עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי מחשב Lenovo IdeaPad Slim 5-16IRL8 i7 ואני רוצה לקנות סוללת גיבוי כלשהי. משהו שיכול לתת כמה שעות טובות של עבודה (בנוסף לסוללה המובנית של המחשב) מה מומלץ לקנות ואיך אדע שזה מתאים למחשב ולא הורס אותו? תודה :-)

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by SHLOMI71,

המחשב עובד עם XP PRO ןמדיה פלייר 8 כונן ה DVD ננעל על אזור 1. איך אני מסיר את הגבלת האזורים? תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  3. Started by PsyDream,

שמעו אני מתכנן לקנות מחשב ורציתי לדעת עם המארז הזה שבא עם הספק: raidmax scorpio 868 deluxe silver midi tower 400W case יחזיק טוב עם מעבד קונרו וכרטיסי מסך ג'יפורס 7600 gt (או אולי קצת יותר)????

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by מרלו,

שלום! אני מחפש מדפסת שמדפיסה על דיסקים, זה יהיה השימוש היחידי שלה עבט=ורי, עלות לא גבוהה יחסית וגם שלא תהיה גדולה מדי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  5. מדפסת רגילה , לא משולבת עם פקס סורק ושאר החרא אני כנראה יקנה מאופיס דיפו או באג אין לי כוח להתחרבט ולשבור את הראש בזאפ , ככה שעדיף שתמליצו בבקשה רק על דגמים נפוצים שאפשר למצוא בקלות חוצמה ממה שציינתי כבר , אין שום דרישות מיוחדות מהמדפסת , העיקר שתעשה את העבודה כמו שצריך ותיהיה אמינה תודה מראש יואב

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by Supernak,

שלום לכולם נתקעתי בבעית מקום במארז ובמדרבורד שלי (ASUS P5AD2 DELUXE) ועכשיו יש שם שני חריצי PCIe X1..ואני צריך עוד חריצי PCI רגילים..השאלה שלי היא האם יש כזה דבר סוג של ממיר או מתאם מ-PCIe X1 ל-PCI רגיל? אני יודע שיש מ-PCIe X1 ל-X16 אבל זה עדיין יהיה PCIe ואני צריך PCI רגיל..תודה רבה מראש

7. Started by hosham,

אהלן.. אז ככה הזמנתי מחשב מפלונטר והיום התקשרו להודיע לי שהמארז שבחרתי -cooler master 532 מתעכב במכס עוד כמה ימים,והציעו לי או לחכות או לקחת מארז אחר במקום. הספק שהזמנתי איתו הוא enermax noisetaker 420W. שביחד יוצאים 900 שקל בערך,חשבתי לוותר על שניהם ולקחת את המארז של antec sonata 2 שבא עם ספק של 450W. לינק: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15139# השאלה היא האם הספקים שווים בכוחם ? (מפרט שאר המחשב בצד..) ועדיפות בין 2 המארזים והספקים,שקט ופיצ'רים. מבחינת פיצ'רים נראה לי שה-532 עדיף עם היציאות למעלה וכו',מחכה ליעוץ ממכם. תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by Duckman_911,

לאחר שקראתי את המדריך לאילתור מאווררים באתר החלטתי גם לנסות לאלתר מאוורר מספק ישן שהיה לי. ובכן, יש לי מאוורר מאולתר אבל עם חיבור של חשמל כמו לכונן דיסקטים - זה מה שאמרו לעשות במדריך. כתוב שם שיש לחבר את זה ללוח האם - וכאן הבעייה. אין חיבור כזה בלוח האם, ככל הנראה לי. כל המאווריים האחרים שלי מחוברים ישרות לספק כוח עם חיבורי חשמל של הארד דיסקים וסי די רומים, מלבד המאוורר של המעבד, שמחובר ללוח, אבל עם חיבור קטן יותר משל כונן דיסקטים (3 פינים לא 4). אז בדקתי מה כתוב שם ליד החיבור שלו, והיה כתוב משהו כמו sfan0 ... נשמע לי כמו חיבור למאוורר... אז חיפשתי עוד כאלו על הלוח ומצאתי אחד, sfan1 שמו, אבל גם זה עם חיבור 3 פינים - ניתן לחבר אליו את המאוורר המאולתר עם החיבור של כונן…

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  9. Started by lmlm,

מארז דיי גדול מרווח וספק חזק יהיה לי 1800XT וכפול ליבה

• 12 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by MichaelZ,

אני צריך לבחור את המשטח הכי טוב לעכבר שלי לפי הפרמטרים שאני אציג. "משטח" - הכוונה היא לכל "חומר" שאני יכול להשיג, כולל, כמובן, פדים לעכבר שמוכרים בחנויות. זהו עכבר של גיימינג אבל לא קניתי אותו בשביל לשחק במשחקים. קניתי אותו, לפני הכל, מפני שרציתי את הרזולוציה הכי גבוהה וכמובן גם בגלל כל התכונות שהמוצר הזה מציע. שולחן העבודה שלי הוא בגודל 2560 על 1440 פיקסלים (מסך בודד) מה שדורש, כמובן, דיוק גבוה בתזוזת העכבר. הדבר מתורגם לרזולוצית העכבר שהיא פחות מהמקסימום. אני משתמש ב- CLAW GRIP מפני שכדי להעביר את הסמן מקצה אחד של שולחן העבודה אל הקצה השני, העכבר צריך לזוז פיסית 4-5 ס"מ. זה מה שאני רוצה, וזה נורא נוח לי. עם ה-CLAW GRIP אני יכול להעביר במהירות את הסמן למקום "הכללי" המבוק…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  11. טוב , העכבר שלי דיי שווק חיים , קראתי את הביקורת כאן על העכבר החדש של רייזר והבנתי שהוא ממש טוב , וככה גם המחיר שלו , אבל קראתי בפורום אחר , של ארה"ב , שכל הדברים האלו שיש לו כלומר 1600dpi , 16bit וכל הנתונים האלו , פשוט לא יהיו משמעותיים . כי כדי לנצל את זה , תריך להוזיז בערך 40 אינץ ל שניה , שאני לא חושב שיש מישהו בעולם שעושה דבר כזה. בכל מקרה , אני צריך שהעכבר יקרא מהר את המשטח , כי אני משחק על רמת סנסטיביטי יחסית נמוכה ולפעמים אני צריך להוזיז את העכבר דיי מהר , אז רצוי שלא יתקע :\ הממ , אני מעדיף עכבר קטן וקל , מאשר עכבר גדול כזה ש "מתלבש" על כל היד... בואו נגיד שמבחינת צורה , הרייזר דיי טוב בשבילי , הרבה יותר מה mx למשל , שהוא כבר נראה לי יותר כבד , וגדול פיזי. ובלי…

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by KfirmiZ,

שלום , מחפש המלצות ללוח גרפי שיתחבר ללפטופ ( עדיף בבלוטוס אבל לא קריטי) תקציב עד 500 שקלים בערך מחפש לוח שישמש בעיקר לכתיבה ולימודים, המטרה זה להשתמש במחשב במקום בערימות של דפים מעדיף לוח עם מסך כדי שאוכל לראות מה אני כותב בהסתכלות על הלוח ולא על המסך אם זה לא נכנס בתקציב אז אשמח גם להמלצה למשהו טוב ללא מסך אין בעיה להזמין מחו׳׳ל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by MasterOr,

אני ממש לא מבין במכשירים האלה ואחי צריך אחד יש לו אולפן מוזיקה/גרפיקה/עריכה קודם כל לפי מה קובעים כמה W או VA (אין לי מושג מה הVA מייצג ולפי מה קובעים) צריך כדי להחזיק מערכת ??? עכשיו מה שצריך להיות מחובר זה: מחשב - מפרט די כבד אם זה עקרוני אני ירשום 2 מסכים (19" ו 17") 2 סטודיו מוניטורס של ALESIS ויש קצת ציוד עריכה כמו וידאו, DV שזה לא עקרוני ממש מה שחשוב זה המחשב והמסכים ואולי גם הרמקולים

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  14. האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולהגיע ך7000 שקל מחשב ולקחת את המארז השחור הזה של טרמלטייק? מדגם ?Thermaltake Xaser III VM-3000A midi?

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by CraXeD,

מישהו יודע אם אפשר לכבס אותו במכונת כביסה? כי שלי נראה במצב ממש גרוע עם הדברים שנשפכו עליו..

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by נועה רפאל,

שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לבית, לא חשובה המהירות... אני רוצה שעלות הדיו תהיה יחסית זולה - אני יודעת שיש דיו חלופי ודברים כאלה. התקציב שלי הוא בערך 200, 250 שקל. שמעתי ש- HP זה מועדף, אם אפשר פרטים על מדפסות ומחירים ומה מומלץ, תודה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  17. אני מיתלבט הין שני עכברים למחשב הנייד שלי. Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 7000 Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 שניהם אלחוטיים , פשוט הראשון מיתחבר עם דונגל USB והשני דרך BT. הדילמה היא כזאת: עם אני קונה את העכבר הראשון , עם הדונגל של ה USB אז אני תמיד יצתרך להוציא/להכניס את הדונגל כידי להישתמש בעכבר אבל אז יציאת ה BT תישאר פנוייה לדברים אחרים כגון פלאפון, אוזנייה/אוזניות וגם יהיו לי עוד 2 יציאות USB פנויות. לעומת זאת עם אני קונה את העכבר עם ה BT אז יציאת ה BT תמיד תהייה תפוסה אבל אני לא יצתרך להיתעסק עם הדונגל של ה USB כל הזמן.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by ydonfeld,

קניתי מחשב חדש בחלקים (די פיצוצי), ואני מחפש מקלדת ועכבר. התקציב שלי הוא בערך 500 שקל. החברות הרללונטיות הן לוג'יטק ומיקרוסופט. יש לי המון התלבטויות: א. האם לקנות עכבר אופטי? מקלדת אופטי? שניהם? האם זה לא טרטור וצריך להחליף סוללות כל הזמן? ב. האם לקנות מקלדת "שבורה" (ארגונומית) או שמספיק מקלדת אינטרנט איכותית. ג. האם לקנות עכבר מסדרת MX של לוג'יטק או שאפשר להסתפק בעכבר אופטי explorer של מיקרוסופט שהם הרבה יותר זולים. ד. יש לי אופציה לקנות Optical wireless desktop של מיקרוסופט , שזה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים מחו"ל במחיר של כ- 200 שקל (אבל המקלדת היא ללא עברית). כדאי? אולי להשקיע בעכבר MX ופחות במקלדת ? HELP!!

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by arik100,

נתקלתי באיזה מקלדת למכירה שרשום עליה FRENCH LAYOUT לא הצלחתי להבין אם האותיות שכתובות על המקלדת זה FRENCH או שהסידור של האותיות הוא בסדר שנקרא FRENCH LAYOUT.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by LastForOne,

התקנתי ויסטה לפני שבועיים... עכשיו באתי להתקין את הסורק שלי ולחבר אותו למחשב [HP Scanjet 3400C], באתי להוריד את הדרייבר, וראיתי הודעה מאוד מצחיקה של HP ! We are sorry to inform you that there will be no Windows Vista support available for your HP product. Therefore your product will not work with Windows Vista. If you are using the Windows Vista operating system on your computer, please consider upgrading to a newer HP product that is supported on Windows Vista. למי שאין כוח לקרוא, הם פשוט אומרים: למוצר שלך אין דרייבר לויסטה, לך תקנה סורק חדש של HP שכן תומך בויסטה. הם עושים צחוק או מה? אני תקוע עכשיו עם סורק שעובד אחלה אבל לא יכול לעבוד בגלל הויסטה?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by flos,

אז ככה מחקתי בטעות איזה קובצ של הDRIVER של ATI (כרטיס מסך) לא יודע איך זה קשור אבל העכבר שלי(G7) לא עובד מאז, ניסיתי לסנכרן אותו, לא הולך (למרות שאני לא בטוח שעשיתי את זה כמו שצריך) ניסיתי להתקין את כל הדרייברים גם של ATI וגם של העכבר וזה לא הולך, גם שוחזרתי את המערכת וגם זה לא עובד, זה כאילו שהעכבר מת, הוא נידלק לי אבל לא מגיב בשום דרך. בבקשה אני חייב עזרה!!! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  22. שלום, מה פחות או יותר טווח הקליטה של מוצרים עם משדר של 2.4MHZ? אני רוצה לקנות סט של מקלדת+עכבר אלחוטיים שלLOGITECH והמרחק קליטה די חשוב לי. (אני לא רוצה מוצרי Bluetooth בגלל המחיר הגבוה) תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  23. .

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by pc student,

רז שקל לעשות לו מודינג ושיהיה באיכות סבירה ושיהיה כל לאוורר אותו. עם או בלי ספק.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם! קנו לי מחשב ליפני כ-3 שבועות (המפרט בצד), ולקראת החורף (הברקים) אני רוצה הגנה, ואשמח תוכלו להמליץ לי על UPS עד למחיר 420 ש''ח בתודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים