ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
-
אני עומד לקנות מחשב די חזק איזה מארז אתם מציעים לי לקנות בתנאי שלא יעלה על 300 אני לא מבין מה טוב אז תעזרו לי שיאורר לי וכל זה... תודה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם הצפצוף שכולנו מכירים בזמן תקלה מגיע מהרמקול הקטן שמתחבר ללוח האם? ואם לא מהו תפקידו של אותו רמקול קטן?
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, אמא שלי נחתה עליי לפני כמה ימים והחליטה שאני חייב לקנות לה "כזה שאומר לך לאן ליסוע כמו בפרסומת עם ההיא שצועקת: שמאלה, היד עם השעון". זו דרכה לומר: Destinator. כל אחד והשפה שלו. ויש לי שתי בעיות עם זה: 1. אני לא מבין מה היא צריכה את זה. כמה היא כבר נוסעת? והכל בתוך העיר... 2. גם אני לא מבין בזה כלום. וכשאני אומר כלום אני מתכוון לכלום. חיטטתי קצת ומצאתי שתי חבילות באיזור השלושת אלפים שקל כל אחת ואם מישהו מבין משהו בנושא, אני אוד לו מאוד אם הוא יוכל לעזור לי לצאת מהסבך הזה כי היא לא צרד ממני עד שמישהו לא יצעק לה: "שמאלה! שמאלה!, היד עם השעון!". לא ברור לי אם צריך פאלם או שזה מכשיר עצמאי, האם כל הרכיבים שצריך בשביל שהעסק יעבוד כלולים בחבילה או לא וכו'. איך הדבר ה…
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז בגודל Tower בלי ספק, לא חובה שיבואו בסטוק הרבה מאווררים, אך חלון הוא בגדר חובה. התקציב הוא בין 500 ל 600 שקלים אני אוהב יותר עיצוב אלגנטי (להלן, אנטק) מאשר קיצ'י (להלן, טרמלטייק) אבל גם מארז "קיצ'י" בה בחשבון במידה שימצא חן בעיני. חשבתי על שני דגמים, 1) Antec 1000 AMG 2) Supertalent CA-601UFx רציתי גם לדעת מה ההבדל בין סדרות הTower השונות של אנטק, האם יש שינויים פיזיים ממשים בין 1000AMG\1080AMG\SX1040BII מעבר לעובדה שרק ב"1000" יש חלון (לדגמי הספקים שמגיעים עם המארזים השונים של אנטק אין להתייחס בהקשר זה, כי גם ככה אני "אזדכה" על הספק בחנות במידה ואקנה מארז שמגיע From Factor עם ספק) תודה
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לפני שבועיים גיליתי שהEpson Stylus Color 600 שלי שווקה חיים על ראשי הצבע שלה - קניתי לה דיו חדש וכבר היא הדפיסה ממש רע אז לא ניסיתי לתקן אותה גם ככה היו לה לא מעט בעיות עם הצבע בזמן האחרון ובעטתי בה וכבר היא באמת לא מדפיסה. המדפסת הזו הייתה עובדת באמינות רבה וללא תקלות מכניות כלשהן , אך הרעש אוי.. תמיד רציתי לקנות סורק כדיי לסרוק פה ושם תמונות אבל, אין לי מקום ולכן אני שוקל לקנות מדפסת משולבת חדשה מ700 - 1500 שקל (כן תקציב מוזר) וחשוב לי האמינות שלה מכנית ועמידותה לאורך זמן באיכות ההדפסת וראשי הדיו. עוד דרישויות: (1) חוסכת בדיו (2)מחברה שלא נדיר למצוא את הדיו שלה בחנויות (3) דיו זול ביחס לאחרות (4) איכות סריקה טובה. מניסיון של מדפסות שהתקנתי לחברים בזמן האחרון : 1. לקסמרק…
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכם! ברגעים אלו ממש הMX 1000 הדנדש שלי בהטענה. עכשיו, ברצוני לשאול אתכם שתי שאלותודיי טיפשיות: 1.ההטענה הראשונה צריכה להיות 24 שעות? 2.אחרי ההטענה הראשונה, כמה זמן צריכה להיות כל טעינה?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
התקציב (זה לא מה שיפריע...עד 400) אז יש לי 4 אפשרויות שאני חושב עליהם.... Logitech MX510 Logitech MX518 Razer Viper Razer Diamondback אני מחפש תמורה טובה ולא סתם לזרוק את הכסף.... הכי נראה לי זה הMX510 כי 1. הוא בצבע כחול 2. הוא דיי סבבה למשחקים...לא תמיד צריך את הTOP שבTOP..!! 3. נראה לי ש800DPI יספיק לא צריך 1600DPI... יש הצעות אחרות
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכבר חדש והתקציב שלי הוא עד 300 שקל. העכבר מיועד למשחקים, חשבתי על ה - MX510. מה דעתכם? באותו תקציב אפשר לקנות עכבר אחר שאולי הוא יותר טוב או ללכת עליו?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
הישגתי כסף 350 שקל! אני גר בחולון אין באופיס דיפו ולא בBUG בחניות שאני מכיר אין את העכבר הזה......................................... מישהו מכיר חנות בחולון שיש את העכבר הזה שם... בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
דרישות שלעכבר יהיה סטנד כזה שמטעין את הסוללות שהסט יהיה אלחוטי. חשוב לי עכבר איכותי כי זה גם למשחקים (אני יודע שאלחוטי זה בד"כ לא משהו למשחקים אבל בכל זאת) והמקלדת האלחוטית ממש לא עקרונית... לא אכפת לי מחיר דרוש=400שח אולי טיפה יותר... אני יודע שזה קצת אבל זה מה יש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום לאחרונה המצלמה שברשותי התחילה "לזייף" ולצלם כאילו היא "מציירת" את התמונה, דוגמא : המצלמה ברשותי בערך כשנה וקצת, לפני כן היא עבדה מצויין ולא היו איתה כל בעיות שהן. המצלמה היא מסוג : PC Camera 6029 CIF אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איזה מארז הכי יפה שראיתם למחשב? אשמח אם תביאו תמונות. [אני מעוניין לבחור כי אני קונה מחשב חדש] בינתיים מה שאני לוקח והכי יפה שראיתי זה : RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt [המארז כולל ספק 420 וואט , חלון צד , 3 מאווררים מאוור צד עם לדים ושתיים מאחורה עם חיישן טמפרטורה] תמונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת וכעכבר אלחוטים ואני לא יודע איזה אני מוכן להוציא עד 260 ש"ח ואני מתלבט בין שניים ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? שעולה 220 ש"ח בקי אס פי או ?Logitech® Cordless Desktop® EX 100?? ב-260 ש"ח בקי אס פי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני חייב שתגידו לי מה השם של המארז הזה וכמה הוא עולה... מי שעוזר לי מלך תודה התמונה שלו :
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כבל שממש אין לי מושג מאיפה הוא הגיע אבל הוא אצלי עכשיו הוא מתחבר ליציאה של המסך והמסך מתחבר אליו (אני לא אאריך במילים כשיש תמונות) תודה לעוזרים (סליחה על הבלאגן בשולחן) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת חדשה , התקציב הוא 600 ש"ח . לא משנה לי אם היא לייזר או לא , לא משנה צבעונית או לא , העיקר שלא תעשה בעיות , זה הכי חשוב . חשבתי על ה-hp laserjet 1010 וגם על זאת : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=58_584_73_478&products_id=8382 איזה תהיה טובה ואמינה יותר ? תודה .
-
TT Sviking או HEC 6A19?? אני קונה אותם בלי ספק...אני רוצה לדעת למי יש זרימת אויר טובה..?...מאוררים?..(איך הם??)...אופציות למאוררים נוספים?? קיצור..איך הוא יסתדר עם OC??
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לספק כח טוב שיהיה בו APFC (נגד עליות\ירידות מתח - שלא ישרף המחשב) ושהיה בו ATX 24PIN אני מתלבט בין 2 ספקים כרגע, אולי יש לכם עוד ספקים אחרים להציע... המחיר המקסימלי שאני ישקיע הוא 400שח hec power op 475 ב 400שח או TT silent purepower 430 ב350שח כרגע נראה לי שאני הולך על ה TT כי יש בו PFC והוא שקט יותר מה HEC ע"פ ביקורות מפרט המחשב שיחובר לספק הזה: amd 3500 msi k8n neo4 nf4 ultra platinium 2*512MB 2 דיסקים קשיחים SATA אחד ווסטרן ואחד סמסונג כונן CD כונן FLOPPY כרטיס מסך 6600gt Leadtek כרטיס SCSI PCI
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה ספק כח שיהיה לו את הפיצ'רים הבאים Active PFC - שישמור מעליות\ירידות מתח כדי שלא ישרף לי המחשב\הספק ATX 24pin - חיבור שמתאים ללוחות NFORCE4 עד 400 שקל, ושיהיה יחסית שקט. חשבתי על כיוון ה TT silent purepower 430W שעונה על כל הדרישות שלי ועולה רק 350 מה דעתכם עליו, או שיש הצעות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חשבתי על ליקנות את MX500 Logitech שווה? התקציב עד 290 שקל
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה MX 1000 ב 410 שקל באופיס דיפו עם קופון לייף סטייל . ורציתי לדעת האם מה שאמרו עליו זה נכון שהוא כבד קשה להזיז אותו במשחקים ולגלוש איתו (ואז אולי כדאי את ה MX 510 ) אני פשוט מחפש כבר הרבה זמן עכבר נוח במיוחד וחוץ מהMX1000 שהוא יקר מאד לא מצאתי ולכן אני מתלבט אם בישביל נוחות אני אשלם גם על לייזר ועוד טכנלוגיות מיותרות ? והאם מישהו מכיר איזה עכבר נוח כמוהו אך יותר פשוט הרבה יותר פשוט ופחות פלצני ?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר mx1000 ואני מחפש לו פד טוב אני רוצה לדעת אם ice mate v2 או אחד מהדגמים של steel pad מתאימים מבקש המלצה על אחד המוצרים של שתיי החברות הנ"ל בבקשה עכשיו לשים לב שזה mx1000 שעובד בטכנולוגית ליזר ולא אופטית... תודה לכל העוזרים..:]
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2876 הדברים שמצורפים למארז הם GENERIC? תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-