ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,419 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו עבדתי עם מחשב טאבלט של HP, יש לי צורך לעשות הקלטות של סאונד ביחד עם התוכן שאני כותב על המחשב. יש לציין שאני בפועל צריך לראות את מה שקורה על המסך (שם מצגת ועליה מצייר ומדבר). לא הבנתי אם כל לוח גרפי שנמכר הוא גם מסך שמקרין מה שקורה במחשב או שהוא רק מעביר את מה שאנ כותב למסך.. אני מחפש משהו בגודל של 12-13 אינץ במחיר סביר (1000 ש"ח נשמע לי הגיוני) שיצליח להחליף בכבוד את מחשב הטאבלט שלי. אני ממש לא מבין בתחום הזה ואשמח להסברים נוספים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב את זה... אבל שלי רוצה מחשב כף יד (לא קוראים לזה Palm נכון? - Palm זה שם של חברה) הוא רוצה משהו נוח לשימוש, שיוכלו לעשות לו Backup על המחשב. בקיצור, אבא שלי לא מבין כלום במחשבים ואני לא מבין כלום במחשבי כף יד אז תעזרו לי בבקשה... במיוחד איך כל העסק הזה פועל - לפי מה נמדדים הביצועים וכל זה... פשוט ראיתי מחשב כף יד של Compaq פעם שיש עליו Win XP אז כאילו יש הבדל בביצועים של מעבדים וכל זה?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום האם יש כזה דבר שיא במהירות המחשב כף יד ואם יש מה שיא העולם במהירות על כזה מחשב
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם באיזה פורום אני יכול לשאול שאלות למחשבי כף יד? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב כף יד שכולל GPS ואם אפשר אז גם בלוטוט' ושהמחיר לא יעלה על 2K. חשוב לציין כי מאוד חשוב לי שמציאת הלוויינים תהיה מהירה וכל שאר הפעולות יהיו מהירות משום ששמתי תלונות על מחשבי כף יד שלקח להם 10 דקות למצוא לוויינים ולהראות את המיקום. בתודה מראש, אבי.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד חדש שצריך להכיל: גישה לאינטרנט ושיהיה גם טלפון נייד ושהיה אפשר להתקין עליו את כל התוכנות הרגילות של מחשבי כף יד רגילים במחיר בסביבות ה 3000+- שאלה נוספת... התמיכה בעברית של מחשב כף יד שהוא גם פלאפון היא אותה תמיכה כמו של מחשב כף יד רגיל? כלומר אותה התוכנה? ועוד דבר אחד... זה אפשרי להתקין על מחשב כף יד את התוכנה microsoft access? תודה לכל מי שעוזר....
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש את דגם הכי זול שקיים של מחשב כף יד (אבל עדיין חברה מוכרת) וצריך להיות לו אפשרות למקלדת חיצונית, יש למי משהו הצעות (דגם , מחיר ועלות המקלדת החיצונית)? כמו כן איפה אפשר להשיג לא באינטרנט מקלדת ל plam VX בזול? (יש לי אחד אני שוקל לתקן אותו - החלפת סוללה כמה זה עולה , ויש למשהו את מספר של כלנית (החברה שנותנת את השירות)? שבוע טוב, טל
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב כף יד: הציעו לי את הASUS (הדגם רשום בכותרת) ואת הIPAQ המוכר של HP http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1591&scat=182&tcat=22 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1126&scat=182&tcat=22 מישהו מבין ? ויכול להציע ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי mio 168 אני משתמש בו גם ע"מ לקרוא ספרים.. השאלה שלי היא איך אני שומר על העמוד שבו הפסקתי ז"א איך אני חוזר אליו בקריאה הבאה..?. אני יודע שיש בו השהיה ל4 שעות שבה הוא שומר על העמוד האחרון אבל לאחר מכן הוא חוזר לתחילת הספר.. מה עושים? תודה..
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב כף יד בכ-2500(גמיש). מיועד בעיקר לאינטרנט, סרטים, שירים וכדומה ..
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כן כן...אני יודע שנפתחו פה עוד 2 נושאים לגבי מחשבי כף יד..אבל זה טיפה שונה אני טס לארה"ב ואם יבוא לי טוב...ארצה מכשיר GPS. האמת שהדבר הראשון שעולה לראש זה מחשב כף יד...אבל ארה"ב זו לא מדינת עולם שלישי כמו פה ויש גם מכשירים רק ל GPS. האמת...אני לא רואה את עצמי יותר מידי מתעסק במחשב כף יד.. לא יודע אולי אתם יכולים לומר לי מה בדיוק שימושי שאפשר לעשות איתו [לא נוח להקליד בו לדוגמא]. תכלס השאלה המרכזית פה היא.. איך אני אדע שמה שארכוש בארה"ב יעבוד בארץ? תכלס אני צריך מכשיר שפשוט אוכל להתקין עליו DESTINATOR \ NAVIGATOR...וכו'... אבל האם המכשירים הללו שונים מאשר מה שמוכרים בארץ? צריך כולה גם להתקין עברית וזהו לא? בטח אפשר להשיג מכשיר שכזה ב200$ או משהו... יש לינקים? יש משהו חוץ מ…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב כף יד,לעבודה ניהולתית (Excel,word....) שיהיה צבעוני מערכת הפעלה של WINDOWS וכולל עברית. יש הצעות?
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב כף יד עם GPS מובנה (רצוי ללא חלקים מתקפלים), ותוכנת ניווט לווייני עם מפות עדכניות של ישראל (אולי גם של חו"ל) עבור כלי רכב והולכי רגל. המחשב צריך לכלול רמקול פנימי לכיוון בקול אנושי בזמן אמת, ותמיכה ב-BlueTooth עבור אוזניית BlueTooth (כתחליף לרמקול). חשוב שתהיה תמיכה ב-USB 2.0. רצוי תמיכה ב-InfraRed ומצלמה מובנית. שימושים נוספים: תוכנות Office וכדומה, נגן MP3. המכשיר צריך להיות קטן מימדים וקל משקל. יש למישהו המלצה על דגם ספיציפי של מחשב כף יד העונה לדרישות הנ"ל (אני מעוניין בקישורים רלוונטיים ומחירים מומלצים)?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אתמול בנסיעתי לאילת היה אצל נהג המונית פוקט פיסי ובתוכו מפה שמראה לו את כל הדרך ואמרת מתי לפנות וכו', ממש נגנבתי מהמפה, ואני רוצה לרכוש גם לעצמי מכשיר כזה בחופש הגדול, אחרי שקראתי קצת על הנושא הבנתי שעדיף בשבילי פאלם, בעיקר בגלל המקלדת, השימושים העיקריים שמצאתי בשביל הפאלם זה הכי חשוב שינווט אותי בכבישים..(אפשר גם שם לשים תוכנת מפה בעברית כמו בפוקט פיסי?), ישמש כנגן אמפי3 ברכב וכך יחסוך את קנייתו של הרדיו דיסק, ישמש לכתיבה בשיעור, בזמן האחרון לא מסדתר עם מחברות בגלל זה לא כותב.. יש עוד שימושים שהוא יכול לתת? איזה מכשיר אתם ממליצים בערך שיתאים לצרכים שלי? (אני צריך לדעת כמה לחסוך עד לחופש הגדול) אני מעדיף לא לעבור את ה1700-1600 כמה שיהיה זול יותר ככה ישביע את רצוני יותר…
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איך מחברים מחשב אחד ל3 מסכים ומקלדת ועכבר וכו' וכל אחד כאילו מתפקד בתור מחשב נפרד?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם 8) התקנתי (לא אצלי, כך שאינני יכול לעשות בדיקות בטווח קצר אבל אוכל להתקין ולנסות דברים בקרוב) מדפסת של HP, מדגם PSC 1310 All-In-One. לאחר שהתקנתי את הדרייברים אשר הגיעו עם המדפסת (אשר בה יש גם סורק ומכונת צילום) המחשב זיהה את הסורק אך אינו זיהה מדפסת (ואני לא בטוח לגבי המכונת צילום). כאשר מדליקים אותה, היא מרגישה חייבת להדפיס עמוד נסיון (יש דרך לבטל זאת?) ומצליחה, כך שהיא לא מזוהה אבל טכנית עובדת. אם למישהו יש מדפסת מדגם דומה ויודע איזה דרייבר מומלץ או איך לפתור את הבעיה הספציפית, אשמח לשמוע תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב של אחותי לא תמיד שמדליקים אותו מתחיל ורק לאחר ריסט הוא מתחיל אתם יודעים במקרה כיצד לתקן את הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אח שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא רוצה לקנות פנטיום 4 1.8 אז אמרתי לו שכדי לו אטלון אבל הוא אומר שפנטיום יותר טוב וזה סתם שטויות מה שאומרים שאטלון יותר טוב מפנטיום. אז הוא ביקש שאראה לו כמה אשוואות אז בקשה תגידו לי כמה אתרים עם השוואות. וגם יש לכם איזה שהיא אמלצה על לוח אם פשוט בזה אני לא כול כך מתמצה. הוא גם רוצה geforce 4 mx 440 יש לכם אמלצה אחרת אני אמלצתי לו על redon 8500le. והכי חשוב כמה שיותר זול אבל ביצועים לכמה שנים טובות. והוא גם מתכוון לקנות בksp בגלל שזה זול :errr:
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי יום הולדת (15) עוד מעט וכמתנה בקשתי מחשב חדש (מי לא?!) עכשיו.. יש לי מידע ממש בסיסי ואפילו פחות במה שקשור לחומרה :-/ אז רציתי שאולי אתם.. אלה שמבינים בחומרה.. תעזרו לי להרכיב מחשב עד 7000 ש"ח... (ואל תתחילו לריב לי פה ביניכם מה יותר כדאי לקנות, מה שאתם נוהגים לעשות ותתמקדו בשאלה שלי בבקשה ...) בתודה מראש, יותם אורן...
-
- 50 תגובות
- 5k צפיות
-
-
הורי רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש ללמידוים שלה בטכניון זה צריך להיות מחשב יחיסית זול ובעיקר ללימודים הוא צריךלשמש גם כמערכת לשמוע דיסקים כך שתריך רמקולים טובים התקציב הוא בערך 4500-5000(אם מסך) אתם בבקשה יכולים לתת לי מפרט טוב שיתאים לזה תודה אמנון
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Celeron 1000 Mhz 401 ש"ח Gigabyte GA-60XT INTEL 815EP 485 ש"ח TRANSCEND 256MB SDRAM 133 312 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 440 ש"ח Gigabyte ATi RAGE 128 Pro 32MB 195 ש"ח VIBRA 128BIT 4D 145 ש"ח Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem 95 ש"ח Creative x 52 184 ש"ח LG 24X10X40 OEM 329 ש"ח Compucase CI6811 ATX MIDI TOWER 262 ש"ח Samsung 757NF 17 1,587 ש"ח סה"כ 4,433 ש"ח האם המפרט הזה בסדר גמור לגבי עבודה ? תגידו משהו לגבי המסך כי אני לא מבין בדיוק בדגמים אלה רק בחברות
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם ! ברצוני לברר על תופעה מוזרה בעת חיבור התקן USB למחשב כגון מדפסת או מקלדת ועכבר אלחוטי המחשב מבצע ריסטארט . המחשב עבר התקנה חדשה לאחר פירמוט כל ההתקנים מותקנים וכן עבר עידכון מלא למערכת ההפעלה כמובן אני עובד עם WINXP אשמח לקבל תשובת או רעיונות
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום, מחשב מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים לשימוש ALL AROUND כולל גיימינג תקציב עד 400, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר המלצות למקלדות טובובת במחיר הזה... עדיפות לכמה שיותר זול. חשוב שהטווח יהיה לפחות 5 מטר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הי, מחפש המלצה למחשב נייד עבור הוריי, נדרש מחשב פשוט (רוה הזמן הם גולשים באינטרנט), אופיס, מסך 15.6 ושלא יהיה כבד. יש למישהו המלצה ?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-