ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לא ממש חשובה לי האיכות, עדיף שיהיה כמה שיותר זול. הדבר היחיד שכן משנה לי זה שהבטריות של המכשיר יהיו פנימיות, כלומר כאלה שנטענות על ידי תחנת עגינה שמחוברת לusb או משהו כזה. ואם לא קיים דבר כזה למקלדות אז שהבטריות יחזיקו לכמה שיותר זמן.. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה דקות העכבר שלי Microsoft/Razer Habu שווק חיים (או שאני הרגתי אותו, עדיין לא ברור). כתוצאה מכך אני מחפש עכבר חדש. מאוד אהבתי את העכבר הזה, היה לי מאוד נוח. יש לציין שלא השתמשתי כללי בכפתורי התוספת (בצד ולמעלה) אבל כן הייתי על 2000DPI. השימושים שלי במחשב זה בעיקר תכנות, גלישה באינטרנט וכדומה. לא ממש חשבתי על מחיר, אבל הכיוון הוא 100 ש"ח עד 250 ש"ח. הדרישה היחידה היא עכבר נוח (Habu מאוד נוח לי) ולא אלחוטי. אולי כדאי לציין שיש לי בעיית הזעה קלה בידיים (אף על פי שעד עכשיו לא ראיתי שום הבדל בין עכברים בנושא הזה). אשמח לעצות מכם! תודה, שי
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה ההבדלים בין קופסת מיתוג (kvm) מכנית לקופסת מיתוג אוטומטית? ואיזה עדיף לקנות?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
זה המארז עם הלדים הצבעוניים שיש לינק לכתבה עליו היום בעמוד הראשי.....
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום , מחפש המלצות ללוח גרפי שיתחבר ללפטופ ( עדיף בבלוטוס אבל לא קריטי) תקציב עד 500 שקלים בערך מחפש לוח שישמש בעיקר לכתיבה ולימודים, המטרה זה להשתמש במחשב במקום בערימות של דפים מעדיף לוח עם מסך כדי שאוכל לראות מה אני כותב בהסתכלות על הלוח ולא על המסך אם זה לא נכנס בתקציב אז אשמח גם להמלצה למשהו טוב ללא מסך אין בעיה להזמין מחו׳׳ל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם אפשר לכבס אותו במכונת כביסה? כי שלי נראה במצב ממש גרוע עם הדברים שנשפכו עליו..
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לפני שבועיים גיליתי שהEpson Stylus Color 600 שלי שווקה חיים על ראשי הצבע שלה - קניתי לה דיו חדש וכבר היא הדפיסה ממש רע אז לא ניסיתי לתקן אותה גם ככה היו לה לא מעט בעיות עם הצבע בזמן האחרון ובעטתי בה וכבר היא באמת לא מדפיסה. המדפסת הזו הייתה עובדת באמינות רבה וללא תקלות מכניות כלשהן , אך הרעש אוי.. תמיד רציתי לקנות סורק כדיי לסרוק פה ושם תמונות אבל, אין לי מקום ולכן אני שוקל לקנות מדפסת משולבת חדשה מ700 - 1500 שקל (כן תקציב מוזר) וחשוב לי האמינות שלה מכנית ועמידותה לאורך זמן באיכות ההדפסת וראשי הדיו. עוד דרישויות: (1) חוסכת בדיו (2)מחברה שלא נדיר למצוא את הדיו שלה בחנויות (3) דיו זול ביחס לאחרות (4) איכות סריקה טובה. מניסיון של מדפסות שהתקנתי לחברים בזמן האחרון : 1. לקסמרק…
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אחרי 4 שנים עם מיסטר ג'ינגל,הוא התחיל לקרטע,עכבר של MICROSFOT מסוג TRACKBALL- תמונה מצורפת. האמת שאני ממש אוהב עכברי TRACKBALL העכבר לא מצדיק את הסכום שנקנה אז הייתי מסכם אותו כגרוע מאוד,הכדור נתקע ואז צריך לנקות את הבפנוכו שלו . דבר טוב שאני יכול להגיד עליו - שהוא מסיבי מאוד ,עמד בנפילות לא מעטות ... אני מתבלט לגבי עכברי TRACKMAN של לוג'יטק - אם האלחוטי או החוטי הרגיל. חוטי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2479 אלחוטי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3907 לא ממש מצאתי מפרט איזה יותר מדוייק ויציב אז אני מבקש את עיצתכם. השימוש הוא ממש כבד- אנימציה משחקים וגלישה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
תציעו לי ג'ויסטיק טוב עד 150 -200 שקל שיהיה טוב למשחקים..
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
http:///product_info.php?products_id=1191&osCsid=1b407bbe9e2e342b1f8831f81d52cd65 מה דעתכם?, אולי מישהו מהאתר ירים את הכפפה ויכתוב ביקורת על המוצר?, על פניו זה נשמע מעניין. (מסתבר שהמערכת מצנזרת אוטומטית את ה"WWW.אי.אם.פי.CO.IL" אז להוסיף את זה לכתובת)
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, בתקופה שעוד התעניינתי חזק בחומרה,לפני שקניתי וקצת אחרי את המחשב שלי לפני שנה וחצי,העכבר MX500 של לוג'יטק היה נחשב לאחד המדוייקים והאיכותיים שיש ,וכמובן ,המחיר בהתאם. מאז עברו הרבה מים בירקון,ויצאו הרבה עכברים כמו MX518,G5,MX1000,ועכברים כמו ה-MX500 קצת נשכחו מאחור. אני,שלא התעדכנתי בתדירות גבוהה במוצרים החדשים,ובמחירון של מוצרי החומרה בחודשים האחרונים,שמתי לב היום שיש את העכבר הנ"ל במחיר של 90 ש"ח (!!!!!) בנועה מחשבים,אני לתומי חשבתי שכנראה באמת הרבה זמן לא התעדכנתי,והלכתי לזאפ,ששם המחיר השני הכי נמוך אחרי זה היה 200 ומשהו ש"ח. היות ההעכבר המשובח שלי (משהו נחמד של מייקרוסופט) הלך לעולמו,ואני תקוע אם משהו ג'ינרי של GPT,רציתי לשאול אותכם אם שווה בכלל היום לקנות את העכ…
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם. היכן אפשר לרכוש מארז יפה זול ואיכותי?? ועוד שאלה: משהו מכיר את הCHENBRO-XPIDER??? הנה הוא בכתובת הבאה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro_2.html היכן אפשר להשיג אותו וכמה הוא עולה?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, מה פחות או יותר טווח הקליטה של מוצרים עם משדר של 2.4MHZ? אני רוצה לקנות סט של מקלדת+עכבר אלחוטיים שלLOGITECH והמרחק קליטה די חשוב לי. (אני לא רוצה מוצרי Bluetooth בגלל המחיר הגבוה) תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי קניתי את Brother 130C לאחר המלצות רבות- 'מדפסת משולבת זולה וחסכונית בדיו (4 מיכלי דיו..)' אני לא מרוצה מהמדפסת משתי סיבות.. דבר ראשון, כשנגמר דיו מסויים (נגיד הצהוב) אז אי אפשר להדפיס! אפילו אם אני רוצה להדפיס בצבע אחר (כמו שחור) אז אי אפשר! דבר שני, זה נראה שהוא דיי זללן בדיו. אנחנו לא מדפיסים הרבה בכלל ויחסית זה נראה שכבר הוצאנו הרבה כסף על דיו. אם מישהו כאן יגיד לי שהיא באמת לא חסכונית, אז אני אמכור אותה או משהו ואקנה משהו נורמלי. תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
http://www.d-d.co.il/Product.asp?Pid=1080B&Cat2Cat1ID=32&Cat2ID=0&aff=Zap יש את האחד הזה. עכשיו הוא נראה טוב, יש לו מאוורר צדדי, ובחנות הזאת הוא גם בא עם TruePower 430W של אנטק.... האם הספק איכותי? יש לו PFC? האם הוא מדויק במתחים שלו? בכל אופן, האלה: מה עם SX1040B? הוא גם כן Tower, גם לו יש שני מקומות למאווררים מאחורה, אחד מקדימה... נראה כזה.. סביר, אבל אני עדיין די רוצה מאוורר על הצד (האופציות הן Antec 1080AMG עם חלון [ועליו אפשרות למאוורר] או ה-1080AMG ללא חלון, אבל עם מאוורר צדדי.) החנות שלמעלה היחידה שמוכרת אותו עם ספק.. כל שאר מוכרים אותו ב-400 ש"ח פחות, ללא ספק. אולי כדאי לקנות אותו ללא ספק, ולרכוש ספק אחר? המטרה שלי היא אוברקלוק רציני... מה כדאי לי? אנ…
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שמועות אומרות שה cordless desktop wave pro זו ערכה טובה, במחיר הנ"ל, ברם אשמח לשמוע אם קיימים דגמים עדיפים בתקציב שצוין לעיל. תודה מראש g0vner_t.s.y
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בטרייה חדשה לנייד קומפק פרסריו ולא דרך HP? כמה אמור לעלות? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקעתי בבעית מקום במארז ובמדרבורד שלי (ASUS P5AD2 DELUXE) ועכשיו יש שם שני חריצי PCIe X1..ואני צריך עוד חריצי PCI רגילים..השאלה שלי היא האם יש כזה דבר סוג של ממיר או מתאם מ-PCIe X1 ל-PCI רגיל? אני יודע שיש מ-PCIe X1 ל-X16 אבל זה עדיין יהיה PCIe ואני צריך PCI רגיל..תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
הבעיה היא כמובן העבר שיכיל לפחות כפתורים של BACK ועבורי זכוכית מגדלת(FORWARD)... באופן עקרוני אני מעדיף לוגיטק, אבל אשמח להמלצות לגבי סט שכזה במחיר הזול ביותר. חשובה לי במיוחד קליטה טובה של העכבר. תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ה HTPC יושב בסלון ויש צורך במקלדת שתגיב למרחק של כ 4 מטר ולאו דוקא ישיר הייתי מעדיף שזה יהיה גם סט עם עכבר אבל הכל תלוי במחיר.. אני מוכן להשקיע כ350 ש"ח אלא אם כן המחירים ממש לא בסקלה הזאת ואז אשמח לשמוע פתרון אחר.. תודה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קיים מתאם כזה בכלל? אם כן אפשר קישור לאתר שמוכר כזה פשוט חיפשתי ולא מצאתי. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
תראה אנשים אני הולך בקרוב לשדרג לאח שלי תמחשב (מארז כרטיס מסך אוברקלוק למעבד ראם ) אז אני גם רוצה להחליף לו תספק גינרי של ה300 וואט חשבתי על הספק הזה Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC אז הנה המערכת שהוא הולך להחזיק אינטל פנטיום 4 נורוטווד 1.8 שהולך לעבור אובר קלוק ככה ל2400 או 2600 ואם אני יצליח 2800 ראדון 9600 אקסטי 128 tv צורב סידרום הרדסידק ו 3 מאוורים של 80 מילמטר x-blower ועוד מאוור עם לדים כחולים עליו של 80 מילמטר (ליידפאן) אז מה אתם אומרים הוא יחזיק את זה? ועוד שני שאלות המסך של המחשב מחובר לספק כוח עם כבל שמתחבר לכניסה בספק מה לעשות? איך אני יחבר תמסך??? ומה זה אומר ה כול pfc הזה כי אצלי בבטרפלי שלי יש אקטיב ובספק הזה יש פאסיב מה …
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אמור להיות משהו בסיסי וזול לסטודנטים, שנית להשיג לו דיו זול ויש פידר לדפים. יש המלצות בסביבות המחיר הנ"ל ? אין לי ממש קנה מידה במחירים אז אם זה מחיר מגוכך תקנו אותי ותנו לי המלצה לפי מחיר הגיוני יותר. תודה וסופ"ש מוצלח
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פאד שמתאים לעכבר הנל' לא משהו יוקרתי מידי אבל איכותי, חשובה לי מאוד הנוחות כיוון ואני עובד הרבה מול המחשב, לא גיימינג. ראיתי סוגים רבים שמשלבים מעיין כרית ג'לי לשורש כף היד, נראה לי שזה הכיוון. את הרכישה אני יכול לבצע גם בחו"ל אם זה עוזר בבחירה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-