עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Regev,

איזה מעבד כדאי לקנות למתכנת VB ולאחד כמוני שאוהב משחקי מחשב עם גרפיקה 3D? נ.ב: שלחתי לכם קובץ שהמצאתי. כדאי - בלי קשר שאני המצאתי אותו

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by intel suck,

אני צריך מדפסת משולבת מחברה מוכרת עד 400 ש"ח

3. Started by Dante_9,

ספק - TT480 5 HD 2 OPTICAL DRIVES 6800GT AGP AMD 3000 64 1GIGA TwinMOS 3200 צריך לציין עוד משהו?

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by Duckman_911,

לאחר שקראתי את המדריך לאילתור מאווררים באתר החלטתי גם לנסות לאלתר מאוורר מספק ישן שהיה לי. ובכן, יש לי מאוורר מאולתר אבל עם חיבור של חשמל כמו לכונן דיסקטים - זה מה שאמרו לעשות במדריך. כתוב שם שיש לחבר את זה ללוח האם - וכאן הבעייה. אין חיבור כזה בלוח האם, ככל הנראה לי. כל המאווריים האחרים שלי מחוברים ישרות לספק כוח עם חיבורי חשמל של הארד דיסקים וסי די רומים, מלבד המאוורר של המעבד, שמחובר ללוח, אבל עם חיבור קטן יותר משל כונן דיסקטים (3 פינים לא 4). אז בדקתי מה כתוב שם ליד החיבור שלו, והיה כתוב משהו כמו sfan0 ... נשמע לי כמו חיבור למאוורר... אז חיפשתי עוד כאלו על הלוח ומצאתי אחד, sfan1 שמו, אבל גם זה עם חיבור 3 פינים - ניתן לחבר אליו את המאוורר המאולתר עם החיבור של כונן…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  5. יש לי מחשב... כמו כל מחשב וכמו כל אדם גם אני רוצה שהוא יעבוד יותר טוב בא חברי משכבר הימים ido9 ואמר לי שיש לו 256 micron ראם לתת לי, מצויין אמרתי, לי היה במחשב באותם ימים (לפני שבוע) עם 128 של micron ועוד 128 של LD בקיצור הוא המליץ לי ובצדק להוציא את הLD ולשי את הmicron כי 512 לא יתן לי פשוט כלום והLD יעט את הביצועים של הmicron מה שיגרום למערכת לפעול אפילו פחות טוב ממקודם או לפחות בכמעט 0 אחוז שיפור... כמובן שהסכמתי! החלפנו... בדקנו 3dmark לפני ואחרי ופשוט לא היה הבדל!!!!!! (30 נקודות פחות אחרי ההעברה אבל לא משנה) עכשיו אני מניח שזה נותן לי גם תוספת של 0 fps במשחקים... ואז זה הלקא בי!!!!! מה יקרה אם אני יחליף הראד דיסק... יהיה ההבדל בביצועים במשחקים... ברור שיהיה הבדל בזמ…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

שלום אני כנראה עומד לרכוש מצלמה דיגיטלית, כבר הגעתי להחלטה פחות או יותר איזו מצלמה לקחת, אבל אני רוצה שיהיה לי לפחות 2 מצלמות טובות עם 2.3MP~ בטווח מחירים של 1700 מה שחשבתי עליו זה ה Minolta DIMAGE E-201, יש לה 2.3 מגה פיקסלים, 8 מגה זכרון (אני מוסיף בכל מקרה עוד סטיק של 64 מגה ככל הנראה) וזום דיגיטלי 2.5X (כל הזום הזה בכלל שווה משהו ? עד כמה הוא מגדיל ? ) הזום לא בדיוק חלק להתמקד בו, עדיף שיהיה אבל לא משהו מופרז, ועוד משהו זה בחירה טובה המצלמה שציינתי ??? אה ועוד משו קטן, אני מעדיף שיהיו מינולטה כי יש פה חנות בערד שעושה מבצעים על כל המצלמות הדיגיטליות של מינולטה אז עדיף, כי גם בטוח יהיה אותם בערד, ואני לא מתכוון לקנות כזה דבר באינטרנט בקיצר, אתם יכולים להמליץ לי על מצלמו…

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by fire15,

http://www.grobil.com/cat.cgi?id=4574&p2=promo&p3=pieces ביחסית למחיר?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  8. y_goory@hotmail.com icq: 2583591

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  9. לא בטוח איפה לשים את זה, אבל בגלל שהמארז מקורר היטב חשבתי פה 8). בכל מיקרה אני רוצה קיסר אחד, אני רוצה קיסר אחד! מישהו יודע מתי מתכננים להביא אותם לארץ? מי וכמה בערך הם יעלו? איזה באנדל יפה מביאים איתו!!! נ.ב מי שלא הבין אני מדבר על מארזי XESER 3 של TT.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by darkman,

ללא ספק חובה מקום למאוורר בערך מול המעבד (בדלת)

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by E-tay,

אני צריך שהוא יחזיק אותו רק לבדיקת מעבדה של "זיגזאג" כי אחרי זה שהוא מגיע אליי אני מחליף את הספק ל themaltake 300w תודה מראש

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by אוריפ,

שלום! אני צריך עזרה במציאת מצלמה דיגיטלית בסכום שלא עולה על 1700-1800 ש"ח! הדרישות הם: מבית טוב (כמו Olympus, Sony, Canon וכו' רק לא HP!). רזולוציה: לא להגזים אבל לפחות 3 מגה פיקסל. זום אופטי: X5 עדיף. אם לא אז נסתפק במינימום של X3. חוץ מזה שתהיה אמינה, תמונות חדות ונקיות. אין צורך באפשרות להקלטה של סרטים/סרטים עם סאונד. שתהיה יציבה (שהצילום ירעד). תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by ben389,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המקלדת הזאת? זאת המקלדת הכי יפה, שימושית שראיתי אי פעם ובתור אחד שמשתמש באותה מקלדת קצת יותר מ10 שנים אני חושב שהגיע הזמן לשדרג ;D עוד כמה תמונות: http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by NETANELKOREN,

חוטי.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מדפסת חדשה לבית חשוב לי שהמדפסת תהיה טובה, אמינה וחסכונית כמה שניתן בדיו\טונר. בהתחלה שקלתי לקנות מדפסות "זולות" ב200-250 שקל, אבל כשראיתי שיש מדפסות לייזר ב400 שקל החלטתי שעדיף לי כבר ללכת עליהן, כי בכל מצב אני אשלם את הכסף הזה אחר כך על דיו. חיפשתי בפורום וראיתי המלצה על 2 מדפסת XEROX 3122 וHP1020. המדפסת האלו דיי קרובות לסכום שלי, אבל לבנאדם שהתחיל מ250 לעלות ל600 זה לא בחשבון. שאלתי היא מה ההבדל בין המדפסות הנ"ל לXEROX 3117 וHP 1018 שזולות יותר בכ100-150 שקל, והאם שווה להשקיע בהבדל הזה. תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by tripto,

אני מחפש עכבר שיתאים למשחקים (בעיקר קאונטר סטרייק)... לא אל חוטי.. עד 200 ש"ח חשבתי על הmx510 של לוג'יטק אבל אני רוצה לשאול אותכם קודם...

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  17. אז ככה היום אני הולך לקנות עכבר חדש. אני גיימר ויש לי תקציב של 400 שקל מזומן לעכבר. אני חשבתי על ה G5. אבל אם יש הערות עליו אני אשמח לשמוע. כגון האם יש עכבר גיימרים יותר טוב במסגרת התקציב. ואני מעדיף עכברים חוטיים. אני לא מוכן עכבר אל-חוטי (אל תשאלו). ועוד משהו קטן .... באיזה משטח עליי להישתמש בשביל העכבר ? האם יש צורך בקניית משטח גם ? אשמח לתשובות היום ומהר אם אפשר חברים. יש לי רק היום הזדמנות לקנות אותו אז..... אשמח לקבל את עזרתכם. בתודה מראש קובי.

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  18. מחפש לקנות גיימפאד איכותי בסביבות ה-300 ש"ח, רצוי מאוד שיהיה אלחוטי וכמובן עם זאת חיי סוללה ארוכים. כמובן שאני לא בטוח שבאמת כדאי לי אלחוטי, תקנו אותי אם אני טועה. אני לא אהיה ממש רחוק מהמחשב. חשבתי על זה: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1849&c=8933 מישהו יכול גם להגיד לי מה ההבדלים בין ה-Dual Action ל-Rumblepad החוטיים?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by XybeR,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=464&scat=200&tcat= איך הסט הזה? או שזה עדיף http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2284&scat=200&tcat= ואם בעתיד אני אקנה את העכבר החדש הזה של לוג'יטק אני אוכל להפעיל את המקלדת והעכבר במקביל?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by eladhor7,

אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו?, והאם הגוסטיק שלו(המשמש כעכבר)הוא טוב? כדאי לקנות אותו? תודה

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  21. טוב המדפסת שלנו הלכה אחרי 10 שנים בערך וצריך לקנות אחת חדשה התקציב למדפסת+Postscript זה 2000 שקל יש בבית שבב של POST הבעיה שהוא SIMM ולכן כנראה לא יתאים לשום מדפסת שנקנה כיום (אלה אם יש אחת טובה שכן תואמת לשבבים האלה?) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מחפש פאד שמתאים לעכבר הנל' לא משהו יוקרתי מידי אבל איכותי, חשובה לי מאוד הנוחות כיוון ואני עובד הרבה מול המחשב, לא גיימינג. ראיתי סוגים רבים שמשלבים מעיין כרית ג'לי לשורש כף היד, נראה לי שזה הכיוון. את הרכישה אני יכול לבצע גם בחו"ל אם זה עוזר בבחירה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by dino,

אהלן חברים, אני מחפש USB HUB עם חיבור חשמל שיוכל להתמודד עם הארד-דיסק חיצוני וישאף לאפס תקלות. אם למישהו יש ניסיון עם אחד כזה אני אשמח להמלצה. תודה.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by idan oren,

קניתי את העכבר הנ"ל ורציתי לדעת איזה פאד מומלץ לו יש לי עכשיו אחד ג'נרי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  25. לקחנו לבדיקה את חביב הסטרימרים אשר מסוגל להקליט ממחשבים וקונסולות באיכות גבוהה ולשדר להמונים. האם הפופולריות שלו מוצדקת או מוגזמת? תשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/לשחק-ולשדר-להמונים-avermedia-live-gamer-extreme-בביקורת/

• 0 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים