ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לא יודע מה ההבדל בדיוק - חוץ מהמחיר - אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי http://www.softsale.co.il/catalog/product_details.aspx?ver=0&prodid=9574 http://www.softsale.co.il/catalog/product_details.aspx?ver=0&prodid=10269
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=100186&Category_Code=c1-Aspire איך המארז הזה? הוא טוב? האוורור בו טוב? כי אני אולי מתכנן לעשות OC... עם המארז מגיע ספק, איך הספק? נראה לי הוא מודולרי, מה דעתכם? אני מאוד אהבתי את המארז.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אז ככה..בלוח אם יש י חיבור של USB 2.0. השאלה היא האם מתחברים אליו עכברים, מצלמות וכל דבר אחד שבדרישות שלהם כתוב USB 1.1?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שלא מחוברים ברשת. קניתי מכונה משולבת של hp וחיברתי אותה קרוב למחשב אחד. אני רוצה לחבר אותה גם למחשב השני בכבל usb של 15 מטר. האם באורך כזה האות שנשלח יאבד? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שיש דבר כזה קיים או שכל דבר אלחוטי בעל זמן תגובה לא מספיק מהיר???אגב התקציב מוגבל ואין לי מספיק כסף ל-mx1000 או דבר כזה
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שיש להדפיס עמוד לפחות פעם בשבוע, אחרת המדפסת יכולה להידפק(לא הבנתי ממנו מה יכול לקרות) ולכן הוא קנה מדפסת לייזר, שבהן אין תופעה כזאת... האם זה נכון? מישהו יכול להסביר לי? :
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
-
היום קיבלנו את המכשיר סוף סוף MIO המכשיר די סבבה רק יש דבר אחד שמעצבן אותי איפה האפשרות למחוק קבצים ותיקיות?? :s05: אני הולך לFILE BROWER, ואני לא רואה שום אפשרות הצעות? :
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך מדספת הזרקת דיו עם ביצועים סטנדרטיים. רוב ההדפסות שלי יהיו בכלל טקסט שחור לבן, אבל מובן שאני צריך שהיא תהיה מסוגלת להדפיס תמונת צבע מלאה באיכות "סטנדרטית".
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
האמת שאני בטוח בכמעט 100 אחוז שהאנטק אוכל את הסאנבים אבל אני בכל זאת רוצה להיות בטוח
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב מחר ורציתי לשאול האם הספק Enarmax 350W 20Pin/24Pin Whisper series Rev 2.0 Protection OVP,OLP,SCP EG365P-VE מתאים למארז - SUNBEAM SAMURAI GAMING CASE SILVER ?? ואגב, נשארו לי 120 שקל. במה כדאי להשקיע - לעלות בדיסק הקשיח מ-80 ל- 120, או לעלות בספק כוח מ-350W ל- 420W? (לפי איך שאני יודע, הספק 350W מספיק למערכת שלי, אבל אולי לשידרוגים עתידיים הוא לא יספיק?!)
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מחפש סט של מקלדת ועכבר אלחוטי לשימוש של מולטימדיה ( הבקר ווליום והכפתורים סטופ ופליי האלה) בסביבות ה300 שקל
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום מישהו פה יכול לומר לי אם יש אפשרות לחבר שני ספקים בלוח אחד???...אם יש איזה דרך לקמבן את זה ז"א.....אם כן בבקשה ספרו לי....
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תיכננתי ללכת על המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=312&products_id=9506 אך מסתבר שהוא אזל בחנוית. עכשיו אני מתלבט בין ANTEC 3800, ANTEC 3800BQEת 6A19+400Watt HEC או אולי צ'נברו +אנרמקס(או בכלל 6A19+ אנרמקס). עכשיו מישהוא יודע מה בדיוק ההבדלים בין שני הANTEC? והאם ה"שקט" שווה את תוספת המחיר (בערך 70 ש"ח). מה לגבי שאר האופציות? עד כמה הספק של HEC רועש? המארז+ספק צריכים להספיק ל X800XL תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות מארז של HEC Compucase Cl-6A19 300W ובחנות שאני קונה אין להם את המארז הזה. הציעו לי את המארז Foxconn 3GTH002 400W ATX מה דעתכם על המארז הזה??
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר שנה וחצי, ובחודשים האחרונים הוא מתחיל לפשל. אני מטעין אותו יום שלם, ואז אחרי חצי שעה עבודה, הוא מתרוקן. העם זו בעיה מוכרת? יש הצעות לפתרונות? תודה, יונתן.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לפני כחודשיים קניתי את העכבר והוא עבד מצוין ופתאום בלי סיבה הלחצנים תקועים די חזק וצריך להפעיל עליהם כח בשביל שיעבדו יש הצעות תודה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסוגיות הבאות עלינו לטובה הן כדלקמן. 1) יש לנו דיסק 80 גיגה חיצוני USB לצרכי גיבוי. ועם זה נשאר. צריך איזשהו אביזר שיכבה בו את המתח (יש לו ספק כוח נפרד) כשמכבים את המחשב הראשי. (כמובן אין במחשב הזה, חדש יחסית, את השקע מתח הנוסף למסך, הו הימים הטובים.) פעם היה לנו דיסק קטן יותר שרץ מהמתח של המחשב, אבל עכשיו חבל שהנוכחי יעבוד 24x7 פי שניים מזמן השימוש. אצלנו מחליפים חומרה רק שהיא כבר מתחננת עם ניצוצות לתת לה כבוד אחרון, לא חשוב מה ביל רוצה. מצאתי מפסקים כאלו לרשתות חשמל הבריטית והאמריקאית, אבל בינתיים לא לשקעים ישראליים. http://www.maplin.co.uk/Free_UK_Delivery/Intelligent_Mains_Extension_Lead_36639/Intelligent_Mains_Extension_Lead_36639.htm 2) יש לנו מס…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי נתחיל בכך שלא ידעתי איזה פורום צריך הפאלם להיות אבל מה לעשות זה נראה לי הכי מתאים קורה... אוקיי אז הבעיה בפאלם שלי הוא שכנראה (אין לי מוגש איך או מה) נכנס לו ווירוס אחרי שעשיתי עידכון לפני כמה חודשים עכשיו הצלחתי לייצב אותו למרות שאני לא גדול בדברים האלה בכלל הצלחתי אולי להוציא את הווירוס או לפחות נראה לי ככה. אבל אין לי עברית מישהו בבקשה יכול להביא לי אתר משהו שאני יכול להוריד/או לבקש להוריד את התוכנה אני פשוט חייב את זה דחוף ועוד בקשה קטנה מי החברה שמביאה אותם (את הפאלם) לארץ חשבתי אולי לדבר איתם על תוכנה או משהו כזה.... מישהו בבקשה יכול להביא טלפון כתובת ושם בבקשה! תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק ג'נרי 300W בעל חיבור ATX רגיל (20 פינים). האם אפשר להפעיל את הספק גם בלי לחבר אותו ללוח אם? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני כנראה קונה בקרוב את המפרט הבא AMD 64BIT 3000 Venice s939 DFI Lanparty nF4 Ultra-D Twinmos Speed Premium PC3500 BH-5 512MB*2 Seagate Barracuda 160GB NCQ SATA HIS X800XL 256MB IceQ iTurbo זה המפרט בעקרון... יש גם צורב DVD של NEC 3520... המפרז הזה עולה כ5800ש"ח ואני צריך ספק שיחזיק אותו (גם לOC אפילו של 3.9V לזכרונות וגם לשיפורים עתידיים של כרטיס מסך כמו הG70\R520... ושיהיה יחסית שקט) וגם מארז שתהיה בו סירקולצית אוויר טובה ושיהיה שקט (אני חושב על 120MM שהם טובים ושקטים) אבל גם שיהיה לו איזשהו עיצוב... שלא יהיה מכוער כזה רגיל עם מקום לכוננים וזהו... ושיהיו בו יציאות USB קדמיות (משהו כמו 2 לא ממש משנה העיקר שיהיו) ויהיה נחמד אם יהיה בו חלון וLED... חשבתי על המארז A-TOP XBL…
-
- 13 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בזמנו כשקניתי את המחשב שלי קניתי עימו מקלדת פשוטה של SilverLine ב70 ש''ח... המקלדת עצמה נוחה למדי אבל ישנה בעיה מציקה למדי שכשלוחצים על מספר מקשים בבת-אחת חלקם לא מגיבים, נגיד אם אני לוחץ על Shift, A, W וCaps Lock ביחד אחד מהם לא מגיב... אני מחפש מקלדת שאני יכול ללחוץ בו-זמנית על 4, 5, ואף 6 (אם יש מקלדות שכאלו) מקשים בו-זמנית מבלי שיווצר מצב שבו אחד מהם לא מגיב ללחיצה... לא-משנה לי של איזו חברה המקלדת, לא-משנה לי אם היא מכוערת או יפה, העיקר שאני אוכל לשחק בחופשיות מבלי לדאוג לדברים שכאלו. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אשמח לקבל רשמים מאנשים שרכשו את המארז הנ"ל,במיוחד לגבי רעש העבודה שלו... תודה...
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד המארזים הבאים:chenbro gaming bomb או Raidmax Scorpio 868 איזה מבין שני המארזים יותר טוב מבחינת קירור ושקט? אני רוצה לקנות בקרוב מארז ואני לא יודע מי משניהם לבחור... :s05:
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע היכן אפשר לקנות תחנת עגינה למחשב נייד IBM T42? וגם כמה כל העסק אמור לעלות... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-