ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני גר בעיר רחובות ובכל מה שנוגע למחשבים, יש לי הרגשה שאני פשוט חי בעולם השלישי. אני לא פגשתי חנות אחת ברחובות שמוכרת מארזים או ספקי כוח לא גנריים. כשאני אומר להם את המילה "גנרי" לגבי ספק של "500 וואט" כביכול- אין להם מושג על מה אני מדבר, המילה הזאת אפילו זרה להם, מרוב שהם לא מכירים משהו אחר. החנויות האלו אפילו לא יודעות את המידות של מאווררים למארז(60, 80 ,120...) פשוט בלתי אפשרי למצוא בעיר הזאת מותגים, כמו ספק של TT או מארז של ANTEC. מה דעתכם על הנושא??? מישהו עוד שם לב ל"תופעה"? או שזה רק ברחובות.......
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום קניתי שלט למחשב. את ההוא מהכופון של המדינה, למי שראה. הבעיה היא התוכנה העלובה וחסרת האפשרויות שקיבלתי איתו. שמאפשרת לי לשלוט אך ורק על, לדוגמה, ווינאמפ, וכדי לשנות את השליטה לתוכנה אחרת, אני לא יכול לעשות את זה דרך השלט. זה ממש מפריע לי. עוד דבר מאוד חשוב זה שיש לתוכנה הזאת מספר תוכנות מסויימות שהיא יכולה לשלוט בהן, שזה גם ממש ממש מפריע! ניסיתי להשתמש בתוכנה GIRDER, אבל היא יותר מדי מסובכת בשבילי, עד כדי כך שאפילו לא הצלחתי לגרום לה לזהות את השלט. ד"א עוד מישהו קנה את השלט הזה? אז אם יש למישהו הצעות, תוכנות או כל דבר שיכול לעזור לי אני מאוד מאוד ישמח. (בדגש על תוכנות) תודה אוקיי, הצלחתי לעשות כמה דברים בתוכנה המאפנה, מצאתי דרך להוסיף עוד תוכנות שיהיו ניתנ…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כמו שאמרתי,אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אז מקסימום תעבירו... לשאלה: רציתי לחבר פאלם למחשב כדי להעביר אליו משחקים,הפאלם דגם palm 3x ... באיזו תוכנה צריך להשתמש ואיך משתמשים בה,תודההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבה רבה מראש!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מארז חדש למחשב (חדש) ולא בטוח לגבי המארזים. כרגע אני מתלבט בין שלושה מארזים, ולגבי 2 מהם אני לא יודע כמעט כלום. את ה-Codegen 6097 מצאתי ב360 בפנדה (אני מקווה שבלי ספק) ואת ה-Raidmax Mustang ב-320 בנעה מחשבים. מישהו יודע אם אחד עדיף על השני מבחינת קירור המערכת? האם לשניהם יש כפתורי Reset האם יש עדיפות לאחד מהם לגבי השני? גם באתר של Raidmax הדגם נראה קצת שונה מזה שמוכרים בארץ, כי שם הוא מגיע עם מסך שמציג את הטמפרטורה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
תקשיבו המקלדת שקניתי היא זאת: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2459 אני מאוד מרוצה והכל אבל יש משהו אחד מציק, מציק מאוד.. אתם רואים את מקש השיפט בצד שמאל מתחת לכפתור ה CAPS LOCK כאן מתמונה הזאת הוא ארוך לאללה וגרסא שאני קניתי משום מה קיצרו אותו והוסיפו מקש נוסף במקום השטח שהם קיצרו (מקש מאוד לא שימושי של \ שיש אותו כבר ליד האנטר) זאת שלי: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5374 הוסיפו משום מה עוד מקש בלי קשר וזאת בדיוק אותה מקלדת, למה זה והאם זו גרסא אחרת שונה של המקלדת חדשה יותר ישנה יותר? ועוד שאלה, הכפתור של ה- CAPS LOCK ושל הNUM LOCK משום מה הם כאלה חתוכים וזה דיי מרגיז, למה זה (אפשר לראות את זה בברור בתמונה הראשונה). תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע מה ההבדל בדיוק - חוץ מהמחיר - אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי http://www.softsale.co.il/catalog/product_details.aspx?ver=0&prodid=9574 http://www.softsale.co.il/catalog/product_details.aspx?ver=0&prodid=10269
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=100186&Category_Code=c1-Aspire איך המארז הזה? הוא טוב? האוורור בו טוב? כי אני אולי מתכנן לעשות OC... עם המארז מגיע ספק, איך הספק? נראה לי הוא מודולרי, מה דעתכם? אני מאוד אהבתי את המארז.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אז ככה..בלוח אם יש י חיבור של USB 2.0. השאלה היא האם מתחברים אליו עכברים, מצלמות וכל דבר אחד שבדרישות שלהם כתוב USB 1.1?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שלא מחוברים ברשת. קניתי מכונה משולבת של hp וחיברתי אותה קרוב למחשב אחד. אני רוצה לחבר אותה גם למחשב השני בכבל usb של 15 מטר. האם באורך כזה האות שנשלח יאבד? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שיש דבר כזה קיים או שכל דבר אלחוטי בעל זמן תגובה לא מספיק מהיר???אגב התקציב מוגבל ואין לי מספיק כסף ל-mx1000 או דבר כזה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שיש להדפיס עמוד לפחות פעם בשבוע, אחרת המדפסת יכולה להידפק(לא הבנתי ממנו מה יכול לקרות) ולכן הוא קנה מדפסת לייזר, שבהן אין תופעה כזאת... האם זה נכון? מישהו יכול להסביר לי? :
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
היום קיבלנו את המכשיר סוף סוף MIO המכשיר די סבבה רק יש דבר אחד שמעצבן אותי איפה האפשרות למחוק קבצים ותיקיות?? :s05: אני הולך לFILE BROWER, ואני לא רואה שום אפשרות הצעות? :
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני צריך מדספת הזרקת דיו עם ביצועים סטנדרטיים. רוב ההדפסות שלי יהיו בכלל טקסט שחור לבן, אבל מובן שאני צריך שהיא תהיה מסוגלת להדפיס תמונת צבע מלאה באיכות "סטנדרטית".
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
האמת שאני בטוח בכמעט 100 אחוז שהאנטק אוכל את הסאנבים אבל אני בכל זאת רוצה להיות בטוח
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב מחר ורציתי לשאול האם הספק Enarmax 350W 20Pin/24Pin Whisper series Rev 2.0 Protection OVP,OLP,SCP EG365P-VE מתאים למארז - SUNBEAM SAMURAI GAMING CASE SILVER ?? ואגב, נשארו לי 120 שקל. במה כדאי להשקיע - לעלות בדיסק הקשיח מ-80 ל- 120, או לעלות בספק כוח מ-350W ל- 420W? (לפי איך שאני יודע, הספק 350W מספיק למערכת שלי, אבל אולי לשידרוגים עתידיים הוא לא יספיק?!)
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מחפש סט של מקלדת ועכבר אלחוטי לשימוש של מולטימדיה ( הבקר ווליום והכפתורים סטופ ופליי האלה) בסביבות ה300 שקל
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום מישהו פה יכול לומר לי אם יש אפשרות לחבר שני ספקים בלוח אחד???...אם יש איזה דרך לקמבן את זה ז"א.....אם כן בבקשה ספרו לי....
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
תיכננתי ללכת על המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=312&products_id=9506 אך מסתבר שהוא אזל בחנוית. עכשיו אני מתלבט בין ANTEC 3800, ANTEC 3800BQEת 6A19+400Watt HEC או אולי צ'נברו +אנרמקס(או בכלל 6A19+ אנרמקס). עכשיו מישהוא יודע מה בדיוק ההבדלים בין שני הANTEC? והאם ה"שקט" שווה את תוספת המחיר (בערך 70 ש"ח). מה לגבי שאר האופציות? עד כמה הספק של HEC רועש? המארז+ספק צריכים להספיק ל X800XL תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקנות מארז של HEC Compucase Cl-6A19 300W ובחנות שאני קונה אין להם את המארז הזה. הציעו לי את המארז Foxconn 3GTH002 400W ATX מה דעתכם על המארז הזה??
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר שנה וחצי, ובחודשים האחרונים הוא מתחיל לפשל. אני מטעין אותו יום שלם, ואז אחרי חצי שעה עבודה, הוא מתרוקן. העם זו בעיה מוכרת? יש הצעות לפתרונות? תודה, יונתן.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לפני כחודשיים קניתי את העכבר והוא עבד מצוין ופתאום בלי סיבה הלחצנים תקועים די חזק וצריך להפעיל עליהם כח בשביל שיעבדו יש הצעות תודה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסוגיות הבאות עלינו לטובה הן כדלקמן. 1) יש לנו דיסק 80 גיגה חיצוני USB לצרכי גיבוי. ועם זה נשאר. צריך איזשהו אביזר שיכבה בו את המתח (יש לו ספק כוח נפרד) כשמכבים את המחשב הראשי. (כמובן אין במחשב הזה, חדש יחסית, את השקע מתח הנוסף למסך, הו הימים הטובים.) פעם היה לנו דיסק קטן יותר שרץ מהמתח של המחשב, אבל עכשיו חבל שהנוכחי יעבוד 24x7 פי שניים מזמן השימוש. אצלנו מחליפים חומרה רק שהיא כבר מתחננת עם ניצוצות לתת לה כבוד אחרון, לא חשוב מה ביל רוצה. מצאתי מפסקים כאלו לרשתות חשמל הבריטית והאמריקאית, אבל בינתיים לא לשקעים ישראליים. http://www.maplin.co.uk/Free_UK_Delivery/Intelligent_Mains_Extension_Lead_36639/Intelligent_Mains_Extension_Lead_36639.htm 2) יש לנו מס…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי נתחיל בכך שלא ידעתי איזה פורום צריך הפאלם להיות אבל מה לעשות זה נראה לי הכי מתאים קורה... אוקיי אז הבעיה בפאלם שלי הוא שכנראה (אין לי מוגש איך או מה) נכנס לו ווירוס אחרי שעשיתי עידכון לפני כמה חודשים עכשיו הצלחתי לייצב אותו למרות שאני לא גדול בדברים האלה בכלל הצלחתי אולי להוציא את הווירוס או לפחות נראה לי ככה. אבל אין לי עברית מישהו בבקשה יכול להביא לי אתר משהו שאני יכול להוריד/או לבקש להוריד את התוכנה אני פשוט חייב את זה דחוף ועוד בקשה קטנה מי החברה שמביאה אותם (את הפאלם) לארץ חשבתי אולי לדבר איתם על תוכנה או משהו כזה.... מישהו בבקשה יכול להביא טלפון כתובת ושם בבקשה! תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק ג'נרי 300W בעל חיבור ATX רגיל (20 פינים). האם אפשר להפעיל את הספק גם בלי לחבר אותו ללוח אם? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-