עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מעדיף שהם יהיו חוטים, ושהעכבר יהיה לימנים בלבד בתקציב של 400-500 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by shirNoshe,

לחיצה על קליק ימני מעבירה לי דפים..ניסיתי הכל!זה כבר משגע אותי.כל לחיצה שאני רוצה נניח להעתק>הדבק או פתיחה של דף בקליק הימני מעבירה אותי דף/אתר. יש אחריות לזה?הוא בן שנה וחצי העכבר.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  3. המלצה על עכבר , מקלדת ורמקולים. לגבי העכבר והמקלדת חשוב שיהיה אלחוטי והכי מדויק שיכול להיות למשחקים עדיף מלוגי'טק. ורמקולים גם מלוג'יטק ושיתנו לי חוויה לסרטי full hd ולמשחקים ומוסיקה. הייתי רוצה שהציוד העיקפי יחזיק לי מעמד כמה שנים טובות עם אפשרויות למחשבים חדשים בעתיד ושיתאימו לwindows 7 64bit תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by iib,

הקשבתי אתמול בלילה לפגישת תוצאות הרבע הראשון של AMD וכמה פרטים מענינים נחשפו במסיבת העיתונאים: א. AMD לא תמשיך ביצור מעבדי Duron. מעבדים אלה כידוע לכם ייוצרו ב FAB25 באוסטין טקסס שעכשיו עובר המרה ליצור מוצרי Flash AMD אישרה שהיא אינה מתכוונת ליצר מעבדי Duron ב FAB30 שבדרזדן גרמניה וגם לא כחלק מהשיתוף פעולה שלהם עם UMC וכך למעשה קו הDuron לא יראה לעולם תהליך יצור של 0.13u. יתרה מזאת - מנכ"ל חברה גרי סנדארס ציין שעד סוף השנה לא יהיו יותר מעבדי Duron זמינים בשוק. ב. מנכ"ל AMD ציין שהסיכוים שהיא תשיק את ה ClawHammer לפני סוף השנה הם "High". ג. AMD גם אישרה שהיא דוגמת (sampling) את מעבד ה SledgeHammer שמורכב מ 100,000,000 טרנזיסטורים. כמו כן AMD דגמה תצורת Hammer עם שני מעב…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by Xiao Xiao,

שלום, ערכתי חיפוש בפורום על Tungsten E ולא מצאתי תשובות, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על איזה מכשיר עדיף. אני מחפש מסך איכותי, שיהיה מהיר, עם הרבה זיכרון ותומך בתוכנות נלוות (להורדה מהאינטרנט). איכות קול לא חשוב לי אבל לא אתנגד . תודה.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by Wreckovski,

http://www.d-d.co.il/Product.asp?Pid=1080B&Cat2Cat1ID=32&Cat2ID=0&aff=Zap יש את האחד הזה. עכשיו הוא נראה טוב, יש לו מאוורר צדדי, ובחנות הזאת הוא גם בא עם TruePower 430W של אנטק.... האם הספק איכותי? יש לו PFC? האם הוא מדויק במתחים שלו? בכל אופן, האלה: מה עם SX1040B? הוא גם כן Tower, גם לו יש שני מקומות למאווררים מאחורה, אחד מקדימה... נראה כזה.. סביר, אבל אני עדיין די רוצה מאוורר על הצד (האופציות הן Antec 1080AMG עם חלון [ועליו אפשרות למאוורר] או ה-1080AMG ללא חלון, אבל עם מאוורר צדדי.) החנות שלמעלה היחידה שמוכרת אותו עם ספק.. כל שאר מוכרים אותו ב-400 ש"ח פחות, ללא ספק. אולי כדאי לקנות אותו ללא ספק, ולרכוש ספק אחר? המטרה שלי היא אוברקלוק רציני... מה כדאי לי? אנ…

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by SHLOMI71,

המחשב עובד עם XP PRO ןמדיה פלייר 8 כונן ה DVD ננעל על אזור 1. איך אני מסיר את הגבלת האזורים? תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  8. Started by KoM,

למישהו כאן יש את המעבד הזה בבקשה ? אני צריך רגע לבדוק משהו !

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by POPCORN,

יש לי מדפסת hp deskjet 4675 ויש לי קובץ pdf בצבע תכלת בהיר... שאני מדפיס יוצא לי כמעט כחול, יש דרך להגדיר שידפיס בצבע המקורי או דרך לשנות את הגוון של הקובץ? אני צריך דווקא בגוון התכלת ולא בגוון שיוצא לי במדפסת אשמח לעזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  10. ???

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by nir_varon,

קניתי מדפסת HP Deskjet 5652 לפני כמה חודשים בערך, ועד לפני כמה זמן היא עבדה נפלא והיא גם הדפיסה ממש מהר. הבעיה היא שמשום מה היא התחילה להדפיס ממש לאט .. גם לאחר שהתקנתי אותה מחדש ובנוסף חיברתי אותה למחשב יותר חזק בהרבה. אם למישהו יש רעיון מה יכול לגרום להאטה המטורפת שלה אני אשמח אם תעזרו. לא יכול להיות שהיא כבר נהרסה היא רק מס' חודשים אצלי.. אשמח עם תתנו לי רעיונות...

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by OZGOOD2002,

כרטיס טוב במחיר לא הכי יקר. מה אתם מציעים? תרשמו סוג כרטיס וכמה הוא בערך עולה תודה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by Supernak,

שלום לכולם נתקעתי בבעית מקום במארז ובמדרבורד שלי (ASUS P5AD2 DELUXE) ועכשיו יש שם שני חריצי PCIe X1..ואני צריך עוד חריצי PCI רגילים..השאלה שלי היא האם יש כזה דבר סוג של ממיר או מתאם מ-PCIe X1 ל-PCI רגיל? אני יודע שיש מ-PCIe X1 ל-X16 אבל זה עדיין יהיה PCIe ואני צריך PCI רגיל..תודה רבה מראש

14. Started by i.k,

אני מחפש לקנות מארז עד 350 שייח ואני לא מוצא משהו איכותי ונורמלי שיתאים לי המארז למחשב שבמפרט לצורך oc. אני מאמין שאין צורך בפרטים נוספים. חשוב שלא יהיה גם יותר מידי כבד כי זה גם מיועד למסיבות רשת. עוד דבר אחד חשוב אני לא מעוניין במארזים שיש בהם דלתות (לא האלה שבצד אלה מקדימה). תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  15. קיים מתאם כזה בכלל? אם כן אפשר קישור לאתר שמוכר כזה פשוט חיפשתי ולא מצאתי. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מחפש פאד שמתאים לעכבר הנל' לא משהו יוקרתי מידי אבל איכותי, חשובה לי מאוד הנוחות כיוון ואני עובד הרבה מול המחשב, לא גיימינג. ראיתי סוגים רבים שמשלבים מעיין כרית ג'לי לשורש כף היד, נראה לי שזה הכיוון. את הרכישה אני יכול לבצע גם בחו"ל אם זה עוזר בבחירה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  17. שיהיה בחנות ולא דרך האינטרנט... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  18. Started by Fungus Funk,

אני כבר די סגור על המפרט רק יש לי כמה בעיות קטנות ואשמח אם תעזרו לי לפתור אותן. זהו המפרט המיועד: מעבד: Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box קירור למעבד: ZALMAN CNP... / BigTyphoon לוח אם: החדשים שיצאו בקרוב... זכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD3200KS Western Digital 320GB X2 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1800GTO2 512M מארז: HTPC 100BA & HTPC 100SA V2 מסך: LCD 19 inch - LG L1970HR+ DVI 2MS צורב: DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM זאת המערכת שאני מתכנן לקנות. #המחשב מיועד ל - HTPC, זה אומר שהוא צריך להיות שקט בטירוף! ולכן חובה שהקירור יעמוד בקריטריונים. - הבנתי שבמארז שאני לוקח …

• 13 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by gshhar,

אני מעוניין לקנות סקינר בחו"ל אבל אין לי מושג מה הטווחים של המחירים ומה מומלץ. מה הגודל של מכשיר כזה? האם הוא יושב על השולחן ? מישהו יוכל לשפוך לי קצת מידע?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by ido-nava,

יש לי מחשב: Gigabyte K8N Pro SLI AMD Athlon 64 3500+ CORSAIR 512MB Value CS2.5 X2 eVGA Geforce 6800 GS 256MB 256BIT WD 250GB SATA2 Thermaltake SHARK VA7000 BLACK HEC 480V ACE ומסך LG F900B CRT 19" אילו דברים יכולים לקרות לו עם הוא יהיה בלי אל פסק ? וכמה עולה אל פסק ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  21. שלום רב וחג שמח לכולם ברצוני לקנות בזמן הקרוב עכבר שמטרתו העיקרית היא לגיימינג והומלץ על G5 או MX518 שניהם של לוג'יטק.. אשמח אם תביעו דיעה על עכברים אלו ואם ישנו עכשיו אחר שאתם חושבים שהוא שווה אז אשמח לדעת מהו.. התקציב המדובר הוא בסביבות ה 200 שח בנוסף ברצוני לקנות מקלדת נוחה התקציב נע בסביבות ה 100 שח תודה ויום טוב.. *יש עדיפות למוצרים מ KSP

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  22. לפני שבועיים גיליתי שהEpson Stylus Color 600 שלי שווקה חיים על ראשי הצבע שלה - קניתי לה דיו חדש וכבר היא הדפיסה ממש רע אז לא ניסיתי לתקן אותה גם ככה היו לה לא מעט בעיות עם הצבע בזמן האחרון ובעטתי בה וכבר היא באמת לא מדפיסה. המדפסת הזו הייתה עובדת באמינות רבה וללא תקלות מכניות כלשהן , אך הרעש אוי.. תמיד רציתי לקנות סורק כדיי לסרוק פה ושם תמונות אבל, אין לי מקום ולכן אני שוקל לקנות מדפסת משולבת חדשה מ700 - 1500 שקל (כן תקציב מוזר) וחשוב לי האמינות שלה מכנית ועמידותה לאורך זמן באיכות ההדפסת וראשי הדיו. עוד דרישויות: (1) חוסכת בדיו (2)מחברה שלא נדיר למצוא את הדיו שלה בחנויות (3) דיו זול ביחס לאחרות (4) איכות סריקה טובה. מניסיון של מדפסות שהתקנתי לחברים בזמן האחרון : 1. לקסמרק…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  23. אני מיתלבט הין שני עכברים למחשב הנייד שלי. Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 7000 Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 שניהם אלחוטיים , פשוט הראשון מיתחבר עם דונגל USB והשני דרך BT. הדילמה היא כזאת: עם אני קונה את העכבר הראשון , עם הדונגל של ה USB אז אני תמיד יצתרך להוציא/להכניס את הדונגל כידי להישתמש בעכבר אבל אז יציאת ה BT תישאר פנוייה לדברים אחרים כגון פלאפון, אוזנייה/אוזניות וגם יהיו לי עוד 2 יציאות USB פנויות. לעומת זאת עם אני קונה את העכבר עם ה BT אז יציאת ה BT תמיד תהייה תפוסה אבל אני לא יצתרך להיתעסק עם הדונגל של ה USB כל הזמן.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by azaz,

קניתי היום מיקרופון חדש אבל הוא לא עובד לי. מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by Fkl0ster,

תקציב: עד 800 ש"ח. אני לא מעודכן כלל במתרחש בעולם המדפסות כך שאין לי העדפות כלשהן... המדפסת צריכה להיות אמינה ואיכותית, עבור מחשב PC רגיל עם תכיפות הדפסות ממוצעת ותו לא. מהם המתמודדים העונים על הדרישות הנ"ל? אתם יכולים לרשום יותר מדגם אחד - זהו סינון ראשוני. תודה!

• 6 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.