא? ואיזה תוכנה אם בכלל אני צריך להתקין?
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אין לי כלום נגד ה COMPUCASE אני פשוט חושב אולי יש לי אופציות אחרות... יש כמה דברים שאני חייב במארז! שיהיה מקום לשני מאוורריי 120MM כמה שיותר פילטרים למאווררים!!! אם יש רק אחד למכניס אוויר זה נראה לי מספיק כמובן, USB ו AUDIO קדמי... יש לי עכשיו את ה ANTEC 1030B, הוא בן 4-5 שנים... אני חושב שעבר זמנו למרות שהוא מצויין... הבעיה שהוא שואב אבק פנימה בצורה מטורפת והמאווררי 80 די מעצבנים אותי, אני מעדיף 120 באותה עוצמה שמכניסים יותר אוויר, הגיוני לא? תודה אגב, אין לי תקציב מסויים... ועדיף מארז שבא בלי ספק... אם לא, לא נורא, אני כבר יסתדר... רק תנו לי את הדגם של המארז גם אם הוא בא עם ספק כח יניב
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
אנשי HWZ היקרים, אמנם הודעה ראשונה שאני מפרסם כאן, אך אני זקוק נואשות לעזרתכם. נתקלתי לאחרונה בהתקן / מתאם מוזר שלא מצאתי לו שום ייעוד הגיוני. עברתי אצל הרבה אנשים, שאלתי, ביררתי אך ללא הועיל. בתקווה, אולי מישהו מכם יוכל להשיב קצת סדר לעולם צירפתי שתי תמונות של הדבר הלא מזוהה, זה אותו התקן / מתאם אחד ליד השני... הבהרה קלה: צד אחד שלו זכר, הצד השני נקבה, מה שבעצם אומר שהוא לא עושה כלום (כנראה) והוא לא עושה שום הצלבה ביון הפינים (בדוק) בהצלחה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
וכשאני אומר אוזניות אני מתכוון לפין של אוזניות= PL קטן. זה אפשרי בכלל טכנולוגית או שזה לא יודע להעביר את אותו סוג מידע כמו USB?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרו לי שבעכברים האלה הגלגלת לא משוננת (חלקה) זה באמת ככה ???
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-